اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vion
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 825

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

بریتانیا به قطعنامه رای ممنتع داد ؟؟؟

نظر

• vion
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 825

پیشتر گفتم که تمدن ایران از دیر باز نه شرقی بوده ونه غربی..تعادل بخش و بین این دو ....همه فاکتورهایی که سبب تولد ،بلوغ و تکامل صفویه شد..در حال بروز است و سه دهه و بیشتر از آن سپری شده و دو دهه آخر در حال مذاکره و وزن کشی و...بوده است..این که صفویه نوین موج ۱ از ۳ بزرگی باشد که بیش از هزار سال و بیش تر منتظر ان بودیم ...از دیدگاه نگارنده قطعی است..مشروطه در انتهای موج ۲بزرگ بروز یافت . تکامل و اصلاح زمانی مشروطه در دو دهه آتی طرح اصلی را هر چه بیشتر نمایان خواهد کرد.
      ابرهای روشن و باران زا در آستاته بروز هستند و پیش از پیش مبارک.

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3098

خواب می دیدم ...
        خواب می دیدم که رستم بود و من بودم
        غصه دار قصه فرزند کشتن با تهمتن هم سخن بودم ...
        من به او می گفتم : ای پیر دلیر پهنهء تاریخ ...
        یکه تاز صحنهء تاریخ ...
        داستان رستم و سهراب را خواندم ...
        داستان پور و باب غوطه ور در موج های خشم و کین در بحر بی پایان را خواندم
        آشکارا در دل سهراب ...
        مهر رستم بود ...
        در دل رستم ولی مهر پسر کم بود
        .
        .
        .
        هر کسی این داستان را خواند با دلی خونین به رستم تاخت ...
        کاو چرا سهراب را نشناخت
        رستم اما گفت : می دانستم از آغاز ...
        که آن برو بازوی سهراب است
        و آنچه چون خورشید می تابید بر جانم ...
        آفتاب روی سهراب است
        من بر آن رخش جوان آن روز رستمی اما جوان دیدم
        راست می گویم در آن پیکار رستمی را ناتوان دیدم
        من به شام بزم پیش از رزم
        از شکاف خیمهء تورانیان در خطهء ایران
        دیدم آن گرد دلاور را ... بی زره بر تن
        دیدم آری مهرهء منظور در دریای بازویش شناور را
        در میان موج های حیرت و تردید طاقت سوز
        آشکارا دیدم آن اوج بلند کوه باور را
        راست می گفتند ، راست می گفتند : در سپاه سرزمین ما ...
        ارچه گرد آموز و دشمن سوز ... یکه تاز و نیزه باز و پهلوان پرور
        رزم آن گرد دلاور را هماوردی نمی دیدم
        جز به کام مرگ در نبرد آن یل شیرافکن شمشیر زن ،مردی نمی دیدم
        راستی را درهمه دنیا پهلوانی همچو او کم بود ...
        آری او فرزند رستم بود
        آزمودم بی امانش در نبرد نیزه و تیر و کمان ، پی گیر
        آزمودم آن دلاور را به گرز و نیزه و شمشیر
        در سواری ، کوه بر رود خروشان بود
        پایدار و ماندگار ، اما به گردش همچو توفان بود
        دشمن افکن در نبرد فتح و پیروزی
        توسن تقدیدر، پنداری چو اسبش سر به فرمان بود
        در سرانجام نبرد او ... گردن گردنکشان بر تیغهء شمشیر تیز مهمان بود
        آزمودم آن دلاور را به هر پیکار مرد میدان بود
        آفتاب ، آهسته آهسته از پس ابر دو لشگر پشت کوه افتاد
        بازگشتم خسته و رنجور از آن پیکار
        تن ز نیرو خالی اما سر پر از پندار
        پای لرزان از رکاب رخش در رکاب توسن اندیشه می کردم
        واندر آن گرداب اندیشه
        جان رستم را به حکم مهر فرزندی
        تا سرافراز آید از آن رزمگه سهراب یل
        در شیشه می کردم
        عمر من ، گفتم به خود امروز از شمار افزون به سال و ماه
        از شمار افزون چو عمرم ، کرده ام عمر یلان کوتاه
        صبح فردا دست اگر از جان بشویم من
        این به این آوردگه رستم کش ار رستم کشی گردد
        گر چه رستم تا به ابد در خواب خواهد شد ...
        نوبت سهراب خواهد شد
        آشکارا ، روشنا چون روز دیدمش سهراب را ،
        بعد از رستم در جهان پیروز
        نیزه اش دلدوز
        تیغش عالمسوز
        بر جهانی پهلوانی داشت .
        پهلوانی جهان را در جوانی داشت
        باز با خود گفتم آری تا چنین گردی ز پشت من به دوران هست
        از من و از پهلوانی نام خواهد ماند
        تا جهان باقی ست ... پهلوانی جهان در خاندان سام خواهد ماند
        شب میان خیمه ای تاریک داستان مرگ خود را در نبرد صبح روز بعد با برادر روبه رو گفتم ...
        این حقیقت را که خواهد کشت سهرابم به تیغ کین ، به او گفتم ....
        گفتمش با مادر از رستم بگو ، در مرگ من زاری نباید کرد
        هیچ کس تا جاودان در پهنهء گیتی نخواهد زیست
        در جهان از پادشاه و گرد پهلوان و پهلوان افکن چند روزی آشیان دارد
        زیستن را هر کسی چندی زمان دارد
        پنجهء تقدیر شیشهء عمر مرا در پنجهء این نوجوان دارد
        صبح فردا ، دست از جان شسته در آوردگه سهراب را دیدم
        رستم و سهراب را که آیا کدامین بیش باید زیست ...
        بازهم در کفهء انصاف سنجیدم ...
        با بهای جان خود این بار زندگی را ، زنده بودن را به آن فرزند ، دیگر بار بخشیدم
        روز کشتی بود ... کشتی اول ...
        دست هایم بوی جان می داد
        دست از جان شسته را ، ناید به غیر از بوی جان از دست
        دست هامان پنجه شد پنجه ...
        پنجه ها لختی به هم پیوست ...
        اولین باری که دستم در میان دست آن فرزند سردار است
        اولین و آخرین بار است ...
        آشکارا لرزه افتادم به جان وتن
        دست هایش بوی جان میداد
        بوی جان من
        خویشتن یاری رسانیدم به آن فرزند
        تا چو دستش بر کمرگاهم رسید ، از جا چو کاهم کند ...
        از فراز دست او چون سرنگون برخاک غلطیدم
        وای بر رستم ...!!!
        وای بر رستم ،
        درفش کاویان را واژگون دیدم...!!!
        لشگر ایران و ایران را به دست توران زبون دیدم

