اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1937

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
    درود.عباس قادری خواننده در دیدار با شش کلاسه میگه به ارزوی چهل ساله ام رسیدم ای هزاران لعنت به توی بیشعور بی ریشه وبی بوته
    که ر ی دی به خاطرات پنجاه ساله ما شرمت باد خودتو به چه گندی کشیدی فلشم را اوردم صداتو پاک
    کردم تا از این به بعد روی مخم نباشی
    قبول دارم اما تند نباشیم ایشان هنوز مستاجر هستند خیلی زندگی براشون سخت هست خیلی سخت فقط از علی معلم و لز اصغر کپک تعجب کردم آخه چرا اصغر کپک به نظرم غم مردم داشت افسوس باز تو فضای مجازی فعال شدم توبیخ شدم کی این دو زار حقوق کارگری را تخته کنند خدا داند به خدا قسم برسه روز انتقام زنده باشم جبران می کنم زندگی مردم خیلی سخت شده خیلی سخت
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• بابای یسنا
      عضو فعال
      • Apr 2023
      • 689

درود.این مطلبو جایی خوندم تقدیم شما عکس گوینده را گذاشته اما نام نیرده میگه
      اگرمسئولیت یک صحرا را به دولتی ناکار امد واگذار کنید بعداز پنج سال
      باکم بود شن مواجه خواهید شد

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

درود.این مطلبو جایی خوندم تقدیم شما عکس گوینده را گذاشته اما نام نیرده میگه
        اگرمسئولیت یک صحرا را به دولتی ناکار امد واگذار کنید بعداز پنج سال
        باکم بود شن مواجه خواهید شد
        میلتون فریدمن
        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• بابای یسنا
          عضو فعال
          • Apr 2023
          • 689

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
          قبول دارم اما تند نباشیم ایشان هنوز مستاجر هستند خیلی زندگی براشون سخت هست خیلی سخت فقط از علی معلم و لز اصغر کپک تعجب کردم آخه چرا اصغر کپک به نظرم غم مردم داشت افسوس باز تو فضای مجازی فعال شدم توبیخ شدم کی این دو زار حقوق کارگری را تخته کنند خدا داند به خدا قسم برسه روز انتقام زنده باشم جبران می کنم زندگی مردم خیلی سخت شده خیلی سخت
          درود.رییس جان قبول ندارم بعضی داشته های انسان تا پای جان فروختنی نیست

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 825

دیدار عباس قادری با رییسی و هم چنین برخی تغییرات فرهنگی در دو سال گذشته و شایعه کنسرت معین در ایران در راستای عادی سازی و تغییرات فرهنگی در سال اای آتی است که به طرز ماهرانه ای در حال اجراست.چنانچه قرار دادهای نفتی و هم چنین قرار داد با چین سبب تحرکاتی در اقتصاد شود با تقریب مناسبی میتوان گفت کشور از ابر بحران هایی که میتوانست تمدن ایرانی را تهدید کند عبور کرده است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2776

در اصل توسط vion پست شده است View Post
              دیدار عباس قادری با رییسی و هم چنین برخی تغییرات فرهنگی در دو سال گذشته و شایعه کنسرت معین در ایران در راستای عادی سازی و تغییرات فرهنگی در سال اای آتی است که به طرز ماهرانه ای در حال اجراست.چنانچه قرار دادهای نفتی و هم چنین قرار داد با چین سبب تحرکاتی در اقتصاد شود با تقریب مناسبی میتوان گفت کشور از ابر بحران هایی که میتوانست تمدن ایرانی را تهدید کند عبور کرده است .
              درود
              بنظر من صرفا یکم تلطیف فضا برای معرفی جانشین جناب فرزانه است...تغییر فرهنگی با آوردن دو خواننده و مجوز چهار تا کنسرت ایجاد نمیشه...بیشتر از این هم که مشروعیت ایجاد تغییرات فرهنگی بین توده های مردم رو ندارند...این هم فرهنگی که تمدن ساز باشه
              این مملکت نیاز به توسعه داره...که با این مسولین فشل و فاسد ایجاد نمیشه..مشکل و گره کور ایجاست...یک اقیانوس نفت هم که بفروشند ...تا در مسیر توسعه نباشیم فایده ندارد..کمااینکه فایده نداشته

نظر

• vion
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 825

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                درود
                بنظر من صرفا یکم تلطیف فضا برای معرفی جانشین جناب فرزانه است...تغییر فرهنگی با آوردن دو خواننده و مجوز چهار تا کنسرت ایجاد نمیشه...بیشتر از این هم که مشروعیت ایجاد تغییرات فرهنگی بین توده های مردم رو ندارند...این هم فرهنگی که تمدن ساز باشه
                این مملکت نیاز به توسعه داره...که با این مسولین فشل و فاسد ایجاد نمیشه..مشکل و گره کور ایجاست...یک اقیانوس نفت هم که بفروشند ...تا در مسیر توسعه نباشیم فایده ندارد..کمااینکه فایده نداشته
                درود جناب آقای علیرضا عزیز
                آن قدر ساده و کم تجربه نیستم که کنسرت احتمالی یک یا چند خواننده را حمل بر باز شدن فضای فرهنگی و آغاز شکوه تمدنی لحاظ کنم.عرضم این است که تغییرات فرهنگی آرام و تدریجی و به طرز ماهرانه ای توسط خود حکومت و با تغییرات ذایقه ای شهروندان شروع شده و حاکمان دارن خودشون را ماهرانه و تدریجی باهاش هماهنگ میکنن.اوضاع اقتصاد و مدیریت فاجعه بار است و معلوم نیست چشم انداز چیست.عرض کردم چنانچه روزنه هایی مبنی بر تغییرات اقتصادی مشاهده شود،در کنار تغییرات فرهنگی رو به جلو می توان امیدوار بود از ایر بحران ها عبور کرده ایم.
                غالبا تمایل دارم و عادت کرده ام در سخت ترین شرایط روزنه های امید را ببینم.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4720

پس معلوم شد این همه قربون وصدقه رهبری می شدند وبه عبارتی ذوب در ولایت بودند!!! بی دلیل نبوده !! خداوکیلی نرخش خیلی بالا بوده لامذهب !!!

