اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

دانش آموزان و دانشجویان نگاه به وضعیت فلسطین کنند و قدر جمهوری اسلامی را بدانند | دیدبان ایران

حسین ملک‌مکان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس خطاب به دانشجویان و دانشگاهیان گفت: در روایت آمده است که وقتی از دو نعمت امنیت و سلامتی برخورداریم باید قدر آن‌ها را بدانیم اما نمی‌دانیم.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ حجت‌الاسلام حسین ملک‌مکان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس در حاشیه آیین استانی نواختن زنگ روز دانش‌آموز و استکبارستیزی در مدارس فارس، ضمن ابراز همدردی با مردم فلسطین و گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان که روز ملی مبارزه با استکبارستیزی، گفت: در روایت آمده است که وقتی از دو نعمت امنیت و سلامتی برخورداریم باید قدر آن‌ها را بدانیم اما نمی‌دانیم.

گزارش دیده بان ایران؛ حجت الاسلام حسین ملک‌مکان، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان فارس به ایسنا گفت: امروز باید در واقع برای قدر دانستن نعمت امنیت به سرزمین فلسطین بنگریم که چگونه رژیم غاصب اسرائیل آن‌ها را بمباران می‌کند و مردم فلسطین با چه مظلومیتی این همه جنایت را تحمل می‌کنند لذا باید قدر امنیتی که در کشورمان وجود دارد را بدانیم.

----------------
    جالبه اینها با این همه ادعاشون
    نه تنها در جنگ به کمک غزه نمی شتابند ،بلکه از غزه بعنوان درس عبرت استفاده می کنند !!!

یه معنی ش هم اینه که غزه ای ها نباید قدر حماس را بدانند که جنگ راه انداخته!!!!

چهارتا کلمه حرف زده 2 تا سوتی اساسی داده
    :.thumbsupsmileyanim

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1492

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
      درود علیرضا جان

خداوند هوشنگ صمدی کلخورانی فرمانده عملیات حفظ خرمشهر، متولد کلخوران اردبیل و همرزمان ش را (از جمله
      نیروی تحت امر وقت وی ، سردار حبیب الله سیاری متولد شیراز ، و فرمانده اسبق نیروی دریایی ) را حفظ شون کنه و همرزمان شهید و فقیدش را از جمله داریوش ضرغامی(فرمانده ی مستقیم صمدی ) متولد نبریز که سال 1397 هنگام سخنرانی در مورد جنگ از شدت احساسات ،سکته قلبی کرد بیامرزه

صمدی کسی بود که چندروز قبل چنگ عملابازنشسته بود و با نامه بازنشستگی رفت وسط جنگ تن به تن خرمشهر
      حبیب الله سیاری هم گفته بود یه بار تو خرمشهر از داخل توالت مجبور شدم آرپی چی بزنم ، که کار خیلی خطرناکی بوده ولی چاره ای هم نداشتند

-------

ناخدا صمدی: دوست دارم کفنم پرچم ایران باشد

فرمانده بازنشسته تکاوران نیروی دریائی ارتش در خرمشهر گفت: دوست دارم پرچم ایران کفنم باشد و این را از خلبان شهید همشهریم "غفور جدی" آموختم. او کسی بود که از ارتش پاک‌سازی شده بود و در حال تخلیه منزل بود که جنگ آغاز شد و در آن شرایط خانواده خود را گرو گذاشت و گفت «به من فانتوم بدهید.»
      ----------------------------------

نام غفور جدی اردبیلی را 40 سال قبل بارها از پدربزرگم شنیدم که از امریکا برگشت و شهید شد

