اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    Banned
    • May 2017
    • 3132

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط بهرام خان نامدار پست شده است View Post
    چراغعلی خان خانان .... اژدرخان ... حاج اژدر ... بهرام خان خانان و ... دکتر زیبایی عروق شاخص کل 3000 و ... بشمار تا شاید بیشتر از 10 آیدی آشکار ...

خدا میدونه چند تا آیدی پنهان و هنوز غیرفعال داره !!
    شما فقط به آبی ها دقت میکنی
    قرمزاشو نشناختی
    وامصیبتا اگه سبزش رو هم بگیرهlaughingsmileylaughingsmileylaughingsmiley
    -----------------------------------------------------------------------------------
    خیلی بیشتر از اونیه که فکر میکنی اینا فقط واسه آزار شما هستlaughingsmiley

هم چهره تجزیه طلب داره
    هم چهره متفکر چپی داره
    هم چهره آدم احمق داره
    هم چهره آدم ساده داره
    هم چهره متفکر وسط رو داره
    هم چهره ملا قلم داره/:.mellowsmiley.:/

هم چهره عصبیه چپی داره/:.weirdsmiley.:/
    من موندم توی چهره سلطنت طلبشlaughingsmiley

مرد هزار چهره ای هست واسه خودش
    آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/03/09, 10:04.

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      قرمزاشو نشناختی

ملا ابرام فعال ترینشون هست که از قلم افتاد ...

البت تراختور و چند تا از آیدیهاش بسته است !

گاف زیاد داده و حوصله سابق ندارم تا همه ی آیدیهاش را بچسبونم به هم با مدرک و سند !!

.

نظر

• گنجشک
        ستاره‌دار(3)
        • Jun 2022
        • 1317

در اصل توسط بهرام خان نامدار پست شده است View Post

ملا ابرام فعال ترینشون هست که از قلم افتاد ...

البت تراختور و چند تا از آیدیهاش بسته است !

گاف زیاد داده و حوصله سابق ندارم تا همه ی آیدیهاش را بچسبونم به هم با مدرک و سند !!

اژدر خان دست از سر ملا ابرام بردار ، اینقدر اذیتش نکن

اینقدر اسم عوض نکن

/.:biggrinsmiley.:/

====================

دوستان دقت کنید که بهرام خان اصل دارای اکانت تایید شده به ستاره است:D

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4151

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
          اژدر خان دست از سر ملا ابرام بردار ، اینقدر اذیتش نکن

اینقدر اسم عوض نکن

/.:biggrinsmiley.:/

====================

دوستان دقت کنید که بهرام خان اصل دارای اکانت تایید شده به ستاره است:D

شما بدتر کردید داستان را /.:biggrinsmiley.://:.grlim:./

اصلا کل حرف بهرام گرامی اینه که اینی که شما میگی اصل است ، کپی و فیک از نام اوست
          اصلش همان تغئیر یافته است

بهرام خان نامدار

بارها گفته بودم فضای مجازی و فلان ...
          بحث و اعصاب خردی و سایر موارد سر هیچی و بیهوده
          تهش هم هیچی هیچی نیست
          سر چه چیزائی ما داریم وقت و انرژی میگذاریم اینجا

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4151

بهرام گرامی
            شما هم سخت نگیر . فضای حقیقیش چه کرد که مجازیش بکنه . در همان حقیبقیش هم رو 10% ادم هاش نمیشه حساب باز کرد حتی برادر یا خواهر تنی و خونیت
            اونم این جامعه هزار چهره و انبوهی مشکل فرهنگی و شارلاتان بازی و دغل کاری و کلاهبرداری و افول و سقوط و سلاخی و قصابی انسانیت و کل اخلاق و مرام و همه چی به اعماق دره
            هر کی به فکر خویش و منافع مادی و سوار خر مراد خودش و ... تا بتونه جیب یکی دیگه را بزنه حتی پدر مادر و خواهر برادرش !!!

