قبلا هم گفتم ویلونش زده شده صداش بعدا در میاد
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
-
یادش بخیر....هنگام ساختن فولاد مبارکه....من چندتا پروژه براش انجام دادم....خودشرکت هوامونو داشت...کلی هم بهمون میرسید....اما خودمون عرضه انجام پروژه هارو نداشتیم....ایتالیاییها...تکنولوژی داشتند....اصلا انگار هنرمند بودند.....هیچ جوره نمیتونستیم باهاشون رقابت کنیم....با اینکه تومناقصه ها تقلب میکردیم....اما بازهم ایتالییها....کارهای عجیبی میکردند که عقل جن هم بهشون نمیرسید....یه جوری کار رو کوتاه میکردند...که ماهاانگشت به دهان میموندیم....برآورد من از اتمام یک پروژه ۴ماه بود...ایتالیاییه...تو یک ماه ونیم....کارو به بهترین شکل جمع کرد.....واقعا دلم میسوزه....حیف اون همه زحمت....غیر ممکنه....دیگه بشه یه همچین عظمتی رو توطول ۵۰ سال آینده....درست کرد....خدا لعنت کنه...باعث وبانیشو.....در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Postفولاد 30 سال زمان برد تا بشود 10 میلیون تن با انواع تکنولوژی تولید ورق ==== در زمان ساخت خودش تکنولوژی روز دنیا به حساب می آمد ==== زمانی ساخته شد که تحریم و اختلاس به این معنی وجود نداشت ==== بورس که آینه اقتصاد به حساب می آمد با مارکت 80 میلیارد دلار به خوبی وضعیت اقتصادی را نشان میداد === نابودی زیر ساختی مانند فولاد کار را یکسره کرد ==== چیزی به نام اقتصاد به معنای قبل از جنگ وجود ندارد
🙏 4👍 1نظر
-
در دنیا مهندسین صنایع فولاد ایتالیا معروف هستندر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
یادش بخیر....هنگام ساختن فولاد مبارکه....من چندتا پروژه براش انجام دادم....خودشرکت هوامونو داشت...کلی هم بهمون میرسید....اما خودمون عرضه انجام پروژه هارو نداشتیم....ایتالیاییها...تکنولوژی داشتند....اصلا انگار هنرمند بودند.....هیچ جوره نمیتونستیم باهاشون رقابت کنیم....با اینکه تومناقصه ها تقلب میکردیم....اما بازهم ایتالییها....کارهای عجیبی میکردند که عقل جن هم بهشون نمیرسید....یه جوری کار رو کوتاه میکردند...که ماهاانگشت به دهان میموندیم....برآورد من از اتمام یک پروژه ۴ماه بود...ایتالیاییه...تو یک ماه ونیم....کارو به بهترین شکل جمع کرد.....واقعا دلم میسوزه....حیف اون همه زحمت....غیر ممکنه....دیگه بشه یه همچین عظمتی رو توطول ۵۰ سال آینده....درست کرد....خدا لعنت کنه...باعث وبانیشو.....
MADE IN ITALY
👏 2نظر
-
وقت بخیردر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
یادش بخیر....هنگام ساختن فولاد مبارکه....من چندتا پروژه براش انجام دادم....خودشرکت هوامونو داشت...کلی هم بهمون میرسید....اما خودمون عرضه انجام پروژه هارو نداشتیم....ایتالیاییها...تکنولوژی داشتند....اصلا انگار هنرمند بودند.....هیچ جوره نمیتونستیم باهاشون رقابت کنیم....با اینکه تومناقصه ها تقلب میکردیم....اما بازهم ایتالییها....کارهای عجیبی میکردند که عقل جن هم بهشون نمیرسید....یه جوری کار رو کوتاه میکردند...که ماهاانگشت به دهان میموندیم....برآورد من از اتمام یک پروژه ۴ماه بود...ایتالیاییه...تو یک ماه ونیم....کارو به بهترین شکل جمع کرد.....واقعا دلم میسوزه....حیف اون همه زحمت....غیر ممکنه....دیگه بشه یه همچین عظمتی رو توطول ۵۰ سال آینده....درست کرد....خدا لعنت کنه...باعث وبانیشو.....
