اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3111

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    این جماعت احمق وشیادی که از بی ابی و بی برقی و مشکلات روستاها تو دوره دوم پهلوی پیرهن عثمان درست می کنن ...فکر می کنن قبل پهلوی ...رفاه و توسعه و پیشرفت سوییس در ایران حاکم بود !!
    اون زمان که زنان ایرانی حق رای داشتند توی سوئیس همچین چیزی نبود زنان سوئس اولین بار در سال 1971 رای دادند برید سرچ کنید ببینید.

کسی مستندی از شهرهای سوئیس در اون زمان سراغ نداره، ببینیم اون زمان روستاها نه! همین شهرهای سوئیس آب لوله کشی داشتند یا نه؟

حالا یه فیلم از توی رباط کریم تهیه کردند شده پیراهن عثمان!!!!

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1486

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      اون زمان که زنان ایرانی حق رای داشتند توی سوئیس همچین چیزی نبود زنان سوئس اولین بار در سال 1971 رای دادند برید سرچ کنید ببینید.

کسی مستندی از شهرهای سوئیس در اون زمان سراغ نداره، ببینیم اون زمان روستاها نه! همین شهرهای سوئیس آب لوله کشی داشتند یا نه؟

واقعا نوشته هاتون یک کلاس درس هست برای کسانی که هنوز تو 45 سال قبل سیر میکنن

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1486

مستندی که دوستان ارائه کردن اگر اشتباه نکرده باشم مربوط به شبکه مستند جمهوری اسلامی بود
        با هدف کوبیدن دوران درخشان ایران
        سرتا پا سیاه نمایی

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1189

درود جناب بیخبر
          واقعا این اسمش پیشرفت نیست پس چیه؟
          باید به شما تبریک گفته و تشکر کرد!!!
          واقعا پیدا کردن همچین فیلمی آن هم از آرشیو کشورشوروی سابق کار هر کسی نیست جز مخالفان پهلوی و دوستداران ج.ا و شما هم که زحمت نشرش رو کشیدید برای دومین بار!!!
          بین این همه مستندات پیشرفت و آبادانی کشور ایران در سالهای حکومت قبلی، برای یافتن و تکرار همچین فیلمی باید دست مریزاد گفت.
          از حاشیه شهر نشینان لس آنجلس امریکا در اون زمان هم فیلم یا مستندی دارید؟ نگفتم مسکو یا استالینگراد، نیویورک یا لس آنجلس.
          .
          سلام و درود و تشکر و ارادت و تهنیت! (چون قراره جنگ بالا بگیره .. بهتره حداقل اولش رو با دوستی آغاز کنیم! /.:biggrinsmiley.:/)

می‌فرمایید: "پیدا کردن همچین فیلمی ....... برای یافتن و تکرار همچین فیلمی باید دست مریزاد گفت"

یعنی من گشتم و گشتم .. مثلا سرچ کردم .. "بدبختی مردم در زمان پهلوی" .. "فلاکت در زمان شاه"! .. بعد این فیلم‌ها رو پیدا کردم .. درسته؟!!

نه عزیز جان .. این فیلم‌ها رو پیش‌ترها من دیده بودم .. و تو حافظه‌ی سینماییم بود

به نظرم این خرف‌ها خیلی عجیبه! .. خیلی از کف و هوراهای اراذل و اوباش مغرور و مشعوف نشیم .. شاید قشنگ‌تر باشه .. راستی دومین بار نبود که این فیلم رو می‌ذاشتم .. سومین بار بود .. احتمالا تا وقتی از ایران به عنوان بهشت برین یاد میشه .. باز هم فیلم رو بذارم .. تا ببینم هیچ ذهن بیداری پیدا میشه یا نه

می‌فرمایید: "آن هم از آرشیو کشورشوروی سابق کار هر کسی نیست جز مخالفان پهلوی و دوستداران ج.ا"

چطور به خودتون اجازه می‌دید که همه‌ی افراد رو در دو بخش تقسیم‌بندی کنید؟! .. یا ج.ا. یا پهلوی!! .. گزینه‌ی سومی در کار نیست! .. توجه می‌کنید تا چه حد تفکراتتون به ج.ا. نزدیکه .. رای برای جمهوری اسلامی .. یا باید بگی "آری" یا "نه" .. البته اون انصافش کمی بیشتر بوده .. چون حداقل دسته‌ی دوم نقیض دسته‌ی اوله! .. ولی در هر صورت جنس تفکر یکسانه! .. یا با مایی یا بر ما!!

آرشیو کشور شوروی سابق رو متوجه نشدم .. اگه دوست داشتید یه توضیح بدید

می‌فرمایید:‌ "بین این همه مستندات پیشرفت و آبادانی کشور ایران در سالهای حکومت قبلی ....... از حاشیه شهر نشینان لس آنجلس امریکا در اون زمان هم فیلم یا مستندی دارید؟"

خب اگر شما مستندی دارید شما بذارید .. مگه کسی دست و پاتون رو بسته؟! .. که انتظار دارید من چنین فیلمی رو بذارم؟! .. یا مثلا من آرشیو فیلم‌های مستند دنیا رو در اختیار دارم؟!

