اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1468

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    دو طرف به هم فحش میدید یا مسایل مختلف مطرح می کنید که فایده نداره

سوال واحدی می پرسم 2 طرف پاسخ خودشان را بیان کنند

چنتا خونه اونطرف تر یک پیرزنی ساکن هست که خیلی پیره و منزل شیک و نوساز بزرگی داره بچه هاش هم امریکا و اروپا هستن چند وقت پیش شوهرش فوت کرد ولی بچه ها هیچکدوم سر نزدن کلا قوم و خویشی هم نداره

1-بنظرتون برم پخ پخ اش کنم و خونه را بردارم ؟
    2- واکنش همسایه ها چیه ؟ چرا ممکنه به پلیس زنگ بزنن و خودشون را در مسله ای که به اونا مربوط نیست دخالت بدن؟ چرا می خوان فضولی و تجسس کنن تو کار یکی دیگه ؟
    3- چرا جامعه از یکسو به کسی که 3 تا بچه داره خودروی نیم بها میده ، اما من که می خوام صاحب خونه بشم و همسر ببرم و 3 تا بچه تولید کنم مخالفت میکنه ؟

دو طرف به این 3 سوال پاسخ بدین تا عیارتون مشخص بشه
    (سعی کنید کوتاه در کمتر از 3 خط پاسخ بدین )
    1-اگر ازاین صنف هستی توخیابان بدون تفکربه اخرکارهمه چیز رو اتیش میزنند برو پخ پخ اش کن.

2-همسایه ها بعنوان هم محلی بایدحواسشون برای امنیت خودشون به دوروبرشون باشه این تجسس نیست

3-جامعه به اونکه3تابچه داره ماشین میده چون کمک کنه بهش که پله پله باتلاش خودش بالابره اما شما دیراومد زودمیخواهی بری پله اخربرای این مخالفت میکنند

نظر

• گنجشک
      ستاره‌دار(3)
      • Jun 2022
      • 1309

سوال چهارم زندگی در اجتماع

در تاپیک دیگری گفتیم که هرکسی در ابتدا کاملا آزاد هست آزادی کامل کامل کامل ولی خوب یک نفره ، و یک نفر قدرت و توانایی محدودی داره

تعداد زیادی یک نفره وجود داشت که با امیال و منفعت های کاملا شخصی اما با قدرت و توانایی محدود (مثلا یک تخت را می خوای بلند کنی یک نفره سخته ! اما 2 نفر با هم راحت بلندش می کنند و به کمرشون کمتر فشار میاد!!!)

این تک نفره ها تصمیم گرفتن تبدیل بشن به یک گروه تا قدرت و توانایی بیشتری پیدا کنند چون در حالت انفرادی محدود بودن و کاملا آزادانه انتخاب کردن که گروه باشن (گروه باشن یعنی چی ؟ یعنی دیگه قرار نیست به منفعت شخصی فکر کنند بلکه منفعت گروه در گرو خرد جمعی هست که مهم و اصل هست )

خوب حالا اگر قرار باشه عده ای از این جمع بنا بر خرد جمعی از بین برن مثلا کشته بشن یا گرسنگی بکشن یا با محدودیت هایی رو به رو بشن چی ؟ و خرد جمعی (منفعت جمع) تا کجا اجازه ورود داره ؟

فرضا اهالی یک ساختمان آپارتمان را در نظر بگیرید
      هدف خرد جمعی چیه ؟ اینه که ساختمان بیشتر طول عمر و استهلاک را داشته باشه (درسته ؟ )
      خرد جمعی چی میگه ؟
      میگه اگر همسایه تعداد فرزندان کمتری داشته باشن طول عمر ساختمون بیشتره
      مثلا کمتر از آسانسور استفاده میشه ( فکرشو بکن بچه بخواد هر روز یکبار بره مدرسه یکبار بخواد برگرده ) خود چفت و خشاب در کوچه یک طول عمری داره دیگه هرچی کمتر ازش استفاده بشه فنرش دیرتر مستهلک میشه !!! در نتیجه برآیند میشه اینکه فرزند بضرر ساختمون هست

و اهالی ساختمون بهتره که وازکتومی بشن تا بچه دار نشن تا فردا روز ساختمون مستهلک نشه و طول عمر بیشتری داشته باشه

4-سوال اینه که افراد گروه یا جامعه تا کجا به خرد جمعی اجازه ورود و دخالت در مسایل را میدن ؟
      5- نظرتون در مورد دبه کردن چیه ؟ مثلا وقتی سفره پهن هست همه بگیم به به من دوست دارم عضوی از گروه باشم ، موقع ظرف شستن که رسید دکمه delete account بزنی و بگی نه دیگه گروه بسه فقط منفعت شخصی و تغییر نگرش دادم

