اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • استاد متفکر بزرگ
    عضو عادی
    • Nov 2025
    • 81

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    حجم سنگینی که تتر بالای سقف تاریخی بین ۱۹۰ تا ۱۹۶ خورده رو بنگریم ...

اینجا این حجم سنگین قطعا یک فاند و تحلیل سیاسی نیاز داره تا تحلیل خود تتر ( دلار مجازی)

سوال اصلی این هست که آیا خریدند برای جهش بزرگتر؟ یا این حجم سنگین را در بالاتر از سقف های تاریخی خالی کردند ؟!!

خبرهای روزهای آینده باید بسیار مهم باشه ، تا بشه این حجم سنگین معاملات امروز تتر رو با آن ‌توجیه کرد ...!

حجم را ببینید ...!
    در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Post

سلام علیکم. خوبید قربان. سوال خوبی بود. خلاصه عرض کنم.. فرصت نیست...باید بروم... از دیدگاه این بنده ی کمترین ، مراسم خر داغ کنی بود و دلار را در سقف تقدیم هوادارانش کردند. بشدت بوی الرحمن میدهد و قسمت زیادی از قیمت دلاد حباب هست در اثر سفته بازی و جو روانی . تارگت دلار از منظر این حقیر زیر صد هزار تومان است.‌ کم کم باید شاهد تقویت ارزش پول ملی باشیم.

يا للعجب.. بازار خط به خط و مو به مو از تحلیل های دکتر متفکرپیروی میکند پنداری که از ما خط میگیرد.. وقتی سرمایه گزار متعصب شادمان از حجم بالای تتر در 190 تا 196 تومان بود، استاد دکتر متفکر بزرگ ندای واحبابا و خر داغ کنی سرداد. همان موقع که عده ای سرمایه گزار بسان كرم ابريشم پيله اي فراسوي انديشه و خرد خود تنیدند و در پس پيله تنهايي خود انچه را كه باعث انبساط خاطرشان گردید در ذهن روياپرداز خويش ساختند... یادمان باشد در بازار سرمایه باید مطالعه داشته باشیم.. بدون تعصب. بدون داشتن شناخت مناسب از مسایل سیاسی ، بی توجهی به ريتم اقبال ماركت و هنجارشناسي بازيگران ماركت نمیتوانید در بازار سود کنید و این مستلزم تفکر و مطالعه است...
    مثال عرض میکنم کاربر ali141​ نزدیک 700 پست فقط در همین سایت دارد. این فاجعه را در خصوص سایرین هم میتوانیم ببینیم . کاربر مگس کارسن 2000 پست ...اگر همین الگوی فضای مجازی را در زندگی واقعی هم داشته باشند، لاجرم ایشان فقط حرف میزنند و نهایتا فرصتی برای مطالعه و تفکر ندارند. بقول شاعر بزرگ لسان الغیب کم گوی و گزیده گوی چون در تا از اندک تو جهان شود پر... در نهایت یک دعا میکنم برای خودم و شما کاربرها که در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
    در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
    در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
    خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش​​

نظر

• ali141
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 617

در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Post

يا للعجب.. بازار خط به خط و مو به مو از تحلیل های دکتر متفکرپیروی میکند پنداری که از ما خط میگیرد.. وقتی سرمایه گزار متعصب شادمان از حجم بالای تتر در 190 تا 196 تومان بود، استاد دکتر متفکر بزرگ ندای واحبابا و خر داغ کنی سرداد. همان موقع که عده ای سرمایه گزار بسان كرم ابريشم پيله اي فراسوي انديشه و خرد خود تنیدند و در پس پيله تنهايي خود انچه را كه باعث انبساط خاطرشان گردید در ذهن روياپرداز خويش ساختند... یادمان باشد در بازار سرمایه باید مطالعه داشته باشیم.. بدون تعصب. بدون داشتن شناخت مناسب از مسایل سیاسی ، بی توجهی به ريتم اقبال ماركت و هنجارشناسي بازيگران ماركت نمیتوانید در بازار سود کنید و این مستلزم تفکر و مطالعه است...
      مثال عرض میکنم کاربر ali141 نزدیک 700 پست فقط در همین سایت دارد. این فاجعه را در خصوص سایرین هم میتوانیم ببینیم . کاربر مگس کارسن 2000 پست ...اگر همین الگوی فضای مجازی را در زندگی واقعی هم داشته باشند، لاجرم ایشان فقط حرف میزنند و نهایتا فرصتی برای مطالعه و تفکر ندارند. بقول شاعر بزرگ لسان الغیب کم گوی و گزیده گوی چون در تا از اندک تو جهان شود پر... در نهایت یک دعا میکنم برای خودم و شما کاربرها که در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
      در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
      در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
      خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش​
      استاد دیکته کار کن سرمایه گزاری یا سرمایه گذاری ضمنایه پست بیار که من گفته باشم دلار میره بالا در ثانی 700 پست برای 15 سال زیاده؟

نظر

• خوش بین
        عضو فعال
        • Jul 2022
        • 406

در اصل توسط ali141 پست شده است View Post

سکوت امریکا خطرناکه تو عراق هم 3 روز وایستاد بعد کل عراقو گرفت
        شخم زدن علی السلام کویت وتلفات بالای سربازهای آمریکا بی تاثیر نیست.

نظر

در حال کار...
        X