اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3125

    #5551
    پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

    در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    طرف میخواد بد و بیراه بگه به من ترکی مینویسه ناظر همین سایت نفهمه/.:biggrinsmiley.:/(البته اون قدر از عرزشیا تو فجازی فحش خوردم که اگه 48 ساعت کسی مثل رادیو فحش بهم بده یک صدم اونا هم نمیشهB-) )

    بعد میخواد جلوی حکومت هم واسته با این سطح از شهامت/:.yead.:/(هر چند که یقین دارم چاقو دسته خودشو نمیبره)

    البته من که تو حرف نمیمونمB-)

    مثلا اون جمله اول ترکی من هم صنعت ایهام داشت در حد صائب تبریزی:D
    درود
    دیروز میخواستم بگم که الان دشمنان دوست نما بهت حمله میکنن! منصرف شدم

    شاعر میفرماید: یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
    قطعا که یار نیست!! ولی دشمن در خانه و ما دنبال ارتش سایبری نظام مقدس هستیم.
    راه دور نرو همین اطراف هستند دشمنان دوست نما.
    حالا جرمت چیه؟ اسم صاحبشون رو آوردی! همین.

    نظر

    • afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

      #5552
      پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

      استالين پسر ناز مامان !


      ✍️مهدی تدینی


      مادر استالین شبیه همۀ مادران دنیا بود. پسرش را مانند همۀ مادران دنیا دوست داشت و دربارۀ پسرش می‌گفت:«پسری نمونه است. آرزو می‌کنم هر مادری پسری مانند او داشته باشد.»


      اما اگر در جهان ده نفر دیگر مانند پسر او وجود داشت، احتمالاً نسل بشر منقرض می‌شد. نامش کِتِوان گِلادزه بود، زنی دردکشیده که زندگی سختی داشت و تنها چیزی که زندگی برایش گذاشته بود، همان پسر نمونه بود.


      کِتِوان در نوجوانی خانه‌های مردم را تمیز می‌کرد تا پولی درآورد. با مردی کفاش ازدواج کرد. چند سالی زندگی خوب و نسبتاً متمولی داشتند. سه پسر به دنیا آورد. دو پسر اول مردند و فقط یوسف (همان استالین) برایش ماند.
      شوهرش به زودی به الکل اعتیاد پیدا کرد و یوسف و مادرش را مرتب کتک می‌زد تا اینکه یک روز بی‌خبر گذاشت و رفت، و مادر دوباره با تمیز کردن خانۀ مردم خرج زندگی را درمی‌آورد.


      می‌خواست این تک‌پسرش روحانی شود. اما روحانی‌ستیزترین فرمانروای قرن بیستم شد. البته برای مادرش پسری دلسوز ماند.


      وقتی پس از انقلاب روسیه استالین به کادر رهبری کشور رسید، مصادف بود با حملۀ روسیه به گرجستان. مادر را به قصری منتقل کرد و اتاقی در اختیارش گذاشت.
      از ۱۹۲۷ که استالین قدرت را در شوروی قبضه کرد، همواره چند نگهبان از مادرش در تفلیس مراقبت می‌کردند.
      اما وقتی مادر در ۱۹۳۷ در تنهایی درگذشت، استالین برای خاکسپاری نرفت.


      آن روزها درگیر دسیسه‌ای شریرانه بود تا پاکسازی بزرگی به راه اندازد، قربانی اول هم توخاچفسکی بود، ژنرال بلندپایه و محبوب روس.


      برای اینکه بگویم این «پسر نمونه» در روزهای مرگ مادر دست در چه کاری داشت، باید به هانا آرنت رجوع کنیم.آرنت در جلد سوم کتاب «عناصر و خاستگاه‌های حاکمیت توتالیتر»، جمله‌ای تکان‌دهنده دربارۀ استالین دارد که می‌توان روزها به آن اندیشید و بر خود لرزید. می‌گوید:


      *«جنگی که رایش سوم [یعنی هیتلر] با همۀ ابزارهای جنایتکارانه علیه اتحاد شوروی به پیش برد، همچنان قربانیان بسیار کم‌تری بر جا گذاشت تا «جنگی» که استالین در دهۀ ۱۹۳۰ علیه کشور خود به راه انداخت.»*


      جمله را دوباره و سه‌باره بخوانید و به خاطر بسپارید.
      پیش‌تر در نوشتاری به جمله‌ای از ارنست نولته، دیگر اندیشمند آلمانی، در این باره اشاره کرده‌ام که در کنایۀ تکان‌دهندۀ مشابهی می‌گوید،


      *استالین بزرگ‌ترین رهبر کمونیست‌های جهان بود و هیتلر بزرگ‌ترین دشمن کمونیست‌های جهان، اما استالین کمونیست‌های بسیار بیش‌تری را کشت تا هیتلر!*


