اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3776

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب خدمت جناب آزاد عزیز...

امیدجان اینکه برخی دوستان چه اصراری دارند، که سوال واضح و مشخص بنده را هز بار به یک صورت جدیدی مطرح بفرمایید، این رو بنده نمیفهمم!!!

-من کجا گفتم شکل گیری چپ بخاطر واکنش به اعدام و جنایتهای شاه بوده؟

-من کجا گفتم آنها نیت بدی داشتند یا نداشتند، اصلا من کجای مدعی این قدرت جادویی و خطای شناختی واضح یعنی نیت خوانی بودم؟

ما کجا مسابقه کی بهتر بود و کی بدتر بود راه انداختیم (بین چپ ها و درباریان) که برخی دوستان طبق روال نیت بنده را پیشداوری میکنند؟

بنده فقط عرض کردم دلایل این انقلاب با محوریت چپ ها چه بوده؟ حتی خودم هیچ پاسخی رو از قبل آماده نکرده بودم و هر کسی هر چه گفت، پذیرفتم...

من فقط سوال کردم و قرار بود پاسخ رو شما دوستان محبت کنید و بدید؟

کاری هم نداریم که آیا مگر میشود یک لیست سی، چهل نفره را با سرنوشت ها و کنش وری ها و تخصص های مختلف با چند خط نمره داد و ارزیابی کرد؟

با نهایت احترام اگر صدها پست هم بزنید که ارتباط مستقیمی به سوال بنده نداشته باشه، بنده با عرض شرمندگی اعتراض خواهم کرد و از شما میخواهم به اصل مبحث مطرح شده بپردازید...

اینکه نمیشود بنده در بحث خودم را موظف بدانم که دقیقا به بحث مطروحه شما بپردازیم، اما برخی دوستان گزینشی به هر بخشی که خواستند پاسخ بدهند و از آن بدتر استنباط دلبخواهی کنند، سوال رو کلا از بیخ تغییر بدهند و از سوال جدید خودتون نتیجه گیری دلبخواهی کنند؟

اصلا فرض بگیریم ما بصورت گروهی، کلی آدم شاخص را اونهم بعد از حل شدن معما نمره مردودی دادیم و خلاص؛ ما داریم از نقش شاه میپرسیم نه از نقش چپ در شکل گیری انقلاب؟

-مگر کسی شک دارد که چپ در انقلاب نقش داشته؟
    -مگر کسی شک دارد که این انقلاب پسرفت برای کشور بوده و قطعا در این پسرفت عوامل تاثیرگذار از جمله چپ ها، هم موثر بوده اند هم باید پاسخگو باشند؟

اما برای بار آخر سوال واضح خود را مطرح میکنیم :
    ما پذیرفتیم، که انقلابیون از جمله چپ ها به عنوان یک مشت انسان ساده لوح و نادان و بی ثمر و خنگ، اومدند یک پدیده ی غلطی رو به اسم انقلاب 57 رقم زدند؟
    در شکل گیری و به ثمر رسیدن این پدیده، نقش مجموعه حکمرانی پهلوی به جز (لطف زیادی) دیگر چه عواملی بوده است؟؟؟

