اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir12
    عضو فعال
    • Apr 2020
    • 707

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

دژخیمی به میان مردم می‌آید و جلوی چشم همه، چوبه دارش را برپا می‌کند.
    دژخیم مردم را یکی یکی به بالای دار می‌فرستد. هرکس به دیگری می‌نگرد و واکنشی صورت نمی‌گیرد.
    همه (جز راوی قصه) حلق آویز می‌شوند. دژخیم راوی را مخاطب قرار می‌دهد و می‌گوید: چوبه دار را نه من، آن جماعت ساکت برپاکردند!!!

دلار آمریکایی که 44 سال هست هیچ غلطی نمی تواند بکند : 55000 تومن

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2777

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      .....هوا داره گرم میشه ...وضعیت اقتصادی و دلاری داره به سمتی میره که حتی قشر خاکستری..هم این بارآماده اعتراض هستن
      طبقه متوسط جامعه باید بخاد...بعد طبقه کارگر بدنبال طبقه متوسط کار رو تمام میکنند..چیزی که من الان دارم میبینم طبقه متوسط فعلا نمیخاد
      فقط طی چند ماه گذشته دو تا نکته خوب داشتیم...اول اینکه طبقه جوان و نوجوان ارزشهای پوشالی رو کلا زیر سوال بردند...این پیام رو داره میده که آینده میان مدت و بلند مدتی ندارند...دوم اینکه اولین عقب نشینی رو به حکومت تحمیل کردند..این هم بعد از ۴۳ سال...آزادی برخی از زندانیان سیاسی...جمع کردن گشت ارشاد و ضربه زدن به ارزشهای حکومتی
      فعلا این آش هر چقدر پخته بشه بهتره...زیر اجاق هم روشنه و کار داره به خوبی پیش میره...طبقه متوسط هم کم کم قانع میشه برای تغییر ساختار.. این طبقه سه چهار ماه قبل از انقلاب ۵۷ رضایت داد به تغییر ساختار...این بار هم کمی تردید داره اما همراه خواهد شد

نظر

• Davar
        Banned
        • May 2017
        • 3132

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        طبقه متوسط جامعه باید بخاد...بعد طبقه کارگر بدنبال طبقه متوسط کار رو تمام میکنند..چیزی که من الان دارم میبینم طبقه متوسط فعلا نمیخاد
        فقط طی چند ماه گذشته دو تا نکته خوب داشتیم...اول اینکه طبقه جوان و نوجوان ارزشهای پوشالی رو کلا زیر سوال بردند...این پیام رو داره میده که آینده میان مدت و بلند مدتی ندارند...دوم اینکه اولین عقب نشینی رو به حکومت تحمیل کردند..این هم بعد از ۴۳ سال...آزادی برخی از زندانیان سیاسی...جمع کردن گشت ارشاد و ضربه زدن به ارزشهای حکومتی
        فعلا این آش هر چقدر پخته بشه بهتره...زیر اجاق هم روشنه و کار داره به خوبی پیش میره...طبقه متوسط هم کم کم قانع میشه برای تغییر ساختار.. این طبقه سه چهار ماه قبل از انقلاب ۵۷ رضایت داد به تغییر ساختار...این بار هم کمی تردید داره اما همراه خواهد شد
        درود
        طبقه متوسط یا کارمند جماعت که بهره وریشون صفر هم نیست.
        این افزایش دلار بخشیش مربوط میشه به سیر کردن شکم همین طبقه متوسط که میگه: "فعلا گشنگی به من نرسیده!" شنیدم که میگم
        این سیاست ج.ا بوده که بخش اعظم جامعه رو نون خور خودش بکنه تا صداشون در نیاد
        ولی با گوشت 500 هزاری اونها هم می پیوندن.