      و باز باید جملۀ تکان‌دهندۀ دیگری، این بار از الکساندر سولژنیتسین، نویسندۀ پرآوازۀ روس اشاره کنم که با کتاب «مجمع‌الجزایر گولاگ» دوزخ هولناک شوروی را بر جهانیان برملا می‌کند.
      او در همین کتاب می‌نویسد:
      *««این آدم‏ها که ۲۴ سال خوشبختی کمونیستی را به جان چشیده‏ اند، در ۱۹۴۱ چیزی می‏دانستند که هیچ‏کس در جهان نمی‏دانست: می‏دانستند که در کل سیارۀ زمین و در کل تاریخ رژیمی خبیث‏تر، خونخوارتر و همزمان هوشمندتر از رژیم بولشویستی که خود را شوروی می‏نامد وجود ندارد؛ می‏دانستند که نه به لحاظ نابودگری و توان پایداری و نه به لحاظ هدف‏گذاری رادیکال و تمامیت‏خواهی مطلق و یکپارچه، هیچ رژیم زمینی دیگری با آن همسنگ نیست، حتی رژیم بچه‌‏مدرسه‏‌ایِ هیتلر...»*


      سولژنیتسین هیتلر را در برابر استالین «بچه‌مدرسه‌ای» می‌نامد. اما داستان چیست؟ مسئله چیزی است که در همان جملۀ آرنت بیان شد.
      آرنت شرح می‌دهد رژیم‌های توتالیتر چگونه در کشور خود مانند فاتحانی بیگانه رفتار می‌کنند و اتفاقاً اوج قساوت را در کشور خود و علیه ملت خود بروز می‌دهند.
      آرنت می‌نویسد:


      *«حاکم توتالیتر مانند فاتحی بیگانه به گنج‌ها و ثروت‌های کشور خود تنها به منزلۀ منبع غارت می‌نگرد که به او امکان می‌دهد برنامه‌های جنبش برای فتح جهان را به پیش راند.*


      *او فقط به همین متعهد است و این یعنی هیچ ملت، مردم و سرزمینی این بهره‌کشی چپاولگرانۀ نظام‌مند را پایانی نمی‌نهد. این فرایند هیچ درجۀ اشباعی نمی‌شناسد، زیرا در اصل می‌تواند به حدی نامتناهی استمرار یابد.*


      *بنابراین حاکم توتالیتر از فاتح بیگانه بدتر است؛ به گونه‌ای است که انگار از هیچ‌جا نیامده است و کارهای چپاولگرانه و تجاوزگرانه‎اش در نهایت به سود هیچ‌کس نیست...*


      *در این میان کشوری که... میهن دیکتاتور توتالیتر است، حتی وضع ناگوارتری دارد تا مناطقی که به تصرف او درآمده است، زیرا هیچ‌ جای دیگر بی‌رحمی سرکوبگری نمی‌تواند چنین ابعاد نظام‌مند و مؤثری به خود گیرد.»*

      نظر

      • afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

        #5553
        پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

        اگر مادرها رهبر بودند??

        ای کاش یک قانونی وجود داشت که در همه ی دنیا مادرها رهبر باشند! چون مادرها حواسشان به همه‌چیز هست. به بچه‌ها، بزرگ‌ترها، مهمان‌ها، همسایه‌ها، رسم و رسوم، عیدها، عیدی‌ها، ماهیانه‌ی رفتگر حتی دخل و خرج تا اخر ماه! ای کاش یک قانونی وجود داشت که در کل دنیا مادرها رهبر شوند... مادرها که رهبر باشند آب در دل کسی تکان نمیخورد! مادرها نمی‌گذارند دلی بگیرد... اگر بگیرد هم نازکِشی میکنند که زود رفع و رجوع شود! مادرها، از سهم خودشان می‌گذرند، که کسی گرسنه نماند، گرسنه نخوابد. مادرها مثل نخ تسبیحند. همه را به هم وصل میکنند. خوابشان از همه دیرتر است، بیداریشان از همه زودتر.
        مادرها از دعوا، خون و جنگ از مرگ بیزاند... اگر یک قانونی بود که مادرها در کل دنیا رهبر بودند، نمیگذاشتند خون از دماغ کسی بیاید... بالاخر مادر میفهمد داغ چیست؟ بچه ای یتیم شود یعنی چه؟ کشته شود یعنی چه؟
        رهبرها که مادر باشند، پولی کنار می‌گذارند برای جهیزیه‌ی دخترها
        دامادی پسرها
        نو کردن اثاث و پرده‌ها
        نمی‌گذارند حیف شود و برود پای هله‌هوله؟ تیر و ترقه؟
        مادرها دنبال خوبی هستند...دنبال پاکی...شادی... مصاحبه های خبریشان برای امر خیر است...
        قراری اگر بگذارد برای امر خیر است
        بندی اگر ببندد برای رخت‌هاست
        آتشی به‌پا کند برای آش است
        آشی بپزد بهانه است
        برای دورهمی
        چیزی ببافند
        از فکر بلندشان است برای روزهای سرد
        از رهبری مادرهاست که
        گلدان‌ها شادابند، شیشه‌ها براق
        خانه بوی زندگی می‌دهد
        همه چیز سر جای خودش است...
        اگر قانون دنیا این بود که مادرها رهبر باشند، کل دنیا گل دار میشد...قانونها عوض میشد.... میشد از ایالت همسایه زردچوبه قرض گرفت...تعارفی برای کشور بغلی کوفته میبردند... به هم دلداری میدادند... پیرهن های رنگی تابستانه میبردند تا فلان قاره از عزا دربیاید... زنگ میزدند به فلان خِطّه که ببینند چرا چند روز است صدای بچه هایشان نمی آید؟ دنیا پر از قابهای عکس بود.. پر از عطر شمعدانی .. قهرشان قهر نبود...آشتی شان همیشگی بود... اگه مادرها در همه جا همه کاره بودند.

