اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

غازی حَمَد: حماس از حزب‌الله انتظار حمایت بیشتری را داشت

۴ ساعت پیش

غازی حَمَد

ارسال
    نسخه چاپی

در میانه جنگ حماس و اسرائیل که از آغاز آن، حزب‌الله نیز در لبنان درگیر تحرکات مرزی علیه اسرائیل شده، یک مقام ارشد حماس فاش کرد که سازمان او حمایت بیشتری از حزب‌الله را انتظار می‌کشید.
    غازی حمد، از سران دفتر سیاسی حماس و از مسئولان امور انرژی در باریکه غزه که فعلا در بیروت، پایتخت لبنان به سر می‌برد، روز پنج‌شنبه، چهارم آبان، در گفت‌وگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت با توجه به حملات هوایی اسرائیل و شمار زیاد کشته‌ها در غزه، «ما به (حمایت) بیشتر» از متحدان، از جمله حزب‌الله لبنان که مورد حمایت ایران است، نیاز داریم.
    غازی حمد گفت: «حزب‌الله اکنون علیه اشغالگری اقدام می‌کند. ما بسیار قدردان هستیم. اما توقف تجاوز در غزه، به کارهای بیشتری نیاز دارد... انتظار ما بیشتر بود.»
    او گفت دیدگاه ما این است که همه جبهه‌ها را باز کنیم. ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم در مقاومت در برابر اشغالگری شرکت کنند، ما می‌خواهیم همه مرزها را به روی همه (کسانی که به جنگ اسرائیل بروند) باز کنیم، زیرا فکر می‌کنم منطقی نیست که (تنها) مردم غزه این‌گونه باشند که بجنگند و هدف قرار بگیرند و کشته شوند.

---------

خودت چرا فرار کردی لبنان ؟!!؟ به همون دلیل حزب الله هم دخالت خاصی نمیکنه

تازگی هم مد شده در داخل همه منتظر فرمان رهبر هستند برای غزه رفتن پس آتش به اختیار چی شد
    /:.yead.:/

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/27, 19:21.

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2156

اگه بحث جنگ قدرته که هیچ...
      ولی اگه واقعاً بحث ، جنبه انسانی کمک به فلسطین است
      میشه مردم رو ببریم تو کشورهای حامی ، تابعیت بدیم

غزه 365 کیلومتر مربع مساحت داره (نصف شهر تهران )
      یک شهر ساحلی مدیترانه‌ای با ژئوپلیتیک عالی
      2 میلیون مردم غزه اگه زمین غزه رو بفروشند
      به هر نفر 182.5 متر میرسه
      اگه خونواده 6 نفره در نظر بگیریم
      به هر خونواده 1095 متر زمین میرسه

الان هم مشتری دست به نقد خوبی پاش خوابیده
      بایدن دسته‌چک خودشو همراهش آورده بود...
      اینها از همون اول نباید زمین میفروختند
      ولی حالا بهتره تتمه‌اش رو هم بفروشند بره
      هر خونواده با پولی که از فروش 1095 متر زمین به دست میارند
      میتونند بروند توی یکی از کشورهای حامی ، تابعیت بگیرند

فکر نمیکنم افتخار بدند که بیایند ایران با ما زندگی کنند /:.yead.:/
      ولی اگه اومدند، با این پول میتونند یک خونه و ماشین بخرند
      البته ماشین نیاز نیست بخرند
      دولت جمهوری اسلامی به خودروسازان تکلیف میکنه که
      به این عزیزان خودروی رایگان بده (از جیب سهامداران خودرویی)

تازه اگه تابعیت و یارانه و کارت ملی هم بده
      میتونند در طرح جوانی جمعیت به منویات مقام‌معظم‌رهبری عمل کنند
      تا دلشون بخواد براشون بچه پس بندازند
      حتی ممکن میانگین سنی ایرانیان بیاد زیر 30 سال
      البته اگه بشه همچنان اسمشو " ایرانیان " بگذاریم !!!

-----------------------------------

این مطلب فوق اگرچه در ظاهر طنز بود
      ولی در صورت تحقق آن ، میتونه حجم زیادی از هزینه های فعلی ایران رو رفع کنه.
      دیگه نیاز نیست سالی خدا تومن صرف آزادی قدس کنیم !!!

