اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4145

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    ...چی بگیم ...گفتنی ها گفته شده..در مورد این انقلاب نکبتی ...فقط چپی ها نبودن ..منتهی فعلا هم دستشون از دنیا کوتاست هم دیوارشون...
    درود دوست نادیده و بسیار عزیز با حس هشتم /:.smilingsmiley.:/
    این یکی از منصفانه ترین و بهترین نظراتی است که از نظر من ارائه کردید

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4145

می بینم که از حدود یک هفته قبل تا کنون این تاپیک خلوت تر شده . یعنی من اینقدر قدرت داشتم و خبر نداشتم ؟ اگر این قدرت است من عطایش به لقا میبخشم
      من و ادم فروشی ؟ خب این اتهام را کم داشتیم اینم افزوده شد . مستر کریشنا این سایت تا به حال ده ها بار مشکل بالا اومدن داشته از چند ساعت تا چند روز . خیلی زود قضاوت کردی
      اگر قرار باشد لیستی از اتهام تهیه شود با این مورد مورد اخر ، سر به فلک کشد

بگذریم
      اوردن اسم و فامیل فقط تلنگر بود برای بهبود زندگی و افکار و منش ، برای یک شوک که شاید بشود تغئیر رویه داد ولو اندک
      با هیچ هدفی بجز این نبود
      اگر قرار بر مشکل امنیتی باشد تکنولوژی این امکان را میدهد که بدون اسم و فامیل هم مشکل ایجاد شود فقط 3 سوت نه بیشتر . این سایت داخلی است نیاز به اسم و فامیل ندارد و تکنولوژی هم این امکان 3 سوته را میدهد

اینجا باز مونده و خواهد ماند برای تخلیه افکاری که تاثیر گذار نیست
      من و شما یا دیگری اگر تاثیر گذار بودیم فقط 3 سوت ... بدون نیاز اسم و فامیل . ما افرادی تاثیر گذار نیستیم

هر چی دلت میخواد بنویس از علایق سلایق ، گرایش سیاسی اجتماعی ، فرد محبوب و و و ....
      فقط به اون چیزی که دوست نداری اینقدر حمله نکن
      اگر نقدی هم دارید منصفانه و با رعایت ادب بگوئید

چرا شما 95% انرژی را گذاشتی برای تخطئه و حمله به ان چیزی که دوست نداری ؟ خب این اشکال داره
      توله بابا اکبر ؟ برای برنده نوبل صلح جهانی ؟ برای کسی که اینقدر هزینه داده ؟
      کجای این کره خاکی ، کدوم قبرستون دره ای دیدید با برنده نوبلش حالا صلح باشد یا غیره ، چنین ادبیاتی بکار برد اونم برای هم وطنش ؟ فقط بخاط لج بازی های جناح بندی شده در دسته بندی های سیاسی اجتماعی ؟
      حتی خود حکومت هم به خانم محمدی اهانت نکرد ولی شما کردید

یه خونه تکونی نیاز است از موافق تا مخالف . از چپ تا راست
      نگاه رو به اینده و فاصله گرفتن از فریز شدن در گذشته

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4145

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
        تکمیلی اصلاحی . در متن بالا چیزی که ازپاراگراف با خواندن خیلی سریع روزنامه وار فهمیدمو یکجا نوشتم ولی سهل انگاری کردم و حداقل حق یک واژه را ادا نکردم
        کلمه Gratification به لحاظ جنسی بکار رفته که دقیقا معنی "کام گیری" میده !!فقط یه تبهکار دچار بیماری جنسی میتونه ،تبهکاری رو اینطور تبرئه و ماله کشی کنه !!

به لحاظ جنسی چپ همیشه همینطور بوده

هرزه ، ولنگار ، توجیه گر و صد البته بعضا متجاوز و تجاوز دوست !!

