اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naderi1
    ستاره‌دار(26)
    • Sep 2020
    • 792

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

باسلام و ادب و احترام

لطفا در همه دوران ها با نگاه علمی مقادیر حق ماموریت را دریافت نمایید.

تلمیذی بیش نیستم و با این روش در تمام حیطه ها نان میخورم.
    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• shahin
      عضو فعال
      • May 2011
      • 2218

تصویب قانون منع مصرف مشروبات الکلی در آمریکا یک آزمون اجتماعی در این کشور بود. این قانون که یک‌صد سال پیش وضع شد، به سرعت شکست خورد. تصویب این قانون تأثیری پایدار بر رابطه شهروندان و سیاستمداران آمریکا داشت.

این هربرت هوور ( مبادی دین و اخلاق ) ، رئیس حزب جمهوری خواه در سنا ، سپس ریاست جمهور آمریکا در سالهای 1929 الی 1933 ( دوران رکورد تاریخی و سقوط اقتصادی بی سابقه آمریکا ) بوده است.

چشم آبی های با تجربه ، عجب نسخه هایی برای کشورهای استراتژیک ، امثال پاکستان و افغانستان و عراق و... پیچیده اند.
      آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2024/01/30, 14:48.

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

9 تا بچه از والدین دهه 1360

چه خبر است

اما بچه های شیرینی را دارد. خدا حفظ شون کند

البته رکورد خانواده ما را نزد ما 11 تا بچه بودیم.!!

لینک خبر

زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3768

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          در جواب اون کامنت مفصل و طرح چندین موضوع و توضیح و تفسیر مفصل از جهات محتلف ، این جواب شما بود ؟ البته اون کامنت خطاب به جناب احسانی بود ولی خب شما هم نقل قول کردید
          من متوجه نشدم چند سطر اول حرفاتون چیه و به چه منظوری

باز برمیگردیم خونه اول . عجب مکافاتی داریم /:.ohno-smiley.:/
          من کجا گفتم شاه هیولا بود ؟ کجا گفتم مصدف علیه السلام بود ؟ گفتم شما مرتجعین ؟ کجا گفتم اون انقلاب عالی و متعالی بود ؟؟؟ همین چند روز قبل گفتم با توجه به نتیجه ای که رخ اشتباه محض بود . شکلک کندن موی سر نداره اینجا ؟ /.:blinksmiley.:/
          عرضم اینه که شما حکومتی مد نظرتون است که اقتدار گرائی را سر لوحه قرار بدهد و امنیت و معیشت فراهم کند ، بدون در نظر گرفتن مولفه های دمکراتیک و لازم برای یک جامعه پویا ، ولی این شکل و شیوه مطلوب شما با جامعه ایران نمیخونه و مفصل هم توضیح دادم . از مشروطه گفتم
          استارت نارضایتی از شاه و به قول معروف تو روی شاه ایستادن و شکوه از قدرت لایزال شاه ، از 72 سال قبل از 57 خورد

اگر بنا بر یقه گیری است باید یقه گیری را از مشروطه خواهان شروع کنید . اونا بودند که درست یا نادرست یه چیزشون میشد . البته نظر من اینه که هدف و نظر انها خیر بود و با حسن نیت ولی خب در طول و روند چند دهه بعدی این اهداف نه محقق شد و نه به راه درستی هدایت شد به دلائل مختلف

دمکراسی را برای اینده میگم نه اینکه لزوما بگم هدف همه انقلابی ها 45 سال قبل دمکراسی بود
          انقلابی ها و بخصوص در بخش مذهبیش دنبال کدام دمکراسی بودند که من چنین غلطی بکنم و مدعی ان باشم ؟ یا چپ افراطی به همین شکل . یا مجاهیدن خلق . قطعا اینها دنبال دمکراسی نبودند
          عکس مار دیگه چیه . دارم بحث تاریخی و استدلالی میکنم . عکس شما چیست ؟ عقرب گونه نیست ؟

به اسم و رسم اهمیت نمیدم اتفاقا تمام هم و غم من محتواست
          صحبت های من قابل پذیرش نباشه مهم نیست . اصلا فرض کن دارم با خودم حرف میزنم برای دل خودم
          مگر من اینجا گفتم لزوما باید حرف من قابل پذیرش باشد ؟

