اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3148

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

این موضوع قابل بحث است ولی واردش نمیشم و لزومی هم ندارد . مشکلی با پهلوی هم ندارم . تعصبی به شخص دیگری هم ندارم به عنوان یک
    شهروندی عادی

لیستی که نام بردم مشت نمونه خروار از دانه درشت ها بود از نیم قرن تا حدود یک قرن پیش وگرنه از سید جلال ال احمد تا سید جعفر پیشه وری خائن بالفطره و تجزیه طلب و و ... شامل میشه . سیدهای کومونیست و بی وطن زیر بلیط شوروی سابق . میرزا یونس جنگلی تجزیه طلب و ...
    اینها دیگه استخونهاشون هم پوسید

ما داریم از الان صحبت میکنیم . از دوره زمانه فعلی که شامل ائتلاف دولت هاست و تعامل و همگرائی اندیشه ها
    کی؟
    دقیقا الان کیا هستند که قابل ائتلاف باشن و بشه باهاشون تعامل داشت
    میتونید کسی رو نام ببرید؟
    اکثریت کسانی که مطرح هستند خواهان ادامه همین رژیم هستند در صورتهای متفاوت صورتی رنگ و سبز و زرد.
    مثلا ج.ا باشه با حجاب آزاد مشروب و کلاب و ژیلا هم حتما هستش ولی ج.ا هم باشه
    واسه غزه هم غش کنیم که مسلمون هستند
    باج به اروپا و روسیه و امریکا هم باید بدیم تا اقتصاد مملکت جون بگیره
    ما هم که همه کاره مملکت هستیم به همراه خائنینی به نام ...

بازم میگم هر کسی غیر از پهلوی بازگشت به ج.ا هست.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2808

در عجب هستم که دولت لبنان قصد خلع سلاح حزب الله رو داره..اما هنوز ایران در بیروت سفارت خانه داره!!!
      چرا سفیر ایران رو اخراج نمی‌کنند
      استرالیا امروز تصمیم گرفت بخاطر دو حمله یهود ستیزانه هم سفیر ایران رو اخراج کنه و هم سپاه رو در لیست سازمانهای تروریستی قرار بده!!!
      اگر مردمان لبنان خواهان صلح و آرامش و سازندگی کشورشان هستند...تنها راه حل.. قطع ارتباط همه جانبه با جمهوری اسلامی و خلع سلاح حزب الله هست...بنده فکر میکنم نهایتا به همین نتیجه هم برسند

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2808

کفتار پیر پنجاه هفتی( بهزاد نبوی) :
        من از یک فرد موثق شنیدیم زمانی که رضا پهلوی به اسرائیل رفته بود، نتانیاهو به او گفته بود تو شاه بخش مرکزی ایران می شوی! فکر نکن همه ایران! ایران باید تجزیه شود!

اتفاقا اسرائیل هیچ انگیزه ای برای تجزیه ایران نداره...دلیلش این هست که نیاز به یک متحد منطقه ای داره...یا حداقل کشوری که دلیلی برای تهاجم نداشته باشه...اسرائیل کاملا به شرایط داخلی ایران واقف هست و می‌دونه ایرانیان باطنا هیچ میل دشمنی با اسرائیل ندارند...نه حس ناسیونالیستی عربی دارند...نه نسل جدیدی که انگیزه مذهبی برای یک دشمنی کور با اسرائیل داشته باشند

و اما شما جناب نبوی!!!...بعد از ۵۰ سال هنوز تکلیف اون چک سنگین که ساواک در کشوی میز کارت پیدا کرد رو روشن نکردی...که گفته بودی بابت کار در یک شرکت آمریکایی گرفته بودی!!! فاند بگیر اونطرف بودی برای دسیسه و فریب مردم!!!؟

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4191

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
          کی؟
          دقیقا الان کیا هستند که قابل ائتلاف باشن و بشه باهاشون تعامل داشت
          میتونید کسی رو نام ببرید؟
          اکثریت کسانی که مطرح هستند خواهان ادامه همین رژیم هستند در صورتهای متفاوت صورتی رنگ و سبز و زرد.
          مثلا ج.ا باشه با حجاب آزاد مشروب و کلاب و ژیلا هم حتما هستش ولی ج.ا هم باشه
          واسه غزه هم غش کنیم که مسلمون هستند
          باج به اروپا و روسیه و امریکا هم باید بدیم تا اقتصاد مملکت جون بگیره
          ما هم که همه کاره مملکت هستیم به همراه خائنینی به نام ...

