اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bourse-ziba
    عضو عادی
    • Jan 2022
    • 109

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

این دو تا تصویر جلد مجله اکونومی هست برای 3 ماه پیش که نیاز به تحلیل و دارای پیشگویی هست داره میگه لندن به فنا میره لیز تراس هم داره میره حالا اون انفجار پایین کره ماه دقیقا همین انفجاری بوده که دیشب رخ داده جالبه رنگ دقیق آسمان و شکل دقیق دود با تمام زوایا در پیشگویی جلد مجله کشیده شده

خیلی تصاویر پیشگویی باز هم درونش هست اینجا ساعت اتیش می گیره و بازسازی که شده دیجیتالیش می کنند

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1628

در اصل توسط sadegh پست شده است View Post
      علی کریمی و مصی علینژاد و مابقی خودفروخته های منفور
      تسلیت میگم بهتون
      ایشالا همیشه بسوزید.
      دمتون گرم یوزهای ایرانی
      حالا شما چرا اینقدر عصبانی هستین؟شما که زدین همه طرفدارهای اون خودفروخته های منفور روتوخیابونا کشتین...بقیه شون رو هم بردین تو زندان...
      قصد دارین چندتا دیگه ازشون رو بکشین تااعصابتون بیاد سر جاش؟...سعودی واسرائیلم که نابود کردین...آمریکا هم که از عزت واقتدار شما ترسیده...
      یعنی یه خورده هم عصبانیتتون فروکش نکرده.؟
      ...

نظر

• رستا
        عضو فعال
        • Jan 2018
        • 481

❌ بزرگترین سلاح جهان

‌‌● بزرگترین اسلحه جهان بمب نیست بلکه کنترل ذهن و کنترل اطلاعات در جهان است برای فریب افکاری که به آنها محتوا داده می شود.

نظر

• رستا
          عضو فعال
          • Jan 2018
          • 481

?به این عکس خوب دقت کنید

? #گلشیفته_فراهانی استوری کرده و چند میلیون نفر هم آن را دیدند و پر از خشم و نفرت شدند. اما این عکس جعلی است. اصل این تصویر مربوط به دستگیری سارقان مسلح در اصفهان آنهم در سال ۹۴ است.

?اما چند نفر از آن چند میلیون نفر، حقیقت ماجرا را می‌دانند؟ چه تعداد از این عکس و فیلم‌های جعلی در این چند وقت منتشر شده؟

نظر

• رستا
            عضو فعال
            • Jan 2018
            • 481

بیخود نیست که میگویند رسانه خطرناک ترین سلاح جهان هست

نظر

• بامبو
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 467

درود بررستای تازه ازبند رهاشده

ما دیگه از دوران متعاقد کردن همدیگه گذشتیم ایران وارد مرحله جدیدی شده این تلاشها بی فایده ست

این طرف شاید درفردای پیروزیش فراموش نکنه ولی ببخشه ولی شما فقط باید خشاباتون رو پرکنید قمه ها وقداره هاتون روتیزوتیز ترکنید وتاآخرین فشنگتون شلیک کنید وقلب ها ومغزهارو بشکافید وخون بریزید تاجایی که توانش رو دارید.

راه حل دیگه ای نمونده

نظر

• رستا
                عضو فعال
                • Jan 2018
                • 481

? متهمان قتل شهید عجمیان از جنایت خود می‌گویند

?محمدمهدی کرمی، متهم ردیف اول: با سنگ به سر شهید زدم و افتاد روی زمین. بعد یک نفر آمد و روی پهلوی شهید می‌پرید. من هم رفتم چند ضربه به وسط پای او و زانوهایش زدم. در این حین یک نفر (متهم دوم) آمد با چاقو سه چهار ضربه به شکم شهید زد. من هم پای او را گرفتم روی زمین کشیدم. بعد با پا چند ضربه به سر و گردن شهید زدم.

?وکیل متهم: باتوجه به اینکه موکلم صراحت در گفتار داشته و توبه کرده، تقاضای عفو و بخشش دارم!

?محمد حسینی، متهم ردیف دوم: من ناخواسته چند سنگ پرت کردم اما خداراشکر به شهید نخورد. آن‌جا چاقو را برداشته بودم که سر مزار پدر و مادرم را بکنم و گُل بکارم! من با چاقو بالای سر شهید رفتم و به اندازه دو بند انگشت فشار دادم و ضربه نزدم! از خانواده شهید می‌خواهم مرا ببخشند.