بله معیشت و امنیت اصلی ترین وضیفه حکومت هاست ولی این موضوع در دنیای امروزی برای جوامعی که جامعه مدنی و تحصیل کرده قوی مثل ایران دارد به تنهائی کافی نیست . فک درد گرفتم از بس براش توضیح اوردم
          حداقل به جای این مدل بحث ها ، جواب من اونجائی که میگم جامعه ایران با فلان جا فرق دارد یا مدل حکومتی فقط امنیت و معیشت در ایران جواب نمیده ، شما بگید نه فکر نمیکنم جامعه ایران اونطوری که شما فکر میکنید باشد و برای گفته و ادعاتون دلیل بیارید
          شکل و شیوه حکومت باید همه گرایش های سیاسی اجتماعی متنوع را ارضا و اغنا کند

مردم عربستان 117 سال قبل را گفتم نه الان . من به شدت با نژاد پرستی مخالفم . الان هم تومنی هفت سنار با ایران فرق دارند . این فرق تحقیر نیست
          جامعه عربستان جامعه پویا از منظر سیاسی اجتماعی نیست و صد پله از این منظر از جامعه ایران پائین تر است . این یک واقعیت محض است . این تحقیر نیست . از منظر خواسته های سیاسی اجتماعی و مدنی و شهروندی دارم میگم
          عربستان قبله گاه شما شده حالا و قابل دفاع و من تحقیر کننده ؟

در پایان ... باز کشورهای عربی دیگر را با ایران مقایسه میکنید . عزیز جان هر کشوری یه شرایط خاصی برای خودش دارد
          به جای این ضغری کبری چینی ها اون دو مورد را که مطرح کردم جواب بدید . از اونجایی که نوشتم اوکی ... و بعدش دو مورد مطرح کردم

شما اشکارا مطلوبتون یه نظام شاهی است با اقتدار و قدرت و امنیت و اقتصاد پویا بدون ذره ای در نظر گرفتن هیچ موضوعی دیگر . همینو تامین کنه و بقیش به درک بعد میگی به دمکراسی هم اعتقاد دارم و سلطنت طلب نیستم ؟
          خواهان پادشاهی هم که باشید ، به دمکراسی هم که معتقد نباشید نظر شخصیتون است ولی اینکه انکار میکنید جالب است

به کدام دمکراسی شما معتقد هستید که در هیچ بندی از گفته هاتون مشهود نیست ؟
          اون نظام مطلوب شما که در کشورهای عربی منطقه جستجوش میکنید و حسرتش را میخورید ،به اون شکل و شیوه ، منتقد خودش را پوست از سر میکنید و به صلیب و گردن زنی با شمشیر میبرد . در سفارت خانه اش اسنان زنده را قصابی میکند . شما اینو میخواهید ؟
          در چنین نظامی تکلیف من نوعی چیه ؟ بازم زندان و اعدام ؟

حداقل از مشروطه اش بگید . حسرت و آرزو برای حکومتی شبیه به منطقه عربی خلیج فارس جسارت نباشه نوعی خود تحقیری است و در شان ما ایرانی ها نیست ، نشان از عدم شناخت عمیق از جامعه مدنی و نخبگان ایران است که بارها بهش اشاره داشتم

