اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عباس انصاری
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1775

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    طبری با اسناد جعلی، اعاده دادرسی و تبرئه را گرفت

‏? افشاگری بی‌سابقه وکیل سابق طبری درباره بزرگترین پرونده فساد بعد از انقلاب

‏?با آنچه در پرونده دیدم اگر سکته نکنم و نمیرم شانس آوردم

‏? فقط اموال ناشی از فساد و رشوه طبری حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان است

‏? در عمر وکالتم پرونده‌ای با این حجم از فساد و جرم ندیده‌ام

‏? طبری صد درصد در موارد اتهامی مجرم است

‏? زد روی میز و گفت بحث مالی مهم نیست، تو فقط جان من را نجات بده؛
    من آنقدر به تو می‌دهم که بگویی بس است، بس است، بس است!

‏? نامه نوشت به علی انصاری که سه میلیارد تومان به وکیل من به عنوان قرض‌الحسنه بدهید،
    گفتم از من سند می‌خواهند. گفت بیخود کرده! چندهزار میلیارد پول و مال من دستش است.

‏? متوجه شدم شخصی که نسبت به دادگاه پیگیری خاصی دارد و عملا پشت قضیه است آقای .....

▫️طبری اکنون با قوانین من درآوردی آزاد است
    اینکه اکثر جمعیت ایران بدنبال تغییر هستند همین فسادهای مسوولان هست . اگر آقای رفیق دوست به اتهام فساد اعدام می شد آیا الان خاوری ، طبری و... می توانستند راحت بگردند و به ریش مردم بخندند .
    فقط با تغییر بساط فساد جمع خواهد شد وگرنه با این اقتصاد رانتی و فسادزا همچنان افرادی مثل ایشان پرورش خواهند یافت !

نظر

• سهامدارعمده
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1198

درود
      متنی هس بی ادبی و کمی طنز پیشاپیش از همه عذرخواهی میکنم ولی خوندنش خالی از لطف نیس.
      قبل انقلاب یه تایمی مردم ریختن بیرون شاه گفت چی شده ؟گفتن مردم گشنه ان .گفت تمام اجناس رو ارزان و فراوان کنیدتا مردم سیر بشن.گذشت بعد یه مدتی دوباره مردم ریختن بیرون .شاه گفت چی شده ؟گفتن مردم از شکم سیری کیفشون بلند شده گفت تو شهرا فاحشه خونه بزنیدتامردم خودشونو تخلیه کنن.گذشت و گذشت تا سال ۵۷ دوباره مردم ریختن بیرون .شاه گفت باز چی شده ؟گفتن مردم ....میخاره .
      گفت دیگه کاری از دست من برنمیاد و بعدش ادامه ماجرا ..
      البته آخرش رو با ادب کردم ولی خوانندگان فهیم میدونن چی شد.
      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• Madeiniran
        Banned
        • Dec 2022
        • 390

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
        ....
        فقط با تغییر بساط فساد جمع خواهد شد وگرنه با این اقتصاد رانتی و فسادزا همچنان افرادی مثل ایشان پرورش خواهند یافت !
        فساد در اقتصاد دولتی با هزار تا تغییر هم درست نمیشه
        هزار تا آدم هم عوض بشن هیچ تغییری اتفاق نخواهد افتاد
        اقتصاد نفتی هیچوقت از فساد رها نمیشه
        هر کسی از یک کارمند ساده و کارگر تا اون بزرگ ها خودشون رو یه جوری وصل کردن به بشکه نفت
        زمان شاه هم همین بود قبل تر هم که نفت نبود که دیگه بدتر
        ، حکومت های نادان و مردم تنبل و بی سواد

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2071

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          ذوالنوری نماینده مجلس : جرم کسانی که ویدیوی فحشای مدیر کل گیلان را منتشر کرده اند بیشتر از فحشا کنندگان است. اگر واقعیت داشته باشد جرم آن‌هایی که فحشا را منتشر کرده‌اند بسیار سنگین‌تر از کسانی است که فحشا کرده‌اند
          در نظام اسلامی ، هرگونه بی‌آبرو کردن مسئول دولتی و حکومتی ،
          برابر با بی‌آبرو کردن نظام اسلامی
          و هرگونه بی‌آبرو کردن نظام اسلامی برابر با بی‌آبرو کردن اسلام و خدا و رسول است.
          ما ملت امام حسینیم
          هرگز اجازه نمیدیم کسی خدا را بی‌آبرو کند !
          هرکس بخواهد خدا را بی‌آبرو کند ، باید از روی جنازه ما رد بشه
          من خودم اولین نفری هستم که کنف پوش به خیابون میام
          و از مظلومیتِ خدا دفاع میکنم .