بازم میگم هر کسی غیر از پهلوی بازگشت به ج.ا هست.
          اسم نمیبرم ولی هستند . کاملا مشخصه . داخل و خارج هم که فراوان
          اینقدر عجله نکن و تند نرو . با این تندی و شدت که راه به جائی نیست . حتی موسوی هم دیگه خواهان ادامه نیست چه برسد به رادیکال ترها ، حالا لزوما باید اسم برد ؟ با اسم که نیست . ساختار و قانون اساسی و مجلس موسسان مشخص میکنه نه 4 تا اسم

جمهوری یا مشروطه ، سکولار خواهد بود . دیگه اسلامی چیه شما اینقدر روش تاکید داری که میگی ادامه ج .ا ؟ چه ادامه ای ؟
          دیگه فقط افغانستان حکومت اسلامی داره و همین خراب شده

عرض کردم من هیچ تاکیدی روی نوع ساختار ندارم خیالت راحت ولی بدون همگرائی کار سختی در پیش است
          بدون پهلوی یا با او یا به تنهائی فقط او را صندوق ازاد رای مشخص میکنه نه گفته من و شما . این که دیگه اینقدر بحث نداره

هر چند نه به بار و نه به دار است و اینها رویاست فعلا و باید گذر زمان را شاهد بود

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4191

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            در عجب هستم که دولت لبنان قصد خلع سلاح حزب الله رو داره..اما هنوز ایران در بیروت سفارت خانه داره!!!
            چرا سفیر ایران رو اخراج نمی‌کنند
            استرالیا امروز تصمیم گرفت بخاطر دو حمله یهود ستیزانه هم سفیر ایران رو اخراج کنه و هم سپاه رو در لیست سازمانهای تروریستی قرار بده!!!
            اگر مردمان لبنان خواهان صلح و آرامش و سازندگی کشورشان هستند...تنها راه حل.. قطع ارتباط همه جانبه با جمهوری اسلامی و خلع سلاح حزب الله هست...بنده فکر میکنم نهایتا به همین نتیجه هم برسند
            درود
            دولت و کشور لبنان کوچک و وابسته است . این کارو هرگز نمیکنند تا زمانی که ج.ا موجودیت داره . ضمن اینکه بجز حزب الله دولت لبنان هم چریده و بهش رسیده از قبال ج.ا
            با پا پس و با دست پیش است حتی با دولت میشل عون که در ظاهر وابستگی کمتری دارد . قطع رابطه نوعی در افتادن با حزب الله است و احیانا جنگ داخلی که اصلا در قاموس لبنان نیست

لبنان درگیر بحران هائی است که اگر قطع رابطه کند و یه سوسه ای چیزی این وسط ایجاد شود و درگیر جنگ داخلی شود ویران خواهد شد

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2808

درود
              دولت و کشور لبنان کوچک و وابسته است . این کارو هرگز نمیکنند تا زمانی که ج.ا موجودیت داره . ضمن اینکه بجز حزب الله دولت لبنان هم چریده و بهش رسیده از قبال ج.ا
              با پا پس و با دست پیش است حتی با دولت میشل عون که در ظاهر وابستگی کمتری دارد . قطع رابطه نوعی در افتادن با حزب الله است و احیانا جنگ داخلی که اصلا در قاموس لبنان نیست

لبنان درگیر بحران هائی است که اگر قطع رابطه کند و یه سوسه ای چیزی این وسط ایجاد شود و درگیر جنگ داخلی شود ویران خواهد شد

درود بیفور جان
              این حزب الله دیگه اون حزب الله نیست...شاید ۲۰ درصد قدرت قبل رو داشته باشه...انتقال سلاح مثل قبل نیست به سمت لبنان...رهبران اصلی خودش رو از دست داده...طرفدارانش بخاطر بحران مالی تعدادشان کمتر شده و ریزش داشتند و دچار سرخوردگی شدند
              اعراب هم خواهان تسلط و نفوذ بر لبنان هستند...کشورهایی مثل عربستان و امارات در موقعیت فعلی حاظرند بیشتر هزینه کنند برای نبود حزب الله!!!کما اینکه در صحبت های بعضی از عناصر حزب الله هم مشهود هست که به سعودی بخاطر همین مسأله می‌تازند..فکر میکنم برای حذف حزب الله توافق هایی بین عربستان و اسرائیل و فرانسه و آمریکا صورت گرفته...با پلن و برنامه گام به گام پیش می‌روند
              اسراییل با نفوذ اطلاعاتی که داره یک انبار سلاح رو میزنه و موقعیتش رو علامت گذاری می‌کنه...ارتش لبنان هم به بهانه سرکشی و بررسی دقیقا می‌ره در همان محل و انبار سلاح رو تخلیه می‌کنه...این عملکرد تقریبا ۶ ماه گذشته ارتش لبنان هست که در خبرها میاد
              اما نهایتا بقول خودت تا موجودیت داره ج ا ...آخرش تنش هم اونجا هست..منتها اگر واقعا تمایل به خلع سلاح دارند...الان این موقعیت از همیشه فراهم تر هست