خاک ایران را ز خون پاک ایران لعلگون دیدم
        دشت را دریای خون دیدم
        باز رستم را در آن دریای خون، در آزمون دیدم ...
        در سکوت مرگبار دشت
        نعره ای بر گوش جانم ریخت هوشدارویی به مغز استخوانم ریخت
        بر سرم فریاد زد بی تاب ...
        پهلوان بیدار شو از خواب ...
        جنگ رستم نیست با سهراب ...
        آنچه امروزت به میدان است جنگ توران و ایران است
        پیش از آنکه تیغ سهرابم بدراند جگر در کشتی اول
        خود تهمتن را به دست خویشتن کشتم ...
        در دل پیکار ... رستم و زنهار !!!
        صبح فردا ... کشتی دوم ...
        تا دهم درس وطن خواهی دلیران را
        خنجر سردار ایران چاک می زد سینهء سردار توران را
        تیغ خون آلود در مشتم
        در دو کشتی رستم و سهراب را کشتم
        آنچه باقی ماند
        آنچه او تا جاودان جاوید کیهان بود
        سر فراز و سرور تاریخ دوران بود
        ایران بود
        ایران بود...
        آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/10/19, 13:06.

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

دیروز منابع حکومتی خبر نادرستی پخش کردند مبنی بر اینکه 'روسیه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در محکومیت حماس را وتو کرد‌'

بعضی‌هاشون که بعدا متوجه شدند اشتباهه و قطعنامه رو آمریکا وتو کرده خبر رو دوباره منتشر کردند ولی این بار با تیتر "آمریکا قطعنامه آتش‌بس در غزه را وتو کرد"

منابع کپی‌پیستی‌شون هم هر دو تا خبر رو تکرار کردند و تحلیل‌گران داستان‌ها بافتند و....