فیلم مستندی ار یک فیلم‌ساز مستقل (مستقل بودنش خیلی مهمه) که پیشرفت و آبادانی ایران در اون سال‌ها رو نشون بده بذارید .. خیلی هم علی .. من هم خیلی خوشحال میشم .. ولی با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه! .. توجه دارید که البته چنین فیلم‌سازی از حمایت و پشتیبانی بی‌دریغ حکومت از هر جهت بهره‌مند خواهد بود .. و منافع بسیار و سرشار برایش به ارمغان میاره

فیلم‌های دربار محمدرضا و گوگوش و بهروز وثوق و غیره که موافقید قاعدتا نمی‌تونند زندگی مردم رو به تصویر بکشند .. حالا جالبه که من دو فیلم مستند رو آوردم .. و نیومدم مثلا از "دایره مینا" بگم که بگید این قصه است .. چطور یه فیلم‌ساز با کمترین امکانات .. مشکلات و بدبختی مردم رو می‌بینه .. ولی حکومت با در اختیار داشتن اون همه دستک و تنبک و ادعا و امکانات و آدم مفت‌خور نمی‌تونه ببینه؟! .. از نظر من چنین حکومتی از بسیاری جهات ناتوان و فلجه!

مگه چند تا فیلم مستند در اون زمان ساخته میشده؟! .. مگه چقدر آدم دغدغه‌مند و باوجدان بوده که حاضر باشه وفت و انرژی و مال و جان و همه چیزش رو هزینه کنه .. با امکانات اون زمان بره فیلم بسازه و در نهایت هم مورد حمله قرار بگیره؟! .. وجدان بیدار کم‌یاب بوده و هست و احتمالا خواهد بود، متاسفانه

و اما فیلم‌ساز .. محمدرضا مقدسیان

هم‌فکران شما در ج.ا. (باز هم تاکید می‌کنم .. شباهت‌های شما با ج.ا. بسیار زیاده) .. به جرم سیاه‌نمایی (دقیقا همین چیزی که شما میگید!) .. ایشون رو ممنوع‌الکار کردند .. و ایشون مدت‌ها با وانت کار می‌کرد تا خرج و مخارجش رو دربیاره .. چه این بی‌شرف‌ها و چه اون بی‌شرف‌ها .. هیچ‌کدوم نمی‌خواستند واقعیت‌ها رو ببینند .. وگرنه باید دست این کارگردان رو می‌بوسیدند

باز هم تاکید می‌کنم .. کارگردانی با کمترین امکانات .. میره از رنج و سختی مردم فیلم می‌سازه .. فیلمی که ساختنش بسیار دشواره .. و شما باید خودتون رو با اربابان و قلچماق‌ها درگیر کنید و براتون خطر جانی داره .. و همون موقع هم می‌دونید که کمتر کسی برای سینمای مستند ارزشی قائل میشه .. و ساخت فیلم تماما براتون هزینه و دشواری در پی خواهد داشت

یک نفر با دست خالی می‌بینه، می‌سازه و کلی به خاطرش هزینه میده .. ولی حکومت‌های عریض و طویل .. با بالاترین قدرت و امکانات .. توان دیدن این مسائل رو نداشتند و ندارند! .. اگر پول نفتی بوده برای همه مردم ایران بوده .. و هیچ بی‌شرفی حق نداشته، اون رو به یک قشر خاص اختصاص بده

کسی که رنج و مصیبت دیگری رو ببینه و قلبش به درد نیاد .. و بخواهد به هر شکل ممکن شرایط رو توجیه کنه .. به نظر من دانسته یا نادانسته از شرف و انسانیت فاصله گرفته

و در نهایت باز هم باید گفت "تعصب تعصب تعصب" .. تعصب روی ولایت‌فقیه باشه یا روی پهلوی .. روی اسلام باشه یا ایران .. فرقی نمیکنه .. تعصب مانع تفکر درسته .. تعصب مانع میشه که ما حقیقت رو ببینیم .. و به نظرم چه برای فرد و چه برای جامعه چیزی خطرناک‌تر از تعصب وجود نداره

اولین بار که چندین سال پیش این فیلم رو دیدم .. تقریبا انتهای فیلم صدای یک دختربچه هست که میگه:
          "وقتی خشت‌ها رو جمع می‌کردم .. ۲۴ ساعت گریه می‌کردم .. می‌گفتم خدایا این دست‌هاما چه کنم؟ .. خدایا این دست‌هاما چه کنم؟ .. این دست‌ها منا خیلی اذیت داره"

و این صدا از مغز من بیرون نمی‌رفت .. و برای مدتی مرتب قلبم رو به انفجار می‌رسوند

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

وزیر کشور: وضعیت کرمان در کنترل کامل نیروی‌های امنیتی است

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8711

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
              وزیر کشور: وضعیت کرمان در کنترل کامل نیروی‌های امنیتی است
              بهتره این چیزها را تجزیه تحلیل نکنیم چون واقعاً کثیفه.

جناب وزیر الان کنترل کامل پشیزی ارزش نداره.

مثل اینه که وزیر اقتصاد و رئیس جمهور بعد مرداد 99 بیاد وعده وعید بدهد و بفرمایید همه چی امن است و بفرمایید وارد بازار سرمایه شوید.

