اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    Banned
    • May 2017
    • 3132

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

۲۸ امرداد کودتا نبود و آمریکا نیز در آن هیچ‌گونه نقش و دخالتی نداشت.

آقای برایان هوک، نماینده‌ ویژه و رسمی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری به صورت رسمی اعلام کرد: CIA نقشی در سرنگونی دولت مصدق نداشت و آن یک قیام مردمی بود.

او همچنین برای اطلاعات بیشتر، محققان را به خواندن اسناد خارج شده از طبقه بندی محرمانه دعوت کرد.

یه زمانی مادلین آلبرایت از کودتا عذرخواهی کرده بود؟!!!!!

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3773

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      مخالفت با تعامل و انعطاف و گذر از تاریخ و نگاه روی به جلو و و و ... خودش سند است
      مثالهائی که زدید در کامنتی که قرار بود بحث نباشد ولی دو مثال زدید . مشخصه که نظر شما یقه گیری است تا انتها

و کامنت دیگری که در مثال مسیر یاب در ادامه داشتید که حتی به تحقیر و اهانت روی اوردید و حتی قضیه را شخصی سازی کردید

دو تا ادم بزگسال هستیم داریم با هم حرف میزنیم و خوب میدونیم چی به چیه و پاش بیفته یه پا کار آگاهیم همه مون و مو از ماست بکش بیرونیم
      نمیشه که همینطوری یه حرفی بزنیم و بگیم نه کی بود و من نبودم

کینه نفرت و حس انتقام جوئی در بسیاری از مطالب اینجا به وضوح دیده میشه و تنها راه را کناره گیری از این مباحث در این فروم میدونم

شما بگید ف .... میشه رفت تا فرحزاد

هیچ گفتمانی از دوستی و صلح ، عدالت و برابری ، اینده نگری ، از خود گذشتگی و حتی از دمکراسی اینجا رد و بدل نمیشه . از رویاهامون ، از چه باید کرد برای اینده ایران خانم !! هیچی
      از سنگ بنای درست حرف میزنیم یکی طرفدارش نیست . سنگ بنا با پیش زمینه انتقام و نفرت طرفدار داره

هر از گاهی جناب طیب مطالب اموزشی و فرهنگی اجتماعی مینویسه . جناب اوراسیا هم تا حدی دسته بندی های سیاسی و ... ولی سایر مطالب ...

یا مقصر دانستن گذشتگان و بد و بیراه یا ایراد از وضعیت فعلی
      خب اینارو که نه به شکل و شیوه و ادبیات ما ولی با ادبیاتی ساده تر و کوچه بازاری تر ، سوپری محله مون هم بلد است . سوار هر تاکسی که بشی راننده هر تاکسی هم میناله و همیارو میگه

البته وضعیت اسفبار فعلی ایراد دارد به میزان کهکشان راه شری به توان مساحت خورشید با واحد متر مربع . در این بحثی نیست ولی هیچ گفتمانی به عنوان کار فرهنگی یا فرهنگ سازی برای دمکراسی اینجا دیده نمیشه
      لازمه دمکراسی تعامل و ارامش و از خود گذشتگی است . اگر اینها نباشه چه درو نمائی از افق روشن میشه متصور بود ؟ روزی که نلسون ماندلا گفت من زندابانم را میبخشم کی رفت یقه ماندلا را بگیره و بگه نه بیخود میکنی این به تو کلی سخت گرفته و اذیتت کرده چرا می بخشیش ؟

کینه و نفرت ، که خود گویای حس انتقام جوئی است و کمترین نشانه ای از افقی روشن فرا رو جلوه گر نیست و یاس و نا امیدی را بیشتر از قبل میکنه . اصلا هراس ایجاد میکنه که بعدش چی میشه ؟ همین هراسی که در دل بخش بزرگی از خاکستری هاست و در اعتراضات سکوت اختیار میکنند

این فروم با گروه خونی من نمیخونه و اگر جوابی دادید عذرم را بپذیرید بهتر می بینم مطلبی نداشته باشم

