اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• b4city
    replied
    در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    کی؟
    دقیقا الان کیا هستند که قابل ائتلاف باشن و بشه باهاشون تعامل داشت
    میتونید کسی رو نام ببرید؟
    اکثریت کسانی که مطرح هستند خواهان ادامه همین رژیم هستند در صورتهای متفاوت صورتی رنگ و سبز و زرد.
    مثلا ج.ا باشه با حجاب آزاد مشروب و کلاب و ژیلا هم حتما هستش ولی ج.ا هم باشه
    واسه غزه هم غش کنیم که مسلمون هستند
    باج به اروپا و روسیه و امریکا هم باید بدیم تا اقتصاد مملکت جون بگیره
    ما هم که همه کاره مملکت هستیم به همراه خائنینی به نام ...

بازم میگم هر کسی غیر از پهلوی بازگشت به ج.ا هست.
    اسم نمیبرم ولی هستند . کاملا مشخصه . داخل و خارج هم که فراوان
    اینقدر عجله نکن و تند نرو . با این تندی و شدت که راه به جائی نیست . حتی موسوی هم دیگه خواهان ادامه نیست چه برسد به رادیکال ترها ، حالا لزوما باید اسم برد ؟ با اسم که نیست . ساختار و قانون اساسی و مجلس موسسان مشخص میکنه نه 4 تا اسم

جمهوری یا مشروطه ، سکولار خواهد بود . دیگه اسلامی چیه شما اینقدر روش تاکید داری که میگی ادامه ج .ا ؟ چه ادامه ای ؟
    دیگه فقط افغانستان حکومت اسلامی داره و همین خراب شده

عرض کردم من هیچ تاکیدی روی نوع ساختار ندارم خیالت راحت ولی بدون همگرائی کار سختی در پیش است
    بدون پهلوی یا با او یا به تنهائی فقط او را صندوق ازاد رای مشخص میکنه نه گفته من و شما . این که دیگه اینقدر بحث نداره

هر چند نه به بار و نه به دار است و اینها رویاست فعلا و باید گذر زمان را شاهد بود

ارسال نظر:

• علیرضا۱۲۳
    replied
    کفتار پیر پنجاه هفتی( بهزاد نبوی) :
    من از یک فرد موثق شنیدیم زمانی که رضا پهلوی به اسرائیل رفته بود، نتانیاهو به او گفته بود تو شاه بخش مرکزی ایران می شوی! فکر نکن همه ایران! ایران باید تجزیه شود!

اتفاقا اسرائیل هیچ انگیزه ای برای تجزیه ایران نداره...دلیلش این هست که نیاز به یک متحد منطقه ای داره...یا حداقل کشوری که دلیلی برای تهاجم نداشته باشه...اسرائیل کاملا به شرایط داخلی ایران واقف هست و می‌دونه ایرانیان باطنا هیچ میل دشمنی با اسرائیل ندارند...نه حس ناسیونالیستی عربی دارند...نه نسل جدیدی که انگیزه مذهبی برای یک دشمنی کور با اسرائیل داشته باشند

و اما شما جناب نبوی!!!...بعد از ۵۰ سال هنوز تکلیف اون چک سنگین که ساواک در کشوی میز کارت پیدا کرد رو روشن نکردی...که گفته بودی بابت کار در یک شرکت آمریکایی گرفته بودی!!! فاند بگیر اونطرف بودی برای دسیسه و فریب مردم!!!؟

ارسال نظر:

• علیرضا۱۲۳
    replied
    در عجب هستم که دولت لبنان قصد خلع سلاح حزب الله رو داره..اما هنوز ایران در بیروت سفارت خانه داره!!!
    چرا سفیر ایران رو اخراج نمی‌کنند
    استرالیا امروز تصمیم گرفت بخاطر دو حمله یهود ستیزانه هم سفیر ایران رو اخراج کنه و هم سپاه رو در لیست سازمانهای تروریستی قرار بده!!!
    اگر مردمان لبنان خواهان صلح و آرامش و سازندگی کشورشان هستند...تنها راه حل.. قطع ارتباط همه جانبه با جمهوری اسلامی و خلع سلاح حزب الله هست...بنده فکر میکنم نهایتا به همین نتیجه هم برسند

ارسال نظر:

• Davar
    replied
    در اصل توسط b4city پست شده است View Post

این موضوع قابل بحث است ولی واردش نمیشم و لزومی هم ندارد . مشکلی با پهلوی هم ندارم . تعصبی به شخص دیگری هم ندارم به عنوان یک
    شهروندی عادی

لیستی که نام بردم مشت نمونه خروار از دانه درشت ها بود از نیم قرن تا حدود یک قرن پیش وگرنه از سید جلال ال احمد تا سید جعفر پیشه وری خائن بالفطره و تجزیه طلب و و ... شامل میشه . سیدهای کومونیست و بی وطن زیر بلیط شوروی سابق . میرزا یونس جنگلی تجزیه طلب و ...
    اینها دیگه استخونهاشون هم پوسید

