اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5224

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    نه دیگه...نگرفتین ....من دلم برا اسد نمیسوزه...از اسد میترسم...اسد میتونه براساس یه فتوا...یه رودخونه رو مسموم کنه...میتونه بمب به خودش ببنده بره وسط جمعیت..خودشو بترکونه...همون ۱۰درصد که جناب بیخبر گفتند...خودش میشه کل جمعزت یه کشور مثل اسراییل...۱۰میلیون اسد رو ..ول کنید وسط کشور ...میشه همون کشتار دیماه....میشه داعش...میشه حماس..میشه طالبان...تواین دو روز عمر...خیلی چیزا دیدیم...از گذشته ها وتاریخ مثال نمیزنم...اونچه را که دیدیم..همه دیدیم رو میگم...بله..من...اسد رو خیلی دست بالا میگیرم....خیلی زیاد...
    اما اینکه خودمو دست بالا میگیرم دیگه ازون حرفاست...
    امثال من برعکس فرمایشتون..خودمونو..خیلی پایین میگیریم...همیشه میترسیم...شاید نه برای خودمون...برای جان دیگران...برای اینکه هیچوقت...توخونه نمیشینیم وبه بقیه..نمیگیم برید جلوی گلوله با دست خالی...امثال من...حتی توانایی قصاص قاتل رو هم نداریم....ماها...بلدنیستیم سرود حماسی بخونیم و ازبالا کشته شدن جوونهاروببینیم و براشون دست بزنیم....ماها خون بچه هارو ...هزینه انقلابمون نمیدونیم...ماها خودمونو خیلی دست پایین میگیریم....

پس طبق اظهارات شما امثال اسد ها همون داعشی های وطن محسوب و بزرگترین دشمن ایران و ایرانیانند.
    خب با دشمن باید چه کرد؟
    دشمن را هم یا باید از خاک وطن بیرون راند یا در زندان کرد و در بدترین حالت نابود کرد دیگه!؟!
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1201

نه دیگه...نگرفتین ....من دلم برا اسد نمیسوزه...از اسد میترسم...اسد میتونه براساس یه فتوا...یه رودخونه رو مسموم کنه...میتونه بمب به خودش ببنده بره وسط جمعیت..خودشو بترکونه...همون ۱۰درصد که جناب بیخبر گفتند...خودش میشه کل جمعزت یه کشور مثل اسراییل...۱۰میلیون اسد رو ..ول کنید وسط کشور ...میشه همون کشتار دیماه....میشه داعش...میشه حماس..میشه طالبان...تواین دو روز عمر...خیلی چیزا دیدیم...از گذشته ها وتاریخ مثال نمیزنم...اونچه را که دیدیم..همه دیدیم رو میگم...بله..من...اسد رو خیلی دست بالا میگیرم....خیلی زیاد...
      اما اینکه خودمو دست بالا میگیرم دیگه ازون حرفاست...
      امثال من برعکس فرمایشتون..خودمونو..خیلی پایین میگیریم...همیشه میترسیم...شاید نه برای خودمون...برای جان دیگران...برای اینکه هیچوقت...توخونه نمیشینیم وبه بقیه..نمیگیم برید جلوی گلوله با دست خالی...امثال من...حتی توانایی قصاص قاتل رو هم نداریم....ماها...بلدنیستیم سرود حماسی بخونیم و ازبالا کشته شدن جوونهاروببینیم و براشون دست بزنیم....ماها خون بچه هارو ...هزینه انقلابمون نمیدونیم...ماها خودمونو خیلی دست پایین میگیریم....
      خب بله .. تعدادی وجود دارند که احتمالا بمب منفجر می‌کنند .. سعی می‌کنند ناامنی و هرج و مرج ایجاد کنند و غیره

خب چی کارشون کنیم؟! .. هستند دیگه

من به شخصه بحثی در مورد این افراد ندارم (که بخوام اون‌ها رو تو بحث‌هام وارد کنم) .. شما اگه بحثی داری در موردشون مطرح کن

امیدوارم منظورتون این نباشه که به خاطر وجود چنین افرادی لازمه حکومت فعلی به بقاش ادامه بده!!

