اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوش بین
    عضو فعال
    • Jul 2022
    • 341

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

کم کم تبدیل به مهره سوخته داره میشه براشون، نهایت استفاده رو ازش کردن دیگه زندش به دردشون نمیخوره شاید خونش راهگشا باشه و با ارزش تر!

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1189

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
      کم کم تبدیل به مهره سوخته داره میشه براشون، نهایت استفاده رو ازش کردن دیگه زندش به دردشون نمیخوره شاید خونش راهگشا باشه و با ارزش تر!
      :D:D
      خدایا آرزوی شفای همه بیماران مغزی و هدایت همه‌ی خودفروختگان را داریم. آمین!

نظر

• عمرانی
        Banned
        • Oct 2022
        • 57

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
        :D:D
        خدایا آرزوی شفای همه بیماران مغزی و هدایت همه‌ی خودفروختگان را داریم. آمین!
        عزیزم اینقدر وسواس نداشته باش خودت و از جلو آینه بکش کنار!

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1189

در اصل توسط عمرانی پست شده است View Post
          عزیزم اینقدر وسواس نداشته باش خودت و از جلو آینه بکش کنار!
          حالا چرا تو به تریج قبات برخورد؟ آخی دلم میسوزه براتون /:.yead.:/
          اینجاست که میگن حرف رو بنداز زمین صاحبش برمیداره ها.
          حقیقتا من خودم خیلی اولش به این اعتراضات دل خوش نبودم ولی وقتی می‌بینم شماها بدجوری خودتون رو خیس کردید. خودش گویای همه چیز هست.

نظر

• عمرانی
            Banned
            • Oct 2022
            • 57

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            حالا چرا تو به تریج قبات برخورد؟ آخی دلم میسوزه براتون /:.yead.:/
            اینجاست که میگن حرف رو بنداز زمین صاحبش برمیداره ها.
            حقیقتا من خودم خیلی اولش به این اعتراضات دل خوش نبودم ولی وقتی می‌بینم شماها بدجوری خودتون رو خیس کردید. خودش گویای همه چیز هست.
            طرف میگفت ديشب خواب ديدم يک خمره پر از جواهرات پيدا کرده‌ام و خمره گنج را روي کولم گذاشته و حمل مي‌کردم ولي از بس سنگين بود، خودم رو خراب کرده بودم. وقتي بيدار شدم از خمره خبري نبود اما در عوض خودم را حسابي خراب کرده بودم، شانس آوردم که لااقل نصف خوابم تعبير شده!

نظر

• amir12
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 703

هدف از تشکیل بسیج این بود که در روزهای سخت پشت مردم ومدافع مردم و کمک مردم باشن نه پشت نظام !!!

اما دقیقا خیلی وقته در مقابل مردم اند و کینه مردم نسبت به آنها در اوج خودش هست !!!

همگی اطلاع داریم که یکی از شرط مهم استخدام در اکثریت مراکز و ادارات دولتی و نیمه دولتی و غیره بسیجی فعال بودنه ...!!!!

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8677

اخر سر یک کارت بسیج به ما ندادند بی معرفت ها./:.sadsmiley.:/

نظر

• Elcid
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 1239

چرا "میانه" هدف اصلی می‌شود؟

دو سرِ افراطی طیف براندازان و حامیان وضع موجود، بیش از آنکه یکدیگر را نفی کنند، به حمله علیه نیروهای خارج از چارچوب خودشان که آنها را "نیروی وسط" می‌نامند، روی آورده‌اند.
                  خیلی هم غیرطبیعی نیست؛ چون در هنگامۀ کارزارهای سیاسیِ دوقطبی، این اتفاق رخ می‌دهد.
                  در فضای دو قطبی، نیروهای هر دو قطب مایلند تا هیچ نیروی میانجی و میانه در جامعه وجود نداشته باشد تا با خیال راحت به تیپ و تار هم بزنند و از راه کشتار و حذف طرف مقابل، به زعم خود قدرت را صد در صد به انحصار خود در آورند.
                  بنابراین، نیروهای خارج از این دو قطب، مزاحم هر دو تلقی می‌شوند و باید ملکوک و مطرود و محکوم و وابسته به قطب مقابل معرفی شوند.
                  نیروهای میانه اما عموماً به دلیل خصلت فرهنگی و مدنی و روشنفکرانه‌شان، زود‌رنج و به عبارتی نازک نارنجی‌اند. طاقت تحمل فحش و ناسزا و اتهام‌های بی‌پایه و ناعادلانه را ندارند و با احساس سرخوردگی و اندوه عمیق، صحنه را ترک می‌کنند تا حامیانِ آن دو قطبِ متخاصم، آنقدر خون یکدیگر را بریزند که یک طرف‌شان به اتمام رسد!
                  بدبختی اما اینجاست که در سایۀ این خونریزی، ملت و کشوری چنان قربانی می‌شود که ممکن است تا قرن‌ها کمر راست نکند و یا کلاً از چرخۀ تمدن بشری خارج شود.
                  هر گونه اقدام پیشگیرانه و ایجاد دست‌انداز در مسیر این خونریزی از سوی هر نیروی اجتماعی، به تحمل میلیاردها فحش و تهمت و اهانت می‌ارزد، اما بدبختانه امکان کامیابی آن معمولاً اندک است مگر آنکه خداوند رحمتی نازل کند.
                  احمد زیدآبادی