غفور جدی متولد محله خیرال(خیرآباد ) اردبیل و هم محله ای علی دایی

--------------

دلاور اینها بودند نه اینکه چهار تا موشک بندازی بری پشت زن و بچه ت قایم بشی
      درود افشین جان.....این جمله دوست دارم کفنم پرچم ایران باشه وصیت نامه شهید خلبان غفور جدی اردبیلی بود.....خلبانی که به جرم اینکه زنش امریکایی بود از پایگاه اخراج و خلع درجه شد....31 شهریور که جنگ شروع شد به در پایگاه رفت و گفت زن و بچه من گروگان شما فقط یک هواپیما بدید من برم عراق رو بکوبم.....روحش شاد...تو اردبیل مجسمه ش در کنار یک اف4 در میدانی به اسم جدی ساخته شده

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

این جنگی که پوتین تو غزه درست کرد کشتار راه انداخت سبک حماس به گروه واگنر میخوره
        پوتینی که حتی به دوستانش پری بلنده و دیمیتری اوتکین رحم نکرد
        مامور کا گ ب همینه

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1492

اکبر گلپا ذرگذشت
          روحش شاد@};-
          یادش گرامی/:.Heart.:/

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
            ناخدا صمدی و دریادار سیاری بهمراه تکاوران نیروی دریایی واقعا در خرمشهر حماسه آفریدن...سید محمد غرضی استاندار خوزستان بود رفته بود خرمشهر دیده بود اوضاع خیطه از پاترول پیاده نشده بود..صمدی میگفت هی به غرضی میگفتم بگو نیرو بفرستن میگفت نیرو نداریم و بعد اون دیگه پیداش نشد.... ناخدا صمدی شرق تهران میدان نبوت پارچه فروشی داشت ...حماسه افرین خرمشهر پارچه فروشی...اگه تو امریکا بود شاید وزیر دفاع میشد......اینایی که میرن سوریه من 5 سال پیش شنیدم روزی 10 میلیون تومن حقوق میگرفتن
            درود عبدالله جان
            بله پارچه فروشی ش هم نارمک هست .البته بعد از بازنشستگی ایشون وارد تجارت شده و مصاحبه ای که کرده بود گفته بود خداروشکر وضع مالی خوبی داره . ولی واقعا ارج و قربی برای این عزیزان قائل نشدند

پارسال یه مصاحبه از یکی دیگر از مبارزان نبردخرمشهر یعنی "دریادار عیسی حسینی بای" متولد بندر ترکمن خوندم واقعادلم گرفت

حسینی بای: شک می‌کنیم شاید اصلا ما نبودیم که جنگیدیم!
            آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/11/04, 20:58.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

درود عبدالله جان
              بله پارچه فروشی ش هم نارمک هست .البته بعد از بازنشستگی ایشون وارد تجارت شده و مصاحبه ای که کرده بود گفته بود خداروشکر وضع مالی خوبی داره . ولی واقعا ارج و قربی برای این عزیزان قائل نشدند

پارسال یه مصاحبه از یکی دیگر از مبارزان نبردخرمشهر یعنی "دریادار عیسی حسینی بای" متولد بندر ترکمن خوندم واقعادلم گرفت

حسینی بای: شک می‌کنیم شاید اصلا ما نبودیم که جنگیدیم!

الان یه سرچ کردم دیدم عیسی حسینی بای فوت کرده و به همرزمان شهیدش پیوسته
              دریادار حسینی بای آسمانی شد | + بازخوانی یک گفت‌وگو

۲۰ بهمن ۱۴۰۱

امروز این سومین بار هست بغضم میترکه
              یک بار بعد پست خودم برای خلبان جدی
              بار دوم بعد پست عبدالله عزیز درباره شهید جدی

و بار سوم هم الان که دیدم حسینی بای به رحمت خدا رفته و راستش این سومی خیلی شدید تر هست و بغضم خالی نمیشه

وقتی جدی شهید شد کل اردبیل تعطیل شد و عزاداری ،ولی فوت "حسینی بای "بدون حتی یک خبر در صداو سیمای نکبتی بیشرف صاحب

چرا باید این قدر این عزیزان گمنام باشند که حتی منی که حسینی بای رو به اسم می شناختم بعد هشت ماه متوجه بشم
              /:.Heart.://:.sadsmiley.:/ اینها همه درد هستند
              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/11/04, 20:58.

