اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2150

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
    اینا ولش کنید
    چه خبر از طوفان الاقصا/:.yead.:/

افشین خان احسانی گل/داش گنجشک/علیرضا خان هنوز تو اعتصاب خشک هست
    بیکاریدشب یلدایی تفسیر کن برا شیخ ابرام 6 کلاسه
    درود ملا جان
    والا ما حریف شما ملاها نمیشیم
    من شنیده بودم تاریخ را فاتحان مینویسند
    ولی نمی‌دونستم که ظاهراً
    شجره‌نامه را نیز فاتحان مینویسند !!!
    توی تمام شهرهای ایران ... از مشهد و نیشابور گرفته تا ساری و شهر ری و فلاورجان و اصفهان و اردبیل و... هم ریشه دیرینه داره !!!

پینوشت :

" هندویِ نجس ، کشمیرِ عزیزِ ما را از ما گرفت "

.
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• دقیق
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 309

با سلام پیرو پست بالا
      نوع نگرش انسان باید درست شود و این چیزی است که ما در آموزشهایمان به آن نپرداخته .و دین را بیشتر از احکام گفته آیم.
      طبق قرآن یکسری افراد با نگرش هذا لی (مال من) زندگی میکنند.مثال ماشین من خونه من کار من صورت من تن من که در ادامه داریم که اگر چیزی به آنها برسد میگویند خودم کار کردم مال من است واگر چیزی از آنها گرفته شود میگویند خدا نداده ومقصر خداست (خلاصه مطلب اینکه از دین فقط اون چیزی که به نفعشان هست رو می‌خوان و اون چیزی که به ضررشون هست رو کلا قبول ندارند.
      نگرش دوم کسانی هستند که میگویند انا لله و انا الیه راجعون
      همه چیز از خداست و ما به سوی او میرویم. این چنین نگرشی تحمل میکند سختی ها را به خاطر خدا و رفاه را هم به خاطر خدا دوست دارد

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1713

در اصل توسط دقیق پست شده است View Post
        با سلام پیرو پست بالا
        نوع نگرش انسان باید درست شود و این چیزی است که ما در آموزشهایمان به آن نپرداخته .و دین را بیشتر از احکام گفته آیم.
        طبق قرآن یکسری افراد با نگرش هذا لی (مال من) زندگی میکنند.مثال ماشین من خونه من کار من صورت من تن من که در ادامه داریم که اگر چیزی به آنها برسد میگویند خودم کار کردم مال من است واگر چیزی از آنها گرفته شود میگویند خدا نداده ومقصر خداست (خلاصه مطلب اینکه از دین فقط اون چیزی که به نفعشان هست رو می‌خوان و اون چیزی که به ضررشون هست رو کلا قبول ندارند.
        همه چیز از خداست و ما به سوی او میرویم. این چنین نگرشی تحمل میکند سختی ها را به خاطر خدا و رفاه را هم به خاطر خدا دوست دارد
        با همین نگرشاتون ملتو سابیدین
        اختلاسگر دبشم با همین نگرش 3.5 میلیارد و رفاه رو برا خاطر خدا خواسته والا که بازگشت همه به سوی اوست
        ر...دم تو این مزخرفاتتون که همه رو مثل خودتون دراز گوش میدونین ولی نمیدونین که ملت میفهمن فقط زورو اسحله شو ندارن خشتکتونو در بیارن

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

با سلام پیرو پست بالا

پس این اختلاس ها چی میگه وسط کار؟!!!؟

از اون سختی ها ی در راه قله :D (پولهای کلان ) به مردم هم بدهید

حرفهای قشنگ رو همه بلدند مهم عمل کردن است

دوصد گفته چون نیم کردار نیست

دورویی منافقان در آیه ۸ سوره بقره نیز بیان شده است.
          «بعضی از مردم هستند که می‌گویند به خدا و روز قیامت ایمان آورده‌ایم در حالی که ایمان ندارند، ومن الناس من یقول آمنا بالله وبالیوم الآخر وما هم بمؤمنین»، منافقان فقط لقلقه زبانی دارند،نه حرفشان پشتوانه فکری و عقیدتی دارد و نه عملشان. آنان با دروغ و تزویر زنده‌اند و جالب است که این کار را یک نوع زرنگی می‌دانند.