تا یادم نرفته یه مثال از یکی از مخالفان رژیم قبلی بزنم یا همان حامیان انقلاب

اتفاقا با گرایش چپ

نویسندگان و شاعران تقریبا همشون در دسته مخالف بودند و اکثرا با گرایش های چپ البته نه چپ طغیانگر . و هیچ کدام هیچ گناهی نداشتند جز اینکه بخشی از فرهیختگان ان زمان بودند . فرهیختگان ، نخبگان ادبیان و شعر و فلسفه همینا بودند که الان فحششون میدید ، نه هر کی مجیز گوی سلطنت بود

تنها جرمشون این بود که مرید شاه و سلطنت نبودند
      و اکثرا زندان و انزوا و بدبختی تجربه کردند . همه که خلخالی و لاجوردی و رجوی نبودند

پشت سر کیا ما داریم بد و بیراه میگیم ؟ و هیچ تفکیکی هم قائل نیستیم

اخه یه تحصیلکرده که ماها باشیم با چند دهه سن و سال باید بتونه با عوام جامعه یه فرقی داشته باشه یا نه ؟ همینطور چشممون را ببنیدم و بگیم این چپی های فلان فلان شده در حالی که من نوعی خودمو میگم به کسی برنخوره انگشت کوچیکه بسیاری از همین چپی های فلان شده هم نبوده و نیستم

تحصیلات من مهنذسی است ولی به شعر و ادبیات علاقمندم

دکتر رضا براهنی
      عضو هیئت موسس کانون نویسندگان ایران و رئیس انجمن قلم کانادا !!!! که اثارش به چند زبان دنیا ترجمه شده

زندگی ادبی و فرهنگی و البته محقر و سراسر شرافت بدون کمترین تعلقاتی مادی و ثروت و غیره که در انزوا و بی خبری سال گذشته در کانداد از دنیا رفت
      زیر خبر درگذشتش سال گذشته در فضای مجازی ، فضای نفرت و انتقام و مزخرف گوئی تا حد تو فلان شده تجزیه طلب بودی و و و ... میچربید بر کسانی که اصلا بدونند ایشون کی بوده و چه گفته و چه کرده . این رفتارها مایه شرم و خجالت است و درونمای دالانی تاریک

اینطوری که نمیشه تاریخ و ادمها را قضاوت کرد
      حالا بریم استخوان های این بیچاره را تا تجزیه نشده بکشیم بیرون و بگیم فلان شده تو چطوری با مدرک دکترا متوجه نشدی اون انقلاب به اینجائی که هستیم ختم میشه و چرا حمایت کردی ؟
      اخه رو چه حسابی ؟

من نوعی اگر جای او و ان زمان بودم پرفسور تر از او بودم ؟ یا پیش بین تر ؟ یا بدون خطا ؟

هم شما میدونید و هم بسیاری دیگر ، افکار و منش من با بسیاری نمیخونه و احتمال زیاد رو اعصابتون هستم و بهتر می بینم ادامه ندهم
      "ما نمی‌دانستیم، و فریب خورده بودیم، ما صادقانه اعتقاد داشتیم، و بنابراین بی‌گناه ایم"
      سلام مجدد..به نظرم فرمایشات شما درباب دفاع انقلابیون را میشود در این عبارت ساده و تاریخی صورت بندی کرد قسمت اول عبارت در دفاع از مردم عادی که انقلاب کردند و قسمت دوم در دفاع لز روشنفکران و نخبه هایی که آتش تهیه انقلاب را تدارک دیدند
      تاریخ میتواند با تساهل از گروه اول بگذرد اما برای دفاع از گروه دوم باید تاریخ را فریب داد !!آیا شدنی است ؟؟؟

نظر

• گنجشک
        ستاره‌دار(3)
        • Jun 2022
        • 1317

مخالفت با تعامل و انعطاف و گذر از تاریخ و نگاه روی به جلو و و و ... خودش سند است
        مثالهائی که زدید در کامنتی که قرار بود بحث نباشد ولی دو مثال زدید . مشخصه که نظر شما یقه گیری است تا انتها

و کامنت دیگری که در مثال مسیر یاب در ادامه داشتید که حتی به تحقیر و اهانت روی اوردید و حتی قضیه را شخصی سازی کردید

