اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1471

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    در هر صورت مسیر مشخص است.

فروپاشی روسیه و برجام و توافق و توهمات دیگر هم دور از تصور است.

دلار 52 را میبیند و دولت حقوق پرسنلش را تامین میکند.

سپس دلار آرام میگیرد و تا 40-37 تثبیت میشود.

بعد آز آن بورس را میترکونند و جیب سهامداران را میزنند برای تامین بودجه شان.

نقشه واضح است.

نمیدونم چرا اینقدر نق میزنیم.

الان زنهای خانه دار هم سکه شون را خریدند و هم خودرو اسم نویسی کردند.
    چه بسا ملک خریدند.

ما نشستیم و منتظر ورود پول هستیم.

در صورتی که برعکس پول خارج میشود از بورس و شاهد عرضه اولیه انتخاب های سنگین وزن هستیم.

شما نگران امت نباشید.

امت ماشاالله در فروشگاه ها هستند. همه فروشگاه ها و مراکز خرید قل قله.

ما در واقع نگران امت نیستیم بلکه نگران خودمان هستیم که بد جا موندیم.

بده بد.

با قسمت نمیشه جنگید.

به صحرای کربلا هم نزنیم که برجام میشه و توافق و یا اکراین چه زری زده و یا آمریکا داره میاد و روسیه فرو میپاچه.

الان چه بسا یک زن خانه دار و یا یک دانشجوی ترم یک از خیلی از تریدرهای قدر بازار موفقتر عمل کرده باشند.

به موقع هم نقد میکنند و میاییند گین نهایی را در این بازار میگیرند.
    بدون این که تکنیکال و فاندمنتال بلد باشند میاییند در کفترین قیمت وارد بازار میشوند که همه ما انگشت به دهان بمانیم !!

خداوکیلی کجای دنیا میتونید اینطوری گین بگیرید از بازارهای مختلف.

اگر کسی بتونه هم از دلار هم از سکه و هم از خودرو و چه بسا ملک و مسکن گین بگیره تا الانش و سال اینده از بورس

نه تنها از تورم جلوتره بلکه فراتر از تورم عمل کرده.

باور نداری از درنا بپرس.

بیخود نیست درنا عاشق اینجاست.
    گالی جون

رفتم توبنگاه قرارداد اجاره بنویسم

بنگاهی گفت تخفیف بده مردم ندارند

گفتم مردم ندارند؟

پس سکه 27میلیونی ودلار50هزاری 207 میلیاردی رو کیا میخرند

ازشرمندگی و خجالت سرش رو انداخت پایین و لال شد

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2780

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
      گالی جون

گفتم مردم ندارند؟

خوب شما هم اگر میدیدی طرف نداره و اوضاعش خوب نیست تخفیف می‌دادی...عجب...همه سکه و دلار و ۲۰۷ دارند؟؟؟
      در این روزها بیشتر به فکر همدیگه باشیم

نظر

• dornaa
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1471

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        خوب شما هم اگر میدیدی طرف نداره و اوضاعش خوب نیست تخفیف می‌دادی...عجب...همه سکه و دلار و ۲۰۷ دارند؟؟؟
        در این روزها بیشتر به فکر همدیگه باشیم
        تخفیف بیشتر از این

4 سال پیش همین واحد رو دادم ماهی 3میلیون باشمیلیون دوتا سکه میشد خرید

الان میگم 12 میلیون یک نیم سکه هم نمیدند

کجای کاری شما

با توجه به قرارداد 4 سال پیش این واحد باید اجارش 50میلیون باشه نه 12 میلیون

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1319

تخفیف بیشتر از این

4 سال پیش همین واحد رو دادم ماهی 3میلیون باشمیلیون دوتا سکه میشد خرید

الان میگم 12 میلیون یک نیم سکه هم نمیدند

کجای کاری شما

با توجه به قرارداد 4 سال پیش این واحد باید اجارش 50میلیون باشه نه 12 میلیون

اگر بجای کسب مال حلال و نون کارگری و حقوق اندکی که به اندازه تورم رشد نداشته میرفت یاغی میشد چهارتا مالک رو پخ پخ می کرد می تونست 50 تومن هم بده !!!

وقتی کار حلال میکنه و نداره چیکار کنه ؟ بره دزدی کنه یا قتل و غارت ؟

آدم زنده معیشت می خواد !
          آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2023/02/18, 15:47.

