اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 679

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

درود.این مهمه کشتن جرج فلوید هم حرام شرعی هم حرام سیاسی لاکن موی زنها هم حرام شرعی ایست هم حرام سیاسی حتی مرحومه کودک ارمیتای مظلوم

نظر

• اوشنوس
      ستاره دار(3)
      • Dec 2015
      • 880

هیچ گربه چپل چلاقی برای رضای خدا موش نمی دواند......

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      امیرعبداللهیان: تصمیم انجام عملیات «طوفان الاقصی» را فلسطینیان خودشان گرفتند

وزیر امور خارجه در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان: ما از فلسطین حمایت می‌کنیم و آن را انکار نکرده‌ایم،

اما ایران هیچ ارتباطی با عملیات طوفان الاقصی ندارد.

آنچه در روز هفتم اکتبر رخ داد، تصمیم خود فلسطینی‌ها بود.

امیرعبداللهیان این اظهارات را در واکنش به سخنان برخی مقامات صهیونیست که مدعی شدند ایران پشت عملیات طوفان الاقصی بوده، عنوان کرده است.

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2726

یک کارگر اسنوا میشناسم روزی ۱۲ ساعت کار می‌کنه...با رفت و اومدش که میشه ۱۴ ساعت...یعنی ۶ صبح می‌ره بیرون ۸ شب خونه است....تازه روزای تعطیل و اخرشبها رو پرایدش و اسنپ کار میکنه...شب و روزش رو بهم میدوزه برای زن و دو تا بچه...مسافرت هم نمیتونه بره...بره باید یا سفره زن و بچه بزنه یا لوازم التحریر و شهریه مدرسه بچه یا سر برج اجاره خونه نداره!!! صبح تا شب و شب تا صبح کار می‌کنه که ابروداری کنه و دستش جلوی کسی دراز نباشه
        اونکه تو غزه نشسته و کشورهای عربی و ایران و اروپا و غیره میدهند میخوره....هزینه ای هم که نداره...وقتی نرخ بیکاری ۷۰ درصده...اصلا ببینید چند نفر کار میکنند!!!؟ گور پدرشون...همیشه که پستان مادر نیست...یکدفعه هم می‌بینند زیر بیرق همون حماس که سینه می‌زدند جنگ راه میندازه و قراره براشون پدری کنه و سر و کارشون با پدر هست!!!
        آباد باد کشور خودم ایران...زنده باد ایرانی...گور بابای هم اسرائیلی و هم عرب فلسطینی...کسی هم خیلی دلسوزه اینقدر مظلوم داره مملکت خودمون که دنبال گریه کن و مرثیه سرا میگردیم برای اونها

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          یک کارگر اسنوا میشناسم روزی ۱۲ ساعت کار می‌کنه...با رفت و اومدش که میشه ۱۴ ساعت...یعنی ۶ صبح می‌ره بیرون ۸ شب خونه است....تازه روزای تعطیل و اخرشبها رو پرایدش و اسنپ کار میکنه...شب و روزش رو بهم میدوزه برای زن و دو تا بچه...مسافرت هم نمیتونه بره...بره باید یا سفره زن و بچه بزنه یا لوازم التحریر و شهریه مدرسه بچه یا سر برج اجاره خونه نداره!!! صبح تا شب و شب تا صبح کار می‌کنه که ابروداری کنه و دستش جلوی کسی دراز نباشه
          اونکه تو غزه نشسته و کشورهای عربی و ایران و اروپا و غیره میدهند میخوره....هزینه ای هم که نداره...وقتی نرخ بیکاری ۷۰ درصده...اصلا ببینید چند نفر کار میکنند!!!؟ گور پدرشون...همیشه که پستان مادر نیست...یکدفعه هم می‌بینند زیر بیرق همون حماس که سینه می‌زدند جنگ راه میندازه و قراره براشون پدری کنه و سر و کارشون با پدر هست!!!
          آباد باد کشور خودم ایران...زنده باد ایرانی...گور بابای هم اسرائیلی و هم عرب فلسطینی...کسی هم خیلی دلسوزه اینقدر مظلوم داره مملکت خودمون که دنبال گریه کن و مرثیه سرا میگردیم برای اونها

