اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مایکل داگلاس
    Banned
    • Sep 2020
    • 378

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

دو تا کشور میخوان بجنگند.نه ارزش پولشان پایین آمد نه کالایی گران شد.

کشور ثالث بورسش پوکید.دلارش 50 را رد کرد.کالا هم گران شد.ماشین افزایشی شد.

جالبه !!!!!

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1626

گنجشک عزیز....
      یه جوردیگه باید بگم...متاسفانه من به خوبی شما یاجناب احسانی نمیتونم اصل مطلب رو برسونم...یه ضعف نوشتاری بزرگ دارم...
      یه جور دیگه میپرسم....من به نقاط ضعف دموکراسی واقفم....پس این مقوله موضوع بحث نیست....
      من به اصالت اخلاق....واخلاق گرایی گرایش دارم...این اصل موضوع بوده....حالا مشکل من تعریف اخلاق است....هرتعریفی از این واژه بفرمایین....یه جای کار باز میلنگه....نسبی بودنش عامل این مشکله....
      خوب...حالا باید برای تعریف واجراش...از دین کمک بگیریم...یا از خردجمعی...یا راه سوم...
      چگونه باید تضادمنافع را کاهش دهیم ...نمیشه که تمام افغانستان را لاین سرعت آزاد درست کنیم...راه ماشین روهم ندارند با..چارپا ...طی طریق میکنن....
      راهکار دادم...قانون تدوین کنیم...برای هرکاری...هرجاش مشکل پیدا کرد....بعدا بهینه اش کنیم....قانون باید براساس خرد جمعی باشد...ممکنه این قانون برای یه اقلیتی...مناسب نباشه....اینجا دیگه چاره ای نیست...باید حداقل فدای اکثریت شود....
      اخلاق...میتونه فاصله حداقل وحداکثر رو کاهش بده....
      یه قانون نانوشته در طینت وسرشت انسانها اما مشترکه...این قانون...را اخلاق...وجدان...ذات پاک...یاهرچیزی نزدیک به آن میشه تعریف کرد....درافرادمختلف...میزان این وجدان...کم وزیاده....
      پس درمجموع...قانون ضروریست...برپایه...اخلاق وخرد جمعی....
      شما اما فرمودین...حرف من رو نه تائید میکنیدنه تکذیب...این یعنی...شما راهکاری دارین...به موازات...راهکار من...که ممکن است بهتر یا بدتراز آن باشد...وباید قضاوت شود....اما راهکاری بیان نفرمودین
      جناب مصطفوی...ابتدای کار...متنی ازجایی آورده بودند...که علم روسپی شده...چون اخلاق...را رد کرده است....ونتیجه گیری کردند...قانون باید براساس شرع باشدنه..علم...که پاسخ داده شدوایشون هم...مثل بقیه مباحثاتشان...ازنظریه شون دفاع نکردن....
      اما درباب راهکار سوم شما...اگر موجود است وشما میدانید مشتاق شنیدنم....امااگر دوباره درباب ضعف دموکراسی مطلب دارین...بنده را از ادامه بحث معاف بفرمایین....

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
        دو تا کشور میخوان بجنگند.نه ارزش پولشان پایین آمد نه کالایی گران شد.

کشور ثالث بورسش پوکید.دلارش 50 را رد کرد.کالا هم گران شد.ماشین افزایشی شد.

جالبه !!!!!
        آخرش هم جنگ نمیشه احتمال زیاد
        فقط منفی بورس وتورمش برای ما میمونه!!