این باعث شده کسانی که از دیروز تربیت شون رو در پیام‌ها نشون می‌دادند فکر کنند دیروز دو تا قطعنامه مختلف در این زمینه به رای گذاشته شده بوده و حالا طلبکارند که چرا خبر اون یکی قطعنامه رو منتشر نکردم.

این دو تا تیتر درباره یک قطعنامه نوشته شده!
          تیتر اول نادرسته.

روسیه، بریتانیا و آمریکا سه کشوری بودند که برخلاف ۱۲ عضو دیگر شورای امنیت به قطعنامه پیشنهادی برزیل رای مثبت ندادند. فقط هم آمریکا وتو کرد. اون دو تا رای ممتنع دادند.

ولی به همون قطعنامه که درباره روسیه میگن "قطعنامه محکومیت حماس" درباره آمریکا می‌نویسند "قطعنامه آتش‌بس".

������@VahidOnline
          -----------
          دروغ گنده ای دیگر
          در حالیکه روسیه در کنار انگلیس رای ممتنع داده !!!
          عرزشیها یکی رو تبدیل به دو تا قطعنامه کردند !!
          بعد مثلا
          امیرحسین ثابتی فعال رسانه ای عرزشی کلی از روسیه تمجید کرده که اومده کنار جبهه مقاومت !!

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/19, 13:21.

نظر

• delta
            عضو عادی
            • Jan 2022
            • 107

در اصل توسط vion پست شده است View Post
            پیشتر گفتم که تمدن ایران از دیر باز نه شرقی بوده ونه غربی..تعادل بخش و بین این دو ....همه فاکتورهایی که سبب تولد ،بلوغ و تکامل صفویه شد..در حال بروز است و سه دهه و بیشتر از آن سپری شده و دو دهه آخر در حال مذاکره و وزن کشی و...بوده است..این که صفویه نوین موج ۱ از ۳ بزرگی باشد که بیش از هزار سال و بیش تر منتظر ان بودیم ...از دیدگاه نگارنده قطعی است..مشروطه در انتهای موج ۲بزرگ بروز یافت . تکامل و اصلاح زمانی مشروطه در دو دهه آتی طرح اصلی را هر چه بیشتر نمایان خواهد کرد.
            داداش چی میزنی؟؟؟؟؟جنسش خیلی خوبه؟؟؟؟این خزعبلات چی میگی،،دیگه از آرزو گذشته حرفات.....

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

گزارش‌ها حاکی است که در جریان تجمع اعتراضی صدها نفر که روز چهارشنبه به دعوت یهودیان ضد جنگ به داخل ساختمان کنگره آمریکا رفته بودند، در حدود ۳۰۰ نفر بازداشت شدند.

این تجمع به دعوت دو گروه یهودی به نام‌های «صدای یهودی برای صلح» و « اگر نه اکنون» برای درخواست آتش‌بس فوری در جنگ بین اسرائیل و حماس درغزه برگزار شد.

نیویورک تایمز می‌گوید حدود۴۰۰ نفر از تظاهرکنندگان توانست وارد بخشی از ساختمان کنگره آمریکا شده و شعارهایی مانند: «آتش‌بس همین الان» سر دادند و به زبان‌های عبری و انگلیسی آواز خواندند.

تظاهرات در ساختمان‌های کنگره مجاز نیست.

سازمان‌دهندگان این تجمع اعتراضی تخمین می‌زنند که حدود ۳۰۰ نفر از معترضان به جنگ اسرائیل و حماس دستگیر شده‌اند.

پلیس واشینگتن دی سی هنوز گزارشی از تعداد بازداشتی‌ها این تجمع ارائه نکرده است.

تظاهرکنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: «یهودیان می‌گویند آتش‌بس فوری» و «بگذارید غزه زندگی کند».
              @VahidHeadline

������@VahidOnline

------
              دختره وسط صحن کنگره که قانونا تجمع ممنوع هست ، از جمعیت خودشون هم دور افتاده در فاصله نیم متری پلیس ها واستاده پاشو میکوبه زمین هماهنگ با شعارهای اونایی که دست میزنند!!پلیس هم هیچ کاریش نداره !!اینجا بود همون لحظه اول یه باتوم بهش میزدن میرفت کما !!

