پیمان صلح ابراهیم ترامپ و اسرائیل و رویای پیوستن ایران به این پیمان
خاورمیانه و در راس آن ایران روزهای عجیبی را پیش رو دارد !!!!
مردم بی تقصیر و مظلوم و بی دفاع غزه !!!
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
🔺اژه ای؛ رئیس قوه قضاییه:
از بابت جنگ خیالمون راحته. چون اگه جنگی هم اتفاق بیفته جوانان کشور مثل ۸ سال دفاع مقدس تمام قد از کشور دفاع میکنن و جونشونو فدا میکنن.
😡 3😂 1ارسال نظر:
-
دادگاهی در چین وزیر سابق کشاورزی این کشور را به اتهام فساد مالی به اعدام محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، «دادگاه خلق چانگچوان» در شمال غرب استان «جیلین» یکشنبه در بیانیهای اعلام کرد که «تانگ رنجیان» وزیر سابق کشاورزی از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۴ بیش از ۲۶۸ میلیون یوآن (۳۸ میلیون دلار) رشوه دریافت کرده بود.
این دادگاه افزود که دریافت رشوه توسط تانگ «خسارت شدیدی به منافع دولت و ملت وارد کرده و سزاوار حکم اعدام است.»
اینجا هم جناب ساداتی نژاد وزیر اسبق کشاورزی... میلیارد دلاری اختلاس میکنند...دو سال محکومیت زندان در نظر میگیرند..همان هم به مدد برادران پاسدارش ...مالیده است!!!!
جماعت خواب .
اجتماع خواب زده .
جامعه چرتی .
عجب ملتی
👍 8👎 1ارسال نظر:
-
مزایایی کوپن اختلاس بهرمنده ی همه امت از مواهب بیت المال ملت به قدر قدرت هست چی گفتم فردا تهران تعطیل
ارسال نظر:
-
طرف نوشته :
================================
خروج از NPT در مجلس تصویب نشد.
این مجلس ثابت کرد که فعلا هستند نمایندگانی که افسار قدرت را در اختیار هر کسی قرار ندهند.
==========
ماندن در NPT و همکاری نکردن با آژانس !!!!!
بابا چه کسانی را میخواهید فریب بدید تیزهوشان اوسکل جهان !!!
👍 6ارسال نظر:
-
در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Postعربستان سعودی اعلام کرده قیمت اجاره بهای ملک در ریاض برای 5 سال ثابت خواهد بود ===== این تصمیم ملک بن سلمان برای ایجاد ثبات و رعایت عدالت در حوزه مسکن پایتخت عربستان گرفته شده === خدایا شکرت
منبع
👍 5ارسال نظر:
-
در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Postعربستان سعودی اعلام کرده قیمت اجاره بهای ملک در ریاض برای 5 سال ثابت خواهد بود ===== این تصمیم ملک بن سلمان برای ایجاد ثبات و رعایت عدالت در حوزه مسکن پایتخت عربستان گرفته شده === خدایا شکرت
منبع
👍 1ارسال نظر:
-
عرضه و تقاضا بهترین راهکاره تو هر چیزی
تو همین اجاره مسکن شهر زنجان مثلا دو سال قبل مستاجر برای اجاره اصلا خونه ای پیدا نمیکرد ولی امسال خونه پدری رو با ۳۵ درصد پایین تر از قیمت مد نظرمون دادیم اجاره چون داشتن ناز میکردن و مستاجر پیدا نمیشد علی رغم اینکه مبلغ بالایی هم آگهی نکرده بودیم کاملا عرف بود ولی باید چند وقتی هم منتظر میموندیم تا به اون قیمت اجاره کنن
البته خوشحالیم از این وضعیت
انشالله که همه مستاجرا خونه دار بشن
👍 1ارسال نظر:
-
در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
داداش مردمش 50 ساله تویوتا سوارن === 50 ساله تورم زیر 5% داشتن ==== 50 ساله سرمایه و مغزها فرار از کشورشون نکرده === 50 ساله بهترین هواپیما و زیر ساختها براشون فراهم شده === 50 ساله تحریم و جنگ نداشتن ==== همون عربستانی که50 سال ملخ خور و سوسمار خور بهشون گفتیم و قرار بود نفتشون تموم بشه از گرسنگی بمیرن === داداش از اینجا به بعد عاقبت خوب باشه یا بد ، 50 سال عمر رفته ما بر نمیگرده === مطمئن باش در بدترین حالت مثل ما نمیشن ====
👏 1👍 1ارسال نظر:
-
السیسی : من مسئول جان مردم مصر هستم نه غزه
عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهور مصر:
🔺️آیا مصر موظف است برای رساندن کمک به غزه وارد جنگ شده و از نیروی نظامی استفاده کند؟ من مسؤول جان، امنیت و ایمنی مردم مصر هستم و اقداماتی را انجام نخواهم داد که آنها را در معرض خطر قرار دهد./ ایران تایمز
@mostaghelonlin
👍 4ارسال نظر:
-
هشدارِ مستقیم رئیس اتاق بازرگانی به لاریجانی: «یا مذاکره کنید یا با لشگر بیکاران روبهرو شوید»
ابوالفضل روغنی گلپایگانی، رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی، جلوی چشمان علی لاریجانی بیپرده اعتراض کرد: «تا ابد نمیشود جنگید!»
او با لحنی هشدارآمیز گفت زمانِ مماشات و انکار به سر رسیده — یا پای میز مذاکره بیایید یا منتظر موج خشم و بیکاری گسترده باشید.
پیامش ساده و روشن بود: تاریخ از شما خواهد پرسید چرا امنیت اقتصادی و معیشت مردم را فدای بازیهای سیاسی کردید.
اقتصاد نیاز به ثبات و امنیت دارد، نه اصرار بر راههایی که تنها فقر و ناآرامی میآورند.
👍 6ارسال نظر:
-
در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
من این مرد رو ستایش کردم همیشه ..ولی فک نکنم به جنگ بازار رفتن عاقبت خوبی داشته باشه ...
👍 6ارسال نظر:
ارسال نظر: