اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گنجشک
    ستاره‌دار(3)
    • Jun 2022
    • 1316

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
    ساندیس که تو خیابون میدن اسمش بد در رفته/.:biggrinsmiley.:/
    ده ها میلیون نفر در ایران به نوعی ساندیس میگیرند
    ۳۰ درصد طلاق ها صوری است که خانم حقوق پدر فوت شده رو میگیره
    اگه یک خانم بازنشسته بشه حقوق خودش و حقوق شوهر فوت شده رو بهش میدن حتی اگه ازدواج کنه حقوق شوهر قبلی رو بهش میدن
    هزاران نفر فقط در کارخانه سایپا و ایران خودرو ساندیس میگیرن
    این فقط نمونه کوچکی هست از آنچه در این کشور میگذره
    درود

دقیقا در ادامه می خواستم به همینجا برسم !

در واقع هر جامعه ای یک نظمی داره حالا هرچی که باشه نظمه ! بعد سیاستگذار با سیاست های اینکه به کی کوپن و ساندیس بدن و از کی بگیرن و دار و ندارش رو بخورن این نظم را تغییر میده

مخصوصا در بلند مدت ! یکی داراست ، یکی فقیر (بعضا عدم تلاش و همت خودشان هم باعث این اتفاق شده بوده در دراز مدت و در شرایط عادلانه ای بوده ) بعد سیاستگذار مداوماً اومده از این طرف دارا کنده داده به مستضعف ! در بازه بلند مدت دارا فقیر شده ، فقیر با ساندیس مفتی که خورده گردنش کلفت شده ! و الان سیاست گذار اومده میگه کار اشتباهی بوده که دارا بکنیم و بدیم به فقیر ! خو بیشرف همون اول ما گفتیم این کار غلط هست ، الان که ورق ما را گرفتی دادی به اون ، به این نتیجه رسیدی که این کار اشتباه بوده ؟

و اینکه اینکار اشتباه بوده یعنی چی ؟

اگر اشتباهه از قبلش هم اشتباه بوده و باید ردمال بده یعنی برگردیم به قبل !!!

که گاها امکان چنین امری هم ممکن نیست ! چون گذر زمان باعث این اتفاق شده مهم تر از هر سرمایه و دارایی عمر طرف هست که نابود شده !!!

الان دیگه نهایتا بشه یک بنیاد شهید ایجاد کرد و به این طرفی که حقش خورده شده بیلیط بدیم باقی مونده عمرش را در هاوایی سپری کنه ! بلکه مقداری از آلام و دردهاش فراموش بشه

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
    سلام
    در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
    ازماست که برماست!
    طمع آردزمردم رنگ زردی اگردست ازطمع برداشتی تومردی!
    کارابلیس وشیاطین گول زدن است توعاقل باش!
    اگرخداوندبه گربه توانایی شکارپرنده راداده به پرنده هم توانایی فرارکردن را!
    و...غیره

سلام
    شما که پر داری و توانایی فرار چرا پر نمی زنی بری ؟ موندی فوش میدی ؟ !

===============================================

آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2023/02/17, 11:16.

نظر

• گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1316

قطعا مهمترین خصوصه ی هر حکومتی ، ( چیزی که باعث انتخابش میشه ) حالا چه ارزشی چه اصلاح طلب ها چه منافقین چه مجاهدین چه کمونیست ها چه لیبرال ها چه شاهنشاهی و.... یا حتی حکومت امام زمان (عج )

مهم ترین موضوع اینه که در اون نوع حکومت چقدر کوپن کوتاه مدتی به بنده میرسه ، چقدر کوپن بلند مدتی ، و چقدر مالیات باید بدم ، وگرنه یک یکشون !!!

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1641

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        نقش کتابخوانی : ( ۸ )

آیا خشونت و مطالعه با هم رابطه دارند؟

?-- موسسه مطالعاتی اقتصاد و صلح، تازه‌ترین گزارش خود را با عنوان «شاخص جهانی صلح» منتشر کرد. ?

?-- در این بررسی مهربان‌ترین کشورها عبارتند از:
        ۱- ایسلند ۲- دانمارک ۳- اتریش ۴- نیوزیلند ۵- سوئیس ۶- فنلاند ۷- کانادا ۸- ژاپن ۹- استرالیا ۱۰- جمهوری چک

?-- همچنین قهرآمیزترین کشورها عبارتند:
        ۱۶۲- سوریه ۱۶۱- عراق ۱۶۰- افعانستان ۱۵۹- سودان شمالی ۱۵۸- آفریقای مرکزی ۱۵۷- سومالی ۱۵۶- سودان ۱۵۵- کنگو ۱۵۴- پاکستان ۱۵۳- کره شمالی ۱۵۲- روسیه ۱۵۱- نیجریه

?-- جالب این که ایران با بیش از ۶ میلیون نزاع خیابانی در سال!
        و بیش از ۱۵ میلیون پرونده قضایی از زد و خورد و قتل و طلاق و تجاوز و ...
        تازه در سال گذشته رتبه ای بهتر از ۱۳۸ در جدول نیافته است .

?-- در این گزارش، اروپا آرام‌ترین قاره جهان و آسیا دعوایی‌ترین قاره ی کره‌ی زمین است.

?-- جالب‌تر این که
        ۳۰ کشور آرام جهان،
        در صدر کشورهای پر مطالعه هستند ?
        و بدون استثنا سرانۀ مطالعه کشورهای خشونت‌آمیز بسیار پایین است!??

