اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vion
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 869

درست میفرمایید علیرضا جان
    من سیر تمدنی ایران را موج شماری کردم و عرض کردم در ابتدای موج سه بزرگ هستیم. الان هم بر همان عقیده هستم. در واقع موج 1 از 3 با انقلاب مشروطه شروع شد و با انقلاب 57 به اتمام رسید. سوریه و لبنان و عراق و یمن و حتی افغانستان و .. نیز جای خاصی نرفتن و هم چنان در حوزه تمدنی ما بوده و هستن و خواهند بود.. موج زمانی شروع میشه که کمتر کسی فکرش را میکنه و زمانی هم تموم میشه که کمتر کسی فکرش را میکنه. به عبارتی اکتسرمم منحنی در نقاط سقف سقف سقف و کف کف کف اتفاق میفته.
    موج 2 که درگیرش هستیم بخشی از موج جنبشی همون موج 3 بزرگ هست.. با تغییراتی که برای همه ما داشته و صد البته مثبت ..
    بحث بسیاره و حرف حرف میاره.. آینده ایران روشنه و این سرزمین خاص و خاص و خاصه.ساختار نخبه گرایانه این سرزمین حافظش بوده و خواهد بود.
    بیشتر نمیشه بازش کرد.

اما در رابطه با اقتصاد.
    درسته تحریم ها همه را به شدت ضعیف کرده اما پارامتر مثبت اقتصاد ایران نداشتن بدهی خارجی است. در دنیایی که غالب اقتصاد های دنیا درگیر انواع و اقسام بدهی ها هستن
    همیشه راهی هست.

نظر

• M.DALAHOO
      ستاره‌دار (2)
      • Apr 2022
      • 768

حاکمیتی که با چاپ پول مرتب مردم را میچاپه و اکثریت مردم را به چه کنم چه کنم انداخته و حرفم میزنن جوابش گلوله جنگی است، چه نیازی به قرض گرفتن داره؟

نظر

• دفتردار
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 874

ترامپ یک راه میانبر انتخاب کرد!

وقايع مهم چند هفته اخیر :
        ۱-بررسی و موشکافی پرونده جمهوری اسلامی در شورای امنیت.
        ۲-بررسی و محکومیت پرونده جمهوری اسلامی در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد.
        ۳-مجوز پارلمان اروپا( بعنون نماینده افکار عمومی اروپا) برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران.
        ۴- تصمیم شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا (بعنوان نماینده دولت های اروپایی) در لیست گذاری سپاه پاسداران.
        ۵-بیانیه میرحسین موسوی و مهدی کروبی ، در محکومیت رفتار جمهوری اسلامی و شخص علی خامنه ای در سرکوب معترضان.

با وقايع فوق اقناع سازی جهانی وداخلی بطور کامل انحام وتکمیل گردید.
        حالا مردم جهان و ایران برای هرگونه اقدام نظامی علیه سران جمهوری اسلامی ،آماده همراهی و همدلی با ترامپ هستن.!!
        پازل تکمیل شده است‌.
        دیگر نیازی به قطعنامه شورای امنیت نیست!

ترامپ یک ​​​​​​راه میانبر انتخاب کرد،و حق وتوی روسیه و چین را دور زد!

بيچاره جمهوری اسلامی که تصور می کرد، چین و روسیه در شورای امنیت جلوی کار را خواهند گرفت !
        منتظریم کی شب حمله فرا می رسد!

نظر

• بابای یسنا
          عضو فعال
          • Apr 2023
          • 726

درود. دوستان دقت کردین چقدر لحنشون عوض شده قبلا همش میگفتن رژیم غاصب رژیم کودک کش صهیون وووووووحالا شده اسراییل اینجاست که شاعر میفرماید تا نباشد چوب تر فرمان نبرد گاو خر

نظر

• liveparsi
            عضو عادی
            • Dec 2014
            • 235

نظر هوش مصنوعی درباره احتمال جنگ ایران و آمریکا: آیا جنگی میان ایران و آمریکا در راه است؟

بررسی نشانه‌ها، منطق تصمیم‌گیری و احتمال وقوع

با افزایش تنش‌های سیاسی، جابه‌جایی نیروهای نظامی و تشدید لحن مقامات، این پرسش دوباره به مرکز توجه بازگشته است: آیا ایران و آمریکا وارد جنگ خواهند شد؟ بررسی شواهد میدانی، رفتار تاریخی واشنگتن و منطق تصمیم‌سازی قدرت‌های بزرگ نشان می‌دهد که احتمال وقوع جنگ تمام‌عیار پایین است، هرچند تنش همچنان بخشی از معادله باقی می‌ماند.