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/12/22, 13:08.

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

با سلام پیرو پست بالا
            ضمنا الان دیگه بیسواد ترین فرد در دورافتاده ترین روستا هم تقصیر رو گردن خدا نمیندازه و همه روشن شدند

وقتی قیمت ماشین تو ایران
            بعضا 16 برابر مثلا امارات هست - تویوتا 2023 ، 4.5 میلیارد به پول ما در امارات، اینجا 48 میلیارد !!!همه با ایجاد بازار سیاه غیر واقعی در ایران !!

قیمت مسکن و دستمزد هم که روشنه !!!

پس کاملا آشکاره چه کسی حق مردم رو نداده و تقصیری متوجه خداست
            ----

2.4 تا 2.9 میلیارد - فیلمش هم هست با مشخصات کامل !!!

خودرو . جذاب ترین ها(۲۰:۱) ۱۴۰۲/۰۳/۱۴آخرين خبرنسل جدید «پرادو» با قیمتی باورنکردنی به امارات رسید

[/COLOR]
            [COLOR=#333333 !important]آخرین خبر/ تویوتا پرادو همواره محصول محبوبی در امارات متحده عربی بوده است و اخیرا ادعا می‌شود مدل 2023 این خودرو با قیمت 200 هزار درهم (تقریبا 3 میلیارد تومان) وارد نمایندگی تویوتای دبی شده است.
            https://akharinkhabar.ir/cars/962173...A7%D8%B3%D8%AA.[/COLOR]
            [/COLOR]

روایتی معتبر درباره نگاه امام صادق(ع) به تجارت؛سود سرشار یا حلال؟ سایت تسنیم

• ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۶

ناراحتی امام از اقدام مصادف
            مصادف پس از این معامله پر سود به مدینه بازگشت و به خدمت امام رفت. با این گمان که امام با دیدن این سود سرشار، خوشحال خواهد شد و از مصادف ابراز رضایت خواهد کرد. با همین فکر و نیّت، مصادف دو کیسه پر از دینار پیش امام گذاشت. امام پرسید «اینها چیست؟» مصادف گفت: «دو کیسه هزار دیناری است. هزار دینار آن، سرمایه ای است که به من داده بودید و هزار دینار دیگرش سودی است که برایتان کسب کرده‌ام». امام پرسید: «هزار دینار سود؟! یعنی دو برابر سرمایه اصلی؟! چگونه چنین سود کلانی را به دست آوردید؟!» مصادف پاسخ داد: «قبل از رسیدن به مصر، متوجّه شدیم که مال التجاره‌مان در آنجا نایاب شده و به علّت نیاز شدید مردم مصر به آن، قیمت زیادی پیدا کرده است. بنابراین تصمیم گرفتیم که کالایمان را با دو برابر قیمت بفروشیم تا بتوانیم حداکثر سود را برای شما بیاوریم». امّا واکنش امام به این معامله با پیش بینی مصادف یکی نبود. برخلاف تصوّر مصادف، امام نه تنها خوشحال نشد بلکه بسیار هم ناراحت شد و فرمود: «سبحان ا...! واقعاً شما چنین کاری کردید؟! سوگند خوردید که در میان مسلمین، بازار سیاه درست کنید؟! و از احتیاج آنان، وسیله ای برای ارضای خواسته های خود بسازید؟! تصمیم گرفتید که از نیاز مسلمین به نفع خودتان سوءاستفاده کنید؟! نه! به خدا قسم که من چنین تجارتی را نمی‌خواهم. از این دو هزار دینار، فقط هزار دینارش را بر می‌دارم که اصل سرمایه من است و به آن هزار دینار دیگر کاری ندارم». سپس امام فرمود: « بدان ای مصادف! کسب روزی حلال از شمشیر زدن در میدان جنگ سخت‌تر است و اجر آن نیز بیشتر».
            --------------------
            عمل مهم است نه حرف !!!