?-- این بدان معناست که کسانی که کمتر کتاب می خوانند،
        افراد بی‌سوادترند!
        بیشتر دعوا می کنند
        و آرامش کمتر دارند!
        که کشور ما از آخر
        رتبه بیست و چهارم را دارد.

?-- جالب تر از آن:
        تمامی کشور های مسلمان با هر نوع تفکر ۹۰٪ در جنگ و درگیری هستند.

چه چیز باعث این نوع درگیری ها و جنگ هاست؟
        ?-- عدم مطالعه و نداشتن سواد کافی !!
        توجه به خرافات که منشاء آن بیسوادی و عدم مطالعه است
        از مهمترین عوامل در افزایش افراط‌گرایی و تفریط است .
        تمامی طرفین درگیر، کشته‌های خود را جهادگر و شهید می‌نامند. در حالی که قربانی بی‌سوادی هستند و بس!!
        تمامی زمامداران با سوءاستفاده از بی‌سوادی مردم و خرافات به خواسته های شان می‌رسند.

برای مثال:
        ?-- مردم ما وقتی در تکاپوی رفتن به ترکیه و آنتالیا هستند در سواحل همین کشورها محال است اروپایی ها را بدون کتاب ببینند.
        اما ما مسافرت می کنیم تا پاساژگردی کنیم.
        فرق ندارد کجا !
        چه ترکیه چه سفر حج، چه قطب شمال یا سفر بی‌بازگشت به مریخ، کتاب از وسایل چمدان ما نیست.

?-- این در حالی است که فقط و فقط با روزی ۳۰ دقیقه مطالعه، جایگاه ما از صد و سی و چهارمین کشور نزاع دوست دنیا ، به جمع ۱۰ کشور صلح‌طلب دنیا می تواند تغییر جایگاه دهد!

?-- نکتۀ مهم و جالب ، این است که مطالعه حالت ویروسی دارد و اگر یکی از افراد خانواده کتابخوان باشد، سایر اعضای خانواده به این ویروس مبتلا می شوند!
        پس در مرحله اول باعث رشد و پیشرفت خودمان و نسل آینده شویم .<<<<
        و در مرحله بعد باور کنیم که اگر خودمان تغییر کنیم باعث توسعه کشورمان خواهیم شد.
        ?-- هدف آرمان مقدس توسعه ، پیشرفت همه جانبه ، رفاه و آرامش زندگی انسان است موتور محرکه این پارادایم ، باز انسان است ، کدام انسان ؟؟ انسان دانامحور و توسعه یافته و مانوس با کتاب !!!
        ?-- داده های آماری تمامی کشورهای جهان ، حکایت دارند که یکی از نشانگرهای حیاتی توسعه و رفاه نسبی ، شاخص سرانه مطالعه بالا و خردورزی و ممتاز بودن شان و منزلت معلم ، استاد دانشگاه و پدیده نوآوری است‌ ، ضرباهنگ نرم افزار رشد و توسعه ، بدون کنکاش دائمی علمی و سرانه مطالعه بالا و بهبود مهارت کتابخوانی ، سرابی بیش نخواهد بود .!!!!!
        ??نشر آگاهی و بیداری ایرانیان ، وفاق ملی ، خرد جمعی و همت نخبگان ، طلب می نماید.!!! ??

کانال مطالعه وخرد ، الفبای توسعه
        ۱۴۰۱/۱۱/۱۳

t.me/Alefbaietousee
        پست قشنگیه....فقط برا اینکه تکرار بشه نقل قولش کردم

نظر

• Madeiniran
          Banned
          • Dec 2022
          • 390

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
          قطعا مهمترین خصوصه ی هر حکومتی ، ( چیزی که باعث انتخابش میشه ) حالا چه ارزشی چه اصلاح طلب ها چه منافقین چه مجاهدین چه کمونیست ها چه لیبرال ها چه شاهنشاهی و.... یا حتی حکومت امام زمان (عج )

مهم ترین موضوع اینه که در اون نوع حکومت چقدر کوپن کوتاه مدتی به بنده میرسه ، چقدر کوپن بلند مدتی ، و چقدر مالیات باید بدم ، وگرنه یک یکشون !!!
          دقیقا همینه حکومت فقط یک ابزار هست الان به من فقط آب و برق و گاز و بنزین مجانی میدن حقوق از جایی نمیگیرم درآمدم از بورس بوده و خرید و فروش سهام ، شما دو دو تا چهار تا کن اگه میتونی کاری کنی اگه الان ۱۰ هستم ۲۰ و ۳۰ بشم نوکرتم هستم انتخاب من شما هستی و شعار میدم زنده باد گنجشک اما اگه با کلی ریسک شاید به ۱۲ و ۱۳ برسم شرمنده ریسک به ریواردش نمیصرفه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3061

تشکر از دوستان بابت نشر اطلاعات

از تمرین دمکراسی جناب داور

تا جزییات قرارداد چین

تا زیاد نفت ایران را جدی نگیرید جناب ساخت ایران !

سوال جناب رادین در مورد وضع موجود

پاسخ های مشکل گشایی در حد دانشگاه باید دانشگاه باشد ( شعر کروکدیل خان از کرامات شیخ ما اینست که شیره را خورد و گفت شیرین است : ))

نکته مهمی که جناب طیب اشاره فرمودند : (مطالبه گری مردم) که فقط در سایه ارتقا دانش عمومی شکل میگیرد

و اعلام نرخ 10 میلیارد ریالی پژو 207 !!!

