اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1713

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

کاش میشد با جناب خامنه ای رو در رو در حد 3 دقیقه بشینم فقط این سوالو بپرسم که اقا گیرم شما این قاعله رو هم خوابوندی و با توجه به سنت 5 یا 10 سالم عمر کردی با توجه به اینکه شما صدها برابر امثال من درس فقه و ....رو خوندی و به قیامت اعتقاد داری واقعا به چه قیمتی حاضری این چند سالم حکومت کنی ؟؟؟چند نفر دیگه بمیرن از راهت برمیگردی ؟؟چند خانواده دیگه دسته گلشون پر پر بشه به عزا بشینن کارت رو ول میکنی ؟؟؟
    حرفشون صب تا شب از روز اخرته عملشون طوریه انگار تا چند هزار سال زنده هستن!!!!!!!!!
    لابد قیامتی وجود نداره دیگه ....لابد

نظر

• Elcid
      Banned
      • Sep 2020
      • 1239

پاسخ : اخبار

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      با کسی که پول میگیره نفهمه بحث بیفایده س
      این السید همه اینایی که میفرمایید رو دهها برابر بهتر از من و شما میدونه منتها نفعش در نفهمیدنه
      یک خانم نویسنده و روزنامه نگار معروف هست به نام مهشید امیر شاهی که میتونید در مورد ایشون سرچ کنید روز ۱۷ بهمن ۵۷ در روزنامه آیندگان مقاله ای مینویسه که نظرش بر خلاف نظر ۹۹ درصد مردم و حتی روشن فکران آن روزگار بوده
      مینویسه من از تنها ماندن هرگز هراسی به دل راه نداده‌ام؛ ولی این بار می‌ترسم نه به خاطر خودم، بلکه به خاطر آیندهٔ این ملک و سرنوشت همهٔ آن‌ها که دوستشان دارم

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2161

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

توفیلم معلومه کارخودوشونه

7سال توسوریه وعراق هم کاراینهابوده

ازاونجا بیرونشون کردند اومدند سراغ خودمون

اکران چند سکانس از تراژدی <<برای آزادی>> در شاه چراغ | خبرگزاری فارس
        در اینکه جوامع اسلامی بازیچه خوبی برای سیاستمداران و قدرتهای بزرگ هستند شکی نیست ، حداکثر اختلاف نظر ما اینه که بازیچه دست چه کسی هستند.

مگر سردار سلیمانی پایان داعش را اعلام نکرده بود ؟!
        عبارت "پایانِ داعش" دقیقاً به چه معناست؟!
        میتونه به معنی فروپاشی و در هم کوبیده شدن
        و نابود شدن و ریشه کن شدن و فنا باشه.
        همچنین میتونه به معنی عقد قرارداد مصالحه باشه
        که دیگه با ما کار نداشته باشه
        و در عوض چیزی بهش بدند که معامله صورت بگیره.

یا اینکه اربابانِ دو طرف ، با هم صلح کردند
        که ایادی خودشونو از سوریه بیرون بکشند.
        آمریکا به عربستان میگه داعشو از سوریه بکش بیرون
        روسیه هم به ایران میگه نیروهاتو برگردون ایران .
        و به این صورت پایان داعش اعلام میشه.
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• آتلانتیس
          عضو عادی
          • Oct 2022
          • 162

یکی از مسائلی که از سوی حکومت برای ارعاب مردم صورت میگیره وهمین السید خودمون هم زیاد روش مانور میده بحث تجزیه طلبیه. یه جوری با آب وتاب تجزیه کردستان وبلوچستان را بیان می‌کنند که حالا اگه آخوند نباشه اینا جدامیشن.
          اصلا بلوچستان و کردستان به دلیل فقر صنایع ومنابع وعدم رسیدگی دولت‌های قبلی توانایی استقلال از یک دولت مرکزی را در حال حاضر ندارند.مگه ایالت باسک اسپانیاست که داعیه تجزیه طلبی داشته باشه.حتی خوزستان با اینکه فقر منابع به شدت دو ناحیه قبلی را ندارد،اما استانداردهای ساده واولیه یک حکومت مستقل را ندارد.تنوع قومی ،قبایل عشیره ای وفساد مقامات محلی وفقرمالی شدید از موارد نیازمندی به یک دولت مرکزی است.