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
          درود
          این افزایش دلار بخشیش مربوط میشه به سیر کردن شکم همین طبقه متوسط که میگه: "فعلا گشنگی به من نرسیده!" شنیدم که میگم
          دو جنبه داره این جمله
          یکی جنبه اخلاقی ،همینقدر بی شرافت و بی وجدان
          یکی جنبه عقلی که منتظره بهش برسه بعد اعتراض کنه ، همینقدر بی عقل و نادان /.:blinksmiley.:/

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2777

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
            درود
            درود
            حالا دقیقا هم نمیشه طبقه متوسط رو متناظر با طبقه کارمند دانست...بخش اعظمی از کارمندهای جز طبقه متوسط هستند...اما بخشی از بازاریان غیر حکومتی هم جز طبقه متوسط هستند...بیشتر طبقه متوسط بر اساس فرهنگ و منش زندگی طبقه بندی میشند تا نوع ارتزاق
            این طبقه محافظه کار هست...به دلیل شرایطی که داره ریسک پذیری کمتری انجام میده...انعطافش برای تغییر کمتر هست...اما خاموش نیست...این طبقه حد فاصل بین حکومت و طبقه فرودست جامعه هست...انتقال دهنده دو سویه پیام حکومت به طبقات پایین و همینطور اعتراض طبقه پایین به طبقه حاکم هست...بخاطر همین میگم این طبقه باید قانع بشه...خاتمی و روحانی و رفسنجانی نماینده طبقه متوسط بودند...کاری به عملکردشان ندارم..تاریخ رو دارم عرض میکنم...این طبقه نماینده ای در طبقه حاکم ندارها فعلا...اما ریسک تغییر ساختار هم نکرده تا الان...بخاطر اینکه شرایط اینده کشور رو مبهم میبینه...اما آرام آرام رو میاره به تغییر ساختار

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

فرمانده کل سپاه: ما در حال «ساخت تاریخ» هستیم / روزی در کرخه می‌جنگیدیم اما امروز، کنار مدیترانه و دریای سرخ هستیم / دشمن را «تجزیه» کردیم

-------------
              احتمالا اصفهان و نطنز و تهران و کرج و آبسرد دماوند و.... هم جدیدا رفتند کنار دریای سرخ و مدیترانه /:.yead.:/

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۱

انتقاد تند «شرق» از «کاپیتولاسیون اینترنتی» / «تحقیر ایران و ایرانی» است

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در روزنامه شرق نوشت: اجرای چنین برنامه‌ای چیزی نیست جز تحقیر ایران و ایرانی. یعنی ساختن پدیده‌ای از شهروند ایرانی که لیاقت و شایستگی دسترسی به ساده‌ترین خدمات ممکن اینترنتی را ندارد.
                وزیر ارتباطات اعلام کرده است گردشگران خارجی به دلیل فیلترینگ واتس‌اپ و اینستاگرام کمی دچار مشکل شده‌اند. در نظر داریم سیم‌کارت‌های خاصی را طراحی کنیم که این افراد بتوانند در مدت حضور خود در ایران راحت‌تر و بهتر از فضای‌ مجازی استفاده کنند
                با قدری اغماض برنامه‌ای که از سوی آقای زارع‌پور اعلام شده، چیزی نیست جز یک «کاپیتولاسیون اینترنتی»؛ یعنی دادن امتیازات و حقوقی مضاعف به شهروند خارجی درحالی‌که شهروند ایرانی از همان امتیازات و حقوق به شکل عمومی محروم است.
                قبل از هر نقد حقوقی لازم است با تأکید بگوییم که اجرای چنین برنامه‌ای چیزی نیست جز تحقیر ایران و ایرانی. یعنی ساختن پدیده‌ای از شهروند ایرانی که لیاقت و شایستگی دسترسی به ساده‌ترین خدمات ممکن اینترنتی را ندارد.
                اصل مسئله فیلترینگ گسترده شبکه‌های مجازی و مختل‌کردن زندگی و کسب‌وکار میلیون‌ها ایرانی چنان‌که بارها پیش‌ازاین گفته شد، در تناقض آشکار با تعداد درخورتوجهی از قوانین کشور و ازجمله بند ۷ اصل۳، اصل ۹ و اصل ۲۸ قانون است. همچنین ادامه آن نیز مغایر با اصل ۷۹ است که تأکید کرده است: «در حالت جنگ و شرایط اضطراری نظیر آن، دولت حق دارد با تصویب مجلس شورای اسلامی موقتا محدودیت‌های ضروری را برقرار کند؛ ولی مدت آن به هر حال نمی‌تواند بیش از ۳۰ روز باشد و درصورتی‌که ضرورت همچنان باقی باشد، دولت موظف است مجددا از مجلس کسب مجوز کند».
                همچنین صدور دستور این فیلترینگ نیز محل سؤال حقوقی بسیار جدی است؛ چراکه منطبق با قوانین موضوعه در این زمینه نیست. به عبارتی پیش از اینکه اساسا امتیاز خاصی برای شهروند و توریست خارجی در کار باشد یا نباشد، خود اصل این محدودیت‌های اینترنتی به شکل بسیار جدی محل ایراد حقوقی است و مغایرت آن با قانون اساسی و برخی قوانین عادی کشور اظهر من‌الشمس است.
                اما اینکه یک محدودیت فراقانونی برای شهروندان ایرانی اعمال شود و شهروند خارجی از آن محدودیت مستثنا شود، خود ایراد مضاعف حقوقی است.
                فارغ از بحث‌های حقوقی، کاش مسئولان امر به خود می‌آمدند و متوجه می‌شدند وقتی یک شهروند خارجی حتی به طور موقت هم نمی‌تواند چند روز را در سفر بدون ابزارهای ارتباطی فیلترشده در ایران سپری کند، این فیلترینگ چه ظلم و جفای بزرگی در حق میلیون‌ها ایرانی است که باید شب و روز با مشقات آن دست‌وپنجه نرم کنند.