اگر موافق باشید من بحث را با شما دوست نازنین پایان یافته اعلام کنم
          سلام..دوست عزیز به ولله ..ما هم نه بیکاریم نه حوصله و وقت زیادی داریم !!حالا شاید شما یه آب باریکه ای برات بیاد ما که خودمان پیاده ایم!! و نانمان سواره !!
          نه ما تو دربار بودیم !!نه شما تو اون انقلاب نکبتی !!
          ولی به همون اندازه که شمابه خودت حق میدی تاریخ و دوره پهلوی رو نقد کنی ما هم به خودمان اجازه میدیم نظرات شما رو نقد کنیم !!
          فعلا که نه شاهی درکار هست و نه نظام پادشاهی .اما اگر در اون دوره
          میبودم ..به همین اندازه الان مدافع اون نظام و مخالف اون انقلاب میبودم .. .برای من بیشتر عملکرد و کارنامه سیستم اهمیت داره تا اسم ورسم شعارهاش....
          ...همین الانش برید ببینید چه نظام هایی داریم که نام جمهوری را یدک می کشن و به نام دموکراسی بدترین دیکتاتوری و استبداد را بر مردمش تحمیل می کنن ..ازینور هم برید ببینید کدام نظام پادشاهی را داریم که به اندازه این نظام ها دیکتاتوری برآن حاکم باشد..
          شاید برای دیدگاه شما ..اینکه چه کسی یاسیستمی حاکم باشد اهمیت داشته باشد..اما برای من چگونه اداره کردن سیستم و عملکردش اهمیت بیشتری داره..
          اتفاقا دوره شاه با وجود همه استبداد و خفقانش به گفته شما ...گل و بلبل بود ...!!طرف نه غم آینده را داشت نه استرس روزمره ...ارزش و قیمت هیچی رو نمیدونست ..فکر می کرد ..این همه زیرساخت و امکانات ..همین جوری سبز شده یا از آسمان نازل شده ..یا نفت خودش از زمین میجوشد و تبدیل به دلار و ریال میشود !!این بود که واقعا از سر شکم سیری و خوش خیالی و توهم افتادن دنبال این جماعت ..اون جماعت هم فکر کردن برند تخت شاه رو چپه کنن همه چی درست میشه ....وگرنه ..شخم دارند الان بروند همچی شعارها و کارهایی رو انجام بدن ...ببینم بازن میتونن از خفقان اون دوره چیزی بگن ..
          از مشروطه اش چی بگیم ..مگه مجلس و عدلیه نبود دوره شاه ...شما برید استقلال قضایی قضات و وکلای اون دوره رو ببینید ..اگر مشروطه میخواستن که مشروطه بود اگر حکومت قانون میخواستن که حکومت قانون بود ...
          شاید شما بین دموکراسی و سلطنت تلازم و رابطه ای قایل باشید ولی از نظر من ربطی به هم ندارند...
          در مورد این کشورهای عربی یه عمر هست که روشنفکران ایرانی تحقیرشون کردن ..ولی در یک دهه اینده خواهیم دید...ایران پر از نخبه و فعال مدنی و روشنفکر کجای تاریخ خواهند بود اون اعراب بدوی کجا ...
          حرف که زیاده ...ولی این بحث به جایی نمیرسه ...اگر باور داشتید که اون نظام سابق جامع و جمیع شر و عقب ماندگیست ..پس نوش جان این دموکراسی و مردمسالاری انقلابی ..دیگه از چی شاکی هستید!!
          باقی بقایت ..جانم فدایت ...
          آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2024/01/30, 16:27.

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 1931

قیمت دلار در حال سقف شكنی

بورس سال بعد از رشد منفجر خواهد شد شاخص 16 میلیونی و در سال 1405 شاخص 40 میلیونی والسلام
            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1931

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
              9 تا بچه از والدین دهه 1360

چه خبر است

اما بچه های شیرینی را دارد. خدا حفظ شون کند

البته رکورد خانواده ما را نزد ما 11 تا بچه بودیم.!!

لینک خبر

بسیار هم عالی خداوند به زندگیشان خیر وبركت فراوان اعطا نماید

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3123

آیا میدانید چگونه ایران اولین کشور در جهان بود که صاحب شناورهای زمین - دریای فوق پیشرفته "هاور کرافت" شد؟

در دهه ۵۰ میلادی شاهنشاه آریامهر به انگلستان سفر می کند تا از نمایشگاه صنایع نظامی بازدید نماید.

به هنگام بازدید٬ پادشاه ایران متوجه حضور فردی میشود که با نصب یک موتور ‏جارو برقی بر روی تیوپ لاستیکی، اقدام به ساخت نمونه آزمایشی یک شناور دریایی پر سرعت نموده که قابلیت حرکت در خشکی و همچنین گذر از آب را دارد!!

وسیله مورد نظر بسیار مورد توجه شاهنشاه قرار گرفت و شخص مخترع را که "کریستوفر کاکرل" نام داشت تشویق نموده و برای تولید محصول نهایی اعلام ‏حمایت و پشتیبانی مالی میکند.

