اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1510

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    تا یادم نرفته اینم بگم
    در مباحث جمهوری و پادشاهی و سایر مباجث مثل جناح چپ و راست و ... که یکی دو سال قبل پدید می آمد ، اگر جسارتی به عده ای از دوستان شده عذر خواهی میکنم

نیک دانم با روشن شدن مواضع من و شفاف سازی صورت گرفته طی روزهای اخیر ، احتمال زیاد اگر کدورتی از قبل هم بوده رفع شده یا بهتر شده ولی لازم دیدم بازم این موضوع را تاکید کنم . مدتی چنین مباحثی پدید امد و بحث ها و دلخوری هائی ایجاد شد که البته دو طرفه هم بود

بنده چیزی به دل نمیگیرم و کدورتی ندارم

شمای نوعی دوست عزیز ، در این زمینه دلخوری های قبلی را فراموش کنید و لطفا عذر خواهی مرا بپذیرید
    شاد و سربلند باشید
    احسنت
    افرین
    مرحبا
    تبارک الله
    پایدارباشی
    برقرارباشی
    باکمک هم ایران قوی ومستقل رو بسازیم
    انشالله

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1510

علیرضا
      داور
      ووو
      ازفورسیتی یادبگیر
      نشون داد مررده
      نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1196

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

گزینه شماره یک به راحتی می تونه تمام موارد بعدی رو ملغی کنه.
        همین الان توی عربستان دمکراسی حاکم بشه کل نظام میره سمت اسلام 1400 سال پیش
        یه نگاه به ترکیه بندازید
        تازه ترکیه چندین سال توسط احزاب لائیک اداره میشد الان نزدیک 30 ساله که دست اسلام گرایان هست
        مهمتر از دمکراسی داشتن نهادهایی هست که آزادی رو تضمین بکنه.
        آزادی یعنی چی؟ .. از نظر من، این حرف‌ها در حد شعار و بسیار مبهمه

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3155

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post

آزادی یعنی اینکه، شما آزاد هستید هر کاری دوست داشتید مطابق قانون انجام بدید به شرطی که این آزادی شما باعث سلب آزادی دیگران یا آسیب به دیگران نشه.
          مثلا حجاب توی ایران قانونی هست و باید رعایت بشه اما این قانون باعث سلب آزادی اکثریت زنان جامعه شده
          آزادی یعنی اینکه از تصویب و اجرای قانون حجاب در کشورت ممانعت کنی
          به کمک کی؟ نهادهای قدرتمند موجود در قانون کشورت.

ما همش شعار میدیم، نظر شما چیه؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2831

در این ۴۰ سال ج ا حسابی نون خور پرورش داده!!!
            بنیاد مستضعفان
            صدا و سیمای دولتی
            ستاد اجرایی فرمان امام
            آستان قدس رضوی
            انواع و اقسام بسیج
            سپاه
            نیروهای برون مرزی سپاه
            انواع و اقسام مدارس دینی در داخل و خارج و کشور
            جامعه المصطفی
            و
            و
            و
            کسانی که ایدیولوژی این نظام رو تبلیغ و تایید میکنند
            این بساط باید جمع بشه...مگر اینها چند درصد مردم هستند؟ بساط مفت خوری جمع بشه...اون کارگری که نون بازو خودش رو میخوره در رفاه بیشتری خواهد بود
            اگر به بنده باشه که بنظرم حتی باید این مجلس هم جمع کنند یک طویله بزنند چهار تا گاو و گوسفند بریزند داخلش...منافعش برای مردم بیشتره
            کسانی که خلاف این مسأله فکر میکنند..‌صد در صد منافعشان درگیر این سازمانها و گروه ها هست...کلا اینها با خانواده هایشان ۵ تا ده درصد مردم هم نمی‌شوند اما از بودجه عمومی مملکت ارتزاق می‌کنند...سوت صلواتشون هم تا هفت تا محله اونطرف تر میره ..اما مال حرام می‌خورند و نان حرام سر سفره زن و بچه هاشون میبرند...دروغ و ریا وتزویر از این بالاتر!!!!
            اون ۹۰ درصد جامعه نباید اجازه بده اینها به این شکل بیت المال رو غارت کنند