پاسخ؟

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8725

دو طرف به هم فحش میدید یا مسایل مختلف مطرح می کنید که فایده نداره

سوال واحدی می پرسم 2 طرف پاسخ خودشان را بیان کنند

چنتا خونه اونطرف تر یک پیرزنی ساکن هست که خیلی پیره و منزل شیک و نوساز بزرگی داره بچه هاش هم امریکا و اروپا هستن چند وقت پیش شوهرش فوت کرد ولی بچه ها هیچکدوم سر نزدن کلا قوم و خویشی هم نداره

1-بنظرتون برم پخ پخ اش کنم و خونه را بردارم ؟
        2- واکنش همسایه ها چیه ؟ چرا ممکنه به پلیس زنگ بزنن و خودشون را در مسله ای که به اونا مربوط نیست دخالت بدن؟ چرا می خوان فضولی و تجسس کنن تو کار یکی دیگه ؟
        3- چرا جامعه از یکسو به کسی که 3 تا بچه داره خودروی نیم بها میده ، اما من که می خوام صاحب خونه بشم و همسر ببرم و 3 تا بچه تولید کنم مخالفت میکنه ؟

دو طرف به این 3 سوال پاسخ بدین تا عیارتون مشخص بشه
        (سعی کنید کوتاه در کمتر از 3 خط پاسخ بدین )

تا بوده همین بوده.

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8725

در تاپیک دیگری گفتیم که هرکسی در ابتدا کاملا آزاد هست آزادی کامل کامل کامل ولی خوب یک نفره ، و یک نفر قدرت و توانایی محدودی داره

تعداد زیادی یک نفره وجود داشت که با امیال و منفعت های کاملا شخصی اما با قدرت و توانایی محدود (مثلا یک تخت را می خوای بلند کنی یک نفره سخته ! اما 2 نفر با هم راحت بلندش می کنند و به کمرشون کمتر فشار میاد!!!)

این تک نفره ها تصمیم گرفتن تبدیل بشن به یک گروه تا قدرت و توانایی بیشتری پیدا کنند چون در حالت انفرادی محدود بودن و کاملا آزادانه انتخاب کردن که گروه باشن (گروه باشن یعنی چی ؟ یعنی دیگه قرار نیست به منفعت شخصی فکر کنند بلکه منفعت گروه در گرو خرد جمعی هست که مهم و اصل هست )

خوب حالا اگر قرار باشه عده ای از این جمع بنا بر خرد جمعی از بین برن مثلا کشته بشن یا گرسنگی بکشن یا با محدودیت هایی رو به رو بشن چی ؟ و خرد جمعی (منفعت جمع) تا کجا اجازه ورود داره ؟

هدف خرد جمعی چیه ؟ اینه که ساختمان بیشتر طول عمر و استهلاک را داشته باشه (درسته ؟ )
          خرد جمعی چی میگه ؟
          مثلا کمتر از آسانسور استفاده میشه ( فکرشو بکن بچه بخواد هر روز یکبار بره مدرسه یکبار بخواد برگرده ) خود چفت و خشاب در کوچه یک طول عمری داره دیگه هرچی کمتر ازش استفاده بشه فنرش دیرتر مستهلک میشه !!! در نتیجه برآیند میشه اینکه فرزند بضرر ساختمون هست

و اهالی ساختمون بهتره که وازکتومی بشن تا بچه دار نشن تا فردا روز ساختمون مستهلک نشه و طول عمر بیشتری داشته باشه

4-سوال اینه که افراد گروه یا جامعه تا کجا به خرد جمعی اجازه ورود و دخالت در مسایل را میدن ؟
          5- نظرتون در مورد دبه کردن چیه ؟ مثلا وقتی سفره پهن هست همه بگیم به به من دوست دارم عضوی از گروه باشم ، موقع ظرف شستن که رسید دکمه delete account بزنی و بگی نه دیگه گروه بسه فقط منفعت شخصی و تغییر نگرش دادم

پاسخ؟

دقیقاً دست گذاشتی روی بزرگترین ضعفمون

تنبلی بی مسئولیتی و رندی، عامیانه اش میشه گ....

یعنی اگر امت حاضر میشدند رایگان و مجانی خدماتی هر چند ناچیز انجام دهند خیلی چیزها میتونست تغییر کند و تاثیرپذیر شود.

یاد رفتار تماشاچی های ژاپنی افتادم که قبل از ترک کردن استادیوم..............

