اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3117

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      بله موفقیت هائی کسب کرده ولی زیاده روی میکنه . باید اجازه بده روال عادی با شرایط خودش جلو بره و کم کم پیاز داغ را زیاد کنه نه در این حد و اندازه پولی و منافعی عمل کنه و عجول باشد . امریکا قدرت اول اقتصادی دنیاست و حالا حالاها باقی خواهد ماند . در حال ورشکست شدن که نیست این حجم منافع طلبی در فرامین اجرائی و سایر موارد

باید با واقعیات کنار اومد . بخشی از احترام به امریکا برای سیبیل چرب شدن کشورهاست . برای ولخرجی های امریکاست . اگر قرار باشد هر چی هر کشوری از قبال امریکا جربیده براش ، روزی پس بدهد یا چنین با او برخود شود این از جذابیت قدرت سیاسی امریکا میکاهد

این واقعیتی است که باید پذیرفت

در زندگی های شخصی هم همینه . در فامیل و خانواده هم همینه . فلانی میره سمت کسی که قدرت بالائی داره و بخش بزرگی از این قدرت ناشی از ثروت اوست ، برای چی میره طرفش ؟ برای اینکه براش بچربه

در قبال چربیدن ، یه منفعتی هم به طرف مقابل میرسونه و یه بده بستانی هست ولی اگر اونی که قدرت و ثروت دارد طوری عمل کنه که این چربش کاسته شود یا پایاپای پیش رود قطعا روابط رو به فرود خواهد رفت . اونی که ضعیف تره وقتی سمت قوی را میگیره برای همینه دیگه . یه چیزی بهش بماسه یا اگر جائی پاش گیر افتاد هواشو داشته باشه . دنیا بر اساس منافع است و این حقیقت است هر چند کمی اخلاقی هم نباشد ولی حقیقت است

اگر روزی رسید که بخواهی حساب کتاب کنی و بگی اینقدر کمکت کردم حالا باید از منابع معدنیت جبران کنی ، ورق برمیگرده . اگر بگی اروپا امنیت خودشو تامین کنه به ما چه خرج کنیم خب اروپا هم از احترام متقابل کمی فاصله میگیره
      ترامپ داره به این سمت میره و از جذابیت و قدرت جهانی امریکا میکاهد در حالیکه به خیال خودش قصد دارد امریکای قوی و بزرگ و سربلند داشته باشد ولی عملکرد بد همراه با شتابزدگی این مساله را نقض میکنه

شاه هم حسن نیت برای ایرانی اباد و رو به جلو و توسعه یافته داشت ولی شتابزده عمل کرد و پله های نردبان را چند تا یکی طی کرد . البته قصد مقایسه ترامپ و شاه را ندارم . فقط شتابزدگی موضوع را قیاس کردم

با قلدری محض و صرفا منافع طلبی نمیشه قدرت سیاسی اقتصادی امریکا را حفظ کرد
      در مورد سطر اخر بولد شده هم کاملا موافقم
      شما فرض کن به جای کشوری مثل امریکا، کشور های اروپایی ابرقدرت می بودند که قبلا بودند
      چه بلایی سرر کشورهای دنیا آوردند؟ همین کشور گوگولی بلژیک و جنایتهای که در افریقا کردند یا فرانسه
      همین آدما بودند که رفتند و سرخپوستان امریکایی رو قتل عام کردند
      ولی امریکایی که الان میبینیم کلی فرق داره با امریکایی که اروپایی ها ساختنش
      به هر حال الان مردمانی اونجا زندگی میکنن که به حقوق بشر اهمیت میدن و حاکمان مجبورن برای حفظ صورت ظاهر، یه سری کارهایی که راضی به انجامش نیستند انجام بدن
      داستان زلنسکی رو ما از مدیایی دیدیدم و شنیدیم که در تسلط دشمنان ترامپ هست و اونها کل داستان رو تعریف نکردند
      ظاهرا جناب زلنسکی رفته اونجا پررو بازی درآورده و جواب سربالا داده
      همین زلنسکی تمام قد از بایدن حمایت می کرد همین که به کاخ سفید راهش دادن برگ برنده ای بوده واسش
      خوب مردک احمق تو که میدونی بدون امریکا نمی تونی مقاومت کنی واسه چی حرف اضافه جلوی دوربین زدی
      امروز خبری خوندم که طرف به ککه خوری افتاده که من علاوه بر معدن همه چیزمو میدم.
      خلاصه که نمیشه فهمید داستان دنیا به کجا میره و چه خوابی واسه ایران دیدن.
      من نظرم اینه که باید از این فرصت نهایت استفاده رو برد
      خیلی کم پیش اومده که منافع مردم ایران با منافع امریکای ترامپ هم جهت باشن
      باید شخصی که مورد اطمینان هست جهت گذر از این تونل وحشت نظام مقدس، به عنوان راهبر انتخاب کرد
      نباید مته لا خشخاش گذاشت و ایرادهای بعضا درستی! که الان زمان مطرح کردنش نیست! بزرگ کرد.