و تبین جناب پورنیکدست که ما چه مسئولین مسولیت پذیر خوبی داریم ! همه اهل توضیح و بیان مشکلات و ارائه نحوه پخت حلوا قند و گلاب : ))
            در کشوری که جوان مردم به خاطر نداشتن یک سرمایه ی کوچک امکان اشتغال و ازدواج و تهیه ی مسکن را ندارد...
            شما خیلی غلط میخورید که برای ادامه به اصطلاح استکبارستیزیتان و برای صرفا حفط بقای قدرت؛ مجبور میشوید که سرمایه ی این جوانان را بصورت نامتوازن و مثلا با 30 درصد تخفیف واگذار کنید...

چند کلام هم از جناب همسفر :
            جناب رادین قطعا سیستم فعلی نقایص زیادی دارد در این شکی نیست ! اما شاید..شاید مطالعه مطلب زیر بتواند بخش کوجکی از دلایل چرایی این نقایص و ایرادات را توضیح دهد

محسن رنانی هم که ندانم گرا شده ! من نمی دانم کسانی که از تحریم و انزوای ایران سودهای کلان می‌برند تا چه حد در مراکز تصمیم‌گیری نفوذ دارند؛ !!!!!

درود جناب علیرضا :
            یلی جالب هست که راوی و حامی حکومتی در این تاپیک هم آخر سر رسید به مقوله فرهنگ و بحران فرهنگی در جامعه ما

البته در کشور ما کارهای فرهنگی بسیاری شده کافیه فقط به تعداد بودجه های فرهنگی که هر سال از جیب ما پرداخت میشه توجه کنیم : ))

=================

سوالی از دوستان دارم

ببینید ، زمانی که داعش سوریه را در دست داشت ، خیلی از شهرها رو اسلامی کرد ! و به بچه های کوچیکی که زنده مونده بودن را می برد سر کلاس قرآن و مثلا چاقو میداد دستشون و یادشون میداد سر عروسک ها رو ببرند !

بعد که سوریه آزاد شد یکسری حقوق بشر و اینا اومدن ، گفتن به این بچه ها ظلم شده ، ذهنشان خراب کردن ، الان باید مورد مهر و محبت و ناهار مجانی قرار بگیرند !

سوالی که پیش میاد اینه که بهرحال خیلیا تو این سیستم ساندیس خوردن ! الان هم سنی ازشون گذشته ! نمی تونن که سر پیری ساندیس بذارن کنار ! ایا به این نفرات همچان گذشته تا زمان حیاتشان ساندیس مجانی تعلق خواهد گرفت یا نه ؟ ( آخه توان کار دیگه ای هم ندارن واقعا ، حقوق بشر فقط برای کودکان هست یا شامل جنایتکاران جنگی هم میشه ؟! )

========================================
            سوال دوم
            قربانی شدن و قربانی کردن به چه نحو خواهد بود ؟

یک مسئله ثابت هست در تمام تاریخ و نظام های جهانی

بهرحال بحران و کمبود همیشه بوده و هست ، همیشه شرایطی وجود داشته که برای همه جا نبوده ! یکی باید از خودگذشتگی می کرده !

در اسلام مثلا طرف میاد گذشت میکنه از حق خودش ( آره در غیر اسلام هم هست ولی در اسلام به واسطه حورالعین آدم های بیشتری طمع می کردند که کار خیر و بخشش و گذشت از مال و دارایی و جان و... انجام بدن )

تکلیف این چی میشه ؟ (جناب طیب و پورنیکدست را هم بصورت ویژه به پاسخ به این سوال دعوت می کنم )

بهرحال همیشه شرایطی وجود داره که انتظار میره عده ای فدا بشن یا از سهم و مال خودشان بگذرن ( در بورس هم تقریبا همین اتفاق افتاده ، ما نه از سود ریالی برخوردار هسیم مثل اوراق و نه مثل دلال ها از سود رشد دلار بعلت قیمت گذاری های دستوری ، بنحوی ما ( سرمایه ما ) فدا شدیم در سیستم فعلی بازار سرمایه و بورس جمهوری اسلامی ایران )

بنیاد شهیدی چیزی فردا روز از ما حمایت میکنه یا نه : ) در واقع سیستم ممکنه
            ضرر ما رو ببینه ! و ظلمی که به ما شده ، یا فدا شدیم ایشالا اون دنیا با حورالعین باهامون تسویه می کنند : )

داستان یخ فروشی که یخش آب میشه چی میشه !!! بعضا بعلت سیاست های غلط موجود بوده که یخش بفنا رفته ! این ظلمی که بهش شده دیده و جبران خواهد شد یا حواله حور العین میدن بهش

سلام وعرض ادب واحترام

چندین سوال مطرح فرموده آید

جواب همه سوالات شما بزرگوار دقیقا در راستای مقادیر دانش عمومی است یعنی مقادیر دانش عمومی موجبات عملکردها از جانب افراد جوامع بشری است

یک موضوع را مطرح میکنم از نلسون ماندلا

فرموده بودن چه کسی بیشترین زندان را بسر برده و چه کسی بیشتر شکنجه شده وووو مردم در جواب گفته بودند شما

نلسون ماندلا فرموده بودند من گذشت کردم چون میخواهیم در کنار هم زندگی کنیم ??این مهم مقدار درک جناب نلسون ماندلا بود