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3148

اینقدر عجله نکن و تند نرو . با این تندی و شدت که راه به جائی نیست . حتی موسوی هم دیگه خواهان ادامه نیست چه برسد به رادیکال ترها ، حالا لزوما باید اسم برد ؟ با اسم که نیست . ساختار و قانون اساسی و مجلس موسسان مشخص میکنه نه 4 تا اسم

جمهوری یا مشروطه ، سکولار خواهد بود . دیگه اسلامی چیه شما اینقدر روش تاکید داری که میگی ادامه ج .ا ؟ چه ادامه ای ؟

عرض کردم من هیچ تاکیدی روی نوع ساختار ندارم خیالت راحت ولی بدون همگرائی کار سختی در پیش است
                بدون پهلوی یا با او یا به تنهائی فقط او را صندوق ازاد رای مشخص میکنه نه گفته من و شما . این که دیگه اینقدر بحث نداره

هر چند نه به بار و نه به دار است و اینها رویاست فعلا و باید گذر زمان را شاهد بود
                تند نمی رم ولی دیگه شخص اول هم نشون داد از چی می ترسه و نگران بازگشت کی هست
                اینکه میگید اسم نمی برم یعنی چی؟ مگه میشه اسمی نیاورد و به دنبال براندازی بود هر اعتراض و انقلابی نیاز به رهبر داره نیاز به خط فکری برای آینده داره همین جوری بریم توی خیابون هر چی بادا باد؟ آخرش تاجزاده رو از زندان بکشن بیرون و بشه رهبر انقلاب مردم؟!!!
                یه شعاری هم که باعث تضعیف و انحراف 1401 شد همین بود: رهبر منم رهبر تویی!!! رهبر رو می خواهیم چکار!!!
                برای همون ساختار و قانون و مجلس موسسانی که موسوی ازش دم میزنه ابتدا باید از این نظام گذشت
                شما اسم بیار برای عبور از این نظام نه برای آینده و مجلس موسسان. هر انتخاباتی در این نظام باطل و غیر قابل قبول هست این که دیگه بحثی نداره.
                برای عبور از نظام، رهبر مد نظرتون کی هست؟ اول باید از این نظام عبور کرد با کی میخواهید از این نظام عبور کنید؟

اینایی که نام می برید از قبیل موسوی هیچ کدوم خواهان بازگشت به قبل از 57 نیستند
                اینها همگی خواستار اصلاح نظام هستند و هیچ اطمینانی به اینها نیست حتی اگه هزار بار هم بگن که مجلس موسسان تشکیل خواهیم داد دروغ میگن چون زائیده انقلاب 57 هستند و بهش خیانت نمی کنن اگه شما به اینها اطمینان میکنید بحثش جداست
                همشون مسلمون و تقیه گری پیشه اینها هست و هر طرفندی رو بکار می برن تا اسمی از پهلوی نباشه چون با پهلوی بساط همشون جمع خواهد شد.
                فلذا فقط پهلوی.

نظر

• Rabanian
                  عضو جدید
                  • Aug 2025
                  • 10

📊سرمایه گذار عزیز!
                  ما در حال انجام یک پژوهش دانشگاهی درباره تجربه های سرمایه گذاران هستیم.
                  ✅تکمیل پرسشنامه کمتر از 5 دقیقه زمان میبره.
                  ✅پاسخ شما کمک می کنه تا با نظریات و تجربیات ارزشمند شما یافته های بهتری ارائه بدیم.
                  این لینکش هست:

پرسشنامه سرمایه گذاری خرد
                  پاسخ دهنده عزیز؛ سلام. پرسشنامه حاضر در راستای پژوهشی علمی دانشگاهی جهت بررسی فناوری سرمایه‌گذاری خرد در ایران تهيه شده است. در صورتی که سابقه سرمایه گذاری خرد در هریک از زمینه های سهام/ ارزهای دیجیتال/ طلای آنلاین/ صندوق های درآمد ثابت / و یا هر ابزار مالی دیگر را دارید خواهشمندم با تخصيص زمان ارزشمندتان به طور دقيق این پرسشنامه را تکمیل و ارسال نمایید. شايان ذکر است پرسشنامه حاضر بدون نام بوده و اطلاعات ارائه شده شما کاملاً محرمانه تلقی می شود. در پایان می توانید با ثبت شماره تلفن همراه تان در قرعه کشی 5 میلیون تومانی پرسشنامه شرکت کنید. قبل از آغاز سوالات پرسشنامه، تعریف سرمایه‌گذاری خرد ارائه شده است تا سوالات مرتبط را با اطلاعات کامل‌تری پاسخ دهید. پيشاپيش از همکاری شما صميمانه سپاسگزارم.

اطلاعات ارائه شده شما کاملا محرمانه و بدون نام هست.
                  ممنون میشم در صورت تمایل شرکت کنید.🙏

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4191

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

تند نمی رم ولی دیگه شخص اول هم نشون داد از چی می ترسه و نگران بازگشت کی هست
                    اینکه میگید اسم نمی برم یعنی چی؟ مگه میشه اسمی نیاورد و به دنبال براندازی بود هر اعتراض و انقلابی نیاز به رهبر داره نیاز به خط فکری برای آینده داره همین جوری بریم توی خیابون هر چی بادا باد؟ آخرش تاجزاده رو از زندان بکشن بیرون و بشه رهبر انقلاب مردم؟!!!
                    یه شعاری هم که باعث تضعیف و انحراف 1401 شد همین بود: رهبر منم رهبر تویی!!! رهبر رو می خواهیم چکار!!!
                    برای همون ساختار و قانون و مجلس موسسانی که موسوی ازش دم میزنه ابتدا باید از این نظام گذشت
                    شما اسم بیار برای عبور از این نظام نه برای آینده و مجلس موسسان. هر انتخاباتی در این نظام باطل و غیر قابل قبول هست این که دیگه بحثی نداره.
                    برای عبور از نظام، رهبر مد نظرتون کی هست؟ اول باید از این نظام عبور کرد با کی میخواهید از این نظام عبور کنید؟

اینایی که نام می برید از قبیل موسوی هیچ کدوم خواهان بازگشت به قبل از 57 نیستند
                    اینها همگی خواستار اصلاح نظام هستند و هیچ اطمینانی به اینها نیست حتی اگه هزار بار هم بگن که مجلس موسسان تشکیل خواهیم داد دروغ میگن چون زائیده انقلاب 57 هستند و بهش خیانت نمی کنن اگه شما به اینها اطمینان میکنید بحثش جداست
                    همشون مسلمون و تقیه گری پیشه اینها هست و هر طرفندی رو بکار می برن تا اسمی از پهلوی نباشه چون با پهلوی بساط همشون جمع خواهد شد.
                    فلذا فقط پهلوی.
                    تند که میرفتی و هنوزم میری و تند تر هم کردی
                    موسوی را به عنوان دیگری اسم بردم و منظور دیگری وگرنه این بابا که دیگه بنده خدا دوران اخر عمرش است و اصلا بحثی نیست

منظور من برای براندازی و انقلاب نبود . برای پسا این موضوع بود و گذر بود نه برای الان یا دو ماه دیگه یا یک سال دیگه
                    برای گذار که پهلوی خودش اعلام کرده هستم و بحثی نیست . فعلا هم به دار و بارش هیچی مشخص نیست . انقلابی هم در کار نیست

انتخابات هم درون حکومتی منظورم نبود . برای پسا حکومتی بود . مگه تا حکومت برقرار است برای رهبری و گذار میشه انتخابات برگزار کرد ؟
                    اصلا منظور من رهبری برای گذار نبود که بخوام اسم معرفی کنم !!!!