تو یه کلیپ دیگه به پلیس غول بیابونی پلاکارد نصب شده در کنگره شون رو تو بالکن مشرف به صحن کنگره داره میکَنه. با وجود اینکه خیلی زور میزنه ولی کاملا احتیاط میکنه و حواسش هست کسانی که پلاکارد رو گرفتن(و اکثرا دختران جوان هستن) پرت نشن پایین .یعنی کارشو انجام میده ولی بدون عصبانیت یا کینه ورزی شخصی. همونطوری رفتار میکنه که انگار دخترای خودش هستن ولی تخلفی کردند
              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/19, 13:40.

نظر

• بورسفام
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 322

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب...
                از اسراییل خوشم نمیاد اما این مثلا ارزشهای دوگانه حاکمان کشورم هم بدجوری تو ذوق میزنه...
                با اسرائیل متجاوز و غاصب باید جنگید و محوش کرد...
                اما با پوتین متجاوز و غاصب میشود دست داد و لبخند زد...
                و جالبه که همه ی این تناقضهای آشکار با اراجیف ارزشی مشابهی تزئین میشه...
                بین روسیه و اسرائیل زمین تا آسمان فرق هست
                یکی از فرق ها: روسیه در 500 روز 500 کودک کشته که در جنگ طبیعیه اما اسرائیل در 12 روز تا قبل از بمباران بیمارستان 600 کودک کشته

از زمانی که یادم هست هر روز و هر هفته چند شهید در فلسطین تشییع می‌شود.

روسیه با کل اروپا می جنگد نه با اوکراین، غرب به اوکراین هم سلاح می‌دهد هم کاملا حمایت می‌کند و اینکه به هیچ وجه محاصره نیست اما قضیه غزه برای هر انسانی گریه آور است حتی از آب و غذا هم منع شده

اوکراین هر چه باشد تمام رسانه‌های غرب پشتیبانش هستند اما همان رسانه ها در غرب غزه مظلوم را ظالم نشان می‌دهند

یکی دیگه از فرق ها را به نقشه های 70 سال پیش خاور میانه نگاه کنید متوجه می‌شوید

شما نگاه نکن به ایران و محور مقاومت که دارند از غزه حمایت می‌کنند در غرب خبرنگار، کارمند، بازیکن یا ... که از غزه حمایت می‌کند اخراج می‌شود در دنیای غرب به ویژه امریکا جو کاملا بر علیه غزه هست

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

صفویه خودش چی بود که نوین ش چی باشه

مطلب ارسالی کاربرانفساد اخلاقی سلطان حسین صفوی

جمعه ۰۹ فروردین ۱۳۹۸ - ۰۲:۴۲

ایرج تاریخ نگار4 سال قبلمشاهده پروفایل
                  4,849 مشاهده / 7 دیدگاه129

این مطلب توسط کاربران طرفداری ارسال شده است و دیدگاه طرفداری نیست. قوانین سایت کاربر محور / گزارش تخلف
                  توضیحات : برای دوستانی که شاید خیلی حوصله ندارن متن بخونن چون نثرش قدیمی هست عرض کنم که سلطان حسین صفوی مفلوک اینقدر هوسباز بوده که دستور داده صدتا دختر زیباروی از سراسر ایران جمع کنن تا اون بتونه خودش ارضاء بکنه و در عرض 24 ساعت بکارت همه برداره و نویسنده چاپلوس سعی داره این عملش توجیح کنه.کار به جایی میرسه که اگه کسی زن زیبایی داشته طلاق میداده تا بیاد پیش سلطان و بعد از استفاده بردن جنت مکان،طلاقش میداده تا پیش شوهرش بره.
                  عزیزان دقت کنن همچین پادشاهایی هم داشتیم
                  روز و شب در اكل و مجامعت بسيار حريص و بى- اختيار بود و به جهت امتحان در يك روز و يك شب صد دختر پاكيزه، ماهرو را فرمود موافق شرع انور محمدى به رضاى پدرشان و رضا و رغبت خودشان از براى وى متعه نمودند و آن پناه ملك و ملت به خاصيت اكسير اعظم در مدت 24 ساعت، ازاله بكارت آن دوشيزگان دلكش طناز و آن لعبتان شكرلب پرناز نمود و باز مانند عزبان مست، هل من مزيد مى فرمود و بعد ايشان را به قانون شريعت احمدى مرخص فرمود و همه ايشان با صداق شرعى و زينت و اسباب و رخوت نفيسه كه آن قبله عالم با ايشان احسان و انعام فرموده بود به خانه- هاى خود رفتند؛ و در همه ممالك ايران اين داستان انتشار يافت و هركس زنى با حسن جمال بى نظير داشت، با رضا و رغبت تمام او را طلاق مى گفت و از روى مصلحت و طلب منفعت، او را به دربار معدلت بار خاقانى مى آورد و او را از براى آن يگانه آفاق عقد مى نمودند با شرايط شرعيه و آن زبده ملوك از آن خوروش محظوظ و متلذذ مى شد! و او را با شرايط شرعيه مرخص مى فرمود و مطلقه مى نمود و آن زن، خرم وخوش از سر كار فيض آثار پادشاهى انتفاع يافته، با دولت و نعمت باز به عقد شوهر خود درمى آمد (!)