ایتالیاییه ( احتمالا شرکت دانیلی ) دو قرن تجربه و آموزش در احداث ذوب و ریخته گری و نورد داشته ، چندمین پروژه مشابهی بوده که اجرا می کرده ، شما احتمالا اولین پروژه هاتون در فولاد بوده جوگیر شده اید.
هیچ وقت اینطور در مورد ایرانی جماعت قضاوت نکن ، مگر جایی که مدیریت دست سپاهی های خورده شیشه دار و یا چپول هایی باشه که فقط برا تخریب ساخته شده اند و نه ساختن و آباد کردن.
این جماعت کاری هم بخواهند انجام بدهند لقمه را ده بار دور کله خودشون و دیگران بی دلیل می چرخانند آن هم روی دور معکوس و مخرب
👍 3🤢 1نظر
-
بارها گفتم ...اینها مأمور به نابودی این مملکت بودند...هنوز هم بیخیال نمیشوند...دیروز حاجی بابایی نایب رئیس مجلس میگفت...ما چهارمین ابرقدرت دنیا هستیم...به خودتون نگاه نکنید ارزشی برای این حرفها قائل نیستید....مخاطب این مسول همین توله بسیجی های بیسواد هست...همین ها رو این شکلی متوهم تربیت کردند
باور کردند دنیا میشینه نگاه میکنه اینها عوارض از تنگه بگیرند...اصلا عوارض هم بگیری...هفته ۶۰ میلیون دلار...سر سال خسارت فولاد مبارکه هم در نیاوردی که ظرف چند ساعت زد نابودش کرد!!!!
فعلا که آقای قالیباف بیشتر از اینکه منافع ایران رو حفظ کنه ...حافظ منافع روسیه هست...تحریم فروش نفت روسیه برداشته شد و تپل داره نفت بالای ۱۰۰ دلار میفروشه...یک مشت جاسوس مدیر و مسول شدند در این مملکت
👍 15نظر
-
یه عده هم بودن که از زدن زیرساخت های فلزی و پتروشیمی های کشورای حاشیه خلیج و عربستان توسط ایران خوشحال بودن ....دیگه پتروشیمی و فولاد مملکت که پر ....فردای روز بعد از جنگ ...همین کشورا ..مجبوریم .فولاد و پتروشیمی شون رو به قیمت خون باباشون و با دلالی لاشخورایی مثل ترکیه ازشون بخریم تا کار صنایع و مملکت را بیفته ..
👍 7🔥 1نظر
-
درتایید فرمایش شما...ایران موفق شد ۳ روزه پل یحیی آباد کاشان را که اسراییل زده بود ...راه اندازی کند...در اصل توسط shahin پست شده است View Post
وقت بخیر
ایتالیاییه ( احتمالا شرکت دانیلی ) دو قرن تجربه و آموزش در احداث ذوب و ریخته گری و نورد داشته ، چندمین پروژه مشابهی بوده که اجرا می کرده ، شما احتمالا اولین پروژه هاتون در فولاد بوده جوگیر شده اید.
هیچ وقت اینطور در مورد ایرانی جماعت قضاوت نکن ، مگر جایی که مدیریت دست سپاهی های خورده شیشه دار و یا چپول هایی باشه که فقط برا تخریب ساخته شده اند و نه ساختن و آباد کردن.
این جماعت کاری هم بخواهند انجام بدهند لقمه را ده بار دور کله خودشون و دیگران بی دلیل می چرخانند آن هم روی دور معکوس و مخرب
پی نوشت:..متاسفانه هنوز هیچ عکس یا فیلمی در اینترنت که تخریب پل را نشان دهد یافت نشده...والبته بازهم مهندسان ایرانی رکورد زدند....