نظر

• سهامدار 67
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 3459

حقیقتآ جز سکوت درمان درد آدمهای مریض حال و مردم آزار نیست در مقابل چنین فردی که مرتب با حرفهایش قصد آزار دیگران را دارد باید سکوت کرد چون اگه بخوام پاسخ چنین فردی رو بدهم به مانند سنگی می ماند که وسط چاه فاضلاب انداختی و آلودگی و کثافتش دامن من را هم خواهد گرفت.
              حضرت علی(ع) میفرماید: "هر که آبروی خود را میخواهد باید مجادله را رها کند"

برای آدمهای بی ارزش و بیمار ذهنی معمولآ مهم نیست که چه اتفاقی قراره بیفته و چه پیش امدهایی رخ بده! چون اونها در هر صورت چیزی که نباید بگن رو میگن و حرفی رو که نباید بزنند به زبون میارند! از قدیم گفتند قبل از اینکه با کسی وارد بحث بشی اول از شخصیتش مطمئن بشو تا مبادا روزی با زبونش کاری کنه که تو برنجی و ناراحت بشی! شاید تنها اشتباه بنده همین بوده که یک بار با این شخص مریض حال تلفنی صحبت کردم و نتیجه اش هم همینی شد که میبینم! گذشت زمان آدمهای بی ارزش رو تغییر نمیده بلکه چهره واقعی اونها رو بر ملا میکنه...تا نیمه شب نشسته واسه خودش چه اراجیفی نوشته واقعآ که!!

لازم به ذکر است بنده اصلآ قصد نداشتم پاسخ چنین فرد مریض و مردم آزاری رو بدهم اما چون اسم من را کشید وسط دعواهایش لازم دیدم دو کلمه حرف حساب بزنم و اگه تا حالا پاسخی به متلکهاش نمیدادم تنها دلیلش این بود که بهتر از هر کس دیگری در اینجا میشناختمش ... نظر شخصی

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

فقط اون بابای یسنا را نمیدونم چه دلیلی داشت ؟
              سهامدار 67 هم که بخاطر مچ گیری هاش در تاپیک امروز چه کردید حریفم نشد و حرفی برای گفتن نداشت حالا زیر اهانت لایک کردن پیشه کرده
              در تاپیک امروز چه کردید این بنده خدا بقیه را در برخی موارد چیز فرض کرده بود و منم بی جوابش نگذاشتم . هیچ جوابی هم نداشت و حالا فکر میکنه با لایک اهانت چیزی گیرش میاد . واقعا به حال این افراد باید دل سوزاند و تاسف خورد . کسی که پاشو در این تاپیک نگذاشته و کلامی حرفی نزده و هیچ اندیشه ای بجز شارلاتان بازی در فروم امروز چه کردید ازش سر نزده حالا تا مدتها میاد این فروم ببینه کی به من توهین میکنه و تائیش کنه . جای تاسف نداره ؟
              آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2025/09/02, 12:51.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2831

دوستان عزیز‌ و گرامی
                سهامدار ۶۷...اوشنوس..جناب احسانی..بیفور سیتی
                لطفاً یک آتش بس بدهید
                سپاس

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1196

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

آزادی یعنی اینکه، شما آزاد هستید هر کاری دوست داشتید مطابق قانون انجام بدید به شرطی که این آزادی شما باعث سلب آزادی دیگران یا آسیب به دیگران نشه.
                  مثلا حجاب توی ایران قانونی هست و باید رعایت بشه اما این قانون باعث سلب آزادی اکثریت زنان جامعه شده
                  آزادی یعنی اینکه از تصویب و اجرای قانون حجاب در کشورت ممانعت کنی
                  به کمک کی؟ نهادهای قدرتمند موجود در قانون کشورت.

