اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali141
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 607

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
    آتش بس تا ظهر امروز برید بخوابید آفرین
    باز خالی بنذی از کدوم منبع تراوش کرده

نظر

• Lotuus
      عضو عادی
      • Oct 2025
      • 166

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post

سلام
      نوح۹۰۰سال مردم رابه پرستش خالق هستی دعوت کردونپذیرفتند!
      عاقبت دورازدریا به ساخت کشتی پرداخت وکفاردرعمل خویش یقین کردندکه درست است!(مثل شما که می فرمائیددین ازسیاست جداست)
      شمابه خوداجازه نداده ایدکه کتاب خالق هستی(قرآن) رامطالعه کنید!
      پس تاکید می کنم کتاب الله کتاب الله
      قوم نوح قوم لوط قوم بنی اسرائیل عین خودتون بودن
      هر چی می گیم این حق نیست که با مردم ایران اینگونه رفتار می کنید نمی فهمید

تا عذاب الهی حالا آمده بر سر شماها نازل شده

نظر

• Lotuus
        عضو عادی
        • Oct 2025
        • 166

سلام
        مزخرف ومزخرفات
        دریک ساعت اولیه اولین حمله این کاررخ داده ومارااحمق تصور کرده ای ملعون!؟
        حالا به زودی خواهید دید که قضیه چه بوده فردا که اینرتنت باز شد مردم خبر هایش را خواهند خواند و خواهند دانست که چه شده و واقعه به چه گونه بوده ............

مارااحمق تصور کرده ای
        نیازی به تصور نیست

نظر

• abdolhossein
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 1724

تا وقتی لاریجانی و پزشکیان و اژه ای کشته نشن اینترنت رو باز نمی کنن.
          عجیبه که امریکایی ها هنوز نفهمیدن که علت عدم خیزش مردم اینه که اینترنت ندارن؟ اگر اینترنت دوباره ازاد بشه حتی در حد تلگرام به احتمال زیاد کارشون در عرض یک هفته توسط مردم تمومه.

نظر

• Lotuus
            عضو عادی
            • Oct 2025
            • 166

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
            تا اینجای کار که زیرساختهای شرکتها رو نزدن و خبر خوبیه
            چیز هایی که بعدا می خان بیان خودشون صاحاب شن رو که نابود نمی کنن که .......... چیز هایی رو می زنن که باهاش کاری ندارند و به کارشون نمی اد بعدا.........

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 2300

به احتمال زیاد پس از پایان جنگ به پاس قدرانی از مردم همیشه در صجنه یه تورم ۱۰ هزار درصدی داربم راستی چرا ترامپ بچه های مسولین مقیم آمربکا رو نمی کشه میدونید چرا دختر زاکانی و پسر ابتکار هنوز زنده اند و امثالهم
              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 2300

بله تورم داریم چه تورمی کافی جنگ تموم بشه دلار ظرف ۲۰ روز ۳ میلیون تومان رد می کنه از بنده گفتن راستی نوه بنیان تو کانادا دیشب گروپ زده
                یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5321

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                  تا وقتی لاریجانی و پزشکیان و اژه ای کشته نشن اینترنت رو باز نمی کنن.
                  عجیبه که امریکایی ها هنوز نفهمیدن که علت عدم خیزش مردم اینه که اینترنت ندارن؟ اگر اینترنت دوباره ازاد بشه حتی در حد تلگرام به احتمال زیاد کارشون در عرض یک هفته توسط مردم تمومه.
                  به نظر شما به اخبار دسترسی ندارید!
                  هم شاهزاده از ابتدا، هم ترامپ هم وزیر جنگ آمریکا دیروز در مصاحبه هایشان خطاب به ملت ایران اعلام کردند تا پایان عملیات و نابودی کامل نیروهای سرکوبگر که هنوز باقی مانده از خانه ها خارج نشوند ، بعد از پایان عملیات به مردم برای خیزش سراسری اعلامیه صادر خواهند کرد.