نظر

• ashkan zandi
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1136

چیزی که فراموش شده هانتر بایدن و زن زلنسکی و جورج سرس و ی سری از این اسم هاست
        تو دهنی ترامپ به گلوبالیست ها حتی اشک مزاحمین خلق و دوزاری در آورده
        دمش گرم بیش باد

نظر

• vion
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 825

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
          شما فرض کن به جای کشوری مثل امریکا، کشور های اروپایی ابرقدرت می بودند که قبلا بودند
          چه بلایی سرر کشورهای دنیا آوردند؟ همین کشور گوگولی بلژیک و جنایتهای که در افریقا کردند یا فرانسه
          به هر حال الان مردمانی اونجا زندگی میکنن که به حقوق بشر اهمیت میدن و حاکمان مجبورن برای حفظ صورت ظاهر، یه سری کارهایی که راضی به انجامش نیستند انجام بدن
          داستان زلنسکی رو ما از مدیایی دیدیدم و شنیدیم که در تسلط دشمنان ترامپ هست و اونها کل داستان رو تعریف نکردند
          همین زلنسکی تمام قد از بایدن حمایت می کرد همین که به کاخ سفید راهش دادن برگ برنده ای بوده واسش
          خوب مردک احمق تو که میدونی بدون امریکا نمی تونی مقاومت کنی واسه چی حرف اضافه جلوی دوربین زدی
          باید شخصی که مورد اطمینان هست جهت گذر از این تونل وحشت نظام مقدس، به عنوان راهبر انتخاب کرد
          نباید مته لا خشخاش گذاشت و ایرادهای بعضا درستی! که الان زمان مطرح کردنش نیست! بزرگ کرد.
          درود جناب آقای داور
          ایالات متحده به هدف گذاری خود در جنگ اوکراین رسیده.جنگ در واقع سال ۹۲ و دو سه هفته پس از توافق ژنو بین ایران و قدرت های اروپایی و آمریکا .شروع شد.ابتدا انقلاب رنگی در اوکراین شد و جناح طرفدار روسیه از قدرت خلع شدن،سپس روسیه کریمه را از اوکراین پس گرفت ونهایتا در دوره بایدن بین اوکراین و روسیه جنگ شد.
          هدف گذاری آمریکا ایحاد چند شکاف بود که فعلا به یکی از اونها دست پیدا کرده.
          اولین شکاف ایجاد.جنگ سرد بین روسیه با اتحادیه اروپا بود که محوریت اتحادیه با آلمان هست.رقیب آشتی ناپذیر بریتانیا.در این شکاف موفق قطعا شریک تجاری اول روسیه بریتانیا و آمریکا خواهند بود و اتحادیه اروپا در بهترین حالت پیمانکاری دست دوم خواهد شد.
          دومین شکاف در حال پیگری ،جدایی مسیر سیاسی روسیه از چین هست که این به سادگی ممکن نیست اما شروع آن در فردای جنگ اوکراین هست.هم چنان که در دوران جنگ سرد چین مسیرش را از شوروی آن دوران جدا کرد.
          موضوع مهم دیگر در فردای جنگ اوکراین هاب جدید انرژی و کریدور های انتقالی است که مذاکرات اولیه در ریاض انجام شده و قطعا ایران،ونرویلا،کانادا و مکزیک به عنوان دارندگان منابع نفت و گاز به این هاب افزوده خواهند شد .البته پس از جرح و تعدیل های لازم.
          نگران ایران نیز نباشین جزیره با ماست .