پس تکلیف افراد با دانش مشخص است

افراد با دانش عدل را بدین صورت تفسیر میکنند

عدل یعنی هر چیزی در جای خود قرار بگیرد چون غیر از این عدلی وجود نخواهد داشت

حالا با افراد کم دانش باید چکار کرد ؟

در جوامع سکولار قانون حکومت میکند

افرادیکه از چراغ قرمز عبور میکنند باید جریمه بپردازند

البته افراد با دانش بهیچوجهی از چراغ قرمز عبور نمی‌کنند و خدا را بخاطر بهشت و یا ترس از جهنم عبادت و ستایش نمی‌کنند چون ترس از خدا و طمع به بهشت مخصوص افراد کم دانش است و نوعی قانون محسوب میشود

هر گونه اعتبار کاذب در جوامع سکولار مردود است یعنی ساندیس خوری نداریم ? شایسته سالاری موجبات رشد و توسعه را رقم می‌زند یعنی عدل

تاکیدا عرض میکنم

تنها راه ارتقا دانش عمومی است

دانش عمومی بمعنی داشتن سواد آکادمیک نیست هر چند در این اماکن مقدس دانشگاهی می‌تونه رشد همه جانبه بیشتر از سایر اماکن رقم بخوره

هر نوع حکومت فردی نشانگر کم دانش بودن جوامع بشری است

رفاه عمومی بطور نسبی مد نظر است البته با تفاوت های کم

امیدوارم توانسته باشم حتی بطور نسبی به سوالات شما بزرگوار که از شاگردتان پرسیده آید جواب نسبتا قابل قبولی عرض کرده باشم و امیدوارم نواقص عرائض بنده را شما بزرگوار و سایر بزرگواران تکمیل و یا تصحیح فرموده تا بنده بیشتر از پیش یاد بگیرم

از اطاله کلام پوزش میطلبم

ارادت

نظر

• دکترزیبایی عروق
              ستاره‌دار(9)
              • Sep 2020
              • 631

رحیم‌پور ازغدی: یک زن نمی‌تواند ساعتی صیغه شود/ ازدواج موقت کلاهبرداری است

کانال‌هایی به ظاهر برای ازدواج موقت و کلاهبردار هستند. یک زن نمی‌تواند ساعتی صیغه شود. آبروی اسلام را نبرید. هر زن بعد از ازدواج موقت حداقل سه ماه باید عده نگه دارد.
              [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

تشکر از دوستان بابت نشر اطلاعات

از تمرین دمکراسی جناب داور

تا جزییات قرارداد چین

تا زیاد نفت ایران را جدی نگیرید جناب ساخت ایران !

سوال جناب رادین در مورد وضع موجود

پاسخ های مشکل گشایی در حد دانشگاه باید دانشگاه باشد ( شعر کروکدیل خان از کرامات شیخ ما اینست که شیره را خورد و گفت شیرین است : ))

نکته مهمی که جناب طیب اشاره فرمودند : (مطالبه گری مردم) که فقط در سایه ارتقا دانش عمومی شکل میگیرد

و اعلام نرخ 10 میلیارد ریالی پژو 207 !!!

و تبین جناب پورنیکدست که ما چه مسئولین مسولیت پذیر خوبی داریم ! همه اهل توضیح و بیان مشکلات و ارائه نحوه پخت حلوا قند و گلاب : ))
                در کشوری که جوان مردم به خاطر نداشتن یک سرمایه ی کوچک امکان اشتغال و ازدواج و تهیه ی مسکن را ندارد...
                شما خیلی غلط میخورید که برای ادامه به اصطلاح استکبارستیزیتان و برای صرفا حفط بقای قدرت؛ مجبور میشوید که سرمایه ی این جوانان را بصورت نامتوازن و مثلا با 30 درصد تخفیف واگذار کنید...

چند کلام هم از جناب همسفر :
                جناب رادین قطعا سیستم فعلی نقایص زیادی دارد در این شکی نیست ! اما شاید..شاید مطالعه مطلب زیر بتواند بخش کوجکی از دلایل چرایی این نقایص و ایرادات را توضیح دهد

محسن رنانی هم که ندانم گرا شده ! من نمی دانم کسانی که از تحریم و انزوای ایران سودهای کلان می‌برند تا چه حد در مراکز تصمیم‌گیری نفوذ دارند؛ !!!!!

درود جناب علیرضا :
                یلی جالب هست که راوی و حامی حکومتی در این تاپیک هم آخر سر رسید به مقوله فرهنگ و بحران فرهنگی در جامعه ما

البته در کشور ما کارهای فرهنگی بسیاری شده کافیه فقط به تعداد بودجه های فرهنگی که هر سال از جیب ما پرداخت میشه توجه کنیم : ))

=================

سوالی از دوستان دارم

ببینید ، زمانی که داعش سوریه را در دست داشت ، خیلی از شهرها رو اسلامی کرد ! و به بچه های کوچیکی که زنده مونده بودن را می برد سر کلاس قرآن و مثلا چاقو میداد دستشون و یادشون میداد سر عروسک ها رو ببرند !

بعد که سوریه آزاد شد یکسری حقوق بشر و اینا اومدن ، گفتن به این بچه ها ظلم شده ، ذهنشان خراب کردن ، الان باید مورد مهر و محبت و ناهار مجانی قرار بگیرند !

سوالی که پیش میاد اینه که بهرحال خیلیا تو این سیستم ساندیس خوردن ! الان هم سنی ازشون گذشته ! نمی تونن که سر پیری ساندیس بذارن کنار ! ایا به این نفرات همچان گذشته تا زمان حیاتشان ساندیس مجانی تعلق خواهد گرفت یا نه ؟ ( آخه توان کار دیگه ای هم ندارن واقعا ، حقوق بشر فقط برای کودکان هست یا شامل جنایتکاران جنگی هم میشه ؟! )

========================================
                سوال دوم
                قربانی شدن و قربانی کردن به چه نحو خواهد بود ؟

یک مسئله ثابت هست در تمام تاریخ و نظام های جهانی

بهرحال بحران و کمبود همیشه بوده و هست ، همیشه شرایطی وجود داشته که برای همه جا نبوده ! یکی باید از خودگذشتگی می کرده !

