اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 3189

دیروز یک فاز جدیدی از درگیری آغاز شد....حمله پهپادی به ایست و بازرسی بسیج و نیروهای نوپو..این نشون میده کار حساب شده داره پیش می‌ره...فکر میکنم طی روزهای آینده تلفاتشون بشدت بالا بره!!!
    اون تروریست‌های مسلح که ساچمه میزدند تو چشم مردم و بچه ۱۵ ساله میکشتند ...الان می‌فهمند دست بالای دست بسیاره
    در مورد اختلال کشتیرانی ایجاد شده توسط اینها در تنگه هرمز .‌.امریکا بدنبال یک اجماع هست برای واکنش نشان دادن...به زودی اقدام میکنند

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5321

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post

درود و ارادت

بعضی از دوستان به گونه ای واکنش نشون دادن که انگار بنده منتظربودم امریکا شکست بخوره
      1. شخصا تحلیلگر مسایل اجتماعی و سیاسی و نظامی و بین الملل نیستم و آنچه که از زاویه و در توان نگاهم بود و با توجه به شواهد و قراین بود رو عرض کردم.
      2. برای من بدون معنی است که ترامپ بعد از دوازده روز بگوید دیگر هدفی برای زدن در ایران نمانده است. این جنگ آخر است Do or Die. اگه دوستان منابع خبری و رسانه ای اروپایی و حتی امریکایی رو هم چک کرده باشند نظرشان به پیروزی حکومت ایران دارن البته تا اینجا. برای رسیدن به این نتیجه و با وجود اندک دسترسی به شبکه های خبری و منابع اطلاعاتی بیطرف نیازی به اینترنت آنچنانی نیست.
      3. به قول دوستی 20 میلیارد دلار( هزینه جنگ تا الان) برای بودجه سالیانه به اون عظمت در امریکا قطعا پولی نیست/ گرچه قانون گذاران امریکایی تا سنت آخر آن را حسابرسی خواهند کرد و پول باید برگردد چه بسا چند برابرش! چطور ؟ حتما راهشو پیدا خواهند کرد
      از طرفیم قبولش سخته که فکر کنیم امریکا بیاد همچین هزینه مالی و حیثیتی رو بکنه تا سایه تهدیدات موشکی و هسته ای رو از سر اروپایی برداره که در تیررس موشکهای ایران بودند. پس ایالات متحده ازین جهت هم نمیتونه همینجا ول کنه بره. بحث لطمه به حیثیت و جایگاه هم بسیار مهمه که اگر جنگ در همین نقطه به پایان برسه دیگه بعد از این هیچ کشوری برای ابر قدرت جهانی تره هم خورد نخواهد کرد. لذا مجالس سنا و کنگره به همین سادگی از این مباحث عبور نخواهند کرد علی الخصوص دموکراتها.
      سخنرانیهای ترامپ مبنی بر اینکه جراد و ویتکاف به من گفتن که ایران میخاد حمله کنه ووو من پیروز گشتموووو تمام پیچ و مهره های صنایع اتمی و نظامی ایرانو باز کردمو بتن ریختمو و این داستانها هم حکایت از انصراف از ادامه جنگ و آماده سازی افکار عمومی امریکا و جهانی داره.

یا حق

ولی انگار این جنگ داره با همین توصیفات مختومه میشه.
      ترامپ رسما امروز چهارشنبه اعلام پیروزی کرد و اسراییل هم به تنهایی توان ادامه ندارد
      درود
      من که به شخصه تصور کردم شما این متن را از رسانه های سپاهی اینجا نقل قول کردید نه اینکه تحلیل و نظر خود شماست!
      در هر صورت منهم از نظر و نگاه خودم توضیحاتی بدم،
      ترامپ گفت دیگر چیزی برای نابود کردن نمانده ، نیروی دریایی و پدافندها و پایگاه هایشان را نابود کردیم ، نگفت هنوز کسی نمانده که او را حذف نکنیم!
      در ضمن همزمان با این ابراز پیروزی حداقل دو مطلب دیگر هم گفت ، گفت درست نیست که من پیش از پیروزی کامل آنرا اعلام کنم ولی میخواهم بگویم تا همینجا هم ما پیروز شده ایم ، همچنین گفت تا کار به سرانجام نرسد نمیتوانم میدان نبرد را ترک کنم .
      کدام رسانه غربی به جز رسانه های سپاهی رژیم جمهوری اسلامی را پیروز جنگ اعلام کرده اند؟؟ آیا به صرف پیامک سپاه که آمریکا با 20 میلیارد دلار هزینه شکست خورده ملاک پیروزی سپاه است یا نابودی کامل نیروی دریایی، پدافند ها ، هواپیماها و صنایع نظامی و ساخت موشک و کشته شدن سر رژیم و کما بودن جانشین بعدی اش و کشته شدن هزاران سرباز رژیم در برابر آمریکایی که تنها 7 سرباز آمریکایی را از دست داده ؟!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5321

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
        ای کاش فقط روح بود.
        توی هیات فیلمش هم پخش شد . مجسمه ی مقوایی طرف رو درست کردن و داشتن دست می کشیدن روش تا متبرک بشن!!...
        باور کردنی نبود که کشور ایران با تمدن چند هزار ساله گیر چه روانی های پاپتی مفلوک و فوق عقب مانده ذهنی افتاده ، جای واقعی آنها همان طویله است و بس ، اینها را باید به گاوآهن بست تا همین خاک ایران را که خشک و بایر کرده اند شخم بزنند. 🐷🐮

نظر

• Lotuus
          عضو عادی
          • Oct 2025
          • 166

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
          بازیگر زن هالیوود مخالف جنگ آمریکا و ایران: تغییر رژیم را از آمریکا شروع کنید!

https://www.tabnak.ir/fa/news/136244...86%DB%8C%D8%AF
          حتما حکومت به این پول کلونی داده که این حرف هارو بزنه............

نظر

• Lotuus
            عضو عادی
            • Oct 2025
            • 166

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            دیروز یک فاز جدیدی از درگیری آغاز شد....حمله پهپادی به ایست و بازرسی بسیج و نیروهای نوپو..این نشون میده کار حساب شده داره پیش می‌ره...فکر میکنم طی روزهای آینده تلفاتشون بشدت بالا بره!!!
            اون تروریست‌های مسلح که ساچمه میزدند تو چشم مردم و بچه ۱۵ ساله میکشتند ...الان می‌فهمند دست بالای دست بسیاره
            ای وای ایوای من خیلی خیلی ناراحت شدم به قران مجیدینا......................
            اصلا نمی دونید دیروز چقدر ناراحت بودم به خدای لا شریک.....................................

خیلی خیلی...............

نظر

• Lotuus
              عضو عادی
              • Oct 2025
              • 166

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

باور کردنی نبود که کشور ایران با تمدن چند هزار ساله گیر چه روانی های پاپتی مفلوک و فوق عقب مانده ذهنی افتاده ، جای واقعی آنها همان طویله است و بس ، اینها را باید به گاوآهن بست تا همین خاک ایران را که خشک و بایر کرده اند شخم بزنند. 🐷🐮
              شمار بت های این مشرکان زِ کف من بِ دَر رفته............

نظر

• dornaa
                Banned
                • Sep 2020
                • 1797

مشکل تو اینه که نمی فهمی دمکراسی و ازادی بیان یعنی چه؟ از بس که 47 سال در خفقان زندگی کردی و شستشوی مغزی داده شدی.
                الان یک بازیگر هالیوودی یک اظهار نظری کرده یعنی جمهوری اسلامی پیروز شد و امریکا شکست خورد؟
                حالی ت نیست که توی ایالات متحده هیچ خط قرمزی برای ازادی بیان وجود نداره . بر خلاف اینجا که حتی اگر بگی بالای چشم یه جوجه بسیجی ابرو وجود داره حکم تیر داره!![/QUOTE]

توکه میفهمی ایا دمکراسی وازادی به امریکا اجازه میده تمام قوانین ومعاده های جهان رو زیر پا بزاره وبه همه جهان زوربگه؟ ازکاناداگرفته برو جلوو......؟

توکه میفهمی جواب بده

بازیگر هالیودی میگه هرچی شرتودنیا زیر سرامریکاست

نظر

• Ali5559
                  عضو فعال
                  • Apr 2025
                  • 346

درنا بازیگرهای پورن رو میگی

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3665

در اصل توسط Lotuus پست شده است View Post

حتما حکومت به این پول کلونی داده که این حرف هارو بزنه............
                    نه
                    اما با سهمیه روغن و برنج راضی هستن تو اینترنت پست بذارن

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3665

هرچی ووک هستن ریختن تو هالیوود و علیه آزادی و سیاست در آمریکا حرف میزنن
                      مارکس و لنین مردن شوروی متلاشی شد اما اندیشه های مارکسیست هنوز ریشه داره
                      باید اجماع جهانی بشه و باید درمان ریشه بشه

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5321

...
                        ...
                        بازیگر هالیودی میگه هرچی شرتودنیا زیر سرامریکاست
                        بازیگر هالیوود کافیه از جای گرم و نرم و مرفه و بی درد خودش بیرون بیاد و فقط یک روز بیاد تحت حاکمیت این رژیم در ایران اشغالی زندگی کنه تا معنای شر و شیطانی را با پوست و گوشت خود لمس کنه 👹

نظر

• ali141
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 607

هدف از معرفی رهبری منحل کردن شورای رهبری بود و روحیه دادن به بقیه وگرنه تو حمله اول زدنش

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1927

از وقتی یادم میاد فیلم خارجی دیدم بالای ۳۰ساله همه شونم به اسم میشناسم اولین باره این خانم رو میبینم ...بگذریم

از جمهوری منحوس میخوام حالا که پیروزی مقتدرانه کسب کرده و دشمن به ذلت افتاده اینترنت رو باز کنه تا ماهم شریک شادی عرزشیها باشیم

نظر

• dornaa
                              Banned
                              • Sep 2020
                              • 1797

بی بی وترامپ فکرمیکردند بازدن سرما ر همه کارا درست میشه

ولی نمی دونستند که این مار هفت سره وبا زدنه هرسر 7 سردیگه سبزمیشه فکرمیکردند اختاپوسه

مردم ایران نمیگذارند داستان امام حسین و امیرکبیرو .... تکراربشه

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5321

بی بی وترامپ فکرمیکردند بازدن سرما ر همه کارا درست میشه

ولی نمی دونستند که این مار هفت سره وبا زدنه هرسر 7 سردیگه سبزمیشه فکرمیکردند اختاپوسه

مردم ایران نمیگذارند داستان امام حسین و امیرکبیرو .... تکراربشه

عه !!

یعنی خودتون هم بهش میگید سر مار ؟!! 😵

تبریک میگم ، شما هم در مراحل خودشناسی قرار دارید! 😂

نظر

در حال کار...
                                X