وقتی دو برابر حرامه

16 برابر چیه ؟!!!

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/12/22, 13:27.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

(ویدئو) علی جعفریان: بیمارستان افتتاح شده کادر درمان ندارد/ آگهی استخدام پرستار دادند کسی نیامد/ تربیت پرستار برای کانادا از جیب مردم ایران

زنگ خطر کمبود کادر درمان به ویژه پرستار مدتی است که به صدا درآمد.
              تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ پ
              زنگ خطر کمبود کادر درمان به ویژه پرستار مدتی است که به صدا درآمده، طوری‌که علی جعفریان، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید برخی مراکز درمانی علی‌رغم افتتاح، اما کادر درمان برای آغاز فعالیت ندارند. توضیحات او را ببینید:

نظر

• گنجشک
                ستاره‌دار(3)
                • Jun 2022
                • 1317

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                من متوجه شدم سلامت روانی جامعه به شدت آسیب دیده است
                جداسازی و عدم ارتباط سالم پسر و دختر باعث شده
                قشر عظیمی از جامعه هرگز عشق را تجربه نکنند
                و این به شکل عقده و نفرت و یأس در اومده .
                و در ادامه بسیاری ناهنجاری های اجتماعی رو به دنبال خواهد داشت.

افرادی داریم که همسران شون رو خودشون انتخاب نکردند
                (در این مورد اوضاع دختران به مراتب بدتر از پسران است)
                ازدواجهای بدون عشق

و از همه مهمتر ، عمرِ تلف شده

جمله بسیار پر تکرار :
                « من هرگز عشق و جوانی رو تجربه نکردم ! »

-------------------------------

مورد داریم که میگه
                از ما که گذشته... ولی حاضرم همه زندگی مو بدم تا این فلان فلان شده ها سرنگون بشوند
                این یعنی هدف از سرنگونی، انتقام است نه رسیدن به وضع بهتر
                (مگر وضع بهتر برای نسلهای بعدی)

حالا یکی میاد تو تاپیک میگه نه آقا شما الان داری احساسی تصمیم میگیری !
                اگه هرگز در زندگی عشق رو تجربه نکردی ولی در عوض امنیت داریم !
                به خاطر اینکه شرایط اجازه نداد با دختر مورد علاقه ات ازدواج کنی ، مملکت رو خراب نکن !
                به خاطر یک دستمال ، قیصریه رو به آتیش نکش !

----------------------------

پیشتر در مورد « نفع شخصی » به عنوان یک اصل
                و ارتباطش با نفع جمعی به عنوان یک وسیله بحث کردیم
                « جمع » ، مثل یک آمپلی فایر برای «نفع شخصی» تک تک افراد اون جمع عمل میکنه

به عنوان مثال امنیت ، در جمع بهتر از فرد قابل تامین است
                و لذا افراد به صورت گروهی زندگی میکنند و گروهی جنگ و دفاع میکنند
                با این وجود ، حفظ جان یک انسان ،
                مسلّماً یک نیاز و نفع شخصی است نه اجتماعی .

---------------------

اگه قرار باشه یک خواسته شخصی تا حدی سرکوب شود
                که باعث عقده و بیماری های روانی شود
                اون اجتماع دیگه برای این شخص ارزشی نداره.

شاعر میفرماید ؛

دیده را فایده آن است که دلبر بیند
                ور نبیند ، چه بُوَد فایده بینایی را ؟!

درسته که امنیت اولین نیاز اساسی بشر است
                اما انصافاً توی ایران ، گران فروشی میشه
                یعنی امنیتیها بابت کالای خود ، زندگی مردم رو تباه میکنند تا در عوض بهشون امنیت بدهند !

