در اصل توسط EHSANI پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
درودبرشما دقیقا همینطوره عده ای هنوز هم سر مبارکشون تو ب ا سن ابوبکر گیر کرده ول کن هم نیستن شعور این چیزا را ندارن یا اینکه انقدر رند و رذل و پستن این چیزا ابزار کارشونه که همه را با این حرفها گیج کنن و به هدف های کثیفشون برسن
👍 4 -
درود. خدا نیامرزه و ازش نگذره کسانیکه در این کشور به مردمان عزیزم خیانت میکنند حالا هر کسی و هر مسئولی و در هر مقامی باشه 🤲🤲🤲🤲🤲
شاد باشید
👍 6نظر
-
درود. دوستان سطل اشغال چشم پوشی سایت کجاست پیدا نکردم میخوام بعضی را بکنم داخلش تا از بوی گندشون خفه نشم ممنون میشم
👍 4نظر
-
سلام مگنوس
همه رادیدم ظاهراشما ندیدی تکرار حرفهای این مردک راگذاشتی
ندیدی =مردک یکساعت سر داشتن درب خانه ها در آنزمان صغرا وکبرا میچید که خانه های آنزمان درب نداشت
کسی نبود ازش بپرسه اگر درب نداشت .یعنی حیوانات ازقبیل سگ وبز وگوسفند وومجوزداشتندهروقت داخل خانه ها شوند
درجواب پرسش یک
کاشانی گفت پیامبرراهمه مسلمانهاقبول داشتندودختر پیامرحرمت خاص داشت وکسی فکرنمیکرد درب رابشکنندووارد شوند
کماینکه خیلی ها قبل از اتش زدن درب وشکستن به حرمت حضرت زهرا محل را ترک کردنند
گفت که دیگرچون درگیری باعث صدمه حضرت زهرا شده بودوکارازکارگذشته بود برای حفظ جان حسن وحسین دست به شمشیرنبرد این ربطی عدالت ومروت نداره
(دراینجا مردک اقرارکرد تابه حال من به این نکته قابل تامل فکرنکرده بودم ومیتونه حقیقت داشته باشه)
هیچکس فکرنمیکرد همچنین اهانتی صورت بگیرد
نقل قول ازخودم (ازاصل غافلگیری ونامردی استفاده کردنند مثل جنگ 12 روزه خودمان)
درادامه کاشانی گفت مگر در«لیلة المبیت» حضرت علی برای حفظ جان پیامبر به جای ایشان نخوابیدند
پس میشه گفت پیامبر هم عدالت ومروت نداشت
درجواب پرسش دوم
گفت درانزمان خانه های ویلایی نبود که بشه ازدرب فاصله زیادبگیری سروته خانه ها به 50مترهم نمیرسید
تازه هچکس فکرنمیکردحضرت زهرا بواسطه مقام خاص چنین اهانتی بهشون بشه
درجواب پرسش سوم
گفت ایشان رو کت بسته بردنندبرای بیعت
کلا این مردک مثل من الزایمرداشت
میگفت تاریخ وروایات راقبول ندارم وبرای استدلال ازروایات وتاریخ استفاده میکرد وهرجاگیرمیکرد میگفت من به ایناش کارندارم وووو کلا مثل من تعطیل بود وطوطی وارتکرارمیکر خلاصه 3ساعت وقت ما را گرفت
👍 2نظر
-
ظریف در اجلاس دوحه میگوید: در ۴۵ سال گذشته حتی یک گلوله هم توسط هیچیک از به اصطلاح پروکسیهای ما برای پیشبرد منافع ما شلیک نشده است، ایران برای آرمان عربی بیشتر از دوستان عرب هزینه کرده است و تاوان داده است، با این حال ما مقصر شناخته میشویم.
به همین دلیل است که مردم ایران باور دارند شما ایرانی نیستید.
