اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b1saeed
    عضو جدید
    • Nov 2010
    • 341

&***
    فایل های ضمیمه شده

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2409

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post

QUOTE=EHSANI]
      صبر می‌کنیم تا اون موقع ببینیم چی میشه
      [/QUOTE

فعلا که اقا شیره خارمادر هر چی گاو و گوسفند و الاغ و موش بوده رو یکی کرده تا ببینیم چی به گرگه میرسه
      زیاد جوش نزن و قانون جنگلو تماشا کن
      من جوش نمی‌زنم
      گفتم صبر می‌کنیم تا اون موقع ببینیم چی میشه
      پستهای اینجا صرفاً تحلیل یا پیش‌بینی افراد هست
      این پستها هیچ تاثیری در وقایع پیش رو نداره
      باید منتظر موند تا ببینیم کدوم یکی محقق میشه

ان‌شاءالله... ان‌شاءالله... ان‌شاءالله
      در نهایت حال دل مردم خوب باشه

شاعر می‌فرماید :

فریبِ جهان ، قصه‌ای روشن است
      نگر تا چه زاید ! شب آبستن است !

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• کریشنا
        عضو فعال
        • Dec 2015
        • 1422

مخبر ملعون هنوز زنده است این مفت خور و انگل هم اکنون تو شبکه خبر داره سخنرانی میکنه! تا چنین موجوداتی توی این مملکت مسئولیت دارند! هیچ امیدی به آینده بازار و اقتصاد ایران وجود ندارد

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5321

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post

ببینید دوست عزیز. مهم نیست من سمت شما باشم یا شما سمت من باشید. مهم اینه که تلاش کنیم سمت حق باشیم.
          به قول یکی از اساتید شما حتی اگر کل عمر 47 ساله ی جمهوری اسلامی در سیاهچال های نظام شبانه روز شکنجه شده باشی هم باید موقع تحلیل بر اساس واقعیت ها نظر بدی نه این که ارزوهات رو به عنوان خبر درج کنی.
          توی همین یکی دو روز یک بار با قاطعیت از ترور لاریجانی گفتی در حالی که اصلا چنین چیزی در کار نبوده یا انفجار جلسات خبرگان که از اساس کذب بوده!
          در حالی که واقعیت و چیزی که داره اتفاق می افته کاملا خلاف چیزیه که شاید من و شما دوست داشته باشیم.
          ممکنه ناراحت بشید. اما واقعیت کاری به ناراحتی و خوشحال شدن من و شما نداره. دقیقا مثل معامله در بازاره. بازار کاری نداره که شما داری سود می کنی یا ضرر. اون راه خودش رو می ره. من و شما هستیم که باید بدون ذره ای احساس و بر اساس شواهد و مدارک خودمون رو باهاش هماهنگ کنیم.

برای من سواله که واقعا اسرائیل و امریکا با این همه ادعای مجهز بودن به قوی ترین فناوری های روز دنیا و منابع اطلاعاتی و هوش مصنوعی چطور تونستن چنین حماقتی مرتکب بشن؟ راس هرم نظام تا سه چهار روز قبل منفورترین شخصیت سیاسی در کل دنیا بود و اگر اوضاع همین طور پیش می رفت بعید نبود به زودی نظام از درون فروبپاشه و سرنگون بشه. اما الان چطور؟یعنی این همه استراتژیست و اتاق های فکری که می گن توی امریکا و اسرائیل هستن متوجه بدیهیات نبودن؟ لابد نیستن دیگه.
          سمت من و شما نه ، سمت حقیقت و دروغ ، سمت ظلم و مظلوم ، سمت قاتل و مقتول ،
          ببین همین متنت چگونه توسط اکانت های حکومتی عرزشی مورد تشویق قرار گرفته و جایگاه حقیقی خودت را بشناس اگر هنوز نمیدانی!
          فقط در قاموس شیاظین و شیطان پرستان هست که سمتی که قاتلان و دزدان و ظالمان و فاسدان ایستاده اند میشود طرف حق!!

در مورد اتهامی که به من در خصوص اخبار نادرست زدی ، قبل از درج خبر مرگ لاریجانی ، من ابتدا خبر کشته شدن پیشوایتان را درج کردم که کاملا درست بود،
          اما در مورد خبر مرگ لاریجانی قاطعیت خبر در تخیلات خودت شکل گرفت چون اتفاقا بلافاصله بعد از آن نوشتم "اینطور شنیدم" و "اگر این خبر تایید بشود ،
          و آنقدر صداقت و شجاعت داشتم که بعد از عدم صحت خبر آنرا همینجا اعتراف کنم .
          تو و حق و حقیقت ؟؟

ما هرگز با هم دوست نیستیم و نخواهیم بود ، من هرگز با دشمنان ایران و مردم ایران ، با کسانی که حتی تا لحظات واپسینشان شرم نکردند و در تاریکی دروغ و ظلمت ظالم ایستادند و خود را محور حق و حقیقت معرفی کردند هیچ نقطه مشترکی ندارم 👎
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5321