نظر

• پاشا_
            Banned
            • May 2022
            • 248

=))=))=)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
            مرد حسابی چند ده نفر میخواد بیان تو رو بیدار کنن ...کجایی ؟؟؟ ایرانی هستی یا از خارجه مطلب میزنی ؟؟؟
            محور شرارت کل خاور میانه و هر جا که میتونه رو به اتیش کشیده و داره میکشه بعد دنبال دژمن میگردیم
            شماها چقد پررو تشریف دارین خدایی
            ادم حیرت میکنه از وقاحت کسانی که پشت رژیم هستن
            قدرت امریکا و کشورای اروپایی رو اینا داشتن ببین چیکار میکردن با 4 تا پهباد و چند تا قایق نمیزارن اب خوش از گلوی کشورای همسایه بره پایین از این ورم مردم خودمون نون شب ندارن بخورن باز ول کن نیستن
            بخندیم ...گریه کنیم .....به افق خیره بشیم ...شماها دیگه کی هستین !!!!!!!!!!!
            بنده ایران هستم ولی جنابتان کجا به گمانم رو به قبله آلبانی
            من حیرت نمی کنم از اینکه افسار عده ای دست کسانی هست که امثال شما را اجاره کرده اند و علیه کشور و ملت خودتان شورانده اند به حق که نتانیاهو شما را سرمایه خودشان نامید .بله تخم لق محور شرارت را جرج بوش پسر در دهان رسانه ها( آن هم در زمان اوج گفتگوی تمدنهای محمد خاتمی) و رسانه ها هم در مغز شما فرو کردند و شما هم که مطیع مطلق.

این حجم از ساده اندیشی و بلاهت شما جای پررویی برای کسی نگذاشته بلکه جای تاسف. چون که همان هایی که افسار بدست هستند داد و فریاد تجزیه و تکه تکه کردن ایران را علنا می زنند ولی شما هنوز بیدار نشده اید که هیچ سواری نرم و راحت هم می دهید و جاده صاف کن دشمنان ایران شده اید .
            سالهاست عنوان کردیدفتو شاپ و فتو شاپ چه اشکالی دارد چهار تا پهپاد و موشک و ...همه فتوشاپ و ترقه فیزا
            شما چرا در قبال آمریکا و اروپا اینقدر عقده خاک بر سری دارید و همیشه خدا دوست دارید زیر یوغ و پرچم قدرت ثالث باشید.
            جای خنده برای بنده محفوظ هست بخاطر این ساده انگاری و جو گیری شما که دلخوش کردید به اراذل و اوباش و شعبان بی مخ های کف خیابان (که صد البته صف معترضین چه به حق و چه ناحق جدا از اینها هست) گریه هم مجددا مدت کوتاهی که بگذرد بعد خوابیدن این غبارها برای شما حلال و مباح هست.فعلا دلخوش به این کف روی آب های کف خیابان باشید.
            آخرین ویرایش توسط پاشا_؛ 2022/10/29, 23:33.

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1713

در اصل توسط پاشا_ پست شده است View Post
              بنده ایران هستم ولی جنابتان کجا به گمانم رو به قبله آلبانی
              من حیرت نمی کنم از اینکه افسار عده ای دست کسانی هست که امثال شما را اجاره کرده اند و علیه کشور و ملت خودتان شورانده اند به حق که نتانیاهو شما را سرمایه خودشان نامید .بله تخم لق محور شرارت را جرج بوش پسر در دهان رسانه ها( آن هم در زمان اوج گفتگوی تمدنهای محمد خاتمی) و رسانه ها هم در مغز شما فرو کردند و شما هم که مطیع مطلق.

این حجم از ساده اندیشی و بلاهت شما جای پررویی برای کسی نگذاشته بلکه جای تاسف. چون که همان هایی که افسار بدست هستند داد و فریاد تجزیه و تکه تکه کردن ایران را علنا می زنند ولی شما هنوز بیدار نشده اید که هیچ سواری نرم و راحت هم می دهید و جاده صاف کن دشمنان ایران شده اید .
              سالهاست عنوان کردیدفتو شاپ و فتو شاپ چه اشکالی دارد چهار تا پهپاد و موشک و ...همه فتوشاپ و ترقه فیزا
              شما چرا در قبال آمریکا و اروپا اینقدر عقده خاک بر سری دارید و همیشه خدا دوست دارید زیر یوغ و پرچم قدرت ثالث باشید.
              جای خنده برای بنده محفوظ هست بخاطر این ساده انگاری و جو گیری شما که دلخوش کردید به اراذل و اوباش و شعبان بی مخ های کف خیابان (که صد البته صف معترضین چه به حق و چه ناحق جدا از اینها هست) گریه هم مجددا مدت کوتاهی که بگذرد بعد خوابیدن این غبارها برای شما حلال و مباح هست.فعلا دلخوش به این کف روی آب های کف خیابان باشید.
              این 40 سال نفهمیدن رو میذارم کنار اصلا هر دلیلی داره مهم نیست
              شمایی که این 40 روز هم نفهمیدی حق چیه و باطل چیه ....دیگه امیدی نیست بهت
              .
              .
              بزنید بکشید فعلا ببینیم چی میشه اخرش
              .
              فرق امثال من با شماها این روزا اینه که ماها هر روز امیدوارتر و مصمم تر از روز قبلیم شماها مستاصل و درمانده تر