دقیقا همینه
          مفتخوری پیامد هم داره

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 1920

جواب این حمایت وم ثلا محكوم كردن اسراییل و به داد غزه رسیدن برای خیلها نان دارد نان وجای كه پای نان در میان باشید می توانید در روضه برای مظلومیت جرج فلوارید هم اشك هجران بریزد

نان خیلی مهم هست خیلی خیلی مهم الكی كه نفس گرم نمی شود پول می خواهد پول حمایت می خواهد حمایت
            خاموشی این چراغ نابودی سفره هاست

روضه و فیلم جدید بیار
            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1920

نان داشته باشد برای عمر و عاص هم ئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئ ئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئئ

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3026

سلام و عرض ادب و احترام

اینکه در کشور ما ظلم داره بیداد می‌کنه و اکثر مردم در خط فقر و یا زیر خط فقر هستند مثل روز روشن است و ننگی است برای صاحبان قدرت که با داشتن حدودا ۹درصد منابع دنیا مردم به این شکل زندگی کنند و در صورت اعتراض بطور وحشیانه سرکوب شوند و عامل دشمن!!!محسوب شوند ووووو همه اینا درست ولی نمیشه از نسل کشی در غزه توسط نتانیاهو که کودک کش و سفاکترین فرد این برهه زمانی است در گذشت و حتی باید بطور گسترده محکوم کرد و از سازمانهای بین المللی در جهت اقدام عملی در این راستا اقدام کرد

وحشیت در هر کجا باشه محکوم است

ارادت

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3090

نزول خوری دربانکداری اسلامی

قسط ۳۷ میلیونی وام ۱.۹ میلیاردی خرید مسکن

درحالی بانک مسکن از افزایش سقف وام خرید اوراق حق‌تقدم برای خانوارهای دارای ۴ فرزند به ۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان خبر داده که مبلغ قسط ماهانه این وام حدود ۳۷ میلیون تومان است.

برای دریافت وام جدید خرید مسکن، متقاضی تهرانی باید ۳۸۴۰ برگه اوراق حق تقدم به قیمت حدود ۳۸۰ میلیون تومان خریداری کند.

با افزایش مدت بازپرداخت از ۱۲ سال در روش ساده به ۲۲ سال،

وام گیرنده در مجموع باید حدود ۹ میلیارد تومان و ۷۸۰ تومان بازپرداخت کند

که سود این وام بالغ بر ۷ میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.
                  .

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3026

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                    نزول خوری دربانکداری اسلامی

قسط ۳۷ میلیونی وام ۱.۹ میلیاردی خرید مسکن

درحالی بانک مسکن از افزایش سقف وام خرید اوراق حق‌تقدم برای خانوارهای دارای ۴ فرزند به ۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان خبر داده که مبلغ قسط ماهانه این وام حدود ۳۷ میلیون تومان است.

برای دریافت وام جدید خرید مسکن، متقاضی تهرانی باید ۳۸۴۰ برگه اوراق حق تقدم به قیمت حدود ۳۸۰ میلیون تومان خریداری کند.

با افزایش مدت بازپرداخت از ۱۲ سال در روش ساده به ۲۲ سال،

وام گیرنده در مجموع باید حدود ۹ میلیارد تومان و ۷۸۰ تومان بازپرداخت کند

که سود این وام بالغ بر ۷ میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.
                    .

سلام و عرض ادب و احترام

نزول و ربا خواری داره بیداد می‌کنه در طول تاریخ بشریت همچین وضعیت اسفناکی نداشتیم و بزرگترین ربا خوار و نزول خوار جهان محسوب میشویم

تفو تفو به این مرام ضد انسانی و ضد اسلامی که با هر حیله و حقه ای دارن این رباخواری را توجیح میکنند اینا از عمروعاص هم کثافت تر هستند
                    دست هر شیطانی را از پشت بسته اند
                    ارادت

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1920

سبلام بر ارمیتا
                      سلام بر آرمیتاها

آرمیتا دختر ایران زمین
                      ببخششید من ترسو هستم
                      من غم نان دارم
                      من از ................ می ترسم
                      من از سایه ..................... می ترسم
                      من از ..................... آفتاب می ترسم