یعنی برای منِ ایرانی ، نه تنها ضرر نداره بلکه سود هم داره !

ولی حیف که امام پوتین صلاح مسلمونها رو در ادامه دادنِ وضع موجود میبینه...

.
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
        اگه بحث جنگ قدرته که هیچ...
        ولی اگه واقعاً بحث ، جنبه انسانی کمک به فلسطین است
        میشه مردم رو ببریم تو کشورهای حامی ، تابعیت بدیم

غزه 365 کیلومتر مربع مساحت داره (نصف شهر تهران )
        یک شهر ساحلی مدیترانه‌ای با ژئوپلیتیک عالی
        2 میلیون مردم غزه اگه زمین غزه رو بفروشند
        به هر نفر 182.5 متر میرسه
        اگه خونواده 6 نفره در نظر بگیریم
        به هر خونواده 1095 متر زمین میرسه

الان هم مشتری دست به نقد خوبی پاش خوابیده
        بایدن دسته‌چک خودشو همراهش آورده بود...
        اینها از همون اول نباید زمین میفروختند
        ولی حالا بهتره تتمه‌اش رو هم بفروشند بره
        هر خونواده با پولی که از فروش 1095 متر زمین به دست میارند
        میتونند بروند توی یکی از کشورهای حامی ، تابعیت بگیرند

فکر نمیکنم افتخار بدند که بیایند ایران با ما زندگی کنند /:.yead.:/
        ولی اگه اومدند، با این پول میتونند یک خونه و ماشین بخرند
        البته ماشین نیاز نیست بخرند
        دولت جمهوری اسلامی به خودروسازان تکلیف میکنه که
        به این عزیزان خودروی رایگان بده (از جیب سهامداران خودرویی)

تازه اگه تابعیت و یارانه و کارت ملی هم بده
        میتونند در طرح جوانی جمعیت به منویات مقام‌معظم‌رهبری عمل کنند
        تا دلشون بخواد براشون بچه پس بندازند
        حتی ممکن میانگین سنی ایرانیان بیاد زیر 30 سال
        البته اگه بشه همچنان اسمشو " ایرانیان " بگذاریم !!!

-----------------------------------

این مطلب فوق اگرچه در ظاهر طنز بود
        ولی در صورت تحقق آن ، میتونه حجم زیادی از هزینه های فعلی ایران رو رفع کنه.
        دیگه نیاز نیست سالی خدا تومن صرف آزادی قدس کنیم !!!

یعنی برای منِ ایرانی ، نه تنها ضرر نداره بلکه سود هم داره !

ولی حیف که امام پوتین صلاح مسلمونها رو در ادامه دادنِ وضع موجود میبینه...

.
        شما طنز گفتی الان عزیزان مسئول ، جدی میگیرن
        یه 50 درصد دیگه خودروسازها و بازار میریزه !!

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس: "اگر آمریکایی‌ها بمباران خاورمیانه را با حملات هوایی و ناوهای هواپیمابر از دریای مدیترانه آغاز کنند، اگرچه فکر نمی‌کنم آنها آنقدرها هم دیوانه باشند؛ جمهوری اسلامی پاسخ خواهد داد و آنها را غرق و نابود خواهد کرد."

------

چرا خودت و پوتین درگیر نمیشید !!

یاد یه خاطره خانوادگی افتادم
          سالها قبل عموی بزرگم به شدت مریض شده بود
          عموی کوچکم گفته بود نذر کردم اگه خوب بشی بگم داداش (منظورش پدرم بود ) چند تا قمه
          (به سرش)بزنه /:.yead.:/

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

تفاوت ایران و امریکا

دختری که از مرگ جورج فلوید فیلم گرفت و خبرنگار هم نبود برنده جایزه پولیتزر امریکا شد

دختری که از مرگ مهسا امینی فیلم گرفت ( گزارش تهیه کرد) و خبرنگار هم بود به ۷ سال حبس محکوم شد