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
                اینهمه آدمو کشتند تا مطلوب بشه وضعیت برای ایران؟پس هدف انحراف از برنامه هسته ای بوده؟مردم غزه هم گوشت نذری بودن برای این هدف؟....یعنی میگین هنیه ومشعل...مردمشون را جلوی پای هسته ای ایران قربانی کردن؟
                پس بگو چرا اون اول .. شربت و شیرینی پخش میکردن .. مای نادون هی میگفتیم مگه نمیدونن قراره بعدش اسرائیل چه آتیشی به پا کنه! .. خب خدا رو شکر برای ما هم روشن شد که این‌ها دیگه اونقدرها هم نفهم و بی‌شعور نیستند!

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1190

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
                  با این سخرانی سید حسن کار اسرائیل یکسره شد، سرعت فروپاشی صحیونیسم به شدت بالا رفت.
                  اونهایی که مخاطب هدفش بودند گرفتند چی گفت حالا این که یه عده با سطح آی کیو راننده تاکسی هنوز گیج میزنند خیلی مهم نیست.
                  آمار شگفت انگیز کارشناس تلویزیون از تعداد بینندگان سخنرانی نصرالله
                  رویترز اعلام کرد این سخنرانی 4میلیارد نفر بیننده داشته است.
                  این سخنرانی از طریق 500 شبکه پخش زنده شده است.
                  :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim /:.yead.://:.yead.:/ /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

خب چند روز بود به این تاپیک سر نزده بودم .. این پست‌ها رو به عنوان بهترین پست‌ها تو این چند روز انتخاب می‌کنم! .. روح و روانم شاد شد اینقدر که خندیدم!! .. یعنی عالیه این آدم!!
                  هر چند که با دیدن پست اول واقعا واسم سوال شد .. که آیا این صدای یک نوار ضبط شده است؟! .. یا یه انسانی، حیوانی، خلاصه یه موجود زنده‌ای .. چیزی .. پشت سیستمه؟!

به نظرم اگه از سینه‌چاکان حکومت هم هستید .. مثل این خوش‌بین باشید .. از هفت دولت آزاد .. نه اینکه مثل اون بورسفام کسالت‌آور!

نظر

• Bikhabar
                    ستاره‌دار(22)
                    • Sep 2020
                    • 1190

اونهایی که مخاطب هدفش بودند گرفتند چی گفت حالا این که یه عده با سطح آی کیو راننده تاکسی هنوز گیج میزنند خیلی مهم نیست.
                    تنها چیزی که تو پست‌هاش اذیتم کرد .. اون قسمت قرمز رگنه .. دیدن چنین توهینی به یک قشر .. حتی از یه همچین احمقی هم منزجر کنندست!

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1492

الان یه سرچ کردم دیدم عیسی حسینی بای فوت کرده و به همرزمان شهیدش پیوسته
                      دریادار حسینی بای آسمانی شد | + بازخوانی یک گفت‌وگو

۲۰ بهمن ۱۴۰۱

امروز این سومین بار هست بغضم میترکه
                      یک بار بعد پست خودم برای خلبان جدی
                      بار دوم بعد پست عبدالله عزیز درباره شهید جدی

و بار سوم هم الان که دیدم حسینی بای به رحمت خدا رفته و راستش این سومی خیلی شدید تر هست و بغضم خالی نمیشه

وقتی جدی شهید شد کل اردبیل تعطیل شد و عزاداری ،ولی فوت "حسینی بای "بدون حتی یک خبر در صداو سیمای نکبتی بیشرف صاحب