بحث خودتحقیری نیست...فاصله بسیاراست از واقعیت تاشعار...
اولین پروژه راکه برداشتم(البته درفولادمبارکه نبود)...ازبچه های فامیل...بچه های همسایه ..دوستان...استفاده کردم....خوب نتیجه واضح بود....یه روز به یکیشون گفتم بالا چشمت ابرو...مادرم باجارو دنبالم کرد که توچطور جرات کردی به بچه کوکب چی بگی....منو جلوی کوکب سکه یه پول کردی....پروژه بعدی...رفتم سراغ کارگرهای حرفه ای تر وکارکرده تر....سر ساعت...خودشون تعطیل میکردن...تمام قوانین کار رو حفظ بودند...تامیشد از کار میدزدیدند...اتفاقا...ایندفعه از دفعه قبلش هم پیشرفت کار بدتر بود....پروژه سوم...ترکیبی استفاده کردم...ازفامیل وکارگران حرفه ای....فامیلهارو گذاشتم بالاسر کارگرا....حالا فامیل هم قوانین ضدکارفرمایی رو اززیر دستاشون...یادگرفتند.....چهارمی ترکیب روعوض کردم...قدیمیهارو گذاشتم بالاسر فامیل....اینبار دیگه فاجعه شد....فامیل ...پشتشون به من گرم بود..حرف بالاسریهارو...شخمشون حساب میکردن....گفتم مشکل از مدیریته....کاروسپردم به مدیرای باسابقه....دقیقا همین چرخه مدیریتی رو همه مدیرهای بعدی هم طی کردند....یعنی نه مشکل من بودم...نه کارگرها...نه قوانین کار....مشکل عکس فرمایش شما...ژن ایرانی بودن مابود....
سرانجام...یه پروژه بزرگ...تو بندرعباس به تورم خورد....از کارگران افغانستانی استفاده کردم....با دور زدن تمامی قوانین.....موفقترین وبهترین پروژه کل عمرم....کلی هم جریمه دادم..به هرکارگر نزدیک دوبرابر دستمزد کارگر ایرانی رو دادم.....دیگه هم رفتم تولیست متخلفها ونشد دیگه از افغانستانیها استفاده کنم...اما ارزششو داشت.....
بااحترام....ما ایرانیها...اشراف زاده به دنیا آمده ایم...از اول بچه پولدار حساب میشدیم...دستان ظریف ما...طاقت کار سخت رو نداره.....
😂 4نظر
-
الان کل پتروشیمی خوابیده تولید صفره بخاطر مبین و فجر، فولاد خوابیده و تخریب شده اینور خودرویی ها و لوازم خانگی ها خوابیدن! کارخانجات موشکی پهپادی ، کلی ناو و ناوچه و ... تخریب شده! چه بسا بالاتردر اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post..اون سلیطه سخنگوی زرشکیان اومده گفته خسارت جنگ ۲۷۰ میلیارد !!!شده!!!اونم دلار
پتروشیمی یکسال بخوابه بیشتر از این ارقامه! فقط روزی ۱۰ میلیون دلار تولید شپدیس بود فقط یکی از دهها پتروشیمی از کار افتاده
😢 5😞 1نظر
-
جسارتا ، کارگر دوزاری بی تجربه برده ای سر کار انتظار داشته ای معادل ایتالیایی برات کار کنند.در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Postاولین پروژه راکه برداشتم(البته درفولادمبارکه نبود)...ازبچه های فامیل...بچه های همسایه ..دوستان...استفاده کردم....خوب نتیجه واضح بود
هزینه کنید ، بهترین تکنسین ها از برخی مناطق ایران فراوان هستند.