نظر

• عباس انصاری
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1795

پاسخ : جــــو بــــازار

گزارش‌های رسانه‌ای از توافق آتش‌بس در غزه

شبکه العربیه مدعی شد:
              ?رژیم صهیونیستی به حماس پیشنهاد داده تا در ازای آزادی تمامی اسرا و تحویل اجساد صیهونیست‌های کشته شده، به آتش‌بس رضایت بدهد اما حماس با درخواست این رژیم موافقت نکرده است.
              ?حماس نیز پس از رد پیشنهاد رژیم صهیونیستی از این رژیم خواسته تا تمامی زندانیان فلسطینی را آزاد کند.
              ?حماس همچنین خواستار آتش‌بسی بلندمدت شده که رژیم صیهونیستی تاکنون پاسخی به این درخواست نداده است.
              ?مذاکرات میان حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری قطر و مصر درجریان است.
              ✅ @

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

پس از آنکه هند در جریان رویارویی اسرائیل و فلسطینی‌ها، به حمایت عجیبی از صهیونیست‌ها پرداخت، حالا تصاویری منتشر شده که نشان می‌دهد گروهی با تجمع مقابل سفارت رژیم اسرائیل در هند، خواستار پیوستن به ارتش رژیم صهیونیستی و جنگ با فلسطینی‌ها شدند! تصاویر این تجمع را می‌بینید.

https://www.tabnak.ir/fa/news/1200933/%D8%AA%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D9%87%D9%86%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84

عرزشی های هندی !!

خوب اگه جرات دارید برید با حماس بجنگید

نکنه شما هم منتظر فرمان مقام معظم نارندا موندی هستید /:.yead.:/

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 1969

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  پس از آنکه هند در جریان رویارویی اسرائیل و فلسطینی‌ها، به حمایت عجیبی از صهیونیست‌ها پرداخت، حالا تصاویری منتشر شده که نشان می‌دهد گروهی با تجمع مقابل سفارت رژیم اسرائیل در هند، خواستار پیوستن به ارتش رژیم صهیونیستی و جنگ با فلسطینی‌ها شدند! تصاویر این تجمع را می‌بینید.

https://www.tabnak.ir/fa/news/1200933/%D8%AA%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D9%87%D9%86%D8%AF%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84

عرزشی های هندی !!

خوب اگه جرات دارید برید با حماس بجنگید

نکنه شما هم منتظر فرمان مقام معظم نارندا موندی هستید /:.yead.:/
                  چاکریم اینا ولش کن افشین خان
                  اخرش معلوم شد این جمیله بانو اولش کردن
                  بکنیدش گناه داره
                  شیخ ابرام افسردگی گرفته
                  [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

منابع ارتش اسرائیل به خبرنگار فاکس نیوز در اسرائیل: گسترش عملیات زمینی در نوار غزه، ورود زمینی مورد بحث نیست که همه انتظار دارند.

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

یک جنگنده اسراییل مورد اصابت پدافند حماس قرارگرفته و آسیب دید

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4149

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                        باز هم دوباره اون حرفها..« قشر مورد حمایت شما» ...منظورت سلطنت طلبان هست!؟ ...بنده تا جایی که به یاد دارم در مورد اصلاحات ارضی و توسعه فرهنگی خود محمد رضا شاه رو هم نقد کردم...حالا شاید موارد دیگه ای هم بوده....منتها خدمات پهلوی رو هم نادیده نمیگیرم....اما سلطنت طلبان ذیل پذیرش دو مقوله...اول قدرت نظامی کاملا در اختیار پادشاه نباشه...دوم در سیستم اجرایی مداخله نکنه...میتونند حق رای داشته باشند...حتی همان اسلامگرایانی که میگی بنظر من تحت یک قانون اساسی که اسم دین و مذهبی در اون برده نشده باشه میتونند حزب داشته باشند و فعالیت حزبی داشته باشند
                        بیفور...انحصار و بت پرستی و بت سازی به هر شکلی اشتباهه...حالا چه طرف جمهوری خواه باشه و چه سلطنت طلب...دوقطبی سازی جایی شروع میشه که بجای هدف قرار دادن اون انحصار کل طیف رو هدف تند انتقاد قرار میدهیم
                        حالا بهتر شد میشه حرف زد و تبادل نظر داشت
                        بله میدونم نقد داشتید ولی در این زمینه کمی تابلو میزد کدوم طرف را گرفتید . البته حمایت یا طرف گرفتن مشکلی نیست و بیانگر سمت و سوی قطعی هم نیست ، میتوهنه موردی باشد و نه کلی
                        اصل قضیه انصاف است . شما موضوع بت سازی را عنوان کردید در حالیکه این موضوع بصوت بولد شده و بانگ بلند و مثل روز روشن ، طرف دیگری در حال رخداد بوده و هست و شما این مورد را در اولین اظهار نظر نادیده گرفتید

