اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 689

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
    دستگیری 2 فرزند حجت اسلام مصدق معاون قوه قضاییه به اتهام فساد مالی........همین مصدق دستور برخورد خشن با دختران ایران زمین رو صادر میکرد.....دمش گرم هر کی این مفسد هارو دستگیر کرده
    کدرود بشنو باور نکن اینا همه وهمه جنگ گرگهاست

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

دستگیری 2 فرزند حجت اسلام مصدق معاون قوه قضاییه به اتهام فساد مالی........همین مصدق دستور برخورد خشن با دختران ایران زمین رو صادر میکرد.....دمش گرم هر کی این مفسد هارو دستگیر کرده

از تحریم شاید گریزی باشد

از جنگ شاید گریزی باشد

ولی قطعا فساد ریشه حکومت را خواهد خشکاند

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

کامنت زیر همین خبردر تابناک

|
        |
        ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۰

0

1

پاسخ

اگر از مردم عادی بود تا حالا دوتا جرم اتلاف بیت و مال و افساد در زمین و سما بهش داده بودن و اصل و فرع پول رو هم بلوکه کردن بودن و اعدام شده بودیم رفته بود پی کارش.
        این سوسول بازیها برای از ما بهترتون هست

|
        |
        ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۰

---------------
        احکام اسلام فقط شده بازیچه و ابزار کار و آچار و پیچ گوشتی دست بعضیا

نظر

• عباس انصاری
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1795

پایگاه خبری اختبار- خبرگزاری تسنیم مدعی شد که دو فرزند معاون اول قوه قضاییه جزو متهمان یک پرونده فساد مالی هستند.

به گزارش اختبار، هفته گذشته سخنگوی قوه قضاییه برخی اخبار غیررسمی درباره بازداشت فرزندان یک مسئول بلندپایه این قوه را تایید و تاکید کرد که به این پرونده بدون هیچ تبعیضی رسیدگی خواهد شد

حال خبرگزاری تسنیم مدعی شده این متهمان، دو فرزند محمد مصدق، معاون اول قوه قضاییه هستند و پرونده آنها به بخشی از پرونده رستمی‌صفا (ابر بدهکار بانکی) مرتبط است.

تسنیم همچنین نوشته است که در این پرونده تا کنون ۸ نفر بازداشت شده‌اند.

گفتنی‌ست بر اساس کیفرخواست صادره، اتهامات مطرح در پرونده گروه رستمی صفا چنین بود:

اخلال کلان در نظام اقتصادی، نظام پولی، و ارزی کشور به نحوه عمده از طریق قاچاق عمده ارز با خروج غیر قانونی منابع ارزی دریافتی از بانک‌های کشور در قالب قراردادهای غیرواقعی و با ارائه اسناد مزورانه به منظور اخذ تسهیلات بانکی کلاهبرداری‌های میلیون‌یورویی، میلیون دلاری، میلیارد ینی و چندهزار میلیارد تومانی.

نظر

• عباس انصاری
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1795

چه خبره مملکت !!!!

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2777

ادعای رسانه های عربستانی؛ الاتحاد به دلیل سیاسی شروع بازی با سپاهان را به تاخیر انداخت | طرفداری

هنوز روی خبر خبرگزاری های داخلی کار نکردند!!!

نظر

• دکترزیبایی عروق
                ستاره‌دار(9)
                • Sep 2020
                • 631

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                گیم اورررررررررررررر
                تامام شد
                برگشتند فرودگاه به مقصد جده
                چه میکنه این سردار /:.yead.:/ حاج قاسم
                [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• مهدی جمشیدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2020
                  • 1609

فوووووری
                  بدلیل وجود مجسمه قاسم سلیمانی در نقش جهان، بازیکنان الاتحاد حاضر نیستن بازی کنن???