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5224

لازمه یک مهم را برای هر آنکه از اصل و اصالت آریایی و ایرانی خود دورگشته و فهمی از تاریخ خود ندارد یادآوری کنم

1.

2.

پرچم اول ، شیر و خورشید با تاج ، نماد پادشاهی است

و پرچم دوم نماد ملی ایرانیان است و به هویت ایرانی و اصالت ما بازمیگردد و به معنای پادشاهی و سلطنت نیست ،
        تاکنون همواره این پرچم ملی هم توسط خود شاهزاده و هم توسط مردم در کلیه تجمعات داخلی و خارجی استفاده شده

اگر کسی با برافراشتن این پرچم آشفته شده و آنرا به سلطنت نسبت میدهد مشخصا یا فردی بیسواد است یا رگ ایرانی در وجودش نیست.
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2983

علی شریف‌زاده اردکانی، وکیل دادگستری، از صدور حکم اعدام برای محمد عباسی، معترض بازداشت‌شده در ملارد، و ۲۵ سال حبس برای دخترش از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست ابوالقاسم صلواتی خبر داد.
          این وکیل دادگستری به کانال امتداد گفت پرونده به شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور ارجاع شده و این شعبه از پذیرش وکلا خودداری کرده است.
          شریف‌زاده اردکانی گفت: «به من گفته شده پرونده در شرف صدور رای است و امکان پذیرش وکالت وجود ندارد.»

نظر

• اسد-ص
            ستاره دار(5)
            • Feb 2011
            • 722

مشکل اینه که کسی...اسد-ص...رو توبحثش وارد نمیکنه...حداقل ۲۰درصدجامعه شبیه اسد...هستند...درک دقیق همین دوجمله...تمام تحلیل من از گذشته..حال وآینده کشوراست....اگه شروعش رو قتل کسروی بگیریم...حال رو جمهوری اسلامی....
            اونوقت..آینده ای میمونه که من به شخصه...نمیتونم بدون آقای اسد تصورش کنم...همه جاهست...اما دیده نمیشه....خطراصلی....
            اینجا بعضی ها ازبیکاری است که مینویسند نه ازسواد آب زرشگ را صبح ناشتا میخورند نه شب وقت خواب

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1856

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post

اینجا بعضی ها ازبیکاری است که مینویسند نه ازسواد آب زرشگ را صبح ناشتا میخورند نه شب وقت خواب
              اسدجون...شما یه مثال هستین....شمارو دوست داریم...اسمتون قشنگه سوژه شدین....به خودتون نگیرین...

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1847

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post

نقطه قوت پهلوی در حال حاضر ایجاد وحدت نسبی در بین مردمه
                برای گذار از وضعیتی که توش هستیم
                که این خیلی مهمه

درسته عده‌ای هستند که عکس پهلوی رو تو ماه می‌بینند ولی اکثریت جامعه اینگونه نیستند
                و حس میکنم اکثریت مردم اعتقاد دارند که الان در قعر چاه هستیم
                پس ممکنه از چاه دربیایم و بیافتیم تو چاله! ولی برعکسش بعیده!
                دوست گرامی متاسفانه مردم ایران کاریزما پرست هستند و خیلی احساسی
                دیروز پدران ما از شدت خوشی و رفاه زیاد( نسبت به وضع فاجعه بار اقتصادی امروز) از محمدرضا پهلوی خسته شدند و خمینی شد کاریزمای آنها

امروز ما گرسنه و بیکار و بدون مسکن وبدون چشم اندازی امیدبخش کاریزمای ما شده پسرش رضا پهلوی
                .
                مگر همین حرف های زیبای رضا پهلوی را ۵۰سال پیش خمینی نزد و رفراندوم و انتخابات برگزار نکرد؟
                نتیجه چه شد؟
                من فقط امیدوارم آقای پهلوی که بزرگ شده غرب هست حداقل مثل خمینی پلید نباشه و به حرفش عمل کنه
                حرف و درد خیلی زیاد هست و نمیشه راحت بیان کرد
                پ.ن.
                البته الان نباید اتحاد را برهم زد چون این دقیقا آن چیزی است که ملاها میخان

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

در حال کار...
                X