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1307

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
          گنجشک عزیز....
          یه جوردیگه باید بگم...متاسفانه من به خوبی شما یاجناب احسانی نمیتونم اصل مطلب رو برسونم...یه ضعف نوشتاری بزرگ دارم...
          یه جور دیگه میپرسم....من به نقاط ضعف دموکراسی واقفم....پس این مقوله موضوع بحث نیست....
          من به اصالت اخلاق....واخلاق گرایی گرایش دارم...این اصل موضوع بوده....حالا مشکل من تعریف اخلاق است....هرتعریفی از این واژه بفرمایین....یه جای کار باز میلنگه....نسبی بودنش عامل این مشکله....
          خوب...حالا باید برای تعریف واجراش...از دین کمک بگیریم...یا از خردجمعی...یا راه سوم...
          چگونه باید تضادمنافع را کاهش دهیم ...نمیشه که تمام افغانستان را لاین سرعت آزاد درست کنیم...راه ماشین روهم ندارند با..چارپا ...طی طریق میکنن....
          راهکار دادم...قانون تدوین کنیم...برای هرکاری...هرجاش مشکل پیدا کرد....بعدا بهینه اش کنیم....قانون باید براساس خرد جمعی باشد...ممکنه این قانون برای یه اقلیتی...مناسب نباشه....اینجا دیگه چاره ای نیست...باید حداقل فدای اکثریت شود....
          اخلاق...میتونه فاصله حداقل وحداکثر رو کاهش بده....
          یه قانون نانوشته در طینت وسرشت انسانها اما مشترکه...این قانون...را اخلاق...وجدان...ذات پاک...یاهرچیزی نزدیک به آن میشه تعریف کرد....درافرادمختلف...میزان این وجدان...کم وزیاده....
          پس درمجموع...قانون ضروریست...برپایه...اخلاق وخرد جمعی....
          شما اما فرمودین...حرف من رو نه تائید میکنیدنه تکذیب...این یعنی...شما راهکاری دارین...به موازات...راهکار من...که ممکن است بهتر یا بدتراز آن باشد...وباید قضاوت شود....اما راهکاری بیان نفرمودین
          جناب مصطفوی...ابتدای کار...متنی ازجایی آورده بودند...که علم روسپی شده...چون اخلاق...را رد کرده است....ونتیجه گیری کردند...قانون باید براساس شرع باشدنه..علم...که پاسخ داده شدوایشون هم...مثل بقیه مباحثاتشان...ازنظریه شون دفاع نکردن....
          اما درباب راهکار سوم شما...اگر موجود است وشما میدانید مشتاق شنیدنم....امااگر دوباره درباب ضعف دموکراسی مطلب دارین...بنده را از ادامه بحث معاف بفرمایین....
          جناب مگنوس ممنون از حوصله ای که تا اینجا بخرج دادید

صرفا از ریپلای گرفتن از پست شما ، همان جمله ای بود که نوشته بودید طینیت دمکراسی دزدی را قبول نمی کنه

دمکراسی هم می تونه دزد و قاتل و راهزن باشه ، چون بر گرفته از نظر اکثریت هست و شرایط تعیین کننده است

@};-

با این جمله ای هم که اینجا قرمز کردم ، شدیداً و شدیدتر مخالفم

" این قانون برای یه اقلیتی...مناسب نباشه....اینجا دیگه چاره ای نیست...باید حداقل فدای اکثریت شود.... "

این باید از کجا اومد ؟

وقتی مشخص شد که اکثریت خالی از خطا و اشتباه نیستن و شرایط می تونه اون ها را در جایگاهی قرار بده که تصمیم اشتباه بگیرند ! چرا ریش و قیچی حداقل را بدیم دست آنها ؟ که اونا هم بگن حداقل فدا بشه !!!!

(اینا که تعدادشون بیشتره ، 4 نفرشون هم ایثار کنه فداکاری کنه فدا بشه چیزیشون نمیشه ! چرا اینایی که حداقل هستن و در خطر انقراض را فدا کنیم !!! )

پاسخ من اینه که حداکثر و حداقل انقدر با هم فکر کنند فکر کنند فکر کنند و راه حلی را پیدا کنند که نیاز نباشه هیچ یک فدا بشن ! همه محترم شمرده بشن و جانشان ارزشمند حتی در بحرانی ترین شرایط ( هیچ یک حس برتری بر دیگران نداشته باشه مگر اینکه توانایی حل مشکل داشته باشه )

کسی اگر ادعای الیت بودن داره ، خودش فدا کاری کنه و بکشه کنار به نفع بقیه ! یا اینکه مسئله را جوری حل کنه که همه سود ببرند

تعریف نخبه و الیت و روشنفکر همینه که جایی که چیزی کم اومده و تضاد منافع شکل گرفته و قراره دعوا بشه ، بنوعی یک حرکتی بزنه ارزش افزوده ای ایجاد کنه که همه بهره مند بشن اصلا کسی دیگه به اون موضوع قبل فکر نکنه
          ( بقول آشیخ حسن ، چنان رونق اقتصادی ایجاد کنم کسی دیگه اصلا به یارانه و بود و نبودش فکر نکنه !!! شدنی هم هست ! نخبه می خواد )