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
            ستاره‌دار(1)
            • Sep 2020
            • 2057

خرد جمعی چی میگه ؟

پاسخ؟
            خان
            روانشناسی
            بستگی داره
            قدیمیا بچه دوست بودند
            خودشون دوزار واسه پدر بدبخت ارزش نداشتن
            خیال میکنن باید کسی باشه تابوتشون رو بلند کنه و سر قبرشون زاری
            ولی همه میدونیم تمامش الکی وخیاله
            طرف 85 سالشه پاش لب گوره باور نداره دو دستی مال رو چسبیده
            اما جوابت خان
            زهرچه رنگ تعلق پذیرد ازاد باش
            ارامشی وجودت میگیره که نپرس
            بقیش همش کشکه
            نرنج ونرجان
            ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 2057

کنجشکخان پریدی
              ما جوابتو دادیم تو رفتی....
              ای بابا
              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1712

خرد جمعی چی میگه ؟

پاسخ؟
                من شخصا میگم هر کس تو جامعه باید ازادی کامل داشته باشه از هر لحاظ به شرطیکه و تا جاییکه که موجب ضرر و زیان کس دیگه ای نشه چه جانی و مالی باشه یا ...
                حالا شما که سر این موضوعات واردی بفرما این نظر بنده رو نقد کن ببینیم نقطه قوت و ضعفش کجاست تشکر

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1712

الان این قشر مذهبی فکر میکنن معترضین دنبال اینن نزارن این قشر مثلا به نماز جماعتشون برسن یا امثال اینها ولی نمیدونن امثال من اصلا سر سوزنی برامون مهم نیست اینا چه فکری میکنن و چیکار مکنن منتها وقتی میبینیم که طرز تفکر این جماعت از سر تا پای مملکت رو به گند کشیده و ریشه تمام بدبختیهامونه و به اسم اسلام هر کاری میخوان میکنن و کلی از بودجه مملکت خرج چه چیزهایی که نمیشه خب واکنش نشون میدیم والا به من نوعی چه مربوط که یه نفر فکر میکنه پیغمبر با الاغ رفته تا عرش یا موارد از این قبیل
                  من شخصا میخوام جامعه اول سکولار باشه ودوم قدرت دست یه قشر خاص نباشه با یه تفکر خاص..... ازادی از هر نوعش باشه تا نظرات مختلف بتونن کنار هم باشن و قدرت اظهار داشته باشن
                  بعدش میرسیم به انتصابات نخبگان و...که بحثش خیلی خیلی مفصل میشه

نظر

• همسفر
                    عضو عادی
                    • Jan 2022
                    • 280

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                    سلام وعرض ادب و احترام

جسارت بنده را هر دو بزرگوار با درایت ببخشید

هر دو اشتباه کردید

جناب همسفر را بیش از یک دهه در فاروم ها میشناسم ایشون اهل توهین و فحاشی نیستند ولی عملکردشان در حال حاضر برخلاف شخصیت بزرگوارشون است !!! نباید با اعتراضات مخالفتی میکردند چون اعتراض حق مردم است و با توجه به وضعیت اسفناک فعلی هر گونه مخالفت با اعتراضات مردمی بهیچوجهی قابل قبول نیست

عده ای به اعتراضات ساختارشکنانه استناد میکنند!!! که جای بسی تأسف داره چون ما ساختار درستی در کشور نداریم و اگر داشتیم این وضعیت فعلی بوجود نمی آمد

فک کنم بهتر باشه هر دو شما بزرگوار اون نوشته های قبلیتونو نادیده بگیرید و اگر امکان ویرایش داشته باشه اصلاح فرمایید

سپاس
                    سلام بر جناب طیب گرامی

اولاً بنده یادم نمیاد جایی یا تو پستی گفته باشم با اعتراض مخالفم که شما حرف تو دهن بنده گذاشتید که همسفر نباید با اعتراض مخالفت میکرد!
                    دوماً صد البته بنده از 99% افراد این فروم نسبت به بسیاری از سوء مدیریت ها و مفاسد اتفاق افتاده طی سالهای اخیر در این مملکت بیشتر معترض و منتقد نباشم قطعا کمتر نیستم.
                    کما اینکه در پست ما قبل همین مطلب نیز خیلی شفاف و روشن نسبت به وجود سوء مدیریت و فساد که اون رو منشاء تمامی اعتراضات سریالی چند سال اخیر بوده تاکید کردم و باز از اون روشن تر با ذکر ضرب المثل انتهای مطلب خودم موجز و مختصر بین اعتراض و اغتشاش و برادر کشی تفاوت قائل شدم.

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post
                    در مورد اتفاقات اخیر هم ضمن تایید و اعتراف به سوء مدیریت و فساد در بسیاری از مراکز و سازمانها که خود دلیل اصلی گرانی ها و نارضایتی ها هست که موجب سوء استفاده بیگانگان از این اعتراضات شد هم فقط به این ضرب المثل قدیمی اکتفا میکنم...

