اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1554

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    تمام مناظره سلیمانی اردستانی رو با کاشانی دیدم...خیلی طولانی بود وجالب.بیشترازسه ساعت...نکته جالب...تقابل تاریخ ومنطق بود....طرف میگفت...فرض کنید من یه آدم بیسواد...ازنظر منطقی...امکان بروز درگیری حضرت فاطمه وعمر...بنابر روایات تاریخی....غیرممکنه....یه پیرمرد ساده...مثل بلدوزر از روی مشهورترین روضه خوان حال حاضرایران...ردشد...
    به نظر من حتی مهمتراز اصل مناظره...مظلومیت حضرت زهرا بودکه...به عنوان یه فضیلت از ایشون درومده....عجیبه که کسی به این نکته ساده توجه نکرده بود...برای چه مظلومیت رو فضیلت وبرتری کسی باید در نظر گرفت....اینجا بودکه اقای کاشانی گفت مساله برای من ناموسیه....منظورش چی بود به نظرشما؟؟؟...یعنی اگه حضرت زهرا مظلوم باشد یا نباشد...به ایشون توهین میشه یا نمیشه....بیخود نبودکه مداحان خودفروش بی ناموس...رومنبرهاشون...اینقدر ناسزا وفحش ناموسی...به این پیرمرد "مظلوم"...دادند....اینجاهمونجاست...که نشون میده...اگه نون روضه خونهای دروغی آجر بشه....چه موجوداتی میشن....فتوای سیستانی هم که پشت سر آخوندهای پولی ودولتی نماز نخوانید روهم اگه مدنظر بگیریم...یعنی نماز درهمه مساجد که میدونیم آخوندهاشون دولتی وحقوق بگیر هستند...محل اشکال است....نه..بااین حکومت...وبااین مردم...این مملکت...درست نمیشه....با یک جمله...امپراتوری هزاروچهارصد ساله دروغ وتزویر...برباد رفت...اما گمون نکنم...کسی تواین مملکت...حتی تره هم برای همین جمله ارزشمند...خرد کنه...یک ساعت تفکر ...بهتراز صدسال عبادت....اینم جمله ارزشمنددیگه ایه که حتی کسی به معناش فکر نمیکنه
    عذرخواهی اردستانی

مخش تاب داشت
    میگفت خیلی ها تو 18 سالگی مثل حضرت زهرافوت میکنند چرا به اونا نمیگین مظلوم وشهید
    بعد خودش گفت تشیع جنازه شهید سردارسلیمانی رفتم
    خوب باید جواب بده اینهمه کشته وشهید شدند چرا فقط برای سلیمانی رفتی
    کلا خیلی سوتی میداد

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2884

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
      آیا حمله اسرائیل باعث شد که
      نظام اسلامی برای حفظ بقای خود
      (چیزی که اوجب واجبات خوانده میشه)
      به مردم مراجعه کنه
      و به خواسته مردم تن بده ؟؟؟

حسن روحانی جوابشو گفت :
      یک نسیم ملایمی وزید و قطع شد

(تازه اگر نسیم باشد... چه بسا که بادی از کسی در رفته بود)

تنها چیزی که مسلماً وجود داره اینه که
      جنگ برای بقای نظام لازم بود
      و هزینه های جنگ به عهده مردمه
      در واقع مردم باید هزینه های بقای نظام را پرداخت کنند !

-----------------------

امروز قانون حجاب ،
      نماد تقابل خواست مردم با خواست نظام اسلامی است

تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸

نامه ۱۵۵ نماینده مجلس به رئیس قوه قضائیه درباره ضرورت اجرای قانون عفاف و حجاب+جزئیات

درود جناب احسانی
      برای بنده عجیب هست که چرا اینقدر وزن زیادی به انتخاب مردم میدید!؟
      مردم سوریه بشار رو نخواستند و در قدرت بود تا جایی که برای بشار در خارج از مرز ها تصمیم گیری شد و تمام!!! خاورمیانه و جهان سوم هستیم!
      نمی‌گم خواست مردم تاثیری ندارد...اما شما فقط مردم و حکومت رو می‌بینید...خود آمریکا نمی‌خواست حکومت ایران عوض بشه...دیدید که وزیر دفاع پاکستان دو روز بعد از جمله رفت آمریکا و با ترامپ دیدار داشت و ترامپ تاکید کرده بود که تصمیمی برای سرنگونی نداره

حالا چرا مردم حرف از بی بی گل میزنند...بی بی گل..دشمن دشمن من هست...پس دوست من هست و منافع مشترک داریم...هر چقدر ساختار اسلامگرایان در خاورمیانه تضعیف بشه بهتره..شما قدرت سپاه قدس رو بعد از ترور سلیمانی ببین چقدر افول کرده...اینجور سیستم ها به شخصیت ها خیلی وابسته هستند...بیاد ترور کنه چه ایرادی داره...این جماعت تضعیف بشوند برای ملت بهتر هست
      به فرض محال هم این نظام بعد از این جنگ بقا پیدا کنه به قول شما...مطمنا شکل و شمایل جدیدی میگیره..شاید تحت اون شرایط کمی منافع ملی رو بیشتر لحاظ کنه در سیاستهایی که داره

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3202

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

عذرخواهی اردستانی

مخش تاب داشت
        میگفت خیلی ها تو 18 سالگی مثل حضرت زهرافوت میکنند چرا به اونا نمیگین مظلوم وشهید
        کلا خیلی سوتی میداد
        سال 93 کاریکاتوریستی به اسم محسن امیراصلانی یه کاریکاتوری با مضمون نهنگ و یونس پیامبر میکشه
        حکم اعدام میگیره و اعدام میشه
        الان چطور حکومت با آخوندی که به تمام مقدسات شیعه توهین و پرده دری کرده کاری نداره و با عذر خواهی موضوع تموم میشه؟
        موضوع خمینی جدیده که نظام مقدس فکر میکنه می تونه روی موجش سوار بشه و از مهلکه جان سالم بدر ببره.
        ولی همون روز اول رشته هاشون پنبه شد.