همگی میدونیم اینها حقیقت از بخش بزرگی از این جامعه فعلی است که برخی معضلاتش را ایدی عزیز جناب shabah هم چندی قبل برشمرد و واقعیتی محض است
            اقا کسی را میشناسم ( خانم است نه اقا !!! ) رفته تو شرکت کلاهبردار پنبه ریز و سایر دغل کاری هاش ، اومده یه مشت ات و اشغال فروخته به پدر مادر و برادر و دیگر فامیل درجه یک و دو خودش و جیبشون را با زبون بازی زده . شما دنبال چی میگردید ؟

این جامعه کالبدی از تعفن افول اخلاق و انسانیت ازش باقی نمونده

فضای مجازیش اونم که اینستا و تلگرام و نمیدونم کجاش است ، اسم و عکس و کمی شکیل تر است چیه که جای دیگش باشه

همون اینستا و ... 80% ایدی هاش فیک و سایبری است . سایبری هم فقط داخلی نیست . سایبری از گروه های مختلف خارج از ایران هم هست

سایبری ها و فیک ها فقط در زمینه سیاسی هم نیست . اجتماعی اقتصادی هم هست . برو تا کلاهبرداری هاش هم هست و و ...

یه بار اعلام کن من ایدی اصلی و منحصر به فردم اینه و خلاص
            من به این نتیجه رسیدم حرص و جوش و اعصاب خردی در این فضا کاملا بیهوده و مسخره است و از کیسه ات رفته . زین پس هم نه اینجا و نه هیچ فضای مجازی بی در و پیکر دیگری هیچ بحث و تنشی نمیشم . وارد هم بشم فقط حرفمو میزنم و میرم

قدر لحظات زندگی را باید در دنیای حقیقی بدانیم

بهرام عزیز اینجا را تفننی و باری به هر جهت حساب کن و خودتو راحت کن هرچند شما استاد تمام انرژی مثبت هستی و با ارسال کامنت های بسیار زیبا و اموزنده در تاپیک خودت مشخصه که روحیه بلندی دارید و نیاز به توصیه این حقیر نیست

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2778

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              قرمزاشو نشناختی
              -----------------------------------------------------------------------------------
              خیلی بیشتر از اونیه که فکر میکنی اینا فقط واسه آزار شما هستlaughingsmiley

هم چهره تجزیه طلب داره
              هم چهره متفکر چپی داره
              هم چهره آدم احمق داره
              هم چهره آدم ساده داره
              هم چهره متفکر وسط رو داره
              هم چهره ملا قلم داره/:.mellowsmiley.:/

هم چهره عصبیه چپی داره/:.weirdsmiley.:/
              من موندم توی چهره سلطنت طلبشlaughingsmiley

مرد هزار چهره ای هست واسه خودش
              خوب دل خجسته ای داره!!!!
              والله در این اوضاع و احوال این مملکت...کسی حوصله خودش هم نداره...حالا این شخص این همه وقت و حوصله میگذاره و جای ده تا ای دی حرف میزنه جالب هست واقعا!!!! خیلی دوست دارم انگیزه اش رو بدونم چی هست

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4151

اینم بگم و خلاص

با همین بهرام گرامی من سالها قبل از تالار قبلی بیشتر ، بحث و جدل میکردم . بیشتر هم مسائل سیاسی فرهنگی بود
                همش بیهوده و اشتباه بود . البته دو طرفه هم به یکدیگر تاختیم . الان که به اون روزها فکر میکنم یه حالی میشم

سر همون چیزائی که با ایشون بحث و تنش داشتم ، و باهاش مخالف بودم الان بعد از سالها خودم به درستی بیشتر مباحثش پی بردم . سر همون مسائلی که خونم را به قول معروف کثیف میکردم و بحث میکردم و برخی موارد بی تعارف بگم ادبیاتم هم مناسب نبود ، الان به درستیش تا حد زیادی رسیدم

خلاصه کلام
                همه ادمها روزی با عقبگرد در گذشته خود به کشفیاتی نائل میشوند و با خود گویند این کارو میکردم بهتر بود و کاش اون کارو نکرده بودم یا اینو گفته بودم و نگفته بودم ... بجز درصد ناجیزی که خو و ذاتی مشکل دار داشته باشند و این موضوع با قدرت و ثروت گره خورده باشد
                هر شخصی اخلاق و مرام و تفکر سیاسی اجتماعی خاص خودش را داره . باید روا داری و پذیرش رنگارنگی را سرلوحه قرار داد

بگذریم ...