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

بقول ایلان ماسک

زهی خیال باطل
            فکر میکردم یکی از موشکهای اسرائیل خورده تو سرت رفتی جایی که باید بری و داری جواب پس میدی!
            خیلی ناراحت شدم !
            آرزو میکنم به آرزوی دیرینه شهادت خواهی تون برسید!
            ( حالا جواب این آرزوم را چی میدی؟ زهی خیال باطل یا الهی آمین ؟! )

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5321

در اصل توسط b1saeed پست شده است View Post
              &***
              متاسفانه ما مثل شما به اینترنت آزاد و حتی گوگل دسترسی نداریم بتونم تصویر سخنگوی دولت که وقیحانه و بیشرمانه در همین قاب مدرسه هست را بیارم جلو چشمت ببینی چطور این سران بزدل و بیشرف رژیم عینا حزب الله لبنان از مدرسه و بیمارستان بعنوان سپر دفاعی برای جان کثیف خودشون استفاده میکنند.

این واقعا یک آرزویی هست که به دلم خواهد ماند که چشم شما جماعت را بتوان باز کرد ، اینجا به خودم باید بگم زهی خیال باطل ...

نظر

• کریشنا
                عضو فعال
                • Dec 2015
                • 1422

منظور شما از این داستان واقعی کیست و چیست!!؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
                سلام به همه
                گوینددرنامیدی بسی امیداست پایان شب سیه سپیداست!
                ولی خواهشن طرف شرابخواروقماربازمفسدفی الاض نه ایستید!
                داستان اماواقعی!
                جوان روستایی ازایران رفت آمریکا درآنجا دانشهای زیادی فراگرفت تا جایی که سپرحفاظتی فضا پیمارا طراحی کرد وساخته شدرئیس جمهورانعامی خوب دادوگاوچرانهاخوردندولی حتی یک لقمه سگی هم بهش ندادندناراحت شدوبه سوئیس (هوافضای سوئیس)رفت پس از۶ماه سراغش آمدندگفت چشم می آیم وآنها که رفتند هواپیماسوارشدوبه موطنش برگشت!

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 2300

دولت به جای ابنکه یامک بده بگه مردم کرایه یا و یزیت نگیرند بیاد اقساط وامهای این ماه رو ببخششه یا برق و آب و گاز رو مجانی کنه یا ارزاق عمومی رو ۷۰ درصد ارزان کند پاسخها بی شرفها و بی ناموسهای وطنی فقط مرگ هست مرگ چرا باس مثلا مردم مراعات کنند اما حکومت همه چی رو به صد برابر قیمت جهانی به مردم فرو کند رایتی بی شرقهای بی ناموس تو ایران بنزین یک شبه ۴۰۰ درصد گران می شود هیچی نیست اما تو آمریکا ۱۰ درصد گران بشه زیر نویس شبکه خبر می شه امیدورام همتون به درک واصل شوید
                  یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• کریشنا
                    عضو فعال
                    • Dec 2015
                    • 1422

تصاویر منتشر شده از بمباران امروز در شرق تهران

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 2300

عجیبه چرا آمریکا بچه های مسولین ایرانی مقیم در امریکا رو تیر باران نمی کنه یا نمی بنده به ثندلی الکتریکی به نزر سما چرا این کار رو نمی کنه این کار که هزینه اش کمتره خیلی کمتر تازه پولهاشون رو هم ور می داره برای خودش اونها هم می روند بهشت

نظر

• dornaa
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 1797

فکر میکردم یکی از موشکهای اسرائیل خورده تو سرت رفتی جایی که باید بری و داری جواب پس میدی!
                        خیلی ناراحت شدم !
                        ( حالا جواب این آرزوم را چی میدی؟ زهی خیال باطل یا الهی آمین ؟! )[/QUOTE]

اگر نمیدانی بدان

شهادت خامه ای توسط خودش دراولین حمله برنامه ریزی شده بود

خامنه ای باشهادت خودخواسته اش به کل اروپا امریکا وعربها رکب زد

توضیحات رو درهفته اینده میدم

نظر

• dornaa
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1797

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

خیلی ناراحت شدم !
                          ( حالا جواب این آرزوم را چی میدی؟ زهی خیال باطل یا الهی آمین ؟! )
                          اگر نمیدانی بدان

شهادت خامه ای توسط خودش دراولین حمله برنامه ریزی شده بود

خامنه ای باشهادت خودخواسته اش به کل اروپا امریکا وعربها رکب زد

توضیحات رو درهفته اینده میدم

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 2300

ترامپ بی ناموس بچه های مسولین مقیم آمریکا رو ول کردی داری به ما موشک می زنی بی شرف همشون رو به درک واصل کن یه جوری بزن بخار بشن آفرین و احسنت ما رو نزن اونها رو به درک واصل کن

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 2300

ترامپ بی ناموس بچه های مسولین مقیم آمریکا رو ول کردی داری به ما موشک می زنی بی شرف همشون رو به درک واصل کن یه جوری بزن بخار بشن آفرین و احسنت ما رو نزن اونها رو به درک واصل کن

نظر

• مهدی جمشیدی
                                عضو فعال
                                • Jan 2020
                                • 1972

توی ایتا یک عده دارن رهبری مجتبی خامه ای رو به هم تبریک میگن!!!
                                میگن به رهبر جدیدتون سلام کنید....

بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

در حال کار...
                                X