اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گنجشک
    ستاره‌دار(3)
    • Jun 2022
    • 1319

پاسخ : اخبار

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    یک پدیده ای داریم که حتماً به گوشتون خورده به اسم قمر در عقرب.
    حالتی است که هر 28 روزتقریبی قمر وارد برج عقرب می شود.

میخوام رفلکس های قیمت جهانی طلا رو در خصوص این پدیده بهتون نشون بدم.خطوط عمودی رفلکس طلا هست به زمان این رخداد.
    خب وقتی همچین اتفاقی در تایم فریم Daily میفته من چیکار میکنم؟
    وقتی به زمان موعد نزدیک میشیم میرم تایم فریم 4 ساعته دنبال واگرایی یا یک الگوی رفتاری می گردم که محرکش این پدیده باشه

به همین راحتی.
    در چند ماه اخیر، فقط در یکی از موارد منجر به رفلکس قوی نشد در بقیه حالات موثر بود.
    این عکس مال چند روز قبل هست که در موقع قمر در عقرب اواسط هفته قبل طلا مجدد با رشد مناسب همراه شد و از حدود 1637 دلار تا 1673 دلار در 1-2 روز قمر در عقرب رشد کرد.
    انتهای این عکس که قمر در عقرب در حال شروع است

نیما آزادی

بازار هم قابل پیش بینی هست
    منتها توسط آدمش نه هر کسی.

ASTRO Trading | تحلیل اپ
    تاریخ های قمر در عقرب در بعضی روزها جلو عقب کردی و باز هم درست نیستن

مثلا شما 6 مهر را قمر در عقرب گرفتی در حالی که 8 مهر تا 10 مهر بوده و....

زمان زیادی را صرف آسترولوژی کردم و به این نتیجه رسیدم که اشتباه است و زمان بندی نمودارها ارتباطی با این مسایل ندارد

در بازه 8 ماهه گذشته نوسانات نزدیک بودن ولی اگر بجای 8 ماه 3 سال یا 4 سال را بررسی کنید می بینی تماما اتفاقی رخ داده و گاهی هماهنگ میشن گاهی خیر

یک سکه هم که به هوا پرتاب بشه گاهی شیر میاد گاهی خط
    قمر در عقرب هم سال 1401 درست درمیاد 1400 غلط و نا هماهنگ

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1713

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
      درناجان...من برات ذغال خوب گرفته بودم....این یکی جنگل آتیش زده....۲۵۰کشته رو برده اسرائیل....بعدهم گفته مجروح بودن.....یاخدا خودت ظهور کن....
      این بنده خدا خیلی خوبه /:.yead.:/
      این روزای توام با ناراحتی همچین جوکرهایی هم لازمه

نظر

• bourse-ziba
        عضو عادی
        • Jan 2022
        • 110

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
        تاریخ های قمر در عقرب در بعضی روزها جلو عقب کردی و باز هم درست نیستن

مثلا شما 6 مهر را قمر در عقرب گرفتی در حالی که 8 مهر تا 10 مهر بوده و....

زمان زیادی را صرف آسترولوژی کردم و به این نتیجه رسیدم که اشتباه است و زمان بندی نمودارها ارتباطی با این مسایل ندارد

در بازه 8 ماهه گذشته نوسانات نزدیک بودن ولی اگر بجای 8 ماه 3 سال یا 4 سال را بررسی کنید می بینی تماما اتفاقی رخ داده و گاهی هماهنگ میشن گاهی خیر

یک سکه هم که به هوا پرتاب بشه گاهی شیر میاد گاهی خط
        قمر در عقرب هم سال 1401 درست درمیاد 1400 غلط و نا هماهنگ

کاری نداره نرم افزار star walk یا مشابه ان را روی موبایل نصب کن ( اگر اعتقادی به زمان های پیش بینی شده ندارید) بطرف اسمان در روز یا شب بگیر فرق نداره ببین ماه در صورت فلکی عقرب هست یا نه / بعد ما بعضی روزها بدتر از قمر در عقرب هم داریم مثل این ماه که زحل و مرریخ و ماه گرفتگی در ساعات و روزهای خاصی بدترین انرژی منفی را دارند/ ضمنا هر ماه روزهای نحصی دارد که مانند طلوع و غروب خوشید در هر نقطه جغرافیایی فرق دارد با مابقی /