نظر

• Madeiniran
            Banned
            • Dec 2022
            • 390

گالی جون

گفتم مردم ندارند؟

این دفعه رفتی بنگاه بگو خونه رو فقط به کسانی اجاره میدم که سکه و ۲۰۷ و دلار خریده باشن !
            یه خانواده میان خونه شما رو اجاره کنن تعداد بچه ها و سر و وضع و شغل و ... نشون میده در چه حدی هستند مجانی که قرار نیست بدی اما تا جایی که امکان داره و مقداری ارزان تر از نرخ منطقه اجاره دادن حس خوبی به خود آدم منتقل میکنه مثلا خیلیا دیدم یکی دو تا اجاره اول رو از تازه عروس و دامادها نمیگیرن
            از آدم ها فقط یه اسم و یاد باقی میماند طرف ۲۰ سال ۳۰ سال قبل یه جایی اجاره نشین بوده میگه صاحبخونه عجب آدم خوبی بود اگه زنده باشه میگه سلامت باشه اگه مرده میگه روحش شاد
            دین و مذهب که کم رنگ‌ شده ولی حس و انرژی خوب و اخلاق و انسانیت وفلان و بیسار که هست
            البته مقصر حکومته یعنی که چی یه نفر دو سه تا خونه داره اجاره داده یه جوری باید از مالک ها مالیات بگیره که کلا بیخیال خونه اجاره دادن بشن و بفروشن بیان سهام بخرن /.:biggrinsmiley.:/
            از نظر من که مسخره است یه نفر کارگر تولیدی بیشتر حقوقش رو بیاره بده به صاحبخونه ش که معمولا بیکار یا بازنشسته هستند یا ملک خریدن برای سرمایه گذاری و اجاره دادن
            آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2023/02/18, 17:10.

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4720

بدبختی اینه که این فتنه ها تا ابد ادامه داره و هیچوقت تمامی نداره !!!!

فتنه گوشت - فتنه شیرخشک - فتنه روغن نباتی - فتنه آب - فتنه دلار - فتنه گرانی - فتنه اقتصادی - فتنه سیاسی - فتنه دینی - فتنه قومی .......... خلاصه هر جا کم آوردید یک فتنه جلوش بگذارید مشکل حل میشه !!!!

آقا قبول
              ، آقای رئیسی قول بدهید 6 سال دیگه مشکلات حل میشه مردم قبول می کنند !!! اما به یک شرط !!! اگر نتوانستید مشکلات را حل کنید خودتان و وزرا و کل خانواده هاتون را بریزند تو اقیانوس بدون قایق و کشتی !! جایی که کوسه هم داشته باشه !!!

بعد یک سوال برامون پیش اومده !!!! این کشورهای کافر که فتنه ندارند تکلیقشان چیه ؟؟؟

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
                این دفعه رفتی بنگاه بگو خونه رو فقط به کسانی اجاره میدم که سکه و ۲۰۷ و دلار خریده باشن !
                یه خانواده میان خونه شما رو اجاره کنن تعداد بچه ها و سر و وضع و شغل و ... نشون میده در چه حدی هستند مجانی که قرار نیست بدی اما تا جایی که امکان داره و مقداری ارزان تر از نرخ منطقه اجاره دادن حس خوبی به خود آدم منتقل میکنه مثلا خیلیا دیدم یکی دو تا اجاره اول رو از تازه عروس و دامادها نمیگیرن
                از آدم ها فقط یه اسم و یاد باقی میماند طرف ۲۰ سال ۳۰ سال قبل یه جایی اجاره نشین بوده میگه صاحبخونه عجب آدم خوبی بود اگه زنده باشه میگه سلامت باشه اگه مرده میگه روحش شاد
                دین و مذهب که کم رنگ‌ شده ولی حس و انرژی خوب و اخلاق و انسانیت وفلان و بیسار که هست
                البته مقصر حکومته یعنی که چی یه نفر دو سه تا خونه داره اجاره داده یه جوری باید از مالک ها مالیات بگیره که کلا بیخیال خونه اجاره دادن بشن و بفروشن بیان سهام بخرن /.:biggrinsmiley.:/
                از نظر من که مسخره است یه نفر کارگر تولیدی بیشتر حقوقش رو بیاره بده به صاحبخونه ش که معمولا بیکار یا بازنشسته هستند یا ملک خریدن برای سرمایه گذاری و اجاره دادن
                این حکومت بی‌کفایت عرضه نداره از خونه‌های خالی مالیات بگیره (چون هرچی خونه خالیه دست ارباب‌هاشونه) بعد بیاد از صاحب‌خونه‌ها مالیات بگیره؟!
                خیلی از همین صاحب‌خونه‌ها، اجاره خونه ای که میگیرن، خرج امور روزمره زندگیشون میشه و اگه اجاره نرسه، زندگیشون لنگ میمونه. اینطور نیست که مثل فیلم و سریال‌های دهه شصت، همه ی صاحب خونه‌ها سیبیل کلفت و چاقالو و عوضی باشن!!

