اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 2FAN
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 1049

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

سلام واقعا باید بهشون تبریک گفت
    تو بستن فیل تر شکن استادن
    تو هرچی
    عاجزن توبستن استادن
    سه روزه پسر خالم که خودش استاد فیلتر و وی پی انه
    میگه من نتونستم وصل بشم
    واقعا منم نیاز دارم
    ولی نمیشه که نمیشه
    نمیدونم دیگه چیکار کنم
    مرسی یکی کمکم کنه به دادم برسه
    https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• sahmy
      عضو جدید
      • Dec 2011
      • 12

دوستان سلام

برام مشگلی پیش آمده که میخواهم با دوستان در میان بگزارم اگر کسی شرایط مشابه من داره قبل از اینکه به مشکل بخوره جلوگیری کنه که در صورت پیش امدن کاریش نمیشه کرد .
      من نزدیک ۲۰ روز که درگیر این مشکلم. من از طریق درگاه بانک ملت به کارگزاری وصل بودم و از ناحیه حساب بانک ملتم بصورت انلاین خرید میکردم حدود ۲۰ روز پیش در عملیات اینترنت بانکم مشکلاتی پیش امد ومتوجه شدم که بانک ملت مبلغی را در حسابم مسدود کرده به بانک مراجعه کردم دلیل مسدودی مبلغ حساب را پرسیدم فرستادنم شعبه افتتاح کننده حساب انجا در کمال تعجب هیچ اطلاعاتی در مورد علت مسدودی زمان مسدودی مبالغ مسدودی و هیچ اطلاعات دیگری که بشود با ان در کارگذاری مشکل را حل کرد نمی دهند. عملا هیچ راهی برای رفع این مسدودی وجود ندارد باورم نمیشود بانک میگوید هیچ اطلاعاتی در این مورد در بانک وجود ندارد. من دیگر از حل این مشکل ناامید شدم دوستان دقت کنند که گرفتار مشکل مشابه نشوند.

نظر

• Elcid
        Banned
        • Sep 2020
        • 1239

رفته بودم مغازه، یکی از مشتریان یک کالای کوچک خریده بود و داشت حساب می‌کرد‌. فروشنده می‌خواست کالا رو داخل کیسه پلاستیک بذاره که اون آقا گفت نه پلاستیک نمی‌خواد. فروشنده با تعجب گفت چرا؟! و مشتری پاسخ داد به خاطر محیط‌زیست!
        در نگاه اول با خودم گفتم یک کیسه پلاستیکی چه تاثیری بر محیط‌زیست داره. ولی بعد دیدم این همون بی تفاوت نباشیم خودمونه. این آقا از خودش شروع کرده، من هم ازش یاد گرفتم و الان هم به شما منتقل کردم و به این ترتیب می‌تونیم یک جریان درست کنیم!

راستی یک بار حساب کنیم در سال چقدر پلاستیک هدر می رود
        #بی_تفاوت_نباشیم

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2726

حمله کیهان به سریال «خاتون»: رویکرد‌های ضد روس سریال قسمت به قسمت تشدید می‌شود، آن هم در حالی که ایران از متحدان استراتژیک روسیه به شمار می‌آید / بسیاری از جزئیات سریال، ارجاعاتی به رخداد‌های روز است / مسئولین باید یک‌ بار دیگر کارکرد بریده‌های این سریال با هشتگ‌های «زن زندگی آزادی» و «اعدام نکنید» را بررسی کنند

خدا می‌دونه... شایدچند سال دیگه با سند و مدرک اثبات بشه این آقا و شاید بعضی از سیاسیون این مملکت جاسوس روسیه بودند...بنده اگر قبلا شک داشتم عملکرد یکسال گذشته این آقایون دیگه جای تردیدی باقی نگذاشت..مثل داماد جمال عبدالناصر که جاسوس از آب در اومد...و اگر خیانت اون نبود ...شاید الان اسراییلی هم وجود نداشت