من از همین تلیبون اعلام میکنم
          « اَلیَومْ ، هرگونه افشای فساد مسئولین نظام اسلامی، بِأيُ‌طَريق ، در حکم محاربه با امام زمان (عج) است. »

اینها مخالف فساد ما نیستند ، اینها برانداز هستند ،
          اینها مخالف اسلام هستند ، مخالف رسول خدا هستند !
          اینها مُشتی ایرانی هستند که مخالف دین هستند
          براندازی نظام اسلامی معادل محاربه با خداست

اگه همون چند سال پیش که یاشار سلطانی ملعون
          قالیباف را افشا کرد ، در ملاء عام اعدامش میکردند
          امروز کسی جرأت نمیکرد ، هیچ مسئول دیگری را افشا کند.
          فراموش نکنید که این نظام به قیمت خون شهدا به دست اومده
          ما این همه شهید ندادیم که
          که حالا «یک مشت مردم ایرانی ! » بتوانند «مسئولین ما» را افشا کنند

ویدئو موجود در بهترین حالت میتونه به علم قاضی کمک کنه
          که اون پشت‌مُشتها یه خبری بوده...
          لاکن برای اثبات لواط و صدور حکم حد لواط کافی نیست.
          3 شاهد مرد عادل که بتونند صحت عمل لواط را شهادت بدهند وجود نداره
          از قدیم گفتند ، دزدِ نگرفته ، پادشاهست !
          آخه کدوم خری در حضور 3 مرد عادل ، با کسی لواط یا زنا میکنه ؟!
          حیف که وزیر احمق ما ، فوری ثقفی رو عزل کرد
          و این شائبه را ایجاد کرد که عمل لواط واقعاً رخ داده
          اگر این احمقها نبودند ، ما میتونستیم 500 سالِ دیگه ،
          بی دردسر و البته بی سرخر حکومت کنیم و حالشو ببریم.
          به هر حال...
          ما انقلاب کردیم که آزاد باشیم
          آزاد باشیم که هر کار دلمون میخواد بکنیم
          چشم به هم زدنی ، عمر اومد و رفت
          اگه قرار باشه نتونیم هر کار دلمون میخواد بکنیم
          انقلاب به چه درد میخوره ؟!
          و شما دوست عزیز ، اگه خیلی با این مسئله مشکل دارید
          شما هم بروید برای خودتون انقلاب کنید
          و بعدش هر غلطی دلتون میخواد بکنید و حالشو ببرید
          آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2023/07/26, 21:28.
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2071

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            ذوالنوری نماینده مجلس : جرم کسانی که ویدیوی فحشای مدیر کل گیلان را منتشر کرده اند بیشتر از فحشا کنندگان است.
            در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
            دفاع نماینده اصولگرا از مدیر گیلانی: عذابی دردناک در انتظار کسانی است که در رابطه با مومنان حرف بزنند.
            مدیر گیلان دیگه چه صیغه ایه ؟!
            مدیر چی بوده ؟؟؟
            مدیر کل اداره صمت گیلان ؟ مدیر اداره مالیات ؟ مدیر آب و فاضلاب ؟
            مدیر چی بوده ؟!

خجالت میکشی اسم " ارشاد اسلامی" را به زبان بیارید ؟!

میترسی آبروی ارشاد بره یا آبروی اسلام ؟!

نترس ، مختص شما نیست ،
            واعظِ غیر متعظ مسبوق به سابقه تاریخی است
            (نصیحت گویی که خود مورد نصیحت واقع نشده ! )

شاعر می‌فرماید :

واعظان کین جلوه در محراب و منبر می‌کنند

چون به خلوت میروند ، آن کار دیگر می‌کنند

.
            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8513

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
              درود
              متنی هس بی ادبی و کمی طنز پیشاپیش از همه عذرخواهی میکنم ولی خوندنش خالی از لطف نیس.
              قبل انقلاب یه تایمی مردم ریختن بیرون شاه گفت چی شده ؟گفتن مردم گشنه ان .گفت تمام اجناس رو ارزان و فراوان کنیدتا مردم سیر بشن.گذشت بعد یه مدتی دوباره مردم ریختن بیرون .شاه گفت چی شده ؟گفتن مردم از شکم سیری کیفشون بلند شده گفت تو شهرا فاحشه خونه بزنیدتامردم خودشونو تخلیه کنن.گذشت و گذشت تا سال ۵۷ دوباره مردم ریختن بیرون .شاه گفت باز چی شده ؟گفتن مردم ....میخاره .
              گفت دیگه کاری از دست من برنمیاد و بعدش ادامه ماجرا ..
              البته آخرش رو با ادب کردم ولی خوانندگان فهیم میدونن چی شد.
              خیلی هم قشنگ عنوان کردی.

کرم از خود درخته.