پینوشت :
                " دلخوش به این مقدار نباشید ، ما نه تنها دنیای شما را آباد می‌کنیم ، آخرت شما را هم آباد می‌کنیم ، معنویات شما را درست می‌کنیم، شما را به مقام انسانیت میرسانیم."

.
                با سلام پیرو پست بالا
                در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                با همین نگرشاتون ملتو سابیدین
                اختلاسگر دبشم با همین نگرش 3.5 میلیارد و رفاه رو برا خاطر خدا خواسته والا که بازگشت همه به سوی اوست
                ر...دم تو این مزخرفاتتون که همه رو مثل خودتون دراز گوش میدونین ولی نمیدونین که ملت میفهمن فقط زورو اسحله شو ندارن خشتکتونو در بیارن
                در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                پس این اختلاس ها چی میگه وسط کار؟!!!؟

از اون سختی ها ی در راه قله :D (پولهای کلان ) به مردم هم بدهید

حرفهای قشنگ رو همه بلدند مهم عمل کردن است

دوصد گفته چون نیم کردار نیست

دورویی منافقان در آیه ۸ سوره بقره نیز بیان شده است.
                «بعضی از مردم هستند که می‌گویند به خدا و روز قیامت ایمان آورده‌ایم در حالی که ایمان ندارند، ومن الناس من یقول آمنا بالله وبالیوم الآخر وما هم بمؤمنین»، منافقان فقط لقلقه زبانی دارند،نه حرفشان پشتوانه فکری و عقیدتی دارد و نه عملشان. آنان با دروغ و تزویر زنده‌اند و جالب است که این کار را یک نوع زرنگی می‌دانند.

ضمنا الان دیگه بیسواد ترین فرد در دورافتاده ترین روستا هم تقصیر رو گردن خدا نمیندازه و همه روشن شدند

وقتی قیمت ماشین تو ایران
                بعضا 16 برابر مثلا امارات هست - تویوتا 2023 ، 4.5 میلیارد به پول ما در امارات، اینجا 48 میلیارد !!!همه با ایجاد بازار سیاه غیر واقعی در ایران !!

قیمت مسکن و دستمزد هم که روشنه !!!

پس کاملا آشکاره چه کسی حق مردم رو نداده و تقصیری متوجه خداست
                ----

2.4 تا 2.9 میلیارد - فیلمش هم هست با مشخصات کامل !!!

خودرو . جذاب ترین ها(۲۰:۱) ۱۴۰۲/۰۳/۱۴آخرين خبرنسل جدید «پرادو» با قیمتی باورنکردنی به امارات رسید

[/COLOR]
                [COLOR=#333333 !important]آخرین خبر/ تویوتا پرادو همواره محصول محبوبی در امارات متحده عربی بوده است و اخیرا ادعا می‌شود مدل 2023 این خودرو با قیمت 200 هزار درهم (تقریبا 3 میلیارد تومان) وارد نمایندگی تویوتای دبی شده است.
                https://akharinkhabar.ir/cars/962173...A7%D8%B3%D8%AA.[/COLOR]
                [/COLOR]