-------------
                طراحی «سیم کارت خاص» برای توریست‌ها جهت «استفاده بهتر از فضای مجازی» در سفر به ایران

وزیر ارتباطات از طراحی یک سیم کارت خاص برای گردشگران برای استفاده بهتر از اینترنت در سفرشان به ایران خبر داد.
                نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۷

-------------------

وطن فروشی که شاخ و دم نداره !!

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/02/25, 14:37.

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1190

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  دو جنبه داره این جمله
                  یکی جنبه اخلاقی ،همینقدر بی شرافت و بی وجدان
                  یکی جنبه عقلی که منتظره بهش برسه بعد اعتراض کنه ، همینقدر بی عقل و نادان /.:blinksmiley.:/
                  به نظرم این قضیه مربوط به یک بخش کوچیک از جامعه نمیشه و اکثریت اینطور هستند به خاطر همین این «بی‌شرافتی و بی‌وجدانی» یک مشکل همه‌گیر است. یک پستی چند وقت پیش تو همین سایت یه نفر گذاشت (یادم نیست کی بود) ولی به نظرم فحوای کلام این بود که - البته شاید هم من درست متوجه نشدم - {این جمهوری اسلامی اومد جامعه رو ببره به سمت معنویت و جمع‌گرایی و ... درصورتیکه الان مردم فهمیدن فردگرایی بهتره و فردگرایی باعث پیشرفت جامعه میشه و هرکسی باید دنبال منافع خودش باشه و ... } خلاصه تعریف و تمجید از فردگرایی و ۵۰۰ تا لایک هم خورد.
                  حالا من موندم اگه فردگرایی خوبه که همه تایید کردند و ۵۰۰ تا لایک خورد، پس دیگه نباید از این «بی‌شرافتی و بی‌وجدانی» گله‌مند بود و اگر خوب نیست، اون ۵۰۰ تا لایک چی میگفت؟!! البته منظور سوال من شما نیستید، بلکه کلیت جامعه است.
                  جنبه عقلی هم اینطور نیست که منتظر باشه به خودش برسه و ...، بلکه احتمال میده هیچ وقت به خودش نرسه، پس به نظرم نمیشه گفت به وضوح بی‌عقله، شاید داره در محاسباتش اشتباه میکنه که اون بحث دیگریست.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                    به نظرم این قضیه مربوط به یک بخش کوچیک از جامعه نمیشه و اکثریت اینطور هستند به خاطر همین این «بی‌شرافتی و بی‌وجدانی» یک مشکل همه‌گیر است. یک پستی چند وقت پیش تو همین سایت یه نفر گذاشت (یادم نیست کی بود) ولی به نظرم فحوای کلام این بود که - البته شاید هم من درست متوجه نشدم - {این جمهوری اسلامی اومد جامعه رو ببره به سمت معنویت و جمع‌گرایی و ... درصورتیکه الان مردم فهمیدن فردگرایی بهتره و فردگرایی باعث پیشرفت جامعه میشه و هرکسی باید دنبال منافع خودش باشه و ... } خلاصه تعریف و تمجید از فردگرایی و ۵۰۰ تا لایک هم خورد.
                    حالا من موندم اگه فردگرایی خوبه که همه تایید کردند و ۵۰۰ تا لایک خورد، پس دیگه نباید از این «بی‌شرافتی و بی‌وجدانی» گله‌مند بود و اگر خوب نیست، اون ۵۰۰ تا لایک چی میگفت؟!! البته منظور سوال من شما نیستید، بلکه کلیت جامعه است.
                    جنبه عقلی هم اینطور نیست که منتظر باشه به خودش برسه و ...، بلکه احتمال میده هیچ وقت به خودش نرسه، پس به نظرم نمیشه گفت به وضوح بی‌عقله، شاید داره در محاسباتش اشتباه میکنه که اون بحث دیگریست.
                    اتفاقا فردگرایی بد نیست و خیلی هم خوبه
                    مشکل وقتی شروع میشه که فرد منافع خودش را نمیتونه تشخیص بده
                    یعنی بی تفاوته و منتظر تا ظلم به خودش برسه و وقتی هم میرسه (فقط خودش داد میزنه ) و به طریق مشابه بقیه بی تفاوت هستند !!
                    در تایید پاراگراف اخر فرمایش ت ، ببخشید بالاخره جامعه انسانی باید یه فرقی با گله بوفالوها که دارن کنار نهر پر از کرو کودیل آب میخورن داشته باشه یا نه ؟!؟!