ارادت...
    سلام...دکتر ...خوب معلومه که اون نظام هم در این بحث بی تقصیر نبود ...شاه دوتا پایگاه بزرگ اجتماعی داشت یکی روحانیون و یکی هم زمینداران بزرگ که زمین دارا و فودال ها تو سال ۲۶ شاه رو نجات دادن ...روحانیون و مذهبی ها هم در سال ۳۲ به کمک شاه اومدن ..اون ثبات لازم رو هم بختیار بعد ماجرای ۲۸ مرداد برای نظام تامین کرد ..
    تو سال ۴۲ وبا اون بحث انقلاب سفید و برنامه های اقتصادی اجتماعی یه طبقه جدید اجتماعی خلق کرد که تا قبل از اون وجود نداشتن ..
    شاه این طبقه رو به حال خودشون رها کرد ..و تصور می کرد که صرفا با پیشرفت اقتصادی میشه این طبقه رو اداره کرد ...و تصورش این بود اینا شعور لازم برا درک موقعیت تاریخی که درش هستن رو دارند در حالی که خیلی ازینا به نوعی سرگشته و حیران بودن و این موقعیت جدید و بی سابقه اونارو به نوعی اضطراب دچار کرده بود که اصلا کی هستن و کجا هستن ..نه روستایی بودن نه شهری ..نه فقیر نه پولدار ...نه حاشیه نشین بودن نه جز طبقات مرفه شهری بودن ..از سینما ..سیاست ..ازادی های اجتماعی و اقتصادی ‌‌فرصت هایی که برای کار و مسافرت و رفتن به غرب و شرق ..پدید اومده بود مطبوعات و کتاب هایی که چاپ میشد ...وسط همه اینا گیر کرده بودن ..این وضعیت با ذهنیتی که داشتن تطابقی نداشت ..به مدد همین روشنفکران تاریک فکر ..هوا برشون داشت که حالا ما این همه وضع اقتصادیمون خوبه ..مثلا در ردیف کشورهای اروپایی هستیم چرا بقیه زندگی مون مثل اونا نیست !!
    یه سوالات و مطالبه هایی داشتن که سبستم ضرورتی برا پاسخگویی و اقناع این توده ها نمیدید...
    چون این نظام‌به طور مشخص به غرب و ارزش های غربی تمایل داشت ..مخالفین هم از منظر چپ و ارزش های چپ گرایانه باهاش وارد منازعه شدن ..
    شاه هم موضوع رو چندان جدی نگرفت ...و سعی کرد...با استفاده از ظرفیت مذهب ...با چپ ها طرف بشه ....که نتیجه عکس داد و دوتایشون بر علیه سیستم متحد شدن ...

نظر

• pournikdast
      ستاره‌دار(2)
      • Oct 2020
      • 525

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
      سلام...دکتر ...خوب معلومه که اون نظام هم در این بحث بی تقصیر نبود ...شاه دوتا پایگاه بزرگ اجتماعی داشت یکی روحانیون و یکی هم زمینداران بزرگ که زمین دارا و فودال ها تو سال ۲۶ شاه رو نجات دادن ...روحانیون و مذهبی ها هم در سال ۳۲ به کمک شاه اومدن ..اون ثبات لازم رو هم بختیار بعد ماجرای ۲۸ مرداد برای نظام تامین کرد ..
      تو سال ۴۲ وبا اون بحث انقلاب سفید و برنامه های اقتصادی اجتماعی یه طبقه جدید اجتماعی خلق کرد که تا قبل از اون وجود نداشتن ..
      شاه این طبقه رو به حال خودشون رها کرد ..و تصور می کرد که صرفا با پیشرفت اقتصادی میشه این طبقه رو اداره کرد ...و تصورش این بود اینا شعور لازم برا درک موقعیت تاریخی که درش هستن رو دارند در حالی که خیلی ازینا به نوعی سرگشته و حیران بودن و این موقعیت جدید و بی سابقه اونارو به نوعی اضطراب دچار کرده بود که اصلا کی هستن و کجا هستن ..نه روستایی بودن نه شهری ..نه فقیر نه پولدار ...نه حاشیه نشین بودن نه جز طبقات مرفه شهری بودن ..از سینما ..سیاست ..ازادی های اجتماعی و اقتصادی ‌‌فرصت هایی که برای کار و مسافرت و رفتن به غرب و شرق ..پدید اومده بود مطبوعات و کتاب هایی که چاپ میشد ...وسط همه اینا گیر کرده بودن ..این وضعیت با ذهنیتی که داشتن تطابقی نداشت ..به مدد همین روشنفکران تاریک فکر ..هوا برشون داشت که حالا ما این همه وضع اقتصادیمون خوبه ..مثلا در ردیف کشورهای اروپایی هستیم چرا بقیه زندگی مون مثل اونا نیست !!
      یه سوالات و مطالبه هایی داشتن که سبستم ضرورتی برا پاسخگویی و اقناع این توده ها نمیدید...
      چون این نظام‌به طور مشخص به غرب و ارزش های غربی تمایل داشت ..مخالفین هم از منظر چپ و ارزش های چپ گرایانه باهاش وارد منازعه شدن ..
      شاه هم موضوع رو چندان جدی نگرفت ...و سعی کرد...با استفاده از ظرفیت مذهب ...با چپ ها طرف بشه ....که نتیجه عکس داد و دوتایشون بر علیه سیستم متحد شدن ...
      عرض ادب مجدد...
      احسنت امیدجان، صرفنظر از اینکه چقدر موافق تحلیلتان باشم اما به نظرم تحلیلی جوندار و در راستای بحث مطرح شده بود...
      بسیار سپاسگزارم بابت این پاسخ مرتبط و خوب...
      امیدجان پیرو فرمایش شما پیرامون اضطرابی که گاهی انسانها از حرکت در بین طبقات اجتماعی و بدست آوردن آزادی های بیشتر تجربه میکنند؛ اریک فروم روانکاو چپ گرای مکتب فرانکفورت، هم کتاب زیبایی داره به اسم (انسان محکوم به آزادی یا همان گریز از آزادی) که در صورتی که دوستان مطالعه نکردند، پیشنهاد میکنم...