دو تا ادم بزگسال هستیم داریم با هم حرف میزنیم و خوب میدونیم چی به چیه و پاش بیفته یه پا کار آگاهیم همه مون و مو از ماست بکش بیرونیم
        نمیشه که همینطوری یه حرفی بزنیم و بگیم نه کی بود و من نبودم

کینه نفرت و حس انتقام جوئی در بسیاری از مطالب اینجا به وضوح دیده میشه و تنها راه را کناره گیری از این مباحث در این فروم میدونم

شما بگید ف .... میشه رفت تا فرحزاد

هیچ گفتمانی از دوستی و صلح ، عدالت و برابری ، اینده نگری ، از خود گذشتگی و حتی از دمکراسی اینجا رد و بدل نمیشه . از رویاهامون ، از چه باید کرد برای اینده ایران خانم !! هیچی
        از
        سنگ بنای درست حرف میزنیم یکی طرفدارش نیست . سنگ بنا با پیش زمینه انتقام و نفرت طرفدار داره

هر از گاهی جناب طیب مطالب اموزشی و فرهنگی اجتماعی مینویسه . جناب اوراسیا هم تا حدی دسته بندی های سیاسی و ... ولی سایر مطالب ...

یا مقصر دانستن گذشتگان و بد و بیراه یا ایراد از وضعیت فعلی
        خب اینارو که نه به شکل و شیوه و ادبیات ما ولی با ادبیاتی ساده تر و کوچه بازاری تر ، سوپری محله مون هم بلد است . سوار هر تاکسی که بشی راننده هر تاکسی هم میناله و همیارو میگه

البته وضعیت اسفبار فعلی ایراد دارد به میزان کهکشان راه شری به توان مساحت خورشید با واحد متر مربع . در این بحثی نیست ولی هیچ گفتمانی به عنوان کار فرهنگی یا فرهنگ سازی برای دمکراسی اینجا دیده نمیشه
        لازمه دمکراسی تعامل و ارامش و از خود گذشتگی است . اگر اینها نباشه چه درو نمائی از افق روشن میشه متصور بود ؟ روزی که نلسون ماندلا گفت من زندابانم را میبخشم کی رفت یقه ماندلا را بگیره و بگه نه بیخود میکنی این به تو کلی سخت گرفته و اذیتت کرده چرا می بخشیش ؟

کینه و نفرت ، که خود گویای حس انتقام جوئی است و کمترین نشانه ای از افقی روشن فرا رو جلوه گر نیست و یاس و نا امیدی را بیشتر از قبل میکنه . اصلا هراس ایجاد میکنه که بعدش چی میشه ؟ همین هراسی که در دل بخش بزرگی از خاکستری هاست و در اعتراضات سکوت اختیار میکنند

این فروم با گروه خونی من نمیخونه و اگر جوابی دادید عذرم را بپذیرید بهتر می بینم مطلبی نداشته باشم

تا یادم نرفته یه مثال از یکی از مخالفان رژیم قبلی بزنم یا همان حامیان انقلاب

اتفاقا با گرایش چپ

نویسندگان و شاعران تقریبا همشون در دسته مخالف بودند و اکثرا با گرایش های چپ البته نه چپ طغیانگر . و هیچ کدام هیچ گناهی نداشتند جز اینکه بخشی از فرهیختگان ان زمان بودند . فرهیختگان ، نخبگان ادبیان و شعر و فلسفه همینا بودند که الان فحششون میدید ، نه هر کی مجیز گوی سلطنت بود

تنها جرمشون این بود که مرید شاه و سلطنت نبودند
        و اکثرا زندان و انزوا و بدبختی تجربه کردند . همه که خلخالی و لاجوردی و رجوی نبودند

پشت سر کیا ما داریم بد و بیراه میگیم ؟ و هیچ تفکیکی هم قائل نیستیم

اخه یه تحصیلکرده که ماها باشیم با چند دهه سن و سال باید بتونه با عوام جامعه یه فرقی داشته باشه یا نه ؟ همینطور چشممون را ببنیدم و بگیم این چپی های فلان فلان شده در حالی که من نوعی خودمو میگم به کسی برنخوره انگشت کوچیکه بسیاری از همین چپی های فلان شده هم نبوده و نیستم