ما داریم از الان صحبت میکنیم . از دوره زمانه فعلی که شامل ائتلاف دولت هاست و تعامل و همگرائی اندیشه ها
    کی؟
    دقیقا الان کیا هستند که قابل ائتلاف باشن و بشه باهاشون تعامل داشت
    میتونید کسی رو نام ببرید؟
    اکثریت کسانی که مطرح هستند خواهان ادامه همین رژیم هستند در صورتهای متفاوت صورتی رنگ و سبز و زرد.
    مثلا ج.ا باشه با حجاب آزاد مشروب و کلاب و ژیلا هم حتما هستش ولی ج.ا هم باشه
    واسه غزه هم غش کنیم که مسلمون هستند
    باج به اروپا و روسیه و امریکا هم باید بدیم تا اقتصاد مملکت جون بگیره
    ما هم که همه کاره مملکت هستیم به همراه خائنینی به نام ...

بازم میگم هر کسی غیر از پهلوی بازگشت به ج.ا هست.

ارسال نظر:

• بیت کوین
    replied
    پاینده باشید حاکمان عربستان === 50 سال تورم زیر 5% را به ملت خود هدیه دادید

ارسال نظر:

• بیت کوین
    replied
    در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
    ابراهیم اصغرزاده: قرار نبود با آمریکا قطع رابطه کنیم/ یک اعتراض دانشجویی را به اعتراض ملی تبدیل کردیم و دائماً در تله این مسیر افتادیم/ جلوی شما می‌گویم که اشتباه کردم ...

بیشرف به خاطر یک حرکت احمقانه شما 50 سال ملت دارن تاوان پس میدن حالا میگی اشتباه کردم
    پاس گلی بود که روسها و روسوفیل ها گرفتند و مملکت را به فاراک دادن

ارسال نظر:

• b4city
    replied
    در اصل توسط Davar پست شده است View Post

میدونم مخالفی ولی، هر کسی غیر از پهلوی، بازگشت به ج.ا هست
    یادم هست شخصی، از مخالفان پهلوی پرسید: اگه پهلوی رو قبول ندارید اشکالی نداره ولی بگید کی رو قبول دارید؟ چی میخواهید؟ برنامتون چیه؟
    سکوت کردند! روشون نشد بگن ج.ا بدون ولایت فقیه.
    ج.ا بدون ولایت فقیه هم میشه همینایی که نام بردی و لعنت فرستادی❣❤
    این موضوع قابل بحث است ولی واردش نمیشم و لزومی هم ندارد . مشکلی با پهلوی هم ندارم . تعصبی به شخص دیگری هم ندارم به عنوان یک
    شهروندی عادی

لیستی که نام بردم مشت نمونه خروار از دانه درشت ها بود از نیم قرن تا حدود یک قرن پیش وگرنه از سید جلال ال احمد تا سید جعفر پیشه وری خائن بالفطره و تجزیه طلب و و ... شامل میشه . سیدهای کومونیست و بی وطن زیر بلیط شوروی سابق . میرزا یونس جنگلی تجزیه طلب و ...
    اینها دیگه استخونهاشون هم پوسید

ما داریم از الان صحبت میکنیم . از دوره زمانه فعلی که شامل ائتلاف دولت هاست و تعامل و همگرائی اندیشه ها

ارسال نظر:

• Davar
    replied
    در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    درود
    در ارتباط با دو کامنت از دوستان بدون نقل قول
    خیلی وقت است فهمیده و چند بار هم از چند سال قبل تا کنون هشدار بازگشت پهلوی داده

در تاپیک دیگری بنام همه چیز از همه جا گفتم این امریکا ستیزی و شعار مرگ را همین انقلابی ها و بیشتر چپ ها انداختند سر زبانها
    امریکا ستیزی و مرگ و قطع رابطه دستور کار از ابتدا نبود

نمیخوام بگم ج.ا یا بهتر است بگم خمینی که خلاصه میشد در تصمیم او ، با امریکا رابطه حسنه برقرار میکرد ولی به نظرم شخص خمینی از ابتدا امریکا ستیزی و مرگ را دستور کار نداشت . شاید سالها بعد وارد این معرکه میشد اینو نمیشه فهمید چه میشد

بخصوص با شروع جنگ با عراق احتمالا وارد این فاز میشد حالا تا چه حدیش را نمیدونم ولی پیشرو امریکا ستیزان و مرگ بر گویان قبل از جنگ و بی دلیل و یهوئی ریختن داخل سفارت و ... ، همین ابرام اصغر زاده ها و توله های دیگر بودند که استارت زدند و مد کردند