نظر

• Madeiniran
                  Banned
                  • Dec 2022
                  • 390

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                  این حکومت بی‌کفایت عرضه نداره از خونه‌های خالی مالیات بگیره (چون هرچی خونه خالیه دست ارباب‌هاشونه) بعد بیاد از صاحب‌خونه‌ها مالیات بگیره؟!
                  خیلی از همین صاحب‌خونه‌ها، اجاره خونه ای که میگیرن، خرج امور روزمره زندگیشون میشه و اگه اجاره نرسه، زندگیشون لنگ میمونه. اینطور نیست که مثل فیلم و سریال‌های دهه شصت، همه ی صاحب خونه‌ها سیبیل کلفت و چاقالو و عوضی باشن!!
                  فکر کنم معمولا کسی که تو خرج زندگیش لنگه خونه دوم و خونه سوم نداره
                  به هر حال قانون مالیات بر درآمد اجاره ملک هست که ۵۰ میلیون درآمد ۱۵ درصد مالیات از ۱۰۰ به بالا ۲۵ درصد و ... فکر کنم در تهران تا ۱۵۰ متر بقیه جاها تا ۲۰۰ متر معافیت داره که یعنی هیچی

ریشه خرابه /.:biggrinsmiley.:/
                  این همه املاک قولنامه ای این همه زمین کشاورزی بدون سند
                  ملت تو روستاها خودشون کاغذی بهم فروختن ده دست چرخیده اصلا نمیشه فهمید طرف چی داره چی نداره
                  یا قانون مسخره سرقفلی
                  آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2023/02/18, 19:25.

نظر

• Bikhabar
                    ستاره‌دار(22)
                    • Sep 2020
                    • 1190

فکر کنم معمولا کسی که تو خرج زندگیش لنگه خونه دوم و خونه سوم نداره
                    به هر حال قانون مالیات بر درآمد اجاره ملک هست که ۵۰ میلیون درآمد ۱۵ درصد مالیات از ۱۰۰ به بالا ۲۵ درصد و ... فکر کنم در تهران تا ۱۵۰ متر بقیه جاها تا ۲۰۰ متر معافیت داره که یعنی هیچی

ریشه خرابه /.:biggrinsmiley.:/
                    این همه املاک قولنامه ای این همه زمین کشاورزی بدون سند
                    ملت تو روستاها خودشون کاغذی بهم فروختن ده دست چرخیده اصلا نمیشه فهمید طرف چی داره چی نداره
                    استاندارد زندگی آدم ها با هم متفاوته، اگه کسی یه عمر با حداقل شرایط زندگی کرده شاید بتونه با همون شرایط کنار بیاد ولی کسیکه یه عمر تو ناز و نعمت بوده، استانداردهای زندگیش بر همون اساس تعریف میشه و اصولا نمیخواد تغییری توی اون ایجاد بشه.
                    این همه ساختمان ها و زمین های بزرگ و درندشت تو تهران خالی افتاده، بعد شما گیر دادی به زمین کشاورزی؟! خدایا توبه! خب همین حرف ها رو میزنی بهت میگم سایبری دیگه، عزیز من!