اعتباری که از دست رفت دیگه به این راحتی ها برنمیگردد.

چه بسا اصلاً برنگردد.

مهمی که الان در بازار سرمایه شاهدش هستیم.

دیگه نه قالیباف و نه کمیسیون اقتصادی مجلس و حتی خود فعالان سرمایه هم تلاش و تکاپویی نمیکنند.

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3111

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                سلام و درود و تشکر و ارادت و تهنیت! (چون قراره جنگ بالا بگیره .. بهتره حداقل اولش رو با دوستی آغاز کنیم! /.:biggrinsmiley.:/)

می‌فرمایید: "پیدا کردن همچین فیلمی ....... برای یافتن و تکرار همچین فیلمی باید دست مریزاد گفت"

یعنی من گشتم و گشتم .. مثلا سرچ کردم .. "بدبختی مردم در زمان پهلوی" .. "فلاکت در زمان شاه"! .. بعد این فیلم‌ها رو پیدا کردم .. درسته؟!!

نه عزیز جان .. این فیلم‌ها رو پیش‌ترها من دیده بودم .. و تو حافظه‌ی سینماییم بود

به نظرم این خرف‌ها خیلی عجیبه! .. خیلی از کف و هوراهای اراذل و اوباش مغرور و مشعوف نشیم .. شاید قشنگ‌تر باشه .. راستی دومین بار نبود که این فیلم رو می‌ذاشتم .. سومین بار بود .. احتمالا تا وقتی از ایران به عنوان بهشت برین یاد میشه .. باز هم فیلم رو بذارم .. تا ببینم هیچ ذهن بیداری پیدا میشه یا نه

می‌فرمایید: "آن هم از آرشیو کشورشوروی سابق کار هر کسی نیست جز مخالفان پهلوی و دوستداران ج.ا"

چطور به خودتون اجازه می‌دید که همه‌ی افراد رو در دو بخش تقسیم‌بندی کنید؟! .. یا ج.ا. یا پهلوی!! .. گزینه‌ی سومی در کار نیست! .. توجه می‌کنید تا چه حد تفکراتتون به ج.ا. نزدیکه .. رای برای جمهوری اسلامی .. یا باید بگی "آری" یا "نه" .. البته اون انصافش کمی بیشتر بوده .. چون حداقل دسته‌ی دوم نقیض دسته‌ی اوله! .. ولی در هر صورت جنس تفکر یکسانه! .. یا با مایی یا بر ما!!

آرشیو کشور شوروی سابق رو متوجه نشدم .. اگه دوست داشتید یه توضیح بدید

می‌فرمایید:‌ "بین این همه مستندات پیشرفت و آبادانی کشور ایران در سالهای حکومت قبلی ....... از حاشیه شهر نشینان لس آنجلس امریکا در اون زمان هم فیلم یا مستندی دارید؟"

خب اگر شما مستندی دارید شما بذارید .. مگه کسی دست و پاتون رو بسته؟! .. که انتظار دارید من چنین فیلمی رو بذارم؟! .. یا مثلا من آرشیو فیلم‌های مستند دنیا رو در اختیار دارم؟!

فیلم مستندی ار یک فیلم‌ساز مستقل (مستقل بودنش خیلی مهمه) که پیشرفت و آبادانی ایران در اون سال‌ها رو نشون بده بذارید .. خیلی هم علی .. من هم خیلی خوشحال میشم .. ولی با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه! .. توجه دارید که البته چنین فیلم‌سازی از حمایت و پشتیبانی بی‌دریغ حکومت از هر جهت بهره‌مند خواهد بود .. و منافع بسیار و سرشار برایش به ارمغان میاره

فیلم‌های دربار محمدرضا و گوگوش و بهروز وثوق و غیره که موافقید قاعدتا نمی‌تونند زندگی مردم رو به تصویر بکشند .. حالا جالبه که من دو فیلم مستند رو آوردم .. و نیومدم مثلا از "دایره مینا" بگم که بگید این قصه است .. چطور یه فیلم‌ساز با کمترین امکانات .. مشکلات و بدبختی مردم رو می‌بینه .. ولی حکومت با در اختیار داشتن اون همه دستک و تنبک و ادعا و امکانات و آدم مفت‌خور نمی‌تونه ببینه؟! .. از نظر من چنین حکومتی از بسیاری جهات ناتوان و فلجه!