تحصیلات من مهنذسی است ولی به شعر و ادبیات علاقمندم

دکتر رضا براهنی
        عضو هیئت موسس کانون نویسندگان ایران و رئیس انجمن قلم کانادا !!!! که اثارش به چند زبان دنیا ترجمه شده

زندگی ادبی و فرهنگی و البته محقر و سراسر شرافت بدون کمترین تعلقاتی مادی و ثروت و غیره که در انزوا و بی خبری سال گذشته در کانداد از دنیا رفت
        زیر خبر درگذشتش سال گذشته در فضای مجازی ، فضای نفرت و انتقام و مزخرف گوئی تا حد تو فلان شده تجزیه طلب بودی و و و ... میچربید بر کسانی که اصلا بدونند ایشون کی بوده و چه گفته و چه کرده . این رفتارها مایه شرم و خجالت است و درونمای دالانی تاریک

اینطوری که نمیشه تاریخ و ادمها را قضاوت کرد
        حالا بریم استخوان های این بیچاره را تا تجزیه نشده بکشیم بیرون و بگیم فلان شده تو چطوری با مدرک دکترا متوجه نشدی اون انقلاب به اینجائی که هستیم ختم میشه و چرا حمایت کردی ؟
        اخه رو چه حسابی ؟

من نوعی اگر جای او و ان زمان بودم پرفسور تر از او بودم ؟ یا پیش بین تر ؟ یا بدون خطا ؟

هم شما میدونید و هم بسیاری دیگر ، افکار و منش من با بسیاری نمیخونه و احتمال زیاد رو اعصابتون هستم و بهتر می بینم ادامه ندهم

درود بیفور جان

برای آینده ایران خانم چه کنیم ؟

سنگ بنای درست برای ایران خانم چیه و چرا اینه ؟

بیا بنویس بیفور جان ، گویا می خوای حرف نو بزنی بدور از انتقام و خشونت ، جذابه بیا بنویس برامون

نظر

• Madeiniran
          Banned
          • Dec 2022
          • 390

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
          ...

برای آینده ایران خانم چه کنیم ؟
          ....
          ثبات
          تغییرات هر چقدر هم خوب اما تدریجی
          مطالعه
          آشنایی با تاریخ ایران
          کنار گذاشتن بت پرستی /.:biggrinsmiley.:/
          کنار گذاشتن اعتقاد دایی جان ناپلیونی که همه چی دست خودشونه
          سوال از خود که من برای کشورم چه کردم ؟

نظر

• گنجشک
            ستاره‌دار(3)
            • Jun 2022
            • 1317

جناب احسانی درود

مسئله 666

ابلیس بنده رانده شده بعد از 6000 سال زهد و بدبختی و مشقت داشت به مقام تقرب می رسید

که خداوند رحمان و رحیم انسان را از خاک آفرید فتبارک الحسن الخالقین

ابلیس هم 6000 سال خون جگر خورده بود که به یک معیشت نیم بندی برسه که اینم مالیده شد رفت

حالا برای معیشتش چه غلطی باید بکنه این بنده رانده شده ؟ اون 6000 سال چی میشه ؟

نظر

• amir12
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 707

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
              ‏مولانا گرگیج به طالبان: دو هزار هکتار زمین ما را پس بدهید؛ اگر آب به ما نمی‌دهید، زمین ما را که نگیرید
              --------------
              قدرت اول موشکی منطقه نه تنها آب از طالبان نمی توانند بگیرد، زمینهای کشاورزی مردم را هم با یک سوتی احمقانه در دیوار کشی به فنا داد !!!

هرج و مرج پنهان و نارضایتی عمومی در کشور که باشد ، طالبان به راحتی مقامات ارشد کشور را مسخره و تهدید میکند و .... !!!

هیچ یک از گنده ... های نظام در مقابل طالبان موضع نگرفتند و اما در مورد حجاب که یک موضوع داخلی فردی است چه غوغاهایی بپا کردند و .....!!!