🔗 Naser Khoshnevis
جواد ظریف، مالهکش اعظم، در امارت اخوانی تروریستی قطر میگوید:
«ما از اعراب عرب تریم. ما ۴۷ سال برای آرمان های عرب هزینه سنگین از ثروت مردم ایران پرداختهایم. اعراب باید با جا علیه اسرائیل متحد شوند»
ظریف از روزی که با بلندگو زیر اتاق بیمارستان شاهنشاه نعره میکشید سوگند خورده از پلشت ترین دشمنان مردم ایران باشد
👍 5نظر
-
سلام مگنوسدر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
خوب..یه عده فحش ناموس بهش دادند...یکی هم اومد گفت که مخش تاب داشت وسوتی میداد...حالاهم که مجبوربه معذرت خواهی شده...قطعا همه این افراد حتی مناظره ایشون راهم نشندیده اند...چه برسه به نظر دهیشون...بگذریم...ولی این بنده خدامگه چی گفته اصلا؟؟
داستان اصلی ازاین قراربوده...حضرت علی با خلیفه اول بیعت نکردند...دو یاسه بار افرادخلیفه در خونه حضرت علی میان...حضرت زهرا میرفتنددم در...ومیگفتن این خونه حرمت داره...نیاید اینجا...واونهامیرفتند و دوباره برمیگشتند...بار آخر...عمرمیاد دم در...اول در چوبی را آتش میزند...بعدکه در سست شد...بالگد به در میکوبه...جوری که در پهلوی حضرت فاطمه را میشکند...وایشون به شهادت میرسند...عمر دست وپای حضرت علی رامی بندد...در کوچه های مدینه میکشد...واورا به نزد ابوبکر میبرد...وبه زور برای ابوبکر ازایشان...بیعت میگیرند.....خوب این اصل ماجرا....
اماجناب اردستانی چندسوال دراین باب میپرسند.....
۱..چرا حضرت علی..خود..برای بازکردن در نرفتند...مگر میترسیدند....وچرا حضرت زهرا را فرستادند....؟این مساله باعدالت حضرت علی وبا مروت ایشان...درتضاداست..
۲...حضرت فاطمه...چرا وقتی درب خانه درحال سوختن بوده...ازدر...فاصله نگرفتند...که بعد لگد در وپهلویشان رابشکند؟...عاقلانه نیست شما پشت در درحال سوختن بایستید درحالی که عده ای وحشی هم پشت درایستاده اند ومیخواهند به زور وارد خانه شوند...
۳...چرا حضرت علی...بعداز اینکه به خانه شان...هجوم آورده شد...با ابوبکر بیعت کردند...درحالی که همسرشان را کشته بودند...دقت بفرمایین...حضرت علی...انسان معمولی نبوده اندکه بتوانیم بگوییم...هرکس دیگری هم که بود میترسید..(.حضرت علی از کسی نمیترسیدند..)....
کل مناظره حول این سه پرسش کلیدی میچرخید...
فقط این داستان را زیرسوال بردند...وگرنه به کسی توهینی نشد....درحقیقت روضه خوانهای دروغین زیر سوال رفتند...نه حضرت علی ونه حضرت فاطمه(ع)....
این که گفتم اصلا مناظره راندیده ونظر میدهند...نمونه اش همین درنا....درمناظره...جناب اردستانی به وضوح...سن حضرت فاطمه را۲۷ سال(بنابر مشهور)...ذکر کردند...اما درنا که مناظره را ندیده...سن ایشان را از طرف خود۱۸ سال...فرض کرد و...بقیه شون هم همینطور...چرا؟؟؟...چون روضه خوانها هم به دروغ...سن ایشان را روی منابر...همین ۱۸ بیان میکنند....
ازاین سوالات شما چه توهینی نسبت به حضرت یا اسلام...یاشیعه..یاهرچیز دیگری برداشت میکنید....این فقط زیرسوال بردن...روضه خوانهای دوزاری...وداستانهای دروغ و...ازجیف حکومت است که به اسم اسلام...به خورد درنا...ومردم ساده ومعمولی...میدهندتا...روی سرشان سوارشوند...