نخستین نکته، تفاوت میان «توان ضربه‌زدن» و «تصمیم به جنگ» است. ایالات متحده بدون تردید توانایی وارد کردن آسیب سنگین به ایران را دارد، اما توانایی لزوماً به معنای تمایل نیست. جنگ زمانی آغاز می‌شود که نتیجه آن قابل پیش‌بینی، هزینه‌ها قابل مدیریت و دستاوردها روشن باشند. در مورد ایران، هیچ‌یک از این شروط به‌طور کامل برقرار نیست.

ایران نه یک هدف نظامی کلاسیک، بلکه کشوری با عمق جغرافیایی، جمعیت بالا و شبکه نفوذ منطقه‌ای است. هرگونه درگیری مستقیم به‌سرعت از قالب یک عملیات محدود خارج شده و به بحرانی فرسایشی تبدیل می‌شود؛ بحرانی که پایان مشخصی ندارد و می‌تواند هزینه‌ها را در کل منطقه پخش کند. تجربه‌های عراق و افغانستان هنوز در حافظه سیاسی و نظامی آمریکا زنده‌اند و تصمیم‌گیران واشنگتن نسبت به جنگ‌هایی که «شروع آسان و پایان نامعلوم» دارند، به‌شدت محتاط‌اند.

از سوی دیگر، پیامدهای پس از جنگ نیز برای آمریکا جذاب نیست. حتی اگر ایران آسیب ببیند، تضمینی برای تسلط سیاسی یا تغییر بنیادین رفتار آن وجود ندارد. در چنین وضعیتی، خلأ بازسازی و سرمایه‌گذاری ایجاد می‌شود؛ خلأیی که به‌احتمال زیاد توسط بازیگرانی مانند چین پر خواهد شد. این سناریو برای آمریکا به معنای پرداخت هزینه جنگ و واگذاری نفوذ راهبردی به رقیب اصلی‌اش است؛ نتیجه‌ای که با منطق رقابت قدرت‌های بزرگ هم‌خوانی ندارد.

به همین دلیل، رفتار فعلی آمریکا بیشتر در چارچوب بازدارندگی و فشار کنترل‌شده قابل فهم است تا آمادگی برای جنگ. تهدید، نمایش قدرت و مانورهای نظامی ابزارهایی هستند برای افزایش هزینه تصمیم‌های طرف مقابل، نه الزاماً مقدمه‌ای برای شلیک. این الگو بارها در دهه‌های اخیر تکرار شده است: تنش بالا می‌رود، اما از آستانه جنگ عبور نمی‌کند.

در مجموع، شواهد نشان می‌دهد که جنگی فراگیر و برنامه‌ریزی‌شده میان ایران و آمریکا محتمل نیست. آنچه محتمل‌تر است، تداوم تنش، فشار روانی و درگیری‌های محدود و غیرمستقیم است؛ وضعیتی پرسر‌وصدا، اما حساب‌شده، که عمداً از تبدیل شدن به جنگی تمام‌عیار اجتناب می‌کند.

نتیجه نهایی:
            جنگ ممکن است همواره به‌عنوان یک «ریسک نظری» وجود داشته باشد، اما در شرایط فعلی، سناریوی غالب، جنگ نیست؛ بلکه مدیریت تنش بدون عبور از خط درگیری مستقیم است.

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1829

برو از چت جی بی تی بپرس درقتل عام معترضان درایران چندنفرکشته شدند...ببین چی جواب میده...دیتاهای هوش مصنوعی به گفته خودش سانسور میشن...توچی رفتی ازش پرسیدی عمو!!!...داستان داریم باشماها هنوز که هنوزه....