فکر میکنم ارسطو گفته که "وقتی در جهان عدالت برقرار میشه که کسی که بهش ظلم نشده هم مثل کسی که بهش ظلم شده ، ناراحت بشه و واکنش نشون بده " -مردم اروپا و امریکا رو ببینید دائم تو خیابون هستند برای حمایت از مظلوم در دورترین نفاط جهان !!مثلا در همین جریان مهسا ،میتونستند بگن به ما چه ربطی داره و بیخیال باشن ولی کلی حمایت کردند

بهترین مکانیسم ها در جامعه ، فرهنگ و اقتصاد و... وقتی حاصل میشن که منافع فردی با منافع اخلاقی و جمعی همسو بشوند . هنر متخصص آن رشته منطبق کردن همینهاست ، بقیه ش دیگه اتوماتیک درست میشه و نیاز به دستور
                    /.:biggrinsmiley.:/هم نیست
                    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/02/25, 14:53.

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1190

اتفاقا فردگرایی بد نیست و خیلی هم خوبه
                      مشکل وقتی شروع میشه که فرد منافع خودش را نمیتونه تشخیص بده
                      یعنی بی تفاوته و منتظر تا ظلم به خودش برسه و وقتی هم میرسه (فقط خودش داد میزنه ) و به طریق مشابه بقیه بی تفاوت هستند !!
                      ببخشید بالاخره جامعه انسانی باید یه تقاوتی با گله بوفالوها که دارن کنار نهر پر از کرو کودیل آب میخورن داشته باشه یا نه ؟!؟!

فکر میکنم ارسطو گفته که "وقتی در جهان عدالت برقرار میشه که کسی که بهش ظلم نشده هم مثل کسی که بهش ظلم شده ، ناراحت بشه و واکنش نشون بده "
                      پس اگر فردگرایی بد نیست و خیلی هم خوبه، اون داره منافع خودش رو اینطوری تشخیص میده، ما هم که نباید دایه‌ی مهربان‌تر از مادر باشیم، تشخیص اون این‌جوریه و تشخیص ما هم جور دیگریست و نمی‌تونیم بگیم حتما تشخیص ما درسته و تو حتما باید طبق تشخیص ما در زندگی عمل کنی!
                      خب برداشت من از جمله‌ی ارسطو اینه که فردگرایی خوب نیست.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

پس اگر فردگرایی بد نیست و خیلی هم خوبه، اون داره منافع خودش رو اینطوری تشخیص میده، ما هم که نباید دایه‌ی مهربان‌تر از مادر باشیم، تشخیص اون این‌جوریه و تشخیص ما هم جور دیگریست و نمی‌تونیم بگیم حتما تشخیص ما درسته و تو حتما باید طبق تشخیص ما در زندگی عمل کنی!
                        خب برداشت من از جمله‌ی ارسطو اینه که فردگرایی خوب نیست.
                        اجازه بده یه جور دیگه بگم
                        از منظر آزادی و نه از منظر عدالت