        نظر

        • afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

          #5554
          پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

          نظر

          • afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

            #5555
            پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

            در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post


            فیک نیوز رسانه داخلی در مورد تماس تلفنی مکرون و رییسی

            نظر

            • bahramkhaliran
              عضو جدید
              • Sep 2020
              • 812

              #5556
              پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

              سلام
              کدام عاقل شرکتهای ویران شده راکه غیرازنیروهای هزینه سازچیزدیگری ندارندمی گویدشرکت!؟

              نظر

              • M.DALAHOO
                ستاره‌دار (2)
                • Apr 2022
                • 630

                #5557
                پاسخ : جــــو بــــازار

                در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                خداروشکر تازه نفسید
                اونقدر از این حرفا می‌شنوید که حالتون بهم میخوره
                خیلی از پشیمونهای سال های پیش خودکشی کردن از فرط شادی پشیمونی
                ببخشید، فکر کنم شاید شما بدنیا نیامده بودی که من مدیر شرکتهای بزرگی مثل کفش ملی ( ایراوانی بزرگ) و کفش اطمینان هژبر یزدانی چوبدار، و.................. که بخاطر حفانیت با مرحوم حاج طرخانی که نماینده امام در هییت سرپرستی اموال هژبر بود خدمت امام رفتیم و به امام عرض کردم که شما در خصوص علت مصادره اموال هژبر اشتباه کرده اید و.....چون ایشون بهایی نبوده ونیست چرا که بهایی روی صخره مسجد درست میکند!؟ و ایشان بمن فرمودتد یعنی شما معتقدی که اموال ایشان نباید مصادره شود، که عرض کردم چرا ولی نه به این علت، اموال ایشان بایستی باستناد بند 1 قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران مصادره شود. که بعد ایشان به شوخی فرمودند که خب حالا بمن بگو چرا همه میگفتند ایشان بهایی هستند، که عرض کردم جون دوست دکتر ایادی پژشک مخصوص شاه بود و بهایی و ایشان پای هژبر چوبدار را به در بار باز کرد و امام مرحوم احمد آقا را خواستند و فرمودند این آقا راست میگوید ببین چی میخواهد براش بنویس که به قول ایشان مرتکب.....نشوم و من به مرحوم احمد آقا گفتم به سازمان صنایع ملی ایران بنویس که اموال هژبر باید براساس بند 1 قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران مصادره شود و حکم قبلی باطل است. ضمنآ هژبر در رآس لیست بود چون تنها کسی بود که اموالش به دستور شخص امام مصادره شده بود. قبل انقلاب هم که در یک شرکت انگلیسی اینترنشنال بنام ولکام کار میکردم و بورس بازی را هم از خیابان سعدی شروع کردم.
                آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/12, 11:18.

                نظر

                • M.DALAHOO
                  ستاره‌دار (2)
                  • Apr 2022
                  • 630

                  #5558
                  پاسخ : جــــو بــــازار

                  در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                  یک مکانیک می شناسم در زمان خودش جزء تاپ ترین های زمان خودش بود. اما اونقدر باهوش بود که متوجه شد حکومت خائن داره چه بلایی سر متخصصان کشور میاره جمع کرد رفت بنگاه زد. همونجا هم تاپ شد.
                  مشکل از مردم نیست. همه مردم هم تنبل و بیسواد و بی هنر نیستند. حکم بر ویرانی ایران بوده هرکس هم خلافش رفتار کرده و کار درست انجام داده زیر دست پای امت همیشه در گله له شده
                  همین مکانیک اگر بره امریکا باندازه سه نفر استاد دانشگاه پول در میاره. من یک روز رفتم یک تعمیرگاه دیدم دکتری فیزیکشو زده دیوار ، سیوال کردم ، ایشون آن اطلاعات را بمن داد. البته بیشتر از مکانیک آرایشگر خیلی در آمد داره. ما خودمون سر همدیگرو اصلاح میکرذیم چون پول آرایشگاه نداشتیم. یک روز یکی از استادای من که رفت و آمد خانوادگی با هم داشتیم رفته بود آرایشگاه و خیلی بد اصلاح کرده بودند و خانمش گفت برو آنجاییکه ایشون میره که من خندیدمو گفتم ما خودمون میزنم، گفت خوب دفعه دیگه سر شوهر منو اصلاح کن . گفتم باشه.
                  آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/12, 12:54.