هر چند جناب پور نیکدشت جواب دادند ولی نمیدونم این تفکرات و اوهام پارانوئیدی و بیمار گونه را از کجاشون در میارند ؟
        بعد تاگر حرفی بزنیم بدشون هم میاد
        خب دیگه چی؟
        من گوشام سنگینه بلند تر بگید بشنوم
        دیگه چی؟؟؟؟

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4145

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب...
          افشین جان گور بابای چپ و راست و شمال و جنوب...
          این رو عرض کردم که مطمئن باشی، من به جز برخی از اعتقادات به نظرم صحیح مثل بحث عدالت طلبی و یا قیام در برابر صاحبان ناشایست قدرت؛ هیچ تعلق خاطر بیشتری به چپ ندارم...
          اما انصافا این میشه روش نتیجه گیری کردن؟
          یعنی با یک واقعه تاریخی با دهها سبب شناسی مختلف یا بخشی از زندگی یک نفر؛ میشه دلیل براینکه هزاران نفر رو به یک لیبل متهم بکنی؟
          من هیچ مشکلی با خود لیبل ندارم، مشکلم نحوه و فرآیند نتیجه گیری است...
          افشین جان، جانِ دکتر
          /.:biggrinsmiley.:/ یکبار بدون پیشداوری از لیستی که براتون فرستادم یه چند تا زندگینامه، یا اندیشه نامه و یا حتی خدماتی که برخی از اینها به بشر دادند رو مطالعه بکن؛ بعد ببین میتونی به این راحتی قضاوتشون بکنی؟
          ارادتمند...
          .................................................. .....................................
          اوراسیای عزیز مثل همیشه تحلیل عالی و چندوجهی بود...
          داورجان سپاس مجدد...
          درود جناب پور نیکدست
          اصلا فرض کنیم شما 6 دانگ تعلق خاطر به چپ داشته باشید . به کسی چه ربطی داره ؟ یادی کنیم از دکتر رئیس دانا ... گفت به شما چه ربطی داره که من از فلسطین حمایت میکنم . چه لزومی داره شما مدام توضیح بدهید که فلان هستم یا نیستم ؟
          من هم چپ گرا نیستم ولی تفکرات چپ امروزی را دوست دارم چون از افراط گرائی بیزام و سمت و سویم عدالت اجتماعی است

دیدید چی نوشتند و تفکر این جماعت به یک نگرش سیاسی چیست ؟ کامنت قبلی بولد کردم و شما چند روز قبل جواب دادید
          یک نقدی هم بر عملکرد شما دارم اقای پور نیکدست . شما سعی دارید اینجا همه را از خود راضی نگهدارید . این کار بخصوص در فضای مجازی کاری بی حاصل ، بی نتیجه و غیر ممکن است . طرف داره علنی با شما و افکارتون به هر شکلی که باشد ، از نزدیکش تا دور ، اهانت و اتهام زنی میکنه به بدترین شکل ممکن

چه لزومی داره با همه با جونم و قربون حرف بزنی و همه را از خود راضی نگه دارید ؟ این کار غیر ممکن و بی حاصل و بیهوده است

بعد یهو می بینی میاند میگن سوئد پادشاهی است
          حواسشون نیست سوئد بیشترین احزاب چپ مستقل را دارد !!!

الفبای دمکراسی را باید از اول اموزش داد جناب دکتر

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1190

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            یک نقدی هم بر عملکرد شما دارم اقای پور نیکدست . شما سعی دارید اینجا همه را از خود راضی نگهدارید . این کار بخصوص در فضای مجازی کاری بی حاصل ، بی نتیجه و غیر ممکن است . طرف داره علنی با شما و افکارتون به هر شکلی که باشد ، از نزدیکش تا دور ، اهانت و اتهام زنی میکنه به بدترین شکل ممکن

چه لزومی داره با همه با جونم و قربون حرف بزنی و همه را از خود راضی نگه دارید ؟ این کار غیر ممکن و بی حاصل و بیهوده است
            جناب پورنیکدست سعی داشتند تنش رو به کمترین حد ممکن برسونند .. و به نظرم نمیشه چندان ایرادی به این شیوه‌ی برخورد وارد کرد .. حالا ممکنه من و شما شیوه‌ی دیگری در برخورد با مخالفین خودمون داشته باشیم .. حاصل و نتیجه‌ی شیوه‌ی برخورد ما چی بوده و هست .. که بخواهیم بگوییم، شیوه‌ی برخورد ایشون بی‌حاصل و بیهوده است؟!