ببخشیید ببخشیید

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1481

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                        سلام و عرض ادب و احترام

اینکه در کشور ما ظلم داره بیداد می‌کنه و اکثر مردم در خط فقر و یا زیر خط فقر هستند مثل روز روشن است و ننگی است برای صاحبان قدرت که با داشتن حدودا ۹درصد منابع دنیا مردم به این شکل زندگی کنند و در صورت اعتراض بطور وحشیانه سرکوب شوند و عامل دشمن!!!محسوب شوند ووووو همه اینا درست ولی نمیشه از نسل کشی در غزه توسط نتانیاهو که کودک کش و سفاکترین فرد این برهه زمانی است در گذشت و حتی باید بطور گسترده محکوم کرد و از سازمانهای بین المللی در جهت اقدام عملی در این راستا اقدام کرد

ارادت
                        سلام و عرض ارادت خدمت جناب طیب...همانطور که اشاره فرمودیذ به وضعیت اسفناک مملکت خودمان... کشوری که مردمانش 45 سال زندگی نکردن و جوانانش جوانی... فکر نمیکنم نیاز باشه بطور گسترده از سازمانهای بین المللی در جهت کمک به مردم غزه اقدام کنیم....میگویند ایرانی ها حافظه تاریخی ضعیفی دارن...دقیقا همینطوره....جناب طیب سگ زرد برادر شغال هست....برای من دشمن دشمن هست....وقتی سال 60 در خرمشهر 30 نفر عراقی و فلسطینی و سودانی بنوبت به زن خرمشهری تجاوز میکردن من نمیتونم فراموش کنم....استاد طیب...پیش خودتان فکر نکنید که ای بابا همه انگشتان دست یکی نیست و لی من به شما میگم اصلا و ابدا به عرب جماعت خوشبین نیستم مخصوصا که رهبرانشان عرفات و هنیه و خالد مشعل هستن.....همین هنیه و خالد مشعل هم حتما غزه ای هستن...یعنی امروز هنیه رو ترور کنن یکی از همین جوونای غزه ای میشه رهبر.....خیلی خوبه ها صدام حسین قاتل میلیونها ایرانی رو غزه ای ها میپرستن بعذ ما دنبال دادخواهی برای مردم غزه باشیم....تمام دوستان در این فروم انسانهای آزاده هستن منجمله خود شما....ولی فقط در حد نوشته میتونیم حس انسان دوستی خود رو ابراز کنیم نه بیشتر.....ارادت

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3090

سلام و عرض ادب و احترام

نزول و ربا خواری داره بیداد می‌کنه در طول تاریخ بشریت همچین وضعیت اسفناکی نداشتیم و بزرگترین ربا خوار و نزول خوار جهان محسوب میشویم

تفو تفو به این مرام ضد انسانی و ضد اسلامی که با هر حیله و حقه ای دارن این رباخواری را توجیح میکنند اینا از عمروعاص هم کثافت تر هستند
                          دست هر شیطانی را از پشت بسته اند
                          ارادت
                          آمار تکان‌ دهنده‌ همتی از چاپ پول در ایران / در هر ماه چقدر به نقدینگی اضافه می شود؟

رییس کل سابق بانک مرکزی گفت:

در یک سال گذشته ماهی ۲۳ هزار میلیارد تومان پول در کشور چاپ شده است که آماری بسیار تامل برانگیز تلقی می‌شود.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2726