                  نظر

                  • علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2772

                    #5559
                    پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                    عاقبت مشهورترین خائن به آذربایجان/ حکومتی که یک سال بیشتر دوام نیاورد
                    عاقبت مشهورترین خائن به آذربایجان/ حکومتی که یک سال بیشتر دوام نیاورد
                    فارس نوشت: «جعفر پیشه‌وری» در برهه‌ای از تاریخ آذربایجان که به یک خائن درجه یک نیاز بود ناگهان پیدایش شد و کرد آن کاری را که هیچ ایرانی عاقلی نمی‌کند؛ می‌خواست آذربایجان را از ایران جدا کند. عاقبتش چه شد؟

                    سال ۱۳۲۴ شمسی که جنگ جهانی دوم تازه تمام شده بود و ایران در اشغال نیروهای شوروی و انگلیس بود یک دستوری رسید به «میر جعفر باقراُف» که رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان شوروی بود و ماجرا این‌گونه بود: «در میانه تابستان سال ۱۳۲۴ خورشیدی، سران جمهوری آذربایجانِ شوروی به دستور شخص استالین ملزم شدند که خیلی زود دست به کار شوند و در ایران، کسانی را پیدا کنند تا برایشان حزبی با نام فرقه دموکرات آذربایجان تأسیس کنند و جدایی‌طلبی را تبلیغ کنند».

                    این وسط یک «جعفر پیشه‌وری» بود که سرش داغ بود و گیج و گول افکار خودش بود و نمی‌دانست دنیا دست کی است و اینجا کجاست. همین جعفرخان پرید وسط و فرقه را تأسیس کرد و این هم نمونه‌ای از وضعیت روحی و روانی وی که از نامه‌اش هویداست: «پدر عزیز و مهربان میرجعفر باقراُف [رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان شوروی]. خلق آذربایجان جنوبی [منظورش آذربایجان ایران و ترک‌زبانان شمال غربی ایران است] که جزء لاینفک آذربایجان است، مانند همه خلق‌های جهان، چشم امید خود را به خلق بزرگ شوروی و دولت شوروی دوخته‌ است». بعد هم برپایی «حکومت ملی آذربایجان» را به پایتختی تبریز اعلام کرد و این حکومت، اردبیل و ارومیه و مرند و سلماس و زنجان را هم شامل می‌شد و اسکناس و اسناد رسمی مخصوص خودشان هم داشتند و بساطی برپا بود در سراسر شمال غرب ایران.

                    حکومت جعفرخان یک سال بیشتر دوام نیاورد چون مردم آذربایجان از جدایی از ایران حمایت نمی‌کردند و ارتش شوروی یا همان «رفیق بزرگ» جعفرخان هم بعد از زد و بند با حکومت نوپای پهلوی دوم از ایران خارج شد و معلوم است چه شد؛ از همان شوروی به جعفرخان گفتند بازی تمام شد و پیشه‌وری و رفقایش فرار کردند به باکو پیش باقراُف یعنی همان پدر مهربان! باقراُف هم حق دوستی را ادا کرد و به این آدم گیج و گول فهماند که باید در مجموع در زندگی حواسش را بیشتر جمع می‌کرد و ماجرا این‌طوری شد: «برخی از رهبران فرقه که به اتحاد جماهیر شوروی رفته بودند به جاسوسی متهم شدند و به اردوگاه‌های کار فرستاده شدند. پیشه‌وری نیز در یک تصادف که آن را عمدی می‌دانند، کشته شد. به‌دلیل اختلافات و مشاجره لفظی پیشه‌وری و میرجعفر باقراُف، همان‌موقع این احتمال قوی مطرح شد که باقراُف در این حادثه دست داشته ‌است».

                    وی در ۱۱ ماه جون ۱۹۴۷ دیده از جهان فروبست

                    نظر

                    • علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2772

                      #5560
                      پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                      وی در ۲۱ آذر ۱۳۲۴ در مقاله‌ای در روزنامه آژیر با عنوان “چرا سید ضیاءالدین طباطبایی را خائن ایران می‌دانیم؟ آیا سران ایلات و عشار مردمان میهن‌پرستی هستند؟ ” می‌نویسد:

                      «ایران باید یک دولت مستقل ملی به تمام معنا داشته باشد و سعی بکند طایفه بازی و ایل بازی را از بین ببرد. تمام افراد ملت را در زیر یک بیرق و یک قانون تمرکز بدهد. هر کسی بر خلاف این رفتار بکند خائن است. مردان میهن‌پرست هرگز به تضعیف کشور خود اقدام نمی‌کنند و هیچ وقت راضی نمی‌شوند بر خلاف قوانین کشور خود رفتار نموده و هم میهنان خود را آزار بدهند و مرکزیت کشور خود را متزلزل سازند. مردان شرافتمند از بالای سر کشور خود با بیگانگان رابطه نمی‌زنند. در خطرناک‌ترین موقع‌ها علیه دولت مرکزی برنمی‌خیزند و برای احقاق حقوق مشروع یا ادعاهای نامشروع خود از راه دزدی و غارتگری و شورش و بلوا اقدام نمی‌کنند. ارتجاع بین‌المللی از وحدت ایران خوشش نمی‌آید و سعی می‌کند در پیکر ایران دولت‌های کوچک به وجود بیاورد».[۱۹]

                      ما همیشه گفته‌ایم و اکنون نیز صریحاً می‌گوییم: ما به‌طور جدی به ایران و تمامیت ارضی آن علاقه‌مند ایم. اگر از طرفی خدشه‌ای به آن وارد شود شاید جدّی‌تر و فداکارانه‌تر از ساکنان ایالت‌های دیگر ایران – برای جلوگیری از آن [خدشه] اقدام خواهیم کرد. با این حال هرگز حاضر نیستیم از دفاع از ملّت، زبان و آداب و رسوم و خصوصیت‌مان به شرط آن‌که کشورمان یعنی ایران را خدشه‌دار نکند- صرف‌نظر کنیم



                      این چیزی که خبرگزاری فارس مقاله کرده در مورد پیشه وری کاملا متضاد با نظرش هست که در سال ۱۳۲۴ در روزنامه خودش منتشر کرده

                      نظر

                      • ashkan zandi
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1137

                        #5561
                        پاسخ : جــــو بــــازار

                        در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
                        ببخشید، فکر کنم شاید شما بدنیا نیامده بودی که من مدیر شرکتهای بزرگی مثل کفش ملی ( ایراوانی بزرگ) و کفش اطمینان هژبر یزدانی چوبدار، و.................. که بخاطر حفانیت با مرحوم حاج طرخانی که نماینده امام در هییت سرپرستی اموال هژبر بود خدمت امام رفتیم و به امام عرض کردم که شما در خصوص علت مصادره اموال هژبر اشتباه کرده اید و.....چون ایشون بهایی نبوده ونیست چرا که بهایی روی صخره مسجد درست میکند!؟ و ایشان بمن فرمودتد یعنی شما معتقدی که اموال ایشان نباید مصادره شود، که عرض کردم چرا ولی نه به این علت، اموال ایشان بایستی باستناد بند 1 قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران مصادره شود. که بعد ایشان به شوخی فرمودند که خب حالا بمن بگو چرا همه میگفتند ایشان بهایی هستند، که عرض کردم جون دوست دکتر ایادی پژشک مخصوص شاه بود و بهایی و ایشان پای هژبر چوبدار را به در بار باز کرد و امام مرحوم احمد آقا را خواستند و فرمودند این آقا راست میگوید ببین چی میخواهد براش بنویس که به قول ایشان مرتکب.....نشوم و من به مرحوم احمد آقا گفتم به سازمان صنایع ملی ایران بنویس که اموال هژبر باید براساس بند 1 قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران مصادره شود و حکم قبلی باطل است. ضمنآ هژبر در رآس لیست بود چون تنها کسی بود که اموالش به دستور شخص امام مصادره شده بود. قبل انقلاب هم که در یک شرکت انگلیسی اینترنشنال بنام ولکام کار میکردم و بورس بازی را هم از خیابان سعدی شروع کردم.
                        الان بزرگترین افتخارت اینه سنت از من بزرگه
                        دیگه برای شما حتی نمیشه امیدوار بود

                        نظر

                        • afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

                          #5562
                          پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                          ?محمد مایلی‌کهن، چهره جنجالی فوتبال ایران، فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی را به باد انتقاد گرفت. او همچنین با نام بردن از علی کریمی، باعث شد برای لحظاتی صدای برنامه را قطع کنند.
                          مایلی‌کهن در گفت‌وگوی زنده با شبکه خبر، در حالی که برافروخته و خشمگین بود، با صدای لرزان، متنی را خواند که خطاب به مسئولین فدراسیون و سرمربی تیم ملی نوشته بود.
                          احسان اصولی، عضو هیئت رئیسه فدراسیون ،در گفت‌وگوی تلویزیونی، انتقادات مایلی‌کهن را غیرفنی و غیرکارشناسانه دانست.
                          مایلی‌کهن گفت: «مگر امثال شما باعث نشدید علی کریمی یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ما عطای فوتبال را به لقایش بخشیده و در حالی که دو سال پیش نامزد ریاست فدراسیون شده بود، چنان عرصه را بر خود تنگ دید...»
                          هنگام نام آوردن از علی کریمی، صدای پخش شبکه خبر کاهش یافت و قطع شد.