قذرت موشکی اول منطقه سرنوشت اقتصادش وابسته به نرخ دلاری است که در هرات افغانستان تعیین میگردد!!!

طبل های تو خالی با شکم های گنده !!!

================================

سهام ارزان است اما فعلا ارزشمند نیست چون اوضاع مردم خوب نیست !!!( صف های فروش بدون خریدار دور از ذهن نیست)

سهم بمولد فقط پس از 30 هزار تومن سودی که به خریداران عرضه اولیه داد صفش عرضه شد !!!

آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2023/08/21, 11:32.

نظر

• EURASIA
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1253

ممنون از پاسخ
                بنده گفتم اتحادیه اروپا نه اتحایده کره زمین یا جهان

اتحادیه اروپا را بعنوان نهادی جهانی در نظر نگرفتم وگرنه اروپا که یک قاره است . کل جهان که نیست و اینو دیگه نیک دانم !!! /:.negaran.:/

منظورم از مثال اتحادیه اروپا در این حد بود که این کشورها مرزها و بگیر و ببندهای ورود و خروج را برداشتند و از اون ملی گرائی افراطی سابق در برخی کشورها فاصله گرفتند
                از شما ممنوم برای پاسخ

می دونم اتحادیه اروپا یک قاره و نه کل زمین

اما نکته بحث همین جا بوده شما عنوان کرده بودید ناسیونالیسم در حال تضعیف است و اتحادیه اروپا هم به عنوان مثال قید کرده بودید.

من هم نوشته بدم این فقط یک تاکتیک برای ناسونالیسم بزرگتر است برای مقابله با کشورهای نوظهور.

نکته بعدی انکه اتفاقا مرزهای شون بسیار قدرتمند هستند وبگیر و ببندهایشون ( کشورهای اروپایی ) حتی از ما هم بیشتر است.

( ببینید بحث سر اهمیت ناسیونالیسم بوده و ملی گرایی اتفاقا امروز از گذشته هم اهمیت بیشتری دارد )

اما اگر نژاد پرستی منظور است اره انسانها در مجموع روابط بهتر از گذشته با هم دارند. و متوجه هستند باید به نژادهای گوناگون بی احترامی نکنند. به خصوص اینترنت و ارتباط ها ملل انسان ها را به هم شبیه کرده و د ر روابط بین الملل مکتب ایده الیسم که ارتباط ملل را تقویت می کنند در حال گسترش است.

یک نکته دیگه یادمه سازمان های بین المللی مثل G 20 - G7 و ... به عنوان نمادی برای کمتر شدن ناسیونالیسم قید کردید و حتی جناب طیب ذوق زده شده و افکار شما را بسیار پسندید.

اما نکته مهم این است که اتقفا قا این سازمانها بین دولتی هستند ( یعنی همون ناسیونالیسم و دولت ملت ) و نه جهانی.

در مجموع هم وطن گرامی اگر موافق باشید بحث را متوقف کنیم چون من می دونم مطالب تا یک حدی که گفته شد افراد دیگه متوجه اصل بحث هستند و نیازی به ادامه که سبب خستگی می شود نیست.

به امید جهانی پر از صلح و رفاه و ازادی@};-
                آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/08/21, 13:01.
                زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Davar
                  Banned
                  • May 2017
                  • 3132

برنامه آمریکا برای ایران

✍️ محمود سریع القلم

✅به عنوان یک پایه تئوریک حکمرانی، دولت فعلی آمریکا معتقد است ضمنِ افزایش تولید ناخالص داخلی 25 تریلیون دلاری آمریکا (چین 18 تریلیون و روسیه 1.7 تریلیون)، تحولات جهانی باید به گونه ای مدیریت شود که آمریکا بتواند به اهداف اقتصادی خود برسد و دموکرات ها یک بار دیگر ریاست جمهوری را در 2025 از آن خود کنند. از این رو، بنیان سیاست خارجی آمریکا در دولت بایدن، برون سپاری، بدون درگیری های دراز مدت و سردردهای سیاسی است. استرالیا، کره جنوبی، ژاپن و هند در برابر چین به کار گرفته شده اند؛ لهستان، آلمان، فرانسه، انگلستان و کشورهای اسکاندیناوی در برابر روسیه همکاری می کنند و اسراییل و عربستان، برون سپاری ایران را به عهده گرفته اند. واشنگتن این مجموعه را مدیریت و هماهنگی می کند

