کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
اون موقع که سجاد غریبی (هالک پلاستیکی) آبروی ایران رو برد، همشون روش مانور دادن چون میشد باهاش خودتحقیری کرد؛ اما حالا که امیر علیاکبری "برندون ور" آمریکایی رو با قاطعیت برد، همهشون لالمونی گرفتن!
ثابت شده که آدما عیوب خودشون رو در دیگران میبینند.
در صفحه 126 و 127 جلد سوم (22 شهریور 1352) کتاب خاطرات اسدالله علم خاطرهای مربوط فحاشی شاه به مردم ایران به خاطر اعتراض به مشکلات اقتصادی آمده که در ادامه آن را میخوانید:
"به شاه گفتم ناچارم عرض کنم که مردم شدیدا ناراضی هستند؛ به طوری که فتوحات نفتی کوچکترین تاثیری در آنها نداشته است. فرمودند آخر مردم هم «غرغرو» هستند و هم«پفیوز»؛ گاهی می بینم که خیلی «ضعیف النفس»هستند"
از کوزه همون برون تراود که در اوست...
حقیر تر از اونی که بخوام جواب تو یا لشکر همپالانی هات رو که هر مزخرفی میگید پای پست هم تشکر میزارید و پاچه همه رو با ادبیاتی که بیشتر لایقش هستید میگیرید بدم یا باهات همکلام بشم.
فقط در حد یک جمله به خوانندگان و اکثریت خاموش یادآوری کنم بقول ضرب المثل قدیمی " چوب رو که برداری گربه دزده خبردار میشه"
فعلا که ارباب هات هم داخل آدم حسابتون نکردن چه رسد به بقیه...
مدیر اطلاعات ملی آمریکا: دولت ایران اعتراضات را تهدیدی جدی برای خود نمی بیند
مدیر اطلاعات ملی آمریکا در مصاحبه ای گفته، حکومت ایران اعتراضات اخیر در این کشور را تهدیدی قریب الوقوع و جدی علیه موجودیت خود نمی بیند.
در مورد اتفاقات اخیر هم ضمن اعتراف به سوء مدیریت و فساد در بسیاری از مراکز و سازمانها که خود دلیل اصلی رانی ها و نارضایتی ها هست که موجب سوء استفاده بیگانگان از این اعتراضات شد هم فقط به این ضرب المثل قدیمی اکتفا میکنم...
تغاری بشکنه ماستی بریزه جهان گردد بکام کاسه لیسان...
از کوزه همون برون تراود که در اوست...
حقیر تر از اونی که بخوام جواب تو یا لشکر همپالانی هات رو که هر مزخرفی میگید پای پست هم تشکر میزارید و پاچه همه رو با ادبیاتی که بیشتر لایقش هستید میگیرید بدم یا باهات همکلام بشم.
فقط در حد یک جمله به خوانندگان و اکثریت خاموش یادآوری کنم بقول ضرب المثل قدیمی " چوب رو که برداری گربه دزده خبردار میشه"
فعلا که ارباب هات هم داخل آدم حسابتون نکردن چه رسد به بقیه...
مدیر اطلاعات ملی آمریکا: دولت ایران اعتراضات را تهدیدی جدی برای خود نمی بیند
������مدیر اطلاعات ملی آمریکا در مصاحبه ای گفته، حکومت ایران اعتراضات اخیر در این کشور را تهدیدی قریب الوقوع و جدی علیه موجودیت خود نمی بیند.
آخه حرومزاده، اول تو از لفظ بیناموس استفاده کردی، من فقط حرف خودت رو به خودت برگردوندم. آخه الاغ نفهم، اول میگی جوابت رو نمیدم، بعد جواب میدی که! فقط حرومزاده و هرزهای مثل تو، میتونه اینجور دروغ پراکنی کنه و فقط آشغال و لجن از دهنش خارج بشه.
در مورد اتفاقات اخیر هم ضمن تایید و اعتراف به سوء مدیریت و فساد در بسیاری از مراکز و سازمانها که خود دلیل اصلی گرانی ها و نارضایتی ها هست که موجب سوء استفاده بیگانگان از این اعتراضات شد هم فقط به این ضرب المثل قدیمی اکتفا میکنم...
جناب پیامبر دروغین در مورد شخص جنابالو مطمئنم دقیقا همینطوره ...
من به کسی لقب بی ناموسی نزدم شما گفتید/:.mellowsmiley.:/
گذشته از اینها بگو دقیقا کجات میسوزه؟
از پشت مرتضی آوینی کشیدمت بیرون میسوزی؟
از بولتن های لو رفته میسوزی یا از فایلهای صوتی؟
بوی گند ترستون!!! ایران رو برداشته.
ثابت شده که آدما عیوب خودشون رو در دیگران میبینند.