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4117

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
            منظورم به امریکای کنونی و با رهبری ترامپ بود نه حالتی کلی
            و در ضمن قصد قیاس امریکا و اروپا هم ندارم
            بله اروپای حدود یک قرن پیش اشغال و غارت و کشتار زیاد داشت از جمله فرانسه ولی خب از بعد از جنگ جهانی دوم اروپا ارام شد

حرف من نه مقایسه است و نه گذشته اروپا و امریکا ، حال حاضر امریکای فعلی با رهبری ترامپ داره زیر سوال میره . البته خوبی دمکراسی اینه که سیاست ها دوره زمانی اندک پابرجاست و با رای مردم و جایگزینی صندلی های قدرت تفاوت حاصل میشه هر چند اگر تاثیر فرد نشسته بر صندلی قدرت به حدی باشد که خرابی زیاد به بار اورد ، با جایگزینی و راست و ریست کردنش زمان لازم است و شاید دیگه نشه کامل درستش کرد

الان در اروپا صحبت از نیاز به رهبری جدید برای جهان ازاد است . رهبر جهان ازاد هم همیشه رئیس جمهور امریکا بود حداقل در نیم قرن اخیر . و گویا به این نتیجه نسبی رسیدند ( هنوز قطعی نه ) که ترامپ با رفتار و کردارش شایستگی برای رهبری جهان ازاد را ندارد و خب حق هم دارند و این موضوع برای امریکا خوب نیست . قطعا بار منفی داره

رئیس جمهور امریکا نباید تمام قد پشت کشور متخاصم و متجاوز را بگیره . این برای عنوان رهبر جهان ازاد و رئیس جمهور امریکا چیز خوبی نیست . بار منفی داره . اینکه روسیه به چه بهانه ای و چه هدفی به اوکراین جمله کرد مهم نیست . صدام هم برای حمله به ایران بهانه داشت . مهم اینه که صدام و پوتین متجاوز هستند

رهبر جهان ازاد باید حداقل نیم نگاهش به حقوق بشر و کرامت و اخلاق باشد . حداقل نیم نگاه . ولی ترامپ این نیم نگاه را هم ندارد

اصلا بحث زلنسکی و شخصی و چقدر حق دارد و ندارد نیست . هر چند به نظر میاد اون جنجال را معاون ترامپ استارت زد
            بحث اینه که رئیس جمهور امریکا که داعیه رهبری جهان ازاد را دارد یا اگر داعیه دار هم نباشد ولی این عنوان دنبالش است نباید به این شکل عمل کند به حدی که حتی خود متجاوز هم از این حجم پشتیبانی شوکه شود و ذوق کند

در مورد چند سطر اخر کاملا موافقم

نظر

• bahramkhaliran
              عضو جدید
              • Sep 2020
              • 812

سلام به همه
              اینکه نبایدمته روی حشخاش گذاشت غلط است!
              الکی که نگفته اندتخمرغ دزد شتردزدمی شود!
              بیشرفهای امروزجهان مدیون این است که مته راروی اتم گذاشتند!