ما همش شعار میدیم، نظر شما چیه؟
                  به طور کلی قانون می‌گذاریم تا آزادی رو محدود کنیم! .. وقتی میگید هر کاری دوست داشتید مطابق قانون انجام بدید، پس هر کاری نمیشه انجام داد و باید مطابق قانون باشه و آزادی محدود میشه .. و وقتی میگید فلان قانون آزادی رو محدود کرده و در نتیجه ما حق داریم رعایتش نکنیم .. پس هر کسی حق داره قوانین رو نقض کنه چون احتمالا اون قانون بخشی از آزادیش رو محدود کرده .. این‌ها از نظر من با هم در تناقضه .. و گنگ، نامفهوم و در حد شعاره!

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1510

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                    حقیقتآ جز سکوت درمان درد آدمهای مریض حال و مردم آزار نیست در مقابل چنین فردی که مرتب با حرفهایش قصد آزار دیگران را دارد باید سکوت کرد چون اگه بخوام پاسخ چنین فردی رو بدهم به مانند سنگی می ماند که وسط چاه فاضلاب انداختی و آلودگی و کثافتش دامن من را هم خواهد گرفت.
                    حضرت علی(ع) میفرماید: "هر که آبروی خود را میخواهد باید مجادله را رها کند"

برای آدمهای بی ارزش و بیمار ذهنی معمولآ مهم نیست که چه اتفاقی قراره بیفته و چه پیش امدهایی رخ بده! چون اونها در هر صورت چیزی که نباید بگن رو میگن و حرفی رو که نباید بزنند به زبون میارند! از قدیم گفتند قبل از اینکه با کسی وارد بحث بشی اول از شخصیتش مطمئن بشو تا مبادا روزی با زبونش کاری کنه که تو برنجی و ناراحت بشی! شاید تنها اشتباه بنده همین بوده که یک بار با این شخص مریض حال تلفنی صحبت کردم و نتیجه اش هم همینی شد که میبینم! گذشت زمان آدمهای بی ارزش رو تغییر نمیده بلکه چهره واقعی اونها رو بر ملا میکنه...تا نیمه شب نشسته واسه خودش چه اراجیفی نوشته واقعآ که!!

لازم به ذکر است بنده اصلآ قصد نداشتم پاسخ چنین فرد مریض و مردم آزاری رو بدهم اما چون اسم من را کشید وسط دعواهایش لازم دیدم دو کلمه حرف حساب بزنم و اگه تا حالا پاسخی به متلکهاش نمیدادم تنها دلیلش این بود که بهتر از هر کس دیگری در اینجا میشناختمش ... نظر شخصی

سهامدار67 عزیز سلام
                    این بنده خدا فورسیتی درصفحه قبل از همه عذرخواهی کرد ومردونگیش روثابت کرد
                    شماهم به فال نیک بگیرو صلوات بفرست

نظر

• dornaa
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1510

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                      دوستان عزیز‌ و گرامی
                      لطفاً یک آتش بس بدهید
                      سپاس
                      سلام
                      اتش بس دائم یا
                      اتش بس موقت؟

نظر

• dornaa
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1510

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post

سلام بیخبر

من موندم شماکه بیخبری . اینهمه ستاره رو ازکجااوردی

اینهمه ستاره چی میشه

ستوان سرگرد سرهنگ سرتیپ سرلشکر سپهبد ارتشبد ....چی میشه واقعا

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1196

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

سلام بیخبر

من موندم شماکه بیخبری . اینهمه ستاره رو ازکجااوردی

اینهمه ستاره چی میشه

ستوان سرگرد سرهنگ سرتیپ سرلشکر سپهبد ارتشبد ....چی میشه واقعا
                          چه فرقی فوکوله؟! .. در حال حاضر که متاسفانه سرهنگش نفهم‌تر و بی‌خاصیت‌تر از سرباز صفرشه!