نمونه اش هم اهرم

یک سنگی یک راهی را بسته تکون نمی خوره 100 نفری هم که هولش میدن

یکی میگه 10 نفر از چاق ترین نفرات جمع را به قتل برسونیم از جسدشون پله بسازیم ! مشکل حل میشه 90 درصد جمعیت هم که لاغر تر بودن رای میدن تصویب میشه !!! این که نشد راه حل

یک عاقلی باید پیدا بشه ، اهرم را اختراع کنه سنگ را جابجا کنه

@};-

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

کیم کارداشیان از جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا درخواست کرد که یک نسل‌کشی دیگر ارامنه را متوقف کرده و از ارامنه در مقابل جمهوری آذربایجان محافظت کند.

وی از بایدن و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه خواست تا با اعمال تحریم ها و قطع کمک های خارجی به جمهوری آذربایجان فورا موضع گیری کنند. وی اعلام کرد که جمهوری آذربایجان تنها راه نجات بین جمهوری آذربایجان و ارمنیان مسیحی بومی آرتساخ یا قره باغ کوهستانی و بقیه جهان را مسدود کرده است.

وی در ادامه اضافه کرده که: ما نوادگان بازماندگان نسل‌کشی ارامنه هستیم و نمی‌خواهیم درباره به رسمیت شناختن یا بزرگداشت یک نسل‌کشی دیگر در آینده صحبت کنیم.

نویسندگان این درخواست می گویند که محاصره کریدور لاچین، تنها جاده ای که ارمنستان را به قره باغ کوهستانی متصل می کند، دولت خودکامه آذربایجان را جسور کرده است تا از قحطی به عنوان سلاحی علیه جمعیت ارمنی در منطقه استفاده کند.

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

شبکه تلویزیونی اسرائیل :
              منابع روسی مدعی هستند که ایرانی ها آماده انتقال واحدهای نظامی به داخل خاک ارمنستان برای عملیات پشتیبانی هستند.

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

ساکنان قره‌باغ کمک باکو از مسیر آغدام را رد کردند/ کمک‌های فرانسه در مرز آذربایجان متوقف شد
                ۱۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸ اخبار بین الملل اخبار ترکیه و اوراسیا

تسنیم

...
                صبح تو سایتهای داخلی حکومت ایران دیدم که
                آذربایجان آرد فرستاده کیفیت و استاندارد آردها توسط روس‌ها تایید هم شده ولی ارمنیهای تندرو قبول نمی‌کنند حتی نماینده و رییس حزب میانه رو پارلمان دولت خودگردان ارمنی قره باغ.فردی به نام باباییان. پیشنهاد داده از هر دو گذرگاه اغدام و لاچین موادغذایی وارد بشه ولی تندروها وعرزشیهای ارمنی میگن فقط لاچین! یعنی مردم غیر نظامی بمیرند تا بتونیم با فشار سیاسی به جامعه جهانی بخاطر گرسنگی و قحطی برای مردم لاچین را باز کنیم و شکست نظامی را جبران کنیم!!با قتل عام مردم خودمان از گرسنگی!!
                یعنی مرگ ارامنه را کردند وسیله باز کردن لاچین
                ضمن اینکه خود قره باغ هم اشغال شده توسط ارامنه ولی با این حال هیچکس حق ندارد مردم را ازگرسنگی تلف کند
                کیم کارداشیان هم گودرز را با شقایق پیوند داده !!

نظر

• مایکل داگلاس
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 378

جنگ آزربایجان و عرمنستان اجتناب ناپذیر هست.

کریدور زنگه زور باز خواهد شد یا با جنگ یا بدون جنگ.

کیشی توپوردوین یالاماز

جنوب عرمنستان خط قرمز ایران است.پس بایس پای حرفش بایسته.باید مداخله کنه. و از اشغال جنوب عرمنستان ممانعت به عمل بیاره.وگرنه این عربده کشی های دو ساله چیزی شبیه هارت و پوت می مانه..

گفتم کیشی توپوردویون یالاماز
                  آخرین ویرایش توسط مایکل داگلاس؛ 2023/09/09, 19:10.