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/19, 14:29.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

با پوزش از مطالب ذیل به ناچار ارسال میکنم تامجددا به یاد آوریم صفویه چه دوران باشکوهی !!!بوده !!!البته اینها قطره ای از دریای شکوه !!صفویه هست !!

لعابچی

لعابچی عنوان یکی از مشاغل درباری در عهد صفویه بوده است. بر اساس نوشته محمدهاشم آصف کرمانی معروف به رستم الحکما در کتاب رستم التواریخ، شغل لعاب زدن به ماتحت امردان در دوره صفویه، با عنوان لعابچی شناخته می‌شده است و این عمل بدین منظور صورت می گرفته که پادشاه برای نزدیکی با امردان با دشواری کمتری مواجه شده و راحتتر با آنان نزدیکی نماید.
                    نمونه ای از فعالیت لعابچیان[ویرایش]

محمدهاشم آصف کرمانی معروف به رستم الحکما در کتاب خویش نمونه‌هایی از کارهای افرادی که به عنوان لعابچی در دربار صفویه خدمت می کرده‌اند را ذکر می‌نماید. از جمله در نمونه‌ای از دربار شاه طهماسب ثانی که مدتی بعد از شاه سلطان حسین پادشاه ایران بود، می‌نویسد:
                    پیش روی مبارکش امردان شنگول شوخ و شنگ زیبای سمنبر، در زنده‌رود ...همه مکشوف العوره به شناوری و آب بازی مشغول بودند و آن پادشاه کامکار از تماشای آنان محظوظ و متلذذ بود...
                    وی سپس می‌نویسد که یکی از سرداران بزرگ شاه سلطان حسین، به نام طهماسب قلی‌خان قرخلوی (که همان نادرشاه بعدی است)، از دیدن منظرۀ فوق بسیار متأسف و عصبانی می شود و تصمیم می‌گیرد که به هر نحو ممکن درباریان و سرداران دیگر را از فساد شاه مطلع کند و آبروی او را نزد بندگان خویش ببرد، پس:
                    از برای شاه جمجاه، بساط ضیافتی گسترد و آن فریدونبارگاه را مهمان نمود و اسباب عیش و عشرت و آلات سور و مسرت از برایش فراهم آورد و خوانین خراسان و صنادید خوانین خراسان و صنادید عالیشان و باشیانی که با او اتفاق داشتند، ایشان را در پس پرده واداشت که از روزنههای پرده تماشا کنند. ... چون شاه جمجاه [شاه تهماسب دوم آخرین پادشاه صفوی] از بادۀ گلرنگ خوشگوار مخمور و سرمست شد و دین و دانشش از دست رفت، بی‌اختیار مستانه از جا برخاست و برهنه گردید و غلامان امرد [پسران ظریف و بی‌ریش] خود را فرمود همه برهنه شدند و دستها بر زمین انداختند و دبرها برافراشتند و شخصی لعابچی ظرف طلای پر لعابی در دست داشت و بر مقعدشان لعاب می‌مالید [تا پادشاه با آنان راحت‌تر نزدیکی کند] و شاه سرمست به هر کدام که میل می‌نمود...
                    منبع[ویرایش]

• آصف، محمد هاشم. رستم‌التواریخ. تصحیح محمد مشیری، چاپ دوم، امیرکبیر، تهران: ۱۳۴۲

رده:

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/19, 14:26.