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4153

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                یک خانم نویسنده و روزنامه نگار معروف هست به نام مهشید امیر شاهی که میتونید در مورد ایشون سرچ کنید روز ۱۷ بهمن ۵۷ در روزنامه آیندگان مقاله ای مینویسه که نظرش بر خلاف نظر ۹۹ درصد مردم و حتی روشن فکران آن روزگار بوده
                مینویسه من از تنها ماندن هرگز هراسی به دل راه نداده‌ام؛ ولی این بار می‌ترسم نه به خاطر خودم، بلکه به خاطر آیندهٔ این ملک و سرنوشت همهٔ آن‌ها که دوستشان دارم
                مهشید امیر شاهی تقاضای حمایت از بختیار هم داده بود و گفته بود بختیار تنهاست . مطلب را کامل بگیم بهتر است
                جسارت نباشه حالا منظورتون چی بود از بیان این موضوع
                شرایط فعلی با 57 فرق داره . دلیلی نمیشه اگر اون موقع اشتباه رخ داد الان هم رخ بدهد

الان ملت میدونند چی میخوان و شرایط فعلی و فرهنگی و سواد اجتماعی سیاسی و غیره ... الان با 44 سال پیش هرگز قابل قیاس نیست

نظر

• Davar
                  Banned
                  • May 2017
                  • 3132

کاش میشد با جناب خامنه ای رو در رو در حد 3 دقیقه بشینم فقط این سوالو بپرسم که اقا گیرم شما این قاعله رو هم خوابوندی و با توجه به سنت 5 یا 10 سالم عمر کردی با توجه به اینکه شما صدها برابر امثال من درس فقه و ....رو خوندی و به قیامت اعتقاد داری واقعا به چه قیمتی حاضری این چند سالم حکومت کنی ؟؟؟چند نفر دیگه بمیرن از راهت برمیگردی ؟؟چند خانواده دیگه دسته گلشون پر پر بشه به عزا بشینن کارت رو ول میکنی ؟؟؟
                  حرفشون صب تا شب از روز اخرته عملشون طوریه انگار تا چند هزار سال زنده هستن!!!!!!!!!
                  لابد قیامتی وجود نداره دیگه ....لابد
                  هنوز مذهب شیعه رو نشناختید که این حرفها رو میزنید خامنه ای یا هر کس دیگری در اختیار یا نوکر مذهب هست
                  طبق همین مذهب، برای حفظ حکومت اسلامی حتی قتل امام زمان نیز جایز است.
                  تامام

نظر

• Bikhabar
                    ستاره‌دار(22)
                    • Sep 2020
                    • 1190

خب پس قبول دارید که تنهایید و بیشتر مردم با شما مخالفند. خب این مسئولین مقدسمون چرا این رو نمی‌فهمند؟ مردم اینا رو نمی‌خوان. اشتباه می‌کنند؟ اجازه بدهند که اشتباه کنند و چوب اشتباهشون رو هم بخورن. مگه خود خمینی نگفت که اگه شاه میخواد ایران رو بهشت هم بکنه، مردم نمیخوان و این خقوق بشره! خب الان چرا این رو متوجه نمیشن؟! تا کی میخوان به این وحشی‌گری و قتل عام ادامه بدن؟ نگران آینده‌ی این ملک هستند؟!! واضحه که این ملک صرفا با مردمش معنی داره. پس باز هم با کمی تفکر به تناقض‌های آشکاری تو رفتار این نظام و کسایی که سنگش رو به سینه میزنن میرسیم. پس به جای آسمون، ریسمون بافتن، راحت بگید آقا منافعمون در خطره، مجبوریم که با هر لطایف الحیلی که شده، این نظام و رفتار و کارهاش رو توجیه کنیم.
                    پ.ن.: خیلی خودت رو عقل کل ندون (مقایسه با روزنامه‌نگار و نویسنده معروف) همه خودشون رو عقل کل می‌دونند. کار شما یکی نیست!

