اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رستا
    عضو فعال
    • Jan 2018
    • 481

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
    من حرف مادر داغدیده کیان رو باور میکنم که تو خاکسپاریش گفت کار کی بوده
    نماینده ایذه خودش داره میگه اوناییکه تیر شلیک کردن کیان رو بردن بیمارستان
    تروریست اینکارو میکنه؟؟؟
    لباس شخصی دیده گند زده و عمدا یا سهوا کیان رو کشته بردتش بیمارستان

.
    شما نه اعتراض میکنی نه شعور ساکت شدن رو داری نه اینقد سواد داری که بتونی منو گول بزنی
    اتفاقا تو خاکسپاری یه حرف دیگه هم زده که گفته از ساعت تیراندازی خبر داشته
    حتما این برنامه تیراندازی که مادر کیان ازش خبر داشته حمله تروریستی نیروهای امنیت کشور بوده از نظر شما که لو رفته و مادران کیان و گروهی که عضوش بوده خبر داشتن ازش!!!
    اصلا اصلا احتمال نمیره که کار همین اغتشاش گران میهن دوست بوده که مثل همیشه ساعت اغتشتاش و حمله و آموزش درست کردن سلاح و کشتار میدن با وقاحت تمام هشتگ کار خودشونه میزنن
    کمی پای حرف های خانواده آرتین و مادر سید اسماعیل عجمیان
    آرمان علی وردی و بقیه شهدای شاهچراغ هم بشینین که هشتگی براشون این جماعت مدعی هم وطن دوستی نزدن و اگه حتی هشتگی هم زده میشد توسط اینستا حذف میشد
    کمی خارج از رسانه های خارج نشینتون پای حرف های این داغدیده ها هم بشینین و همین طور داغدیده هایی که علاوه بر این که عزیزی از دست دادن باید فریاد میزدن که ایهاالناس عزیز ما کشته نشده با گلوله .چند تا حتی فریاد میزدن ایهاالناس ما زنده ایم به خدا نمردیم اینقدر برامون هشتگ نزنین.گفتم که طنزهای تلخ زیاده
    یه کم پای درد و دل این افراد هم بشینین شاید متوجه بشین گول خوردین

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2157

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
      درود بر شرف و وجدان بیدارتون
      چرا فکر میکنین بنده جزئی نگر هستم و در کنار موفقیت و پیشرفت های کشور وضعیت ناراحت کننده کشور نمیبینم؟
      مگر به غیر از اینه که منم مردم همین کشورم و با مشکلاتش دست و پنجه نرم میکنم؟
      منم تو بورس سرمایه از دست دادم و‌با تورم و ارزش پول پایین دارم زندگی میکنم.
      مردم زیر فشار اقتصادی دارن له میشن مردم دارن اذیت میشن و حق اعتراض دارن.
      یک جواان هر چقدر وجودش پر از خشم و نفرت باشه از این مسئولین بی لیاقت و خائن کمه
      چرا فکر میکنین بنده درکی از شرایط کشوری که توش زندگی میکنم ندارم؟!
      ما تو‌خیلی از جاها مشکل داریم.
      مدیریت لیبرال وفشل و بی برنامه از بعد از ثبات کشور که دولت هاشمی اول آن بود تا روحانی بد عمل کردن
      در مورد دولت حاضر هم تعصبی نداریم و زمان باید بگذره تا قضاوت بشن
      روسای جمهور اکثر دولت ها عرضه جمع کردن مشکل نداشتن و درگیر مال دنیا و زندگی اشرافی شدن.
      اون از زمان جنگ که مردم با اون از خود گذشتگی انقلاب و‌نظام حفظ کردن و الان هم دارن ایستادگی میکنن
      با سیاستهای غلط غربی همه مردم رو بدهکار بانکها و سودهای بانکی کردن
      تا دو تا قسط هم دیر میشه حقوق خود شخص و ضامنها رو میبندن و با سودش پولشونو برمیدارن

مردم دارن برای بانکها کار ميکنند تا برای خودشون

دارن کار میکنند که سر ماه قسطاشونو بدن

حقوق نجومی میگیرن تا نوبت به مردم میرسه همه چی میخشکه
      تو بحث معیشت که عرضه ندارن یه قیمت رو ثابت نگه دارن
      سیستم آموزشیمون هم که اینقدر فشله که هنوز بعد از ۴٠ سال نتونستن تفکیک کنند که دروس یک دختر با یک پسر باید فرق کنه
      با کمال وقاحت رفتن یه سند خزعبل به نام ٢٠٣٠ آوردن و دارن تو مدارسمون به صورت غیر قانونی انجامش میدن

اوضاع فرهنگ هم که کاملا رها شده
      تلویزیونمون هم چیز درست و درمون نداره
      فضای مجازیمون رها

بیکاری جوانها زیاد
      جوان نمیتونه ازدواج کنه بعد توقع داریم که گناه هم نکنه
      همه ما معترضیم
      ولی چه کسی باید پاسخگوی این کمبودها باشه ؟
      اینو واضح و شفاف بفرمایید که آیا غیر از اینه که وزرا و نمایندگان مجلس و

در راس آن ها روسای جمهور حاصل این وضع موجودند؟

سلام
      شما اگر فکر میکنین غیر از اینه بفرمایید بهره ببریم
      آقا خیلی با حال بود ، کلی خندیدیم =))
      نشان آفتابه طلایی تقدیم شما

در راس امور کیه ؟؟؟!!! =))

رئیس‌جمهور های قبلی که خودشون اعتراف کردند تدارکاتچی هستن .
      اما ایران ، کشورِ امام زمانه ،
      در راس امور امام زمان قرار داره !
      اما خب معروفه که سیاست پدر و مادر نداره
      یه وقت دیدی یهویی امام زمان ،
      پشت شما رو خالی کرد و اومد طرف مردم !
      (یعنی اسلحه‌ای به نام "امام زمان"
      که چند صباحی در دست شما بود ، بیفته دست رقیب)