لینک لیست کتابهای فروم رو هم قرار میدم :

یه لینک از یکی از اجراهای عالی بهنام بانی آهنگ خستم، تو کنسرت هم میزارم که اگر مثل بنده شرایطش رو ندارید لبی تَر کنید حداقل چشمی تر کنید...

بهنام بانی - خستم (اجرای کنسرت) دانلود آهنگ جدید بهنام بانی به نام خستم (اجرای کنسرت) Behnam Bani – Khastam Live دانلود آهنگ بهنام بانی به نام خستم (اجرای کنسرت)

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 1936

تورم تقصیر ابلیس هست گرانی دلار تقصیر شیطان بزدگ
        یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2776

آغاز متن پیام خمینی. فعالیت‌ها و اقدامات بختیار و سران ارتش نه‌ تنها برای ایرانیان که برای دولت آمریکا و به خصوص آینده‌ آمریکاییان زیان‌بخش است (یزدی: منظور آمریکاییان ساکن در ایران است.) این فعالیت‌ها من را مجبور خواهد کرد که دستورات تازه‌ای در ایران صادر کنم. به شما نصیحت می‌کنم که به ارتش توصیه کنید (یزدی: ارتش به طور کلی و نه فقط سران ارتش؛ ما میان این دو تمایز قائل هستیم) که از بختیار پیروی نکند و اقداماتش را متوقف سازد. اگر بختیار و سران ارتش از دخالت در امور (یزدی: امور ایرانیان) خودداری کنند، ما هم مردم را آرام خواهیم کرد و مشکلی برای آمریکاییان پیش نخواهد آمد. این نوع رفتار و اعمال (یزدی: از جانب بختیار و سران ارتش) آرامش و ثبات برای منطقه به همراه نخواهد داشت. ملت به حرف من گوش می‌دهد و از طریق فرامین من و اجرای نقشه‌های من ثبات بازخواهد گشت. زمانی که من دولت موقت را اعلام کنم، خواهید دید که بسیاری از نقاطی که اکنون مبهم هستند، آشکار خواهند شد (یزدی: مقصود خمینی مسائلی است که برای دولت آمریکا مبهم هستند) و خواهید دید که ما دشمنی خاصی با آمریکا نخواهیم داشت و متوجه خواهید شد که جمهوری اسلامی که بر اساس قوانین و فلسفه اسلامی شکل می‌گیرد، یک حکومت انسان‌دوستانه خواهد بود و صلح و آرامش را به همه‌ انواع بشر بازخواهد گرداند. تعطیلی فرودگاه‌ها و ممانعت از بازگشت من به ایران مانع عدم ثبات بیشتر خواهد شد و نه تنها شرایط را آرام نخواهد کرد که آن را وخیم‌تر نیز می‌کند. نیروهایی که از من پشتیبانی می‌کنند از من اجازه خواسته‌اند تا بروند و فرودگاه‌ها را برای بازگشت من باز کنند‌ (یزدی: با توسل به زور)؛ اما من چنین اجازه‌ای ندادم. همچنین نیروهای مسلح از داخل ارتش و نیروهای مسلح غیرنظامی (یزدی: برای نمونه شبه‌نظامیان و نیروهای مسلح زیرزمینی که عضوی از جنبش اسلامی هستند) و قبایل مختلف اجازه خواسته‌اند تا وارد عمل شوند و شرایط حاضر را تغییر دهند (یزدی: یعنی با توسل به زور بختیار و سران ارتش را از قدرت ساقط کنند)؛ اما من چنین اجازه‌ای نداده‌ام. من ترجیح می‌دهم که مسئله به طور صلح‌آمیز و بدون خشونت و خونریزی حل شود و سرنوشت کشور به دست خود ملت رقم بخورد. پایان پیام خمینی.

