اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1189

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    اصطلاح "آزادی" معادل واژه (Liberte) در زبان فرانسه و ریشه لاتین آن (Libertas) است؛
    .
    .
    .
    بنابراین می‌توان گفت «آزادی» عبارت است از: رهایی و عدم اسارت و نداشتن قید و بند در حدود قانون و عدم تخطّی و تجاوز به حقوق دیگران، به عبارت دیگر آزادی یعنی این‌که شخص بتواند با توجّه بهقوانین و مقررات به حق کسی تجاوز ننماید و مانع آزادی دیگران نشود، هرگونه که میل اوست و می‌خواهد زندگی نماید.
    خب من نظرم به نظر ولتر از همه نزدیکتره! /:.smilingsmiley.:/
    وُلتر می‌گوید: «آزادی آن است که به جز قانون از چیزی پیروی نشود و همه باید در برابر قانون مساوی باشند.»
    که این تعریف هم به نظرم یه ایراد اساسی داره و اون هم اینه که این قانون از کجا اومده. در واقع چنانچه قانون برگرفته از خواست و نظر عموم مردم باشه، من ۱۰۰ درصد با این تعریف موافقم. پس در نهایت به نظرم آزادی چیزی جز دموکراسی و اجرای درست اون نیست!
    بحث دوم که روشنه

(البته راستش انتظار این مثال رو از شما نداشتم
    /:.rolleyessmileyani)
    خب حقیقتش برا من روشن نیست (کلا گاهی اوقات برام پیش میاد که چیزی که از نظر همه واضحه، برا من واضح نیست!) به خاطر همین اگر دوست داشتید، کمی توضیح بدید تا من هم روشن بشم.

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3748

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      فقط حال و احوال اون مامور یگان ویژه را دوست دارم بدونم که با ماهی ۷ یا ۸ تومن حقوق باتوم دست گرفته بود سه ماه پیش...الان چطوره؟با این تورم چیکار میکنه؟؟؟؟؟
      اکثریت این ها .حالا چه رسمی ها چه این بچه هایی که لباس نظامی تنشون می کنن و یه نقاب و شاتگان میدن دستشون ..جز قشر محروم و عقده ای و واپس خورده جامعه بوده اند!!به نوعی عشق شیشلول بندی و کشتن رو دارند ..درست مثل اوایل انقلاب ....که امثال این افراد قاطی سپاه و کمیته شدند تا شهوت کشتن و تخریبشون رو ارضا کنند . ودسته ها وگروه هایی چون دستمال سرخ ها ..رو تشکیل دادن..جنبه مالی برای این ها در درجه دوم اهمیت هست ..مهم برای اینا...فضایی هست که در ان بتونن..به این خوی توحششون مجال بروز بدن ...

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

فقط حال و احوال اون مامور یگان ویژه را دوست دارم بدونم که با ماهی ۷ یا ۸ تومن حقوق باتوم دست گرفته بود سه ماه پیش...الان چطوره؟با این تورم چیکار میکنه؟؟؟؟؟
        دقیقا این چند روزه با قیمت جدید دلار دارم به همینا فکر میکنم . یکی دو تاشون رو میشناسم و میدونم دقیقا 7 یا حداکثر 8 میلیون میگیرن

حتی دیشب حساب کردم حقوقشون میشه روزی نیم کیلو گوشت !
        آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/02/25, 23:02.

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
          خب من نظرم به نظر ولتر از همه نزدیکتره! /:.smilingsmiley.:/
          وُلتر می‌گوید: «آزادی آن است که به جز قانون از چیزی پیروی نشود و همه باید در برابر قانون مساوی باشند.»
          که این تعریف هم به نظرم یه ایراد اساسی داره و اون هم اینه که این قانون از کجا اومده. در واقع چنانچه قانون برگرفته از خواست و نظر عموم مردم باشه، من ۱۰۰ درصد با این تعریف موافقم. پس در نهایت به نظرم آزادی چیزی جز دموکراسی و اجرای درست اون نیست!

خب حقیقتش برا من روشن نیست (کلا گاهی اوقات برام پیش میاد که چیزی که از نظر همه واضحه، برا من واضح نیست!) به خاطر همین اگر دوست داشتید، کمی توضیح بدید تا من هم روشن بشم.
          نه جسارت نشه . موضوع اصلا این نیست

موضوع ، لاییک بودن بود

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8568

دقیقا این چند روزه با قیمت جدید دلار دارم به همینا فکر میکنم . چند تاشون رو میشناسم و میدونم دقیقا 7 یا حداکثر 8 میلیون میگیرن

حتی دیشب حساب کردم حقوقشون میشه روزی نیم کیلو گوشت !