مگه چند تا فیلم مستند در اون زمان ساخته میشده؟! .. مگه چقدر آدم دغدغه‌مند و باوجدان بوده که حاضر باشه وفت و انرژی و مال و جان و همه چیزش رو هزینه کنه .. با امکانات اون زمان بره فیلم بسازه و در نهایت هم مورد حمله قرار بگیره؟! .. وجدان بیدار کم‌یاب بوده و هست و احتمالا خواهد بود، متاسفانه

و اما فیلم‌ساز .. محمدرضا مقدسیان

هم‌فکران شما در ج.ا. (باز هم تاکید می‌کنم .. شباهت‌های شما با ج.ا. بسیار زیاده) .. به جرم سیاه‌نمایی (دقیقا همین چیزی که شما میگید!) .. ایشون رو ممنوع‌الکار کردند .. و ایشون مدت‌ها با وانت کار می‌کرد تا خرج و مخارجش رو دربیاره .. چه این بی‌شرف‌ها و چه اون بی‌شرف‌ها .. هیچ‌کدوم نمی‌خواستند واقعیت‌ها رو ببینند .. وگرنه باید دست این کارگردان رو می‌بوسیدند

باز هم تاکید می‌کنم .. کارگردانی با کمترین امکانات .. میره از رنج و سختی مردم فیلم می‌سازه .. فیلمی که ساختنش بسیار دشواره .. و شما باید خودتون رو با اربابان و قلچماق‌ها درگیر کنید و براتون خطر جانی داره .. و همون موقع هم می‌دونید که کمتر کسی برای سینمای مستند ارزشی قائل میشه .. و ساخت فیلم تماما براتون هزینه و دشواری در پی خواهد داشت

یک نفر با دست خالی می‌بینه، می‌سازه و کلی به خاطرش هزینه میده .. ولی حکومت‌های عریض و طویل .. با بالاترین قدرت و امکانات .. توان دیدن این مسائل رو نداشتند و ندارند! .. اگر پول نفتی بوده برای همه مردم ایران بوده .. و هیچ بی‌شرفی حق نداشته، اون رو به یک قشر خاص اختصاص بده

کسی که رنج و مصیبت دیگری رو ببینه و قلبش به درد نیاد .. و بخواهد به هر شکل ممکن شرایط رو توجیه کنه .. به نظر من دانسته یا نادانسته از شرف و انسانیت فاصله گرفته

و در نهایت باز هم باید گفت "تعصب تعصب تعصب" .. تعصب روی ولایت‌فقیه باشه یا روی پهلوی .. روی اسلام باشه یا ایران .. فرقی نمیکنه .. تعصب مانع تفکر درسته .. تعصب مانع میشه که ما حقیقت رو ببینیم .. و به نظرم چه برای فرد و چه برای جامعه چیزی خطرناک‌تر از تعصب وجود نداره

اولین بار که چندین سال پیش این فیلم رو دیدم .. تقریبا انتهای فیلم صدای یک دختربچه هست که میگه:
                "وقتی خشت‌ها رو جمع می‌کردم .. ۲۴ ساعت گریه می‌کردم .. می‌گفتم خدایا این دست‌هاما چه کنم؟ .. خدایا این دست‌هاما چه کنم؟ .. این دست‌ها منا خیلی اذیت داره"

و این صدا از مغز من بیرون نمی‌رفت .. و برای مدتی مرتب قلبم رو به انفجار می‌رسوند
                درود
                ما همیشه دوست بودیم با همه دوست بودیم و بحث کردیم شدید
                هم افشین و امید و علیرضا و خوده شما
                پاسخ دادیم و بحث کردیم و اگرهم اشتباه کرده باشیم عذرخواهی!
                نه قهر و نه فحش و نه پرده دری کردیم مثل خائنین که میشناسید!!!!
                این فیلمی که من ازش صحبت میکنم در مقابل اینی که شما گذاشتید فیلم ترسناک به حساب میاد
                فیلمی که من ازش صحبت کردم مربوط به قسمتی از مستندی بود که کشور اتحاد جماهیر شوروی از تهران، رباط کریم تهیه کرده بود(توضیحات پست مربوطه اینو میگفت، راست یا دروغش گردن خودش) نمیدونم مربوط به چه سالی بود ولی خیلی وحشتناک بود. همچین چیزی خاطرم مونده امیدوارم که اشتباه نکرده باشم.

دوست عزیز
                وقتی هر کشوری رو زیر ذره بین قرار بدی و تمام رفتار حکومت رو سایه به سایه دنبال کرده و نقد بکنید قطعا همچین چیزهایی هم پیدا خواهید کرد عرض کردم مگه وضعیت بهداشت و رفاه دنیا در اون سالها چطور بوده که توقع دارید ایران بهشت برین باشه؟ همه چیز در حد پیشرفته ترین کشور دنیا در اون زمان باید می بود؟
                اگه توی کل دنیا نبود و فقط ایران بود که همچین وضعیتی داشت حق با شما بود ولی کسی کشوری مثل سوئیس رو
                در اون زمان بررسی نکرده ببینه اونجا چه وضعیتی داشته ولی زمان پهلوی رو مقایسه می کنید با پیشرفته ترین کشورهای دنیا بدون اینکه تصویری از اون کشورها ارائه بدید شما یه نمونه بیار بگو ایتالیا اینجوری بوده فرانسه اینجوری بوده ولی ایران در قعر جهنم جای داشته
                در صورتی که به گواه کسانی که در اون زمان زندگی کردن ایران یکی از مرفه ترین کشورهای دنیا بوده، می فرمایید نه!!! از پدر یا مادرتون سوال بکنید.

"
                خیلی از کف و هوراهای اراذل و اوباش مغرور و مشعوف نشیم .. شاید قشنگ‌تر باشه
                "
                این بی انصافیه! منظورتون از اراذل و اوباش کیه؟ کسانی که لایک کردند؟ از شما بعید بود همچین کلامی!!!!