✅واشنگتن با افزایش فشار بر چین، عراق، ترکیه، امارات و هند، مدیریت سخت تر تحریم ها را به عنوان بخشی از Plan B در پیش گرفته است. تا دو سال آینده که دولت بایدن، امور را در دست دارد، روش Remote Control امریکا در رابطه با ایران ادامه خواهد داشت. بنیان های این روش عبارتند از: انزوای سیاسی، جلوگیری از سرمایه گذاری خارجی، افزایش نرخ تورم و منوط کردن عموم گشایش های مالی به تایید وزارت خزانه داری.

✅شواهد حاکی از آن است که این روش فعلی امریکا، شباهت فراوانی با مفروضات و استراتژی آمریکا نسبت به کمونیسم شوروی در دوران جنگ سرد دارد که توسط روس شناس آمریکایی George Kennan طراحی شده بود. او که از نظر عمق درک از شوروی نمونۀ دومی در تاریخ دیپلماسی آمریکا ندارد، معتقد بود تقابل با شوروی هیچ نیازی به کار نظامی ندارد؛ شوروی یک سیستم خود مخرب است و با گذشت زمان به انتها میرسد.او اعتقاد داشت هرچند مردم به آزادی و دموکراسی علاقمندند، اما قبل از آن می خواهند زندگی کنند و به ثبات اقتصادی و کارآمدی فکر می کنند.

✅اروپایی ها نقش دوم را در استراتژی غرب نسبت به ایران بازی می کنند. زمانی که ایران درآمدهای صد میلیارد دلاری از فروش انرژی داشت، شرکت های اروپایی برای تعامل اقتصادی با ایران با دولت های خود لابی می کردند، اما با کاهش اساسی این درآمد، ایران جذابیت اقتصادی گذشته را ندارد. تجارت اروپا با بعضی از کشورهای بسیار کوچک مانند لیتوانی حتی از ایران هم بیشتر است. مهم ترین موضوع اروپا درقبال ایران، جلوگیری از تسلیحات هسته ای است که از منظر جغرافیایی و ژئوپلیتیکی آنها، قابلیت تسرّی و اشاعه به مصر، ترکیه، عربستان و عراق را داشته و در قرابت اروپا، به زرادخانه هسته ای تبدیل شده و استعداد تبدیل شدن خاورمیانه به منطقه ای با تخاصمات پایان ناپذیر نظامی و امنیتی را دارد. موضوع ایران برای اروپا، موضوع امنیت ملی است. هرچند ممکن است در میان اعضای اروپا، شدت و ضعف Plan B متفاوت باشد، ولی تحولات دو ماه گذشته حاکی از اتفاق نظر پیرامون افزایش فشارها است. دلیل فعال شدن Plan B، به خاطر این برداشت است که از نظر آنها ایران در تنظیم و نهایی کردن برجام 2 تعللِ عمدی می کند چون نمی خواهد اهرمِ برنامۀ هسته ای را از دست بدهد

✅اروپا و آمریکا برداشت بسیار منفی از سیستم سیاسی و حاکمیت ایران دارند و ار سویی حفظ یک ایران ضعیف و مُعلّق که نتواند پیشرفت کند، ثروت تولید کند و در جامعۀ جهانی تعامل کند به نفع امنیت ملی اسراییل است.

✅غرب نسبت به ایران، طیفی از عناصرمختلف را در بر دارد که یکی از آنها بلندکردن چوب مخالفان حاکمیت است. آنها به وضوح نمی خواهند ایران یک قدرت هسته ای شود ولی با قدرتمند و ثروتمند شدن ایران مشکلی ندارد. در مقابل، همسایگان ایران نه می خواهند ایران هسته ای شود و نه قدرتمند و نه ثروتمند. غرب حتی ممکن است با حملۀ نظامی از هسته ای شدن ایران جلوگیری کند، ولی

همسایگان ایران با قدرت نرم مالی، رسانه ای، تعلیق و سناریوهای درجا زدن اقتصاد و توسعه کشور، مانع قدرتمند شدن آن خواهند شد.