نظر

• vion
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 825

دوستان از این که در فوق واژه های نامناسب در جواب یکی از کاربرانی که از خود تحقیری لذت میبرن..بکار بردم.. از همه فرهیختگان پوزش میخواهم...
                      صفویه شروعی در تاریک ترین روزهای تمدن ایران بود... شروعی که دستاورد های خوبی در این فلات داشت و نماد هایش هنوز دیدنی و جذاب هستند.. که به اصفهان و .. اشارتی داشتم..
                      این که با استاندارد زنانه شده و رنگین کمانی تمدن غربی امروز ..برخی از صفویه دل چرکین هستند و..باید در عوامل دیگری جز جو زدگی رسانه ای جستجو کرد..و نیز یاوه گویی هایی که در سطر سطر رسانه ها و کتاب های زرد آمده اند..
                      صفویه .. ایران چندین پاره را جمع کرد و سد راهی بر زیاده خواهی عثمان آن روزگار شد.. که صد البته قدرت های رقیب یاریش دادند و...
                      قاجار موج اصلاحی صفویه بود.. گرچه هر دو از دلاور مردان آذربایجان بزرگ و با غیرت و شکوه..یکی خود ساخته و دیگری خود فروخته و خود تحقیر..
                      عرض کردم.. مجموع فاکتور هایی که سبب بروز ،رشد و تکامل صفویه شد.. سه دهه پس از فروپاشی شوروی و بلوک شرق کمونیسم ظهور یافته و بیش از دو دهه مذاکره سپری شده.. مذاکره همراه با درگیری و مشت نشان دادن و ..
                      قابلیت های بنیادین و جغرافیایی و نیز هژمونی تمدنی و فرهنگی و تاریخی ایران را پیش تر گفته ام .. و توضیح اضافه..بر کسالت بحث خواهد افرود.
                      شعبه دوم جزیره در غرب آسیا....قایلیت ان را ندارد که در ابر بحران های در حال شکل گیری شرق و غرب.. و بحران تمدنی که شاید حداقل صد سال طول بکشد و میرود که دیر پا ترین پادشاهی جهان را به چالش بکشد و... شاید زوال و نابودی ،وزنه تعادل بوده و نیز سدی در برابر نفوذ..
                      از این روی کهن ترین تمدن این منطقه باید حمایت شود و از نو متولد شد و روزهای رشد و شکوه و تکامل خود را باز یابد..
                      برای اهل اندییشه.. نوشته های فوق روشن است و خود تحقیران را حرجی نیست...

نظر

• بابای یسنا
                        عضو فعال
                        • Apr 2023
                        • 680

در اصل توسط delta پست شده است View Post
                        داداش چی میزنی؟؟؟؟؟جنسش خیلی خوبه؟؟؟؟این خزعبلات چی میگی،،دیگه از آرزو گذشته حرفات.....
                        درود.من اول متوجه نظرش نشدم فکر کردم منظورش اینه ایده صفوی سفاک
                        داره به پایان میرسه بازم امیدوارم نظرش همین باشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2733

درود
                          حالا من نسبت به این پاراگراف شما نقد دارم.
                          «قاجار موج اصلاحی صفویه بود.. گرچه هر دو از دلاور مردان آذربایجان بزرگ و با غیرت و شکوه..یکی خود ساخته و دیگری خود فروخته و خود تحقیر.»
                          چون آذربایجان هیچوقت خود تحقیر نبوده...حتی زمان قاجار هم خود تحقیر نبوده...اگر بود بعد از قاجار امثال جعفر پیشه وری بساط خود تحقیری پهن کرده بودند و به نتیجه می‌رسیدند...زمان قاجار هم دلاور مردانه جلوی تجاوزات به کشور ایستادند...این هم اون روسیه که بشدت متجاوز و قوی بود!!! شاهان قاجار فرومایه بودند اما ربطی به نقش آذربایجان نداره...تاریخ مشروطیت هم که مطالعه کنیم مشخص هست که چقدر آذربایجان فداکاری می‌کنه
                          بگذریم...یک سوال دارم از شما ..ویژگی های تمدنی که اشاره میکنید چی هست و نقش تشیع صفوی رو در اون می‌بینید یا نه؟ یا اصلا ارتباطی بین این دو نیست و فقط از نظر تمدنی فکر میکنید تمدن احیا میشه؟