کلا شما منظور مرا نگرفتی . منظورم من برای ایرانی ازاد و اباد برای اینده است با همگرائی نه مسائلی که شما مطرح کردی . اینده ای که فعلا نامشخص و مبهم است !!
                    پهلوی بنده خدا هم سالهاست چنین نمی اندیشد و سخن نمیگوید ولی طرفداران سختش ، دقت کنید به کلمه سخت . سرسخت ها راه دیگری میروند و گونه ای دیگر می اندیشند . اگر خاطرتون باشه مدتی قبل هم مطلبی داشتم از طرفداران ... البته فکر میکنم در حال حاضر بخش بزرگی از طرفداران مثل شما نمی اندیشند و سخن نمیگویند . حداقل بخشی یا بخش بزرگی از اتحاد و اینجور مسائل هم سخن میگویند

از منظر شما هر کسی هر مبارزه ای داره بساطش باید جمع شود . این که میشه توتالیتریسم و دور باطل

بازگشت به قبل از 57 یعنی چی؟
                    کلید واژه هایی متعدد و زمینه های گوناگون ذهن شما را اشغال کرده و رها نمیکنه

بازگشت هم داستان داره و معانی متفاوت . چطور بازگشتی ؟
                    یعنی بازگشت به پادشاهی مطلقه ؟ صرفنظر از اینکه نظر من چیه و مهم هم نیست چی باشد ، خب مشخصه همه مبارزان چنین نمی اندیشند . در هیچ کشوری فعالان سیاسی در یک نقطه اشتراک ندارند . پس باید چیکار کرد ؟ بساط همه را جمع کرد ؟
                    اصلا خود پهلوی هم هیچ زمانی و هیچ مکانی نگفته لزوما بازگشت به قبل 57 مد نظر است و موکول کرده به نظر و ارای مردمی . نمیدونم این سرسختی شماها از کجا نشات میگیره و چرا ؟

مگه نمیگید صندوق رای ؟ من برای بعد را میگم نه درون حکومتی ، خب اگر صندوق رای است که دیگه نمیشه از همین الان براش خط و نشون کشید که هر کی بازگشت مد نظرش است همراه است و هر کسی بازگشت نمیخواد باید جمعش کرد و انداخت دور
                    باید مطابق با این شعار و هدف عمل کرد

باور کنید من ته حرفهای شما را هنوز متوجه نشدم . شما برای اینده ایران چی مد نظرتون است ؟ پادشاهی مطلقه ؟
                    مطلقه که مساله دار است . میشه همون و همین آش و کاسه با روشی دیگر
                    مشروطه ؟

مشروطه که باید تنوع پذیر باشد و راه تعامل و همگرائی را قبول داشته باشه . صندوق رای باشد و اتفاقا شعارها هم روی همین محور است ولی شما به نظر میاد زمینه مناسبی با این موضوع و حتی صندوق هم نداری
                    مشروطه یعنی نوعی دمکراسی . شما که همچین بفهمی نفهمی با دمکراسی زمینه مناسبی نداری
                    چیه دقیقا ؟

آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2025/08/26, 18:17.

نظر

• جبارسینگ
                      عضو جدید
                      • May 2022
                      • 7

.123
                      آخرین ویرایش توسط جبارسینگ؛ 2025/08/26, 22:29.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2808

حزب الله یک میلیارد دلار بودجه برای روند بازسازی در نظر گرفته است!!!!!
                        ج ا. از جیب من و شما قراره طبق معمول بذل و بخشش کنه!!! واقعا مشخص نیست این دور باطل قراره تا کجا ادامه داشته باشه؟
                        کسی که یک روضه خوان بوده یک ریال دستمزد می‌گرفته...الان میلیارد دلاری از جیب ملت بخشش میکنه!!!