تف و لعنت به اونائی که در تاپیک دیگر اسم بردم و گفتم چپ و چپ بازی را وارد ایران کردند اونم از اون جنس
    تف و لعنت به کیانوری بی وطن و تروریست و مابقی تروریست های بی وطن توده ای و روده ای ، تقی ارانی و احسان طبری و گوهسرخی تروریست که الان دیگه موافقم با این مدل نام بردنش ، و بیژن جزنی تروریست و همکاراش و ...
    میدونم مخالفی ولی، هر کسی غیر از پهلوی، بازگشت به ج.ا هست
    یادم هست شخصی، از مخالفان پهلوی پرسید: اگه پهلوی رو قبول ندارید اشکالی نداره ولی بگید کی رو قبول دارید؟ چی میخواهید؟ برنامتون چیه؟
    سکوت کردند! روشون نشد بگن ج.ا بدون ولایت فقیه.
    ج.ا بدون ولایت فقیه هم میشه همینایی که نام بردی و لعنت فرستادی❣❤

ارسال نظر:

• علیرضا۱۲۳
    replied
    در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
    ابراهیم اصغرزاده: قرار نبود با آمریکا قطع رابطه کنیم/ یک اعتراض دانشجویی را به اعتراض ملی تبدیل کردیم و دائماً در تله این مسیر افتادیم/ جلوی شما می‌گویم که اشتباه کردم ...

بیشرف به خاطر یک حرکت احمقانه شما 50 سال ملت دارن تاوان پس میدن حالا میگی اشتباه کردم
    حالا باز هم به این که میگه اشتباه کردم
    داریم تفاله ها و پیرپاتالهای پنجاه و هفتی که هنوز از ملت طلبکارند...رو که نیست سنگ پاست!!!

ارسال نظر:

• b4city
    replied
    درود
    در ارتباط با دو کامنت از دوستان بدون نقل قول
    خیلی وقت است فهمیده و چند بار هم از چند سال قبل تا کنون هشدار بازگشت پهلوی داده

در تاپیک دیگری بنام همه چیز از همه جا گفتم این امریکا ستیزی و شعار مرگ را همین انقلابی ها و بیشتر چپ ها انداختند سر زبانها
    امریکا ستیزی و مرگ و قطع رابطه دستور کار از ابتدا نبود

نمیخوام بگم ج.ا یا بهتر است بگم خمینی که خلاصه میشد در تصمیم او ، با امریکا رابطه حسنه برقرار میکرد ولی به نظرم شخص خمینی از ابتدا امریکا ستیزی و مرگ را دستور کار نداشت . شاید سالها بعد وارد این معرکه میشد اینو نمیشه فهمید چه میشد

بخصوص با شروع جنگ با عراق احتمالا وارد این فاز میشد حالا تا چه حدیش را نمیدونم ولی پیشرو امریکا ستیزان و مرگ بر گویان قبل از جنگ و بی دلیل و یهوئی ریختن داخل سفارت و ... ، همین ابرام اصغر زاده ها و توله های دیگر بودند که استارت زدند و مد کردند

تف و لعنت به اونائی که در تاپیک دیگر اسم بردم و گفتم چپ و چپ بازی را وارد ایران کردند اونم از اون جنس
    تف و لعنت به کیانوری بی وطن و تروریست و مابقی تروریست های بی وطن توده ای و روده ای ، تقی ارانی و احسان طبری و گوهسرخی تروریست که الان دیگه موافقم با این مدل نام بردنش ، و بیژن جزنی تروریست و همکاراش و ...

ارسال نظر:

• abdollah000
    replied

ارسال نظر:

• amir12
    replied
    اروپاییها صراحتا گفته اند به ایران که باید شروط آمریکا رو بپذیری ، بعد این ها فردا قرار مذاکره با اروپاییها گذاشته اند اون هم در سطح معاونان ( سطح معاونان یعنی خودشان هم نتیجه رو کامل میدونن ... واقعا خنده دار نیست ) !!!

ارسال نظر:

• Davar
    replied
    خامنه ای هم در سخنرانیش گفت و فهمید حکومت بعدی در ایران پادشاهیه ولی چپ هنوز نفهمیده.

ارسال نظر:

• dornaa
    replied

ارسال نظر:

• صفاریان
    replied
    در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
    قبل از پایان اوت جنگ خواهیم داشت .
    آغاز جنگ ممکن است ، با پیشدستی ایران باشد !

ماشه چکانده شود که پدافند ایران در حالت دفاعی صددر صدی قرارمی گیرد، کار برای اسرائیل سخت خواهد شد،
    مهلت ماشه تمدید شود ، در‌واقع فرصت اسرائیل برای حمله به توان موشکی ایران از دست می رود.
    پس به احتمال زیاد اسرائیل قبل از پایان اوت و شاید هم ایران پیشدستی کند و ضربه اول را محکم بزند!
    ضربه اول محکم بزند
    ضربه ها نوازش بوده تا حالا
    کفتند گناه است محکم نباشه چی میگی

دوم ماشه چه ربطی به اسراییل داره

ارسال نظر:

در حال کار...
X