نظر

• liveparsi
                عضو عادی
                • Dec 2014
                • 235

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                برو از چت جی بی تی بپرس درقتل عام معترضان درایران چندنفرکشته شدند...ببین چی جواب میده...دیتاهای هوش مصنوعی به گفته خودش سانسور میشن...توچی رفتی ازش پرسیدی عمو!!!...داستان داریم باشماها هنوز که هنوزه....
                داده اولیه بهش ندادم. صرفا سوال پرسیدم و البته سرچ تو داده های تو دسترس اینترنتی

اگر جنگ نشود، آیا ایران به خواسته‌های آمریکا تن می‌دهد؟

پاسخ کوتاه: خیر.
                و پاسخ بلندتر این است که آمریکا هم این را می‌داند.

تجربه‌ی چهار دهه‌ی گذشته نشان داده که ایران تحت فشار غیرنظامی—even شدید—رفتار بنیادین خود را تغییر نمی‌دهد. تحریم‌ها، فشار دیپلماتیک، تهدید نظامی و حتی درگیری‌های محدود، هیچ‌کدام به تغییر ساختاری در سیاست‌های کلان ایران منجر نشده‌اند. بنابراین اگر جنگی رخ ندهد، انتظار «تسلیم» یا پذیرش کامل خواسته‌های آمریکا، از اساس واقع‌بینانه نیست.

اما این به معنای شکست کامل راهبرد آمریکا هم نیست. هدف واشنگتن الزاماً «تغییر رفتار فوری ایران» نیست، بلکه مدیریت و مهار است:
                کاهش سرعت برخی برنامه‌ها، افزایش هزینه تصمیم‌های ایران، و نگه داشتن پرونده در وضعیتی که نه به ثبات کامل برسد و نه از کنترل خارج شود. این همان منطقه‌ی خاکستری است که آمریکا با آن راحت‌تر است.

از سوی دیگر، برای ایران نیز ندادن امتیاز اساسی در شرایط بدون جنگ، بخشی از منطق بازدارندگی است. اگر ایران بدون درگیری مستقیم به خواسته‌های حداکثری تن دهد، پیام آن برای آینده روشن است: فشار جواب می‌دهد. چنین پیامی با امنیت بلندمدت ایران سازگار نیست، حتی اگر هزینه‌های کوتاه‌مدت داشته باشد.

بنابراین معادله فعلی این است:
                • جنگ نمی‌شود چون هزینه‌اش برای هر دو طرف بالاست و نتیجه‌اش نامعلوم.
                • توافق بزرگ هم شکل نمی‌گیرد چون هیچ‌کدام حاضر نیستند امتیاز تعیین‌کننده را بدون تضمین بدهند.

خروجی این بن‌بست، نه صلح واقعی است و نه جنگ؛ بلکه وضعیت تعلیق دائمی. تنش کنترل‌شده، مذاکرات مقطعی، پیام‌های غیرمستقیم، و بازگشت‌های مکرر به نقطه‌ای نزدیک به صفر.

جمع‌بندی نهایی:
                اگر جنگ نشود—که احتمال غالب همین است—ایران نیز به خواسته‌های اصلی آمریکا تن نخواهد داد. نه از سر لجبازی، بلکه از منطق بازدارندگی. این بن‌بست، نه یک اتفاق موقتی، بلکه شکلی از توازن است که فعلاً هیچ‌کدام انگیزه‌ی شکستن آن را ندارند.