                          نظر

                          • afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

                            #5563
                            پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                            محمود عباس‌زاده مشکینی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با بیان اینکه «پساب نیروگاه اتمی مستامور ارمنستان به رودخانه ارس می‌ریزد»، گفت: «آلودگی آب‌های زیرزمینی استان‌های حاشیه ارس به‌ویژه اردبیل، می‌تواند دلیل ابتلای بسیار بالای مردم به سرطان معده و گوارش باشد.»
                            او افزود: «از منظر مجله نشنال جئوگرافیک مستامور ارمنستان خطرناک‌ترین نیروگاه جهان است»

                            نظر

                            • dornaa
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1471

                              #5564
                              پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                              رأی الیوم| چرا رژیم صهیونیستی و آمریکا به شدت نگران کشف لیتیوم در ایران هستند؟

                              به تازگی خبر کشف ذخایر عظیم ماده معدنی لیتیوم در همدان، باعث شده مسؤولان صهیونیست و آمریکایی نتوانند ترس و وحشت خود را از این سرمایه در دسترس ایران، پنهان کنند؛ به نحوی که این کشف، در صدر اخبار و تحلیل‌های مطبوعات آنان قرار گرفته است.

                              به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی و سران این رژیم، در ترس و وحشت به سر می‌برند و این، جمهوری اسلامی ایران است که خواب را از چشم آنان ربوده است؛ البته نه با موشکهای بالستیک، بلکه با ماده‌ای به نام لیتیوم.عبدالباری عطوان تحلیلگر برجسته جهان عرب، با مقدمه فوق، با انتشار یادداشتی در روزنامه الکترونیکی رأی الیوم، به نقش مهم این ماده معدنی در پیشرفت روزافزون ایران و ترس صهیونیستها از این مسئله پرداخت و نوشت، ما از پیشرفت شگرف ایران در زمینه تولید موشکهای فراصوت یا صنعت هسته‌ای این کشور سخن نمی‌گوییم، بلکه به کشف سلاح راهبردی به نام لیتیوم اشاره داریم که «شاید باعث شود ایران به مهمترین قدرت اقتصادی و مالی در منطقه خاورمیانه بدل شود و بدین ترتیب باعث تقویت روابط این کشور با ابرقدرتهایی مانند روسیه، چین و آمریکا خواهد شد».بر اساس این گزارش، اگر اتحادیه اروپا و سایر مناطق جهان بخواهند از سال ۲۰۳۵، تولید خودروهایی را متوقف کنند که با سوخت کار می‌کند و خودروهای برقی را جایگزین آن کنند، همه باید رضایت ایران را جلب کنند تا بتوانند این ماده اساسی را که در این صنایع کاربرد دارد، به دست آورند. بعید نیست که ایران در آینده، سازمان کشورهای تولید کننده لیتیوم را تشکیل دهد تا کنترل تولید و قیمت این محصول را در دست داشته باشد؛ به ویژه اینکه در ماههای اخیر قیمت این ماده در بازارهای جهانی به شدت بالا رفته است.عطوان در ادامه یادداشت خود نوشت، اگر برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران باعث نگرانی رژیم صهیونیستی و حامیاش شده است، اعلام خبر کشف یک میدان هشت میلیون تنی ماده لیتیوم، باعث خواهد شد که ایران در آینده، به بازیگر اصلی در صنایع رایج و مهم جهان تبدیل شود؛ زیرا این ماده در ساخت خودروهای برقی، باطری، قطعات کامپیوتر، تلفن همراه و پنل‌های خورشیدی به شدت پرکابرد است.آمریکا مجبور به پذیرش شروط ایران شده استبنا بر این گزارش، این کشف بزرگ در کنار مقادیر عظیم نفت و گاز ایران، باعث خواهد شد که این کشور به یکی از ثروتمندترین کشورهای در سطح خاورمیانه و جهان بدل شود. آمریکا که ایران را در صدر لیست دشمنان خود قرار داده بود، به سرعت در حال عقب‌نشینی بوده و در تلاش است در سریعترین زمان ممکن، سیاستهای خود را تغییر داده و اشتباهاتش را جبران کند و شروط ایران برای لغو تحریمها را بپذیرد. چه بسا، اخباری که صهیونیستها این چند روز درباره توافق چند مرحله‌ای بین واشنگتن و تهران، درز داده‌اند، مهر تأییدی بر این مسئله باشد.ماه مارس گذشته (اسفندماه ۱۴۰۱)،بود که ایران از کشف ذخایر بزرگی از لیتیوم خبر داد و صدا و سیمای ایران به نقل از «محمدهادی احمدی» معاون وزیر صنعت،معدن‌ و تجارت، اعلام کرد که برای نخستین‌بار ذخایر بزرگی از لیتیوم در همدان کشف شده است و میزان آن، ۸.۵ میلیون تن [کانسنگ] تخمین زده می‌شود. یک مقام ارشد وزارت صنعت و معدن ایران هم به تازگی گفته است: «این بزرگترین مخزن لیتیومی جهان است که در خارج از آمریکای جنوبی قرار دارد. ایران پس از شیلی که دارای ذخیره ۹.۲ میلیون تنی لیتیوم است، دومین کشور بزرگ جهان از نظر ذخایر لیتیومی است».کشورهای آرژانتین، بولیوی و شیلی ۵۸ درصد از منابع لیتیوم جهان را در اختیار دارند.در ادامه این یادداشت، آمده است، اگر بگوییم پس از پیشرفت عظیم ایران در صنایع نظامی، تولید موشک و ساخت پهپاد، توافق هسته‌ای در اولویت آمریکا قرار ندارد، بی‌راه نگفته‌ایم؛ زیرا ایران به سرعت در حال تبدیل شدن به یک قدرت مهم سیاسی، اقتصادی و نظامی است و کشف این ماده معدنی هم، جایگاه این کشور را در سطح جهانی تقویت خواهد کرد و روابطش با روسیه و چین و سازمان بریکس را افزایش خواهد داد.بر اساس این گزارش، کارشناس اسرائیلی که اخیرا به روزنامه معاریو گفته بود این حجم از ذخایر لیتیوم خواهد توانست موازنه قوا را به سود ایران تغییر دهد، اشتباه نکرده بود. به هر حال، عربها و مسلمانان متأسفانه نتوانستند از نفت به عنوان سلاحی برای آرمانهای خود استفاده کنند، ولی امیدواریم که این شکست مجددا تکرار نشود، ولی «کسانی که مالک آن هستند و بر آن تسلط دارند، ما را مطمئن می‌کند. سران ایران موفق شدند ترس را به دل اسرائیل بیاندازند، آمریکا را به زانو درآورند، تحریمها را شکست دهند و از آن در راستای خودکفایی، توسعه برنامه‌های موشکی و هسته‌ای و حفظ تمامیت ارضی خود استفاده کنند. [سران ایران] رهبری محور مقاومت را بر عهده دارند و موفق شدند روابط خود را با بیشتر همسایگان عرب از سر بگیرند. معادلات در حال تغییر است و روزهای عزت و سرافرازی در راه خواهد بود.