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4145

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              جناب پورنیکدست سعی داشتند تنش رو به کمترین حد ممکن برسونند .. و به نظرم نمیشه چندان ایرادی به این شیوه‌ی برخورد وارد کرد .. حالا ممکنه من و شما شیوه‌ی دیگری در برخورد با مخالفین خودمون داشته باشیم .. حاصل و نتیجه‌ی شیوه‌ی برخورد ما چی بوده و هست .. که بخواهیم بگوییم، شیوه‌ی برخورد ایشون بی‌حاصل و بیهوده است؟!
              بی حاصل و بیهوده به این دلیل که نیک بنگرید این مباحث از انقلاب و چپ و راست و ... فکر میکنم حداقل 8 ماه است در این تاپیک برقرار است
              جونم و قربون نتیجه اش چی بوده ؟ البته منظورم این نیست که شاخ به شاخ بشیم و تند و غیر مودبانه و با خصومت حرف بزنیم . خیر هرگز منظورم این نیست
              اما یه جائی هست که طرفت ادب و ملاطفت شما را به حساب دیگری میگذارد . یک قدم عقب بگذاری با غلطک صافت کرده و هدفش هم همینه

ایا جز اینکه طرفت پا را روز به روز فراتر نهاده و در پرده دری ها و اهانت ها پیشروی کرده ؟

شما کمترین تغئیری در ادبیات و روشها در 8 ماه گذشته شاهد بودید ؟ بلکه شدید تر و تند تر هم شده
              در مباحث سیاسی اجتماعی و بخصوص در فضای مجازی که با نوشته ها سر و کار دارید نه شخصیت های رو در رو و حقیقی کار بدتر هم میشه و راضی ماندن همگان از من و شما کاری غیر ممکن است و اصلا لزومی هم نداره

به قول اقای پور نیکدست به نقل از دیگری ، فقط احمق ها دور یک میز مینشینند و مدام یکدیگر را تائید میکنند . مخالفت با اندیشه من و شما و دیگری امری طبیعی است و جونم و قربون هم در هر حالی کار ساز نیست

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1492

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                درود
                بله دقیقا همینه
                فعلا اینا رامیکوبیم
                در صورتی که انصافا اینا هم هیچی از ۵۷ گیرشون نیومد و خسرالدنیا و الاخره شدند
                درود
                مملکت رو به ورطه نابودی کشیدن
                انتظار داشتن چیزی هم گیرشون بیاد

شما فرض بر این بگذارید که فقط چپی ها نبودن
                درست
                ولی متهم اصلی که بودن
                مذهبی ها پشت دست چپی ها بازی کردن
                چپی ها ادم فروشی که چیزی نیست
                کشور فروشی میکردن به نفع اربابشون اقا خرسه....شوروی

خیانت چپها لکه ننگ هست بر پیشانیشان که با هیچ آپ کر پاک نمیشه
                حتی اگر حرفی در موردشون زده نشه

باز یاد حرف منفرزاده افتادم
                میگفت اگر یک کم ازادی سیاسی بود انقلاب نمیشد

یعنی به خاطر یک مقدار ازادی سیاسی یک مملکت رو باید شخم زد
                راه دیگه ای نبود
                آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2023/12/31, 17:18.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 1969

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ
                  ? یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ
                  ? یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ
                  ? حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

هپی کریسمس
                  هاپی نیو یار
                  [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

آغاز سال 2024 با دادن هدیه کریسمس به قاقا

قراره آمریکا و انگلیس به حوثی ها حمله کنن

چرا حالا در 13 دی ؟

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                      ستاره‌دار(1)
                      • Sep 2020
                      • 1969

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post

چرا حالا در 13 دی ؟
                      حاجی
                      قاقا دیگه چه صیغه ایه
                      درست تفسیر کن ببینیم چی میگی
                      [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3769