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1829

عرض کردم ازخودهوش مصنوعی بپرسین که جوابهات باقوانین داخلی ایران مطابقت داده میشوند(سانسور)...قطعا پاسخش مثبته...کی گفتم که شما داده دادین یاخیر؟

نظر

• liveparsi
                    عضو عادی
                    • Dec 2014
                    • 235

اصلا 100 هزارتا ادم کشته شده باشند چه ربطی داره به پیام من. داستان خودتی که دهنت از عقلت بزرگتره. هوش مصنوعی که داریم صحبت میکنیم یک شبیه سازی نحوه منطقی فکر کردنه. باید بگی چه داده اولیه بهش دادی. ادای ادمای بلدو در نیار. من اینجا دارم کد نویسیشو میکنم. اگر بخاطر پهن شدن سرمایم توی بورس نبود مجبور نبودم بیام اینجا چرندیات امثال شما را بخونم. متاسفانه اینجا شده جمع چندتا پیرمرد عقده ای غرغرو

نظر

• liveparsi
                      عضو عادی
                      • Dec 2014
                      • 235

عرض کردم ازخودهوش مصنوعی بپرسین که جوابهات باقوانین داخلی ایران مطابقت داده میشوند(سانسور)...قطعا پاسخش مثبته...کی گفتم که شما داده دادین یاخیر؟
                      مگه محدوده سرچش داخل ایرانه. با جمع‌بندی داده‌های موجود و نگاه واقع‌بینانه به منابع مختلف، می‌توان یک بازه تخمینی محتاطانه ارائه کرد. تاکید می‌کنم: هیچ عددی قطعی نیست و همه آمارها با عدم قطعیت همراه‌اند، ولی از روی ترکیب منابع رسمی و مستقل می‌توان دید منطقی داشت.
                      📊 تخمین بر اساس منابع موجود
                      دولت ایران ~3,100 شامل نظامیان و غیرنظامیان، رقم رسمی پایین
                      سازمان‌های حقوق بشری و منابع پزشکی مستقل 6,000 – 15,000 فقط افراد غیرنظامی و کسانی که به‌صورت مستقیم قابل شمارش بوده‌اند
                      رسانه‌های بین‌المللی و تحلیل‌های جمعی 20,000 – 30,000+ بر اساس گزارش‌های محلی، داده‌های پزشکی و شهادت شاهدان؛ اعداد هنوز مستقل قابل تأیید نیست

🔹 جمع‌بندی منطقی

با توجه به:
                      • محدودیت دسترسی خبرنگاران
                      • قطع اینترنت و سانسور اطلاعات
                      • فشار روی خانواده‌ها برای مخفی نگه داشتن مرگ‌ها

می‌توان گفت تخمین محتاطانه و واقع‌بینانه بین 6,000 تا 15,000 نفر است.
                      • اعداد کمتر از 5,000 احتمالاً کم‌گویی رسمی یا محدودیت شمارش هستند.
                      • اعداد بیش از 20,000 با عدم تأیید مستقل همراه‌اند اما نشان‌دهنده شدت درگیری‌ها و تلفات احتمالی در مناطق کمتر دیده شده است.

📌 به زبان ساده:
                      بیشترین احتمال منطقی برای کل تلفات، چند هزار نفر تا حدود ده‌ها هزار نفر است؛ دقیقاً نمی‌توان رقم قطعی اعلام کرد.

----------
                      جواب‌ها محدود به قوانین استفاده‌ای من و سیاست محتوا هستن، نه دستکاری مستقیم بر اساس قوانین داخلی کشور خاص.
                      آخرین ویرایش توسط liveparsi؛ 2026/01/31, 16:11.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2956

بهشت زهرا: چند هزار قبر خارج از تهران، برای کشته‌شدگان نیروهای نظامی آمریکا در سناریوهای خاص آماده شده

سازمان بهشت زهرا اعلام کرد: محلی برای دفن موقت کشته‌شدگان احتمالی سربازان متجاوز آمریکایی در حاشیه تهران آماده شده است.