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

? #رویا_ذاکری معروف به #دختر_تبریز در بیمارستان اعصاب و روان بستری و ممنوع‌الملاقات شده است

رویا ذاکری که تصاویری از او تحت عنوان "دختر تبریز" در اوایل هفته جاری انتشار یافت، پس از ضرب‌وشتم توسط ماموران به بیمارستان اعصاب و روان رازی تبریز منتقل شده و تحت تدابیر شدید امنیتی، از ملاقات محروم شده است.

رویا ذاکری، ٣١ ساله، اهل مرند و فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر بوده و هم‌اکنون در بخش زنان بیمارستان رازی در وضعیتی نامعلوم به سر می‌برد.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

دوستان از این که در فوق واژه های نامناسب در جواب یکی از کاربرانی که از خود تحقیری لذت میبرن..بکار بردم.. از همه فرهیختگان پوزش میخواهم...
                              صفویه شروعی در تاریک ترین روزهای تمدن ایران بود... شروعی که دستاورد های خوبی در این فلات داشت و نماد هایش هنوز دیدنی و جذاب هستند.. که به اصفهان و .. اشارتی داشتم..
                              این که با استاندارد زنانه شده و رنگین کمانی تمدن غربی امروز ..برخی از صفویه دل چرکین هستند و..باید در عوامل دیگری جز جو زدگی رسانه ای جستجو کرد..و نیز یاوه گویی هایی که در سطر سطر رسانه ها و کتاب های زرد آمده اند..
                              صفویه .. ایران چندین پاره را جمع کرد و سد راهی بر زیاده خواهی عثمان آن روزگار شد.. که صد البته قدرت های رقیب یاریش دادند و...
                              قاجار موج اصلاحی صفویه بود.. گرچه هر دو از دلاور مردان آذربایجان بزرگ و با غیرت و شکوه..یکی خود ساخته و دیگری خود فروخته و خود تحقیر..
                              عرض کردم.. مجموع فاکتور هایی که سبب بروز ،رشد و تکامل صفویه شد.. سه دهه پس از فروپاشی شوروی و بلوک شرق کمونیسم ظهور یافته و بیش از دو دهه مذاکره سپری شده.. مذاکره همراه با درگیری و مشت نشان دادن و ..
                              قابلیت های بنیادین و جغرافیایی و نیز هژمونی تمدنی و فرهنگی و تاریخی ایران را پیش تر گفته ام .. و توضیح اضافه..بر کسالت بحث خواهد افرود.
                              شعبه دوم جزیره در غرب آسیا....قایلیت ان را ندارد که در ابر بحران های در حال شکل گیری شرق و غرب.. و بحران تمدنی که شاید حداقل صد سال طول بکشد و میرود که دیر پا ترین پادشاهی جهان را به چالش بکشد و... شاید زوال و نابودی ،وزنه تعادل بوده و نیز سدی در برابر نفوذ..
                              از این روی کهن ترین تمدن این منطقه باید حمایت شود و از نو متولد شد و روزهای رشد و شکوه و تکامل خود را باز یابد..
                              برای اهل اندییشه.. نوشته های فوق روشن است و خود تحقیران را حرجی نیست...
                              اتفاقا رنگین کمانی را در صفویه به خوبی میتوان جستجو کرد

لعابچی رو نوشتم یعنی چه !!

دیگه حداقل به من یکی در مورد صفویه چیزی نگید

بنده از شهر صفویه هستم با مطالعاتی فراوان در این مورد

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/19, 15:54.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2733

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                                اتفاقا رنگین کمانی را در صفویه به خوبی میتوان جستجو کرد

لعابچی رو نوشتم یعنی چه !!

دیگه به من در مورد صفویه چیزی نگید

بنده از شهر صفویه هستم با مطالعاتی فراوان در این مورد

البته طبق فرمایشات شما...متاسفانه لعاب رو در شهر ما داشتند میزدند:.thumbsupsmileyanim

نظر

در حال کار...
                                X