تماشا کنید: رابین هودی که زمین به نام صدیقی زد

https://www.entekhab.ir/fa/news/771176/%D8%A8%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D9%87-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B8%D9%85-%D8%B5%D8%AF%DB%8C%D9%82%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF

کاظم صدیقی مشهور است به شیخ گریان اما امام جمعه موقت تهران و دبیر ستاد امر به معروف است. اخیرا یاشار سلطانی خبری را در فضای مجازی درز دادداد که می گفت زمینی هزار میلیلاردی در ازگل تهران مفت و مجانی نصیب صدیقی و پسرانش شده است.

ببینید / کلیپی از «آقای همساده» که پس از ماجرای کاظم صدیقی دست به دست می شود

نظر

• بابای یسنا
                    عضو فعال
                    • Apr 2023
                    • 689

درود.دوستان برای من یه مشکلی پیش اومده یه نفر امضای منو جعل کرده برام زمین خریده توش هم پر از غلمان وحوریه از این بدتر ماهی یک ملیارد تومان هم بحسابم واریز کرده راهنمایی بفرنایید این مشکلو چطوری حل کنم ممنون میشم

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4720

هر جای لحاف را از روی این مملکت کنار میزنید بوی تعفن وکند بلند می شود !!! ماشالله به این حکمرانی!!!

طرف علنا داره به شعور 85 میلیون نفر توهین می کند (صدیقی)!!! میگه خبر نداشتم یکی اومده زمین به نامم زده !!

نظر

• سپهر کلهر
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 578

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                        هر جای لحاف را از روی این مملکت کنار میزنید بوی تعفن وکند بلند می شود !!! ماشالله به این حکمرانی!!!

طرف علنا داره به شعور 85 میلیون نفر توهین می کند (صدیقی)!!! میگه خبر نداشتم یکی اومده زمین به نامم زده !!
                        اوندفعه هم میگفت مرده چشماشو باز کرده.

نظر

• Davar
                          Banned
                          • May 2017
                          • 3132

کیهان پیگیر مجازات زنی است که در درمانگاه قم سوژه عکاسی یک طلبه شد

او خلاف شرع کرده،
                          با فحاشی و هتاکی،
                          به تشویش اذهان عمومی هم پرداخته است

روزنامه کیهان نوشت:

در مورد ماجرای درمانگاه قم، درست است که توطئه کردند و فیلم را به رسانه‌های بیگانه فرستادند.
                          اما چرا ذهن مردم را از موضوع اصلی منحرف می‌کنند.
                          موضوع اصلی بی‌حجابی زن و فحاشی وی و زدن آن روحانی و سرقت گوشی وی توسط زن هنجارشکن بوده است.

چرا نمی‌گویند این زن خلاف قانون و شرع عمل کرده است و باتشویش اذهان عمومی و امنیت روانی محل و مردم را به هم ریخته است و فحاشی و هتاکی و...کرده و مجازاتش این است.

آن چیزی که همه را شدیدا ناراحت کرده است همین نحوه برخورد منفعلانه است.

زن هتاک مجازات شد یا نشد؟

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3073

سلام و عرض ادب و احترام

فرا رسیدن عید باستانی نوروز را خدمت شما بزرگواران و خانواده محترمتان تبریک عرض مینمایم

سالی پر خیر و برکت همراه با سلامتی برایتان خواهانم

شاد باشید

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3073

درود.دوستان برای من یه مشکلی پیش اومده یه نفر امضای منو جعل کرده برام زمین خریده توش هم پر از غلمان وحوریه از این بدتر ماهی یک ملیارد تومان هم بحسابم واریز کرده راهنمایی بفرنایید این مشکلو چطوری حل کنم ممنون میشم
                              سلام و عرض ادب ومهر

میتونید تشریف ببرید پیش بزرگانتان در اسکاتلند که یکیشون هم چند روز پیش تشریف برده اند

همتون رفتنی هستید ولی بدانید که روزی قهرمانان این سرزمین شماها را سخت مجازات خواهند کرد
                              ارادت

نظر

• bourse-ziba
                                عضو عادی
                                • Jan 2022
                                • 110

عزا عزاست روز عزاست

متاسفانه پس از 2000 سال یهیودیان قصد دارند ده فروردین 1403 گوساله سرخ را ذبح کنند سپس آتش بزنند و با خاکستر آن زمینه سازی یورش به قبله اول مسلمین را انجام دهند
                                و سپس معبد سوم که مدت هاست که کاملا ساخته شده فقط منتظر بهانه ای هستند تا بوسیله حمله یا آتش سوزی یا زلزله مصنوعی و .... آن معبد را رونمایی کنند

پس از حمله به منطقه رفع کشتن هزاران نفر جهت قربانی دادن جهت شیطان میلیون ها نفر را به صحرا و بیابان کوچ خواهد داد سپس حمله همزمان به لبنان و مراکز نظامی ایران شروع خواهد شد.
                                سال 1403 سال بسیار بسیار سختی خواهد بود
                                اواخر فروردین و اردیبهشت و اواخر خرداد و دو دهه دوم و سوم بهمن و هفته اول اسفند منتظر اتفاقات وحشتاک جهانی باشید

نظر

در حال کار...
                                X