( در مورد اژه ای در همان اولین ساعات حمله شایعات قوی ای بود که به شدت زخمی شده ، با توجه به اینکه هیچ ویدئو و نشانه ای از زنده بودنش از بعد از آن بیرون نیامد اگر نمرده باشد پس میشه تصور کرد در کما رفته باشه )

.
                  آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/03/06, 11:40.
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5321

در اصل توسط Lotuus پست شده است View Post

حالا به زودی خواهید دید که قضیه چه بوده ............
                    گمان نمیکنم این سعادت دیدن نصیب این بی وجود های متوهم شود و احدی از آنها که تا لحظات پایانی هم برای فهمیدن و درک کردن مقاومت کردند باقی بماند که ببینند 💥

گرچه آنها از ابتدا کور و کر بودند که در غیر انیصورت هرگز قاتل مردم یا حامی آن قاتلان نمیشدند. 😑

آنها که برای ما از نور و خدا میگویند در حالیکه خود در تاریکی و بردگی و بندگی شیاطینی که خود خلقشان کردند قرار گرفته اند 👹

نظر

• bahramkhaliran
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 927

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                      به احتمال زیاد پس از پایان جنگ به پاس قدرانی از مردم همیشه در صجنه یه تورم ۱۰ هزار درصدی داربم راستی چرا ترامپ بچه های مسولین مقیم آمربکا رو نمی کشه میدونید چرا دختر زاکانی و پسر ابتکار هنوز زنده اند و امثالهم
                      سلام
                      از۴۷سال پیش مسئولین(گماشته های آمریکاوانگلیس)دارندبه ارباب خدمت می کنندوبچه هایشان رابرای ادامه گماشته گری آموزش میدهند!
                      فقط هرزمان که احساس خطرکنندتغییررنگ می دهند!
                      اگردلارهای۲۸۵۰۰۰ریالی قطع نمی شددرخواست یاری مستقیم ارباب رابرای کمک طلب نمی کردند!
                      وبه ملت شریف خدمت می کردند!
                      ولی ماکج می فهمیم دوست رادشمن ودشمن رادوست(فریب ابلیس خوردن) میگیریم!
                      خدایا یاریمان کن تابندگی تورا بکنیم(نه ابلیس ملعون)!

نظر

• bahramkhaliran
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 927

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

گمان نمیکنم این سعادت دیدن نصیب این بی وجود های متوهم شود و احدی از آنها که تا لحظات پایانی هم برای فهمیدن و درک کردن مقاومت کردند باقی بماند که ببینند 💥

گرچه آنها از ابتدا کور و کر بودند که در غیر انیصورت هرگز قاتل مردم یا حامی آن قاتلان نمیشدند. 😑

آنها که برای ما از نور و خدا میگویند در حالیکه خود در تاریکی و بردگی و بندگی شیاطینی که خود خلقشان کردند قرار گرفته اند 👹
                        سلام
                        نگاهی به اعمال وافکارت بیندازاگرخداوندبرآنها مهرنزده (عاشق ترامپ)باشد.

نظر

• djdream
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 4159

🔹 *ادعای وال‌استریت ژورنال: امارات متحده عربی در حال بررسی مسدود کردن میلیاردها دلار از دارایی‌های ایران است./* انتخاب
                          @AkhbareFori

نظر

• Lotuus
                            عضو عادی
                            • Oct 2025
                            • 166

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

گمان نمیکنم این سعادت دیدن نصیب این بی وجود های متوهم شود
                            من با این ها حرف نمی زنم که ......مگه این ها زبان ما انسان ها رومی فهمند ؟؟ زبان این ها از زبان ما انسان متفاوت است من زبانشان را نمی دانم و بلد نیستم که بخواهم باهشون حرف بزنم اصلا من با دیگران دارم صحبت می کنم............

آنها که برای ما از نور میگویند
                            حشراتی که در مستراح هستند وقتی کسی می آید در مستراح که کاری انجام دهد و غذایشان را تامین کند وقتی که لامپ انجا روشن می شود فکر می کنند که لامپ انجا خورشید است.............