دنیا نمیداند محمدرضاشاه پهلوی به چه می‌اندیشد٬ کارشناسان نظامی انگلیسی٬ در نوشته هایشان شاه ایران را فردی شیفتهٌ اسباب بازیهای جدید ارزیابی میکنند و او را به سخره می گیرند!!

چند سال بعد درسال ۱۹۶۸ این اسباب بازی تبدیل به شناوری فوق پیشرفته ایی ‏به نام "هاور کرافت" شده است که اختصاصی نیروی دریایی شاهنشاهی ایران است و برای نیروی دریایی انگلستان کاملا جدید و ناشناس!! نیروی دریایی شاهنشاهی ایران اولین و بزرگترین دارنده نیروی هاور کرافت جهانست.... و زمان گذشت...

در سی نوامبر ۱۹۷۱ یک روز قبل از خروج نیروهای استعماری ‏انگلستان از خلیج فارس و شرق سوئز٬ نیروی دریایی ارتش شاهنشاهی ایران و یگان رزمی هاورکرافت به فرماندهی جاودان نام ناخدا شهریار شفیق تنها در مدت زمان ۳۵ دقیقه اقدام به تصرف جزایر سه گانه به وسیله هاور کرافت نمودند!!

سیادت و توان دریایی ایران شاهنشاهی٬ اعراب منطقه را دچار وحشت ‏نمود و انگلستان را در بیم و اندیشه فرو برد....

آنها فراموش نکردند و چند سال بعد انتقامی سخت از ابرمرد ایرانزمین، محمدرضا شاه پهلوی، گرفتند

یاد و نام پادشاه ایرانزمین تا ابد در قلبهایمان جاودان باد...

نظر

• bahramkhaliran
                  عضو جدید
                  • Sep 2020
                  • 812

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                  قیمت دلار در حال سقف شكنی

بورس سال بعد از رشد منفجر خواهد شد شاخص 16 میلیونی و در سال 1405 شاخص 40 میلیونی والسلام
                  سلام
                  مخصوصا باجیب زنی حکومت!:.thumbsupsmileyanim

نظر

• Golhin
                    عضو جدید
                    • Jan 2011
                    • 12

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                    سلام و عرض ادب...
                    دوستان فرهیخته و نازنین من انقدر منجسم مینویسند که بنده ترجیح میدم فقط خواننده باشم...
                    اما اگر در یک نگرشی قدرت متمرکز بده چون فساد میاره، حالا شما اسم و محتوا و فرآیند این رو هزار بار عوض کن، یکبار مذهبی، یکبار موروثی، یا اصلا به اسم چپ یا برابری قدرت متمرکز درست کن، وقتی اصول مشخصه، هنوز هیچ چیز تغییر نکرده...
                    چپ یا راست یا هر نگرش دیگری اصول مشخصی دارند، اگر از اصول فاصله میگیرند یعنی دیگه تبدیل به چیز دیگری شدند، شما میتوانید افرادی که از این اصول فاصله گرفته اند را نقد کنید اما برای نقد خود اصول نیاز به منطق جدیتری دارید...
                    دوست عزیزی نوشته بودند انسانهای برابر فقط انسانهای مرده اند، این در کل حرف درستی است، اما اگر قرار بود همه بر این اعتقاد باشند، هیچ کدام از این دهها و صدها جنبش مدنی، انقلاب و غیره در سرتاسر جهان شکل نمیگرفت و احتمالا نظام طبقاتی و برده داری...
                    درست یا غلط و با احترام به نظر همه دوستان، در مباحث اخیر به نگرش جناب بیفور نزدیکی بیشتری دارم...
                    سپاس از همگی دوستان...
                    مثل همیشه پرمغز و معنا می‌نویسید اما فونت مورد استفاده شما که به نوعی امضای کار بود رو عوض کردید، روح و روان ما ریخته به هم /.:biggrinsmiley.:/

... سلام، وقت شما بخیر و شادی ...