بعید نیست در آینده ، یه عده شعار بدند :
      " ما مناظرِ مُنْتَقِمِ مهساییم ! "
      همونطور که قبلاً گفته میشد
      ما منتظر انتقام گیرنده زهرا هستیم

راستی ، معروفه که حضرت زهرا در حکومت اسلامی و به دست جانشین رسول خدا و برای تثبیت حکومت کشته شد و البته قصد کشتن نداشتند و اتفاقی بین در و دیوار گیر کرد و میخ رفت تو پهلوش ، کشته شد ؟؟؟
      این چیزیه که جناح خودتون در طی این چند دهه فریاد زده !
      درسته ؟؟؟

تفاوتش با قضیه مهسا چیه ؟!
      ... قبلاً مفصل توضیح دادم
      در حکومت اسلامی، هر زن بی‌حجاب یک یاغی حکومت است
      که مشروعیت حکومت اسلامی را به چالش کشیده است
      خب زهرا هم اگه مشروعیت حکومت را به چالش نمی‌کشید ، زنده میموند

لطفاً بفرمایید
      تفاوت جانشین رسول خدا با جانشین امام زمان چیه ؟
      آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2022/12/03, 00:57.
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1713

اتفاقا تو خاکسپاری یه حرف دیگه هم زده که گفته از ساعت تیراندازی خبر داشته
        حتما این برنامه تیراندازی که مادر کیان ازش خبر داشته حمله تروریستی نیروهای امنیت کشور بوده از نظر شما که لو رفته و مادران کیان و گروهی که عضوش بوده خبر داشتن ازش!!!
        اصلا اصلا احتمال نمیره که کار همین اغتشاش گران میهن دوست بوده که مثل همیشه ساعت اغتشتاش و حمله و آموزش درست کردن سلاح و کشتار میدن با وقاحت تمام هشتگ کار خودشونه میزنن
        کمی پای حرف های خانواده آرتین و مادر سید اسماعیل عجمیان
        آرمان علی وردی و بقیه شهدای شاهچراغ هم بشینین که هشتگی براشون این جماعت مدعی هم وطن دوستی نزدن و اگه حتی هشتگی هم زده میشد توسط اینستا حذف میشد
        کمی خارج از رسانه های خارج نشینتون پای حرف های این داغدیده ها هم بشینین و همین طور داغدیده هایی که علاوه بر این که عزیزی از دست دادن باید فریاد میزدن که ایهاالناس عزیز ما کشته نشده با گلوله .چند تا حتی فریاد میزدن ایهاالناس ما زنده ایم به خدا نمردیم اینقدر برامون هشتگ نزنین.گفتم که طنزهای تلخ زیاده
        یه کم پای درد و دل این افراد هم بشینین شاید متوجه بشین گول خوردین
        اتفاقا اعضای خانواده ام هشتگ زدن خوبم زدن عکسشونم گذاشتن تو پروفایل و پست و استوری و...
        از این حرفا تو این فضای مجازی واسه مردم تونبون در نمیاد سایبری جلو رشد قیمتا رو بگیر
        سکه خریدم ۱۴ یک ماه نشده شده ۱۷ جلو اونو بگیر...کاری کن منم مثل مردم اروپا و امریکا بتونم در سال پول خرید یه ماشین خوب رو جور کنم تو چند سال بتونم پول خونه جور کنم دخلم با خرجم جور باشه خودم میام همه این معترضین رو میکشم واست
        درد مردم یه چیز دیگه س که از فهمش عاجزین اگرم بفهمین در توانتون نیست درستش کنین بیخود صحرای کربلا نزن و قصه حسین کرد شبستری نخون واسه ما بورسیها

نظر

• رستا
          عضو فعال
          • Jan 2018
          • 481

اون چیزی که ما دیدیم فعلا شکست روسیه بوده تو شهرای مختلف
          چندتا غارغارک رو با لوازم غربی های دژمن مونتاژ کردن که دیگه افتخار نداره سایبری
          مطلب جالبی که هست ایران هیچ وقت صحبت از پیروزی تو جنگ نمیکنه چون توان و ابزار لازم رو نداره نه اقتصادی نه نظامی نه مشروعیت بین المللی نه اقبال عمومی داخلی بلکه فقط حرفش اینه که بزنید ما هم با موشک شما رو میزنیم تاجاییکه بتونیم نمیدونم وقتی موشک که تعدادش محدوده تموم شد چی میشه؟؟؟
          پیروزی تو هیچ جنگی با موشک حاصل نمیشه
          جمهوری اسلامی هیچ وقت هیچ وقتی از سازندگی و سازش و ساختن دنیا حرفی نزده فقط میگه میکشم یا تخریب میکنم...هر چیزی هم ساخته صرفا برای نابودی بوده و بس
          هیتلر با اون عظمتش و تکنولوژی خیلی جلوتر از زمان خودش با موشک نتونست کاری بکنه
          حساب کنید شما با داشتن ۵۰۰ فروند موشک ۱۰۰۰پوندی بخوای جایی رو بکوبی میشه در کل ۵۰۰هزار پوند و دشمن ۱۰ تا هواپیمای با لود متوسط ۱۰۰۰۰پوندی داشته باشه( فول لود باشه بیشتر حمل میکنه )
          هر هواپیما ۵ سورتی پرواز داشته باشه با ۵۰ سورتی با لود ۱۰۰۰۰ پوندی میتونه کار موشک رو خیلی مناسبتر انجام بده
          حالا شما یه خزانه خالی از موشک داری و دشمن ۱۰ تا هواپیما که فقط تعمیر ساده میخوان تا دوباره اماده پرواز بشن