شعار تماشاگران در استادیوم:

))فوتبال با سیاست،نمی خوایم،نمی خوایم..))
                  بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2156

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                    منبع داره...یکی از کتب علامه مجلسی...روایتی داره به شدت ضعیف...متاسفانه...به دلیل اهمیت کم...خاطرم نیست....
                    درود مگنوس جان ، خوبی داداش ؟

الان داشتم با خودم میگفتم چقدر خوبه که شما در این جمع حضور دارید
                    چون من یک سوالی دارم که مدتها ذهنم رو درگیر کرده

چطوری میشه به صحت و سقم منابع دینی اعتماد کرد ؟

منظور از ضعیف و قوی چیه ؟

با یک نفر بحث میکردم... به یک کتاب استناد کرد ،
                    پرسیدم این کتاب معتبر هست ؟؟؟
                    رفت یه کتاب دیگه آورد ، چاپ سال 52 بود
                    گفت این برای زمان اون خدابیامرزه... (شاه)
                    تلویحاً میخواست بگه هر گونه شک و شبهه تحریف کتاب توسط حکومت اسلامی منتفی است !

اما این فقط برا 50 سال پیش بود ! در حالی که موضوع بحث ما برمیگرده به 1400 سال پیش . تازه این خودش داره اقرار میکنه که حکومت اسلامی ممکنه به ضرورت مصلحت سیاسی ، کتابی رو تحریف کرده باشه ... بعد نمیگه اون 1352 سال قبل چطوری اعتماد کنیم که سایر حکام اسلامی من‌جمله حکام بنی‌عباس به مصلحت خودشون ، منابع رو تحریف نکرده باشند ؟!

نسخه اصلی قدیمی که موجود نیست
                    نسخ موجود هم حداکثر چاپ چند قرن پیش هستند
                    فرضاً نسخه اصلی هم پیدا شد ، این چیو ثابت میکنه
                    همون نسخه اصلی هم عموماً از قرن 2 و 3 به بعد هستند
                    داخلش نوشته ابو فلانی از ابن بهمانی نقل کرده که...
                    اما من دوست دارم منبعی باشه که مثلاً در حدیث و سنت
                    نویسنده ، خودش مستقیماً از زبان پیامبر شنیده باشه
                    در ضمن اصل اون کتاب هم هنوز موجود باشه
                    خب ظاهراً همچین چیزی اصلاً وجود نداره

شما چطوری به واسطه ها اعتماد میکنید ؟!

امیدوارم منو به اختلال شخصیتی پارنوئید (شکاک) متهم نکنند :D

در اصل توسط EHSANI پست شده است
                    .

قدمت منابع فقهی دین اسلام

به ترتیب :
                    شماره - نام - مؤلف - ملیت - تاریخ وفات

1 - قرآنِ امروزی - به قرائت حفص بن سلیمان - عراقی - متوفی 180 تا 190 هـ ق

2 نهج البلاغه - محمد بن حسین سید رضی - عراقی - متوفی 406 هـ ق

سیرت رسول الله - محمد ابن اسحاق - ایرانی - این کتاب وجود ندارد

3 - سیره نبوی - عبدالملک بن هشام - مصری - متوفی 218 هـ ق

4 - تاریخ طبری - محمد بن جریر طبری - ایرانی - متوفی 310 هـ ق

5 - تفسیر طبری - محمد بن جریر طبری - ایرانی - متوفی 310 هـ ق

کتب اربعه شیعه

6 - [اصول] کافی فی علم الدین - محمد بن یعقوب کلینی - ایرانی - متوفی 329 هـ ق

7 - من لایحضره الفقیه - محمد بن علی بابویه - ایرانی - متوفی 381 هـ ق

8 - تهذیب الاحکام فی شرح المقنعه - محمد بن حسن طوسی - ایرانی - متوفی 460 هـ ق

9 - الاستبصار فیما اختلف من الأخبار - محمد بن حسن طوسی - ایرانی - متوفی 460 هـ ق

صحاح سته اهل سنت

10 - صحیح بخاری - محمد بن اسماعیل بخاری - ایرانی - متوفی 256 هـ ق

11 - صحیح مسلم - مسلم بن حجاج نیشابوری - ایرانی - متوفی261 هـ ق

12 - سنن ابن ماجه - محمد بن یزید بن ماجه قزوینی - ایرانی- متوفی 273 هـ ق

13 - سنن ابی داود - سلیمان بن اشعث سجستانی - ایرانی - متوفی 275 هـ ق

14 - سنن ترمذی - محمد بن عیسی ترمذی - ایرانی - متوفی 279 هـ ق

15- سنن نسائی - احمد بن شعیب نسائی - ایرانی - متوفی 303 هـ ق

16 - سایر کتب فقهی دوران صفوی - همگی ایرانی - قرن 11 هـ ق به بعد

.
                    آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2023/10/03, 00:05.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4720