نظر

• bourse-ziba
            عضو عادی
            • Jan 2022
            • 109

در اصل توسط sahmy پست شده است View Post
            دوستان سلام

برام مشگلی پیش آمده که میخواهم با دوستان در میان بگزارم اگر کسی شرایط مشابه من داره قبل از اینکه به مشکل بخوره جلوگیری کنه که در صورت پیش امدن کاریش نمیشه کرد .
            من نزدیک ۲۰ روز که درگیر این مشکلم. من از طریق درگاه بانک ملت به کارگزاری وصل بودم و از ناحیه حساب بانک ملتم بصورت انلاین خرید میکردم حدود ۲۰ روز پیش در عملیات اینترنت بانکم مشکلاتی پیش امد ومتوجه شدم که بانک ملت مبلغی را در حسابم مسدود کرده به بانک مراجعه کردم دلیل مسدودی مبلغ حساب را پرسیدم فرستادنم شعبه افتتاح کننده حساب انجا در کمال تعجب هیچ اطلاعاتی در مورد علت مسدودی زمان مسدودی مبالغ مسدودی و هیچ اطلاعات دیگری که بشود با ان در کارگذاری مشکل را حل کرد نمی دهند. عملا هیچ راهی برای رفع این مسدودی وجود ندارد باورم نمیشود بانک میگوید هیچ اطلاعاتی در این مورد در بانک وجود ندارد. من دیگر از حل این مشکل ناامید شدم دوستان دقت کنند که گرفتار مشکل مشابه نشوند.

چقدر پول بوده؟ برو یک مبلغی درخوری بزار کف دست کارمندان بانک ولی اول سرصحبت باهاش باز کن بهت میگه امکان نداره ندونه چون توی پرتال بانک علت ذکر میشه

نظر

• bourse-ziba
              عضو عادی
              • Jan 2022
              • 109

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
              سلام دوست عزيز
              ممنونم از لطفت

داروهايي كه نياز دارم :
              allopourinol 300
              Zopirin 500
              Gemfibrozil 450
              عدد ها دوز دارو هست . اگر جايي موجود بود بهم خبر بديد . ممنون از محبت شما
              با این تحریم ها داریم به عصر حجر برمی گردیم

آلوپرونول من هم استفاده می کردم اوره خون را کاهش میده ولی با سنتی جایگزین کردم

که کلا میوه های قرمز و بنفش را می خورم همچنین سماق ولی گیاه اصلی که از خود دارو هم بهتر mahlab هست حتما بخر

Zopirin برای کولیت روده هست که جایگزین سنتی زیاد داره

Gemfibrozil برای کاهش چربی خون هست که این هم داروی گیاهی در طب سنتی زیاد هست

مشکلی نیست باورت میشه من مام رول بسیار خاصی استفاده می کردم که دیگر تو بازار نیست (پول هست ولی جنس خارجی خوب نیست) الان دارم زاج سفید استفاده می کنم ببینم به کره شمالی تبدیل شدیم یا باز هم بگم

آخرین ویرایش توسط bourse-ziba؛ 2023/01/02, 15:16.

نظر

• ققنوس14
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1544

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                سلام دوست عزيز
                ممنونم از لطفت

داروهايي كه نياز دارم :
                allopourinol 300
                Zopirin 500
                Gemfibrozil 450
                عدد ها دوز دارو هست . اگر جايي موجود بود بهم خبر بديد . ممنون از محبت شما
                اگر تهران هستيد به اينجا يه سري بزنيد
                قبلش تلفن بزنيد
                02145472000
                داروخانه ستاره(شبانه روزي)
                تهران | سعادت‌آباد | بلوار مدیریت | پلاک ۴۵
                آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• pournikdast
                  ستاره‌دار(2)
                  • Oct 2020
                  • 525

طالبان تانکرهای سوخت ایران را برگشت زد - فردای اقتصاد

نظر

• trojan
                    ستاره دار(1)
                    • Nov 2013
                    • 881

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                    اگر تهران هستيد به اينجا يه سري بزنيد
                    قبلش تلفن بزنيد
                    02145472000
                    داروخانه ستاره(شبانه روزي)
                    تهران | سعادت‌آباد | بلوار مدیریت | پلاک ۴۵
                    در اصل توسط bourse-ziba پست شده است View Post
                    با این تحریم ها داریم به عصر حجر برمی گردیم

آلوپرونول من هم استفاده می کردم اوره خون را کاهش میده ولی با سنتی جایگزین کردم

که کلا میوه های قرمز و بنفش را می خورم همچنین سماق ولی گیاه اصلی که از خود دارو هم بهتر mahlab هست حتما بخر

Zopirin برای کولیت روده هست که جایگزین سنتی زیاد داره

Gemfibrozil برای کاهش چربی خون هست که این هم داروی گیاهی در طب سنتی زیاد هست

مشکلی نیست باورت میشه من مام رول بسیار خاصی استفاده می کردم که دیگر تو بازار نیست (پول هست ولی جنس خارجی خوب نیست) الان دارم زاج سفید استفاده می کنم ببینم به کره شمالی تبدیل شدیم یا باز هم بگم