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

استاوریدیس فرمانده سابق ناتو:
                نمی‌خواهم بیش از حد دراماتیک صحبت کنم، اما فکر می‌کنم ممکن است در آستانه روزهای پایانی ناتو باشیم.
                این یک مسئله اساسی است: آیا می‌خواهید از یک دموکراسی که تحت حمله قرار گرفته حمایت کنید یا از یک دیکتاتور در مسکو؟

اگر من الان یک اروپایی بودم، می‌گفتم باید بودجه دفاعی بیشتری داشته باشم. باید شرکت‌های دفاعی اروپایی قوی‌تر شوند و حتی یک نیروی مسلح مستقل اروپایی ایجاد شود. ما ممکن است پایان ناتو و آغاز چیزی را ببینیم که شاید 'سازمان پیمان اروپایی' (ETO) نامیده شود.

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                  استاوریدیس فرمانده سابق ناتو:
                  نمی‌خواهم بیش از حد دراماتیک صحبت کنم، اما فکر می‌کنم ممکن است در آستانه روزهای پایانی ناتو باشیم.
                  این یک مسئله اساسی است: آیا می‌خواهید از یک دموکراسی که تحت حمله قرار گرفته حمایت کنید یا از یک دیکتاتور در مسکو؟

اگر من الان یک اروپایی بودم، می‌گفتم باید بودجه دفاعی بیشتری داشته باشم. باید شرکت‌های دفاعی اروپایی قوی‌تر شوند و حتی یک نیروی مسلح مستقل اروپایی ایجاد شود. ما ممکن است پایان ناتو و آغاز چیزی را ببینیم که شاید 'سازمان پیمان اروپایی' (ETO) نامیده شود.
                  قسمتی از مقاله امانوئل تود
                  1️⃣ واضح است که این درگیری که نخست یک جنگِ سرزمینیِ محدود بود، به یک تقابل جهانی اقتصادی بین کلیّتِ غرب از یک‌سو و روسیه و چین از سوی دیگر ارتقا یافته و به یک #جنگ_جهانی تبدیل شده است.

2️⃣ #ولادیمیر_پوتین در ابتدا یک اشتباه بزرگ کرد. ناظران مختلف در آستانهٔ جنگ، #اوکراین را به‌عنوان یک دموکراسی تازه‌کار نمی‌دیدند، بلکه از دید آن‌ها اوکراین جامعه‌ای در حال زوال و دولتی در حال درمانده‌شدن [a “failed state” in the making] بود. من فکر می‌کنم تحلیل کرملین این بود که چنین جامعهٔ روبه‌زوالی با اولین شوکی که به آن وارد شود فروخواهد پاشید. اما همه شاهد بروز عکس این تحلیل بودیم. معلوم شد که اگر جامعه‌ای که در حال متلاشی‌شدن است، از بیرون مورد حمایت مالی و نظامی قرار بگیرد می‌تواند جنگ را در توازنی نوین احیا کند و حتی چشم‌انداز و امیدی نیز داشته باشد.
                  ...
                  ..
                  5️⃣ اما همین تحلیلِ ناکافی است که باعث شده #جو_بایدن این‌طور ناهشیارانه پیش برود. آمریکا شکننده است. تاب‌آوری #اقتصاد_روسیه در حال هُل دادن نظام امپراطوری آمریکایی به سَمت پرتگاه است. هیچ‌کس انتظار نداشت اقتصاد روسیه در برابر «قدرت اقتصادی» ناتو تاب بیاورد. من فکر می‌کنم حتی خود روس‌ها هم چنین انتظاری نداشتند. اگر اقتصاد روسیه بتواند به‌صورت نامحدودی در برابر تحریم‌ها تاب بیاورد و اقتصاد اروپا را بی‌رمق سازد، و در عین حال خودش با حمایت چین توانمند باقی بماند، نظام آمریکاییِ #کنترل_مالی_و_پولی_جهان فرو خواهد پاشید و به‌دنبال آن آمریکا دیگر نخواهد توانست کسری تجاری خود را با دستِ خالی تأمین مالی کند.
                  ..
                  .

نظر

• vion
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 825

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                    قسمتی از مقاله امانوئل تود
                    1️⃣ واضح است که این درگیری که نخست یک جنگِ سرزمینیِ محدود بود، به یک تقابل جهانی اقتصادی بین کلیّتِ غرب از یک‌سو و روسیه و چین از سوی دیگر ارتقا یافته و به یک #جنگ_جهانی تبدیل شده است.