نظر

• رستا
                  عضو فعال
                  • Jan 2018
                  • 481

نظر

• رستا
                    عضو فعال
                    • Jan 2018
                    • 481

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post

ما دیگه از دوران متعاقد کردن همدیگه گذشتیم ایران وارد مرحله جدیدی شده این تلاشها بی فایده ست

این طرف شاید درفردای پیروزیش فراموش نکنه ولی ببخشه ولی شما فقط باید خشاباتون رو پرکنید قمه ها وقداره هاتون روتیزوتیز ترکنید وتاآخرین فشنگتون شلیک کنید وقلب ها ومغزهارو بشکافید وخون بریزید تاجایی که توانش رو دارید.

راه حل دیگه ای نمونده

درود
                    اشتباه همینه که چشم هامونو روی خبرهای متقاعد کننده ببندیم
                    این جوری میشه که جای حق و ناحق عوض میشه
                    این طرف هنوز پیروز نشده قمه ها و قداره ها رو تیز کرده و روی هر چی داعش سفید کرده و دست به جنایاتی زده که قلب هر انسان کافر آزاده ای هم حتی به درد میاد
                    وااای به حال به قول شما فردای پیروزیشان.....
                    به خاطر بستن گوش و چشم روی این اخبار واقعیه که اخبار فتوشاپی برای ما واقعی میشه و وارونه میشه این جنایات واضح

نظر

• bahramkhaliran
                      عضو جدید
                      • Sep 2020
                      • 812

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post

راه حل دیگه ای نمونده
                      سلام به بامبوی دوست داشتنی وعزیز!
                      داستان موسی وهارون ورفتن موسی به کوه طوروگوساله پرست شدن ملت موسی راشنیده اید!؟
                      وآمدن موسی ودستورکشیدن شمشیرها وقتل عام همدیگرراشنیده اید!؟
                      پس خواهشن بیاییدحسابمان رابا احدوواحد(خداوند)شفاف کنیم چون که اوحساب کتابمان رادقیق دارد!
                      پس نه من برای تورجزخوانی می کنم ونه توبرای من رجزخوانی کن!(درهرصورت بنده سعی می کنم مسلمان باشم)

نظر

• بامبو
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 467

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
                        سلام به بامبوی دوست داشتنی وعزیز!
                        داستان موسی وهارون ورفتن موسی به کوه طوروگوساله پرست شدن ملت موسی راشنیده اید!؟
                        وآمدن موسی ودستورکشیدن شمشیرها وقتل عام همدیگرراشنیده اید!؟
                        پس خواهشن بیاییدحسابمان رابا احدوواحد(خداوند)شفاف کنیم چون که اوحساب کتابمان رادقیق دارد!
                        پس نه من برای تورجزخوانی می کنم ونه توبرای من رجزخوانی کن!(درهرصورت بنده سعی می کنم مسلمان باشم)
                        درود وقت بخیر

من اهل رجز خوانی ومجادله نیستم اگر به خدای احدو واحد معتقید همون کفایت میکنه وباقی قضایا اعم از مسلمانی وسایر دکانی بیش نیست هرکسی دراین راه مختاره از هرطریقی

بنابراین با مسلمانی شما مشکلی ندارم واجازه هم ندارم که داشته باشم

ولی مسعله مشکل آفرین ودردبی درمان ما تحمیل زوری عقاید به بغل دستی مونه

ما مردمانی هستیم که قبل ازانقلاب 57هم زیستی مسالمت آمیز درکنارهمدیگه تجربه کردیم وباراولمون نیست

الخیروفی ماوقع

پایدارباشید

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3090

در جامعه‌ای که تحت استبداد بوده، و این تحت استبداد بودن زیادی طول کشیده، طرز حرف زدن مردم هم متناسب با فضای استبداد میشه. هیچ‌کس اون چیزی که واقعا در ذهنشه رو به زبان نمیاره.

این با دورویی تفاوت داره.

آدم دورو دو کاراکتر جدا از هم میسازه، یکی برای بیرون، و یکی برای درون. بنابراین با برنامه فریب، حرف میزنه. اما عموم مردم فقط با یک کاراکتر زندگی می‌کنند، و همون یک کاراکتر منظورش رو به زبان نمیاره، و پشت این برنامه‌ای در کار نیست. در همون لحظه‌ست، که منظورشون رو قورت میدن، یا خلافش رو به زبان میارن.

این رو وقتی میفهمی که مثل قفل صندوق بررسی‌شون کنی. شبیه فیلم‌های سینمایی که متخصص باز کردن قفل، از صدای کلیک داخلش میفهمه رمز چیه.
                          عوام استبدادزده، یاد گرفته که دائما مراقب موقعیت خودش باشه. برای چنین افرادی، حرف به خودی خود اهمیتی نداره، بلکه موقعیتی که بیان کردنش ایجاد می‌کنه اهمیت داره.