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: مردم پول بنز را می‌دهند، تیبا می‌خرند

غلامرضا مرحبا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: واردات خودروهای خارجی باید به اجرا برسد تا بتوانیم انحصار را بشکنیم و ذره‌ای به فکر ملت ایران باشیم که مجبور هستند پول بنز را پرداخت کنند اما تیبا سوار شوند.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8677

شما هم کانال یک صدا و سیما را نمیتونید بگیرید؟؟

الان چند روزه قطع هست !!!

فقط میتونم کانال 3 را بگیرم.
                      بقیه تعطیل!!!
                      آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2022/11/19, 13:35.

نظر

• آتلانتیس
                        عضو عادی
                        • Oct 2022
                        • 162

در اصل توسط عمرانی پست شده است View Post
                        طرف میگفت ديشب خواب ديدم يک خمره پر از جواهرات پيدا کرده‌ام و خمره گنج را روي کولم گذاشته و حمل مي‌کردم ولي از بس سنگين بود، خودم رو خراب کرده بودم. وقتي بيدار شدم از خمره خبري نبود اما در عوض خودم را حسابي خراب کرده بودم، شانس آوردم که لااقل نصف خوابم تعبير شده!
                        حالا اون طرف خراب کرده...توچراسیر نمیشی.؟...

نظر

• ققنوس14
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1544

به بهانه درگذشت دکتر ناصر تکمیل‌ همایون (۱۳۱۵-۱۴۰۱)
                          پیرِ تهران و اندیشمند تاریخ که از میان‌مان رفت

ناصر فکوهی؛ خوش‌سخن بود. با طنز از خاطرات بی‌پایان و یادگار‌های تجربه زیسته خود حرف می‌زد؛ تجربه‌ای که روایت‌های آن همواره با تاریخ در هم می‌آمیخت تا با آن درس‌هایی از حال و آینده به نسل جوان بیاموزد.

آشنایی ما با هم، سوای بهره‌ای که از دوران دانشجویی از کتاب‌های استاد می‌بردم، به چندسال پس از بازگشتم به ایران برمی‌گردد. در بزرگداشت سالانه مرحوم دکتر صدیقی –جامعه‌شناس بزرگ ایرانی- که در خانه خود دکتر صدیقی برگزار شده بود، دور هم در مراسمی جمع شده بودیم. در آن جلسه که من نیز از سخنرانانش بودم، دکتر تکمیل‌همایون پشت تریبون رفت و با چنان هیجان و احساسی از دو شخصیت برجسته تاریخ ایران یعنی صدیقی و مصدق یاد کرد که به‌راستی برای من بسیار هیجان‌انگیز و پُراحساس بود.

این سخنان شخصیت عمیق، دوست‌داشتنی و پُر از عشق دکتر تکمیل‌همایون نسبت‌ به ایران و سرنوشت آن‌ را به نمایش می‌گذاشت. همان‌چیزی که بُعدی انسانی به کتاب‌های او در زمینه تاریخ ایران می‌داد. به‌خصوص به کتاب ارزشمند او درباره تهران از دوره ناصری تا امروز.

کتاب تاریخی او درباره تهران، تکمیل‌همایون را به مثابه یکی از تهران‌شناس‌های برجسته به تثبیت رساند، اما من هرگز ندیدم که اندک غرور و خودستایی در او وجود داشته باشد.

دکتر ناصر تکمیل همایون، گرم و صمیمی بود و ردپایِ مطالعات و زحمات فراوان و فروتنی نسبت‌به کارش را می‌شد در کتاب‌ها و سخنانش دنبال کرد.

