اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saft
    عضو عادی
    • Apr 2014
    • 227

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

طرح مشترک فرانسه و انگلیس برای بازگرداندن زلنسکی به میز مذاکره با ترامپ..... برای اروپایی جماعت خیلی سخته قبول کنن که دوران دوشیدن آمریکا دیگه تمام شده حداقل تا آخر دوره ترامپ اگه البته تا انموقع اتحادیه اروپایی وجود داشته باشه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• saft
      عضو عادی
      • Apr 2014
      • 227

در اصل توسط بهرام خان حانان پست شده است View Post
      به زودی دلار130.000 خواهید دید
      دبکر امیدی به بورس تیست
      بازوهای بورس را کاسبان .... قطع کردند
      و البته یحتمل عبدالناصر همتی که دست به توئیتش خوب است انموقع توئیت خواهد زد دیدید افزایش دلار ربطی به من نداشت چون یادش نمیاید بعنوان اخرین جملات بعنوان وزیر گفته دلار نزولی خواهد شد... این پارادوکسیست که تمام مسئولین این نظام در ان گرفتار شده اند ادمهایی بغایت احمق و گَنده دماغ/:.yead.:/

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3776

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
        مردم از گرانی های اخیر عصبانی هستن،
        باید یک نفر قربانی می شد تا جلوی شورش احتمالی گرفته می شد.!
        قرعه بنام همتی افتاد !
        ...مثل اینکه میخوان یه کارایی بکنن..یه آشنایی دارم از بنکدار های به نام تبریز هست ..امروز صبح رفتن دم انبار زنگ‌زدن بهش ..تشریف بیار کارت داریم !!
        هیچی رفتن داخل انبار هرچی برنج ایرانی و خارجی بوده ..صورت برداری کردن ..گفتن یا باید به نرخی که ما می گیم عرضه کنی یا به ازای هر کیلو اینقدر باید بریزی به حساب اداره بازرگانی ...
        طرف میگه برنجی که من خودم از وارد کننده ..سه ماه پیش پول دادم ..الان ترخیص شده اومده برا من ۷۸۰ دراومده ..رو میگن ۵۳۰تومان بفروشی ..یا برنج هاشمی که خودم دم در شالیکوبی گرفتم ۱۵۰ تومان ...میگن باید زیر ۱۳۰ تومان بدی بازار ...

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1939

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
          مردم از گرانی های اخیر عصبانی هستن،
          باید یک نفر قربانی می شد تا جلوی شورش احتمالی گرفته می شد.!
          قرعه بنام همتی افتاد !
          کشتی در حال غرق شدن با عوض کردن ناخدا از غرق شدن در امان نخواهد بود
          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• دفتردار
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 859

خبر غیررسمی.
            ظریف استعفا داد!

نظر

• مگنوس کارلسن
              Banned
              • Jan 2022
              • 1647

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              ...مثل اینکه میخوان یه کارایی بکنن..یه آشنایی دارم از بنکدار های به نام تبریز هست ..امروز صبح رفتن دم انبار زنگ‌زدن بهش ..تشریف بیار کارت داریم !!
              هیچی رفتن داخل انبار هرچی برنج ایرانی و خارجی بوده ..صورت برداری کردن ..گفتن یا باید به نرخی که ما می گیم عرضه کنی یا به ازای هر کیلو اینقدر باید بریزی به حساب اداره بازرگانی ...
              طرف میگه برنجی که من خودم از وارد کننده ..سه ماه پیش پول دادم ..الان ترخیص شده اومده برا من ۷۸۰ دراومده ..رو میگن ۵۳۰تومان بفروشی ..یا برنج هاشمی که خودم دم در شالیکوبی گرفتم ۱۵۰ تومان ...میگن باید زیر ۱۳۰ تومان بدی بازار ...
              نمیدونم این بنکدار....چه قدرباهاتون آشناست...اما...به نظر نمیاد واقعیت را به شما گفته باشه...برنجهای هندی همگی از واردکننده حدود ۴۰تومن...وبرنج ایرانی...حداکثر۸۵خریداری شده....با بالارفتن دلار....فورا قیمتهارا نجومی بردند بالا....بااین توجیه که باید گرونتر جایگزین کنیم...ومملکتی که بی صاحب است...اعتصاب بازار مولوی هم به همین دلیل بود....اگه قبلا از این طرحهای درست...انجام داده بودند...روهمه چیز نه فقط برنج...نظارت میکردن....اینقدر کاسبها.....بی حیا ...قیمت را بالاتر نمیبردند....طرح خوبیه....(از عامل سیاست خارجی که مهمترین عامل گرانیست...چشم پوشی کرده ام)....یه راکت بدمینتون پارسال تقریبا همین موقع خریدم ۵وهفتصد....امروز همون رو خریدم ۲۴میلیون....دلار نهایتا شده دوبرابر....اما قیمت راکت شده تقریبا ۵برابر....اینجاست که خارجیها باکمک مدیران کشور...وباهمدستی...خودمردم......تیشه به ریشه مردم میزنند....
              هرچی فکر میکنم....مردم خوبی نیستیم که اینا بالاسرمون هستند....ازماست که برماست