در اسلام مثلا طرف میاد گذشت میکنه از حق خودش ( آره در غیر اسلام هم هست ولی در اسلام به واسطه حورالعین آدم های بیشتری طمع می کردند که کار خیر و بخشش و گذشت از مال و دارایی و جان و... انجام بدن )

تکلیف این چی میشه ؟ (جناب طیب و پورنیکدست را هم بصورت ویژه به پاسخ به این سوال دعوت می کنم )

بهرحال همیشه شرایطی وجود داره که انتظار میره عده ای فدا بشن یا از سهم و مال خودشان بگذرن ( در بورس هم تقریبا همین اتفاق افتاده ، ما نه از سود ریالی برخوردار هسیم مثل اوراق و نه مثل دلال ها از سود رشد دلار بعلت قیمت گذاری های دستوری ، بنحوی ما ( سرمایه ما ) فدا شدیم در سیستم فعلی بازار سرمایه و بورس جمهوری اسلامی ایران )

بنیاد شهیدی چیزی فردا روز از ما حمایت میکنه یا نه : ) در واقع سیستم ممکنه ضرر ما رو ببینه ! و ظلمی که به ما شده ، یا فدا شدیم ایشالا اون دنیا با حورالعین باهامون تسویه می کنند : )

داستان یخ فروشی که یخش آب میشه چی میشه !!! بعضا بعلت سیاست های غلط موجود بوده که یخش بفنا رفته ! این ظلمی که بهش شده دیده و جبران خواهد شد یا حواله حور العین میدن بهش

درود

انصافا در طنز عقابی هستید جناب گنجشک

مقدمه ، بسط موضوع و نتیجه گیری و موخره ، همگی بجا

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1189

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
                  دقیقا همینه حکومت فقط یک ابزار هست الان به من فقط آب و برق و گاز و بنزین مجانی میدن حقوق از جایی نمیگیرم درآمدم از بورس بوده و خرید و فروش سهام ، شما دو دو تا چهار تا کن اگه میتونی کاری کنی اگه الان ۱۰ هستم ۲۰ و ۳۰ بشم نوکرتم هستم انتخاب من شما هستی و شعار میدم زنده باد گنجشک اما اگه با کلی ریسک شاید به ۱۲ و ۱۳ برسم شرمنده ریسک به ریواردش نمیصرفه /.:biggrinsmiley.:/
                  جهان سوم دقیقا یعنی همین (بعد هی جهان سوم، جهان سوم میکنیم) اگه 8 من 10 شد، دیگه گور پدر بقیه! وام ازدواج رو زیاد کردن، من خر کیف شدم، به من چه بخوام اعتراض کنم! حقوق بازنشستگی رو زیاد کردن، من خرکیف شدم، حالا فعلا که داره میگذره ولش کن! ماشین اسم می‌نویسن، من آشنا دارم میتونم با زد و بند برنده شم از بقیه جلو بیافتم، آخ جون بقیه هر غلطی میخوان بکنن. به همین سادگی، به همین احمقانگی!
                  ریسک به ریواردش نمیصرفه -با نیش باز- (شما بخون انتخاب بین بد و بدتر، همونکه یه عمره ملت رو باهاش گذاشتن سرکار) پس فعلا فقط به حاکم بگین ...ها رو زیاد کنه خیلی تو صف نمونیم!
                  پ.ن.: ای سایبری مارموز، مگه ده دفعه نگفتی دیگه نمی‌نوسیم، مگه دست خودته، پولشو گرفتی، شکر اضافی خوردی که نمی‌نویسی!

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1316

متشکرم از دوستان که سرمایه های معنوی و دانش و آگاهی و زمان با ارزش خودشان را به اشتراک میذارن

حالا هرکسی به وسع و فهم خودش
                    @};-
                    =============
                    از اصول دین و مذهب شیعیان اینست که خداوند عادل است ، قطعا شکی نیست ، سوالی که پیش میاد اینه که آیا مخلوق خدا ، هم این عدل را می فهمه و قابل قبول هست براش یا نه ؟ که پاسخ می دهند بله ! بعد میگن پس چرا ابلیس به آدم سجده نکرد و گفت این عدل نیست و من برتر ؟ احتمالا پاسخ اینه که ابلیس جهان سومی بود

بگذریم
                    ===========

موضوع دیگه هم اینه که گاها چرا به کسی که بازنشسته شده حقوق تعلق میگیره ؟ کسی میدونه چرا ؟ چون در طی 30 سال به صندوق ها پرداختی داشته ، مثل سود همین سهام که به واسطه خرید سهام و سهامدار بودن مقدار از سود شرکت به شما تعلق میگیره

در ادامه بحث طلاق های سوری برای دریافت بازنشستگی هم باید تکلیف این موضوع مشخص بشه که بعد از فوت بازنشسته ، آیا سهامش هپلی هپو میشه ، دود میشه میره هوا ، یا نه قانون ارث را محترم میشماره

و قانون واقعا در این موضوع گنگ و غیر شفاف هست !

اگر هم مقدار سرمایه گذاری خود بازنشسته از میزان حقوق کمتره که اصلا به خود بازنشسته هم نباید پرداخت بشه ، و این پول از کجا به بازنشسته پرداخت میشه ؟ از جیب من ؟!