در تاریخ ۷ بهمن ۵۷...این بخشی از پیامی هست که ابراهیم یزدی برای وارن زیمرمن نماینده آمریکا در پاریس ترجمه می‌کنه...به صراحت همچون سالهای قبل از عبارت « جمهوری اسلامی » استفاده می‌کنه!!!
          خوب کاملا مشخصه که همین ملی مذهبی ها هم طمع این رو داشتند یک جمهوری اسلامی میشه ...همه چیز رو دست میگیرند ...خمینی هم میفرستند قم دنبال زهد و تقوا...فکرشو نمی‌کردند اون از این احمق ها زرنگتره...اینکه میگند نمی‌دونستم که بعدش چی میشه کاملا دروغه...میدونستند ..خوب هم میدونستند...منتها مردم برای اینها اهمیتی نداشت

نظر

• Auschwitz
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 444

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
            با این حجم از فساد در دولت، آیا رئیسی کفایت سیاسی پستی که اشغال کرده است را دارد؟
            قانون اساسی تکلیف را روشن کرده است!
            حیف....

توییتر
            بسمه تعالی
            بله ایشان کفایت این پست پست را دارد
            چون خود توییتر هم فرموده که ایشان پست رو آشغال کرده

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3776

عرض ادب مجدد...
              احسنت امیدجان، صرفنظر از اینکه چقدر موافق تحلیلتان باشم اما به نظرم تحلیلی جوندار و در راستای بحث مطرح شده بود...
              بسیار سپاسگزارم بابت این پاسخ مرتبط و خوب...
              امیدجان پیرو فرمایش شما پیرامون اضطرابی که گاهی انسانها از حرکت در بین طبقات اجتماعی و بدست آوردن آزادی های بیشتر تجربه میکنند؛ اریک فروم روانکاو چپ گرای مکتب فرانکفورت، هم کتاب زیبایی داره به اسم (انسان محکوم به آزادی یا همان گریز از آزادی) که در صورتی که دوستان مطالعه نکردند، پیشنهاد میکنم...

لینک لیست کتابهای فروم رو هم قرار میدم :

یه لینک از یکی از اجراهای عالی بهنام بانی آهنگ خستم، تو کنسرت هم میزارم که اگر مثل بنده شرایطش رو ندارید لبی تَر کنید حداقل چشمی تر کنید...

بهنام بانی - خستم (اجرای کنسرت) دانلود آهنگ جدید بهنام بانی به نام خستم (اجرای کنسرت) Behnam Bani – Khastam Live دانلود آهنگ بهنام بانی به نام خستم (اجرای کنسرت)