نظر

• عباس انصاری
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1775

مردم رو کشاندن به بورس و سرمایه ها را درگیر کردند خودشون رو با ملک دلار و سکه خفه کردند .
                در چنین کشوری ، کلاه بزرگی به سر کسانی رفت که زندگی اخلاقی داشتند .
                به جرات می توانم بگویم اکثر افرادی که در بازار سرمایه ،سرمایه گذاری کردند از اخلاقی ترین افراد جامعه هستند .
                تجربه ۳۰ ساله من یاد داد که در این کشور بایستی دلال بود مثل خود آقایون .
                اما دیگر برای بنده دیر است .

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8513

بورس ما متاسفانه پویا و زنده نیست.

شده ابزاری برای سیاسیون بالا

هر وقت پولشون جور شد که بتوانند بیارن تو بورس رشدش میدهند و هر وقت پولشان را در آوردند به خاک و خون میکشندش بعدش در عاشورا تاسوعا میروند سینه میزنند.

چه زندگی ها که تباه نشد. چه خانواده ها که از هم نپاچید.

بماند.

یک زمانی بود میگفتند خدا جای حق تشسته !!

یاد باد آن روزگاران یاد باد.

الان باید گفت شیطان جای حق نشسته.

نظر

• window
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 242

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    ..امیدوارم روزی را شاهد این باشیم که پیکر محمدرضا پهلوی به صورت نمادین به ایران بازگردد...وبه صورت رسمی و عمومی به وی ادای احترام شود و دریک مکان مناسب یادمانی برای وی و نظامیانی نظیر تیمسار بدره ای ودیگرانی که شرافت و شهادت را به همراهی با فتنه و دسیسه ۵۷ ترجیح دادند احداث شود و به ایشان ادای دین شود
                    "تاریخ" را همواره پول و قدرت ساخته است و حتی پیامبران هم به نوعی مصلحان اجتماعی بودند که مثلا می خواستند جریان پول و قدرت را عادلانه کنند
                    بازیهای پول و قدرت قبل از ۲۵۰ تا ۳۰۰ سال قبل خیلی ساده بود
                    و بنابراین هر میرزا بنویسی می توانست مورخ باشد
                    و هر کس که آنها را می خواند تاریخدان می شد
                    اما بعد از اینکه علم اقتصاد جریان پول و قدرت را تعیین کرد
                    دیگر فهمیدن تاریخ بدون آگاهی کامل به مبانی اقتصاد کلان امکان پذیر نیست
                    تازه بعد از دانش اقتصاد کلان نوبت به دانستن آمارهای تاریخی است
                    سپس تجزیه و تحلیل این داده ها با آن علم اقتصاد کلان.
                    بنابراین کسی اگه امروز میخواد تاریخ بنویسد چاره ای ندارد مگر آنکه آن مراحل را طی کند
                    دیگه دوران میرزا بنویس ها گذشت
                    شما نگاه کنید عباس آشتیانی و تاریخ محمد رضا پهلوی را که نوشته است
                    واقعا تمام سعی و تلاشش کرد و هیچ کس در انصافش نباید تردید کند اما چون فاقد تجهیزات لازم (آنطور که عرض کردم) بود دچار اشتباهات فاحش شد.
                    شما فکر می کنید اگه ۲۰۰ سال بعد در مورد حکومت جمهوری اسلامی ایران بخواهند بنویسند چه می گویند
                    مطمئن باشید نه جانم فدای رهبرها محلی از اعراب در تاریخ نویسی دارند
                    و نه کل مخالف ها
                    این حکومت با تئوری ولایت فقیه و فرهنگ شورای نگهبانی به ارث رسیده از شیخ فضل الله نوری ،سرانجامش اشتباهات فاحش در حکمرانی اقتصادی است و آینده ی وحشتناکی در پیش روست
                    مگر آنکه اگه اصرار به تداوم نظم ولایت فقیهی دارند حداقل فرهنگ شورای نگهبانی را از بین ببرند تا انسانهای مفید به عرصه های تاثیر گذار وارد شوند
                    در حال حاضر حکومت جمهوری اسلامی مساوی است با حکومت چاپ پول و ربا به معنای غیر دینی آن.
                    و حکومت پهلوی هم بنیانگذار این نطفه ی کثیف در ۱۳۵۲ است البته به نظر من اگر حکومتش ادامه پیدا می کرد نطفه ی ربا را در سالهای ۶۰ به بعد می کشت (چون درگیر فرهنگ شورای نگهبانی نبود)
                    اما جناب محمد رضا شاه اوضاع تورمی چند سال آخر را نتیجه ی دشمنی فرانسوی ها می دانست
                    و اکنون هم فرمانروا ، اوضاع تورمی را به آمریکا نسبت می دهد
                    او در جهل مرد و این هنوز زنده است
                    مشکل ایران در ۵۰ سال اخیر چاپ بی رویه پول و افزایش نقدینگی که نامتناسب با رشد جی دی پی بوده است
                    فعلا امثال صمصامی ها تئوریهای جدید ضد دلاری به خورد مسئولین می دهند
                    اوقات به کام