نظر

• mohsen55
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 379

با سلام
                بنده خدا بره شکر خدا کنه که از این گرفتاری نجات پیداکرد اگر حالیش باشه
                در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                کشتی در حال غرق شدن با عوض کردن ناخدا از غرق شدن در امان نخواهد بود

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4720

والله بخش اکثریت جامعه هم به همین خاطر در انتخابات شرکت نکردند!!! همین تعداد که به پزشکیان رای دادند بخاطر مذاکره بود وگرنه اونها هم شرکت نمی کردند .الان دقیقا بودن شما قراره چه مشکلی از ملت مرتفع کند .

پزشکیان: معتقد بودم گفت‌وگو کنیم بهتر است، ولی وقتی رهبری گفتند با آمریکا گفت‌و‌گو نشود، گفتیم گفت‌و‌گو نخواهیم کرد

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

دولت هیچکارست ما هم الکی رفتیم رای دادیم تصمیم گیر مملکت ی نفر دیگست

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1492

کسی یادش نرفته این ظریف لجن مال سال 58 با بلند گوی سبزی فروشی در مقابل بیمارستانی که شاهنشاه بستری بود بهمراه دانشجویان شعار مرگ بر شاه میداد
                        بره گم شه اشغال کثیف
                        طرفدار های جلیلی بزنن خوار مادر این وطن فروش ها و نمک نشناس رو یکی کنن
                        با بورسیه پهلوی بری امریکا درس بخونی تا برای خودت گوهی بشی بعد از امریکا به شاه توهین میکنی
                        کاش سعید جلیلی میشد رییس جمهور و کار تمام میشد نه این مسعود مشنگ

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8853

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          چند کشتی برنج وارد کردند
                          چی شد؟

طلاهایی که اوباما داده بود
                          چی شد؟

نظر

• ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1137

کسی ک کمرش از سواری دادن زخم شده باز میگه برم بازم سوارم شن و دوباره خودمو ثابت کنم با انتخابم
                            خب این آدم سوار نشی گناهه

نظر

• مگنوس کارلسن
                              Banned
                              • Jan 2022
                              • 1647

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
                              حیفی تو...توروخدا نرو...ملت به تونیاز داره...عاشق اون پوز خندهای چندشت هستیم...زیربارمسوولیت...خردشدی وقدت آب رفت...اینقدر کم روبودی که تابیرونت نکردن...خودت نرفتی.....کاش رئیستم ورمیداشتی باخودت میبردی....بهتر نی؟؟

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

«رهبران اروپایی در لندن تصمیم به ادامه جنگ گرفتند که تصمیمی بد، خطرناک و اشتباه است. مجارستان طرفدار صلح می‌ماند» این اظهارات را نخست‌وزیر مجارستان بعد از نشست دیروز اروپا در لندن، در پیامی در ایکس منتشر کرد.
                                در این نشست سران آلمان، دانمارک، اسپانیا، ایتالیا، هلند، نروژ، لهستان، رومانی، فنلاند، جمهوری چک و سوئد به همراه رئیس کمیسیون اروپا فون در لاین، رئیس شورای اروپا کاستا و دبیرکل ناتو روته به میزبانی نخست‌وزیر انگلیس استارمر شرکت کردند و نخست‌وزیر کانادا و رئیس‌جمهور اوکراین هم در آن حضور داشتند.

نظر

در حال کار...
                                X