با سلام
                      جناب احسانی خدا خیرتان بدهد چون این سوال من هم هست !!!
                      یک مناظره ای تو یوتیوب دیدم به نظرم اشکوری و سروش بودند !! اینها می گفتند تا 200 سال بعد پیامبر ص هیچ مکتوبی در مورد روایات و احادیث وجود ندارد !!!
                      حالا شما فکر کنید سال 57 انقلاب شده است هنوز عده زیادی از کسانی که در ان زمان در انقلاب حضور داشته اند زنده هستند !!! با همه اینها باز هم بر سر یکسری مسایل اختلاف نظر هست .

پس به قول شما 1400 سال قبل چی گفتند و چه نظری داشتند !!! چطوری این نظرات ثبت شده و البته آیا درست یا غلط هستند ؟؟؟؟
                      ما که محقق در زمینه مسایل دینی نیستیم ولی به لحاظ عقلی و منطقی بعضا تناقض های زیادی می بینیم !! بطور مثال : اختلافاتی که الان بین شیعه و سنی دیده می شود عمدتا مربوط به خلافت و روابط بین خلفا است !!!! ولی می بینیم که اکثر خلفا داماد یکدیگر یا پیامبر بوده اند !! خوب اگر اینها با هم تا این حد مشکل داشته اند چطوری از یکدیگر دختر گرفته اند .
                      من باورم این است که در صدر اسلام یک هزارم آن چیزی که امروز به نشانه اختلاف مذاهب دیده می شود وجود نداشته است . دلیلش هم ساده است چون آن زمان خلفا اصلا دنبال منفعت مادی و استفاده از موقعیت شغلی نبودند بنابراین فرقی نمی کرده این یا اون مسئولیت را به عهده بگیرد .
                      نگاه اکثر مردم به خلافت در آن زمان چیزی شبیه در اختیار داشتن قدرت به سبک شاهان و رهبران امروزی است و به همین دلیل در برداشتها به بیراهه می روند .

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2156

مسئله شماره 11

تصور کنید همسایه شما که یک فرد فوق‌العاده ثروتمند است، فوت کرده و یک گنجینه از سکه‌های طلا به جا گذاشته
                        هیچ فرزندی نداره یا اگه داره ، فرزندانش تارک دنیا هستند
                        و هیچ تمایلی به اون مال و اموال دنیوی ندارند
                        و اون صندوقچه گنجینه رو گذاشتند دم دست که هرکس خواست ببره !

تصور کنید شما اولین کسی هستید که از این قضیه مطلع می‌شوید

واکنش شما به این قضیه چیه ؟
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2156

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                          مسئله شماره 11

تصور کنید همسایه شما که یک فرد فوق‌العاده ثروتمند است، فوت کرده و یک گنجینه از سکه‌های طلا به جا گذاشته
                          هیچ فرزندی نداره یا اگه داره ، فرزندانش تارک دنیا هستند
                          و هیچ تمایلی به اون مال و اموال دنیوی ندارند
                          و اون صندوقچه گنجینه رو گذاشتند دم دست که هرکس خواست ببره !