نظر

• dornaa
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1471

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
          درناجان...من برات ذغال خوب گرفته بودم....این یکی جنگل آتیش زده....۲۵۰کشته رو برده اسرائیل....بعدهم گفته مجروح بودن.....یاخدا خودت ظهور کن....
          خداخیلی وقت ظهورکرده

شما دود ذغال جلوی چشات گرفته

نظر

• amir12
            عضو فعال
            • Apr 2020
            • 709

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

اوضاع کشور غارت شدمون از هیچ لحاظی خوب نیست !!!

مواظبت از سرمایه الان سخت ترین کار ممکنه !!

نظر

• آتلانتیس
              عضو عادی
              • Oct 2022
              • 162

اینم پیش درآمد
              ایران۶
              امریکا۴

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3782

؟؟؟؟

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                  هیچ خبری نخواهد شد

شما زمانهای قدیم هزار سال پیش یادت نیست من یادمه!! وقتی لشکر کشی میکردند و جنگ دیگه قطعی بود ابتدا چندتا پهلوان می امدند از طرفین به وسط میدان و رجز خوانی میکردند بعد جنگ اغاز میشد و ای بسا که در همین رجزها خوانی با سپاهیان اماده باز از جنگ منصرف میشدند

البته در قدیم جنگ کاملا عادی تر از الان بوده

الان زیاد عادی نیست و حدود 98درصد تفکر بشر امروز بجز افراد بی تفکر و سطحی نگر از جنگ حمایت نمیکنند.....

?وزارت امور خارجه ایران:

?گزارش وال استریت ژورنال درباره تهدید ایران به کشوری در منطقه، اتهامی بی اساس است.
                  نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• بامبو
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 467

روایت شهرام گیل‌آبادی مدیر سابق رادیو جوان از برخورد ناجوانمردانه لباس شخصی ها

? امروز رفتم روبروى دانشگاه تا كتاب بخرم. همه جا نيروهاى يگان ويژه بود و دخترانى كه بى حجاب از كنار آنها مى گذشتند، با خودم گفتم ،"چه خوب كه مدارا مى شود ؛"موتورى از پشت به من زد ، برگشتم جوانى با ماسك صورتش را پوشانده بود لبخند زدم گفتم: "ببخشيد "گفت: "بى شعورى"! باز هم گفتم: "ببخشيد"، گفت: "نه مثل اينكه نمى فهمى برو اينجا واينيسا ".

♦️نمى خواستم تنشى ايجاد شود. در اين حين دستش را روى كمرم گذاشت و گفت : "برو پى كارت بى شرف"، تا برگشتم شش لباس شخصى با ماسك دورم را گرفتند و من را به كركره در مغازه چسباندند.

يكى از آنها گفت:"چه كاره‌اى بى شعور؟ "گفتم: "معلم دانشگاه ". سعى كرد تلفن همراهم را قاپ بزند ؛ يگان ويژه پليس كنارشان ايستاده بود به اين هفت جوان گفتم: "اجازه بدهيد كه من به اين جناب سروان بگويم از شما شكايت دارم"

گفت:"هيچ گهى نمى خورى"! باز هم كه به آرامش محيط فكر مى كردم گفتم " باشه "كتابفروش انجمن حكمت كه گاه از آن خريد مى كنم گفت : "استاد…".

يكى از اين جوانها به طرف من آمد گفت: مادر…."! چهره مادرم
                    قديسه ى پاكدامنى كه پيكر فرزندش بعد از چهل سال هنوز از جبهه برنگشته با بيمارى حادى كه دارد جلو چشمم آمد.

زنگ زدم به ١١٠، آن جوان نقاب دار و دوستانش در اين فاصله دائم من را به كركره مغازه مى كوبيدند و از هر ناسزايى برايم كم نگذاشتند.
                    خ
                    جوان گفت :"زنگ بزن ببينم چه گهى مى خواهى بخورى، "گفتم "بالاخره مملكت قانون داره" گفت : "قانون ماييم ، مادر….". تمام خون بدنم در صورتم جمع شده بود مى خواستم مثل خودش برخورد كنم. به زور مى خواست تلفنم و كيف كارتهايم را بگيرد.