نظر

• dornaa
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1554

در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Post
          اون دوست من امروز از کانادا زنگ زده بود انار دونه ای 4 دلار. میگفت نمیتونیم بخریم. گرونه. اما ما توی ایران جعبه ای میخریم نصفش خراب میشه میریزیم دور. کار مدیا هم اینه که مشکلات غرب رو لاپوشانی کند و مشکلات ما رو بزرگ نمایی. همین میشه که میایین میگید استرالیا کانگارو ، توی کتابش ما رو مثال میزنه که چی شده. غلط کرده.
          این ها مصرف گرایی هست. عرض کردم گرانی دو عامل اساسی دارد، یکی مصرف گرایی و تجمل گرایی و دومی دلالی گری و سفته بازی.
          سلام
          اون سی وچهل سال پیش مردم انارو سیب وپرتقال وهمه چیزو جعبه ای میخریدنند
          حالا خیلی زوربزنند بتونند جعبه خالی شو بخرند

نظر

• مگنوس کارلسن
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1716

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

عذرخواهی اردستانی

مخش تاب داشت
            کلا خیلی سوتی میداد
            خوب..یه عده فحش ناموس بهش دادند...یکی هم اومد گفت که مخش تاب داشت وسوتی میداد...حالاهم که مجبوربه معذرت خواهی شده...قطعا همه این افراد حتی مناظره ایشون راهم نشندیده اند...چه برسه به نظر دهیشون...بگذریم...ولی این بنده خدامگه چی گفته اصلا؟؟
            داستان اصلی ازاین قراربوده...حضرت علی با خلیفه اول بیعت نکردند...دو یاسه بار افرادخلیفه در خونه حضرت علی میان...حضرت زهرا میرفتنددم در...ومیگفتن این خونه حرمت داره...نیاید اینجا...واونهامیرفتند و دوباره برمیگشتند...بار آخر...عمرمیاد دم در...اول در چوبی را آتش میزند...بعدکه در سست شد...بالگد به در میکوبه...جوری که در پهلوی حضرت فاطمه را میشکند...وایشون به شهادت میرسند...عمر دست وپای حضرت علی رامی بندد...در کوچه های مدینه میکشد...واورا به نزد ابوبکر میبرد...وبه زور برای ابوبکر ازایشان...بیعت میگیرند.....خوب این اصل ماجرا....
            اماجناب اردستانی چندسوال دراین باب میپرسند.....
            ۱..چرا حضرت علی..خود..برای بازکردن در نرفتند...مگر میترسیدند....وچرا حضرت زهرا را فرستادند....؟این مساله باعدالت حضرت علی وبا مروت ایشان...درتضاداست..
            ۲...حضرت فاطمه...چرا وقتی درب خانه درحال سوختن بوده...ازدر...فاصله نگرفتند...که بعد لگد در وپهلویشان رابشکند؟...عاقلانه نیست شما پشت در درحال سوختن بایستید درحالی که عده ای وحشی هم پشت درایستاده اند ومیخواهند به زور وارد خانه شوند...
            ۳...چرا حضرت علی...بعداز اینکه به خانه شان...هجوم آورده شد...با ابوبکر بیعت کردند...درحالی که همسرشان را کشته بودند...دقت بفرمایین...حضرت علی...انسان معمولی نبوده اندکه بتوانیم بگوییم...هرکس دیگری هم که بود میترسید..(.حضرت علی از کسی نمیترسیدند..)....
            کل مناظره حول این سه پرسش کلیدی میچرخید...
            فقط این داستان را زیرسوال بردند...وگرنه به کسی توهینی نشد....درحقیقت روضه خوانهای دروغین زیر سوال رفتند...نه حضرت علی ونه حضرت فاطمه(ع)....
            این که گفتم اصلا مناظره راندیده ونظر میدهند...نمونه اش همین درنا....درمناظره...جناب اردستانی به وضوح...سن حضرت فاطمه را۲۷ سال(بنابر مشهور)...ذکر کردند...اما درنا که مناظره را ندیده...سن ایشان را از طرف خود۱۸ سال...فرض کرد و...بقیه شون هم همینطور...چرا؟؟؟...چون روضه خوانها هم به دروغ...سن ایشان را روی منابر...همین ۱۸ بیان میکنند....
            ازاین سوالات شما چه توهینی نسبت به حضرت یا اسلام...یاشیعه..یاهرچیز دیگری برداشت میکنید....این فقط زیرسوال بردن...روضه خوانهای دوزاری...وداستانهای دروغ و...ازجیف حکومت است که به اسم اسلام...به خورد درنا...ومردم ساده ومعمولی...میدهندتا...روی سرشان سوارشوند...

نظر

در حال کار...
            X