نظر

• Elcid
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1239

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      مهشید امیر شاهی تقاضای حمایت از بختیار هم داده بود و گفته بود بختیار تنهاست . مطلب را کامل بگیم بهتر است
                      جسارت نباشه حالا منظورتون چی بود از بیان این موضوع
                      شرایط فعلی با 57 فرق داره . دلیلی نمیشه اگر اون موقع اشتباه رخ داد الان هم رخ بدهد

الان ملت میدونند چی میخوان و شرایط فعلی و فرهنگی و سواد اجتماعی سیاسی و غیره ... الان با 44 سال پیش هرگز قابل قیاس نیست
                      به نظر من فهم سیاسی مردم با ۴۴ سال قبل فرق چندانی نکرده مردم گرفتار رسانه و تبلیغات هستند حتی در دموکراسی های چند صد ساله مثل آمریکا
                      رسانه هم حرف کسی رو میزنه که تامین مالیش میکنه در نتیجه هر کسی بیشتر هزینه کنه میتونه افکار عمومی رو بیشتر با خودش همراه کنه
                      فقط به عنوان یک شهروند معمولی سعی میکنم شرایط رو از زوایای مختلف ببینم
                      یک زمانی یک اتحادی بین گروه های مختلف از توده ای و کمونیست تا مجاهد و اسلام گرا و کرد و بلوچ و عرب و .... شکل میگیره و حکومت پهلوی میاد پایین اما بعدش چه اتفاقی میوفته موقع غنیمت جمع کردن این اتحاد دیگه وجود نداره

نظر

• amir12
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 709

قالیباف:
                        رژیم صهیونیستی و مرتجعین منطقه باید پاسخگوی خون‌های ریخته شده در ایران باشند....

===========================================

43 سال است که همیشه از دشمن فرضی شکست خورده ایم و همه تقصیرات و مشکلات اقتصادی و ... زیر سر دشمن فرضی است ، حتی گلوله ای که از تفنگ سپاه و یگان ویژه به سمت معترضین شلیک میشود کار دشمن فرضی است و باید پاسخگو باشد!!!

فریب فریب فریب
                        آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2022/10/30, 10:12.

نظر

• Elcid
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1239

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                          خب پس قبول دارید که تنهایید و بیشتر مردم با شما مخالفند. خب این مسئولین مقدسمون چرا این رو نمی‌فهمند؟ مردم اینا رو نمی‌خوان. اشتباه می‌کنند؟ اجازه بدهند که اشتباه کنند و چوب اشتباهشون رو هم بخورن. مگه خود خمینی نگفت که اگه شاه میخواد ایران رو بهشت هم بکنه، مردم نمیخوان و این خقوق بشره! خب الان چرا این رو متوجه نمیشن؟! تا کی میخوان به این وحشی‌گری و قتل عام ادامه بدن؟ نگران آینده‌ی این ملک هستند؟!! واضحه که این ملک صرفا با مردمش معنی داره. پس باز هم با کمی تفکر به تناقض‌های آشکاری تو رفتار این نظام و کسایی که سنگش رو به سینه میزنن میرسیم. پس به جای آسمون، ریسمون بافتن، راحت بگید آقا منافعمون در خطره، مجبوریم که با هر لطایف الحیلی که شده، این نظام و رفتار و کارهاش رو توجیه کنیم.
                          پ.ن.: خیلی خودت رو عقل کل ندون (مقایسه با روزنامه‌نگار و نویسنده معروف) همه خودشون رو عقل کل می‌دونند. کار شما یکی نیست!
                          دوست عزیز من هیچ چیزی رو سیاه و سفید نمیبینم مخالف سیاست های فرهنگیه جمهوری اسلامی ، تا حدی موافق زیر بناهای سیاست های اقتصادی که البته میشه در موردش بحث کرد و موافق سیاست خارجی هستم
                          حالا شما اگه همه چیز را سیاه میبینی حق داری هر جور که فکر می کنی درسته بفرمایید مشکلت رو با جمهوری اسلامی حل کن یا بیارش پایین
                          من

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2579

هم میهن: سال ۹۶ که داعش به حرم امام و مجلس حمله کرد، اعتراضی در کشور بود؟

روزنامه هم‌میهن به این تحلیل که اعتراضات مردمی موجب حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شده است پاسخ داد و از مطرح‌کنندگان این گزاره پرسید سال ۹۶ که داعش به حرم امام خمینی و مجلس حمله کرد، اعتراضی در سطح کشور بود؟

روزنامه هم‌میهن هم چنین نوشت: عده‌ای می‌کوشند که از این آب گل‌آلود، ماهی خود را بگیرند و اعلام کردند که اعتراضات ایران عامل یا زمینه‌ساز این اتفاق تاسف‌بار شده است. روشن است که اگر اقدامات تنبیهی که دیروز علیه خاطیان اتفاقات تاثربار زاهدان آغاز شد، در جریان حوادث زاهدان و چابهار به‌موقع انجام می‌شد، به‌طور قطع شاهد تقویت انگیزه گروه داعش برای انجام عملیات نبودیم.