تصور کنید شما اولین کسی هستید که از این قضیه مطلع می‌شوید

واکنش شما به این قضیه چیه ؟

من اگه در چنین موقعیتی باشم /:.grlim:./
                          در اسرع وقت ، قبل از اینکه دیگران مطلع شوند ،
                          گنج را جایی مخفی میکنم که از دسترس دیگران خارج بشه.
                          بچه نداره یا ورثه که از قبل گفتند هیچ ادعایی و اعتراضی ندارند
                          دیگران هم که مطلع نیستند ، همش می‌مونه برا خودم

فرضاً اگه شخص دیگری اعتراض کرد
                          فوراً حدیث جعل میکنم که :
                          اون خدابیامرز در زمان حیاتش ، وقتی دید ورثه طالب مال نداره
                          خودش اونو به من بخشید ، الان هم ورثه‌اش یا اطرافیانش هیچ اعتراضی ندارند

(طبق قانون شرع اسلام ، بعد از مرگ واهب ، ورثه حق رجوع به هبه و پس گرفتن موهوبه از متهب را ندارند) (ماده 830 قانون مدنی‌)

طرف مقابل میگه خوش به حالت ! کاش ما هم چنین همسایه‌‌ای داشتيم
                          سرشو میندازه پایین و میره...

ولی خب این گنج ممکنه خیلی‌ها رو وسوسه کنه که اونو به دست بیاورند

فرضاً شخص دیگری اومده میگه من مثل اونهای دیگه اوسکل نیستم و دستتو رو میکنم
                          منو تهدید میکنه که گنج رو به اون بدم یا باهاش شریک بشم
                          من ابتدا نگاه میکنم ببینم چقدر قدرت داره
                          اگه زورم بهش میرسه که میگم برو بزار باد بیاد...
                          وگر نه ، بابد پِلن B رو اجرا کنم

مثلاً بهش میگم برای تصاحب این گنج باید از روی جنازه من رد بشی
                          یعنی هزینه این گنج ، اقدام به قتل منه
                          و الان دیگه همه میدونند که تو قراره منو به قتل برسونی
                          پس اگه من کشته بشم ، تو اولین مظنون با انگیزه قوی قتل من هستی
                          احتمالاً دستگیر و اعدام میشی ،
                          پس در هر صورت ، بهره ای از گنج نداری (از گندم رِی نخواهی خورد!)
                          اما خب برای اینکه از شَرش در امان باشم ، چهارتا سکه هم بهش میدم تا ساکت بشه
                          یا مثلاً اونو میزارم مدیر برنامه های خودم.
                          حتی ممکنه دخترشو برا پسرم بگیرن یا برعکس .
                          اون هم از خداشه که به هر شکلی با من وصلت کنه
                          بلکه سهم بیشتری از گنج به خانواده اش برسه !

در ضمن ، مرتب برای اون مرحوم خیرات میکنم و مرتب مراسم یادبود میگیرم و براش شدیداً گریه میکنم
                          تا همگان مطمئن بشوند که من با مرحوم ارتباط عاطفی شدیدی داشتم
                          اینطوری ، حدیث جعلی بخشش گنج به من در انظار عموم باور پذیرتر به نظر میرسه
                          نهایتاً عموم مردم می‌پذیرند من جانشین برحق و واقعی اون مرحوم هستم.

همچنین گاهی با اون پول در مناطقی که مدعی و معترض دارم
                          امور عام المنفعه مثل ساخت مدرسه و بیمارستان انجام میدم
                          تا به اونهایی که این داستان رو باور نکردند بگم :
                          فرضاً که گنج به ناحق تصاحب شده ولی خب من جانشین صالحی هستم
                          و بهتر از هر جانشین واقعی میتونم به جامعه خیر برسونم.

خودم هم تمام عمر در رفاه و آسایش و لذت زندگی و عشق و حال میکنم
                          اما برای جلوگیری از برانگيخته شدن دیگران ، حفظ ظاهر میکنم
                          تظاهر میکنم که فردی ساده‌زیست هستم
                          و با لباس کهنه و دمپایی ترک خورده تردد میکنم

در آینده مورخین خواهند نوشت ؛
                          " من اگرچه مالکیتم بر گنج زیر سوال رفته بود ،
                          لاکن مالک صالح و مفید و خَیّری بودم
                          چه بسا اگر گنج به دست ورثه واقعی می‌افتاد،
                          تا این حد به جامعه خیر نمی‌رسوند
                          آیندگان از من به نیکی یاد خواهند کرد ! "
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                            ستاره‌دار(2)
                            • Oct 2020
                            • 708