تغاری بشکنه ماستی بریزه جهان گردد بکام کاسه لیسان...
                    مشکل بنده بیشتر با اون عده معدود افراطی زامبی صفت هست که برای ایجاد ناامنی و قتل و غارت و برادر کشی چشم به دهان امثال اینتر نشنال ها و بی بی سی ها و منو تو ها دوختن و فقط خود و هم پالگی های معدود خودشون رو ملت فرض کردن و تو این توهم خودشون غرق شدن وسر سوزنی عقل خودشون رو بکار نمیبندن که هیچ کدوم از این ها نمیخوان سر به تن هیچ ایرانی وطن دوستی باشه چه موافق چه مخالف و اگر روزی جای پایی بگیرن روی جنایت های منافقینن خلق رو هم سفید خواهند کرد...
                    امیر مومنان (ع) فرمود : نعمتان مجهولتان الصحت و الامان.. دو نغمت هستند که قدر و ارزش آنها دانسته نخواهد شد مگر هنگامی که از انسان گرفته شود سلامتی و امنیت
                    با تمام کاستی ها و نواقص و مفاسد و سوء مدیریتها ووو حداقل هنوز نیمچه امنیتی برای خانواده و عزیزان همه وجود داره که نباید اجازه بدیم با تحریک رسانه های معاندی که بدخواهی اونها برای این کلت و کشور اظهر من الشمس هست از بین بره...
                    جالبه بسیاری از افرادی که تا دیروز همه اونها که میرفتن حج یا عتبات رو متهم به عرب پرستی یا ریختن پول مفت به جیب عرب ها می کردن الان چشم و کوش خودشون رو دربست اجاره دادن به شبکه های مغرض و لجن پراکنی که برای همه ثابت شده ساخته و پرداخته و مزد بگیر کثیف ترین اعراب یعنی بن سلمان عرب هست! که اون بلا رو سر امثال خاشقچی آورد و یکجا بیش از 80 جوان و نوجوان شیعه رو گردن زد اما همین آمریکا و اروپای مدعی دموکراسی و حقوق بشر ککشون هم نگزید! به جز چند تا ژست زودگذر وقتی آب ها از آسیاب افتاد بخاطر منافع نفتی و غیره بغلش کردن و اصلا به روی نامبارک مزور و دوروی خود هم نیاوردن که این همان بن سلمان قاتل هست ...و صد البته عرب! اما اینجا همان ضد عرب های مخالف حج و زیارت ووو گوش به دهان و چشم به رسانه ساخته پرداخته همین جانی و دشمن قسم خورده ایران و ایرانی دوختن و به نام اعتراضات دارن خشونت و قتل و غارت هم وطن های خودشون رو تبلیغ و تشویق می کنن غافل از اینکه ممکنه روزی همین اتفاقات دامن خود و خانواده های خودشون رو هم بگیره...

قطعا اینجا گرانی هست، فساد هست دزدی هست، سوء مدیریت هست و حق اعتراض مسالمت جویانه هم باید باشهه اما نه با قتل و غارت هرج و مرج و ووو صف این دوتا از هم باید جدا بشه حرف و عرض بنده همینه
                    از اونطرف نمیشه که ما همه این کمبودها و گرانی ها و مشکلات رو ببینیم اما چشم خودمون رو روی تاثیر 43 سال تحریم ها و توطئه های شدید دشمنان قسم خورده این ملت و جنگ هایی که به کشور تحمیل شد ببندیم و به خود تحقیری که با تمام امکانات آنهم از سوی افراد و رسانه هایی که ذهن و فکر جوانان ما رو زیر رکبار اخبار تحریف شده با مخلوط کردن راست و دروغ و شاخ و برگ دادن به اتفاقات توسط رسانه هایی که کوس رسوایی خودشان با نقض حقوق بشر و نژادپرستی یا چشم بستن روی خشونت و فحشا و سرکوب معترضان بدست پلیس یا محدودیت مطبوعات در خصوص پرداختن به صهیونیست و هولوکاست در آمریکا و اروپای مدعی مهد دموکراسی به زمین افتاده رو نبینیم ولی شاهد باشیم همین مدعیان دروغین و مغرض خیرخواه ما هستند که کوچکترین بهانه و مشکلی را در کشور برای ایجاد هرج و مرج به پیراهن عثمان تبدیل کنن و عده ای جاهل و خود فروخته هم بنام آزادی و اعتراض اما در عمل بشکل اغتشاش و خون ریزی آب به آسیاب اونها بریزن...

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1309

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                      من شخصا میگم هر کس تو جامعه باید ازادی کامل داشته باشه از هر لحاظ به شرطیکه و تا جاییکه که موجب ضرر و زیان کس دیگه ای نشه چه جانی و مالی باشه یا ...
                      حالا شما که سر این موضوعات واردی بفرما این نظر بنده رو نقد کن ببینیم نقطه قوت و ضعفش کجاست تشکر
                      درود

ببینید آزادی را واگذار می کنید تا زندگی در جمع را بدست بیارید

شاید ازدواج مثال حداقلی خوبی باشه شما قبلش آزادی (زندگی فردی داری ) منفعت شخصی خودتو در نظر می گیری اما وقتی ازدواج کردی دیگه منفعت شخصی خودتو حق نداری! در نظر بگیری
                      وظیفه داری مثلا آشپزی کنی حتی اگر متنفر باشی از آشپزی
                      مجبوری سرماه خرجی بیاری تو خونه نمی تونی بی تفاوت باشی ولو منفعت شخصیت در این نباشه
                      قانون چی ؟ قانون اینه که کیفیت زندگی خانوادگی بهتر بشه ، ولو مثلا کیفیت زندگی فردیت کمتر بشه مثلا مجبور بشی بعد از ظهر از تفریحت بزنی بری اسنپ برای پیشرفت خانواده و ضرر خودت !

