اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2293

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    درود برگنجشک....
    چه قدر ضد ونقیض....چه حرفا...چه چیزا...آدم شاخ درمیاره....
    آوردن دو واژه خدا وعدالت...بزرگترین پارادوکس درعالم هستی...
    دادا...من..یه آدم معمولی....خیلی هنرداشته باشم...بتونم زن وبچه م رو سیر کنم...نه...نهایتش یه دست غذا بدم هرروز به یه همسایه ندار...دیگه این آخر انسانیتم هست...وانتهای توقعی که ازیک آدم معمولی میره...ادم خوبی هم هستم...جوری که پول دیگران را نمیدزدم!!...
    مگه من خداهستم که به فکر بنده هام باشم....من چه کاره حسن هستم به فکر عدالت بین ۸میلیارد آدم باشم...خدا خودش نمیتونه بنده گرسنه ش رو سیرکنه...من بکنم؟؟؟....میگن خدا روزی را تضمین کرده....مگه ماندیدیم که بچه ها از قحطی وگرسنگی...مرده اند....قاعده اینه...هرآنکس که دندان بدهد...باید نان بدهد....وقتی خودش نمیخواد بده...به من چه؟؟؟....من میرم سرکار پول درمیارم...دوستم کارگیرش نیومده...آیا اینجامن مقصرم که اون بیکاره...جورش رو من بکشم؟؟...اصلا اگه من نمیرفتم سرکار...ا ون میرفت سر همین کار...پس من حقشو خورده ام؟؟؟....چرا این شغل عادلانه بین ماتقسیم نشد؟؟؟....عدالت الآن دقیقا کجاست....خدا کدوم طرفه؟...یحیا سنوار...نمونه ش....یه آدمی که ازهمون اول زندگی توتبعیض وبی عدالتی بود...اومد برای عدالت مبارزه کنه...تبدیل شد به یه قاتل زنجیره ای خطرناک....اون دنیاهم...اینجورکه معلومه...چوب نیمه سوز قسمتشه....االآن...خدا وعدالتش درباره این بنده خداکه نه دنیا داشته ونه عقبی....کجاهستند....
    تودنیا عدالتی نیست...تونمیتونی حتی بین دوبچه دوقلوی همجنس خودت...عدالت برقرار کنی...چون انسانی...وانسان توان انجام عدالت راندارد...واضح است که خداهم این توان را ندارد....درهیچ کجای دنیا...عدالت وجود ندارد...یه عده...دارن تومصرف انرژی ...صرفه جویی میکنند...یه عده...اسراف...جریمه اون عده مسرف چیه...پاداش صرفه جوها کجاست(قیمت انرژی اینقدر پایینه که ارزش پاداش وجزا نداشته باشه)....توحوزه...استادمون میگفت...عدالت رو تنها تواین دنیا نبینید...عدالت رو مجموعا تواین دنیا و اون دنیا باهم ببینید....
    اولا کسی ازاون دنیا خبر نداره...دوما...هرکی اینطرف به هاگ است...معلومه که اونطرف به هاگدان است....سوما...اصلا چراباید همینجا...من رو باپولم امتحان کنن...حسنی رو باقدرتش...چرا بر عکس نباشه....چرا اینجا حسنی رونباید بافقرش امتحان کنن...منو با هوشم....
    انسان...به حکم انسان بودن...به جرم انسان بودن...به دلیل انسان بودن...وبه گناه انسان بودن...اجازه وتوان واصلا امکان برقراری عدالت را ندارد....
    نهایت عدالت انسان....طرف یک نفر رو میکشد...اورااعدام میکنند....طرف ۱۰۰نفرراهم بکشد...باز اورا اعدام میکنند...ارواح عمه محترمشان...عدالت برقرار شد....
    انسان....خدا....عدالت....هیچکدام باهم سازگارنیستند...
    وقت بخیر
    احتمالا شما و اون دوستتون گنجشک دارید تو یک جنگل زندگی می کنید.
    شاید هم تو یک شهر و کشور هرت بدوی و بی قانون.

چون آدم های نازنینی هستید امیدواریم تو دشت میمونها گیر نیافتاده باشید.

نظر

در حال کار...
    X