                              نظر

                              • afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

                                #5565
                                پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

                                در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                                رأی الیوم| چرا رژیم صهیونیستی و آمریکا به شدت نگران کشف لیتیوم در ایران هستند؟

                                به تازگی خبر کشف ذخایر عظیم ماده معدنی لیتیوم در همدان، باعث شده مسؤولان صهیونیست و آمریکایی نتوانند ترس و وحشت خود را از این سرمایه در دسترس ایران، پنهان کنند؛ به نحوی که این کشف، در صدر اخبار و تحلیل‌های مطبوعات آنان قرار گرفته است.

                                به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی و سران این رژیم، در ترس و وحشت به سر می‌برند و این، جمهوری اسلامی ایران است که خواب را از چشم آنان ربوده است؛ البته نه با موشکهای بالستیک، بلکه با ماده‌ای به نام لیتیوم.عبدالباری عطوان تحلیلگر برجسته جهان عرب، با مقدمه فوق، با انتشار یادداشتی در روزنامه الکترونیکی رأی الیوم، به نقش مهم این ماده معدنی در پیشرفت روزافزون ایران و ترس صهیونیستها از این مسئله پرداخت و نوشت، ما از پیشرفت شگرف ایران در زمینه تولید موشکهای فراصوت یا صنعت هسته‌ای این کشور سخن نمی‌گوییم، بلکه به کشف سلاح راهبردی به نام لیتیوم اشاره داریم که «شاید باعث شود ایران به مهمترین قدرت اقتصادی و مالی در منطقه خاورمیانه بدل شود و بدین ترتیب باعث تقویت روابط این کشور با ابرقدرتهایی مانند روسیه، چین و آمریکا خواهد شد».بر اساس این گزارش، اگر اتحادیه اروپا و سایر مناطق جهان بخواهند از سال ۲۰۳۵، تولید خودروهایی را متوقف کنند که با سوخت کار می‌کند و خودروهای برقی را جایگزین آن کنند، همه باید رضایت ایران را جلب کنند تا بتوانند این ماده اساسی را که در این صنایع کاربرد دارد، به دست آورند. بعید نیست که ایران در آینده، سازمان کشورهای تولید کننده لیتیوم را تشکیل دهد تا کنترل تولید و قیمت این محصول را در دست داشته باشد؛ به ویژه اینکه در ماههای اخیر قیمت این ماده در بازارهای جهانی به شدت بالا رفته است.عطوان در ادامه یادداشت خود نوشت، اگر برنامه‌های هسته‌ای و موشکی ایران باعث نگرانی رژیم صهیونیستی و حامیاش شده است، اعلام خبر کشف یک میدان هشت میلیون تنی ماده لیتیوم، باعث خواهد شد که ایران در آینده، به بازیگر اصلی در صنایع رایج و مهم جهان تبدیل شود؛ زیرا این ماده در ساخت خودروهای برقی، باطری، قطعات کامپیوتر، تلفن همراه و پنل‌های خورشیدی به شدت پرکابرد است.آمریکا مجبور به پذیرش شروط ایران شده استبنا بر این گزارش، این کشف بزرگ در کنار مقادیر عظیم نفت و گاز ایران، باعث خواهد شد که این کشور به یکی از ثروتمندترین کشورهای در سطح خاورمیانه و جهان بدل شود. آمریکا که ایران را در صدر لیست دشمنان خود قرار داده بود، به سرعت در حال عقب‌نشینی بوده و در تلاش است در سریعترین زمان ممکن، سیاستهای خود را تغییر داده و اشتباهاتش را جبران کند و شروط ایران برای لغو تحریمها را بپذیرد. چه بسا، اخباری که صهیونیستها این چند روز درباره توافق چند مرحله‌ای بین واشنگتن و تهران، درز داده‌اند، مهر تأییدی بر این مسئله باشد.