همه رادیدم ظاهراشما ندیدی تکرار حرفهای این مردک راگذاشتی
ندیدی =مردک یکساعت سر داشتن درب خانه ها در آنزمان صغرا وکبرا میچید که خانه های آنزمان درب نداشت
کسی نبود ازش بپرسه اگر درب نداشت .یعنی حیوانات ازقبیل سگ وبز وگوسفند وومجوزداشتندهروقت داخل خانه ها شوند
درجواب پرسش یک
کاشانی گفت پیامبرراهمه مسلمانهاقبول داشتندودختر پیامرحرمت خاص داشت وکسی فکرنمیکرد درب رابشکنندووارد شوند
کماینکه خیلی ها قبل از اتش زدن درب وشکستن به حرمت حضرت زهرا محل را ترک کردنند
گفت که دیگرچون درگیری باعث صدمه حضرت زهرا شده بودوکارازکارگذشته بود برای حفظ جان حسن وحسین دست به شمشیرنبرد این ربطی عدالت ومروت نداره
(دراینجا مردک اقرارکرد تابه حال من به این نکته قابل تامل فکرنکرده بودم ومیتونه حقیقت داشته باشه)
هیچکس فکرنمیکرد همچنین اهانتی صورت بگیرد
نقل قول ازخودم (ازاصل غافلگیری ونامردی استفاده کردنند مثل جنگ 12 روزه خودمان)
درادامه کاشانی گفت مگر در«لیلة المبیت» حضرت علی برای حفظ جان پیامبر به جای ایشان نخوابیدند
پس میشه گفت پیامبر هم عدالت ومروت نداشت
درجواب پرسش دوم
گفت درانزمان خانه های ویلایی نبود که بشه ازدرب فاصله زیادبگیری سروته خانه ها به 50مترهم نمیرسید
تازه هچکس فکرنمیکردحضرت زهرا بواسطه مقام خاص چنین اهانتی بهشون بشه
درجواب پرسش سوم
گفت ایشان رو کت بسته بردنندبرای بیعت
کلا این مردک مثل من الزایمرداشت
میگفت تاریخ وروایات راقبول ندارم وبرای استدلال ازروایات وتاریخ استفاده میکرد وهرجاگیرمیکرد میگفت من به ایناش کارندارم وووو کلا مثل من تعطیل بود وطوطی وارتکرارمیکر خلاصه 3ساعت وقت ما را گرفت
مناظره حامد کاشانی و عبدالرحیم سلیمانی اردستانی – پایگاه اطلاع رسانی حامد کاشانی
نظر
-
درناخان...اصراری نیست که ایشون حتما همه چیز رو دقیق بیان کرده باشند...مشکل سر اون قسمت هست...که به واسطه استفاده ابزاری ...بیان جزئیات اتفاقات گذشته به صورت مو به مو در روضه خوانیها ازبین برود...وگرنه که بحث برسر حق وناحق....جای اشکال نیست...
قسمت اول...بحث درب منازل(نظر شخصی بیطرفم..)...اما وقتی گفته میشود...حضرت علی درب یک "قلعه"را تنهابادست چپ ازجا درمی آورند...و۴۰ زراع(۲۰متر)...پرتاب میکنند....پس درب یک خانه را خودشماهم میتوانستین ازپاشنه بکنید(درقلعه کجا..در خانه کجا).....بله منطقیست...واشاره به آیه قرآن که به صراحت...به مردم هشدارمیدهدکه از در وارد خانه مردم شوید....وروایات بیشماری که درباب بدون اجازه وارد منزل مردم شدن میدهد....وشواهدتاریخی از خانه های اعراب همین امروزی....با دیوارهای کوتاه ...ودربهای ساخته شده با برگهای نخل به هم بافته شده....میتونه پاسخ درستی باشه...هرچند به اصل داستان خدشه وارد نمیکند....
قسمت دوم (اقرار مردک به تهدیدجان حسنین).....
اینکه بدترین استدلال است....میشه دوگانگی رفتار ائمه....یعنی چرا دفاع از خانواده برای امام علی....اولویت باشد...اما.....برای امام حسین...خانواده فدای اسلام باشد؟؟...شما که نمیتوانید از رفتار کاملا دوگانه ائمه...برای خود الگو درست کنید....پای عمل که بیاد....هرکدوم رو دلتون خواست الگو میگیرین...به نظر من...نفس این استدلال...خودش بدترین توهین به مقام امامت است....