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                            من اگه در چنین موقعیتی باشم /:.grlim:./
                            در اسرع وقت ، قبل از اینکه دیگران مطلع شوند ،
                            گنج را جایی مخفی میکنم که از دسترس دیگران خارج بشه.
                            بچه نداره یا ورثه که از قبل گفتند هیچ ادعایی و اعتراضی ندارند
                            دیگران هم که مطلع نیستند ، همش می‌مونه برا خودم

فرضاً اگه شخص دیگری اعتراض کرد
                            فوراً حدیث جعل میکنم که :
                            اون خدابیامرز در زمان حیاتش ، وقتی دید ورثه طالب مال نداره
                            خودش اونو به من بخشید ، الان هم ورثه‌اش یا اطرافیانش هیچ اعتراضی ندارند

(طبق قانون شرع اسلام ، بعد از مرگ واهب ، ورثه حق رجوع به هبه و پس گرفتن موهوبه از متهب را ندارند) (ماده 830 قانون مدنی‌)

طرف مقابل میگه خوش به حالت ! کاش ما هم چنین همسایه‌‌ای داشتيم
                            سرشو میندازه پایین و میره...

ولی خب این گنج ممکنه خیلی‌ها رو وسوسه کنه که اونو به دست بیاورند

فرضاً شخص دیگری اومده میگه من مثل اونهای دیگه اوسکل نیستم و دستتو رو میکنم
                            منو تهدید میکنه که گنج رو به اون بدم یا باهاش شریک بشم
                            من ابتدا نگاه میکنم ببینم چقدر قدرت داره
                            اگه زورم بهش میرسه که میگم برو بزار باد بیاد...
                            وگر نه ، بابد پِلن B رو اجرا کنم

مثلاً بهش میگم برای تصاحب این گنج باید از روی جنازه من رد بشی
                            یعنی هزینه این گنج ، اقدام به قتل منه
                            و الان دیگه همه میدونند که تو قراره منو به قتل برسونی
                            پس اگه من کشته بشم ، تو اولین مظنون با انگیزه قوی قتل من هستی
                            احتمالاً دستگیر و اعدام میشی ،
                            پس در هر صورت ، بهره ای از گنج نداری (از گندم رِی نخواهی خورد!)
                            اما خب برای اینکه از شَرش در امان باشم ، چهارتا سکه هم بهش میدم تا ساکت بشه
                            یا مثلاً اونو میزارم مدیر برنامه های خودم.
                            حتی ممکنه دخترشو برا پسرم بگیرن یا برعکس .
                            اون هم از خداشه که به هر شکلی با من وصلت کنه
                            بلکه سهم بیشتری از گنج به خانواده اش برسه !

در ضمن ، مرتب برای اون مرحوم خیرات میکنم و مرتب مراسم یادبود میگیرم و براش شدیداً گریه میکنم
                            تا همگان مطمئن بشوند که من با مرحوم ارتباط عاطفی شدیدی داشتم
                            اینطوری ، حدیث جعلی بخشش گنج به من در انظار عموم باور پذیرتر به نظر میرسه
                            نهایتاً عموم مردم می‌پذیرند من جانشین برحق و واقعی اون مرحوم هستم.

همچنین گاهی با اون پول در مناطقی که مدعی و معترض دارم
                            امور عام المنفعه مثل ساخت مدرسه و بیمارستان انجام میدم
                            تا به اونهایی که این داستان رو باور نکردند بگم :
                            فرضاً که گنج به ناحق تصاحب شده ولی خب من جانشین صالحی هستم
                            و بهتر از هر جانشین واقعی میتونم به جامعه خیر برسونم.