نظر

• Madeiniran
                      Banned
                      • Dec 2022
                      • 390

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                      استاندارد زندگی آدم ها با هم متفاوته، اگه کسی یه عمر با حداقل شرایط زندگی کرده شاید بتونه با همون شرایط کنار بیاد ولی کسیکه یه عمر تو ناز و نعمت بوده، استانداردهای زندگیش بر همون اساس تعریف میشه و اصولا نمیخواد تغییری توی اون ایجاد بشه.
                      این همه ساختمان ها و زمین های بزرگ و درندشت تو تهران خالی افتاده، بعد شما گیر دادی به زمین کشاورزی؟! خدایا توبه! خب همین حرف ها رو میزنی بهت میگم سایبری دیگه، عزیز من!
                      زمین خالی یا ساختمان خالی چه ربطی به بحث مالیات بر اجاره داره ؟
                      سایبری و اینا هم میگی گفتم که آره سایبری هستم پول گرفتم اومدم اینجا شما رو تحت تاثیر قرار بدم که نری انقلاب کنی والا دیگه چی بگم بحث مالیات بر اجاره س اومدی میگی سایبری منم مجبورم بگم تو درست میگی
                      چند بار با هم بحث کردیم و قابل احترام هستی برام ، نگاهت با من فرق داره همین ، من همه چیز را سیاه نمیبینم انقلاب رو مفید نمیدونم زمان شاه هم بودم همین رو میگفتم حالا شما بگو سایبری و ساندیس خور
                      اگه شما میگی تنها راه در این مملکت هر ۵۰ سال انقلاب هست که در طول تاریخ اتفاق افتاده و حکومت و دوره های کوتاه کوتاه خب بفرمایید انجام بدید
                      دموکراسی که نظر همه تامین بشه هم در دوره معاصر غیر ممکن میدونم خب نظر من اینه گناه که نکردم نظره دیگه
                      رفیق عزیز مگه جامعه بخواد حرکتی کنه به حرف و نظر من توجه میکنه که میام چهار خط یه چیزی میاد به ذهنم مینویسم و میرم
                      آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2023/02/18, 20:17.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                        اگر بجای کسب مال حلال و نون کارگری و حقوق اندکی که به اندازه تورم رشد نداشته میرفت یاغی میشد چهارتا مالک رو پخ پخ می کرد می تونست 50 تومن هم بده !!!

وقتی کار حلال میکنه و نداره چیکار کنه ؟ بره دزدی کنه یا قتل و غارت ؟

آدم زنده معیشت می خواد !
                        آخه فقط نوک دماغ رو باید دید و به امنیت جامعه و حتی به امنیت خود هم نباید فکر کرد !!!!

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2780

سایبری و اینا هم میگی گفتم که آره سایبری هستم پول گرفتم اومدم اینجا شما رو تحت تاثیر قرار بدم که نری انقلاب کنی ! والا دیگه چی بگم بحث مالیات بر اجاره س اومدی میگی سایبری منم مجبورم بگم تو درست میگی
                          چند بار با هم بحث کردیم و قابل احترام هستی برام ، نگاهت با من فرق داره همین ، من همه چیز را سیاه نمیبینم انقلاب رو مفید نمیدونم زمان شاه هم بودم همین رو میگفتم حالا شما بگو سایبری و ساندیس خور
                          اگه شما میگی تنها راه در این مملکت هر ۵۰ سال انقلاب هست که در طول تاریخ اتفاق افتاده و حکومت و دوره های کوتاه کوتاه خب بفرمایید انجام بدید
                          رفیق عزیز مگه جامعه بخواد حرکتی کنه به حرف و نظر من و شما توجه میکنه
                          درود
                          اینکه انقلاب مفید هست یا نه یک بحث هست...اینکه داریم به سمت انقلاب میریم یک بحث دیگه
                          وقتی حکومت هیچگونه روزنه ای برای اصلاح امور نمیگذاره...مخالف رو به رسمیت نمیشناسه...اقلیتی بعنوان خودی رو ساپورت مالی می‌کنه و بقیه مردم که ناخودی هستند را خیر...این وضعیت نمیتونه پایدار باشه....در مورد زمان شاه هم که گفتید...اتفاقا از یک جایی به بعد شاه فضا رو باز کرد...حالا حداقل برای یکسری از طیف ها و گروهها...شاه یکسری رفرم های اقتصادی و اجتماعی میداد..بنظرم اون موقع نباید انقلاب میشد....جامعه وحکومت کشش یک تغییر عمیق همسو رو داشتند....اما الان به هیچ وجه حکومت در هیچ زمینه ای کوتاه نمیاد..روندی که بنده دارم میبینم ...داریم به سمت یک انقلاب میریم...اما آیا انقلاب ایده آل هست؟؟؟خیر نیست...اصلاحات بنیادی بهترین چیزه ..اما نمی‌گذارند و راه اصلاح رو سد کردند..پس قطعا بسمت انقلاب میریم