ارادتمندیم ..البته بحث ناتمام موند ...مساله ما با این به اصطلاح روشنفکران این بود که اینا حداقل باید با مردم عادی فرقی می داشتن ..اینا که ادعاشون می شد زبان خارجی بلدند ...دنیا دیده هستن و کلی کتاب خوندن ..اینا دیگه چرا ؟؟اگر نمیدانستن که دیگه این بحث روشنفکری و اینا که موضوعیتی نداره ...اگر هم می دانستن که خوب شایستگی الفاظ خیلی بدتری را دارند
              اینا مگر کتاب تاریخ مشروطیت کسروی و قصص العلما و چه میدانم حیات یحیی و تاریخ ادبیات ایران و....رو نخوانده بودن و این جماعت رو نمی شناختن که افتادن دنبال اینا ؟؟
              چه کردند ؟؟به جای اینا رفتن مزخرفات جلال و علی شریعتی را مثل کتب مقدس پرستیدن و تبلیغ کردن ...هر هفته بری پای منبر علی شریعتی که برات داستان بگه و شقایق رو به نمی دونم به چی ربط بده ؟؟
              اینا اصلا رفتن کتاب امت و امامت و خودسازی انقلابی شریعتی رو با دید تقادانه بخونن ؟؟اصلا به عقلشون رسید که اینا رو مکتوب کنن بعد بخونن یا فقط با گوش دادن به این صحبتا کف کردن ؟؟
              اخه چه روشنفکری ؟؟شما بیایی یکی رو که چندتا زبان خارجی بلده .‌چندسال تو غرب درس خونده ...به هرحال دانشگاه رفته ...کتاب نوشته ..بیایی کنار بزنی بیفتی دنبال کسی که اصالت ایرانی اش محل تردیده ...کسی که تا زنده بود نتوانست جمله ای ادا کند که فعل و فاعل و مفعولش سرجایش باشد ؟؟اصلا این ها که شغل و حرفه و نقششان‌نقادی بود رفتن ببینن این بابا تو اون کتابش چه مزخرف یا مطلب مهمی نوشته ؟؟
              اصلا گذاشتن کنار هم این کتاب ها و اون کتاب های شاه رو مقایسه کنن ؟؟
              این ها هم که متعصبانه نه به خودشون نه به دیگران اجازه نقادی در این مورد رو ندادن دیگه چه روشنفکر بازی برادر من ..
              اینا که تو عمرشون یه پاشون تو کافه و بار بود چطور شد یه شبه مسلمان سوسیالیست و مارکسیست اسلامی شدن ...؟؟حالا بگید همه شونم نشدن ..اونا که نشدن زبان به اون درازی که برا نیش به سیاست حاکم همیشه بیرون بودد رو چرا اون زمان غلاف کردن ؟؟
              اینا روشنفکر بودن یا مایه ننگ ؟؟ادیگه چه گلی به سر مملکت زدن که ازشون دفاع میشه ؟؟؟
              اینا اگر درد میهن و ملت رو داشتن که اره بر نمیداشتن سر شاخ بن رو ببرند !!...

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3776

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                آغاز متن پیام خمینی. فعالیت‌ها و اقدامات بختیار و سران ارتش نه‌ تنها برای ایرانیان که برای دولت آمریکا و به خصوص آینده‌ آمریکاییان زیان‌بخش است (یزدی: منظور آمریکاییان ساکن در ایران است.) این فعالیت‌ها من را مجبور خواهد کرد که دستورات تازه‌ای در ایران صادر کنم. به شما نصیحت می‌کنم که به ارتش توصیه کنید (یزدی: ارتش به طور کلی و نه فقط سران ارتش؛ ما میان این دو تمایز قائل هستیم) که از بختیار پیروی نکند و اقداماتش را متوقف سازد. اگر بختیار و سران ارتش از دخالت در امور (یزدی: امور ایرانیان) خودداری کنند، ما هم مردم را آرام خواهیم کرد و مشکلی برای آمریکاییان پیش نخواهد آمد. این نوع رفتار و اعمال (یزدی: از جانب بختیار و سران ارتش) آرامش و ثبات برای منطقه به همراه نخواهد داشت. ملت به حرف من گوش می‌دهد و از طریق فرامین من و اجرای نقشه‌های من ثبات بازخواهد گشت. زمانی که من دولت موقت را اعلام کنم، خواهید دید که بسیاری از نقاطی که اکنون مبهم هستند، آشکار خواهند شد (یزدی: مقصود خمینی مسائلی است که برای دولت آمریکا مبهم هستند) و خواهید دید که ما دشمنی خاصی با آمریکا نخواهیم داشت و متوجه خواهید شد که جمهوری اسلامی که بر اساس قوانین و فلسفه اسلامی شکل می‌گیرد، یک حکومت انسان‌دوستانه خواهد بود و صلح و آرامش را به همه‌ انواع بشر بازخواهد گرداند. تعطیلی فرودگاه‌ها و ممانعت از بازگشت من به ایران مانع عدم ثبات بیشتر خواهد شد و نه تنها شرایط را آرام نخواهد کرد که آن را وخیم‌تر نیز می‌کند. نیروهایی که از من پشتیبانی می‌کنند از من اجازه خواسته‌اند تا بروند و فرودگاه‌ها را برای بازگشت من باز کنند‌ (یزدی: با توسل به زور)؛ اما من چنین اجازه‌ای ندادم. همچنین نیروهای مسلح از داخل ارتش و نیروهای مسلح غیرنظامی (یزدی: برای نمونه شبه‌نظامیان و نیروهای مسلح زیرزمینی که عضوی از جنبش اسلامی هستند) و قبایل مختلف اجازه خواسته‌اند تا وارد عمل شوند و شرایط حاضر را تغییر دهند (یزدی: یعنی با توسل به زور بختیار و سران ارتش را از قدرت ساقط کنند)؛ اما من چنین اجازه‌ای نداده‌ام. من ترجیح می‌دهم که مسئله به طور صلح‌آمیز و بدون خشونت و خونریزی حل شود و سرنوشت کشور به دست خود ملت رقم بخورد. پایان پیام خمینی.