2️⃣ #ولادیمیر_پوتین در ابتدا یک اشتباه بزرگ کرد. ناظران مختلف در آستانهٔ جنگ، #اوکراین را به‌عنوان یک دموکراسی تازه‌کار نمی‌دیدند، بلکه از دید آن‌ها اوکراین جامعه‌ای در حال زوال و دولتی در حال درمانده‌شدن [a “failed state” in the making] بود. من فکر می‌کنم تحلیل کرملین این بود که چنین جامعهٔ روبه‌زوالی با اولین شوکی که به آن وارد شود فروخواهد پاشید. اما همه شاهد بروز عکس این تحلیل بودیم. معلوم شد که اگر جامعه‌ای که در حال متلاشی‌شدن است، از بیرون مورد حمایت مالی و نظامی قرار بگیرد می‌تواند جنگ را در توازنی نوین احیا کند و حتی چشم‌انداز و امیدی نیز داشته باشد.
                    ...
                    ..
                    5️⃣ اما همین تحلیلِ ناکافی است که باعث شده #جو_بایدن این‌طور ناهشیارانه پیش برود. آمریکا شکننده است. تاب‌آوری #اقتصاد_روسیه در حال هُل دادن نظام امپراطوری آمریکایی به سَمت پرتگاه است. هیچ‌کس انتظار نداشت اقتصاد روسیه در برابر «قدرت اقتصادی» ناتو تاب بیاورد. من فکر می‌کنم حتی خود روس‌ها هم چنین انتظاری نداشتند. اگر اقتصاد روسیه بتواند به‌صورت نامحدودی در برابر تحریم‌ها تاب بیاورد و اقتصاد اروپا را بی‌رمق سازد، و در عین حال خودش با حمایت چین توانمند باقی بماند، نظام آمریکاییِ #کنترل_مالی_و_پولی_جهان فرو خواهد پاشید و به‌دنبال آن آمریکا دیگر نخواهد توانست کسری تجاری خود را با دستِ خالی تأمین مالی کند.
                    ..
                    .
                    اگر این طوریه پس چرا پوتین با روی باز از مذاکره با ترامپ استقبال کرده؟

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3758

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                      اگر این طوریه پس چرا پوتین با روی باز از مذاکره با ترامپ استقبال کرده؟
                      همون طوری که تحریم برا نظام ما نعمته !!اما ازینور میگن اول تحریما رو بردارین تا ما بیاییم پای مذاکره !!!

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3758

‏از ۲۰ میلیون لیتر قاچاق بنزین به ۲۰ میلیون لیتر قاچاق گازوئیل رسیدیم. دریغ از یک آمار کارشناسی شده !!

‏چندی پیش سران دولت و تعدادی نا آشنا در فضای مجازی واویلا راه انداختند که روزانه ۲۰ میلیون لیتر بنزین قاچاق میشود. همان موقع نوشتم که با محاسبات تولید و مصرف این عدد حدود ۴ تا ۵ برابر مقدار واقعی است. بعدش بنزین سوپر گران شد و بحث قاچاق بنزین تمام شد.

‏حالا همه گیر دادند که ۲۰ میلیون لیتر روزانه گازوئیل قاچاق به پاکستان می رود، اگر چه این حرف کلا از ریشه فنی اشتباه است و چنین گازوئیلی در سیستم اضافی نداریم و آمار مصرف داخلی و نیروگاه ها گواه عدم واقعی بودن چنین ادعای است، از طرفی مگر میشود سهم استان مرزی روزانه ۲۰ میلیون لیتر اضافی باشد و دولت هر روز اشتباهش را تکرار کند، یا روزانه ۱۰٫۰۰۰ نیسان از مرز رد شود یا هزار تانکر غول پیکر از استان های همجوار به مرز برسند و بعد ادعای توانایی کشف یک کیلوگرم تریاک را داریم، اما هزار تانکر یا ده هزار نیسان یواشکی رد بشوند و نبینیم؟

‏نه دوستان این هم واقعیت ندارد. اگر واقعیت داشت اسمش را بگذارید صادرات غیر گمرکی !! گازوئیل هم گران بشود، اینبار باید سراغ قاچاقچی برق برویم !!!