شاید حتی قدرت بدنی بالاتری از همسر و فرزندات داشته باشی ولی پخ پخ اشون نمی کنی چون زندگی خانوادگی را به تنهایی و زندگی فردی ترجیح میدی ولو اینکه اسنپ کار کنی که پسندت نیست

=================

دبه کردن!

ببینید من شما و بقیه همه جامعه نیاز داریم به چیزی مثلا فرض کنید پزشک ، با هم دیگه فکر کردیم به این نتیجه رسیدیم که پول بذاریم رو هم مالیات بدیم و تعدادی دانشگاه پزشکی همراه با اسانید مربوطه بیاریم حقوق بدیم که برامون تولید پزشک کنند
                      بنوعی حق مالکیت داریم بر دانش نفرات محصل پزشکی

چرا اینکار را می کنیم ؟ احمق هسیم هزینه کنیم برای شخص دیگری که اونم پاشه مهاجرت کنه بره ؟ بگه ما که رفتیم اروپا .. لق بقیه

نه ما پول دادیم که حتی اگر جنگ شد شهاب سنگ اومد زامبیا حمله کردن اینا باشن بمونن کار کنن (حالا شرایط اصلا افتضاح ) قول و قراری بود

شخصی استخدام ارتش بشه تو زمان صلح حقوق بگیره جنگ که شد بگه خداحافظ دیگه صرف نمیکنه برام !!!!
                      دبه کردن خوب نیست دبه نکنیم

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3050

سلام بر جناب طیب گرامی

اولاً بنده یادم نمیاد جایی یا تو پستی گفته باشم با اعتراض مخالفم که شما حرف تو دهن بنده گذاشتید که همسفر نباید با اعتراض مخالفت میکرد!
                        دوماً صد البته بنده از 99% افراد این فروم نسبت به بسیاری از سوء مدیریت ها و مفاسد اتفاق افتاده طی سالهای اخیر در این مملکت بیشتر معترض و منتقد نباشم قطعا کمتر نیستم.
                        کما اینکه در پست ما قبل همین مطلب نیز خیلی شفاف و روشن نسبت به وجود سوء مدیریت و فساد که اون رو منشاء تمامی اعتراضات سریالی چند سال اخیر بوده تاکید کردم و باز از اون روشن تر با ذکر ضرب المثل انتهای مطلب خودم موجز و مختصر بین اعتراض و اغتشاش و برادر کشی تفاوت قائل شدم.

مشکل بنده بیشتر با اون عده معدود افراطی زامبی صفت هست که برای ایجاد ناامنی و قتل و غارت و برادر کشی چشم به دهان امثال اینتر نشنال ها و بی بی سی ها و منو تو ها دوختن و فقط خود و هم پالگی های معدود خودشون رو ملت فرض کردن و تو این توهم خودشون غرق شدن وسر سوزنی عقل خودشون رو بکار نمیبندن که هیچ کدوم از این ها نمیخوان سر به تن هیچ ایرانی وطن دوستی باشه چه موافق چه مخالف و اگر روزی جای پایی بگیرن روی جنایت های منافقینن خلق رو هم سفید خواهند کرد...
                        امیر مومنان (ع) فرمود : نعمتان مجهولتان الصحت و الامان.. دو نغمت هستند که قدر و ارزش آنها دانسته نخواهد شد مگر هنگامی که از انسان گرفته شود سلامتی و امنیت
                        با تمام کاستی ها و نواقص و مفاسد و سوء مدیریتها ووو حداقل هنوز نیمچه امنیتی برای خانواده و عزیزان همه وجود داره که نباید اجازه بدیم با تحریک رسانه های معاندی که بدخواهی اونها برای این کلت و کشور اظهر من الشمس هست از بین بره...
                        جالبه بسیاری از افرادی که تا دیروز همه اونها که میرفتن حج یا عتبات رو متهم به عرب پرستی یا ریختن پول مفت به جیب عرب ها می کردن الان چشم و کوش خودشون رو دربست اجاره دادن به شبکه های مغرض و لجن پراکنی که برای همه ثابت شده ساخته و پرداخته و مزد بگیر کثیف ترین اعراب یعنی بن سلمان عرب هست! که اون بلا رو سر امثال خاشقچی آورد و یکجا بیش از 80 جوان و نوجوان شیعه رو گردن زد اما همین آمریکا و اروپای مدعی دموکراسی و حقوق بشر ککشون هم نگزید! به جز چند تا ژست زودگذر وقتی آب ها از آسیاب افتاد بخاطر منافع نفتی و غیره بغلش کردن و اصلا به روی نامبارک مزور و دوروی خود هم نیاوردن که این همان بن سلمان قاتل هست ...و صد البته عرب! اما اینجا همان ضد عرب های مخالف حج و زیارت ووو گوش به دهان و چشم به رسانه ساخته پرداخته همین جانی و دشمن قسم خورده ایران و ایرانی دوختن و به نام اعتراضات دارن خشونت و قتل و غارت هم وطن های خودشون رو تبلیغ و تشویق می کنن غافل از اینکه ممکنه روزی همین اتفاقات دامن خود و خانواده های خودشون رو هم بگیره...

