عجیبه که ملت دارن ویس ها مانوک خدابخشیان رو گوش می دن و تحسین می کنن. این بنده خدا با صراحت گفته بود جمهوری اسلامی تا 2020 از بین می ره.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
-
-
-
باس نقدینگی رو با لوله دو میلیون اینچ بیارن سمت بورس جوری که همه سهم ها حداقل ۱۰۰ برابر بشن و گرنه دلار چنان پرشتاب بالا برود که همه را له کند احدی جان سالم به در نخواهد برد تکرار می کنم احدییَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
اون بیست و چند تا گوساله مثلا اقتصاددان رو یادت رفته که بیانیه و نامه دادن ورشد بورس رو علت تورم و گرون شدن طلا و دلار و ملک می دونستن؟ازین دولت ابله و رییس دولت ابله ترش چه انتظاری داریدر اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Postباس نقدینگی رو با لوله دو میلیون اینچ بیارن سمت بورس جوری که همه سهم ها حداقل ۱۰۰ برابر بشن و گرنه دلار چنان پرشتاب بالا برود که همه را له کند احدی جان سالم به در نخواهد برد تکرار می کنم احدی
🙏 4👍 1نظر
-
این حکومت تا دلت لخواد جیره خوار بی ریشه دارهدر اصل توسط امیدازاد پست شده است View Postاون بیست و چند تا گوساله مثلا اقتصاددان رو یادت رفته که بیانیه و نامه دادن ورشد بورس رو علت تورم و گرون شدن طلا و دلار و ملک می دونستن؟ازین دولت ابله و رییس دولت ابله ترش چه انتظاری دارییَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
👍 2نظر
-
-
اینم لمپنه باس بره ..... امیدوارم اسراییل و عربستان به فکر استفاده از نیروهای نیابتی نباشن که اگه این کار اتفاق بی افته خیلی بد می شه خیلی بد فکر کن بیان یه لشکر افعگغانی و پاکستانی و .... درست کنن و اونا رو کلی تجهیز کنن اونوقت اونا به ما حمله کنن اونوقت خیلی بد می شه خیلی تمام کشور هم مسلح بشن باز یه جای کار می لنگهدر اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Postبه مهدی تاج هم اجازه خروج از فرودگاه تورنتو و ورود به خاک کانادا رو ندادند!!!
با این آشغالها باید همین طور رفتار بشهیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
برو یه چرتی بزن ....این سناریوها رو ول کن ...در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
اینم لمپنه باس بره ..... امیدوارم اسراییل و عربستان به فکر استفاده از نیروهای نیابتی نباشن که اگه این کار اتفاق بی افته خیلی بد می شه خیلی بد فکر کن بیان یه لشکر افعگغانی و پاکستانی و .... درست کنن و اونا رو کلی تجهیز کنن اونوقت اونا به ما حمله کنن اونوقت خیلی بد می شه خیلی تمام کشور هم مسلح بشن باز یه جای کار می لنگه
👏 1نظر
-
دلم می خواد اما نمی شه صبح ها تا شب قیمت طلا و دلار چک می کنم شب ها هم به آسمان نگاه می کنم شاید دوباره اومدن تازگیها قیمت اینترنت پرو رو هم چک می کنم خودمانیم باس در مقابل این ترورها ترامپ رو بکشندر اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
برو یه چرتی بزن ....این سناریوها رو ول کن ...
یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
در اصل توسط shahin پست شده است View Postخضریان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: امارات متحده عربی را طوری میزنیم که دیگر تکنولوژی نداشته باشد
قطعا با اماراتی ها پدر کشتگی که ندارند ،
لابد پولهای دزدی و اموالشان در امارات کشف و ضبط شده تا این اندازه آمپر چسپانده اند.
خوش به حال اونهایی که کاسب تحریم نیستند.
حجم مبادلات ایران با امارات سالانه حدود ۱۲ میلیارد دلار است
بلاتکلیفی ۷۰۰۰ کانتینر ایرانی در امارات
👍 5نظر

نظر