بروید ببینید لات ولوت های کم سواد ایرانی قبل از انقلاب در پروژه هایی مثل همین مجتمع فولاد اهواز با مدیریت ترکیبی ایرانی -خارجی چه کارهای تراز اولی نسبت به زمان خودشان انجام داده اند ، طی مدت سه سال .
ضمنا ، به نظر کار شما ساختمانی بوده ، از این زاویه هم بخواهید مقایسه بکنید افغانستانی ها که در کارهای یدی ساختمانی احتمالا در دنیا در ردیف های اول هستند را با کارگر ارزان قیمت ایرانی مقایسه کرده اید. منصفانه نیست.
👍 3نظر
-
دیگی که فقط برا نیابتی های انگلیس و روس بجوشه ، همون بهتر که سر سگ توش باشهدر اصل توسط Ali5559 پست شده است View Post
الان کل پتروشیمی خوابیده تولید صفره بخاطر مبین و فجر، فولاد خوابیده و تخریب شده اینور خودرویی ها و لوازم خانگی ها خوابیدن! کارخانجات موشکی پهپادی ، کلی ناو و ناوچه و ... تخریب شده! چه بسا بالاتر
پتروشیمی یکسال بخوابه بیشتر از این ارقامه! فقط روزی ۱۰ میلیون دلار تولید شپدیس بود فقط یکی از دهها پتروشیمی از کار افتاده
👍 4نظر
-
البته همینه ..خسارت تخریب و جایگزینی..تاسیسات و تجهیزات و عدم النفع و خواب سرمایه .بخش های تولیدی و اقتصادی .و رکود و بیکاری و تورمشو حساب کنی ..بیشترم میشه ..در اصل توسط Ali5559 پست شده است View Post
الان کل پتروشیمی خوابیده تولید صفره بخاطر مبین و فجر، فولاد خوابیده و تخریب شده اینور خودرویی ها و لوازم خانگی ها خوابیدن! کارخانجات موشکی پهپادی ، کلی ناو و ناوچه و ... تخریب شده! چه بسا بالاتر
فقط مملکتی که سالی ۴۰میلیاردم بودجه اش نمیشه ...چه جوری و تو چندسال باید این ۲۷۰میلیاردخسارت رو بتونه جبران کنه ....دلشونم خوشه با چندتا کشور سرشاخ شدن
😢 5👍 1نظر
-
و یه نکته دیگه چطور خسارت ۲۷۰ میلیارده که درسته و از اونور کل مارکت بورس ۸۰ میلیارد دلار!! بی شرفا چقدر پایین نگه داشتن! الان اگه بخوان از مثلا انریکا بفرض محال خسارت بگیرن ۱۰ برابر مارکت بورسیش میگیرن! ولی به مردم و سهامدار بدبخت عیچوقت نزاشتن مارکت شرکتها رشد کنه!!!در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Postالبته همینه ..خسارت تخریب و جایگزینی..تاسیسات و تجهیزات و عدم النفع و خواب سرمایه .بخش های تولیدی و اقتصادی .و رکود و بیکاری و تورمشو حساب کنی ..بیشترم میشه ..
فقط مملکتی که سالی ۴۰میلیاردم بودجه اش نمیشه ...چه جوری و تو چندسال باید این ۲۷۰میلیاردخسارت رو بتونه جبران کنه ....دلشونم خوشه با چندتا کشور سرشاخ شدن
👍 4نظر
-
👍 1نظر
-
اینو باید اونایی جواب بدن که برای جنگ کف و سوت میزدن!!و رهبر خائنشون از ترامپ برای حمله به ایران تشکر میکرددر اصل توسط Ali5559 پست شده است View Post
یکی از ترامپ باید بپرسه اگه تو میتونستی تنگه محاصره کنی که الان کردی چرا زیر ساختای ایران که مال مردم بود زدی؟!!!
از همون اول محاصره میکردی نه پتروشیمی و فولاد ایران نابود میشد نه عربها!!!
👍 6نظر

نظر