=========

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

سوال دیگه ای که پیش میاد اینه که آیا میشه به همین توصیه های عاقلانه حاکم هم عمل کرد یا نه ؟
                    بعضا همه ما معتقدیم دلالی دلار کار غیر انسانی هست ، و توصیه می کنیم که نکنید ، پس چرا سود انها بیشتره ؟ و اون ها موفق تر هستن ! آیا باید به توصیه های انسانی و ظاهرا خیرخواهانه عمل کنیم ؟ اگر نتیجه چیز دیگری شد مسئولیتش با کیه ؟

قبلا ها اوراقی در بانک فروخته میشد مثلا مشارکت در فلان طرح و توسعه و فلان ، و گفته میشد اوراق با نام یا بی نام هستن و هر سه ماه یکبار و فلان ، ضامن اصل پول و سودش هم فلان بانک هست

الان بانک ها سود 23 درصد میدن بعضا تورم هم بالای 50 -60 درصد هست ، ولی سود خالص صنایع بورسی رقم های پایین تری هست و سهامدار ضرر میکنه ، نرخ گذاری ها و صاحب اختیار هم که دولت هست

چرا مثل بنیاد شهید نباید نهادی وجود داشته باشه که حمایت کنه از سهامدار ؟

مثلا بگه نرخ سود بانک 23 درصد هست ، 3 درصدش را شرکت میده ، 20 درصد بقیه را هم من دولت که قیمت گذاری دستوری کردم از جیب بهت میدم که ضرر نکنی !!!

و اگر قیمت سهامی که خریدیم بالا بوده چرا در ویدیو بالا مردم را به بورس دعوت کردن ؟

آیا باید به حاکم اسلامی اعتماد کنیم ، یا حاکم اسلام هم ممکنه به مردم و ملت خودش بنداز در رو ( دزدی همراه با فریب ) باشه ؟ و مردم هرچی که خودشان صلاح می دانند را انجام بدن و گوش هم ندن به توصیه ها و...

نظر

• pournikdast
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 525

سلام و عرض ادب خدمت جناب گنجشک عزیز (چه نام کاربری دلنشینی دارید)...
                      کمی مطلبتان حداقل برای بنده پیچیده و مبهم بود لیکن سعی میکنم در حد فهم خودم از مطلب؛ خدمتتان پاسخ بدم...
                      در اینکه انسان موجودی ذاتا خودخواه است با شما موافقم؛ اما گاهی انسان در ایثار کردن هم شدیدا خودخواه میشود...
                      حتما راجع به طرحواره ایثار شنیده اید؛ گاهی اگر فدا نشویم هویتی برای ادامه نفس کشیدن نخواهیم داشت و در حقیقت فدا شدنِ ما اوج خودخواهی ماست!
                      اما در بحث کلان تر حکومتی که فکر میکنم مدنظر شما بوده؛ به شخصه با نگاه عدلی که امتیازات ویژه برای قشر ضعیف تر قائل باشد حس خوبی دارم؛ کلا به بخشی از نظرات چپ به شرط قابلیت اجرا حس خوبی دارم؛ البته فراموش هم نمیکنم که بخشی از این حس خوب من ناشی از عمق بسیار پایینِ درک و اطلاعات من در این حوزه است...
                      اما اگر باز هم بخواهیم کلان تر شویم و از حکومت به فرهنگ برویم؛ به زعم بنده باز یکپارچگی در مقیاس جهانی نمیبینیم؛ سالها غربی ها مقیاسی برای سنجش عزت نفس داشتند و در این مقیاس دانشجویان ژاپن نمرات بسیار پایین تری نسبت به دانشجویان آمریکایی میگرفتند؛ این شده بود به نوعی دستاویز برای غرب که فرهنگ فردگرای ما اعتماد به نفس را بهتر پرورش میدهد!
                      سالیان بعد دانشمندان کمی در ماهیت این سنجه دست بردند و آن را برای ارزشها و باورهای فرهنگ شرق گرای ژاپن بومی کردند؛ نتیجه کاملا متحول شد؛ دانشجویان ژاپنی با در نظر گرفتن ماهیت فرهنگ بومی که (رشد جمعی برتری بر رشد فردی داشت)؛ نمرات بسیار بالایی در عزت نفس کسب کردند!
                      به شخصه ایرانی را نزدیکتر به فرهنگ فردگرای غربی میبینم؛ اما در همین مورد هم گاهی انقدر استثنا دیده ام که قاعده را هم تحت الشعاع قرار دهد...
                      خلاصه ی کلام به قول جناب طیب؛ اگر فرهنگ جمعی برای دوراندیشی جمعی و نادیده گرفتن منافع کوتاه مدت فردی شکل گرفته بود که ایده آل است اگر هنوز چنین فرهنگی به طور کامل شکل نگرفته است؛ این قوانین سخت گیرانه هستند که میتوانند راه حلی کوتاه مدتی برای مشکل باشند...
                      صدالبته در کشوری که بخش مهمی از قوانین بصورت فرازمینی تبیین میشود به نظرم رسیدن به این مهم بسیار دشوار خواهد بود (عذرخواهی اگر زبانم برای پاسخ شفاف الکن بود)...