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1713

راستی این منافقین مگه اول از خودتون نبودن مثل قطب زاده و...بعدش چی شد دشمنتون شدن؟؟!!!
            میگم اگه امثال معصومه ابتکار وارد خاک امریکا تو سفارت نمیشدن بازم امریکا حمله میکرد و تو طبس گرفتار میشد؟؟
            در ضمن اگه دانشمند اسرائیلی نکشتین چرا تو تلویزیون حرف از انتقام و ...میزنین ؟؟!!!! چرا ۵۰۰۰تا ۵۰۰۰ راکت میفرستین از طرف غزه و حماس ؟؟؟چرا هر روز خبر ترور مردم اسرائیل رو با خوشحالی از صدا و سیما منتشر میکنین؟؟؟!!!
            مگه سردارتون نمیگفت اراده کنیم ۵۰۰۰ نفر نیرو در عرض یک ساعت وارد خاک امریکا میکنیم نکنه به جای خلیج خوکها از جای دیگه میخواین وارد کنین مثلا ونزوئلا؟؟؟
            مگه رسانه رسمی چندبار از تحریم مقامات انگلیس و امریکا نگفته پس چرا نوشته تحریم نکردیم؟؟!!!
            تحریمتون کردن چندتا کشور رو به اتیش کشیدین نمیکردن که الان نسل بشر منقرض شده بود

.
            یکبار گفتم بازم میگم طنز تلخیه جمهوری اسلامی

نظر

• خوش بین
              عضو فعال
              • Jul 2022
              • 341

شاید شما فکر کنید سرکاری است!

یا من دارم با شما ‌مزاح می‌کنم!

اما این تصاویر و لیست "شورای انقلاب" است که امیرعباس فخرآور منتشر کرده است!همگی ساکن خارج از ایران!

یکی خوانننده همجنس باز و توهین کننده به امام معصوم(شاهین نجفی)، یکی رقاصه، دیگری بازیگر برهنه در آغوش این و آن هنرپیشه خارجی، یکی بازیگر درجه سوم تلویزیون، آن یکی فوتبالیست با مدرک سیکل!!!! یکی ورزشکار با تخصص صدای بلند و فریاد کشیدن بر سر دیگران(سام رجبی) یکی حقوق بگیر رسمی وزارت خارجه آمریکا(مصیح) یکی هم با ۴۳ سال سابقه بیکاری و دریافت پول توجیبی از مادر(شاهزاده رضا پهلوی)

سال ۵۷ اگر امام در دی ماه، برای انتقال قدرت شورای انقلاب تشکیل داد، تمامی اعضای شورا در داخل کشور بودند، یا در زندان یا در تبعید! نه اینکه ازخارج ‌یک عده برای داخل تصمیم بگیرند و با تولید ناامنی جانِ جوان مردم را به خطر بیاندازند.

فرض بفرمایید؛ هر آنچه درباب جمهوری اسلامی می گویید و می گویند درست، یعنی ما باید ایران را پس از جمهوری اسلامی به این جماعت بسپاریم؟

باور بفرمایید این تصاویر و اسامی مزاح یا سرکاری نیست، به توییت فخرآور مراجعه کنید!

نظر

• خوش بین
                عضو فعال
                • Jul 2022
                • 341

همین الان داشتم در موردش میخوندم که از بولتن های افشا شده فارس بیرون اومده که دستگاه اطلاعاتی خبر داشته ولی جلوشو نگرفته ....
                این فعلا موثقترین سناریو ممکنه با توجه به درز شدنش از فارس توسط بلک ریوارد
                .
                شاید با اینکار خواسته احساسات مردم رو تهییج بکنه

درضمن چیزی که از همین بولتن بیرون اومده تعداد کشته شده ها رو خیلی بیشتر از ابان 98 میدونن... نه فقط 450 و خرده ای که رسما اعلام شده
                درنا ببین مردم رو به خاطر چی و چه کسایی دارن میکشن !! اینا خونشون از شهدای حرم کثیفتره یا ایرانی و مسلمان نیستن؟؟؟چرا استاندارد دوگانه دارید ؟؟میدونم وصلی ولی بازم دلیل نمیشه حمایت کنی
                دارم باهات بحث میکنم و ریپلایت میکنم چون هنوز امیدمو بهت از دست ندادم
                منابع موثق اعلام کردن تعداد کشته ها حداقل 5میلیون نفر بودند.

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2157

کتابخانه » صحیفه امام خمینی » جلد 18 » صفحه 79

صحیفه امام خمینی

همراه نبودن مردم با حکومتهای دیکتاتور

و من کراراً به آقایان عرض کرده‌ام و حالا هم باز تکرار می‌کنم که خدمتگزار باشید به این ملتی که آن دست‌های خیانتکار را قطع کرد و این امانت را به شما سپرد. شما الآن امانت بزرگی از دست این ملت تحویل گرفتید و مقتضای امانتداری این است که آن را به طور شایسته حفظ کنید و به‌طور شایسته به نسل آینده و دولت‌های آینده تحویل بدهید، و مادامی که اینطور باشید ملت پشت شماست، و مادامی که ملت همراه شما باشد هیچ آسیبی به شما و به کشور نمی‌رسد.

یکی از انگیزه‌هایی که دیکتاتوری پیش می‌آورد این است که دیکتاتورها می‌بینند ملت همراهشان نیست، اعمال دیکتاتوری می‌کنند.

یکی از انگیزه‌هاست البته، انگیزه‌های دیگر هم دارد. چنانچه ملت‌ها همراه دولت باشند، وجهی پیدا نمی‌کند که دیکتاتوری بکنند با ملت خودشان، مجهز می‌شوند برای کسانی که به آنها حمله می‌کنند.