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1829

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
                          اصلا 100 هزارتا ادم کشته شده باشند چه ربطی داره به پیام من. داستان خودتی که دهنت از عقلت بزرگتره. هوش مصنوعی که داریم صحبت میکنیم یک شبیه سازی نحوه منطقی فکر کردنه. باید بگی چه داده اولیه بهش دادی. ادای ادمای بلدو در نیار. من اینجا دارم کد نویسیشو میکنم. اگر بخاطر پهن شدن سرمایم توی بورس نبود مجبور نبودم بیام اینجا چرندیات امثال شما را بخونم. متاسفانه اینجا شده جمع چندتا پیرمرد عقده ای غرغرو
                          خوب..درست نیست با ادبیات خودت باهات صحبت کنم...چون یه زمانی برای افزایش تمرکز...سوماتروپین معرفی کردی...برامن خوب بود...یه امتحان مهم داشتم...جواب داد...بعدهم دیگه برا بدنسازی معتاد شدم وراضیم ازش....بگذریم...
                          خوب یه مشکل کوچیک پیش اومد...درباب مثالی که زدم...قبل از اینکه آمار حکومتی از تعدادکشته ها بیاد...اگه این سوال رو ازش میپرسیدی...میگفت مثلا امروز ۲۵ دیماه ۱۴۰۴ است...وهنوز ۱۸ دیماه ۱۴۰۴ نیامده است...من از نسخه پلاس وپرو گپ جی بی تی استفاده میکردم...هردونسخه تواین لحظه قاطی میکرد...ازخودش پرسیدم چراچرت میگه...گفت :البته دیپلماتیک ومودب که قوانین کشوراجازه تفکر منطقی روبهش نمیده...تخمین دیتای وب روکه بهش تفکر منطقی نمیگن....
                          وپیام شما رو درباره احتمال جنگ...ازجستجوی وب بهتون نداده...از داده های اینترنتی ناقص وفیلترنشده استنتاج کرده...

نظر

• liveparsi
                            عضو عادی
                            • Dec 2014
                            • 235

خوب..درست نیست با ادبیات خودت باهات صحبت کنم...چون یه زمانی برای افزایش تمرکز...سوماتروپین معرفی کردی...برامن خوب بود...یه امتحان مهم داشتم...جواب داد...بعدهم دیگه برا بدنسازی معتاد شدم وراضیم ازش....بگذریم...
                            خوب یه مشکل کوچیک پیش اومد...درباب مثالی که زدم...قبل از اینکه آمار حکومتی از تعدادکشته ها بیاد...اگه این سوال رو ازش میپرسیدی...میگفت مثلا امروز ۲۵ دیماه ۱۴۰۴ است...وهنوز ۱۸ دیماه ۱۴۰۴ نیامده است...من از نسخه پلاس وپرو گپ جی بی تی استفاده میکردم...هردونسخه تواین لحظه قاطی میکرد...ازخودش پرسیدم چراچرت میگه...گفت :البته دیپلماتیک ومودب که قوانین کشوراجازه تفکر منطقی روبهش نمیده...تخمین دیتای وب روکه بهش تفکر منطقی نمیگن....
                            وپیام شما رو درباره احتمال جنگ...ازجستجوی وب بهتون نداده...از داده های اینترنتی ناقص وفیلترنشده استنتاج کرده...
                            اولا ادبیاتی که بکار بردی را برو بهش دقت کن در واقع شما باعث شدی ادبیات من تغییر کنه . فکر کردی اینقدر احمقم که سوالی بپرسم که جوابش باب میلم باشه یا قرار باشه کسیو فریب بدم. منم پلاسشو استفاده میکنم. تمام پرسشمم اگر بایاس به سمت جنگ نباشه به سمت توافق نیست. تمام نکاتی که جنگ برای امریکا به صرفه هست را بهش میگم ولی باز میگه احتمال جنگ کمه. در رابطه با سوماتروپین دیگه جنس اصلش پیدا نمیشه. الان پیشنهاد میکنم هر شب قبل خواب 250 میلیگرم متفورمین با 1.5 میلی گرم ملاتونین و البته هر روز NAD+ استفاده کنید.