قبلا که عرض کرده بودم که بازگشت به قبل از 57 یا بعد از 57!
                اینی که ازش فرار می کنید و به عهده نمی گیرید همون گزینه سوم تون هست که از شماها یا همفکرانتون دزدیده شده و به انحراف کشیده شده.
                چرا از پذیرشش شونه خالی می کنید؟
                جمهوری که راه سومتون هست، همینه که داریم می بینیم این نتیجه خواست شما و دوستانتون هست که به عهده نمی گیرید
                نکنه میخواهید یه بار دیگه شانستون رو امتحان بکنید و بسپرید به مسی و نرگس خانوم ببینم چیکار میکنن؟ انقلاب فمینیستی!!!

"
                فیلم مستندی ار یک فیلم‌ساز مستقل (مستقل بودنش خیلی مهمه) که پیشرفت و آبادانی ایران در اون سال‌ها رو نشون بده بذارید .. خیلی هم علی ..
                "
                واقعا نیاز به فیلم و مستند دارید؟!!!!!! این اظهار نظر مغرضانه نیست؟
                همین شرکتهای بورس رو ببنید چه سالی ساخته شدن.

اتفاقا فیلمهای گوگوش و بهروز همگی گویای وضعیت زندگی مردم بود همگی سطح دغدغه مردم رو نشون میداد
                اون زمان کسی مستند نگاه نمیکرد و اصلا مستند مطرح نبود که بخواد براش هزینه و سرمایه گذاری هم بشه

تهیه فیلم مستند نیاز به هزینه و سرمایه آنچنانی داشت؟ تهیه یه دوربین و پیدا کردن موضوع مهمترین عامل بود مگه نیاز به صدا و نور و بازیگر و تصویر داشت که میفرمایید:
                آدم دغدغه‌مند و باوجدان بوده که حاضر باشه وفت و انرژی و مال و جان و همه چیزش رو هزینه کنه .. با امکانات اون زمان بره فیلم بسازه و در نهایت هم مورد حمله قرار بگیره؟! .

"
                "

این رو تایید میکنم ولی بدونید که این جمله برای دوطرف هست هم برای پهلوی و هم برای ج.ا
                کسی که بخواد عمدا سیاه نمایی بکنه، شامل این جمله شما میشه؟
                شما من رو با ج.ا مقایسه کردید من هم میتونم شما رو با همفکرانتان مقایسه بکنم؟

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8711

من یادمه زمان شاه فقیر خیلی داشتیم.

خیلی زیاد

یعنی یک کم که میرفتی پایین شهر فقر را میدیدی

چه بسا روستا های محروم.

الان اینطوری نیست.

کشاورز و دامدار وضعش از دکتر مهندس بهتر است.

الان آجر را دونه ای میفروشند.

هرچند سیستممان باز هم ایراد اساسی دارد و کسی نیست جمعش کند.

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3111

این جوانانی که امروز پرپر می‌شوند تاوان بوالهوسی به اصطلاح روشنفکران را می‌دهند. از اخوان‌ثالث، شاملو، ساعدی، آل احمد، دانشور تا براهنی و ابتهاج، اینان کسانی بودند که به بیان افکارشان بسنده نکردند، افکارشان را به مرحله عمل درآوردند.
                    شریعتی پدرخوانده روشنفکران بود
                    آنها نبض سیاسی جامعه را به دست گرفتند.
                    می‌خواستند جهان دیگری بیافرینند و آفریدند.
                    جهانی پر از رنج، اندوه، خون و خسارت.
                    روشنفکران آن سالها باید پاسخگوی تاریخ باشند.
                    ما آنها را بیرحمانه قضاوت خواهیم کرد.
                    برای پیروزی باید از روشنفکری چپ گذر کرد.

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1307

درود جناب بیخبر

عکس های آلبوم های خانوادگی را میشه دید بجای این مستند ها

اما سوال اینکه چرا مردم آن زمان انقلاب کردند ؟ ! شما چرا مرداد 99 از بورس خارج نشدین !!! آیا اون زمان رقمی که در بورس داشتید جذاب نبود ؟ اگر جذاب بود پس چرا نقد نکردین ؟ شاید چون شهوت آدمی را انتهایی نیست !

========

جناب بیخبر ، برای شما کودک ایرانی با کودک افغان تفاوتی داره ؟ مثلا اگر یک کودک افغان این جملات را می گفت !

سوال دوم ، اگر کشورهای دشمن ، کودکانشان را بکار سخت بگیرند تا پیشرفت کنند و بمب اتم بسازند! بنظر شما ما هم حق داریم کودکانمان را بکار بگیریم تا بمب اتم بسازیم ؟ یا اینکه نسازیم تا دشمن بر ما چیره بشه و نسل در نسل ما را بکار سخت بگیره و.... ؟

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

صبح خبر میاد 120 هزار خودرو با قیمت نزدیک حاشیه بازار عرضه خواهند شد

بعد پایان معاملات
                        شورای رقابت میگه این حرف مفت و اجازه نمی دهیم.