تعریف خیلی ساده و تیپیک لیبرالیسم از آزادی : "آزادی تا جایی مجاز است که مانع آزادی دیگران نشود "

خود لیبرالیسم اینو میگه ، وقتی آزادی من نوعی ، مانع آزادی دیگران بشه دیگه میشه ولنگاری

البته از یه جنبه متضاد همین موضوع ، موافقم نباید خیلی هم اصرار کرد ، خودشون سرشون به سنگ میخوره عقلشون میرسه . مثل یه بچه 3 ساله که هی بهش بگی بخاری داغه دست نزن !!ولی یه بار دستش بخوره ، تا آخر عمر یادش میمونه /:.yead.:/

کسی که پیامبر اسلام بود یه جاهایی باید خونسرد می بود ما که دیگه جای خود داریمB-)(‌[اى پیامبر،] مبادا به خاطر اینکه [مشرکان] ایمان نمى‌آورند، خود را به هلاکت اندازي. شعرا 3)

--برای بحث ارسطو اینو بیشتر نوشتم

بهترین مکانیسم ها در جامعه ، فرهنگ و اقتصاد و... وقتی حاصل میشن که منافع فردی با منافع اخلاقی و جمعی همسو بشوند . هنر متخصص آن رشته منطبق کردن همینهاست ، بقیه ش دیگه اتوماتیک درست میشه و نیاز به دستورات مکرر و بیفایده ابراهیم رییسی /.:biggrinsmiley.:/هم نیست

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/02/25, 15:07.

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1190

بهترین مکانیسم ها در جامعه ، فرهنگ و اقتصاد و... وقتی حاصل میشن که منافع فردی با منافع اخلاقی و جمعی همسو بشوند . هنر متخصص آن رشته منطبق کردن همینهاست ، بقیه ش دیگه اتوماتیک درست میشه و نیاز به دستورات مکرر و بیفایده ابراهیم رییسی /.:biggrinsmiley.:/هم نیست

خب اگه اینطور بشه که دیگه نور علی نوره :.thumbsupsmileyanim

تعریف خیلی ساده و تیپیک لیبرالیسم از آزادی : "آزادی تا جایی مجاز است که مانع آزادی دیگران نشود "

خود لیبرالیسم اینو میگه ، وقتی آزادی من نوعی ، مانع آزادی دیگران بشه دیگه میشه ولنگاری

البته قاعدتا این تعریف آزادی نیست چون تو خود تعریف، از کلمه آزادی استفاده کرده ولی حالا اصلا کاری به تعریف بودنش هم نداشته باشیم، خیلی با این جمله "آزادی تا جایی مجاز است که مانع آزادی دیگران نشود " ارتباط خوبی برقرار نمی‌کنم و بیشتر به نظرم صرفا یه شعار میاد و در عمل هیچ‌گونه کارایی نداره! چون چطور میشه تشخیص داد که چه کسی مانع آزادی دیگری شده؟ مثلا محرم دسته راه میاندازند و ترافیک درست میشه. ملت مثلا میگن ترافیک درست شده و حق چنین کاری رو ندارند و اون‌ها هم میگن دو روز میخوایم عزاداری کنیم، خب ماشین بیرون نیارید. حق رو به هر طرف بدیم، مانع آزادی دیگری شدیم.
                          آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/02/25, 15:49.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

خب اگه اینطور بشه که دیگه نور علی نوره :.thumbsupsmileyanim

البته قاعدتا این تعریف آزادی نیست چون تو خود تعریف، از کلمه آزادی استفاده کرده ولی حالا اصلا کاری به تعریف بودنش هم نداشته باشیم، خیلی با این جمله "آزادی تا جایی مجاز است که مانع آزادی دیگران نشود " ارتباط خوبی برقرار نمی‌کنم و بیشتر به نظرم صرفا یه شعار میاد و در عمل هیچ‌گونه کارایی نداره! چون چطور میشه تشخیص داد که چه کسی مانع آزادی دیگری شده؟ مثلا محرم دسته راه میاندازند و ترافیک درست میشه. ملت مثلا میگن ترافیک درست شده و حق چنین کاری رو ندارند و اون‌ها هم میگن دو روز میخوایم عزاداری کنیم، خب ماشین بیرون نیارید. حق رو به هر طرف بدیم، مانع آزادی دیگری شدیم.
                            اصطلاح "آزادی" معادل واژه (Liberte) در زبان فرانسه و ریشه لاتین آن (Libertas) است؛ که به مفهوم فقدان جبر و دوری از قید و بند می‌باشد. آزادی، وضع، حال و رفتاری است که در آن، شرایط و روابط جبری و سنگینی قدرت محسوس نباشد و بازدارنده حرکت ذاتی و طبیعی آدمی نشود.[۱]