نظر

• dornaa
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1738

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post

سلام ، ماشالا چقدر انرژی داری تک‌تک پستها رو جواب میدی
                              من حتی حال ندارم ریپلای پستهای خودمو جواب بدم

در پستهای قبلی گفتم انقلاب به عربی ثور میشه
                              که به معنی گاو نر خشمگین است
                              وقتی افتاد توی جمعیت ، دوست و دشمن نمی‌شناسه

ولی شما باید اول این قضیه رو برا خودت حل کنی که
                              چه کسی بانکها و مغازه ها رو آتیش زنده ؟
                              ۱ - گرسنگان و پابرهنگان
                              ۲ - ملاها و نیروهای امنیتی
                              ۳ - گروهک ارسالی از آمریکا و اسرائیل
                              عقیده شما به عنوان مجاهد تبیین چیه ؟
                              سلام جناب احسانی

درسال 57 زمان انقلاب عده ای که واردبودنند درحمله ازبانک ها گونی گونی پول خارج کردنند وبه جاهایی رسیدند ازنزدیک دیدم وخبردارم

درسقوط سوریه فیلم حمله به بانک مرکزی سوریه موجوده گونی گونی پول خارج میکنند حتی ازسنگینی گونی روی زمین میکشند ومیبرندوووو

حالا میریم سرمامورانی که درتمام دنیا کارشون تعریف شده وحقوق میگیرندبرای حفاظت ازمردم وجان ومال وامنیت مردم ووو

حالا این ماموری که کارشوانجام میده درجلوی چشمش همکارانشو ومردم میکشن واتیش میزنند ومیرنند بین زن وبچه وافرادی که رهگذرند یا برای تماشااومدن

سنگرمیگیرن مثل گاونروحشی نمیشه ویاحق نداره وحشی بشه

نباید برای تامین امنیت جان ومال مردم وخودش همه رو به رگبارببنده؟ ایاباید اون وسط دنبال دوست ودشمن بگرده ؟

حالا اگررگبارنبنده میگن ماموری که نتونه از جون خودش حفاظت کنه چه مامورامینتی که میخواد ازماحفاظت کنه(مثل جنگ 12 روزه که همه فرماندهاروکشتند وملت گفتند فرمانده ای که نتونست ازخودش دفاع کنه چطورمیخواست ازکشوردفاع کنه)
                              اگرهم به رگبارنبنده میشه مثل فرماندهای جنگ دوازده روزه هم خودشون کشته میشن وکشور مثل جنگ 12 روزه به اشوب کشیده میشه

حالاشما میفرمایی تکلیف چیه

نظر

• dornaa
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1738

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post

درود
                                یادمه شما هم سیر تمدنی ایران رو موج شماری می‌کردید...می‌گفتید الان در ابتدای موج ۳ هستیم..از اون روز به بعد..لبنان و سوریه که در حوزه تمدنی ایران قلمداد می‌شد از دست رفت...عراق هم ماست رو کیسه کرده....امپراطور هم که رفت تو یک سوراخ ۷۰ متر زیر زمین قایم شد که خدایی نکرده در سن ۸۶ سالگی اتفاقی برایش نیافته!!!
                                شما موج شماری کردید...یکی فیبو میندازه...یکی هم مثل من ته یک خط روند نزولی رو مدام دنبال می‌کنه و افسوس میخوره...چه اشکالی داره...هر کسی مرغ خیال خودش رو از یک طرفی به پرواز در بیاره!!!؟ ما که مسولیتی نداریم...یک تحلیل و گفتگو عامیانه است!!!
                                شما بودیدخوشی زده بود زیردلتون ریخته بودیدتوخیابون میگفتید نه لبنان نه غزه جانم فدای ایران

لبنانی ها وغزه ای ها سراسراییل و گرم داشتندو کشته میدادن برای امنیت شما حالا دیگه اونها هم زرنگ شدند جاخالی دادند

فرستادن خدمت شما که میگفتید جانم فدای ایران وگفتن این گوی ومیدان اگردرزمان جنگ غزه ولبنان دلار هفته ای 1000 تومان میرفت بالا حالا هفته ای 10000 تومان میره بالا وحالا نه با توپ وتفنگ وبمب بابالابردن دلار همتون رو فدای ایران میکنند بدون شلیک یک گلوله

حقتونه خوشی زده بود زیردلمون جانم فدای ایران حالا که دلاری نمیره لبنان وغزه که اونا فدایی ما بشن

شماهم که حالا این مرغی که فرستادید هوا میگید(جانم فدای ایران) مسئولیت ندارید
                                ؟

نظر

در حال کار...
                                X