کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
جدا از شوخی
این شبها شبكه آی فیلم دارد مجموعه سلطان و شبان را پخش می كند
شاهكار آقای داریوش فرهنگ
یعنی برخی اوقات فكر می كنم
تما م این نمایش نامه زندگی جاری ما در ایران در همین لحظه و زمان و مكان هست
ممنون |آقای داریوش فرهنگ
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
او در یادداشت خود نوشت:[۴] «مدتهاست احساس خفت و شرمندگی میکنم به عنوان یک ایرانی. دو چشم دارم که میبینم و دو گوش که میشنوم و یک قلب کوچک که میلیونها قلب شکسته هموطنان اش را احساس میکند. سالهاست یک آب خوش از گلوی کسی پایین نرفته…(….) هرگز جزو هیچ گروه و دسته و حزب و سازمانی نبوده و نخواهم بود. سالهاست در هیچ محفل و مجلس و مناسبتی نبودهام. اما سالهاست که رنج و درد تاریخی مردم را دیدهام. این مردم «داد» خود از که بخواهند…؟ از که بستانند؟همیشه داد از بی دادگر میخواستیم.امروز این مردم داد از که بستانند؟همینجا و به احترام رنج بیپایان مردمان اعلام میکنم: تا زمانی که رنگ خوش نبینند
سلام علیکم فرصتی دست داد نکاتی عرض کنم 1- معاندین ومتخاصمانی که کم به نابودی حکومت اسلام بستند نتوانستند 25 شهریور با بی محلی ملت فهیم وسرشان به سنگ خورد 2- اقتدار ریاست جمهورمان در سازمان ملل از معجزات الهی بود 3- مقامات دومین کشور قدرتمند از کشور و درخواست مشاوره از ما عظمت اقتدارمان است 4- امید نااگاهان اینجا هم هدایت شوند 5-والسلام
[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
سلام به همه
آیا می شوددونفردریک سفره غذابخورندوازیک کاسه آب بنوشندودریک لحاف به خوابندوازیک آب وهوا استنشاق کنندو...
یکی درهمان زمان دربهشت(افکار)ودیگری درجهنم(افکار)!؟
پس به خودبنگریم تادیر نشده!
من اینم وجمع من هاماییم!
حاصلش اینی است که هست!
یاد ضرب المثل عقل آدمها به چشمون هست افتادم درضمن برخی مستاجر هستند
راستی اگه برخی مستاجر ها
به هر دلیلی اجاره رو پرداخت نكنند یا دیر پرداخت كنند
موجر جرات داره شكایت كنه
بله
ببینم می تونید سر بنده رو زیر آب كنید
ببنید یك حالت بیشتر نداریم
اونم حالت هر چی اونها بگویند قبوله
حالا چرا
چون اونها اسلحه دارند زور دارند پول دارند تبلیغات دارند رسانه دارند و خلاصه خیلی چیزها ددارند كه ما هم خیلی چیزها نداریم پس سعی می كنم قبل از اینكه اونها منو خفه كنند خودم خفه بشوم والسلام علیك و رحمه الله و للعالمین احسانا
نظر