نظر

• Madeiniran
                        Banned
                        • Dec 2022
                        • 390

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                        جهان سوم دقیقا یعنی همین (بعد هی جهان سوم، جهان سوم میکنیم) اگه 8 من 10 شد، دیگه گور پدر بقیه! وام ازدواج رو زیاد کردن، من خر کیف شدم، به من چه بخوام اعتراض کنم! حقوق بازنشستگی رو زیاد کردن، من خرکیف شدم، حالا فعلا که داره میگذره ولش کن! ماشین اسم می‌نویسن، من آشنا دارم میتونم با زد و بند برنده شم از بقیه جلو بیافتم، آخ جون بقیه هر غلطی میخوان بکنن. به همین سادگی، به همین احمقانگی!
                        ریسک به ریواردش نمیصرفه -با نیش باز- (شما بخون انتخاب بین بد و بدتر، همونکه یه عمره ملت رو باهاش گذاشتن سرکار) پس فعلا فقط به حاکم بگین ...ها رو زیاد کنه خیلی تو صف نمونیم!
                        پ.ن.: ای سایبری مارموز، مگه ده دفعه نگفتی دیگه نمی‌نوسیم، مگه دست خودته، پولشو گرفتی، شکر اضافی خوردی که نمی‌نویسی!
                        آره سایبری هستم پول گرفتم که تو رو تحت تاثیر قرار بدم ، تو هم گیر دادی به ما دلت خوشه ها /.:biggrinsmiley.:/
                        ، فرزاد فرحزاد خبرنگار معروف میگفت اگه پول بدن روزنامه کیهان هم کار میکنه

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا مطرح کرد:
                          شکل‌گیری جبهه متحدی به رهبری آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی
                          سرلشکر صفوی در ادامه با اشاره به اینکه ناتو
                          جنگ شناختی را ششمین صحنه جنگ مصوب کرده است، افزود: هم‌اکنون جبهه متحدی به رهبری آمریکا با همراهی ناتو، صهیونیست‌ها و برخی کشور‌های عربی و حتی برخی ایرانیان خارج از کشور علیه ایران با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی شکل گرفته و در این رابطه جمعیت مورد هدف‌شان هم افراد زیر ۴۰ سال است؛ چرا که ۷۰ درصد جمعیت کشورمان را این افراد شامل می‌شوند.
                          خبرگزاری شبستان ، رسانه حوزه دین ، فرهنگ و اندیشه - شکل‌گیری جبهه متحدی به رهبری آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی
                          --

نورنیوز بررسی کرد؛(سایت وابسته به شورایعالی امنیت ملی )
                          شگفتانه؛ در جنگ شناختی نیز مانند عملیات بدر و خیبر شکست خوردیم
                          شناسه خبر : 130163
                          تاریخ انتشار : 21 ساعت 56 دقیقه پیش
                          ---------------
                          بدون شرح !!
                          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/02/17, 14:33.

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3767

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                            دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا مطرح کرد:
                            شکل‌گیری جبهه متحدی به رهبری آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی
                            سرلشکر صفوی در ادامه با اشاره به اینکه ناتو
                            جنگ شناختی را ششمین صحنه جنگ مصوب کرده است، افزود: هم‌اکنون جبهه متحدی به رهبری آمریکا با همراهی ناتو، صهیونیست‌ها و برخی کشور‌های عربی و حتی برخی ایرانیان خارج از کشور علیه ایران با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی شکل گرفته و در این رابطه جمعیت مورد هدف‌شان هم افراد زیر ۴۰ سال است؛ چرا که ۷۰ درصد جمعیت کشورمان را این افراد شامل می‌شوند.
                            خبرگزاری شبستان ، رسانه حوزه دین ، فرهنگ و اندیشه - شکل‌گیری جبهه متحدی به رهبری آمریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی
                            --

نورنیوز بررسی کرد؛(سایت وابسته به شورایعالی امنیت ملی )
                            شگفتانه؛ در جنگ شناختی نیز مانند عملیات بدر و خیبر شکست خوردیم
                            شناسه خبر : 130163
                            تاریخ انتشار : 21 ساعت 56 دقیقه پیش
                            ---------------
                            بدون شرح !!
                            یاد برره افتادم !!وقتی شیرفرهاد و رفقاش تو جنگ با دشمن فرضی آش و لاش شدن و تازه چندتاشونم مفقودالاثر و به اسارت دشمن فرضی درآمدن!!!

نظر

• همسفر
                              عضو عادی
                              • Jan 2022
                              • 280

اعتراف جالب شبکه منوتو

چرا اینقدر ما ترسوییم با این که سرکوب توی ایران نسبت به بقیه کشورها خیلی کمتره!

..........................................

ریچارد بلک، سرهنگ و سناتور سابق آمریکایی:

ایده ما این بود که با سرقت گندم قحطی ایجاد کنیم و با سرقت نفت و سپس گاز سوریه، بتوانیم سیستم حمل و نقل سوریه را از کار بیندازیم و در زمستان، غیرنظامیان سوری را تا سر حد مرگ منجمد کنیم.

.................................................. ...

اونی که می‌گفت ورزش سیاسی نیست رو زنده می‌خوام!

.................................................. .......

نطق طوفانی نماینده ایرلندی پارلمان اروپا علیه کشورهای غربی و آمریکا

وقتی که آمریکا میلیون‌ها شهروند عراقی را کشت تروریسم نبود؟ وقتی اسرائیل هر روز فلسطینی‌ها را می کشد تروریسم نیست؟ وقتی فرانسه، انگلیس، عربستان و امارات مرتکب نسل کشی در یمن شدند این تروریسم نیست؟

.................................................. ...........