وقتی که ملت جدا باشد از دولت و
                  دولت هم بخواهد از ملت استفاده کند و بدوشد ملت را،
                  دیکتاتوری پیش می‌آید.
                  در این رژیم‌های سابق شاهنشاهی وضع اینطور بود که
                  مردم حال گریز داشتند،
                  و اینها می‌خواستند آنها را با فشار نگه دارند و
                  از آنها بدوشند،
                  از این جهت دیکتاتوری پیدا می‌شد.

شاهش دیکتاتور بود و - عرض می‌کنم که - استاندارهایشان هم همین‌طور، و فرماندارهایش هم همین‌طور، و شهربانی‌اش هم همین‌طور، و همه‌شان، ارتش هم همین معنا بود.
                  برای اینکه، اینها می‌دیدند که مردم با آنها همراه نیستند، آنها هم که می‌خواهند استفاده بکنند،
                  مسئله هم استفاده بود، نه مسئله برای انگیزه انسانی بود، برای استفاده بود،
                  از این جهت، این انگیزه دیکتاتوری می‌شد، تو سر مردم زدن می‌شد.

آن روزی که شما احساس کردید که می‌خواهید فشار به مردم بیاورید بدانید که دیکتاتور دارید می‌شوید. بدانید که مردم معلوم می‌شود از شما روبرگردانده‌اند.

مادامی که مردم هستند و کمک دارند به شما می‌کنند، شما اگر مردم نبودند نمی‌توانستید این جنگ را اداره بکنید، این شک ندارد. مردم اداره کردند، یعنی این سپاه مردمند، این بسیجی‌ها مردمند، ارتش هم امروز مردم است.
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2157

طرف اومده تو فروم بورسی شعار میده : "برای چی ؟ "
                    برای زن ، زندگی ، اشتعال ، رفاه...
                    گفتم داداش داری اشتباه میزنی !
                    اینجا فروم بورسیه ، مرداد 99 هنوز فراموش نشده
                    در سایتهای بورسی فقط کافیه بگی :
                    " برای غارت 99 بورس"

برای سهامداران همین کافیه که
                    در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                    صحیفه امام خمینی

وقتی که ملت جدا باشد از دولت و
                    دولت هم بخواهد از ملت استفاده کند و بدوشد ملت را،
                    دیکتاتوری پیش می‌آید.
                    در این رژیم‌های سابق شاهنشاهی وضع اینطور بود که
                    مردم حال گریز داشتند،
                    و اینها می‌خواستند آنها را با فشار نگه دارند و
                    از آنها بدوشند،
                    از این جهت دیکتاتوری پیدا می‌شد.

مسئله هم استفاده بود، نه مسئله برای انگیزه انسانی بود، برای استفاده بود،
                    این کاربرانی که مدعی آرمانهای امام و انقلاب هستند
                    و دوشیده شدن مردم در بورس را با چشم خود دیدند
                    و در فروم ها و سایتهای بورسی برای سهامداران مالباخته مطلب میزنند،
                    و ادعا میکنند برای دیکتاتوری نیست و برای انگیزه‌های انسانی است ،
                    در واقع اینها ، نه اهل دین هستند و نه انقلاب و نه اهل وطن‌پرستی و...
                    اینها فقط مشتی فاحشه های سیاسی هستند که پولی مطلب میزنند
                    بدانید که شما اصلاً شرف و ناموس ندارید ، ننگ بر شما باد
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4153

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                      اینقدر ذلیل شدیم که شماها شدین بظاهر هموطن ما

کشته شده های شاهچراغ انسان نبودنند که دوماه حامیانتان اسمی ازشون نبردنند

سارا ودارا ونیکا ووو ازمابهترون بودنند

که اینقدر درک ندارین که این حکومت ها وشاهان میان ومیرن

این ایران سربلندهست که انشالله ماندگارو سرافرازه
                      قبلا هم گفتم اسامی نام برده شده یک تار مویشان می ارزد به کل وجود مفرت انگیزت ای انگل پفیوز 65 ساله نطنزی
                      تنها ایدی این سایت که به اشکال مختلف و بهانه های گوناگون به خونهای ریخته شده توهین میکند و باز هم ادامه میدهد . این تنها ایدی است X-(X-(
                      در این انجمن ، چرا ازادانه در حال پرسه زنی است و اهانت پشت اهانت ؟
                      چرا فردی کم سواد و شعور اجتماعی بسیار پائین به حال خود رها شده است ؟
                      بحث های سیاسی و اختلاف نظرها تا وقتی به اینجا نرسه و توهین اشکار را میشه هضم کرد ولی این ایدی اشکارا و برای چندمین بار در حال اهانت است

مسدود شدن چند روزه این انگل کفایت نمیکند
                      مدیریت و دست اندر کاران این سایت لطفا فکری برای این موجود زنده بکنید

نظر

• ققنوس14
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1545

گشودن دریچه‌ای تازه بر روی درک کائنات
                        اولین شبیه‌سازی یک کرم چاله

دانشمندان پیامی را از طریق یک تونل فضا - زمان منتقل می‌کنند و به پیشرفتی در مکانیک کوانتومی دست می‌یابند. این رفتار شگفت انگیز همان چیزی است که در واقع بین دو سیستم درهم تنیده ایجاد شده در این آزمایش اتفاق می‌افتد. اگر به معادل هولوگرافیک آن فکر کنیم می‌توان آن را راحت‌تر درک کرد: پیام آلیس توسط کرم چاله بلعیده شده و در انتهای دیگر به باب تحویل داده می‌شود

نتیجه مقاله‌ای منتشر شده در نشریه "نیچر" نشان می‌دهد که اخیرا با اولین شبیه سازی کوانتومی یک کرم چاله با استفاده از پردازنده سیکامور گوگل، نزدیکی اولیه حاصل شد.