من شخصا از هر ایدی واقعی یا فیکی در این فضا هر حرفی شنیدم ، از هر نوعیش ... چشمم را بسته و گذشت میکنم
                و هر کسی هم به هر نوعی و شکل و شیوه ای دلخور کرده باشم ، چه حق با من بوده یا نبوده باشد یا چند درصد بوده و نبوده ، مهم نیست ، از این بابت عذر خواهی میکنم و اتفاقا وقت مناسبی هم هست

یک خانه تکانی در دل صورت بگیرد چیز بدی نیست ، عمر کوتاه است و افتاب تموز

یکی از ارزوهای من برگشت اخلاق و انسانیت سلاخی شده به این جامعه است

مخلص همگی

نظر

• گنجشک
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jun 2022
                  • 1317

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                  خوب دل خجسته ای داره!!!!
                  والله در این اوضاع و احوال این مملکت...کسی حوصله خودش هم نداره...حالا این شخص این همه وقت و حوصله میگذاره و جای ده تا ای دی حرف میزنه جالب هست واقعا!!!! خیلی دوست دارم انگیزه اش رو بدونم چی هست
                  درود علیرضا جان

والا کار خیر /.:biggrinsmiley.:/

کاهش استرس سهامداری و آسیب های اجتماعی ناشی از ضرر :D

نظر

• seraj
                    ستاره دار(2)
                    • Feb 2012
                    • 2064

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    بهرام گرامی
                    هر کی به فکر خویش و منافع مادی و سوار خر مراد خودش و ... تا بتونه جیب یکی دیگه را بزنه حتی پدر مادر و خواهر برادرش !!!
                    تا وقتی نتونیم از عالم کثرت ( هر کی بفکر خودشه : کلاهم رو سفت نگه دارم باد نبره) به عالم وحدت ( بنی آدم اعضای یکدیگرند ... ) بریم همین آش و همین کاسه است .
                    نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• Davar
                      Banned
                      • May 2017
                      • 3132

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                      خوب دل خجسته ای داره!!!!
                      انگیزه؟
                      سرگرمی، مسخره بازی
                      واسه پادشاهی خواه ها چپی میشه
                      واسه چپی ها مشروطه خواه میشه
                      هم ضده نظامه و هم طرفدار

از هر کسی خوشش نیاد یه اکانت درست میکنه و ضدش میشهlaughingsmiley
                      در نهایت سرگرم میشه و روزش تموم.

همینlaughingsmiley

پست شماره 184 توی صفحه فلسفه سیاسی رو ببینید.
                      مسخره بازی و جفنگیات نقطه اشتراک اکثر کاراکترهاش هست.
                      آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/03/09, 12:19.

نظر

• گنجشک
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jun 2022
                        • 1317

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        اینم بگم و خلاص

با همین بهرام گرامی من سالها قبل از تالار قبلی بیشتر ، بحث و جدل میکردم . بیشتر هم مسائل سیاسی فرهنگی بود
                        همش بیهوده و اشتباه بود . البته دو طرفه هم به یکدیگر تاختیم . الان که به اون روزها فکر میکنم یه حالی میشم

سر همون چیزائی که با ایشون بحث و تنش داشتم ، و باهاش مخالف بودم الان بعد از سالها خودم به درستی بیشتر مباحثش پی بردم . سر همون مسائلی که خونم را به قول معروف کثیف میکردم و بحث میکردم و برخی موارد بی تعارف بگم ادبیاتم هم مناسب نبود ، الان به درستیش تا حد زیادی رسیدم

خلاصه کلام
                        همه ادمها روزی با عقبگرد در گذشته خود به کشفیاتی نائل میشوند و با خود گویند این کارو میکردم بهتر بود و کاش اون کارو نکرده بودم یا اینو گفته بودم و نگفته بودم ... بجز درصد ناجیزی که خو و ذاتی مشکل دار داشته باشند و این موضوع با قدرت و ثروت گره خورده باشد
                        هر شخصی اخلاق و مرام و تفکر سیاسی اجتماعی خاص خودش را داره . باید روا داری و پذیرش رنگارنگی را سرلوحه قرار داد

بگذریم ...