يكى از آنها كه پشت ماسك قايم شده بود و قدبلندى داشت گفت: "توهين به رهبرى كردى چوب توى آستينت مى كنيم …"، خنده و گريه هايم قاطى شده بود،؛ كسى كه با موتور به پايم زده بود سعى مى كرد توضيح دهد كه چيزى نيست يك تصادف ساده بوده، ظاهراً دلش برايم سوخته بود.

گفتم "شما همه سن بچه من هستيد، مادر من مادر شهيد است." اما دوستانش باور نمى كردند و مى گفتند: "معلمِ بى پدر و مادر "، به تنگ آمدم گفتم: "آقايان من چهارده سالم بوده شايد هم كمتر به جبهه رفته ام و بسيجى جبهه اييم "جوانى كه جلوى من ايستاده بود دست روى صورت من گذاشت و با پنجه هاى آلوده اش صورتم را محكم كنار زد.

گفت: "گه خوردى رفتى، حقوقشو گرفتى"، واقعا قلبم فشرده شد؛ شكستم. پليس فقط نظاره گر بود . یکی گفت : "سى ثانيه وقت دارى گورت را گم كنى". نمى دانستم بايد بروم، بايستم، چه كنم؟

يكى از نيروهاى پليس بطرى آبى به من داد و در گوشم گفت من عذر مى خواهم كارى از دست ما بر نمى آيد. چند قدم فاصله گرفتم كه يكى از پشت سر با حرص گفت: "مادر …..معلم ."

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

امروزه هر جامعه ای که با مردم در افتاد ور افتاد
                      هر سیستم اقتصادی هم که با سرمایه گذار در افتاد ور افتاد

نظر

• آتلانتیس
                        عضو عادی
                        • Oct 2022
                        • 162

یه زمانی میگفتن یارو مثل سگ دروغ میگه....مانفهمیدیم که سگ چه جوری دروغ میگه بیچاره....اما حالا باید ضرب المثل رو اصلاح کرد...مثلا اینکه طرف مثل رهبر دروغ میگه...یا مثل ۲۰وسی....
                        یه برنامه ای بود قدیما که حرفهای خمینی وخامنه ای رو به اسم کلام نور توتلویزیون پخش می‌کرد....
                        مردم به حرف چرت میگفتن کلام نور....مثلا این حرف... سس شعره ... معادلش میشد کلام نوره....

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8863

در اصل توسط behruzzz پست شده است View Post
                          رویترز : وزرای خارجه آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، کانادا و ژاپن در نشست امروز و فردا به میزبانی شهر «مونستر» آلمان، درباره ناآرامی‌های ایران گفت‌و‌گو خواهند کرد/ فارس

لق همشون

نظر

• رگنار
                            عضو فعال
                            • Feb 2014
                            • 390

پاسخ : جــــو بــــازار

درود دوستان

خب این مدت کلی تحلیل چرت و پرت و الکی دیدیم و کلی توپ و تشر از شخص اول گرفته تا فرمانده س.پ.ا.ه که اغتشاشات(به قول خودشان) تمام شد!
                            امروز کرج و فولادشهر، نوشهر، تبریز و آمل و.. رو هم دیدیم!
                            طبیعی است که خیلی ها تو همه جنبه ها دوزاری شون دیر میفته! از تشخیص روندهای نزولی و صعودی تو بورس گرفته تا همین مسایل اجتماعی...

ناله سوخته جانان به اثر نزدیک است ... دست خورشید به دامان سحر نزدیک است

سبز باشید

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8863

به به

کره شمالی را بزودی سوسکش میکنیم.

باید بیاد کاراموزی پیشمان.

نظر

• Dexterous
                                ستاره‌دار(35)
                                • May 2012
                                • 698

سایبریای سایت کم پیدان
                                گمانم توی خیابون بهشون نیاز پیدا کردن!

Dexter is to kill killers
                                DEXTEROUS too
                                من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

در حال کار...
                                X