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      ..امیدوارم روزی را شاهد این باشیم که پیکر محمدرضا پهلوی به صورت نمادین به ایران بازگردد...وبه صورت رسمی و عمومی به وی ادای احترام شود و دریک مکان مناسب یادمانی برای وی و نظامیانی نظیر تیمسار بدره ای ودیگرانی که شرافت و شهادت را به همراهی با فتنه و دسیسه ۵۷ ترجیح دادند احداث شود و به ایشان ادای دین شود
                      سپهبد بدره ای با بیطرفی ارتش مخالفت می‌کنه و جالب اینکه توسط یک مستشار نظامی آمریکایی و یک درجه دار کشته میشه
                      مرگ بر آمریکا
                      آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/07/27, 00:13.

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8513

دشمن قدرتر و باهوشتر از این حرفهاست.

رضا شاه سیستم اشراف را در ایران ریشه کن کرد و تمام خانها را یکی یکی از بین برد و همچیشون را تصاحب کرد.
                        نمونه بارزش فرمان فرمایان.
                        پسرش هم که ماشالله اش باشه دودمان پادشاهی را به کل برباد داد.
                        فاتحه.

حسن موند و خوضش.

شما الان اروپا را ببینید با وجود دو جنگ جهانی و سیستمهای دموکراسی و جمهوریشان هنوز که هنوزه پابرجاست. بافت اشرافی و خان خانیشان در آلمان (adel-von-zu-Freiherr-Herzog,...) و حتی کشورهای دیگر را کامل حفظ کردند. در فرانسه و کشورهای اروپایی دیگر همچنین پابرجاست. قصرها و بیزنس و مراتع و کشاورزی و دامپروری صادرات و واردتشان را دارند.
                        این افراد و خانواده های ریشه دار ملاک های بزرگ هستند که ده ها و استانها زیر دستشان هستند و کشاورزان و دامپروران زیادی دارند هر چند مستقل هستند زیردستانشان(برده نیستند) ولی زیرمجموعه آنها هستند از حیث سیاسی و احتماعی چون زمین مال اشراف است و نه رعیت.
                        حالا همین افراد راه پیدا میکنند به پارلمان و مجلس.
                        هر کدامشان از منطقه و استان خودشان وزنه ای هستند واسه خودشان و نه مثل مجلس ما خش و خاشاک.
                        طرف خانواده اش صدها سال مالک بوده. تحصیلات و تجربه دراز دارد در همه امور مربوطه خبره.

ما چی !!؟؟

طرف شوته. هیچی نمیدونه. سر و تهش معلوم نیست چیه راه پیدا میکنه به مجلس.
                        شرمنده اکثراً بازماندگان جنگ تحمیلی هستند. احترامشان هم بر همه واجبه ولی شرمنده این افراد ذی صلاح نیستند و نخواهند بود.
                        درست مثل مجمع میومنه. برای مثال بانک کارآفرین که همه سهامدار جز زیر 10% هستند و پادشاه مجید قاسیمی با اطرافیانش میبره و میدوزه و مجمع هم خر تو خر .

نتیجه: سو استفاده ها و گاوبندی ها و تصمیمات نابحا و حتی اشتباه، اختلاصها و امضاهای طلایی و غارتها و....
                        همه هم در حال سبقت و رقابت بیشتر در این امور خیر از یکدیگر هستند.
                        هیچ عبایی هم ندارند. راحت راحت.

ولی اگر این افراد خانواده های اصیل اشرافی بزرگ و کاربلد با تجربه ریشه دار بودند ایا تا این حد فساد میشد.
                        ایا خانواده های بزرگ خان خانی میتواننستند در برابر هم اینگونه افسار پاره کنند !!؟؟ به نظر من خیر.

لذا

دشمن خیلی خیلی قدره و سیستماتیک از صده های گذشته پیش رفته. تا 200 چه بسا 300 سال آینده ما را برنامه ریزی کرده و میدونه چی به چیه.
                        هممون هم کارمند این بابای برنامه ریز هستیم چه سلطنت طلب چه جمهوری خواه.
                        اهداف و خواسته مال اونه و نه این دو. به جد هم ثابت شده در ماکرو و میکرو.

به قول رفیق پولدارمون: بکوب بکوب همینی که هست.
                        ما بهم میاییم.

هیچکاریش هم نمیشه کرد.