ماریا اسپیروپولو" فیزیکدان موسسه فناوری کالیفرنیا و یکی از نویسندگان مقاله "نیچر" می‌گوید که این آزمایش نشان می‌دهد «خواص یک سیستم کوانتومی با ویژگی‌های یک سیستم گرانشی مرتبط است». این یافته جهشی قابل توجه برای مطالعه سیاه چاله‌ها و تحقیقات آزمایشگاهی بر روی فرضیه گرانش کوانتومی با استفاده از رایانه‌هایی است که می‌توانند پدیده‌های مکانیک کوانتومی را مهار کنند و دریچه تازه‌ای را برای کائنات خواهد گشود.

یک کرم چاله که به عنوان پل انیشتین - روزن نیز شناخته می‌شود نشان دهنده یک میانبر در فضا و زمان است نوعی تونل کوتاه شده بین دو کهکشان که در واقع از هم فاصله‌ای به اندازه سال نوری دارند.

دانشمندان از لحاظ نظری ثابت کرده‌اند که این میانبر می‌تواند با ایجاد دو سیاهچاله درهم تنیده ایجاد شود. یک کرم چاله را می‌توان به صورت دو قیف که در انتهای باریک به یکدیگر متصل شده اند با سیاه چاله‌هایی که در دهانه‌های عریض قرار دارند نشان داد.

با این وجود، برخلاف کرم چاله‌ها در فیلم‌های علمی - تخیلی این ساختار‌های فرضی قادر نیستند اطلاعات یا مواد را از راه دور انتقال دهند، زیرا هر پیامی یا هر شیء که در داخل آن به دام افتاده باشد از بین می‌رود.

این تخریب برای سیاهچاله‌ها معمول است که حتی اجازه عبور نور را نمی‌دهند. با این وجود، اگر یک برهم کنش متعارف (که با سرعت نور منتقل می‌شود) بین دو ناظر در انتهای مخالف کرم چاله برقرار شود به گونه‌ای باز می‌شود که امکان عبور از آن را فراهم می‌کند.

این پدیده را نمی‌توان با انجام آزمایش مشاهده کرد، زیرا هیچ راه قابل قبولی برای ایجاد دو سیاهچاله درهم تنیده در آزمایشگاه وجود ندارد. بنابراین، پژوهشگرانی که مقاله را در نشریه "نیچر" منتشر کردند "معادل هولوگرافیک" این فرآیند را ایجاد کرده و مورد مطالعه قرار دادند.

"آلبرتو کاساس" پژوهشگر موسسه فیزیک نظری در مادرید و نویسنده اثر "انقلاب کوانتومی" مفهوم شبیه‌سازی کرم چاله را به زبان ساده این گونه توضیح می‌دهد: "شبیه یک قوطی استوانه‌ای است. در داخل سه بعد وجود دارد، اما انتهای آن دو بعدی و مسطح است. نیروی گرانشی که بر هر چیزی در داخل آن اثر می‌گذارد بازتابی ایجاد می‌کند که می‌توان آن را روی دو درب قوطی جایی که جاذبه وجود ندارد مشاهده کرد".

کاساس می‌گوید این اصل هولوگرافیک نامیده می‌شود اصلی که احتمالا در یک نظریه گرانش کوانتومی ثابت انجام می‌شود. او می‌افزاید: «هر آن چه در یک نظریه گرانشی رخ می‌دهد با یک بعد کم‌تر معادلی در یک نظریه غیر گرانشی دارد».

به طور خاص، کرم چاله در نظریه گرانشی به عنوان یک سیستم درهم تنیده کوانتومی در نظریه غیر گرانشی دیده می‌شود. بنابراین، انتقال اطلاعات از طریق یک کرم چاله می‌تواند به عنوان تله پورتیشن یا ترابرد کوانتومی در نظریه غیر گرانشی تلقی شود.

نویسندگان مقاله در نشریه "نیچر" یک سیستم درهم تنیده بین دو قسمت از یک رایانه کوانتومی ایجاد کرده‌اند که دارای یک کرم چاله به عنوان معادل هولوگرافیک است. آنان نشان دادند که اطلاعات را می‌توان از طریق نوعی انتقال کوانتومی بین این دو بخش با تقلید از آن چه از طریق کرم چاله معادل رخ می‌دهد، انتقال داد.

مشاهده این پدیده امری قابل توجه است، زیرا به نظر می‌رسد پیام نوشته شده توسط آلیس (نامی که در فیزیک کوانتوم برای فرستنده پیام استفاده می‌شود) به طور غیرقابل جبرانی در جایی در زیر سیستم اول گم شده، اما پس از مدت کوتاهی دوباره دست نخورده در زیرسیستم باب (گیرنده پیام) ظاهر می‌شود.

کاساس می‌گوید: «گویی آلیس پیامی روی آب نوشته است. در ابتدا به نظر می‌رسد پیام در حرکت تریلیون‌ها مولکول آب ناپدید می‌شود و بازیابی آن غیر ممکن است. اما پس از آن پیام دوباره دست نخورده در نقطه دیگری از سطح آب ظاهر می‌شود.

این رفتار شگفت انگیز همان چیزی است که در واقع بین دو سیستم درهم تنیده ایجاد شده در این آزمایش اتفاق می‌افتد. اگر به معادل هولوگرافیک آن فکر کنیم می‌توان آن را راحت‌تر درک کرد: پیام آلیس توسط کرم چاله بلعیده شده و در انتهای دیگر به باب تحویل داده می‌شود».

کاساس می‌افزاید: «این یک نتیجه بسیار جالب است، زیرا اگر از یک رایانه قوی‌تر استفاده شود (تنها نه کیوبیت در شبیه سازی استفاده شد) می‌توان سیستم‌های ماکروسکوپی را شبیه سازی کرد و اثرات گرانش کوانتومی را بر روی آن مورد مطالعه قرار داد».