قطعا اینجا گرانی هست، فساد هست دزدی هست، سوء مدیریت هست و حق اعتراض مسالمت جویانه هم باید باشهه اما نه با قتل و غارت هرج و مرج و ووو صف این دوتا از هم باید جدا بشه حرف و عرض بنده همینه
                        از اونطرف نمیشه که ما همه این کمبودها و گرانی ها و مشکلات رو ببینیم اما چشم خودمون رو روی تاثیر 43 سال تحریم ها و توطئه های شدید دشمنان قسم خورده این ملت و جنگ هایی که به کشور تحمیل شد ببندیم و به خود تحقیری که با تمام امکانات آنهم از سوی افراد و رسانه هایی که ذهن و فکر جوانان ما رو زیر رکبار اخبار تحریف شده با مخلوط کردن راست و دروغ و شاخ و برگ دادن به اتفاقات توسط رسانه هایی که کوس رسوایی خودشان با نقض حقوق بشر و نژادپرستی یا چشم بستن روی خشونت و فحشا و سرکوب معترضان بدست پلیس یا محدودیت مطبوعات در خصوص پرداختن به صهیونیست و هولوکاست در آمریکا و اروپای مدعی مهد دموکراسی به زمین افتاده رو نبینیم ولی شاهد باشیم همین مدعیان دروغین و مغرض خیرخواه ما هستند که کوچکترین بهانه و مشکلی را در کشور برای ایجاد هرج و مرج به پیراهن عثمان تبدیل کنن و عده ای جاهل و خود فروخته هم بنام آزادی و اعتراض اما در عمل بشکل اغتشاش و خون ریزی آب به آسیاب اونها بریزن...

عرض ادب

جناب همسفر گرامی

مردم در قبال جنگ و تحریم واکنش نشان داده اند در هشت سال جنگ دفاع مقدس همین مردم عزیزانشونو فرستادند تا این کشور و مردم آسیب نبینند ودر قبال تحریم از اولش هم اعتراضی نکرده اند ولی در قبال این همه نجابت چی شده ؟! آیا کوچکترین اقدام علیه فاسدین انجام داده اند و حتی زمانیکه بعضی از خودی هاشون در این رابطه خواستند اقدامی انجام دهند نذاشتن و گفتن کش ندهید !!!

آیا این حق مردم است که فرزندانشان را به جبهه فرستادند حالا با چشمانشون ببینند این حجم فساد در کشور باشه ولی اقدامی انجام نشه چون فاسد از خودی هاشون هستند وحالا بجای مبارزه با فساد و دزدی ها وووو اعتراض مردم را سرکوب کنند و عزیزانشونو که در دانشگاه ها هستند چنان سرکوب شوند که حمله مغول روسفید بشه حتی به خوابگاه ها هم رحم نمیکنن
                        صد حیف
                        چرا سران قدرت مقدار دارایی هاشونو اعلام نمیکنن و حتی اعلام دارایی های مسئولین از جانب مردم جرم محسوب میشه ؟؟!!!

چرا پول و ثروت برای خودشون هست ولی عده ای از مردم باید از سطل آشغال ها ارتزاق کنند این در کدام دین است ?

واما شما دوست گرامی بهتر میدونید که صاحبان قدرت هیچگونه حقی برای اعتراض مردم قائل نیستند حتی بر دهان ها چسب زده بشه و صرفا در خیابان ها پلاکارد دستشون بگیرند و از وضعیت فعلی گلایه هم بکنند نه اجازه میدهند و نه کسی از اریکه قدرت اهمیتی میده ?

پس راهی که میمونه چیه ؟?

درد خیلی زیاد است حیف

معترضین را جاهل خطاب نکنید اینا همین مردمی هستند از جان عزیزانشون در جبهه ها گذشتند تا کشور آسیب نبیند و ندید ولی بزرگترین آسیب را همین سرکوبگران اعتراضات به مردم و کشور وارد کردند
                        از اطاله کلام پوزش میطلبم

ارادت
                        آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2022/12/05, 21:52.