ماه مارس گذشته (اسفندماه ۱۴۰۱)،بود که ایران از کشف ذخایر بزرگی از لیتیوم خبر داد و صدا و سیمای ایران به نقل از «محمدهادی احمدی» معاون وزیر صنعت،معدن‌ و تجارت، اعلام کرد که برای نخستین‌بار ذخایر بزرگی از لیتیوم در همدان کشف شده است و میزان آن، ۸.۵ میلیون تن [کانسنگ] تخمین زده می‌شود. یک مقام ارشد وزارت صنعت و معدن ایران هم به تازگی گفته است: «این بزرگترین مخزن لیتیومی جهان است که در خارج از آمریکای جنوبی قرار دارد. ایران پس از شیلی که دارای ذخیره ۹.۲ میلیون تنی لیتیوم است، دومین کشور بزرگ جهان از نظر ذخایر لیتیومی است».کشورهای آرژانتین، بولیوی و شیلی ۵۸ درصد از منابع لیتیوم جهان را در اختیار دارند.در ادامه این یادداشت، آمده است، اگر بگوییم پس از پیشرفت عظیم ایران در صنایع نظامی، تولید موشک و ساخت پهپاد، توافق هسته‌ای در اولویت آمریکا قرار ندارد، بی‌راه نگفته‌ایم؛ زیرا ایران به سرعت در حال تبدیل شدن به یک قدرت مهم سیاسی، اقتصادی و نظامی است و کشف این ماده معدنی هم، جایگاه این کشور را در سطح جهانی تقویت خواهد کرد و روابطش با روسیه و چین و سازمان بریکس را افزایش خواهد داد.بر اساس این گزارش، کارشناس اسرائیلی که اخیرا به روزنامه معاریو گفته بود این حجم از ذخایر لیتیوم خواهد توانست موازنه قوا را به سود ایران تغییر دهد، اشتباه نکرده بود. به هر حال، عربها و مسلمانان متأسفانه نتوانستند از نفت به عنوان سلاحی برای آرمانهای خود استفاده کنند، ولی امیدواریم که این شکست مجددا تکرار نشود، ولی «کسانی که مالک آن هستند و بر آن تسلط دارند، ما را مطمئن می‌کند. سران ایران موفق شدند ترس را به دل اسرائیل بیاندازند، آمریکا را به زانو درآورند، تحریمها را شکست دهند و از آن در راستای خودکفایی، توسعه برنامه‌های موشکی و هسته‌ای و حفظ تمامیت ارضی خود استفاده کنند. [سران ایران] رهبری محور مقاومت را بر عهده دارند و موفق شدند روابط خود را با بیشتر همسایگان عرب از سر بگیرند. معادلات در حال تغییر است و روزهای عزت و سرافرازی در راه خواهد بود.


                                آره اصلا همه دنیا ترسیدند !!! مثلا یاد اف 16 هایی افتادم که علیف تو پخش زنده گفت تو ... بعضیا /:.yead.:/خواهد کرد ، که بعدش هم اونها ترسیدند نه ما /.:biggrinsmiley.:/فقط فرداش دوبار رییسی زنگ زد پاچه خواری ، دو بار وزیر خارجه !!یه سردار سپاه هم گفت ما با اذربایجان دوستیم /:.yead.:/

                                یا کمی بعد تر طالبان که چند نفر رو هم شهید کرد بعد سردار کوثری میگه ما با این طالبان یه خانواده ایم :.thumbsupsmileyanim چطور ساچمه زدنی به مردم، با مردم حتی همنوع هم نیستی چه رسد به هموطن !! با طالبان یه خانواده ای؟!؟!

                                تحریمها رو شکست دهد هم جالب بود !!! چه تحلیلگریه این عطوان !!

                                100 تا بودی عطوان
                                :D

                                یکی کمه


                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/12, 18:54.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X