نظر

• مایکل داگلاس
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 378

دو ارزش عظیم وجود دارد، که وجود یک انسان را تحسین میکند، برای مرد شجاعت، و برای زن منصف و صادق بودن. دور از این دو، یک فضیلت دیگر برای هر کدام مرد و زن وجود دارد، وآن وفادار بودن به خانه و خاکشان است تا جایی که جان خود را برای آن بدهند، #تورکها قهرمانند برای اینکه این فضیلت را دارند، به همین دلیل شاید ما همیشه بتوانیم #تورکها را بکشیم، ولی ما هرگز نمیتوانیم آنها را شکست دهیم
                    .
                    .
                    ناپلئون بناپارت امپراطور فرانسه

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

در مرز ارمنستان چه خبر است؟/ سراب <<زنگزور>> و سیاست منطقی ایران - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

مهر نیوز وابسته به سپاه

تحلیل چند ساعت قبل

میگه راه حل دیپلماسیه

عرض کردم که ایران دخالت نخواهد کرد
                      آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/09/09, 19:41.

نظر

• مایکل داگلاس
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 378

علیرغم چاپ خبر سفر سردار باقری به جمهور آزربایجان در روزنامه صبح امروز و قطره اطلاعات و برخی رسانه های رسمی و حتی علیرغم مخابره خبر ورود سردار باقری به باکودر ساعات گذشته از سوی رسانه های رسمی.

به دلایل نامعلوم این خبر را سو برداشت از سوی رسانه ها اعلام و تکذیب شد.َ

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1626

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                          شبکه تلویزیونی اسرائیل :
                          منابع روسی مدعی هستند که ایرانی ها آماده انتقال واحدهای نظامی به داخل خاک ارمنستان برای عملیات پشتیبانی هستند.
                          یادشیمالاولی گرل افتادم....میگفت...آقای زس با یه کپه ریش!!حالا ریششو کجا دیده بماند....ولی خدائیش آقای زس...این کیم کارداشیان که فرمودین...کیه؟؟چیکارس؟؟حزب اللهیه؟....بسیجیه؟؟....هرچی فکر میکنم....یادم نمیاد

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

وزنامه دولتی «ایران»؛ رفراندوم حجاب نمی‌گذاریم چون ظرفیت رسانه‌ای مخالفان قوی‌تر است

روزنامه دولتی «ایران» در دفاع از عدم برگزاری رفراندوم برای نوع پوشش در جامعه نوشته است که «حقیقت این است که توده‌های مردم بیش از هر چیز متأثر از رسانه و روایت‌های برساخته رسانه‌ها از واقعیت هستند» و ظرفیت‌های رسانه‌ای گفتمان مخالف حجاب به مراتب «بیشتر» و «مهیا تر» از گفتمان مدافع حجاب است.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                              یادشیمالاولی گرل افتادم....میگفت...آقای زس با یه کپه ریش!!حالا ریششو کجا دیده بماند....ولی خدائیش آقای زس...این کیم کارداشیان که فرمودین...کیه؟؟چیکارس؟؟حزب اللهیه؟....بسیجیه؟؟....هرچی فکر میکنم....یادم نمیاد
                              استغفر الله

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

[COLOR=#333333 !important]هفت صبح[/COLOR]/ روزنامه هفت صبح نوشت: سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران امروز شنبه راهی باکو می‌شود تا با وزیر دفاع جمهوری آذربایجان ملاقات کند. علت این سفر را رسما «توسعه مناسبات و همکاری‌های دفاعی و نظامی دوجانبه» عنوان کرده‌اند اما اگر به‌طور مداوم تحولات منطقه قفقاز جنوبی را دنبال کرده باشید بهتر می‌دانید عالی‌ترین مقام نظامی ایران برای کاهش التهاب موجود بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان تلاش می‌کند. موضوعی که بعضی‌ها می‌گویند امکان دارد به‌زودی آتش جنگی در شمال غرب ایران را شعله‌ور کند. ارمنستان و جمهوری آذربایجان در دو روز گذشته بیشتر از همیشه به «جنگ» نزدیک شده‌اند.
                                -------
                                https://akharinkhabar.ir/politics/9742943/%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D9%81%D8%AA-%D8%B5%D8%A8%D8%AD-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D8%B3%D8%B1%D9%84%D8%B4%DA%A9%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%82%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D9%88
                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/09/09, 20:22.

نظر

در حال کار...
                                X