از سوی دیگر مهمترین عملیات داعش در سال ۹۶ و پس از انجام یکی از مهمترین انتخابات‌ها پس از انقلاب اجرا شد که همزمان به مجلس به‌عنوان یک ساختمان کاملا حفاظت‌شده و نیز مرقد امام(ره) حمله کردند، آیا آن زمان اعتراضی در سطح کشور بود؟ جز امید و خوش‌بینی به آینده چیز دیگری وجود نداشت، پس چرا آن دو اتفاق در بالاترین سطح عملیاتی انجام شد؟ این‌گونه تحلیل‌ها مشکل کسی را حل نمی‌کند جز اینکه آنان را در ناآگاهی انتخاب‌شده بیش از پیش غرق می‌کند. این راه مقابله با داعش نیست، بلکه بیراهه آشکار است.

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1190

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                              هنوز مذهب شیعه رو نشناختید که این حرفها رو میزنید خامنه ای یا هر کس دیگری در اختیار یا نوکر مذهب هست
                              طبق همین مذهب، برای حفظ حکومت اسلامی حتی قتل امام زمان نیز جایز است.
                              تامام
                              من هم با Arian0 موافقم و شاید خیلی عجیب و غیر قابل باور باشه ولی به نظرم خامنه‌ای اصلا اعتقادی به اسلام و شیعه نداره! خیلی هم احمقانست که انتظار داشته باشیم بیاد این رو بیان کنه (خب پس تکلیف هواداران و سینه چاکان چی میشه؟) خمینی با وجود حماقتی که داشت ولی از گفتار و رفتارش کاملا مشخص بود که آدم معتقدیه و اولویت براش اسلامه. ولی خامنه‌ای کاملا برعکس خمینی هست و تنها چیزی که براش اهمیت داره بقای حکومته، حالا به هر قمیتی (مطمئنم اگه لازم باشه، برای بقای حکومتشون، هیچ مشکلی با حذف اسلام هم نخواهند داشت، هر چند برای حکومتی که کلا با شعار اسلام عمرش رو سپری کرده، حرف از حذف اسلام بی‌معنیه)
                              آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2022/10/30, 13:39.

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jun 2022
                                • 1319

به نظر من فهم سیاسی مردم با ۴۴ سال قبل فرق چندانی نکرده مردم گرفتار رسانه و تبلیغات هستند حتی در دموکراسی های چند صد ساله مثل آمریکا
                                رسانه هم حرف کسی رو میزنه که تامین مالیش میکنه در نتیجه هر کسی بیشتر هزینه کنه میتونه افکار عمومی رو بیشتر با خودش همراه کنه
                                فقط به عنوان یک شهروند معمولی سعی میکنم شرایط رو از زوایای مختلف ببینم
                                یک زمانی یک اتحادی بین گروه های مختلف از توده ای و کمونیست تا مجاهد و اسلام گرا و کرد و بلوچ و عرب و .... شکل میگیره و حکومت پهلوی میاد پایین اما بعدش چه اتفاقی میوفته موقع غنیمت جمع کردن این اتحاد دیگه وجود نداره
                                خوب هدف چیه ؟ مردم باید چه کارهایی انجام بدن چه کارهایی انجام ندن ؟

شما چی می خواین از مردم ؟

اونا چی می خوان از مردم؟

ما چه غلط هایی بکنیم ؟ چه غلط هایی نکنیم؟ و حاصل و این غلط کردن ها و نکردن های ما برای خودمان و برای ان ها و برای شما چیه ؟

ما زیادی هسیم؟ هیچ راهی نداره ما رو دور نریزید ؟!

چینی‌ها بیش از دو میلیارد پرنده را کشتند و به دلیل نبود گنجشک‌ها دچار بلای حشرات شدند و مجبور شدند از اتحاد شوروی گنجشک وارد کنند. بعد از مرگ مائو این حقیقت اعلام شد که کشتار گنجشک‌ها نادرست و زیان‌بار بوده است.

نظر

در حال کار...
                                X