حق رای داشتن که بحثی نیست و باید چنین باشد و کسی مشکلی باهاش نداره . موضوع اینه که شما همه گروه ها و تفکرات را به رسمیت بشناسید ولی در رفتار انبوهی از این قشر ، هیچ رسمیتی بجز خودشون در کار نیست

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4149

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                          درود

والله من هم با داور در این موضوع مخالفم

بارها هم گفتم. یکی دوبارش هم اخیرا بوده .ولی واقعا فقط یک مساله برام قابل درک نیست

اینکه شما همواره وهمیشه به کسانی که یک کامنتی رو لایک کردند هم کار داری !؟واقعا عجیبه برام !!

یعنی الان من هم باید بروم به این دوستان که لایک ردن کامنت داورخان رو ،گیر بدم !؟! و اگه گیر ندم حقی ازم ضایع شده یا چی !؟!؟
                          درود
                          عجیب نیست
                          لایک تا لایک داریم . من داروغه لایک نیستم . روزانه ده ها کامنت اینجا لایک میشه . چرا هر از گاهی فقط به مواردی خاص به قول شما گیر میدم ؟ چون خاص است

یه موقع شما مطلبی از من نوعی لایک میکنید که حاوی 5 موضوع مختلف است . شما ممکنه با یکی از موارد موافق باشی و مورد پسندت باشد و لایک کنی ولی در کلیتش ممکنه توافقی نداشته باشی
                          یه موقع هست که شما لایک میکنی بعنوان خسته نباشید به طرف و احترام به او ولی با نظرش الزاما موافق نیستی

ولی ....
                          یه موقع هست که مطلب کاملا شسته رفته است و حاوی یک موضوع اصلی است و شما لایک میکنی . اینجا بجز فرد کامنت ارسال کننده ، شما هم داری از زبان طرف مقابل یا بعنوان وکیل مدافع ایشون همان مطلب را بیان میکنی و تائید میکنی و فرقی نمیکند مطلب شخص نگارنده باشد یا شمای لایک کننده . هیچ تفاوتی نمیکنه و به همین دلیل است که وقتی من ، فرد نگارنده را نقل قول میکنم ، مجازم لایک کننده را هم خطاب قرار بدهم

اینجا و در این حالت خاص ، هر دو مورد طرف حساب سوال جواب هستند

مثلا مطلبی که کلهم حول نژاد پرستی است و هیچ نکته دیگری ندارد ، وقتی لایک میشه من نوعی را زیر سوال میبره . مگه میشه من مطلبی در این زمینه را لایک کنم و بعد کسی به من نقد داشته باشه و بگه فلانی چرا ... یا حتی انگ نژاد پرستی به من بزنه ولی من خودمو بزنم به اون راه و بگم کی بود کی بود من نبودم ؟
                          مسلما لایک چنین مطلبی نشانگر تمایل من به نزاد پرستی است

وقتی من کامنتی که انواع اتهام یا اهانت را داراست لایک میکنم یعنی منم با همان روش و اهانت و اتهام و ... موافقم

یا لایک همان مطلبی که اخیر از اون یاد کردم
                          وقتی گفته میشه شوهرش جایزه را تقدیم کرد ... و هدف کل این کامنت همین موضوع است و من لایک میکنم یعنی منم موافقم

پس اینجا وقتی فردی را نقل قول میکنم ، میتونم لایک کننده را هم مورد خطاب قرار بدم و اصلا چیز عجیبی نیست

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4149

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                            من دیدم به این مجامع بین‌المللی امیدی نیست
                            وظیفه خودم دیدم که شخصاً آستین بالا بزنم
                            و مشکل ملت مظلوم فلسطین رو حل کنم /:.ph34r-smiley.:/
                            الان دارم قضيه رو آنالیز میکنم ، 2 تا موضوع داریم
                            اول جنگ قدرت و سیاست و رقابت بر سر منابع نفتی و...
                            دوم جنبه انسانی مردم مظلوم
                            برای اولی که در توان من نیست با روس و آمریکا سرشاخ بشم ، شرمنده...