نظر

• TARGET
                          عضو فعال
                          • Nov 2014
                          • 2282

سلام بر جناب طیب گرامی

بیخیال …… عرب خوب و بد������
                          عرب کثیف و تمیز������
                          مرحوم مغفور پورن باز جورج فلوید������
                          مسوول اختلاسگر ولی خوب و با ایمان
                          آخرین ویرایش توسط TARGET؛ 2022/12/05, 22:15.

نظر

• pournikdast
                            ستاره‌دار(2)
                            • Oct 2020
                            • 525

سلام و عرض ادب...
                            نیاز تعلق به فرد و گروه و کشور و نیاز به خودمختاری و ازادی هر دو از نیازهای اساسی انسان هستند و قرار نیست هیچکدام جای یکدیگر را بگیرند...
                            ............................
                            از عوامل اصلی رشد اقتصادی کشورها روابط گسترده و ازاد بالخص با قدرتمندان جهان و جذب سرمایه و تکنولوژیهای برتر است که این روابط در ایران تحت سیطره ی ایدئولوژیهای غیرکاربردی و مطلق نگری حاکمان کم سواد، رفاه و رشد مردم را هدف گرفته است...
                            نمونه معاصر خوبی از یارکشی صحیح و اولویت منافع ملی وضعیت متفاوت دو کره شمالی و جنوبی با منابع، مردم، موقعیت جغرافیایی و پتانسیلهای مشابه است...
                            یکی در صدر جدول اقتصادی که به ابرقدرتها صادرات وسیع میکند و دیگری برای تامین سوخت دست به دامان فضولات مردم است؟!

نظر

• vion
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 825

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                              سلام و عرض ادب...
                              نیاز تعلق به فرد و گروه و کشور و نیاز به خودمختاری و ازادی هر دو از نیازهای اساسی انسان هستند و قرار نیست هیچکدام جای یکدیگر را بگیرند...
                              ............................
                              از عوامل اصلی رشد اقتصادی کشورها روابط گسترده و ازاد بالخص با قدرتمندان جهان و جذب سرمایه و تکنولوژیهای برتر است که این روابط در ایران تحت سیطره ی ایدئولوژیهای غیرکاربردی و مطلق نگری حاکمان کم سواد، رفاه و رشد مردم را هدف گرفته است...
                              نمونه معاصر خوبی از یارکشی صحیح و اولویت منافع ملی وضعیت متفاوت دو کره شمالی و جنوبی با منابع، مردم، موقعیت جغرافیایی و پتانسیلهای مشابه است...
                              یکی در صدر جدول اقتصادی که به ابرقدرتها صادرات وسیع میکند و دیگری برای تامین سوخت دست به دامان فضولات مردم است؟!
                              درود جناب اقای دکتر
                              چه شباهتی بین ما و کره شمالی مشاهده کردین؟
                              ایا در برابر زیاده خواهی غرب تسلیم بشیم و مانندقرار داد کنسرسیوم سال ۱۳۳۳ ، پنجاه درص عایدی نفت را مفت و مسلم به کشور های غربی واگذار کنیم و با دلارهای نفتی رفاه کاذب بیاریم ...را میپسندین..یا ان که شجاعانه و مدبرانه در برابرشون بایستیم و رفاه کاذب نفتی را فراموش کنیم و تولید محور بشیم و نو اوری ها داشته باشیم و صادر کننده غیر نفتی بشیم.....کدوم شون بهتره؟
                              میدونم فورا میگین اینا شعاره...حتی به نظرم در حد شعار هم زیباست.
                              در ۴۴ سال گذشته ده سال درگیر جنگ بودیم.تنها از ۶۸ تا ۸۰ تحریم نداشتیم..که اون هم در سال ۷۳ طرح داماتو اومد..که فکر میکنم اون زمان احتمالا دبیرستان را تموم نکرده بودین..
                              ازسال ۸۰ به این سو به باور نیو کان ها که در رویای دست یابی به همه منابع نفت و گاز جهان هستند محور شرارت شدیم و باقی داستان ها که بهتر مبدانید
                              در همه این سالها رشد کشور متوقف نشد.
                              هسته ای شدیم و تولید کننده فولاد و برخی خدمات فنی ومهندسی و...صادر کننده برق و گاز و...سد ساختیم و نیروگاه ساختیم و فاضلاب مدرن شهری..مترو و اتوبان...تلفن ثابت و همراه را به سرتاسر کشور گسترش دادیم...دورترین روستاهمون هر خونه ای چند تا تحصیل کرده داره و روستا ها عموما اسفالت هستند و اب لوله کشی و برق دارند و خانه بهداشت و....
                              و صد البته باید خیلی خبلی خیلی خبلی بیشتر کار کنیم و اشتغال دایم ایجاد کنیم و رفاه بیشتر....و چک سفید نه به شرق میدهیم و نه به غرب...
                              و همه اینها در زمانی اتفاق افتاد که شدید ترین تحریم ها را تحمل کردیم..
                              این روزا سیاست مد شده..خیلی هم مد شده..
                              یادمه از ۲۰ سال پیش از انقلاب تا حدود ۱۰ سال پس از اتقلاب جنبش چپ و مارکسییت مد شده بود..هر کس شعار تند تر میداد و ...محبوب تر بود..تفنگ چی های امریکای لاتین ایده ال جوان های ما بودن..
                              اگر سیاست گذار اسیر این مدها شده بود امروز البانی بودیم..
                              سیاست عرصه ممکن هاست...عرصه خرد و دور اندیشی و ژرف نگری..
                              هوشیار باشیم اسیر ایسم ها و خاصه فمنیسم این روزها نشیم
                              و صد البته نو زایی و اصلاح و دگر دیسی را اسیر جزمیت و کوته بینی نکنیم...