به دلایلی وارد مبحث لیله المبیت نمیشم...که استدلال بسیارقویتری دارم...اما فقط به یک نکته بسیار کوچک از قرآن بسنده میکنم....اجر امام علی محفوظ که درجای پیامبر خوابیدند...اما همینجا قرآن اشاره میکند...که برقلب همراه پیامبر(ابوبکر)..که ترسیده بود...سکینه(ارامش قلبی وایمان)....واردکردیم....وچون این ایمان را خدا خودش برابوبکر فرود آورده...پس ابوبکر دارای ایمان الهیست....بگذریم...فقط گذرا به موضوع ورود کردم....
طولانی شد...بقیه را دریک پست دیگر نقل خواهم کرد
همین که شما به عنوان یک فرد عادی...نشسته اید واین مناظره بیش از۳ ساعت را تماشا کرده این...برای من ارزش داشت....چه بپذیرید...انچه گفته شده وچه از اساس با آن مخالف باشین.....درهرصورت ...نظرتان محترم است
🙏 1نظر
-
دلار ۱۲۵
۸ درصد منابع کل دنیا رو داریم...اونوقت ارزش پول مملکت باید طی ۸ سال سی برابر کمتر بشه
جیب مردم رو میزنند تا بودجه دولت و نهادهای دولتی و غیر دولتی فراهم بشه...تعطیلش کنید ملت راحت بشوند....بود و نبود این دولت و مجلس و نهاد رهبری و صد ها نهاد و وزارتخانه و موسسه و غیره ..هیچ فرقی نداره!!!
👍 8نظر
-
سلام.. خوبید قربان... اولا چرا ما هر چه راجع به کوروش و شاپور و اسکندر گفته اند با تمام جزییات میپذیریم، انوشیروان ساسانی را شخصی عادل میدانیم اما همان او بود که مالیات های سنگین بر مردم میرفت و مزدکیان را به خاک و خون کشید... اما وقتی تاریخ بزرگان دین خودمان را میخوانیم با دیده تردید بهش مینگریم حال آن که اسناد و مدارک تاریخی بیشماری وجود دارد...در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Postدرناخان...اصراری نیست که ایشون حتما همه چیز رو دقیق بیان کرده باشند...مشکل سر اون قسمت هست...که به واسطه استفاده ابزاری ...بیان جزئیات اتفاقات گذشته به صورت مو به مو در روضه خوانیها ازبین برود...وگرنه که بحث برسر حق وناحق....جای اشکال نیست...
قسمت اول...بحث درب منازل(نظر شخصی بیطرفم..)...اما وقتی گفته میشود...حضرت علی درب یک "قلعه"را تنهابادست چپ ازجا درمی آورند...و۴۰ زراع(۲۰متر)...پرتاب میکنند....پس درب یک خانه را خودشماهم میتوانستین ازپاشنه بکنید(درقلعه کجا..در خانه کجا).....بله منطقیست...واشاره به آیه قرآن که به صراحت...به مردم هشدارمیدهدکه از در وارد خانه مردم شوید....وروایات بیشماری که درباب بدون اجازه وارد منزل مردم شدن میدهد....وشواهدتاریخی از خانه های اعراب همین امروزی....با دیوارهای کوتاه ...ودربهای ساخته شده با برگهای نخل به هم بافته شده....میتونه پاسخ درستی باشه...هرچند به اصل داستان خدشه وارد نمیکند....
قسمت دوم (اقرار مردک به تهدیدجان حسنین).....
اینکه بدترین استدلال است....میشه دوگانگی رفتار ائمه....یعنی چرا دفاع از خانواده برای امام علی....اولویت باشد...اما.....برای امام حسین...خانواده فدای اسلام باشد؟؟...شما که نمیتوانید از رفتار کاملا دوگانه ائمه...برای خود الگو درست کنید....پای عمل که بیاد....هرکدوم رو دلتون خواست الگو میگیرین...به نظر من...نفس این استدلال...خودش بدترین توهین به مقام امامت است....