✅اگر از تاریخ بیاموزیم، ایران نمی تواند در خاورمیانه به یک قدرتِ مسلط و پایدار سیاسی و نظامی تبدیل شود اما در فرهنگ و اقتصاد، فرصت ها فراوان است. هیچ گاه اعراب و ترکیه ، ایران را به عنوان یک قدرتِ مسلط نخواهند پذیرفت مگر آنکه به GDP پنج تریلیون دلاری برسد. اگر لازم باشد با هر قدرتی شریک می شوند تا مانع از تسلطِ ایران شوند. بی دلیل نیست در ترم اول و سال اول تدریس علم روابط بین الملل، آموزش داده می شود که اولین اقدام یک کشور برای قدرتمند شدن و تأمین امنیت ملی، صلح و تفاهم و سازگاری با همسایگان است. از زمان مشروطه تا به حال، ایرانیان در مسیر #توسعه و #دموکراسی هم چنان دور خود می چرخند.

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1317

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                    از شما ممنوم برای پاسخ

می دونم اتحادیه اروپا یک قاره و نه کل زمین

اما نکته بحث همین جا بوده شما عنوان کرده بودید ناسیونالیسم در حال تضعیف است و اتحادیه اروپا هم به عنوان مثال قید کرده بودید.

من هم نوشته بدم این فقط یک تاکتیک برای ناسونالیسم بزرگتر است برای مقابله با کشورهای نوظهور.

نکته بعدی انکه اتفاقا مرزهای شون بسیار قدرتمند هستند وبگیر و ببندهایشون ( کشورهای اروپایی ) حتی از ما هم بیشتر است.

( ببینید بحث سر اهمیت ناسیونالیسم بوده و ملی گرایی اتفاقا امروز از گذشته هم اهمیت بیشتری دارد )

اما اگر نژاد پرستی منظور است اره انسانها در مجموع روابط بهتر از گذشته با هم دارند. و متوجه هستند باید به نژادهای گوناگون بی احترامی نکنند. به خصوص اینترنت و ارتباط ها ملل انسان ها را به هم شبیه کرده و د ر روابط بین الملل مکتب ایده الیسم که ارتباط ملل را تقویت می کنند در حال گسترش است.

یک نکته دیگه یادمه سازمان های بین المللی مثل G 20 - G7 و ... به عنوان نمادی برای کمتر شدن ناسیونالیسم قید کردید و حتی جناب طیب ذوق زده شده و افکار شما را بسیار پسندید.

اما نکته مهم این است که اتقفا قا این سازمانها بین دولتی هستند ( یعنی همون ناسیونالیسم و دولت ملت ) و نه جهانی.

در مجموع هم وطن گرامی اگر موافق باشید بحث را متوقف کنیم چون من می دونم مطالب تا یک حدی که گفته شد افراد دیگه متوجه اصل بحث هستند و نیازی به ادامه که سبب خستگی می شود نیست.

به امید جهانی پر از صلح و رفاه و ازادی@};-
                    یوفو و آدم فضایی های متخاصم ! می توانند جهانی سازی به ارمغان بیارن

بهرحال همیشه وجود یک دژمن مشترک آثار و برکات خاص خودشو داره

آن وقت داور خان و تجزیه طلب و ساندیسیون و ..... در یک ساید با هم برابر وایت واکرها متحد میشن !

نظر

• Davar
                      Banned
                      • May 2017
                      • 3132

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                      یوفو و آدم فضایی های متخاصم ! می توانند جهانی سازی به ارمغان بیارن

بهرحال همیشه وجود یک دژمن مشترک آثار و برکات خاص خودشو داره

آن وقت داور خان و تجزیه طلب و ساندیسیون و ..... در یک ساید با هم برابر وایت واکرها متحد میشن !
                      قبل از اینکه یوفو و آدم فضایی ها بیان وایت واکرهای شمالی چندین بار خاک این سرزمین رو به توبره کشیدن
                      چندین بار سراسر این سرزمین رو اشغال کردند و در هر فرصتی که بدست آوردند در تجزیه این سرزمین از هیچ جنایتی دریغ نکردند