ازدواج دختر ١٧ ساله ما میشه کودک همسری/رابطه جنسی آزاد دختر ١٧ ساله غربی میشه آزادی انسان

بازی نکردن ما با اسرائیل میشه سیاسی کردن ورزش/ بازی نکردن اونا با روسیه میشه اتحاد علیه دیکتاتوری

موشک های ما تهدیدی برای بشریت/ کلاهک های هسته ای اونا ضامنی برای صلح جهانیهمخوانی سرود «سلام فرمانده» ما، تربیت ایدئولوژیک/ سند ٢۰٣۰ اونا تربیت مدرن.

فروش پهپاد به روسیه سرافکندگی/خرید جنگنده آمریکایی در زمان پهلوی افتخار

حضور ما در خلیج فارس میشه تحریک همسایگان/حضور اونا در خلیج فارس میشه ائتلاف صلح برای امنیت خلیج فارس

محور مقاومت ما میشه گروههای تروریستی/گروهک های تکفیری-وهابی دست پرورده اونا میشه شبه نظامیان مخالف اسد.

آموزش نظامی بسیج ما میشه ترویج خشونت/آموزش نظامی اونا میشه دفاع شخصی

برخورد ما با اغتشاشگران مسلح میشه سرکوب معترضان/برخورد اونا با معترضین غیر مسلح میشه اقتدار پلیس

انرژی صلح آمیز هسته ای ما میشه تلاش برای ساخت بمب اتمی/ داشتن کلاهک هسته ای توسط اسرائیل میشه توازن قدرت.

حضور نظامی ما به دعوت دیگر کشورها میشه دخالت/ کودتای اونا در دیگر کشورها میشه ترویج دموکراسی

قانون اونها قانون باغ است/قانون ما قانون جنگل!!

نظر

• Sadeghi
                                عضو عادی
                                • Jan 2022
                                • 162

آمریکا: ایران به رهبر دنیا در تولید پهپادهای ارزان و موثر تبدیل شده است ؛

وزارت دفاع آمریکا امروز سه‌شنبه از گسترش برنامه پهپادی و موشکی ایران ابراز نگرانی کرد و آن را جزو «برجسته‌ترین تهدیدها» دانست.

گزارش اطلاعاتی آمریکا: ایران رهبر تولید پهپادهای ارزان و موثر در جهان است

طبق گزارش روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست، وزارت دفاع آمریکا گفته موشک‌ها و پهپادهای ایران در زمره برجسته‌ترین تهدیدهای پیش روی آمریکا و متحدانش در حاشیه خلیج [فارس] است.
                                گزارش آمریکا بعد از دیدار هیئتی بلندپایه از آمریکا با نمایندگان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس منتشر شده است.در آن دیدار، آمریکا و کشورهای عربی به تکرار ادعاها علیه ایران پرداختند.
                                «دانا استراول»، معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا در منطقه غرب آسیا گفته یکی از بزرگترین خطرات پهپادهای ایران نحوه اشاعه آن در میان بازیگران غیردولتی در سراسر خاورمیانه است
                                .

استراول در بخش دیگری از اظهاراتش گفته یکی دیگر از عرصه‌هایی که آمریکا و متحدانش در حاشیه خلیج فارس را نگران می‌کند «ستیزه‌جویی ایران در دریا» است.
                                او گفت با توجه به همین موضوع آمریکا و متحدانش در تلاش هستند با همکاری یکدیگر امنیت دریایی را افزایش دهد.
                                ادعاهای این مقام آمریکایی در حالی مطرح شده که ساعاتی قبل‌تر مقام‌های اطلاعاتی آمریکا در تحلیلی اعلام کردند ایران به رهبر دنیا در تولید پهپادهای ارزان‌قیمت و موثر تبدیل شده است.
                                روزنامه گاردین امروز سه‌شنبه به نقل از مقام‌های اطلاعاتی آمریکا مدعی شده ایران در حال ظهور به عنوان یک رهبر جهانی در تولید پهپادهای ارزان‌قیمت و مرگبار است.

طبق این گزارش، تحلیلگران در آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا در حال توضیح درباره این هستند که ایران چگونه از یک بازیگر منطقه‌ای در زمینه پهپادی به یکی از حامیان اصلی روسیه تبدیل شده است.

روزنامه گادرین ادعا کرده مقام‌های آمریکا گزارشی را از رده محرمانه خارج کرده‌اند که نشان می‌دهد پهپادهای مورد استفاده روسیه در جنگ اوکراین تمامی ویژگی‌های پهپادهای مورد استفاده ایران در خاورمیانه را دارد.
                                گاردین نوشته یک مقام آمریکایی تهران را به عنوان یک رهبر جهانی در تولید پهپادهای ارزان و موثر توصیف کرده است.
                                این روزنامه انگلیسی نوشته هدف آمریکا از انتشار اینگزارش متقاعد کردن طرف‌هایی است که به استفاده از پهپادهای ایران در جنگ اوکراین به دیده تردید نگاه می‌کنند.
                                مقام‌های اطلاعاتی آمریکا همچنین درگزارش مذکور به توضیح درباره این پرداخته‌اند که استفاده ایران از پهپادها چگونه از سال ۲۰۱۴ توسعه پیدا کرده است. تحلیلگران دستگاه های اطلاعاتی آمریکا می‌گویند باورشان این است که تهران به سرعت در حال گردآوری تجربه در خصوص پهپادهایی است که از آنها در اوکراین استفاده شده و احتمالاً درس‌های ارزشمندی برای بهبود بخشیدن به هواپیماهای بدون سرنشین خودش آموخته است.

نظر

در حال کار...
                                X