در صفحه 126 و 127 جلد سوم (22 شهریور 1352) کتاب خاطرات اسدالله علم خاطرهای مربوط فحاشی شاه به مردم ایران به خاطر اعتراض به مشکلات اقتصادی آمده که در ادامه آن را میخوانید: "به شاه گفتم ناچارم عرض کنم که مردم شدیدا ناراضی هستند؛ به طوری که فتوحات نفتی کوچکترین تاثیری در آنها نداشته است. فرمودند آخر مردم هم «غرغرو» هستند و هم«پفیوز»؛ گاهی می بینم که خیلی «ضعیف النفس»هستند"
به به دوست قدیمی تجزیه طلب!/:.nono.:/ بنازم به ترکا که تودهنی خوبی به شماها زدند.:.thumbsupsmileyanim
همین طور پنهان!! به فعالیتت ادامه بده
.
لامصب یه خورده ابتکار به خرج بده
همه اسما ترکی؟
پاشا!!!
به به دوست قدیمی تجزیه طلب!/:.nono.:/ بنازم به ترکا که تودهنی خوبی به شماها زدند.:.thumbsupsmileyanim
همین طور پنهان!! به فعالیتت ادامه بده
.
لامصب یه خورده ابتکار به خرج بده
همه اسما ترکی؟
پاشا!!!
آلبرت اینشتین های دوران
از رضا پالانی در مورد ولیعهد سوال کرده بودند گفته بود خیلی باهوش هست !
گفته بودند عالیجناب از کجا متوجه شدند؟ گفته بود ملکه (مادرش می گوید ) پسرم هر موقع گرسنه می شود بلافاصله فهمیده و غذا می خواهد!!!
در مورد اتفاقات اخیر هم ضمن تایید و اعتراف به سوء مدیریت و فساد در بسیاری از مراکز و سازمانها که خود دلیل اصلی گرانی ها و نارضایتی ها هست که موجب سوء استفاده بیگانگان از این اعتراضات شد هم فقط به این ضرب المثل قدیمی اکتفا میکنم...
سلام وعرض ادب و احترام
خب ?
حالا که فرمودید فساد و سوئ مدیریت انجام گرفته و وووو مردم چکار باید میکردند؟؟!!!!!
دولت فعلی هم که هر چی گفته بود برعکس عمل میکنه
صاحبان قدرت هم که اعتراض مردم را قبول نمیکنند و فقط میگن کار دشمن است و وووووو
حالا تکلیف چیست ؟!
آیا مردم با توجه به وضعیت فعلی با این حجم تورم و فساد و تقابل با مردم وووو چکار باید میکردند ؟!
همسفر جان اعتراض حق مردم است ولی صاحبان قدرت با اعتراض مردم فسادشون نمیتونه ادامه داشته باشه در نتیجه با اعتراض مردم مخالفت نکنید
حالا شاید عده ای مزدور که نمایندگان و سودجویان از این وضعیت فعلی هستند ادعا کنند که با اعتراض مخالفتی ندارند ولی این حناشون دیگه پیش مردم رنگی نداره
سرکوب دانشجویان به حدی رسیده که روی مغول ها را هم سفید کردند
و اینایی که از این ها داعشی ها طرفداری میکنن ..کلاهشون رو بالاتر بزارن،قطعا خیر نمیبینن و قطعا هم اخرت و هم دنیاشون خواهد پاشید
مراقب باشید..
در خون بیگناه شریک نشید با طرفداری..
به خودتون و اخرتتون رحم کنید
البته بورسی جماعت با سواد و حساب کتاب گر هست و هرچقدر هم از دولت و فلان ناراحت باشه تو تله این ها نمیفته و باهوش هست . اما باز ...اگاهی دادن وظیفه ی تک تک ما هست و هرکس یه کانالی گروهی تو فضای مجازی داره بخاطر هموطنان هشدار بده به مردم.
#توجه
#هشدار! فقط مراقب باشید این ۳ روز حتی برای تماشا هم نریدبیرون و نزدیک این ها و تجمعات نشید
مخصوصا #بانوان
و دختران
و مخصوصا کسانی که چهره ی زیبا دارن ..چه پسر چه دختر !
چون انتخاب میکنن چهره های زیبا دختر پسر رو میکشن )کشته سازی) و بندازن گردن مامور ها (قضیه ی کار خودشونه)تا تاثیر بیشتری رو جوون ها و مردم بزارن برای احساسی کردن مردم و جوونها برای همراهی کردن خودشون..
دلیل فساد ...استفاده از افراد گزینش شده توسط حکومته...طبقه کارمند باید "تعهد"داشته باشه...باید از مسجدیهایابه قولی از"بسیجیها" باشه...خوب این استفاده از "خودیها"میشود فساد ورانت...میشود فقر مردم وثروت حکومتیها....
دقیقا...تغاری شکست و جهان شد به کام آخوندهای دوزاری...که تاکسی نمی مرد...گرسنه میماند...حالا داره به دنیا "آغا" زاده صادر میکند...دلیل اینهمه نا کار آمدی وسو مدیریت کیست...از شخص اول مملکت 6کلاسه تا مدیریت بحرانها...فقط رانندگان اسنپ ومامورین خدمات شهری باسوادن...خیلیهاشون هم کارگر روز مزدن....
تایید واعتراف به اصل ماجرا بکن...اگر هنوز مردانگی داری...
نظر