نویسندگان مقاله "نیچر" اذعان می‌کنند که شبیه سازی را می‌توان با استفاده از محاسبات معمول به دست آورد، اما استفاده از پردازنده سیکامور ساخت گوگل ظرفیت بالقوه انجام آزمایش‌های گرانش کوانتومی بر روی پردازنده‌های مبتنی بر فیزیک کوانتومی را نشان می‌دهد.

"ایگناسیو سیراک" مدیر بخش تئوری مؤسسه ماکس پلانک برای اپتیک کوانتومی نیز این ظرفیت بالقوه را تشخیص می‌دهد. نمونه‌های اولیه رایانه‌های کوانتومی موجود و رایانه‌های کوانتومی‌ای که در آینده نزدیک توسعه خواهند یافت ممکن است به ابزاری کلیدی برای پرداختن به پرسش‌های اساسی تبدیل شوند. این آزمایش هنوز بسیار مقدماتی است، اما یک گام مهم رو به جلو محسوب می‌شود.
                        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• Sadeghi
                          عضو عادی
                          • Jan 2022
                          • 162

چگونه بر حس اضطراب خود غلبه کنیم؟
                          درمان اضطراب

احساس اضطراب یا نگرانی در مواردی طبیعی است. در واقع اکثر مردم هر از گاهی احساس اضطراب یا نگرانی می کنند. اما برای کسانی که دارای اختلال اضطراب هستند، نگرانی و اضطراب اغلب نسبتاً ثابت و آزار دهنده است و می تواند زندگی آن ها را مختل کند.