‏✅ واقعیت مجموع قاچاق بنزین و گازوئیل یک رقمی و خیلی کوچک است و آنهم همه میدانند کدام بخش انجام میدهد. آنچه توسط مرز داران انجام میشود روزانه حدود ۱٫۵ تا ۲ میلیون لیتر بیشتر نمی تواند باشد که بدلیل فشار اقتصادی و فقر است. از طرفی روزانه چند میلیون لیتر در ایستگاه های سوخت گیری هدر میدهیم که ۳-۴ برابر همان سوخت قاچاق واقعی است . اگر چه همان قاچاق جزئی هم نکوهش میکنم.

✍️ عبداله باباخانی

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3117

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

وقتی خیال میکنی با چهارتا عو عو کردن دوباره خلیفه می‌بردت تو تختش.

میگن یزید سگ‌باز بود.. من که نمیدونم روایاتش معتبره یا نه.

اریک

برسد به دست عشقم بهرام/:.wubsmiley.:/

همتی یکی از سربازهای نظام بود هست و خواهد بود
                          وظیفه همتی تا اینجا جبران کسری بودجه بود که با دلار 95 هزار تومنی انجام داد
                          بعد از این دلار به پایین هدایت میشه و مسبب افزایش قیمت دلار همتی خان عزل شده.
                          اصلا و ابدا خلیفه نیازی به جبران کسری بودجه نداشته و همتی سرخود این کارو کرده.
                          .

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1638

یادش به خیر...انگارهمین دیروز بود که سگهای پوتین...اینور و اونور صحبت از (زمستان سخت اروپا )میکردند...بعدازسه سال...یه دفعه آتش زیرخاکستر روشن شد....زبونشون از ته بندنافشون درومد ....بگذریم...درطول تاریخ...همیشه شخصیتهایی وجود دارندکه با ناکارآمدی...سرنوشت یک ملت رو به قهقرا بردند...نمونه های اخیر ونزدیکش به ما همین سنوار...نصرالله...رهبری..وهمین دلقک قهرمان (زلنسکی )...هستند....
                            کسانی که درتوهمات خود....با ابرقدرتهای دنیا...درگیر میشوند....و خودرا شوالیه پوشالی در برابر قانون طبیعت..می پندارند....یکی اسراییل را سست تراز تار عنکبوت می بیند...یکی روسیه را ضعیف میبیند...یکی کاخ سفید را حسینیه میکند...یکی حریف ترامپ میشود....یکی از زبان خداحرف میزند.....
                            اما آنچه درهمه این افراد مشترک است....نابودی وزوال ملت وسرزمینشان بوده....
                            چه اندازه....قهرمانان بالا...شبیه...قهرمانان فیلم معروف صحنه زنی هستند....کسانی که این فیلم رو دیدند....دقیقا منظور منو درک می کنند....

نظر

• دفتردار
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 858

مردم از گرانی های اخیر عصبانی هستن،
                              باید یک نفر قربانی می شد تا جلوی شورش احتمالی گرفته می شد.!
                              قرعه بنام همتی افتاد !

نظر

• بهرام خان حانان
                                ستاره‌دار(4)
                                • Sep 2020
                                • 776

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
                                مردم از گرانی های اخیر عصبانی هستن،
                                باید یک نفر قربانی می شد تا جلوی شورش احتمالی گرفته می شد.!
                                قرعه بنام همتی افتاد !
                                به زودی دلار130.000 خواهید دید
                                دبکر امیدی به بورس تیست
                                بازوهای بورس را کاسبان .... قطع کردند

نظر

در حال کار...
                                X