نظر

• سهامدار 67
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 3459

سلام

شما از کدوم مردونگی این فرد قبیح و متلک پران دارید حرف میزنید!!؟ عذرخواهی چنین آدم بی ارزشی مثل کسی میماند که به جای توالت رفتن وسط صحن مسجد با قباحت تمام کارش را به عمد بکند فقط برای جلب توجه دیگران و بعدش بخواد از همه معذرت خواهی کند!! برای کسی که لیاقتش رو نداره به نظرم اصلآ نباید ارزشی قائل شد آدمی که زبونش دست خودش نیست یک فرد بی شخصیته و چنین کسی حقیقتآ فقط شایسته ترحم و دلسوزیست همین و بس ... نظر شخصی

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

سهامدار67 عزیز سلام
                            این بنده خدا فورسیتی درصفحه قبل از همه عذرخواهی کرد ومردونگیش روثابت کرد
                            شماهم به فال نیک بگیرو صلوات بفرست

نظر

• dornaa
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1510

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                              سلام

شما از کدوم مردونگی این فرد قبیح و متلک پران دارید حرف میزنید!!؟ عذرخواهی چنین آدم بی ارزشی مثل کسی میماند که به جای توالت رفتن وسط صحن مسجد با قباحت تمام کارش را به عمد بکند فقط برای جلب توجه دیگران و بعدش بخواد از همه معذرت خواهی کند!! برای کسی که لیاقتش رو نداره به نظرم اصلآ نباید ارزشی قائل شد آدمی که زبونش دست خودش نیست یک فرد بی شخصیته و چنین کسی حقیقتآ فقط شایسته ترحم و دلسوزیست همین و بس ... نظر شخصی

حضرت علی(ع) میفرماید: "هر که آبروی خود را میخواهد باید مجادله را رها کند
                              مگرشما پیرو علی نیستی
                              اهمیت سخاوت و بخشندگی در نهج البلاغه

۱. سخاوت و بخشندگی موجب عزت آفرینی

حضرت علی (ع) در خطبه ۱۲۶، به توصیف فضایل اخلاقی می ‌پردازد و سخاوت و بخشندگی را به عنوان یکی از اصول اساسی اخلاقی مطرح می‌ کند. ایشان می ‌فرماید:«اَلْجُودُ یَزیدُ فِی العِزِّ وَالبُخلُ یَزيدُ فِي الذُّلِّ؛ سخاوت بر عزت می ‌افزاید و بخل بر ذلت».[۶] ۲. موجب پیوند دوستی

حضرت (ع) در نامه ۴۷ در وصیتش به امام حسن (ع) و امام حسین (ع) می ‌فرماید: «بر شما باد به پیوستن با یکدیگر و بخشش همدیگر، مبادا از هم روی گردانید و پیوند دوستی را از بین ببرید

نظر

• اوشنوس
                                Banned
                                • Dec 2015
                                • 901

جناب علیرضا سلام

وقاحت و قباحت که شاخ و دم ندارد آخر این شخص چقدر باید وقیح باشد گیرش را به من مظلوم ترین پیر مرد 80 ساله تالار بدهد!! بنده که با چنین شخص وقیح و از خودراضی کاری نداشتم! کلی حرفهای زشت و ناسزا بارم کرد و دلم را شکست و تا الآن از حرفهای نیش دارش استرس دارم. واقعآ به هر چی وقاحت و صفات بد هست گفته زکی و نباید بیشتر از لیاقتش بهش بها داد . چنین فردی را باید مثل آشغال دور انداخت از بس وقیح و بی شخصیته من این بار به خاطر دوستان میبخشمش ولی اگه دفعه بعد باز الکی و بی دلیل بهم گیر داد با او در حد شعورش برخورد خواهم کرد و دیگر هیچوقت نمی بخشمش و خودش و آبا و اجدادش را نفرین خواهم کرد وسلام

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                                دوستان عزیز‌ و گرامی
                                لطفاً یک آتش بس بدهید
                                سپاس

نظر

در حال کار...
                                X