من شخصا از هر ایدی واقعی یا فیکی در این فضا هر حرفی شنیدم ، از هر نوعیش ... چشمم را بسته و گذشت میکنم
                        و هر کسی هم به هر نوعی و شکل و شیوه ای دلخور کرده باشم ، چه حق با من بوده یا نبوده باشد یا چند درصد بوده و نبوده ، مهم نیست ، از این بابت عذر خواهی میکنم و اتفاقا وقت مناسبی هم هست

یک خانه تکانی در دل صورت بگیرد چیز بدی نیست ، عمر کوتاه است و افتاب تموز

یکی از ارزوهای من برگشت اخلاق و انسانیت سلاخی شده به این جامعه است

مخلص همگی

درود

بنظرم ایراد اصلی تعصب هست شاید و یا قصد تحمیل کردن نظر درست خود به دیگران !

که بنظرم بکل اشتباه هست چنین هدفی

هدف از فضای مجازی ارتباط با دیگران و طرز تفکر و نگاهشان هست ، در واقع تاثیر گرفتن ! نه تاثیر گذاشتن

همون داستان معروف که میگه برای اصلاح جامعه باید از خودم شروع کنم !

یا برای تربیت فرزندان صالح نصیحت تنها کارساز نیست ، کودک اعمال و رفتار والدین را میبینه و شبیه سازی میکنه ، نه حرف ها و نصیحت هاشون !

========
                        هدف تبادل نظر و درک بهتر از همدیگه است ، بنوعی آموختن از هم ، نه تحمیل چیزی که ما فکر می کنیم درسته ! مخاطب خودش عقل داره ، سوا میکنه !

اگر مخاطب فقط پرتغال های سبدمون را برداشت ! نمیشه خون خودمون را کثیف کنیم که سیب هم هست چرا سیب بر نمی داری ! /.:biggrinsmiley.:/ سیب بر دندون خوبه، بردار ، ویتامین ث زیادش هم خوب نیستا !

ما فقط بساط سیب و پرتغال را پهن می کنیم ، سوا کردنش با مخاطبه ( خون کثیف کردن هم نداره ، که ای بابا سیب ها موند رو دستم ، مردم نا آگاه چرا سیب نمی خرن ! تف به شرف این مردم ناآگاه سیب نخر :D )

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4151

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                          تا وقتی نتونیم از عالم کثرت ( هر کی بفکر خودشه : کلاهم رو سفت نگه دارم باد نبره) به عالم وحدت ( بنی آدم اعضای یکدیگرند ... ) بریم همین آش و همین کاسه است .
                          سراج گرامی کثرت و وحدت را جابجا گفتید

تا وقتی نتونیم از وحدت به کثرت برسیم همین اش و کاسه است
                          شما برعکس گفتید

البته اصل کلام مهم است که رسونده شد

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4151

درود

هدف از فضای مجازی ارتباط با دیگران و طرز تفکر و نگاهشان هست ، در واقع تاثیر گرفتن ! نه تاثیر گذاشتن

========
                            هدف تبادل نظر و درک بهتر از همدیگه است
                            درود بله کاملا موافقم

نظر

• مگنوس کارلسن
                              Banned
                              • Jan 2022
                              • 1647

درود

یا برای تربیت فرزندان صالح نصیحت تنها کارساز نیست ، کودک اعمال و رفتار والدین را میبینه و شبیه سازی میکنه ، نه حرف ها و نصیحت هاشون !

========
                              هدف تبادل نظر و درک بهتر از همدیگه است ، بنوعی آموختن از هم ، نه تحمیل چیزی که ما فکر می کنیم درسته ! مخاطب خودش عقل داره ، سوا میکنه !

اگر مخاطب فقط پرتغال های سبدمون را برداشت ! نمیشه خون خودمون را کثیف کنیم که سیب هم هست چرا سیب بر نمی داری ! /.:biggrinsmiley.:/ سیب بر دندون خوبه، بردار ، ویتامین ث زیادش هم خوب نیستا !

ما فقط بساط سیب و پرتغال را پهن می کنیم ، سوا کردنش با مخاطبه ( خون کثیف کردن هم نداره ، که ای بابا سیب ها موند رو دستم ، مردم نا آگاه چرا سیب نمی خرن ! تف به شرف این مردم ناآگاه سیب نخر :D )
                              البته همه حرفهای شمادرسته....اما دست آخر حق بامنه!!

نظر

• Davar
                                Banned
                                • May 2017
                                • 3132

....
                                آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/03/09, 14:46.

نظر

در حال کار...
                                X