سلام و عرض ادب و احترام

ارادت
                            درود طیب جان
                            من که کودک کشی نتانیاهو رو تایید نمی‌کنم...نکته داشت صحبتم...من ایرانی میبینم چطوریو از چه زمانی بهم کلک زدند...اینجوری فریبم میدهند که امت بجای ملت...من شعارم رو متناسب میکنم...میگم ملی فکر میکنم..زنده باد مظلوم داخلی!!!
                            حالا اون که در غزه نشسته چرا به این فکر نمیکنه که وقتی کار نمیکنه و اون عربستان و قطر و اروپا میدهند میخوره...چشم و ابروی اون خوشگل نیست...بخاطر این هست بموقع اون حماس باید خدماتش رو برای اون کشورها انجام بدهد...اگر نگویم یکی از همون کشورها همون اسرائیل هست که عکس یک پیرزن یهودی کشته شده رو دور دنیا تاب میده تا مظلوم نمایی کنه و یک شهرک دیگه برخلاف قرار های صلح سنوات گذشته بسازه!!!
                            من یاد گرفتم اون که یک طاقه پارچه دور کله اش پیچیده.. داره با مظلوم نمایی کودک فلسطینی فریبم میده . یاد گرفتم ملی و رک حرف بزنم...اون فلسطینی هم باید یاد بگیره چیکار کنه که کارت بازی این همه کشور نشه!!! اصل حرف همین هست...مظلومیت کودک فلسطینی موقعی درست میشه که بزرگ‌ترش یادبگیره چطوری از این لوپ فریب و قدرت خارج بشه...نه اینکه این کودک مظلوم کشته شد..دوباره همون نون خونی رو بندازند جلوش بخوره و یک بچه دیگه درست کنه...اونها هم باید یک فکر اساسی برای مصلحت خودشون بکنند.
                            ارادت داریم جناب طیب

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

درود طیب جان
                              من که کودک کشی نتانیاهو رو تایید نمی‌کنم...نکته داشت صحبتم...من ایرانی میبینم چطوریو از چه زمانی بهم کلک زدند...اینجوری فریبم میدهند که امت بجای ملت...من شعارم رو متناسب میکنم...میگم ملی فکر میکنم..زنده باد مظلوم داخلی!!!
                              حالا اون که در غزه نشسته چرا به این فکر نمیکنه که وقتی کار نمیکنه و اون عربستان و قطر و اروپا میدهند میخوره...چشم و ابروی اون خوشگل نیست...بخاطر این هست بموقع اون حماس باید خدماتش رو برای اون کشورها انجام بدهد...اگر نگویم یکی از همون کشورها همون اسرائیل هست که عکس یک پیرزن یهودی کشته شده رو دور دنیا تاب میده تا مظلوم نمایی کنه و یک شهرک دیگه برخلاف قرار های صلح سنوات گذشته بسازه!!!
                              من یاد گرفتم اون که یک طاقه پارچه دور کله اش پیچیده.. داره با مظلوم نمایی کودک فلسطینی فریبم میده . یاد گرفتم ملی و رک حرف بزنم...اون فلسطینی هم باید یاد بگیره چیکار کنه که کارت بازی این همه کشور نشه!!! اصل حرف همین هست...مظلومیت کودک فلسطینی موقعی درست میشه که بزرگ‌ترش یادبگیره چطوری از این لوپ فریب و قدرت خارج بشه...نه اینکه این کودک مظلوم کشته شد..دوباره همون نون خونی رو بندازند جلوش بخوره و یک بچه دیگه درست کنه...اونها هم باید یک فکر اساسی برای مصلحت خودشون بکنند.
                              ارادت داریم جناب طیب
                              درود
                              مثل همیشه نکات خیلی خوبی اشاره میکنی
                              مصر خیلی شیک گفت ما به نتانیاهو گفته بودیم. ولی نتانیاهو تکذیب کرد. این دفعه سناتور های امریکایی گفتن و دیگه نتانیاهو لال شد چون اگه دوباره تکذیب میکرد حتما مصر اسناد رو میکرد و اون موقع خانواده های قربانیان و اسرای اسرااییلی تکه تکه ش میکردن و دیگه جنازه ش هم سالم به دادگاه نمیرسید
                              علاوه بر تروریستهای حماس نتانیاهو هم باید اعدام بشه به خاطر این جنایتی که در حق مردم هردو طرف کرد و با حمله حماس به موقع مقابله نکرد . و گذاشت همه چی طبیعی ادامه پیدا کنه!!
                              هدفش هم فقط مظلوم نمایی بعد حمله بود

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

عربستان در حال برگزاری جشنواره موسیقی جهانی
                                "امینم " خواننده معروف غربی در عربستان !!

گویا بن سلمان به توصیه رهبر ج.ا. گوش نداده و هنوز هم دوست داره روی نتانیابوی بازنده شرط ببنده /:.yead.:/

حالا این یابوی برنده کی هست ؟علم الهدی یا دامادش؟
                                :.thumbsupsmileyanim
                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/30, 18:12.

نظر

در حال کار...
                                X