اما برای کشتار بی‌گناهان...
                            واقعیت اینه که حامیان فلسطین بر خلاف چیزی که ادعا میکنند
                            اتفاقاً خواستار ادامه وضع موجود هستند یعنی کشتار مردم بی‌گناه
                            اگه واقعاً دلتون برای مردم سوخته و بحث منفعت سیاسی ندارید
                            باید این 2 میلیون نفر غزَّوی رو ببرید تو کشورهای خودتون بهشون تابعیت بدید
                            بعد در جواب میگن: نه ، اینها باید اونجا باشند که از حق حاکمیت خودشون دفاع کنند
                            اگه دنبال حکومت هستید باید همون اول زور میزدید یه قطعه از عثمانی رو برا خودتون می‌گرفتید.
                            هرکه طاووس خواهد، جور هندوستان کشد
                            هرکه حکومت خواهد ، جور جنگ و مبارزه کشد.
                            والا بنده تو کشور خودم حداکثر حق حاکمیتم شرکت در انتخابات نمایشی هست !
                            از قدیم گفتند : " فاقد شیئ ، معطی شیئ نیست "

چیزی که مشهوده اینه که هر دو طرف (روسیه و آمریکا) ،
                            مردمی رو تحت عنوان "ملت" اونجا به زور نگه داشته اند که بازی به هم نخوره
                            غربیها ، با صرف پول هنگفت ، یهودیها رو جمع کردند اونجا که سرزمین تصرف کنند
                            شرقیها هم به زور یک عده رو نگه داشتند که جلوی پیشروی غربیها رو بگیرند
                            به عبارتی ، مردم غزه ، گوشت دم توپ شده اند !
                            یعنی اگه خودشون بگن ما از حق حاکمیت خودمون گذشتیم ،
                            این به اصطلاح حامیان ، به زور اونها رو محبور میکنند بمونند و ادامه بدند و مقاومت کنند

من فکر میکنم اگه یک غزوی بخواهد از غزه فرار کنه ، حماس از پشت با تیر میزندش.
                            همچنین حدس میزنم یک یهودی اگه بخواهد به طور دائم از اسرائیل مهاجرت کنه ، براش سخت باشه.
                            شما دو کامنت داشتید و من در این نقل قول به هر دو مورد میپردازم

به نظر شما راه حل بحران اینه که بگیم یالا استین بالا بزنید و مردم غزه را ببرید کشورتون و تابعیت بدید ؟ یا احیانا اون کشورها دفاعشون اشتباه است ؟ اون وقت دفاع تمام قد جهان غرب به سرکردگی امریکا چطوریاست ؟ اون درسته ؟
                            خب همین امریکا به این گندگی مگه کم جا و وسعت و امکانات داره یا کم پول داره ؟ یا همون انگلیس و المان و فرانسه ( فعلا تمام قد ترین مدافعان ته تغاریشون اینها هستند ) چرا ته تغاری ها را نمیبرند کشور خودشون ؟ یعنی اشغالگر باید بمونه و بقیه را هم اشغال کنه و غره ای ها را ببرند از اونجا بیرون ؟

یا موضوع فروش زمین که مطرح کردید /:.negaran.:/ زمین هائی که گفته میشه فروختند فکر میکنید چقدر بود ؟ 5% از این 20 هراز کیلومتر مربعی که در حال حاضر اسرائیل را تشکیل میده هم نبود
                            من اپلود کننده ندارم . خودتون جستجو کنید و ببینید . این موضوعی که گفته میشه ، خب فلسطینی ها زمینها را فروختند ... کاملا موضوعی غلط انداز است . بخش اندکی از سرزمین اشغال شده شامل فروش زمین است

جای شگفتی است از نظر من طرح چنین موضوعی و چرتکه انداختن برای حساب کتاب زمین ها و ... به نوعی به سخره گرفتن و نوعی جسارت به مردمانی است که 20 روز است زیر اوار و بمب و موشک هزاران کودک از دست داده اند . تصاویر و فیلم کودکان جزغاله شده و خونین زیر اوار و جسد های ملحفه پیچ شده را دیدید ؟ خداوکیلی دیدی یا نه ؟
                            کنجکاو نشدی ایدی خبرنگاری که چند بار ادرسش را دام فالو کنی مدتی یا حتی بدون فالو چند تا ویدئوهاش را ببینی

ویدئو ها به حدی فاجعه و غمبار بود که اینستا خیلی هاش را دیگه به حاوی تصاویر حساس بسنده نکرده ، حذفشون کرده

حالا باز به من بگید حساس هستم و فلان ...