روایتی معتبر درباره نگاه امام صادق(ع) به تجارت؛سود سرشار یا حلال؟ سایت تسنیم

• ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۶

ناراحتی امام از اقدام مصادف
                مصادف پس از این معامله پر سود به مدینه بازگشت و به خدمت امام رفت. با این گمان که امام با دیدن این سود سرشار، خوشحال خواهد شد و از مصادف ابراز رضایت خواهد کرد. با همین فکر و نیّت، مصادف دو کیسه پر از دینار پیش امام گذاشت. امام پرسید «اینها چیست؟» مصادف گفت: «دو کیسه هزار دیناری است. هزار دینار آن، سرمایه ای است که به من داده بودید و هزار دینار دیگرش سودی است که برایتان کسب کرده‌ام». امام پرسید: «هزار دینار سود؟! یعنی دو برابر سرمایه اصلی؟! چگونه چنین سود کلانی را به دست آوردید؟!» مصادف پاسخ داد: «قبل از رسیدن به مصر، متوجّه شدیم که مال التجاره‌مان در آنجا نایاب شده و به علّت نیاز شدید مردم مصر به آن، قیمت زیادی پیدا کرده است. بنابراین تصمیم گرفتیم که کالایمان را با دو برابر قیمت بفروشیم تا بتوانیم حداکثر سود را برای شما بیاوریم». امّا واکنش امام به این معامله با پیش بینی مصادف یکی نبود. برخلاف تصوّر مصادف، امام نه تنها خوشحال نشد بلکه بسیار هم ناراحت شد و فرمود: «سبحان ا...! واقعاً شما چنین کاری کردید؟! سوگند خوردید که در میان مسلمین، بازار سیاه درست کنید؟! و از احتیاج آنان، وسیله ای برای ارضای خواسته های خود بسازید؟! تصمیم گرفتید که از نیاز مسلمین به نفع خودتان سوءاستفاده کنید؟! نه! به خدا قسم که من چنین تجارتی را نمی‌خواهم. از این دو هزار دینار، فقط هزار دینارش را بر می‌دارم که اصل سرمایه من است و به آن هزار دینار دیگر کاری ندارم». سپس امام فرمود: « بدان ای مصادف! کسب روزی حلال از شمشیر زدن در میدان جنگ سخت‌تر است و اجر آن نیز بیشتر».
                --------------------
                عمل مهم است نه حرف !!!

وقتی دو برابر حرامه

16 برابر چیه ؟!!!

درود

موضوع خوبی را دوستان بیان کردن

جناب دقیق و سایر همفکران را به پاسخ شبهات مطرحه شده فرا می خوانم ، امیدوارم که در بحث شرکت کننده و از نظر و نگرش خودشان دفاع نمایند . اگر به سخنانی که گفته اند ایمان دارند.

نظر

• بابای یسنا
                  عضو فعال
                  • Apr 2023
                  • 689

(ویدئو) علی جعفریان: بیمارستان افتتاح شده کادر درمان ندارد/ آگهی استخدام پرستار دادند کسی نیامد/ تربیت پرستار برای کانادا از جیب مردم ایران

زنگ خطر کمبود کادر درمان به ویژه پرستار مدتی است که به صدا درآمد.
                  تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۲۷ آذر ۱۴۰۲ پ
                  زنگ خطر کمبود کادر درمان به ویژه پرستار مدتی است که به صدا درآمده، طوری‌که علی جعفریان، رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید برخی مراکز درمانی علی‌رغم افتتاح، اما کادر درمان برای آغاز فعالیت ندارند. توضیحات او را ببینید:
                  https://fararu.com/fa/news/692021/%D...B1%D8%A7%D9%86
                  درود.افشین جان بسیاری از کارخانجات وکارگاهها هم دچار همین سرنوشت شدن و دارن میشن کارگران راه فرار ندارن اما
                  دارن مرگ وگرسنگی باعزت را به تن میخرن چون حقوق فامیای دولت کثیف به اندازه کالری که میسوزنن به اندازه اون حقوق
                  نیست وهزینه کرایه رفت و یرگشتشون نمیشه سگ توروح رفسن جانی?????بسیاری ازاین فجایع موجود را اون ملعون پایه گذاری کردد جوانها که باید برن چرخ صنعت را بکار بندازن
                  فعلا دارن با با دستفروشی .مواد وکارهای غیر مولد وقت میگذزانن عده زیادیشون هم الوده به مواد مخدر بیماریهای مقازبتی
                  سرقت وغیروغیره..میگم خدایا تو این کثافت ها دوتا عاقل پیدا نمیشه این چیزای ساده را بفهمن شاید هم همه اینا عمدی برنامه ریزی شده اونوقت مسعولین بی مسعولیت
                  میان میگن تورم جهانیست اخه احمق ها تورم یک سال ایران برابر پنجاه سال اکثر کشورهاست بعللللللله مارکورررررررو زدیم

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

?رفاه ایرانیان فقط یک سوم ترکیه!