ارادت

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1712

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                                درود جناب اقای دکتر
                                چه شباهتی بین ما و کره شمالی مشاهده کردین؟
                                ایا در برابر زیاده خواهی غرب تسلیم بشیم و مانندقرار داد کنسرسیوم سال ۱۳۳۳ ، پنجاه درص عایدی نفت را مفت و مسلم به کشور های غربی واگذار کنیم و با دلارهای نفتی رفاه کاذب بیاریم ...را میپسندین..یا ان که شجاعانه و مدبرانه در برابرشون بایستیم و رفاه کاذب نفتی را فراموش کنیم و تولید محور بشیم و نو اوری ها داشته باشیم و صادر کننده غیر نفتی بشیم.....کدوم شون بهتره؟
                                میدونم فورا میگین اینا شعاره...حتی به نظرم در حد شعار هم زیباست.
                                در ۴۴ سال گذشته ده سال درگیر جنگ بودیم.تنها از ۶۸ تا ۸۰ تحریم نداشتیم..که اون هم در سال ۷۳ طرح داماتو اومد..که فکر میکنم اون زمان احتمالا دبیرستان را تموم نکرده بودین..
                                ازسال ۸۰ به این سو به باور نیو کان ها که در رویای دست یابی به همه منابع نفت و گاز جهان هستند محور شرارت شدیم و باقی داستان ها که بهتر مبدانید
                                در همه این سالها رشد کشور متوقف نشد.
                                هسته ای شدیم و تولید کننده فولاد و برخی خدمات فنی ومهندسی و...صادر کننده برق و گاز و...سد ساختیم و نیروگاه ساختیم و فاضلاب مدرن شهری..مترو و اتوبان...تلفن ثابت و همراه را به سرتاسر کشور گسترش دادیم...دورترین روستاهمون هر خونه ای چند تا تحصیل کرده داره و روستا ها عموما اسفالت هستند و اب لوله کشی و برق دارند و خانه بهداشت و....
                                و صد البته باید خیلی خبلی خیلی خبلی بیشتر کار کنیم و اشتغال دایم ایجاد کنیم و رفاه بیشتر....و چک سفید نه به شرق میدهیم و نه به غرب...
                                و همه اینها در زمانی اتفاق افتاد که شدید ترین تحریم ها را تحمل کردیم..
                                این روزا سیاست مد شده..خیلی هم مد شده..
                                یادمه از ۲۰ سال پیش از انقلاب تا حدود ۱۰ سال پس از اتقلاب جنبش چپ و مارکسییت مد شده بود..هر کس شعار تند تر میداد و ...محبوب تر بود..تفنگ چی های امریکای لاتین ایده ال جوان های ما بودن..
                                اگر سیاست گذار اسیر این مدها شده بود امروز البانی بودیم..
                                سیاست عرصه ممکن هاست...عرصه خرد و دور اندیشی و ژرف نگری..
                                هوشیار باشیم اسیر ایسم ها و خاصه فمنیسم این روزها نشیم
                                و صد البته نو زایی و اصلاح و دگر دیسی را اسیر جزمیت و کوته بینی نکنیم...

ارادت
                                الان مگر غیر از اینه با ۳۰ درصد تخفیف هم نفت رو نمیخرن ازتون
                                همونایی که میگفتن صادرات نفت ۲.۵ برابر شده به خاطر تحریم پول نتونستن واریز کنن به حساب اوپک !!!!
                                مگه کره جنوبی الان مستعمره هست یا هند یا مالزی یا هنگ کنگ و سنگاپور؟؟!!!!
                                رفاه کاذب؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                سرمایه گذاریهایی که کشورهای عربی کردن خارج از کشور و تو این کشورا سرمایه ای که اومده رو جمهوری اسلامی نمیتونه به تومن تبدیل کنه مرد حسابی ...تو رویا هم نمیتونید ببینید ...تو کشور خودمون چندتا شرکت غذایی مال عرباس؟؟
                                واقعا ادم حیرت میکنه از طرز فکر و نوع دیدگاه این عرزشی جماعت

نظر

در حال کار...
                                X