این یعنی آسیب پذیری شدید.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              اکثریت این ها .حالا چه رسمی ها چه این بچه هایی که لباس نظامی تنشون می کنن و یه نقاب و شاتگان میدن دستشون ..جز قشر محروم و عقده ای و واپس خورده جامعه بوده اند!!به نوعی عشق شیشلول بندی و کشتن رو دارند ..درست مثل اوایل انقلاب ....که امثال این افراد قاطی سپاه و کمیته شدند تا شهوت کشتن و تخریبشون رو ارضا کنند . ودسته ها وگروه هایی چون دستمال سرخ ها ..رو تشکیل دادن..جنبه مالی برای این ها در درجه دوم اهمیت هست ..مهم برای اینا...فضایی هست که در ان بتونن..به این خوی توحششون مجال بروز بدن ...
              " علی شبا بیا بریم 200 تومان میدن ، 50 تا هم ساچمه میدن هرکیو دوست داشتی بزن! مردم ازمون میترسن خیلی حال میده ! " اوایل مهر ماه ، دقیقا عین این عبارتو ( کاملا هم یادم مونده) از والدین یه نوجوان شنیدم که همکلاسی پسرشون بهش گفته بود !

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2726

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                این یعنی آسیب پذیری شدید.
                آسیب چیه؟؟؟حیف جرز دیوار که اینها رو بگذارند و گچ بگیرند...به درد هیچ کاری نمی‌خورند...یک مشت آدم عقده ای هستند

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3748

آسیب چیه؟؟؟حیف جرز دیوار که اینها رو بگذارند و گچ بگیرند...به درد هیچ کاری نمی‌خورند...یک مشت آدم عقده ای هستند
                  اینا برای خیلی کمتر ازین مبالغ هم حاضر به این کارهاهستند !!چون می دانند ...افراد دیگری هستند از جنس خودشون که دست و پا می زنند برای اینکه جای این ها رو بگیرند !!این ها حاضرند هر تحقیر و توهینی را تحمل کنند...ولی موقعیتشون رو از دست ندند ..‌دوتا چیز برای این ها اهمیت داره یکی اطاعت و مایه مالی ..دوم قلدری کردن و اذیت کردن کسانی که مثل این ها نیستن و متعلق به قشر اجتماعی دیگری هستن ...وچه بسا دارای تفاوت های قومی و مذهبی با اینا هستن.

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3026

در هر جا و مکانی انسان های خوب هستند لطفاً همه را در یک راستا قرار ندهید

نظر

• Elcid
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1239

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      کلا نگاهتون به پلیس و نیروهای امنیتی در همه جای دنیا اینه یا چون با اینها نگاه متفاوتی از نظر سیاسی دارید
                      چون فارغ از بحث سیاسی و نظرات متفاوت به نظر من پلیس و قانون در جامعه باید کاملا مقتدر و جدی باشه

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1627

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                        در هر جا و مکانی انسان های خوب هستند لطفاً همه را در یک راستا قرار ندهید
                        سیستم...مثل یه غلتک بزرگ...از روی افراد رد میشه...چیزی که میمونه...یه خمیر یکسانه....

نظر

• amir12
                          عضو فعال
                          • Apr 2020
                          • 698

حسین شریعتمداری:

دولت رئیسی در یک‌سال و چندماه اخیر دستاوردهای فراوانی داشته /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

یک مشت انسان‌نمای بی‌سر و پا دست به اخلال زده و مدیریت ارزی کشور را از دست مدیران شایسته و دلسوز دولت مردمی خارج کرده اند

-------------------------------------

43 سال هست این گونه افراد مثلا مملکت رو فقط با دروغ و فریب و .... اداره میکنند خدایا .................... بس است

نظر

• bahramkhaliran
                            عضو جدید
                            • Sep 2020
                            • 812

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
                            حسین شریعتمداری:

دولت رئیسی در یک‌سال و چندماه اخیر دستاوردهای فراوانی داشته /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

یک مشت انسان‌نمای بی‌سر و پا دست به اخلال زده و مدیریت ارزی کشور را از دست مدیران شایسته و دلسوز دولت مردمی خارج کرده اند

-------------------------------------

43 سال هست این گونه افراد مثلا مملکت رو فقط با دروغ و فریب و .... اداره میکنند خدایا .................... بس است

سلام
                            عقل که نیست جان درعذاب است!
                            کسانیکه(نورچشمی های اسلام ناب محمدی) طی 44سال دلارنفتی می گرفته اندودربارزارچند نرخی دلار(مثلادلار42000ریالی وفروش 250000)می فروخته اند!
                            آیا با آن ثروت عظم بدست آورده اجازه می دهند که دلارتک نرخی شودوآن منافع عظیم ازبین برود!؟
                            ازقدیم گفته انداول دفع موش کن بعد دراندوختن آذوقه کوش کن!
                            وگرنه جان رافراموش کن!

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4717

وزیر کشور: نرخ رشد تورم نسبت به موقعی که دولت را تحویل گرفتیم، خیلی کاهش پیدا کرده / خودم از بازار خرید می‌کنم و از قیمت‌ها خبر دارم / رئیسی به‌شدت بر سر مسائل تورمی حساس است / اتفاقات اخیر در بحث ارز را یک توطئه می‌دانیم

حالا شی فو رئیسی حساس هستند وضعیت اینه ! اگر حساس نبودند چی میشد !!؟
                              آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2023/02/26, 11:03.

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3026

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                                سیستم...مثل یه غلتک بزرگ...از روی افراد رد میشه...چیزی که میمونه...یه خمیر یکسانه....

سلام وعرض ادب واحترام

این نظر شما کاملا غلط است

در تمامی ادوار در جوامع بشری انسان های نیک و مهربان بوده و هست و خواهد بود

ارادت

نظر

در حال کار...
                                X