در ایران تولید ناخالص داخلی سرانه به دلار بازار آزاد در ۲۰۲۳ معادل ۴.۳۹۰ هزار دلار، تولید ناخالص داخلی سرانه بر اساس برابری قدرت خرید معادل ۱۸.۱۰۰ هزار دلار و تولید ناخالص داخلی سرانه تعدیل شده بر اساس هزینه‌ها و ساعت‌های کاری ۱۵.۳۰۰ هزار دلار بوده است.

بنابراین بر اساس شاخص سوم، که می‌توان گفت کاملترین شاخص این گزارش است و هم GDPسرانه، هم PPP (تفاوت در سمت هزینه‌ها) و هم ساعات کاری (تفاوت در سمت درآمد) را لحاظ کرده، رفاه شهروندان ترکیه در ۲۰۲۳، سه برابر ایرانیان بوده است.

کانال آقای اقتصاد?‍♂ (https://t.me/Aghaye_Eghtesad)

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

آیا روسیه داره میتونه مثل امروز که یه شقه خاک اوکراین رو خورده مثل آذربایجان و ارمنستان ایران رو که خورد اینبار جزایر ایران رو بخوره ؟
                      آیا روس ها هدفشون از به چنگ آوردن جزایر ایرانی اینه که مالک خالیح فارس بشن و نیروی نظامی پیاده کنن؟

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4140

درود
                        حیفم اومد از این مورد بگذرم و بازم یاد اوری نشه

بحث دو شب پیش بوده ، که دوستمون بهش اشاره کردند و لینک دادند

چشم‌انداز: تغییر یا چرخش؛ گذشته سیاسی افراد تا چه حد مهم است؟

https://www.youtube.com/watch?v=vWoqmtt682Q

از دید شخصیم بحث فوق العاده ای بود و حاوی نکات بسیار ارزنده و بازتاب و انعکاس بخشی از مباحث قبلی در همین فروم و بخصوص موضوعاتی که ایینجانب مطرح کرده بودم
                        درستی یا نادرستی مطالب در این بحث و این ویدئو مهم نیست و الان هم نمیخوام بگم من درست میگفتم !!! اصلا این مساله مطرح نیست

ارتباط نزدیکش با مباحث قبلی در همین فروم و نزدیکی با طرح مباحثی که بیشتر از سوی اینجانب بود ، شاید خالی از لطف نباشد که حتما این ویدئو را ببینید

حجم زیادی هم در بر نداره در حدود 150 مگابایت است

نظر

• دقیق
                          عضو عادی
                          • Oct 2020
                          • 309

قبل از همه چیز اینجانب شاید بیشتر از جنابعالی و عزیزان از کسانی که با رانت اختلاس کردند و اموال مردم رو چاپیدند مخالفم و لعن و نفرین بر هر چی دزد و اختلاسگر هست.
                          واما پیرامون دو نوع نگرش
                          کلا نوع بشر از هر چیزی که خوشش بیایید و به نفع او باشد پیروی میکند
                          در دین که مجموعه کامل قوانین الهی هست نیز همین گونه است.مثالی عرض میکنم
                          خانمی می‌گفت بنده دو برادر دارم که اصلا قید مسلمانی و خدا پیغمبر نیستند اما همچین که پدرمان مرد گفتند ارث زن نصف مرد است .
                          بنده دو نوع نگرش رو از دید قرآن بیان کردم همون افرادی که اختلاس میکنند اگر اهل نگرش دوم بودند که دنیا محل ماندن نیست و همه به سوی خدا میرویم شاید وضع بهتر میشد البته سخت است و طبق قرآن تعداد کمی در برابر این وسوسه ها صبر میکنند می گویند الله پروردگار ماست سپس صبر میکنند
                          الان در بین آتئیست ها (بی خدایان)چه ولوله آیی افتاده که این مردم غزه که طرف کل خانواده اش مردند چگونه میگوید و از قرآن می‌خواند .این چه مکتبی است که با این همه سختی باز هم طرف امید دارد و می‌بینید که مطالعه قرآن و دین اسلام چقدر بیشتر شده است.
                          از آن طرف کسی که همه چیز را برای خودش میخواهد در قرآن به فرعون تعبیر شده .بله همه ما در وجودمان فرعونی داریم یکی زورش فقط به خانواده اش می‌رسد یکی بیشتر.