چرا باید این قدر این عزیزان گمنام باشند که حتی منی که حسینی بای رو به اسم می شناختم بعد هشت ماه متوجه بشم
                      /:.Heart.://:.sadsmiley.:/ اینها همه درد هستند
                      دز جنگ 8 ساله بهترین خلبانان این مرز و بوم که دوره دیده امریکا بودن..فقط و فقط در 3 ماه اول جنگ 130 نفر به شهادت رسیدن آنهم به خاطر جلوگیری از پیش روی عراقی ها...در اول جنگ بسیج و سپاهی در کار نبود...تا ساماندهی ارتش و اعزام به منطقه خلبانان مجبور بودن در ارتفاع پایین پرواز و نیروهای عراقی رو بمباران کنن و در نتیجه موشکهای سام روسی عین نقل و نبات هواپیما سرنگون میکردن ....میانگین .سنی خلبانان 28 سال بود

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

مصاحبه ناخدا صمدی درباره زنده یاد عیسی بای سلامی :

از افسران لایق و شجاع و کاردان من در گردان تکاوران، ستوان حسینی بای بود که ماه ها در خرمشهر خدمت کرده بود. امریه انتقالش از بوشهر به تهران آمده بود و داشت تسویه حساب می کرد. به او گفتم: «چه کار می کنی؟ می روی یا می مانی؟» آن افسر ایران دوست گفت: «دیگر تمایل ندارم به تهران بروم. هر جا که واحد برود، من هم می روم.»
                        لبخندی از سر شادی و رضایت زدم و گفتم: «پس خودت را آماده رفتن به خرمشهر کن! امشب می رویم.»

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2778

فقط کامنت اول..خداییش از عرزشی جماعت گیج تر خدا خلق نکرده/:.yead.:/

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4153

خیلی ساده است

راهش اینه بروند تو بیابان با هم بجنگند

چرا نمی روند ؟!؟!

شما جواب این یک سوال رو به خودت بدهی ،خیلی از مسائل برات روشن میشه

من هم تو خیابون جند نفر قمه دار وحشی لات بی سرو پا را، با چاقو بزنم ، بعد بدوم پشت زن و بچه م قایم بشم ،معلومه که ممکنه زن و بچه م هم آسیب ببینه . اصلا احتمال این موضوع بدیهی است
                            ولی اصول اخلاقی و غیرت و شرف ، میگه خودمو بندازم جلوی زن و بچه ،نه برعکس
                            کدام بیابان بروند ؟ باریکه غزه بیابان نداره . تقریبا کلش مسکونی است با تفاوت کم و زیاد در تراکم و حتی اگر بیابان هم داشت نمی رفتند
                            چون این حملات از سوی حماس از روز اول یا الان که در حال دفاع است ، بیشتر ایذائی محسوب میشه و نوعی قدرت نمائی و اظهار وجود بدون توان واقعی برای مقابله یا ضربه زدن ، وگرنه هیچ عقل سلیمی تائید نمیکنه در جنگی نا برابر بتونه غلبه داشته باشه

و البته موضوع سپر انسانی هم کمابیش تائید شده است . مردم بیچاره گوشت قربانی شده ای که از هر دو طرف ضربه میخوره . از سوی مقابل مستقیم و از سوی خودی غیر مستقیم

هر چند به قصد نگفتید ولی لات و بی و سروپا را خوب اومدی و میشه این گنده لات محله را همون اسرائیل در نظر گرفت . من اینطور در نظر میگیرم
                            هر چند از لات بی سر و پا انتظار نیست که غیر نظامی ها را هدف نگیرد یا حتی سهوی باعث کشته شدنشان نشود ، ولی لاتی که مدعی غربی بودن و ازادی و دمکراسی بالاتری از منطقه دارد و به این موضوع مینازه باید حواسش جمع باشه به زن و بچه که ممکنه سپر بلا شده است

اما من نظرم اینه ... بازم نمیشه این کشتار را توجیه کرد به بهانه اینکه نرفتند در بیابان ، یا چون به قول شما رفتند پشت زن و بچه پس حالا باید زن و بچه را نادیده گرفت
                            اینائی که ما میگیم فقط گفتنش اسونه . باید عمیق تر نگریست