کاری ندارم که چقدر این مدت با تایید و تکذیب خبر از سهامداران نوسان گرفتید
                        یا مشکلات رو بهم پاسکاری کردید.

حالا درسته ما سهامداران چیزی بهتون نمیگیم و اعتراضی نمی کنیم و سکوت کردیم

ولی بدانید...

سکوت ما بخاطر صبر راهبردی است
                        یوقت دچار اشتباه محاسباتی نشوید

(ذاتا غلط دیگه ای هم نمیتونیم بکنیم)

کاظم نادر علی

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

این جوانانی که امروز پرپر می‌شوند تاوان بوالهوسی به اصطلاح روشنفکران را می‌دهند. از اخوان‌ثالث، شاملو، ساعدی، آل احمد، دانشور تا براهنی و ابتهاج، اینان کسانی بودند که به بیان افکارشان بسنده نکردند، افکارشان را به مرحله عمل درآوردند.
                          شریعتی پدرخوانده روشنفکران بود
                          آنها نبض سیاسی جامعه را به دست گرفتند.
                          می‌خواستند جهان دیگری بیافرینند و آفریدند.
                          جهانی پر از رنج، اندوه، خون و خسارت.
                          روشنفکران آن سالها باید پاسخگوی تاریخ باشند.
                          ما آنها را بیرحمانه قضاوت خواهیم کرد.
                          برای پیروزی باید از روشنفکری چپ گذر کرد.

خدا بیامرز احمد شاملو جزو پایونیرهای اختلاس و حساب سازی بوده :D

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1189

دوست عزیز
                            وقتی هر کشوری رو زیر ذره بین قرار بدی و تمام رفتار حکومت رو سایه به سایه دنبال کرده و نقد بکنید قطعا همچین چیزهایی هم پیدا خواهید کرد عرض کردم مگه وضعیت بهداشت و رفاه دنیا در اون سالها چطور بوده که توقع دارید ایران بهشت برین باشه؟ همه چیز در حد پیشرفته ترین کشور دنیا در اون زمان باید می بود؟
                            اگه توی کل دنیا نبود و فقط ایران بود که همچین وضعیتی داشت حق با شما بود ولی کسی کشوری مثل سوئیس رو
                            در اون زمان بررسی نکرده ببینه اونجا چه وضعیتی داشته ولی زمان پهلوی رو مقایسه می کنید با پیشرفته ترین کشورهای دنیا بدون اینکه تصویری از اون کشورها ارائه بدید شما یه نمونه بیار بگو ایتالیا اینجوری بوده فرانسه اینجوری بوده ولی ایران در قعر جهنم جای داشته
                            در صورتی که به گواه کسانی که در اون زمان زندگی کردن ایران یکی از مرفه ترین کشورهای دنیا بوده، می فرمایید نه!!! از پدر یا مادرتون سوال بکنید.
                            نگاه کنید .. توجه به یه سری ریزه‌کاری‌ها به نظرم مهمه

من به هیچ عنوان قصد انتقاد از دوران پهلوی رو نداشتم و ندارم .. چون اولا به نظرم بی‌فایدست .. دوما من اون زمان نبودم و انتقاد من چندان درست و منصفانه نخواهد بود .. و از طرفی به عقیده من سوال از پدر و مادر و غیره هم کمکی نمیکنه .. همین الان دارم می‌بینم که پیدا کردن انسان منصف و عاقل و منطقی که بتونه قضاوتی بی‌طرفانه نسبت به یک موضوع داشته باشه تا چه اندازه دشواره .. حالا فرض کنید که بخواهند در مورد پنجاه، شصت سال پیش به من بگویند .. که قطعا شرایط اسفبار کنونی به شدت در قضاوت اون‌ها تاثیرگذار خواهد بود .. بیشتر افراد عادت دارند شرایط و افکار خودشون رو به کل جامعه بسط و نسبت بدهند .. ضمن اینکه مردم ما ثابت کرده‌اند که تا چه اندازه فراموش‌کارند!

توجه کنید که این من نبودم که از دوران پهلوی به عنوان جهنم یاد کردم یا انتظار داشتم که بهشت برین باشه!! .. پست من تنها و تنها در جواب افرادی بود که اون دوران رو بهشت برین می‌دونن .. به نظرم واضحه که هیچ بهشت برینی در کار نبوده .. و همون‌طور که خوبی‌ها رو باید دید .. ضعف‌ها رو هم نباید نادیده گرفت .. به نظرم تقسیم امکانات و رفاه در اون دوران به شدت غیرمنصفانه بوده

"
                            خیلی از کف و هوراهای اراذل و اوباش مغرور و مشعوف نشیم .. شاید قشنگ‌تر باشه
                            "
                            این بی انصافیه! منظورتون از اراذل و اوباش کیه؟ کسانی که لایک کردند؟ از شما بعید بود همچین کلامی!!!!
                            وقتی بارها درخواست کردم از فحاشی و توهین دست برداریم .. و باز هم می‌بینم که رویه دنبال میشه .. از نظر من چه توهین کننده و چه کسانی که تشویقش می‌کنند .. اراذل و اوباش هستند .. دیگه تو فضای مجازی که قاعدتا کسی توان قمه‌کشی نداره!!