نظر

• dornaa
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1481

سلام

زودتر به یک اجماع برسید داره دیرمیشه

حداقل به عمرما وشمابرسه

قراره کی بیاد کی بره

قراره کی بیاد کی نیاد

نکنه باامام زمون میخادبیاد؟

47سال برای به اجماع رسیدن بس نیست

ازحرف زدن ونظردادن و لایک دادن ولایک گرفتن که چیزی درنمیاد

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2808

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                            درود بیفور جان
                            این حزب الله دیگه اون حزب الله نیست...شاید ۲۰ درصد قدرت قبل رو داشته باشه...انتقال سلاح مثل قبل نیست به سمت لبنان...رهبران اصلی خودش رو از دست داده...طرفدارانش بخاطر بحران مالی تعدادشان کمتر شده و ریزش داشتند و دچار سرخوردگی شدند
                            اعراب هم خواهان تسلط و نفوذ بر لبنان هستند...کشورهایی مثل عربستان و امارات در موقعیت فعلی حاظرند بیشتر هزینه کنند برای نبود حزب الله!!!کما اینکه در صحبت های بعضی از عناصر حزب الله هم مشهود هست که به سعودی بخاطر همین مسأله می‌تازند..فکر میکنم برای حذف حزب الله توافق هایی بین عربستان و اسرائیل و فرانسه و آمریکا صورت گرفته...با پلن و برنامه گام به گام پیش می‌روند
                            اسراییل با نفوذ اطلاعاتی که داره یک انبار سلاح رو میزنه و موقعیتش رو علامت گذاری می‌کنه...ارتش لبنان هم به بهانه سرکشی و بررسی دقیقا می‌ره در همان محل و انبار سلاح رو تخلیه می‌کنه...این عملکرد تقریبا ۶ ماه گذشته ارتش لبنان هست که در خبرها میاد
                            اما نهایتا بقول خودت تا موجودیت داره ج ا ...آخرش تنش هم اونجا هست..منتها اگر واقعا تمایل به خلع سلاح دارند...الان این موقعیت از همیشه فراهم تر هست
                            یورونیوز:

بُعد اقتصادی خلع سلاح

باراک تأکید کرد هرگونه طرح خلع سلاح باید به جنبه اقتصادی هم بپردازد، زیرا ده‌ها هزار نفر از نیروهای حزب‌الله و خانواده‌هایشان به حقوقی که از ایران دریافت می‌کنند متکی هستند.

او گفت: «وقتی از خلع سلاح حزب‌الله حرف می‌زنیم، در واقع از معیشت حدود ۴۰ هزار نفر صحبت می‌کنیم. نمی‌شود سلاحشان را گرفت و گفت بروید زیتون بکارید. باید برای آنها جایگزینی فراهم شود.»

به گفته او، کشورهای خلیج فارس از جمله قطر و عربستان سعودی آمادگی دارند برای حمایت از اقتصاد لبنان، به‌ویژه در جنوب که پایگاه اصلی حزب‌الله است، مشارکت کنند.

خانم باراک افزود: گفت‌وگوها برای ایجاد یک «انجمن اقتصادی» با پشتیبانی کشورهای خلیج فارس، آمریکا و مقامات لبنانی در جریان است که هدف آن ارائه راه‌های معیشتی پایدار است «راه‌هایی که وابسته به خواست ایران نباشد».

نظر

• abdollah000
                              عضو فعال
                              • Apr 2022
                              • 1513

استاد اکبرنژاد در گفتگو با رسانه عبدی مدیا:

🔻سقوط جمهوری اسلامی با ادامه‌ شیوه‌ فعلی قطعی است.

🔹ما همان مردم سال ۵۷ هستیم؛ نباید فکر کنیم مردم آن زمان هیچ نمی‌فهمیدند.

🔹در جمهوری اسلامی همه می‌دانند که برای بالا رفتن از این نردبان باید تملق بگویند.

🔹تحت تأثیر عواطف و احساسات نباید تصمیم‌گیری کنیم.
                              zz0.ppheoic63blzz

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3148

تند که میرفتی و هنوزم میری و تند تر هم کردی
                                موسوی را به عنوان دیگری اسم بردم و منظور دیگری وگرنه این بابا که دیگه بنده خدا دوران اخر عمرش است و اصلا بحثی نیست

منظور من برای براندازی و انقلاب نبود . برای پسا این موضوع بود و گذر بود نه برای الان یا دو ماه دیگه یا یک سال دیگه
                                برای گذار که پهلوی خودش اعلام کرده هستم و بحثی نیست . فعلا هم به دار و بارش هیچی مشخص نیست . انقلابی هم در کار نیست

انتخابات هم درون حکومتی منظورم نبود . برای پسا حکومتی بود . مگه تا حکومت برقرار است برای رهبری و گذار میشه انتخابات برگزار کرد ؟
                                اصلا منظور من رهبری برای گذار نبود که بخوام اسم معرفی کنم !!!!

