پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
داور جان تلاش نکن به عده ای که دیگرون رو اراذل اوباش میدونن بفهمونی که زمان قدیم بهشت بوده یا جهنم
کسی که بخواد سیاه فکر کنه سیاه هم میبینه
ملت قدر نشناس بقول شما فکر کردن دنیا از نظر پیشرفت رفته تو اسمونها و فقط ایران روی زمین مونده
اگر مطالغه داشتن این حرف کره ای ها تا ابد یادشون میموند که گفتن کاش کشور ما هم مثل ایران بود
حسرت به دل بودن
وقتی نمیدونن یا نمیخوان بدونن توریست های امریکایی و اروپایی به ایران میامدن و کلی خوش میگذشت بهشون و به ایران لقب بهشت کوچک میدادن
دهه 50 بود که سود سرشار نفت به مملکت واریز شد و ابادانی مملکت سرعت گرفت و اگر انقلاب 57 اتفاق نمی افتاد و حکومت پهلوی ادامه داشت فکر نمیکنم دیگه هیچ منگولی تو ایران پیدا نمیشد از پهلوی انتقاد کنه
واقعا خود شیفتگی بد دردیه
یاد حرف شهرام شبپره افتادم
رفته بود امریکا برای اجرای برنامه
میگفت وقتی با هواپیما به ایران رسیدم انگار وارد بهشت شدم
فکر کنم شهرام هم حرف مفت میزده/.:biggrinsmiley.:/
در زمان پهلوی دوم استارت آبادانی ایران در دهه 50 استارت خورد
ارتش منظم
نرخ بیکاری بشدت پایین بود و بگفته قدیمی ها در هر شرکتی میرفتی در جا استخدام میشدی
ارزانی علیرغم پول کم
مناطق محروم کشور مانند کردستان و سیتان و بلوچستان با وجود کمبود ها باز هم پهلوی رو دوست داشتن
خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه
در اصل توسط Davar پست شده است
View Post
کسی که بخواد سیاه فکر کنه سیاه هم میبینه
ملت قدر نشناس بقول شما فکر کردن دنیا از نظر پیشرفت رفته تو اسمونها و فقط ایران روی زمین مونده
اگر مطالغه داشتن این حرف کره ای ها تا ابد یادشون میموند که گفتن کاش کشور ما هم مثل ایران بود
حسرت به دل بودن
وقتی نمیدونن یا نمیخوان بدونن توریست های امریکایی و اروپایی به ایران میامدن و کلی خوش میگذشت بهشون و به ایران لقب بهشت کوچک میدادن
دهه 50 بود که سود سرشار نفت به مملکت واریز شد و ابادانی مملکت سرعت گرفت و اگر انقلاب 57 اتفاق نمی افتاد و حکومت پهلوی ادامه داشت فکر نمیکنم دیگه هیچ منگولی تو ایران پیدا نمیشد از پهلوی انتقاد کنه
واقعا خود شیفتگی بد دردیه
یاد حرف شهرام شبپره افتادم
رفته بود امریکا برای اجرای برنامه
میگفت وقتی با هواپیما به ایران رسیدم انگار وارد بهشت شدم
فکر کنم شهرام هم حرف مفت میزده/.:biggrinsmiley.:/
در زمان پهلوی دوم استارت آبادانی ایران در دهه 50 استارت خورد
ارتش منظم
نرخ بیکاری بشدت پایین بود و بگفته قدیمی ها در هر شرکتی میرفتی در جا استخدام میشدی
ارزانی علیرغم پول کم
مناطق محروم کشور مانند کردستان و سیتان و بلوچستان با وجود کمبود ها باز هم پهلوی رو دوست داشتن
خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه
نظر