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3067

قبل از همه چیز اینجانب شاید بیشتر از جنابعالی و عزیزان از کسانی که با رانت اختلاس کردند و اموال مردم رو چاپیدند مخالفم و لعن و نفرین بر هر چی دزد و اختلاسگر هست.
                            واما پیرامون دو نوع نگرش
                            کلا نوع بشر از هر چیزی که خوشش بیایید و به نفع او باشد پیروی میکند
                            در دین که مجموعه کامل قوانین الهی هست نیز همین گونه است.مثالی عرض میکنم
                            خانمی می‌گفت بنده دو برادر دارم که اصلا قید مسلمانی و خدا پیغمبر نیستند اما همچین که پدرمان مرد گفتند ارث زن نصف مرد است .
                            بنده دو نوع نگرش رو از دید قرآن بیان کردم همون افرادی که اختلاس میکنند اگر اهل نگرش دوم بودند که دنیا محل ماندن نیست و همه به سوی خدا میرویم شاید وضع بهتر میشد البته سخت است و طبق قرآن تعداد کمی در برابر این وسوسه ها صبر میکنند می گویند الله پروردگار ماست سپس صبر میکنند
                            الان در بین آتئیست ها (بی خدایان)چه ولوله آیی افتاده که این مردم غزه که طرف کل خانواده اش مردند چگونه میگوید و از قرآن می‌خواند .این چه مکتبی است که با این همه سختی باز هم طرف امید دارد و می‌بینید که مطالعه قرآن و دین اسلام چقدر بیشتر شده است.
                            از آن طرف کسی که همه چیز را برای خودش میخواهد در قرآن به فرعون تعبیر شده .بله همه ما در وجودمان فرعونی داریم یکی زورش فقط به خانواده اش می‌رسد یکی بیشتر.
                            سلام و عرض ادب و احترام

اکثریت مردم به اختلاسگران و دزدان و غارتگران مثل شما لعن و نفرین میکنند

بنده سوالی دارم از شما

چه عواملی وضعیت فعلی را بوجود آورده و راهکار برون رفت از وضعیت فعلی چیست ؟
                            با توجه به اینکه کلیت سیاست های کلان طبق اصول قانون اساسی توسط رهبری تدوین میشه و نظارت هم بعهده ایشون است

ارادت

نظر

• دقیق
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 309

در مورد فرعون قرآن دو ویژگی اصلی بیان فرموده یکی اینکه با هر گونه مخالفتی پیرامون اصول خودشان را به شدت سرکوب میکند و اینکه بسیار اسراف کار است.هر کسی کلاه خودش رو قاضی کند ببیند اول خودش چگونه آدمی است سپس فلان مسئول یا نماینده چقدر به این فساد نزدیک است.
                              رهبر جامعه باید در زندگی از زاهد ترین افراد باشد.
                              وظیفه اصلی حکومت اسلامی اعمال عدالت نیست.بلکه باید حکومت نسبت به امنیت همچنین غارت اموال بیت المال حساس باشد.چیزی که ما در این چهل سال فقط به بحث عدالت بیشتر مانور دادیم.
                              ضمنا از دید نگرش انا لله و انا الیه راجعون هر کسی اموالی را به دست آورده باید بیشتر بترسد چرا که برای تمامی مالش چه حلال و چه حرام باید جواب پس بدهد

نظر

• دقیق
                                عضو عادی
                                • Oct 2020
                                • 309

بیشتر مردم نگرش هذا لی را دارند و حزب خدا کم هستند اما اراده خدا بر این است که ایشان پیروزند

نظر

در حال کار...
                                X