قبلا که عرض کرده بودم که بازگشت به قبل از 57 یا بعد از 57!
                            اینی که ازش فرار می کنید و به عهده نمی گیرید همون گزینه سوم تون هست که از شماها یا همفکرانتون دزدیده شده و به انحراف کشیده شده.
                            چرا از پذیرشش شونه خالی می کنید؟
                            جمهوری که راه سومتون هست، همینه که داریم می بینیم این نتیجه خواست شما و دوستانتون هست که به عهده نمی گیرید
                            نکنه میخواهید یه بار دیگه شانستون رو امتحان بکنید و بسپرید به مسی و نرگس خانوم ببینم چیکار میکنن؟ انقلاب فمینیستی!!!
                            آخه چی رو باید گردن بگیریم؟!! /.:biggrinsmiley.:/ .. حرف زور می‌زنی!

یعنی معنای جمهوری و دموکراسی میشه ج.ا. و لاغیر؟!!! .. یعنی جمهوری حتما باید ولایت فقیه داشته باشه و شورای نگهبان و مجمع تشخیص و غیره .. چی بگم؟!! .. نمی‌دونم چرا فهم ما از این موضوع تا این حد متفاوته!

یعنی می‌فرمایید به هیچ عنوان مراجعه به آرای مردم امکان‌پذیر نیست؟!!

"
                            فیلم مستندی ار یک فیلم‌ساز مستقل (مستقل بودنش خیلی مهمه) که پیشرفت و آبادانی ایران در اون سال‌ها رو نشون بده بذارید .. خیلی هم علی ..
                            "
                            واقعا نیاز به فیلم و مستند دارید؟!!!!!! این اظهار نظر مغرضانه نیست؟
                            همین شرکتهای بورس رو ببنید چه سالی ساخته شدن.

اتفاقا فیلمهای گوگوش و بهروز همگی گویای وضعیت زندگی مردم بود همگی سطح دغدغه مردم رو نشون میداد
                            اون زمان کسی مستند نگاه نمیکرد و اصلا مستند مطرح نبود که بخواد براش هزینه و سرمایه گذاری هم بشه

عزیز جان .. من احساس می‌کنم شما پیوستگی مطالب رو گم می‌کنید! .. من احتیاجی به مستند ندارم .. این شما بودید که ادعا کردید: "بین این همه مستندات پیشرفت و آبادانی کشور ایران در سالهای حکومت قبلی، برای یافتن و تکرار همچین فیلمی باید دست مریزاد گفت."

شما ابتدا چنین ادعایی رو مطرح می‌کنید .. بعدش حالا میاید میگید که:‌ <<‌اون زمان اصلا مستند مطرح نبود .. نیاز به فیلم و مستند دارید؟!>> .. آخه من الان جمله اول رو بچسبم! یا مطلب دوم رو؟! .. وقتی این‌ها رو کنار هم می‌گذارم .. برداشت من این میشه که .. هدف شما اینه تا به هر قیمتی از عقیده‌ی خودتون دفاع کنید .. گویا که ما در حال جنگیم!! .. و هرکس باید تا جای ممکن از عقایدش دفاع کنه تا پیروز بشه!!

جالبه که فیلم مستند .. که صرفا بر اساس دغدغه‌ی ذهنی سازنده‌ی اون ساخته میشه .. و واقعیات رو بی‌پرده در معرض دید قرار میده .. نمی‌تونه زندگی مردم رو نشون بده .. ولی فیلم‌های گیشه که فقط به قصد تجاری و فروش ساخته می‌شوند و هیچ هدفی جز درآمدزایی ندارند .. زندگی واقعی مردم رو به تصویر می‌کشند .. من دیگه حرفی ندارم!! /.:biggrinsmiley.:/

تهیه فیلم مستند نیاز به هزینه و سرمایه آنچنانی داشت؟ تهیه یه دوربین و پیدا کردن موضوع مهمترین عامل بود مگه نیاز به صدا و نور و بازیگر و تصویر داشت که میفرمایید: آدم دغدغه‌مند و باوجدان بوده که حاضر باشه وفت و انرژی و مال و جان و همه چیزش رو هزینه کنه .. با امکانات اون زمان بره فیلم بسازه و در نهایت هم مورد حمله قرار بگیره؟! .
                            فقط می‌تونم بگم .. که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها! .. اگر به این سادگی که شما میگید بود .. ما الان هزاران فیلم مستند خوب از اون دوره داشتیم .. نه اینکه اینطور کمیاب باشه و دستمون خالی

من دارم میگم بنده خدا رو ممنوع‌الکار کردن .. و مجبور شد بره با وانت کار کنه .. شما از سرمایه حرف می‌زنید؟!! .. همون به قول شما اصلا فقط فیلم و دوربین .. فیلم و دوربین هزینه نبود؟! .. تهیه‌ی فیلم مستند خوب بسیار دشوار بوده .. شما وقت و انرژی‌ای که باید میذاشتن رو در نظر نمی‌گیرید؟! .. درگیری‌های کار رو در نظر نمی‌گیرید؟! .. که تو فیلم داستانی اصلا درگیری‌ها رو به این شکل نداریم