به دلایلی وارد مبحث لیله المبیت نمیشم...که استدلال بسیارقویتری دارم...اما فقط به یک نکته بسیار کوچک از قرآن بسنده میکنم....اجر امام علی محفوظ که درجای پیامبر خوابیدند...اما همینجا قرآن اشاره میکند...که برقلب همراه پیامبر(ابوبکر)..که ترسیده بود...سکینه(ارامش قلبی وایمان)....واردکردیم....وچون این ایمان را خدا خودش برابوبکر فرود آورده...پس ابوبکر دارای ایمان الهیست....بگذریم...فقط گذرا به موضوع ورود کردم....
طولانی شد...بقیه را دریک پست دیگر نقل خواهم کرد
همین که شما به عنوان یک فرد عادی...نشسته اید واین مناظره بیش از۳ ساعت را تماشا کرده این...برای من ارزش داشت....چه بپذیرید...انچه گفته شده وچه از اساس با آن مخالف باشین.....درهرصورت ...نظرتان محترم است
اصلا ازین جرف ها بگذریم، این مناظره بنظر این بنده حقیر یک نمای کلی از آزادی بیان در کشور رو نشون داد... صدا سیما نشون داد یک طرفه نیست... بنظر من توی این قضایا صدا سیمای ما نمره قبولی گرفت..دموکراسی همین... حرف های ضد باید شنیده شود.. برعکس خیلی از کشورهای غربی مثلا آمریکا فاکس نیوز و cnn هر کدوم چسبیدن به یک جناح سیاسی و کورکورانه طرفداری میکنند.
😂 1نظر
-
در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Post
سلام.. خوبید قربان... اولا چرا ما هر چه راجع به کوروش و شاپور و اسکندر گفته اند با تمام جزییات میپذیریم، انوشیروان ساسانی را شخصی عادل میدانیم اما همان او بود که مالیات های سنگین بر مردم میرفت و مزدکیان را به خاک و خون کشید... اما وقتی تاریخ بزرگان دین خودمان را میخوانیم با دیده تردید بهش مینگریم حال آن که اسناد و مدارک تاریخی بیشماری وجود دارد...
اصلا ازین جرف ها بگذریم، این مناظره بنظر این بنده حقیر یک نمای کلی از آزادی بیان در کشور رو نشون داد... صدا سیما نشون داد یک طرفه نیست... بنظر من توی این قضایا صدا سیمای ما نمره قبولی گرفت..دموکراسی همین... حرف های ضد باید شنیده شود.. برعکس خیلی از کشورهای غربی مثلا آمریکا فاکس نیوز و cnn هر کدوم چسبیدن به یک جناح سیاسی و کورکورانه طرفداری میکنند.
این دفعه فقط عکسش رو گذاشتم
دفعه بعدی میگم چطور بهت آموزش داده که شدی استاد متفکر!!!
😂 5🤔 1نظر
-
-
سلام هرقت که ابلیس ازاعمالش دست بکشداینهاهم ازتمامیت خواهی دست خواهند کشید!در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Postدلار ۱۲۵
۸ درصد منابع کل دنیا رو داریم...اونوقت ارزش پول مملکت باید طی ۸ سال سی برابر کمتر بشه
جیب مردم رو میزنند تا بودجه دولت و نهادهای دولتی و غیر دولتی فراهم بشه...تعطیلش کنید ملت راحت بشوند....بود و نبود این دولت و مجلس و نهاد رهبری و صد ها نهاد و وزارتخانه و موسسه و غیره ..هیچ فرقی نداره!!!
هروقت که ابلیس قبول کرد که انسان ازاوبیشترمیداند،اینهاهم قبول خواهند کردکه ملت هم شعوردارد!
کسی که یک عمردرحوزه یادانشگاه انگلیسی پرورش یافته مگرمیتواند حرف گالیله(زمین گرداست وبه دورخورشید می چرخد) راقبول کند!
و...
👍 2نظر

نظر