برخی از افراد ممکن است اضطراب خفیفی را تجربه کنند که لزوماً به عنوان یک اختلال طبقه بندی نمی شود و شامل احساس نگرانی، ترس و ناراحتی عاطفی است. علائم فیزیکی می تواند شامل افزایش ضربان قلب، تنش عضلانی، تعریق و ناراحتی معده باشد.
                          هیچ کس به طور قطع نمی داند که چه چیزی باعث اختلالات اضطرابی می شود، اگرچه عوامل مختلفی از جمله ژنتیک، محیط، سطح استرس و تغییرات مغزی بر رشد آن ها تأثیر می گذارد. محققان پیوسته در حال کشف دلایل اضطراب هستند.
                          روان درمانگر "بالوبو بنت" می گوید: «دلایل متعددی برای اضطراب وجود دارد. به عنوان مثال، تجمع رویدادهای استرس زا، آسیب های گذشته یا حال، تغییر زندگی و هر زمانی که نیازهای اساسی شما مانند غذا، سرپناه، ایمنی، مسکن و درآمد مختل شود، همگی می توانند محرکی برای اضطراب باشند.
                          عوامل دیگری مانند ویژگی های شخصیتی و خلق و خوی نیز می توانند در ایجاد اضطراب نقش داشته باشند. شرایط پزشکی مانند اختلالات تیروئید و آریتمی های قلبی نیز می توانند بر سطح اضطراب تأثیر بگذارند. حتی مقدار کافئینی که مصرف می کنید می تواند اضطراب زمینه ای را تشدید کند.
                          بهترین کار این است که هر زمان متوجه شدید، اضطراب شما بر عملکرد روزانه تان تأثیر می گذارد، به دنبال مشاور حرفه ای باشید. شاید شما تحریک پذیرتر هستید، به شدت پرتنش هستید، می ترسید، یا نمی توانید احساسات آزاردهنده ی عصبی یا نگرانی را از بین ببرید.
                          کمک گرفتن از یک متخصص سلامت روان و مصرف دارو رایج ترین راه های درمان اضطراب هستند. افرادی که بر روی اضطراب خود کار می کنند نیز یاد می گیرند که چگونه با اضطراب خود به روش های سالم و سازنده کنار بیایند.
                          حتی اگر برای رفع اضطراب به درمان های طبیعی روی بیاورید، باز هم می توانید از صحبت با یک متخصص استفاده کنید. آن ها می توانند به شما کمک کنند محرک های خود را بشناسید و همچنین راهکارهای مختلفی برای کاهش علائم شما ارائه دهند.
                          درمان های طبیعی برای اضطراب
                          درمان های طبیعی برای اضطراب اغلب می تواند همراه با دارو یا درمان استفاده شود. در اینجا برخی از مفیدترین درمان های طبیعی برای اضطراب را آورده ایم.
                          ورزش
                          یکی از قوی ترین و موثرترین اشکال تسکین اضطراب، فعالیت بدنی است. تحقیقات نشان می دهد بزرگسالانی که به طور منظم در فعالیت بدنی شرکت می کنند علائم کمتری از اضطراب را تجربه می کنند.
                          تحقیقات بیشتر نشان داده است که گردش "هیدروکسی تریپتوفان "با فعالیت بدنی افزایش می یابد. این محصول جانبی شیمیایی اسید آمینه ال-تریپتوفان مسئول خلق و خو است.
                          این یک انتقال دهنده ی عصبی سروتونین و هورمون ملاتونین است .ملاتونین و سروتونین به تنظیم خلق و خو کمک می کنند و زمانی که در تعادل نباشند منجر به اضطراب می شوند.
                          روغن CBD
                          CBD) کانابیدیول) ترکیبی است که در گیاه شاهدانه یافت می شود. در حال حاضر به عنوان یک درمان موثر برای اضطراب به طور گسترده در حال مطالعه است. کانابیدیول بدون تأثیر سایر ترکیبات موجود در گیاه، فواید دارویی دارد.
                          تحقیقات امیدوارکننده نشان می‌دهد که CBD پتانسیل کاهش علائم انواع مختلف اضطراب، مانند اضطراب عمومی و اضطراب اجتماعی را دارد.
                          مکمل های منیزیم
                          منیزیم معدنی با شیوع اضطراب مرتبط است، به این معنی که دریافت نکردن منیزیم کافی ممکن است به علائم اضطراب کمک کند. ثابت شده است که منیزیم یک کمک موثر خواب، شل کننده ی عضلات و تثبیت کننده ی خلق و خو است.
                          نتایج مطالعاتی که در آن میزان مصرف منیزیم شرکت کنندگان کاهش داده شد، نشان داد کمبود منیزیم باعث افزایش علائم اضطراب می شود.
                          علاوه بر این، مطالعات روی اضطراب امتحان نشان می دهد که رویدادهای استرس زا باعث افزایش دفع منیزیم در ادرار و کاهش سطح آن در بدن می شود .تحقیقات بیشتر نشان می دهد که منیزیم به کنترل پاسخ های هورمون استرس در بدن کمک می کند.
                          چای سبز
                          ترکیبات موجود در چای سبز ممکن است به کاهش علائم اضطراب کمک کند، نوشیدن چای سبز با کاهش هورمون استرس کورتیزول، تولید استرس و اثرات کاهش دهنده ی اضطراب همراه است.
                          پتوهای وزن دار
                          پتوی وزن دار ملافه ای است که حاوی مهره های وزنی یا پرکننده ای است که پتوی سنگین تری نسبت به آنچه که معمولاً استفاده می کنید، ایجاد می کند. تصور می‌شود که وزن به شما کمک می‌کند هنگام استراحت یا خوابیدن احساس آرامش کنید.
                          تحقیقات استفاده از پتوهای وزن دار را به عنوان یک ابزار درمانی برای کاهش اضطراب، به ویژه در شب، تأیید می کند.
                          نفس کشیدن
                          تنفس اغلب برای ایجاد حس آرامش توصیه می شود. تنفس، سلول های خونی شما را با اکسیژن تامین می کند و دی اکسید کربن آزاد می کند. اضطراب می تواند باعث شود که شما سریع و کم عمق نفس بکشید و میزان اکسیژن استنشاقی را کاهش داده و از آزاد شدن دی اکسید کربن به طور موثر جلوگیری کند.
                          تکنیک های تنفس عمیق و دیافراگمی و توجه به نفس های عمیق و آهسته در شکم می تواند به کاهش احساسات اضطراب کمک کند. تحقیقات نشان می دهد که تنفس می تواند به تنظیم ضربان قلب، کنترل پاسخ سیستم عصبی مرکزی، تقویت آرامش و کاهش اضطراب کمک کند.
                          جنسینگ هندی یا آشواگاندا
                          آشواگاندا گیاهی است که به عنوان یک آداپتوژن است. آداپتوژن ها گیاهان دارویی هستند که ضد استرس و اضطراب هستند. تحقیقات نشان می‌دهد که آشواگاندا مدت‌ها در طب سنتی هند مورد استفاده قرار می‌گیرد، در واقع می‌تواند با کاهش کورتیزول، اضطراب و استرس را کاهش دهد.
                          بابونه
                          بابونه، یک گل تسکین دهنده است که می توان آن را به صورت چای یا بخور برای کمک به آرامش و ایجاد یک اثر آرام بخش استفاده کرد. تحقیقات نشان می دهد که بابونه برای استفاده در خانه بی خطر و موثر است.
                          رایحه درمانی
                          رایحه درمانی استفاده از رایحه‌ها، معمولاً به شکل روغن‌های ضروری برای کمک به القای احساسات یا احساسات خاص است. برای اضطراب، از رایحه درمانی برای آرامش و تقویت آن استفاده می شود. به گفته ی محققان بخش هایی از مغز که مسئول احساسات و حافظه هستند، تحت تأثیر بوها قرار می گیرند.
                          روغن اسطوخودوس، مطالعات نشان می دهد که هنگام استفاده از روغن اسطوخودوس، اضطراب به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. روغن های دیگری که می توانید برای کاهش اضطراب امتحان کنید، عبارتند از گریپ فروت، مریم گلی و ترنج.
                          چه زمانی با یک مشاور تماس بگیرید؟
                          هر از گاهی احساس نگرانی طبیعی است، اما زمانی که نگرانی شما ثابت می شود یا با شرایط و موقعیت شما نامتناسب به نظر می رسد، زمان مراجعه به یک مشاور فرا رسیده است.
                          افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی اغلب نگرانی، ترس و اضطرابی را تجربه می کنند که بر عملکرد روزانه و کیفیت زندگی آن ها تأثیر می گذارد. آن‌ها ممکن است از بیرون رفتن در جمع بترسند، از معاشرت با دوستان خود اجتناب کنند، برنامه‌ها یا سفرها را لغو کنند، حالت تهوع مداوم داشته باشند، در خوابیدن مشکل داشته باشند، درباره ی نگرانی‌های خود فکر یا وسواس داشته باشند، برای خوردن غذا تلاش کنند، و موارد دیگر.
                          اگر اضطراب و نگرانی شما در زندگی تان اختلال ایجاد می کند، برای کمک با یک مشاور یا متخصص سلامت روان تماس بگیرید.
                          اضطراب یک وضعیت پیچیده است که می تواند از خفیف تا شدیدتر متفاوت باشد. در حالی که بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید، برخی از درمان های طبیعی وجود دارد که می توانید در کنار درمان های خود امتحان کنید.
                          اگر علائم نادر اضطراب را تجربه می کنید که ناشی از یک رویداد موقتی در زندگی است، برخی از این درمان های طبیعی ممکن است خود به خود عمل کنند .اضطراب مداوم یا مزمن نیاز به حمایت بیشتری دارد. هر کاری که تصمیم دارید انجام دهید، بهتر است در مورد علائم خود با یک مشاور یا متخصص سلامت روان صحبت کنید

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8853

آیا احمقها و ابلهان شاد زندگی میکنند !!؟؟

ایا اصولاً باید احمق و ابله بود !؟

نظر

• رستا
                              عضو فعال
                              • Jan 2018
                              • 481