آزادی در عام‌ترین معنا، حالت فراغت و رهایی و اختیار بدون هیچ‌گونه قید و بندی می‌باشد. یعنی منقاد کسی نبودن، گرفتار و دربند نبودن و باری بر دوش نداشتن. گروهی گفته‌اند: آزادی، وجود شرایط یا فرصت‌هایی است که برای رشد استعدادهای آدمی ضرورت دارد.‌ هابز معتقد است آزاده کسی است که در دست یازیدن به کارهایی که توانایی و فهم انجام دادن آن‌ها را دارد، چیزی مانعش نباشد تا کاری را که می‌خواهد انجام دهد. لذا در تفاوت میان شهروندان آزاد و بردگان می‌گوید: «انسان آزاد فقط به دولت خدمت می‌کند، ولی بردگان علاوه بر آن، در خدمت یک شهروند هم هستند.»
                            هگل معتقد است آزادی به معنای مثبت یعنی سرور و فرمانروای خویش بودن؛ و بر معنای منفی، بنده و فرمانبردار کس دیگری نبودن و با یکدیگر فرق نداشتن است. وی می‌گوید:
                            «آزادی، توانایی انجام چیزی است که ما به خواست خود می‌خواهیم انجام دهیم و البته در اجتماعی محقّق می‌شود که در آن، آن‌چه قانون و رسم تجویز می‌نماید، با آن‌چه وجدان فردی حکم می‌کند هماهنگ و موافق باشد.»
                            وُلتر می‌گوید: «آزادی آن است که به جز قانون از چیزی پیروی نشود و همه باید در برابر قانون مساوی باشند.»
                            بنابراین می‌توان گفت «آزادی» عبارت است از: رهایی و عدم اسارت و نداشتن قید و بند در حدود قانون و عدم تخطّی و تجاوز به حقوق دیگران، به عبارت دیگر آزادی یعنی این‌که شخص بتواند با توجّه بهقوانین و مقررات به حق کسی تجاوز ننماید و مانع آزادی دیگران نشود، هرگونه که میل اوست و می‌خواهد زندگی نماید.
                            --

بخش بولد قرمز که موضوع اول(البته خلاصه برداشت هست عملا ،شاید تعریف نباشه )

بحث دوم که روشنه

(البته راستش انتظار این مثال رو از شما نداشتم
                            /:.rolleyessmileyani)
                            آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/02/25, 19:52.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2777

فقط حال و احوال اون مامور یگان ویژه را دوست دارم بدونم که با ماهی ۷ یا ۸ تومن حقوق باتوم دست گرفته بود سه ماه پیش...الان چطوره؟با این تورم چیکار میکنه؟؟؟؟؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2777

آژیر قرمز درباره آینده اعتراضات
                                سایت خوان
                                ۱۴۰۱/۱۲/۵ ۱۳:۳۵
                                ۳۹۴۶۸۹۳
                                اکوایران : محمدرضا جوادی یگانه، جامعه‌شناس معتقد است که فاصله میان اعتراضات کوتاه شده و احتمالا اعتراض بعدی درباره موضوعات اقتصادی باشد.
                                آژیر قرمز درباره آینده اعتراضات
                                او در گفت‌وگو با اکو ایران تاکید دارد که باید به سمت از بین بردن علل نارضایتی‌ها رفت، او می‌گوید هربخشی از جامعه ایران می‌تواند محل نارضایتی بعدی باشد و باید تلاش کرد تا جبران و اصلاح را مد نظر قرار داد.
                                او می‌گوید سیاست‌هایی که سبب افزایش کارآمدی می‌شود را باید در اولویت گذاشت و از تحقیر دائمی مردم دست برداشت.

نظر

در حال کار...
                                X