نظر

• pournikdast
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 525

در اصل توسط Golhin پست شده است View Post
                      مثل همیشه پرمغز و معنا می‌نویسید اما فونت مورد استفاده شما که به نوعی امضای کار بود رو عوض کردید، روح و روان ما ریخته به هم /.:biggrinsmiley.:/

... سلام، وقت شما بخیر و شادی ...
                      سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیز و بزرگوارم...
                      عذر تقصیر؛ گاهی که به لپ تاپ دسترسی ندارم نمیشه خیلی سلیقه به خرج داد...
                      /.:biggrinsmiley.:/
                      راستش فکر میکنم؛ اگر امثال بنده نوعی بتونیم جمهوری اسلامی درونمان را کنترل کنیم :
                      میبینیم که گاهی همگی داریم به یک منظره؛ فقط از زوایای متفاوت می نگریم...
                      ارادتمند و سپاس فراوان از لطفی که به بنده داشتید...

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2771

این حکومت بدون حمایت غرب حتی یک روز هم دوام نمی‌آورد...اما طوری القا کرده که غرب ستیز هست...الان یک عده فکر میکنند جنگی بین ایران و آمریکا در میگیره....هیچ خبری نمیشه...دوام و بقای این حکومت فقط جهل مردم ما نیست..طراحی عوامل خارجی هم هست که باعث شده حکومت حضرات بیمه باشه..هزاران خدعه هم در استین دارند مثل همان انقلاب که ژست روشنفکری رو یک عده ساده لوح گرفتند و بعد از گود پرتشون کردند بیرون...هنوز هم حرف قلمبه سلمبه میزنند...نمیدونند همش بازی هست...فعلا سیاست این هست که یک ایران ضعیف وجود داشته باشه...بهترین گزینه هم همین حضرات حاکم هستند

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1931

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                          این حکومت بدون حمایت غرب حتی یک روز هم دوام نمی‌آورد...اما طوری القا کرده که غرب ستیز هست...الان یک عده فکر میکنند جنگی بین ایران و آمریکا در میگیره....هیچ خبری نمیشه...دوام و بقای این حکومت فقط جهل مردم ما نیست..طراحی عوامل خارجی هم هست که باعث شده حکومت حضرات بیمه باشه..هزاران خدعه هم در استین دارند مثل همان انقلاب که ژست روشنفکری رو یک عده ساده لوح گرفتند و بعد از گود پرتشون کردند بیرون...هنوز هم حرف قلمبه سلمبه میزنند...نمیدونند همش بازی هست...فعلا سیاست این هست که یک ایران ضعیف وجود داشته باشه...بهترین گزینه هم همین حضرات حاکم هستند
                          سلام و درود و دقیقا با همین پشتوانه هست که مثلا در رویداد سال ۹۸ در سه روز ۱۵۰۰ نفر و کشتن و هر زمان و در مکان هر طور دلشان بخواهد رفتار می کنند اما همین آمریکا و انگلیس و الخصوص روسیه بوقتش چنان می زنند زیر باسن نامبارکشان که برق از سه فازشون در بره اگر چه بازم تهش به نفع مردم نخواهد شد فقط مردم کمی خنک خواهند شد و از دست یک مشت خود فروخته به دست دیگری واسپاری خواعند شد البته با طعم تجزیه شدن

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3768

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                            ...دقیقا همین طوره ..این انقلاب با دخالت های اشکار و نهان غرب انجام شد ..بدون این اقدامات غرب ...انقلابی هم در کار نبود ...حالا هی انقلابیون سابق بالهاشون رو پف بدن که شاه فلان بود و فلان نبود ..ساواک فلان بود..نتیجه اش هم این انقلاب بود !!
                            واقعیت اینه بدون اون برنامه های غرب ..نه انقلابی در کار بود نه این روایت ها و جعل های تاریخی ...

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2771

کتائب حزب الله عراق: عملیات‌های خود علیه نیرو‌های آمریکایی را تعلیق می‌کنیم / ایران اغلب به اقدامات ما علیه نیروهای آمریکایی اعتراض می کرد

شاهد از غیب رسید!!!!

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3768

فعلا که همه رو سیا کردن ...اون پشت به ریش همه می خندن...این قرت و قراب طرفین را نباید جدی گرفت ...

نظر

در حال کار...
                                X