سرزمین و وطن و یه سری از هیمن مسائل که خیلی از ما به وقتش رگ گردن براش باد میکنیم و البته حق هم داریم ، برا خودمون خوبه ولی برای دیگری ... وطن و هویت را براش ارزش دلاری یا پولی به هر واحدی از پول رایج قائل شویم ؟؟؟؟؟ بفروشه زمیناش را و بره و این شد راه حل؟ هویتش را بفروشه چند ؟؟؟؟؟؟؟ /:.negaran.:/:.thumbsdownsmileyan:.thumbsdownsmileyan:.thumbsdo wnsmileyan

حالا فرض کنیم بقیه را هم بفروشند و بروند ، این ذلت نیست ؟ این پذیرش اشغالگری و مهر تائید برای ادامه ان نیست ؟
                            و گفتید اگر دنبال حکومت هستید ...

شما این موضوع اشغالگری و عدم هویت و هزار بدبختی دیگر را تقلیل میدید به دنبال حکومت بودن ؟
                            یعنی درد مردمانی که دهه هاست تحت تبعیض و اقا بالاسری و اشغالگری است و از همه بدتر و درد بی درمان بی هویتی و بی وطنی باید تقلیل یابد به حکومت کردن ؟

حکومت کردن بحثی سیاسی و حربی یا درون مایه ای با این مضمون است . اینجا بحث احقاق هویت و وطن است

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2156

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              شما دو کامنت داشتید و من در این نقل قول به هر دو مورد میپردازم
                              َ

راهکار عملی و منطقی شما برای جلوگیری از کشتار مردم غزه چیه؟

------------------------------------------

چند بار گفتم "حقوقی" بحث کنیم ،
                              پیچوندی و زدی به دشت کربلا !
                              مردم غزه نیاز به مرثیه‌خوان ندارند !
                              شما فقط راهکار عملی و منطقی بده
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

روزنامه شرق: چرا افکار عمومی ایرانیان مانند کشورهای دیگر علیه جنایت غزه برانگیخته نشد؟/ دلایل فاصله گرفتن مردم از تبلیغات رسمی

روزنامه شرق نوشت:
                                ?دل مردم ایران از فجایع غزه خون است اما آگاهانه آن را بروز عمومی نمی‌دهند؛ چراکه به تجربه دریافته‌اند احتمال برداشت و استفاده جناحی از آن وجود دارد.
                                ?جامعه‌شناسان دغدغه‌مند، بارها هشدار داده‌اند که برخی سوء عملکردها، وجدان جمعی ایرانیان را بیمار کرده است.
                                ?دکتر جواد کاشی، جامعه‌شناس برجسته، چه خوب این بیماری اجتماعی را درک کرده و انذار داده است که ما مردم ایران، بیش از ماجرای غزه، نیازمند تماشای خود هستیم؛ سرمایه بزرگ و گرانی میان ما آب شده و از دست رفته است.
                                ?کرختی و انجماد احساسات جامعه ایرانی درباره فجایع غزه و جنایات اسرائیل، آگاهانه و نتیجه سال‌ها بی‌محلی به خواست عمومی و انباشت نارضایتی نزد افکار عمومی است. اصولا متصدیانی که اکنون بر مسند امور اجرایی هستند، شناخت در حوزه فرهنگ و رسانه و هرآنچه را ذیل اینها بگنجد، تخصص نمی‌دانند تا به متخصص آن رجوع کنند. پس عجیب نیست که شاهد چنین رفتارهای جمعی باشیم و تازگی هم ندارد.
                                ?رسانه‌های بزرگ مخصوصا صداوسیما، از جمله متهمان اصلی‌اند که در طول سال‌های گذشته، باوجود تذکرات متعدد کارشناسان دلسوز و متخصصان افکار عمومی، سیاست ناصوابی را دنبال کرده و مردم را در مسیر تقابل قرار داده‌اند. آنتن تلویزیون در اختیار کسانی قرار گرفته که با دیدگاه‌های مردم و علاقه و نگرش آنها فاصله بسیاری دارند.

نظر

در حال کار...
                                X