ببینید چه بلایی سر این مردم اوردید که از شکستتون خوشحاله تو زمینه های مختلف
                              یه لحظه از خودتون این سوالو بپرسین بد نیست
                              این خوشحالی مردم معلوله سیاستها و کارای خودتونه
                              کارد به استخون مردم خورده
                              تازه اولشه اعتصابات هر روز بیشتر میشه و خرابکاریها خواسته یا ناخواسته بیشتر میشه چطور زمان ضدانقلاب ۵۷ مشروع بود و خمینی خودش فرمانش رو میداد الان بد شده ؟؟

مردم؟
                              اینایی که از شکست خوشحال میشن در اقلیت هستن حتی اگه رسانه های دوستدارنتون بهشون ضریب بدن
                              بله اعتراض این مردم معلوله سیاست های کثیف و سودجویانه ی مسئولانیه که با زیرکی تمام و وعده های پوشالی توسط همین مردم رای آوردن و دارای مقام شدند و بعد پشتک زدن به همه چیز و به ریش ملت خندیدن
                              انقلاب شما فقط و فقط اسمش مشابه انقلاب ۵۷
                              قبلا هم تفاوت هاشو گفتم
                              انقلاب ۵۷ به خاطر آرمان های اصیل و باارزشی که داشت یک تنه و با دست خالی مقابل قدرت های برتر اون زمان با همراهی مردمی که از جان وومالشون زدن ایستاد و در حیرت همگان پیروز شد
                              انقلاب شما لیدرهاش نه از جانشون حاضرن بزنن نه مالشون
                              آرمان هایی هم که دنبال میکنن همون آرمان هاییه که باعث ویرانی جامعه های غربی شده و زهی خیال باطل که به سرانجام برسه

نظر

• رستا
                                عضو فعال
                                • Jan 2018
                                • 481

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                                آقا خیلی با حال بود ، کلی خندیدیم =))
                                نشان آفتابه طلایی تقدیم شما

در راس امور کیه ؟؟؟!!! =))

رئیس‌جمهور های قبلی که خودشون اعتراف کردند تدارکاتچی هستن .
                                اما ایران ، کشورِ امام زمانه ،
                                در راس امور امام زمان قرار داره !
                                اما خب معروفه که سیاست پدر و مادر نداره
                                یه وقت دیدی یهویی امام زمان ،
                                پشت شما رو خالی کرد و اومد طرف مردم !
                                (یعنی اسلحه‌ای به نام "امام زمان"
                                که چند صباحی در دست شما بود ، بیفته دست رقیب)

بعید نیست در آینده ، یه عده شعار بدند :
                                " ما مناظرِ مُنْتَقِمِ مهساییم ! "
                                همونطور که قبلاً گفته میشد
                                ما منتظر انتقام گیرنده زهرا هستیم

راستی ، معروفه که حضرت زهرا در حکومت اسلامی و به دست جانشین رسول خدا و برای تثبیت حکومت کشته شد و البته قصد کشتن نداشتند و اتفاقی بین در و دیوار گیر کرد و میخ رفت تو پهلوش ، کشته شد ؟؟؟
                                این چیزیه که جناح خودتون در طی این چند دهه فریاد زده !
                                درسته ؟؟؟

تفاوتش با قضیه مهسا چیه ؟!
                                ... قبلاً مفصل توضیح دادم
                                در حکومت اسلامی، هر زن بی‌حجاب یک یاغی حکومت است
                                که مشروعیت حکومت اسلامی را به چالش کشیده است
                                خب زهرا هم اگه مشروعیت حکومت را به چالش نمی‌کشید ، زنده میموند

لطفاً بفرمایید
                                تفاوت جانشین رسول خدا با جانشین امام زمان چیه ؟

بله وقتی اطلاعی از ساختار و چگونگی چینش مسئولین و اختیاراتشون طبق قانون اساسی ندارین و حتی زحمت نمیدین برین بند های این قانون که مربوط به مسئولین و حیطه اختیارات هر مقام و مسئوله مطالعه کنین واقعیت ها طنز و دست مایه تمسخر شماست!!
                                مشکل شما همان شناخت جانشین اصلی پیامبره

جانشین رسول خدا کسی بود که خانه نشین شد نه کسی که با حیله و نیرنگ و زور بر سر قدرت نشست.
                                حتما از غدیر یا چیزی نشنیدین یا انکار و تحریف میکنین.
                                امام زمانو دشمنانمون خیلی بهتر از ما شناختن که و با ساخت فیلم ها و بازی و جنگ رسانه چنان در ذهن مخاطبانشون نفوذ کردن که مهدویت براشون شده اسلحه ای که برای هر جناحی قابل شبیه سازی و دسترسیه...

تولستوی،کارل ماکس،گاندی،ولتر فرانسوی،پیرسیمون لاپلاس منجم و ریاضی دان بسیار معروف فرانسوی،پروفسور هربرت جرج بلز،گوته،اروارد گیبن بزرگ ترین مورخ انگلیس،جرج جرداق و......این افراد از دانشمندان و بزرگان جوامع غربی هستند که آثاری در عظمت و بزرگی شخصیت متعالی اهل بیت دارن .
                                البته از کسی که تاریخ ۱۴۰۰ ساله و شخصیت های بی نظیرش که مانند و نمونه ندارن و اندیشمندان غربی سر تعظیم فرود آوردن مقابلشون و خواستار الگو شدن مفاهیم و ارزش های اخلاقی و انسانیشون هستند را نمیشناسه و با مهسا امینی مقایسه میکند انتظاری بیشتر از این هم نیست.
                                یادت باشه کسانی که پرچمشون ۱۴۰۰ ساله که بالاست و تاریخ به احترامشون ایستاده با کسانی که بعد چند سال جایی در تاریخ و ذهن مخاطب ندرن مقایسه نکنی.

نظر

در حال کار...
                                X