راهنمایی: دری را که میکشی باز نمیشه چیکارش باید کرد تا باز بشه؟ باید حولش داد.
                        آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/07/27, 10:52.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2718

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                          دشمن قدرتر و باهوشتر از این حرفهاست.

رضا شاه سیستم اشراف را در ایران ریشه کن کرد و تمام خانها را یکی یکی از بین برد و همچیشون را تصاحب کرد.
                          نمونه بارزش فرمان فرمایان.
                          پسرش هم که ماشالله اش باشه دودمان پادشاهی را به کل برباد داد.
                          فاتحه.

حسن موند و خوضش.

شما الان اروپا را ببینید با وجود دو جنگ جهانی و سیستمهای دموکراسی و جمهوریشان هنوز که هنوزه پابرجاست. بافت اشرافی و خان خانیشان در آلمان (adel-von-zu-Freiherr-Herzog,...) و حتی کشورهای دیگر را کامل حفظ کردند. در فرانسه و کشورهای اروپایی دیگر همچنین پابرجاست. قصرها و بیزنس و مراتع و کشاورزی و دامپروری صادرات و واردتشان را دارند.
                          این افراد و خانواده های ریشه دار ملاک های بزرگ هستند که ده ها و استانها زیر دستشان هستند و کشاورزان و دامپروران زیادی دارند هر چند مستقل هستند زیردستانشان(برده نیستند) ولی زیرمجموعه آنها هستند از حیث سیاسی و احتماعی چون زمین مال اشراف است و نه رعیت.
                          حالا همین افراد راه پیدا میکنند به پارلمان و مجلس.
                          هر کدامشان از منطقه و استان خودشان وزنه ای هستند واسه خودشان و نه مثل مجلس ما خش و خاشاک.
                          طرف خانواده اش صدها سال مالک بوده. تحصیلات و تجربه دراز دارد در همه امور مربوطه خبره.

ما چی !!؟؟

طرف شوته. هیچی نمیدونه. سر و تهش معلوم نیست چیه راه پیدا میکنه به مجلس.
                          شرمنده اکثراً بازماندگان جنگ تحمیلی هستند. احترامشان هم بر همه واجبه ولی شرمنده این افراد ذی صلاح نیستند و نخواهند بود.
                          درست مثل مجمع میومنه. برای مثال بانک کارآفرین که همه سهامدار جز زیر 10% هستند و پادشاه مجید قاسیمی با اطرافیانش میبره و میدوزه و مجمع هم خر تو خر .

نتیجه: سو استفاده ها و گاوبندی ها و تصمیمات نابحا و حتی اشتباه، اختلاصها و امضاهای طلایی و غارتها و....
                          همه هم در حال سبقت و رقابت بیشتر در این امور خیر از یکدیگر هستند.
                          هیچ عبایی هم ندارند. راحت راحت.

ولی اگر این افراد خانواده های اصیل اشرافی بزرگ و کاربلد با تجربه ریشه دار بودند ایا تا این حد فساد میشد.
                          ایا خانواده های بزرگ خان خانی میتواننستند در برابر هم اینگونه افسار پاره کنند !!؟؟ به نظر من خیر.

لذا

دشمن خیلی خیلی قدره و سیستماتیک از صده های گذشته پیش رفته. تا 200 چه بسا 300 سال آینده ما را برنامه ریزی کرده و میدونه چی به چیه.
                          هممون هم کارمند این بابای برنامه ریز هستیم چه سلطنت طلب چه جمهوری خواه.
                          اهداف و خواسته مال اونه و نه این دو. به جد هم ثابت شده در ماکرو و میکرو.

به قول رفیق پولدارمون: بکوب بکوب همینی که هست.
                          ما بهم میاییم.

هیچکاریش هم نمیشه کرد.

راهنمایی: دری را که میکشی باز نمیشه چیکارش باید کرد تا باز بشه؟ باید حولش داد.
                          این حکومت لیاقت عامه مردم ایران هست...شاید ده درصد مردم هم واقعا اعتراض دارند و آگاه به تغییر اساسی هستند...بقیه چس ناله میکنند...اما حاظر نیستند برای تغییر هزینه بدهند...حتی اگر این هزینه سکوت کردن باشه...چهار و نیم میلیون کارمند داریم...شاید با خانواده هاشون بشوند نزدیک بیست تا بیست و پنج میلیون...چند درصد از اینها عمیقاحاظر به تغییر این سیستم هستند!!!؟ .بعد میگند دیگه ساندیس نمیدیم به طرفداران حکومت...ژاپن کلا ۱۶۰ هزار تا کارمند داره...ما فقط ۱۶۰ هزار تا مدیر داریم...خوب اینها خودش ساندیسه این نیروهای کشوری ..لشکری که دیگه بدتر...برای تغییر باید هزینه داد...این حکومت با فرهنگ ذلت پذیری و خرافه پرستی مردم ما کاملا هماهنگ هست

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                            ستاره‌دار(2)
                            • Oct 2020
                            • 708

از سعید طوسی تا لری نصار؛ اتهام‌های مشابه و حکم‌های متفاوت

سعید طوسی و لری نصار هر دو متهم به آزار جنسی نوجوانان شدند. اما دادگاه سرنوشت متفاوتی را برای این دو رقم زد.