کلا شما منظور مرا نگرفتی . منظورم من برای ایرانی ازاد و اباد برای اینده است با همگرائی نه مسائلی که شما مطرح کردی . اینده ای که فعلا نامشخص و مبهم است !!
                                پهلوی بنده خدا هم سالهاست چنین نمی اندیشد و سخن نمیگوید ولی طرفداران سختش ، دقت کنید به کلمه سخت . سرسخت ها راه دیگری میروند و گونه ای دیگر می اندیشند . اگر خاطرتون باشه مدتی قبل هم مطلبی داشتم از طرفداران ... البته فکر میکنم در حال حاضر بخش بزرگی از طرفداران مثل شما نمی اندیشند و سخن نمیگویند . حداقل بخشی یا بخش بزرگی از اتحاد و اینجور مسائل هم سخن میگویند

از منظر شما هر کسی هر مبارزه ای داره بساطش باید جمع شود . این که میشه توتالیتریسم و دور باطل

بازگشت به قبل از 57 یعنی چی؟
                                کلید واژه هایی متعدد و زمینه های گوناگون ذهن شما را اشغال کرده و رها نمیکنه

بازگشت هم داستان داره و معانی متفاوت . چطور بازگشتی ؟
                                یعنی بازگشت به پادشاهی مطلقه ؟ صرفنظر از اینکه نظر من چیه و مهم هم نیست چی باشد ، خب مشخصه همه مبارزان چنین نمی اندیشند . در هیچ کشوری فعالان سیاسی در یک نقطه اشتراک ندارند . پس باید چیکار کرد ؟ بساط همه را جمع کرد ؟
                                اصلا خود پهلوی هم هیچ زمانی و هیچ مکانی نگفته لزوما بازگشت به قبل 57 مد نظر است و موکول کرده به نظر و ارای مردمی . نمیدونم این سرسختی شماها از کجا نشات میگیره و چرا ؟

مگه نمیگید صندوق رای ؟ من برای بعد را میگم نه درون حکومتی ، خب اگر صندوق رای است که دیگه نمیشه از همین الان براش خط و نشون کشید که هر کی بازگشت مد نظرش است همراه است و هر کسی بازگشت نمیخواد باید جمعش کرد و انداخت دور
                                باید مطابق با این شعار و هدف عمل کرد

باور کنید من ته حرفهای شما را هنوز متوجه نشدم . شما برای اینده ایران چی مد نظرتون است ؟ پادشاهی مطلقه ؟
                                مطلقه که مساله دار است . میشه همون و همین آش و کاسه با روشی دیگر
                                مشروطه ؟

مشروطه که باید تنوع پذیر باشد و راه تعامل و همگرائی را قبول داشته باشه . صندوق رای باشد و اتفاقا شعارها هم روی همین محور است ولی شما به نظر میاد زمینه مناسبی با این موضوع و حتی صندوق هم نداری
                                مشروطه یعنی نوعی دمکراسی . شما که همچین بفهمی نفهمی با دمکراسی زمینه مناسبی نداری
                                چیه دقیقا ؟
                                ما دقیقا در خصوص براندازی و انقلاب حرف می زنیم
                                اینکه در آینده چه خواهد شد به مردم بستگی داره اول باید این خان اول رو برداریم بعد می رسیم به سوالات شما که چه خواهد شد
                                من واضح و شفاف گفتم که با کسی غیر پهلوی نمیشه از این خان اول رد شد
                                اینکه من چی میخوام و چجور آدمی هستم و یا طرفداران پهلوی کی هستند هیچ ربطی به پهلوی نداره
                                بسیارند آدم هایی که خودشون رو طرفدار پهلوی جا می زنن ولی بدترین حرکات رو انجام می دن

از منظر من بساط هرچی چپیه باید جمع بشه ولی بازم این چه ربطی به پهلوی داره؟
                                چه ربطی به آینده و انتخاب مردم داره؟
                                من میگم شاخص و ترازی به اسم بهمن 57 دارم برای خودم دارم نه کس دیگه ای
                                هر کسی که خواهان بازگشت به قبل از 57 باشه برای من مورد تایید هست
                                شما میتونی قبول نکنی
                                این شاخص برای عبور از این نظام فعلی هست برای این مورد برای عبور باید مشخص کنی که چه شاخصی داری؟
                                با کی و چه تفکری میخواهی از این نظام عبور کنی؟
                                من میگم غیر از پهلوی کسی نیست که بخواد از این نظام عبور کنه بقیه آدم نظام هستند
                                کاملا واضح و شفاف

پ. ن: توی فضای مجازی که همه چت ها به صورت نوشتاری هست نمیشه حالت و احساسات رو بیان کرد واسه همین شما از نوشتار بنده احساس تندی میکنی در صورتی که اینطور نیست.

نظر

در حال کار...
                                X