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post

چرا حالا در 13 دی ؟
                        ...بشنو و باور نکن ...جو خواب الود و این انگلیسی های ابجو خور...بی بته تر و بی بخار تر ازین حرفان ....کل کشتی های امریکایی رو تو منطقه هم بزنن باز این یانکی های پفیوز جرات نمی کنن یه تیر هم در کنن

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

شبکه ۴ ..برنامه شیوه ..این یارو جبراییلی ...داره صحبت می کنه ..کمونیست مسلمان اگر ندیده بودید از نزدیک ببینید
                          سعید لیلاز روی آنتن : آقای جبرائیلی می‌دانید فرجام کار شما چه می‌شود؟ رئیسی رو هم می‌فرستید قاطی باقالیا

شما جلوی رشد نقدینگی را بگیرید مرگ‌ بر کسی که بگوید قیمت بنزین و دلار باید گران شود.
                          @Aghaye_Eghtesad
                          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/12/31, 23:27.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

...بشنو و باور نکن ...جو خواب الود و این انگلیسی های ابجو خور...بی بته تر و بی بخار تر ازین حرفان ....کل کشتی های امریکایی رو تو منطقه هم بزنن باز این یانکی های پفیوز جرات نمی کنن یه تیر هم در کنن
                            درود
                            تصادفا کانال جنگاوران چند دقیقه قبل اینو گذاشته/ ظاهرا یه خبراییه

جاشو نیوز اسرائیل می‌گوید به درازا کشیده شدن جنگ در غزه، به نفع اسرائیل تمام شده زیرا افکار عمومی کشورهای اسلامی دیگر حساسیت روزهای اول را بر روی مسئله غزه نداشته و یک درگیری دیگر در منطقه ( احتمالاً منظور حمله غرب به حوثی‌های یمن) دست اسرائیل را کاملاً برای پیشروی در جنوب غزه نیز کاملاً باز می‌گذارد بدون اینکه دیگر حساسیتی از طرف مسلمانان وجود داشته باشد

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1317

همایش بین المللی "زنان تاثیرگذار جبهه مقاومت" جمعه ۸ دی ۱۴۰۲ با حضور «جمیله علم‌الهدی» استاد دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور و جمعی از بانوان کشورهای اسلامی در بیروت برگزار شد.

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4145

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                هر چند جناب پور نیکدشت جواب دادند ولی نمیدونم این تفکرات و اوهام پارانوئیدی و بیمار گونه را از کجاشون در میارند ؟
                                بعد تاگر حرفی بزنیم بدشون هم میاد
                                خب دیگه چی؟
                                من گوشام سنگینه بلند تر بگید بشنوم
                                دیگه چی؟؟؟؟
                                ای بابا گفتم که من گوشام سنگینه شما چیزی گفتی من نشنیده باشم اقا ؟؟؟ ایدی افشین امین afshinamin
                                کسی چیزی شنیده ؟ سمعک گذاشتم الان .... شما چیزی گفتی ؟ الو الو .... ای بابا باید برم گوش و حلق و بینی ببینم چرا شنوائیم مشکل داره
                                اینا چی بود اینجا نوشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /.:blinksmiley.:/

من گرایشم به چپ نزدیک است و دوستش دارم . چپ گرا نیستم ولی از انگیزه ها و ارمانهای چپ امروزی خوشم میاد
                                من هرزه و ولنگارم ؟ متجاوز و تجاوز دوست ؟ میتونی اینو ثابت کنی ؟
                                چرا حواب من و اقای پور نیکدست را نمیدی ؟ ادامه بدید ....

الو الو ... بازم نمیشنوم ... سیگنال ضعیف است

شماها که اندازه دنبه تون همین اندازه است که یا در برید سوراخ موش و یا بزنید به کر گوشی چرا زبون درازی میکنید بیشتر از گلیموتون ؟
                                شاه دوست زبان دراز و بی عرضه و ....

الو الو شما چیزی گفتی ؟
                                باید ثابت کنی من متجاوز و تجاوز دوست هستم و هرزه و ولنگار

ترولیسم مجازی کفایت نمیکند
                                کار بالای ممد اباد گیر داره

نظر

در حال کار...
                                X