این ویژگی به گمانم مهم‌ترین عامل تفکیک افراد دیگر از کسانی است که هر اندازه هم در زمینه‌های معتبر علمی و فرهنگی تلاش کرده باشند، دوست ندارند خود را شمع مجلس کرده و به‌خصوص پیشرفت خود را به بهای تخریب و نقد بی‌پایه و اغراق‌آمیزاز کار دیگران به دست بیاورند.

بر همین اساس بود که چندسال پیش از کرونا زمانی‌که یادنامه‌ای برای او منتشر شد، تعداد جستار‌ها آنقدر افزایش یافت که به دو جلد قطور رسیدند و در قالب «همایون‌نامه» به انتشار رسید؛ یک یادگاری مهم که برای ارج‌گذاری به خدمات یک فرهنگ‌شناس مهم ایران نوشته شد.

با تکمیل همایون یک‌بار دیگر در جلسه‌ای برای یادبود زنده‌یاد جهان‌پهلوان تختی هم‌نشین شدیم. آن شب نیز بار دیگر شاهد شخصیت والای همایون و وسعت دانش و دلبستگی‌اش به تاریخ ایران بودم.

باری‌دیگر نیز که درباره یکی از کتاب‌های دکتر سلطان‌زاده جلسه‌ای در انجمن مفاخر داشتیم و یا جلسه‌ای دیگری که برای بزرگداشت دکتر بلوکباشی –دوست گرامی، پیشکسوت و انسان‌شناس بزرگ ایران- داشتیم، هربار تکمیل‌همایون را می‌دیدم، شخصیت ارزشمند او برایم پررنگ‌تر می‌شد.

او همواره به زحمات دیگران ارزش می‌داد و به‌هیچ‌وجه اهلِ حسادت و غرض‌ورزی در حق کار فرهنگ‌شناسان و دانشمندان و دانشگاهیان نبود. این ویژگی، در سرزمینی که بسیاری از افراد در کار فرهنگِ آن دائما در حال پیراهن عثمان کردنِ خطا‌های واقعی و خیالیِ این و آن هستند بسیار ارزشمند بود.

تکمیل همایون با آن اندام تنومند و با سخنان شیرین و با لحن همیشه آرام و مطمئن که حاصل عمری تجربه بود، خدمت‌های بیشماری در طول بیش‌از ۶۰ سال به فرهنگ ایران کرد. دو جلد یادنامه او یعنی «همایون‌نامه» و مقالات متعددی که درباره او نوشته شده و خواهد شد، گواه این امر است که البته همگی تنها بخشی از شخصیت این بزرگوارِ نادر زمانه خود را نشان می‌دهند.

هرگز نمی‌شود نگاه هوشمندانه، ظرافت رفتار، شوخ‌طبعی، سخن‌وری و زحمت‌کشیِ علمی او را از یاد برد. باشد که نسل امروز چنین شخصیت‌هایی را که در سختی‌ها نهراسیده‌اند و به رغم همه مشکلات، به حیات پربار خود تا آخر، آن‌هم با ثمردهی و انتقال دانش به نسل‌های بعد، ادامه دادند، الگوی زندگی‌شان کنند.

تهران، پیرفرزانه‌ای را که او را بسیار خوب می‌شناخت از کف داد. دانشگاه، تاریخ‌شناس و فرهنگِ ایران یکی از برجسته‌ترین دانشمندان و دوستداران واقعی اش را که عمری را به پای آن گذاشت را از دست داد؛ و ما نیز استاد و دوستی مهربان و پر عطوفت که همواره در کنارش احساس محبت و عشق به فرهنگ را بازمی‌یافتیم؛ از دست دادیم.
                          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ققنوس14
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1544