در هفته‌ای که گذشت جریان محاکمه دو مرد یکی ایرانی و دیگری آمریکایی خبرساز شد. محمد گندم‌نژاد طوسی ملقب به سعید طوسی، مربی قرآنی که متهم به آزارجنسی پسران نوجوان تحت تعلیمش بود و لری نصار، پزشک سابق تیم المپیک دختران ژیمناست آمریکا که متهم به آزارجنسی دختران نوجوان ورزشکار بود.
                            مطرح شدن اتهام تجاوز جنسی این دو نفر در کشورهای محل سکونتشان جنجال برانگیز شد چرا که هر دو به نحوی از چهره‌های سرشناس رشته‌های خود بودند.
                            سعید طوسی قاری قرآن، کارشناس علوم دینی و قرآنی و از مقربان بیت علی خامنه‌ای، رهبر ایران است. لری نصار، پزشکی حاذق در زمینه ورزش است که نزدیک به یک دهه در تیم المپیک دختران ژیمناست آمریکا مشغول به فعالیت بود.

در مهر ۱۳۹۵سال گزارش هایی از رسانه ها پخش شد که در آن از تجاوز سعید طوسی به شاگردانش خبر می‌داد. ۱۰ تا ۱۹ پسر نوجوان وی را به آزار جنسی و تجاوز متهم کرده بودند.
                            غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه ایران در یک نشست خبری روز یکشنبه دوم آبان ماه با اشاره به پرونده سعید طوسی جنجال‌ها بر سر پرونده وی را غیرطبیعی خواند.بیشتر بخوانید
                            «پیشروی اوکراین در جبهه جنوب»؛ کی‌یف ۱۷۰۰ پهپاد به جبهه نبردب روسیه می‌فرستد
                            در حالی که به گزارش برخی از رسانه‏‌ها سعید طوسی با شکایت تعدادی از نوجوانان قاری قرآن به اتهام آزار جنسی تحت تعقیب قرار گرفته بود، اما با دخالت مقامات ارشد جمهوری اسلامی از جمله علی مقدم، مسئول ارتباطات دفتر رهبر جمهوری اسلامی برای او قرار منع تعقیب صادر شد.
                            سعید طوسی در روزهای پایانی مهرماه ۱۳۹۵ با انتشار بیانیه‎ای با رد این اتهام گفت که مخالفان نظام به بهانه این اتهام وی را واسطه هتاکی به رهبر ایران کرده‌اند.
                            نهایتا سعید طوسی در بهمن ماه امسال به حکم دادگاه تجدید نظر تهران از اتهام آزار جنسی کودکانی که به آنها قرآن درس می‌داد، تبرئه شد.
                            مصطفی تاجزاده، معاون سیاسی وزیر کشور و سرپرست این وزارتخانه در دولت محمد خاتمی از جمله کسانی بود که شدیدا نسبت به این حکم اعتراض کرد و حکم تبرئه او را به مصلحت کشور ندانست.

محمود صادقی، ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز با استفاده از لفط تعبیر کودک آزار قرآنی، به حکم سعید طوسی اعتراض و با ارائه مدارکی این حکم را ناشی از حمایت افرادی دانست که به بیت رهبری نفوذ کرده‌اند.

در مقابل لری نصار سرنوشت متفاوتی داشت. وی که نزدیک به یک دهه در تیم ژیمناستیک دختران آمریکا مشغول به کار بود در سال ۲۰۱۵ به دلیل آنچه «نگرانی‌های ورزشکاران» خوانده شد، از این تیم اخراج شد. در سپتامبر ۲۰۱۶ روزنامه ایندیاناس‌پولیس استار گزارش داد که دو نفر از اعضای سابق تیم ژیمناستیک لری نصار رابه آزار جنسی متهم کرده‌اند.
                            در فوریه ۲۰۱۷ سه نفر از زنان ورزشکار رشته ژیمناستیک در یک مصاحبه ۶۰ دقیقه‌ای اعلام کردند که آقای نصار به آنان تعرض کرده است.
                            با شدت گرفتن اعتراضات نسبت به آزارهای جنسی و راه افتاد کمپین «من نیز (MeToo)» دیگر قربانیان وی لب به سخن گشودند. برخی از زنان ورزشکار مدعی شدند که وی از سنین نوجوانی از آنان سوءاستفاده جنسی کرده است.لری نصار به همراه وکلایش در دادگاه حاضر شد.
                            شاکیان لری نصار علیه او در دادگاه شهادت دادند.

