اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdollah000
    عضو فعال
    • Apr 2022
    • 1539

ادعای وال استریت ژورنال: ایران تصمیم گرفته اسنپ‌بک را بپذیرد

🔹لورنس نورمن خبرنگار وال استریت ژورنال مدعی شد: ایران چند هفته پیش تصمیم گرفته است که اسنپ‌بک را بپذیرد.

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1539

ادعای رئیس موساد: توانمندی هایی در قلب تهران داریم که استفاده نکردیم

دیوید بارنئا، رییس موساد اعلام کرد:

🔹«اسرائیل توانمندی‌هایی در قلب تهران دارد که تاکنون از آن استفاده نکرده است.»

🔹او اضافه کرد: «اگرچه ثابت کردیم ایران آسیب‌پذیر است، اما از تلاش‌هایمان کوتاه نمی‌آییم. موساد دارای توان عملیاتی بسیار قوی است،‌ حتی خلاق‌تر و قدرتمندتر از گذشته.»

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2842

سعید طوسی از جزئیات دیدار خود با رئیس‌جمهور فقید، ابراهیم رئیسی تعریف کرد.

به گزارش انتخاب، سعید طوسی گفت: در جلسه‌ای که در آن من قاری قرآن بودم و آقای رئیسی سخنران آن‌جا بود، کنار ایشان نشستم.

طوسی اظهار کرد: یک وجب فاصله داشتیم، من هیچ چیزی نگفتم، ایشان یک دفعه برگشت و گفت: آقای طوسی، چه خبر از آن قضایا؟

وی افزود: آقای رئیسی گفت «این‌ها اطلاع و امتحان الهی است و برای ارتقای شما خوب است، نگران نباشید.»

این حرف رو در آن لحظه زده که شما اون یک وجب فاصله رو حفظ کنی...بنده خدا میترسیده...آسیاب شما از رئیس جمهور بالاتر هم خورد کرده!!!🤣

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1948

اونا بی شرفهای که از ثبات قیمت مسکن ناراحت هستن و می گن مسکن موتور محرک ۱۲۰ الی ۲۰۰ شغل هست نمی گن اگر مسکن یه رشد چند برابری دیگه کنه اون کارگری که شغلش رونق گرفته باس هزار سال پول جمع کنه تا بتونه خونه بخره همه چیز به نفع سرمایه داران وابسته به نزام هست
          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• davoood57
            عضو جدید
            • Sep 2025
            • 9

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            سعید طوسی از جزئیات دیدار خود با رئیس‌جمهور فقید، ابراهیم رئیسی تعریف کرد.

به گزارش انتخاب، سعید طوسی گفت: در جلسه‌ای که در آن من قاری قرآن بودم و آقای رئیسی سخنران آن‌جا بود، کنار ایشان نشستم.

طوسی اظهار کرد: یک وجب فاصله داشتیم، من هیچ چیزی نگفتم، ایشان یک دفعه برگشت و گفت: آقای طوسی، چه خبر از آن قضایا؟

وی افزود: آقای رئیسی گفت «این‌ها اطلاع و امتحان الهی است و برای ارتقای شما خوب است، نگران نباشید.»

این حرف رو در آن لحظه زده که شما اون یک وجب فاصله رو حفظ کنی...بنده خدا میترسیده...آسیاب شما از رئیس جمهور بالاتر هم خورد کرده!!!🤣
            قدا کنه اونجا هم یه وجب فاصله رو با غلمانای بهشت حفظ کنه
            حیفه ...

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1948

جوری عن تو باسن خدمتگذاران به کانادا و دیار فرنگ با پول بیت المال از ترس مردن با صاعقه آلاسکا شده که در نوع خودش جالبه چه دست و پای می زنند این خدمتگذاران

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 1948

جوری ترسیدن که .....

نظر

در حال کار...
                X