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1190

سایبری و اینا هم میگی گفتم که آره سایبری هستم پول گرفتم اومدم اینجا شما رو تحت تاثیر قرار بدم که نری انقلاب کنی ! والا دیگه چی بگم بحث مالیات بر اجاره س اومدی میگی سایبری منم مجبورم بگم تو درست میگی
                            رفیق عزیز مگه جامعه بخواد حرکتی کنه به حرف و نظر من توجه میکنه که میام چهار خط یه چیزی میاد به ذهنم مینویسم و میرم
                            با منطق شما اونیکه خونه و ساختمون و زمین و ... ول کرده به امان خدا، برای گرفتن مالیات واجب تره و شکمش سیرتره یا اونیکه خونه اش رو اجاره داده؟ (ربطش اینه، اکی؟)
                            تا وقتی هم که کسی نتیجه گیری های شاخدار و منطق دم دار داشته باشه، از نظر من میشه سایبری. مخالف باشه، خیلی هم عالی ولی وقتی کسی همه اش دنبال اینه که هر بحثی رو به سمت دیگه ای سوق بده، قصه اش فرق میکنه.
                            من دقیقا برعکس شما، زمان شاه هم انقلاب رو مفید میدونستم (البته اون موقع نبودم! ولی از نظر من انقلاب 57 مشکلی نداشته و خیلی هم عالی) مشکل تو انقلاب نبود، مشکل بعد از انقلاب بود، اینکه عموم مردم از لحاظ سواد در سطح پایینی بودند و متوجه نبودند که دارند از چه کسی پیروی می کنند و دنباله رو چه افرادی هستند.
                            من بیشتر از شما از انقلاب بدم میاد ولی این همه ظلم و کثافت و خباثت و به قول کاربر manmehdiam، این عبارات جان مطلب رو ادا نمیکنه، ببینی و بازم حمایت کنی، الحق که ای ولله داره بابا!!
                            جامعه تشکیل شده از تک تک ما آدم ها، جامعه خود ماییم، چیز جدایی از ما نیست، پس بله حرف و نظر من و شما حتما مهمه.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

فیلم| اهتزار پرچم اوکراین در اصفهان هنگام مسابقه با زنیت روسیه
                              هواداران تیم سپاهان در اقدامی خبرساز در حاشیه دیدار تدارکاتی تیمشان با زنیت پرچم اوکراین را در دست گرفتند.

نظر

• Madeiniran
                                Banned
                                • Dec 2022
                                • 390

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                                درود
                                اینکه انقلاب مفید هست یا نه یک بحث هست...اینکه داریم به سمت انقلاب میریم یک بحث دیگه
                                وقتی حکومت هیچگونه روزنه ای برای اصلاح امور نمیگذاره...مخالف رو به رسمیت نمیشناسه...اقلیتی بعنوان خودی رو ساپورت مالی می‌کنه و بقیه مردم که ناخودی هستند را خیر...این وضعیت نمیتونه پایدار باشه....در مورد زمان شاه هم که گفتید...اتفاقا از یک جایی به بعد شاه فضا رو باز کرد...حالا حداقل برای یکسری از طیف ها و گروهها...شاه یکسری رفرم های اقتصادی و اجتماعی میداد..بنظرم اون موقع نباید انقلاب میشد....جامعه وحکومت کشش یک تغییر عمیق همسو رو داشتند....اما الان به هیچ وجه حکومت در هیچ زمینه ای کوتاه نمیاد..روندی که بنده دارم میبینم ...داریم به سمت یک انقلاب میریم...اما آیا انقلاب ایده آل هست؟؟؟خیر نیست...اصلاحات بنیادی بهترین چیزه ..اما نمی‌گذارند و راه اصلاح رو سد کردند..پس قطعا بسمت انقلاب میریم
                                با احترام ، مخلصیم قطعا که ... هیچ چیز مطلقی در این دنیا وجود نداره
                                آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2023/02/18, 21:19.

نظر

در حال کار...
                                X