حرف ایکس را می‌زنم چون بیان حرف ایکس، موقعیت آ را برایم ایجاد می‌کند، و حرف ایگرگ را نمی‌زنم چون بیان حرف ایگرگ، موقعیت ب را برایم ایجاد می‌کند.‌
                          در واقع اول موقعیت رو انتخاب می‌کنه، سپس حرف متناسب با اون موقعیت رو. و این محاسبه درباره موقعیت‌ها، میتونه خیلی کلان باشه، و میتونه خیلی جزئی و محلی باشه، یعنی حتی در مقابل پسرخاله‌ش.

بنابراین هر نوع نظرخواهی در چنین جامعه‌ای، یا بیهوده‌ست، یا نیاز به مهندسی معکوس داره تا بشه ازش معنا استخراج کرد.

وقتی بپرسی نظرت درباره اعتصاب چیست، نظرش رو درباره اعتصاب بت تحویل نمیده، چون قبلش محاسبه کرده اگه بگه موافقه چه موقعیتی در برابرت پیدا می‌کنه، و اگه بگه مخالفه چه موقعیتی.

ممکنه بره جلوی یک نفر دیگه، و یه موقعیت دیگه رو انتخاب کنه. نه تنها در سیاست، و نه تنها حتی در عقاید مذهبی، بلکه حتی در مورد مسائل زندگی شخصی هم دائما درگیر و گرفتار این محاسباته.

کسی که میخواد در مبارزاتش افعی باشه نباید به نظرات توجهی کنه‌‌. وقتی بازی بهم خورد، وقتی زمین بازی عوض شد، وقتی ترکیب بازیگرها تغییر کردند، وقتی انگیزه‌ها به سمت دیگه‌ای هدایت شدند، بدون اینکه بحث و صحبتی صورت بگیره، همه نظرات آپدیت میشن.

Eric Notes@
                          آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2022/12/01, 13:14.

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1628

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                            https://uupload.ir/view/vid_20221130...3_718_e96.mp4/

? متهمان قتل شهید عجمیان از جنایت خود می‌گویند

?محمدمهدی کرمی، متهم ردیف اول: با سنگ به سر شهید زدم و افتاد روی زمین. بعد یک نفر آمد و روی پهلوی شهید می‌پرید. من هم رفتم چند ضربه به وسط پای او و زانوهایش زدم. در این حین یک نفر (متهم دوم) آمد با چاقو سه چهار ضربه به شکم شهید زد. من هم پای او را گرفتم روی زمین کشیدم. بعد با پا چند ضربه به سر و گردن شهید زدم.

?وکیل متهم: باتوجه به اینکه موکلم صراحت در گفتار داشته و توبه کرده، تقاضای عفو و بخشش دارم!

?محمد حسینی، متهم ردیف دوم: من ناخواسته چند سنگ پرت کردم اما خداراشکر به شهید نخورد. آن‌جا چاقو را برداشته بودم که سر مزار پدر و مادرم را بکنم و گُل بکارم! من با چاقو بالای سر شهید رفتم و به اندازه دو بند انگشت فشار دادم و ضربه نزدم! از خانواده شهید می‌خواهم مرا ببخشند.
                            حالا این عجمیان کی هست؟...چی شده؟ جریان چیه؟

نظر

• dornaa
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1468

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                              حالا این عجمیان کی هست؟...چی شده؟ جریان چیه؟
                              بگذارانقلاب زن زندگی ازادی بشه

بلائی که سرش اوردنند سر خودت وزن وبچه ات اوردنند

تازه دوزاریت میافته که...چی شده؟ جریان چیه؟ کی به کیه؟تاریکیه وووووو

انوقت هم دیگه خیلی دیره

نظر

• رستا
                                عضو فعال
                                • Jan 2018
                                • 481

? یا با ما هستید یا پنجر می‌شوید!

▪️پنجر کردن چرخ‌های کامیون راننده بی‌گناه، فقط به دلیل اینکه در جاده برای خانواده‌اش نان حلال کسب می‌کند! شعار این جماعت زن زندگی آزادی اما رفتارشان از داعشی‌ها بدتر است.

▪️اگر کامیون پنجر از جاده منحرف می‌شد یا با خودروی دیگری برخورد می‌کرد، گناه این مردم چیست؟! فقط زامبی‌ها اینطور رفتار می‌کنند!

▪️این جماعت سال‌ها #بدون_سند در رسانه‌های خارجی و دنباله‌های داخلی‌شان، ادعا می‌کردند که جمهوری اسلامی، مردم را با تهدید و ارعاب به راهپیمایی و پای صندوق رأی و دفاع از نظام می‌آورد! حالا هنوز دستشان به جایی بند نیست، با مخالفین خود این کار را می‌کنند وای به روزی که به جایی برسند.

نظر

در حال کار...
                                X