پانسمان ایرانی پروانه ای کیفیت دارد؟

بیماران پروانه ای یکی از گروه های بیماران نادر در ایران هستند که به تبع تحریمات ایالات متحده آمریکا در تهیه دارو و پانسمان های بیماری خود دچار مشکل شده اند. عمدتاً دارو و لوازم مورد نیاز برای درمان یا جلوگیری از پیشرفت روند بیماری در بیماران خاص توسط یک یا چند کشور محدود تولید می شود، چرا که برای شرکت های دارویی تولید تعداد کمی از یک دارو از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست. اما اخیرا خبر تولید پانسمان مخصوص بیماران پروانه‌ ای توسط جوانان نخبه اصفهانی در فضای مجازی منتشر شد و شرکت دانش‌ بنیان بهیار صنعت سپاهان مسئول این پروژه بود.
                            پانسمان‌هایی که این سال‌ها بلای جان خانواده‌های بیماران پروانه ای شده است، تولید کشور سوئد می باشد و به ‌دلیل تحریم‌های آمریکا امکان ورود آن به کشور ایران وجود ندارد و ازطرفی نیاز است که بیماران هر ۲۴ تا ۴۸ ساعت یک ‌بار پانسمان‌های خود را تعویض کنند.
                            خانم آمنه دروگر، بیمار پروانه ای که تجربه استفاده از پانسمان های ایرانی را داشت به خبرنگار اسپوتنیک در تهران گفت:
                            متاسفانه کیفیت این پانسمان ها نسبت به پانسمان های وارداتی ضعیف تر است و زمانی که موسسه این پانسمان ها را به ما دادند زخم های ما را به شدت اذیت می کردند.
                            پانسمان های خارجی که استفاده می کردیم کیفیت بسیار بالاتری داشت و زخم ها به سرعت بهبود پیدا می کرد اما متاسفانه پانسمان های ایرانی زخم ها را چند برابر می کرد و باعث عفونت و تاول می شد.
                            وی افزود:
                            از لحاظ تعویض پانسمان نیز زخم های ما تقریباً مشابه زخم های عادی است و باید پانسمان آن به سرعت عوض شود تا زخم رو به بهبودی برود ما حتی در زخم های جدی تر پانسمان های خارجی را روزی چند بار عوض می کنیم تا موجب خونریزی و تاول نشود.
                            خانم آمنه دروگر ضمن بیان پیچیدگی های تهیه ی پانسمان اظهار داشت:
                            متاسفانه کماکان دسترسی ما به پانسمان ها به دلیل تحریم ها به شدت سخت است، موسسه ماهی یک الی دو بار پانسمان در اختیار ما قرار می دهد که موجب می شود در تعویض پانسمان هایمان به شدت قناعت کنیم تا بتوانیم پانسمان را برای مدت یک ماه داشته باشیم و این موضوع قطعاً موجب کند شدن روند بهبود زخم هایمان می شود و متاسفانه این پانسمان ها به صورت آزاد در بازار وجود ندارد و ما صرفا باید از طریق موسسه بیماران پروانه‌ای آن را درخواست کنیم.
                            وی تاکید کرد:
                            عمیقا امیدوار هستم که پانسمان های داخلی ایران به کیفیت پانسمان های خارجی برسد تا شدت آسیبی که به تبع تحریمات به ما وارد می شود تا این حد زیاد و دردناک نباشد.
                            خانم معصومه عطا الهی دیگر بیمار پروانه ای که هنوز تجربه ی استفاده از پانسمان های ایرانی را نداشته گفت:
                            من متاسفانه از پانسمان های ایرانی استفاده نکردم و صرفا خبر آن را شنیدم، از طریق موسسه هم صرفاً پانسمان های خارجی را دریافت کردم.
                            قطعا اگر پانسمان های داخلی، کیفیت پانسمان هایی که اکنون از آنها استفاده میکنیم را داشته باشند و به این اندازه راحت باشند و کندن آنها سخت نباشد مسلما مشتاقم از آنها استفاده کنم. یکی از مهمترین مزایای پانسمان های داخلی در صورتی که کیفیت بالایی داشته باشند این است که دیگر به دلیل تحریم‌ ها در تامین پانسمان هایمان به مشکل نمی خوریم. از لحاظ کیفیت، پانسمان هایی که اکنون از آنها استفاده می کنیم و پانسمان های خارجی محسوب می شوند اگر حتی سه روز آنها را تعویض نکنیم دچار مشکل نمی شویم و کندن آنها به شدت ساده است و زخم های جدید ایجاد نمی کند.
                            موسسه به صورت ماهانه یک الی دوبار پانسمان برای ما ارسال می کند و از این لحاظ در تامین پانسمان ها شخصا دچار مشکل نشدم اما قطعاً موسسه آن ها را به سختی تهیه می کند و بسته بندی هایی که برای ما ارسال می شود گاهی از یک نوع پانسمان یک عدد وجود دارد و گاه چند عدد وجود دارد که نشان دهنده این است که تهیه آن‌ها برای موسسه سخت بوده است.
                            واقعا امیدوارم کیفیت پانسمان های داخلی در اندازه پانسمان های خارجی باشد تا بیماران پروانه ای نیز بتوانند در ایران با آسایش و بدون استرس زندگی کنند.
                            آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• Sadeghi
                              عضو عادی
                              • Jan 2022
                              • 162

فیلم/ خیابان‌های مشهد در تشییع شهدای امنیت ستاره باران شد

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1630

همشون فدای تارموی قسمت چپ آقاشون...

نظر

در حال کار...
                                X