سرانجام لری نصار در روز ۴ بهمن (۲۴ ژانویه) به اتهام آزار جنسی بیش از ۱۵۰ زن نوجوان و جوان به تحمل ۱۷۵ سال زندان محکوم شد. او پیشتر به اتهام پورنوگرافی کودکان و به دلیل کشف ۳۷ هزار عکس از کودکان و نوجوانان در دادگاه دیگری به ۶۰ سال زندان محکوم شده بود.
                            اعضای هیئت مدیره فدراسیون ژیمناستیک آمریکا نیز اعلام کردند به دلیل رسوایی آزار جنسی گسترده از سمت خود استعفا می‌دهند.
                            سعید طوسی و لری نصار اتهامات مشابهی داشتند اما دستگاه قضایی در بررسی جرائم و صدور حکم آنان رفتار متفاوتی داشت. این تفاوت در نحوه رسیدگی به پرونده این دو نفر ناشی از چیست؟ قضاوت با شماست.

آیا سرنوشت سعید طوسی در انتظار ثقتی است؟

گروه سیاسی: سایت رویداد۲۴ در گزارشی نوشت نوشت: روابط عمومی اداره کل ارشاد گیلان با انتشار بیانیه‌ای به اخبار در مورد عزل رضا ثقتی مدیرکل برکنارشده این اداره، واکنش نشان داده و آن را اقدامی با هدف ایجاد فضایی برای «بررسی‌های بیشتر و رسیدگی‌های دقیق» در دستگاه قضایی اعلام کرده است. جالب اینجاست که روابط عمومی اداره مذکور اتفاقات رخ داده برای رضا ثقتی رئیس برکنار شده خود را «شائبه» خطای مدیر سابق این مجموعه خوانده است.

=---------------=----------------=-----------------------------=

بهترین کار این است که
                            حاجی قشنگه/:.yead.:/
                            این دو رو به عقد وازدواج شرعی در اره تا
                            با هم حال کنند/:.yead.:/

بد میگم

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
                              از سعید طوسی تا لری نصار؛ اتهام‌های مشابه و حکم‌های متفاوت

سعید طوسی و لری نصار هر دو متهم به آزار جنسی نوجوانان شدند. اما دادگاه سرنوشت متفاوتی را برای این دو رقم زد.

در هفته‌ای که گذشت جریان محاکمه دو مرد یکی ایرانی و دیگری آمریکایی خبرساز شد. محمد گندم‌نژاد طوسی ملقب به سعید طوسی، مربی قرآنی که متهم به آزارجنسی پسران نوجوان تحت تعلیمش بود و لری نصار، پزشک سابق تیم المپیک دختران ژیمناست آمریکا که متهم به آزارجنسی دختران نوجوان ورزشکار بود.
                              مطرح شدن اتهام تجاوز جنسی این دو نفر در کشورهای محل سکونتشان جنجال برانگیز شد چرا که هر دو به نحوی از چهره‌های سرشناس رشته‌های خود بودند.
                              سعید طوسی قاری قرآن، کارشناس علوم دینی و قرآنی و از مقربان بیت علی خامنه‌ای، رهبر ایران است. لری نصار، پزشکی حاذق در زمینه ورزش است که نزدیک به یک دهه در تیم المپیک دختران ژیمناست آمریکا مشغول به فعالیت بود.

در مهر ۱۳۹۵سال گزارش هایی از رسانه ها پخش شد که در آن از تجاوز سعید طوسی به شاگردانش خبر می‌داد. ۱۰ تا ۱۹ پسر نوجوان وی را به آزار جنسی و تجاوز متهم کرده بودند.
                              غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه ایران در یک نشست خبری روز یکشنبه دوم آبان ماه با اشاره به پرونده سعید طوسی جنجال‌ها بر سر پرونده وی را غیرطبیعی خواند.بیشتر بخوانید
                              «پیشروی اوکراین در جبهه جنوب»؛ کی‌یف ۱۷۰۰ پهپاد به جبهه نبردب روسیه می‌فرستد
                              در حالی که به گزارش برخی از رسانه‏‌ها سعید طوسی با شکایت تعدادی از نوجوانان قاری قرآن به اتهام آزار جنسی تحت تعقیب قرار گرفته بود، اما با دخالت مقامات ارشد جمهوری اسلامی از جمله علی مقدم، مسئول ارتباطات دفتر رهبر جمهوری اسلامی برای او قرار منع تعقیب صادر شد.
                              سعید طوسی در روزهای پایانی مهرماه ۱۳۹۵ با انتشار بیانیه‎ای با رد این اتهام گفت که مخالفان نظام به بهانه این اتهام وی را واسطه هتاکی به رهبر ایران کرده‌اند.
                              نهایتا سعید طوسی در بهمن ماه امسال به حکم دادگاه تجدید نظر تهران از اتهام آزار جنسی کودکانی که به آنها قرآن درس می‌داد، تبرئه شد.
                              مصطفی تاجزاده، معاون سیاسی وزیر کشور و سرپرست این وزارتخانه در دولت محمد خاتمی از جمله کسانی بود که شدیدا نسبت به این حکم اعتراض کرد و حکم تبرئه او را به مصلحت کشور ندانست.