بچه و به مرور نوجوان بودیم و زمان جنگ را دیدیم هر چند من نوعی وسط کشور بودم اون موقع و بجز صدای اژیر قرمز خطر جدی دیگری حس نکردم
                            جنگ و ویرانی در این حدی که تراکم جمعیت دارد و به این شکل و شیوه و در عصر حاضر یک تراژدی و درام محض است و مایه شرم ابدی بشریت

کودکانی که جلوی چشمشون مرگ و خون و تکه پاره شدن کودکان و بزرگان دیگر را می بینند . از نظر روان شناختی هضم این موضوع و تاثیر مخربی که بر روان ادمی میگذارد قابل وصف نیست . این کودک بزرگ شود چه توقعی ازش میره
                            حتی اگر عقده ای شود یا انتقامجو یا پرخاش گر ، راه دوری نرفته

ضمن اینکه زندگی شخصیش در اینده هم با این کابوس های دردناک تباه میشه
                            گفتنش اسان است
                            فقط کافی است تصور کنیم چند ساعت در اون شرایط داریم زندگی میکنیم /:.negaran.:/

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                              کدام بیابان بروند ؟ باریکه غزه بیابان نداره . تقریبا کلش مسکونی است با تفاوت کم و زیاد در تراکم و حتی اگر بیابان هم داشت نمی رفتند
                              چون این حملات از سوی حماس از روز اول یا الان که در حال دفاع است ، بیشتر ایذائی محسوب میشه و نوعی قدرت نمائی و اظهار وجود بدون توان واقعی برای مقابله یا ضربه زدن ، وگرنه هیچ عقل سلیمی تائید نمیکنه در جنگی نا برابر بتونه غلبه داشته باشه

و البته موضوع سپر انسانی هم کمابیش تائید شده است . مردم بیچاره گوشت قربانی شده ای که از هر دو طرف ضربه میخوره . از سوی مقابل مستقیم و از سوی خودی غیر مستقیم

هر چند به قصد نگفتید ولی لات و بی و سروپا را خوب اومدی و میشه این گنده لات محله را همون اسرائیل در نظر گرفت . من اینطور در نظر میگیرم
                              هر چند از لات بی سر و پا انتظار نیست که غیر نظامی ها را هدف نگیرد یا حتی سهوی باعث کشته شدنشان نشود ، ولی لاتی که مدعی غربی بودن و ازادی و دمکراسی بالاتری از منطقه دارد و به این موضوع مینازه باید حواسش جمع باشه به زن و بچه که ممکنه سپر بلا شده است

اما من نظرم اینه ... بازم نمیشه این کشتار را توجیه کرد به بهانه اینکه نرفتند در بیابان ، یا چون به قول شما رفتند پشت زن و بچه پس حالا باید زن و بچه را نادیده گرفت

بچه و به مرور نوجوان بودیم و زمان جنگ را دیدیم هر چند من نوعی وسط کشور بودم اون موقع و بجز صدای اژیر قرمز خطر جدی دیگری حس نکردم
                              جنگ و ویرانی در این حدی که تراکم جمعیت دارد و به این شکل و شیوه و در عصر حاضر یک تراژدی و درام محض است و مایه شرم ابدی بشریت

کودکانی که جلوی چشمشون مرگ و خون و تکه پاره شدن کودکان و بزرگان دیگر را می بینند . از نظر روان شناختی هضم این موضوع و تاثیر مخربی که بر روان ادمی میگذارد قابل وصف نیست . این کودک بزرگ شود چه توقعی ازش میره

گفتنش اسان است

یعنی الان فقط گیر بیابون هستیم

بیابون نزدیک ترین
                              صحرای سینا

نظر

• بابای یسنا
                                عضو فعال
                                • Apr 2023
                                • 689

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

گفتنش اسان است
                                درود. کسی که خربزه میخوره جانش در میشه پای لرزش هم میشینه چون شنیدم مردم غزه اکثریت حماسو قبول دارن خودشون خواستن فکر اینجاش را هم میکردن
                                آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2023/11/04, 23:48.

نظر

در حال کار...
                                X