خودم هم تمام عمر در رفاه و آسایش و لذت زندگی و عشق و حال میکنم
                            اما برای جلوگیری از برانگيخته شدن دیگران ، حفظ ظاهر میکنم
                            تظاهر میکنم که فردی ساده‌زیست هستم
                            و با لباس کهنه و دمپایی ترک خورده تردد میکنم

در آینده مورخین خواهند نوشت ؛
                            " من اگرچه مالکیتم بر گنج زیر سوال رفته بود ،
                            لاکن مالک صالح و مفید و خَیّری بودم
                            چه بسا اگر گنج به دست ورثه واقعی می‌افتاد،
                            تا این حد به جامعه خیر نمی‌رسوند
                            آیندگان از من به نیکی یاد خواهند کرد ! "
                            حاجی
                            بعد پل صراط رو چیکار میکردی:D
                            اول بگو ببینم اخوند قبول داری/:.yead.:/

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                              ستاره‌دار(2)
                              • Oct 2020
                              • 708

کنایه غیرمنتظره مژده لواسانی به جمیله علم‌الهدی

مژده لواسانی با انتشار یک پست در اینستاگرام به استفاده از واژه بانوی اول توسط همسر رئیس‌جمهور کنایه انداخت. مژده لواسانی یک عکس از مادر شهید در اینستاگرام منتشر کرد و این مادر شهید را بانوی اول خطاب کرد.

برترین‌ها: مژده لواسانی با انتشار یک پست در اینستاگرام به استفاده از واژه بانوی اول توسط همسر رئیس‌جمهور کنایه انداخت. مژده لواسانی یک عکس از مادر شهید در اینستاگرام منتشر کرد و این مادر شهید را بانوی اول خطاب کرد.

جمیله علم‌الهدی همسر رییس جمهور طی یک سخنرانی در جشنواره بین‌المللی خورشید عنوان کرد: من تازه متوجه شدم که بنده را به عنوان بانوی اول معرفی کردند. لازم است توضیح دهم در ساختار جمهوری اسلامی ایران بانوی اول همسر رهبر معظم انقلاب هستند. وی افزود: سال‌هاست که آرزو می‌کنم بتوانم برای انتقال خاطرات ایشان کاری بکنم. خوشبختانه مشهدی‌ها کار خوبی کردند و آن اینکه منزل ایشان را تبدیل به موزه کردند.

خاک تو سر خودشو
                              شوهرشو
                              پدرش
                              وهفت جد اباد ش
                              کنن
                              قرمساق باورش شده
                              مردک و زنک دوتا بز نمیداند تحویلش بچرنونه/:.yead.:/

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1492

/:.yead.:/
                                در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
                                کنایه غیرمنتظره مژده لواسانی به جمیله علم‌الهدی

مژده لواسانی با انتشار یک پست در اینستاگرام به استفاده از واژه بانوی اول توسط همسر رئیس‌جمهور کنایه انداخت. مژده لواسانی یک عکس از مادر شهید در اینستاگرام منتشر کرد و این مادر شهید را بانوی اول خطاب کرد.

برترین‌ها: مژده لواسانی با انتشار یک پست در اینستاگرام به استفاده از واژه بانوی اول توسط همسر رئیس‌جمهور کنایه انداخت. مژده لواسانی یک عکس از مادر شهید در اینستاگرام منتشر کرد و این مادر شهید را بانوی اول خطاب کرد.

جمیله علم‌الهدی همسر رییس جمهور طی یک سخنرانی در جشنواره بین‌المللی خورشید عنوان کرد: من تازه متوجه شدم که بنده را به عنوان بانوی اول معرفی کردند. لازم است توضیح دهم در ساختار جمهوری اسلامی ایران بانوی اول همسر رهبر معظم انقلاب هستند. وی افزود: سال‌هاست که آرزو می‌کنم بتوانم برای انتقال خاطرات ایشان کاری بکنم. خوشبختانه مشهدی‌ها کار خوبی کردند و آن اینکه منزل ایشان را تبدیل به موزه کردند.

خاک تو سر خودشو
                                شوهرشو
                                پدرش
                                وهفت جد اباد ش
                                کنن
                                قرمساق باورش شده
                                مردک و زنک دوتا بز نمیداند تحویلش بچرنونه
                                الحق و انصاف مادران شهدا بانوان اول ایران هستن./:.Heart.:/...روح تمام شهدایی که برای دفاع از تمامیت ارضی ایران جان شیرین خود را فدا کردن شادباد/:.Heart.:/......کاری هم به کلاغ سیاه ها نداریم/:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X