محمود صادقی، ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز با استفاده از لفط تعبیر کودک آزار قرآنی، به حکم سعید طوسی اعتراض و با ارائه مدارکی این حکم را ناشی از حمایت افرادی دانست که به بیت رهبری نفوذ کرده‌اند.

در مقابل لری نصار سرنوشت متفاوتی داشت. وی که نزدیک به یک دهه در تیم ژیمناستیک دختران آمریکا مشغول به کار بود در سال ۲۰۱۵ به دلیل آنچه «نگرانی‌های ورزشکاران» خوانده شد، از این تیم اخراج شد. در سپتامبر ۲۰۱۶ روزنامه ایندیاناس‌پولیس استار گزارش داد که دو نفر از اعضای سابق تیم ژیمناستیک لری نصار رابه آزار جنسی متهم کرده‌اند.
                              در فوریه ۲۰۱۷ سه نفر از زنان ورزشکار رشته ژیمناستیک در یک مصاحبه ۶۰ دقیقه‌ای اعلام کردند که آقای نصار به آنان تعرض کرده است.
                              با شدت گرفتن اعتراضات نسبت به آزارهای جنسی و راه افتاد کمپین «من نیز (MeToo)» دیگر قربانیان وی لب به سخن گشودند. برخی از زنان ورزشکار مدعی شدند که وی از سنین نوجوانی از آنان سوءاستفاده جنسی کرده است.لری نصار به همراه وکلایش در دادگاه حاضر شد.
                              شاکیان لری نصار علیه او در دادگاه شهادت دادند.

سرانجام لری نصار در روز ۴ بهمن (۲۴ ژانویه) به اتهام آزار جنسی بیش از ۱۵۰ زن نوجوان و جوان به تحمل ۱۷۵ سال زندان محکوم شد. او پیشتر به اتهام پورنوگرافی کودکان و به دلیل کشف ۳۷ هزار عکس از کودکان و نوجوانان در دادگاه دیگری به ۶۰ سال زندان محکوم شده بود.
                              اعضای هیئت مدیره فدراسیون ژیمناستیک آمریکا نیز اعلام کردند به دلیل رسوایی آزار جنسی گسترده از سمت خود استعفا می‌دهند.
                              سعید طوسی و لری نصار اتهامات مشابهی داشتند اما دستگاه قضایی در بررسی جرائم و صدور حکم آنان رفتار متفاوتی داشت. این تفاوت در نحوه رسیدگی به پرونده این دو نفر ناشی از چیست؟ قضاوت با شماست.

آیا سرنوشت سعید طوسی در انتظار ثقتی است؟

گروه سیاسی: سایت رویداد۲۴ در گزارشی نوشت نوشت: روابط عمومی اداره کل ارشاد گیلان با انتشار بیانیه‌ای به اخبار در مورد عزل رضا ثقتی مدیرکل برکنارشده این اداره، واکنش نشان داده و آن را اقدامی با هدف ایجاد فضایی برای «بررسی‌های بیشتر و رسیدگی‌های دقیق» در دستگاه قضایی اعلام کرده است. جالب اینجاست که روابط عمومی اداره مذکور اتفاقات رخ داده برای رضا ثقتی رئیس برکنار شده خود را «شائبه» خطای مدیر سابق این مجموعه خوانده است.

=---------------=----------------=-----------------------------=

بهترین کار این است که
                              حاجی قشنگه/:.yead.:/
                              این دو رو به عقد وازدواج شرعی در اره تا
                              با هم حال کنند/:.yead.:/

بد میگم

حتی رائفی پور هم صداش دراومده
                              میگه
                              حیثیت نمونده برامون ، اگه با سعید طوسی برخورد میشد ،
                              امروز ثقتی اینطوری نمیشد

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1624

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                                حتی رائفی پور هم صداش دراومده
                                میگه
                                حیثیت نمونده برامون ، اگه با سعید طوسی برخورد میشد ،
                                امروز ثقتی اینطوری نمیشد
                                مگه حیثیتی هم داشتند؟

نظر

در حال کار...
                                X