باز هم میگم حتما باید آدم دغدغه‌مند و باوجدانی باشید .. که حاضر باشید وقت و انرژی خودتون رو به کاری اختصاص بدید .. که بازگشت مالی برای شما نخواهد داشت .. خطرات و درگیری‌هاش رو به جون بخرید .. و صرفا هدفتون این باشه واقعیت‌ها رو به جامعه نشون بدید .. بسیار بعید می‌دونم هیچکدوم از ما حاضر به چنین کاری باشیم

"
                            "

این رو تایید میکنم ولی بدونید که این جمله برای دوطرف هست هم برای پهلوی و هم برای ج.ا
                            کسی که بخواد عمدا سیاه نمایی بکنه، شامل این جمله شما میشه؟
                            شما من رو با ج.ا مقایسه کردید من هم میتونم شما رو با همفکرانتان مقایسه بکنم؟
                            این جمله برای همه هست .. نه برای پهلوی و ج.ا. .. برای همه آدم‌های دنیا

کی خواسته عمدا سیاه‌نمایی بکنه؟ .. من یا محمدرضا مقدسیان؟!

همفکران من کیا هستن؟! .. حتما مقایسه بکنید .. نگاه کنید من که بارها تو همین تاپیک گفتم .. من رو هیچ چیز خاصی تعصبی ندارم .. پس چه عالی که هر مقایسه و مطلبی هست انجام بدید .. شاید باعت ایجاد تغییری در من شد .. من ناراحت نمیشم بلکه استقبال می‌کنم

نظر

• Bikhabar
                              ستاره‌دار(22)
                              • Sep 2020
                              • 1189

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                              عکس های آلبوم های خانوادگی را میشه دید بجای این مستند ها
                              اولا عکس‌های آلبوم‌های خانوادگی در بهترین حالت صرفا وضعیت خانوادگی شما رو نشون میده .. و به هیچ عنوان بیانگر وضعیت جامعه نیست .. قطعا آلبوم‌های خانواده پهلوی یک چیز رو نشون میده .. و آلبوم‌های مردم کوره‌پزخانه (اگر آلبومی وجود داشت) چیز دیگری رو .. دوما هر چقدر عکس‌های اینستاگرام می‌تونه بیانگر وضعیت و حالات افراد باشه .. عکس‌های آلبوم‌ها هم می‌تونه باشه .. و برای بنده این یک مسئله قطعی و ثابت شده است که عکس‌های اینستاگرام کوچکترین ارتباطی با وضعیت واقعی افراد نداره!!

اما سوال اینکه چرا مردم آن زمان انقلاب کردند ؟ ! شما چرا مرداد 99 از بورس خارج نشدین !!! آیا اون زمان رقمی که در بورس داشتید جذاب نبود ؟ اگر جذاب بود پس چرا نقد نکردین ؟ شاید چون شهوت آدمی را انتهایی نیست !
                              من مرداد ۹۹ تو بورس نبودم .. من مهر ۹۹ وارد شدم!! /.:biggrinsmiley.:/ .. ولی خب مسلما مقصود سوال شما من نیستم .. اینکه چرا انقلاب کردند یه بحثه .. و اینکه آیا ما در بهشت برین به سر می‌بردیم بحث دیگریست .. ولی اینکه شهوت بی‌انتها باعث انقلاب شده باشه .. خیلی برام قابل فهم نیست و جا نمیافته!

جناب بیخبر ، برای شما کودک ایرانی با کودک افغان تفاوتی داره ؟ مثلا اگر یک کودک افغان این جملات را می گفت !
                              قطعا از لحاظ احساسی تفاوتی نداره .. ولی در قبال کودک ایرانی احساس مسئولیت خیلی بیشتری دارم تا کودک افغان

سوال دوم ، اگر کشورهای دشمن ، کودکانشان را بکار سخت بگیرند تا پیشرفت کنند و بمب اتم بسازند! بنظر شما ما هم حق داریم کودکانمان را بکار بگیریم تا بمب اتم بسازیم ؟ یا اینکه نسازیم تا دشمن بر ما چیره بشه و نسل در نسل ما را بکار سخت بگیره و.... ؟
                              اگر منظورتون از به کار گرفتن .. اون چیزی هست که در کوره‌پزخانه شاهدش بودیم .. هیچ فرقی نمیکنه .. اگر قراره زندگی برای مردم جهنم باشه .. هیچ فرقی نمیکنه که این جهنم رو ما بسازیم یا دشمن .. گور بابای ما و دشمن .. دوتایی با هم!!

ولی از نظر من .. ما به هیچ عنوان بر سر چنین دو راهی‌ای قرار نداریم .. اگر فکر می‌کنید بر سر این دوراهی قرار داریم یا داشتیم .. با توضیح و شواهدی منظورتون رو دقیق‌تر بیان کنید

نظر

• amir12
                                عضو فعال
                                • Apr 2020
                                • 704

وزیر کشور: بهترین پاسخ به جنایت تروریست‌ها حضور پرشور در انتخابات سال جاری است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

چه کارهایی که نشود دم انتخابات ، موفت و به نفع مردم و چهت فریب مردم !!!

نظر

در حال کار...
                                X