اون کسانی که فکر میکنن وایت واکرها به راحتی اجازه میدن که حکومتی مردمی در این سرزمین برپا بشه
                      در اوج خوش خیالی به سر می برن کافیه یه نگاهی به اوکراین داشته باشن.
                      دوران قاجار جنگ جهانی دوم قائله آذربایجان کودتای محمد مصدق .... همه و همه از تلاشهای وایت واکرهای شمالی برای اشغال این سرزمین هست که در خوش خیالی تمام همه رو نادیده و فراموش شده می انگاریم و با یه جمله: اینها مربوط به تاریخ میشه و تکرارش هیچ سودی نداره........ دیگران رو به خشونت و شاه پرستی متهم می کنن.

این فقط یکی از همسایگان ما هست در مورد دیگر همسایگان گفتنی ها هست.

.

آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/08/21, 14:53.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

نوروزی سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس: مسئولی که لواط کرده است قطعا باید از کوه پرت و تکه‌تکه شود تا همه ادب شوند

نظر

• EURASIA
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1253

این وسپه اعصاب مون خراب کرد با فروش بلوک امیدش.

اخه تو کف قیمت بلوک بفروشی

ان هم الان.

بعد میگه بابت بدهی به سهامدار عمده

خوب پس سود توزیعی زیر مجموعه ها را چکار کردی؟
                          زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2776

رئیسی: در ‌‌جنگ ترکیبی پیروزی با ملت ایران خواهد بود/ منتظران ظهور در مقابل ناهنجاری‌ها ایستادگی می‌کنند
                            رئیس جمهور با بیان اینکه منتظران ظهور در مقابل ناهنجاری‌ها، استکبار، خود‌خواهی‌ها و خودمحوری‌ها ایستادی می‌کنند، گفت: مستکبران به دنبال این هستند که ظلم را گسترش دهند

منتظران ظهور!!!!

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

"حامی حجاب اجباری آغازگر درگیری در نارنجستان شیراز بود"

پس از انتشار خبر صدور حکم شلاق و تبعید برای مردی که در نارنجستان شیراز با یک زن مداخله‌گر حامی حجاب اجباری درگیر شده بود، حال روزنامه فرهیختگان جزییات تازه‌ای از این واقعه را منتشر کرده است.

بر اساس این گزارش، برخلاف ادعای مقامات قضایی، شروع‌کننده هتاکی و درگیری نه این مرد بلکه زن مداخله‌گر حامی حجاب اجباری بوده است.حتی گفته شده زنان گردشگری که مورد هتاکی این زن قرار گرفته‌اند کاملا بدون حجاب اجباری نبودند بلکه تنها روسری آنها کمی عقب رفته بود؛ اما این زن مداخله‌گر چندبار زبانی به آنها تذکر می‌دهد و وقتی آنها به خواسته او برای "درست کردن حجابشان" عمل نمی‌کنند، زن مداخله‌گر سعی می‌کند روسری یکی از آنها را خودش جلو بکشد و سرانجام به این زن مشت می‌زند.

فرهیختگان نوشته دوربین‌های مداربسته نارنجستان تمام این واقعه را ضبط کرده و مردم خواهان انتشار این فیلم هستند.
                              dw_persian (https://twitter.com/dw_persian/statu...akLNm6gyw&s=19)
                              @mamlekate

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                                رئیسی: در ‌‌جنگ ترکیبی پیروزی با ملت ایران خواهد بود/ منتظران ظهور در مقابل ناهنجاری‌ها ایستادگی می‌کنند
                                رئیس جمهور با بیان اینکه منتظران ظهور در مقابل ناهنجاری‌ها، استکبار، خود‌خواهی‌ها و خودمحوری‌ها ایستادی می‌کنند، گفت: مستکبران به دنبال این هستند که ظلم را گسترش دهند

منتظران ظهور!!!!

حالا این ملت ایران کی هست؟

باجناقها و لواطیون و اسیدپاشان و ساچمه زنان یا گروه مقابل شون ؟!؟

نظر

در حال کار...
                                X