در اصل توسط saheb91 پست شده است View Post
                    سلام
                    قلم اول محدودیت نداره هر تعدادبخوای واسه ات ردیف میکنم
                    قلم دوم همین مارک نه ولی مهردارو رو میتونم هرتعدا خواستی واسه ات بفرستم
                    قلم سوم هم یکی از دوستان تونست ۵۰ عدد واسه ات ردیف کنه.
                    اینایی که گفتم تو شهر خودمون یعنی ساری میتونم برات ردیف کنم و بفرستم.
                    اگه خواستی بهم بگو باهات هماهنگ کنم و نسخه ات رو آماده کنم و بفرستم برات بزرگوار
                    ارادت
                    در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                    دارو هات رو زدم تو دارویاب...اولی و دومی در اصفهان موجود بود...دومی که فقط یک داروخانه در اصفهان داشت...اگر کاربر saheb91 ..کل نسخه رو نتونست فراهم کنه...برو سایت دارویاب..داروخانه دکتر ابراهیمی اصفهان که zopirin500 موجود داره...نسخه آت رو بارگذاری کن...میرم میگیرم و برات پست میکنم

سلام دوستهاي گلم
                    واقعا ممنونم از لطف و محببتون
                    چقدر خوبه آدم پشتش و دلش به دوستاي گلش گرم باشه
                    اين چند روز گشتم و از چند تا داروخانه پرت و پورت تونستم تهيه كنم .
                    واقعا اميدوارم محدوديت هاي دارويي رفع بشه . مشكل من اصلا حاد نيست و اگر داروهام رو گير نيارم و نتونم مصرف كنم با رژيم غذايي و كمي ورزش و مراقبت قابل كنترله ولي بازهم حس خيلي بدي به آدم دست ميده و مطمئنا هم وطنايي كه بيماري هاي جدي دارن ، بدون دارو سلامتيشون به خطر ميفته ...
                    نمي دونم دوباره كي ميتونيم يه زندگي عادي رو تجربه كنيم
                    براي همتون آرزوي سلامتي دارم

نظر

• Elcid
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1239

کمبود نیروی کار ... رباط کریم

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3026

همه رنج های که میکشیم از سیاست گزاری ها غلط است

سیاست گزاری های خارجی و داخلی در تمامی عرصه ها کاملا غلط و در جهت سرکوب منافع مردمی است

تورم هدیه صاحبان قدرت به مردم مظلوم است

فساد در اکثر عرصه ها با توجه به سیاست گزاری های غلط نهادینه شده حتی در صنعت دارو و پزشکی???? حیف و صد حیف که کشور ما با این حجم منابع وضعیت اسفناک فعلی را شاهد هستیم تا جایی که عده ای از هموطنانمان از سطل های آشغال ارتزاق می‌کنند

هزاران حیف

نظر

• abdolhossein
                          عضو فعال
                          • Feb 2019
                          • 1585

باور کنید اگر آمار درستی گرفته شود مشخص می شود که استفاده ی مردم عادی ایران از فیلتر شکن و پراکسی از هکرها سیا و موساد هم بیشتر است!
                          عجیب نیست که قدرت سایبری شده ایم!

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1628

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post

کمبود نیروی کار ... رباط کریم
                            رهبرمیگفتن...رفراندوم یعنی مراسم سلیمانی
                            امارشما هم توهمونسیستمه...بیکاری ریشه کن شده...
                            سیستم فاسد یعنی همین....

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1189

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                              رهبرمیگفتن...رفراندوم یعنی مراسم سلیمانی
                              امارشما هم توهمونسیستمه...بیکاری ریشه کن شده...
                              سیستم فاسد یعنی همین....
                              آخه چقدر خرن بعضی‌ها! /:.yead.:/ الان این عکس کمبود نیروی کار رو نشون میده؟!!!

نظر

• sahmy
                                عضو جدید
                                • Dec 2011
                                • 12

در اصل توسط bourse-ziba پست شده است View Post
                                چقدر پول بوده؟ برو یک مبلغی درخوری بزار کف دست کارمندان بانک ولی اول سرصحبت باهاش باز کن بهت میگه امکان نداره ندونه چون توی پرتال بانک علت ذکر میشه
                                نزدیک ۱۷ میلیون. فکر نمیکنم نتیجه بده ولی امتحان میکنم یکنفر از کارگزاری امده بود با مبلغ مسدودی بالا میگفت دو ماهه دنبال حل مشکلیم ولی به نتیجه ای نرسیدیم. ممنون از راهنمائی شما دوست عزیز

نظر

در حال کار...
                                X