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5321

سلام
                              نگاهی به اعمال وافکارت بیندازاگرخداوندبرآنها مهرنزده (عاشق ترامپ)باشد.
                              درود ،
                              سالها قبل من اندکی در باب آگاهی و معرفت روحی در همین فروم صحبتهایی کرده بودم و معمولا چیزی نمیگویم مگر انکه شرایطش فراهم شود و حتما در آینده نزدیک که سیاست از زندگی اجتماعی و اقتصادی ما به خانه خودش کوچ کرد و کلمات و مفاهیم از آلودگی های هم دین و هم سیاست زدوده شد صحبت بسیار خواهم کرد

شما هیچ شناخت از من نداری به جز تکیه کلامهای انتقادی سیاست زده ام در اینجا که متاثر از بعد انسانی ثابت و فاکتورهای اقتصادی و سیاسی جامعه ای هست که در آن زندگی میکنم که البته خودم هم نخواستم و لزومی ندیدم که بیش از این خودم را برای دیگران معرفی کنم ولی در واقع من یک کاراکتر به شدت معنوی گرا هستم که از اولین لحظات درک و فهمم از تفکر در همان کودکی در حال پرسش از عالم بیرون و درون و نگاه عمیق تر به لایه های ابعاد هستی فراتر و ورای بعد این جهانی بوده ام

این وجه روحی ماورایی من با آنچه شما مذهبی ها تصور میکنید تفاوت محتوایی عظیمی در ساختار و شکل و محتوا دارد و حتی ما در نقطه مقابل هم قرار میگیریم از صدر تا ذیل چرا که برعکس تصور رایج همه راه ها به خدا ختم نمیشود خصوصا راه هایی که به اسم او در ادیان و مذاهب برای فریب رهگذران عامی نامگذاری کرده اند!!

البته قرار نیست من در اینجا ادعایی مطرح یا در مورد آن به گفتگو بنشینم.ولی لازمه بدانید در دایره خویشاوندان و دوستان که اکثرا صاحب تفکر و اندیشه هستند مرا نه با ادعاهایم ، که با تجربیات منحصر به فرد و اثبات شده و صادقانه ام میشناسند چون من خودم نسبت به آگاهی هایم بسیار سختگیرانه و با ماهیت استدلالی و راستی آزمایی برخورد میکنم تا مطمئن شوم خیال و توهم و تعصب مانع از درک صحیح مشاهدات وادراک و آگاهی هایم نمیشود مگر به شکل اثبات عینی و مستند و قابل رهگیری

ذوق و شادی من از سقوط و محو این رژیم پلید و اجزا و ارکانش هم علاوه بر شادی است که یک ایران دارد ، بخشی از وجودم بعنوان یک ایرانی و صاحب این کالبد در کنار یک خواست ملی هست اما این برای من بخشی از اثبات همان شهود و ارتباطات و آگاهی های روحی ام است از چیدمان الهی در پس پرده که عینا پله پله در حال وقوع است و من به دلیل اساراتم در زمان از آن ناامید شده بودم!

همین بس که بگویم ؛
                              نابودی و محو شر بوسیله شری از جنس خود جزوی از برنامه الهی بوده که مقدمه ای خواهد بود بر طلوع خورشید آگاهی از دل این نبرد تاریکی ، حتی ترامپ هم شاید نداند که خود مهره بازی بازیگر بزرگی در پس پرده این عالم هست اگرچه بعد از به خطا رفتن گلوله ای که به سمت او نشانه رفته بود فهمید که برای کار مهمی باید زنده بماند !

نظر

• b1saeed
                                عضو جدید
                                • Nov 2010
                                • 341

خبیث و پست
                                از روز الست
                                پدوفیل خونخواری که عموی تجزیه طلب ها است
                                آخرین ویرایش توسط b1saeed؛ 2026/03/06, 14:21.

نظر

در حال کار...
                                X