در تاریخ ۷ بهمن ۵۷...این بخشی از پیامی هست که ابراهیم یزدی برای وارن زیمرمن نماینده آمریکا در پاریس ترجمه می‌کنه...به صراحت همچون سالهای قبل از عبارت « جمهوری اسلامی » استفاده می‌کنه!!!
                خوب کاملا مشخصه که همین ملی مذهبی ها هم طمع این رو داشتند یک جمهوری اسلامی میشه ...همه چیز رو دست میگیرند ...خمینی هم میفرستند قم دنبال زهد و تقوا...فکرشو نمی‌کردند اون از این احمق ها زرنگتره...اینکه میگند نمی‌دونستم که بعدش چی میشه کاملا دروغه...میدونستند ..خوب هم میدونستند...منتها مردم برای اینها اهمیتی نداشت
                تنها چیزی که برا اینا اهمیت داشت داغان کردن اون سیستم بود...اگر اینجا و اونجا اعلام می کنن ..که این وضعیت خواست ما نبود ...هم دروغ می گن هم در صدد فریب و فرافکنی هستن ...

نظر

• pournikdast
                  ستاره‌دار(2)
                  • Oct 2020
                  • 525

ارادتمندیم ..البته بحث ناتمام موند ...مساله ما با این به اصطلاح روشنفکران این بود که اینا حداقل باید با مردم عادی فرقی می داشتن ..اینا که ادعاشون می شد زبان خارجی بلدند ...دنیا دیده هستن و کلی کتاب خوندن ..
                  اینا دیگه چرا ؟؟اگر نمیدانستن که دیگه این بحث روشنفکری و اینا که موضوعیتی نداره ...
                  سلام و عرض ادب مجدد...
                  امیدجان بله این مطلبی هم که فرمودید بسیار مهم و سوال دیگری است؟!
                  اینکه چرا چپ ها و روشنفکران انقدر اشتباه کرده اند و مثلا از روحانیون بازی خوردند؟ یا انقلابی که شاید ضرورتی نداشت را هدایت کردند؟

فقط لطفا اجازه بدهید بعد از اینکه تکلیف عوامل موثر در حیطه حکمرانی با مشارکت همه ی دوستان به نتیجه رسید، کاملا موافقم سوال مطروحه شما میتونه سوال مناسب بعدی باشه...

البته امیدوارم در پاسخ به اون سوال هم به جز موارد شخصی سازی شده (مثلا مشکل فهم و آگاهی روشنفکران) که مکررا بهش اشاره شده، به موارد دیگه ای هم اشاره بشه...

خاطرم هست سالها پیش یک مستندی بی بی سی میداد از یک ستاره شناس ژاپنی که یک جمله از ایشون همیشه در ذهن من حک شده :
                  اگر یک انسان بخواهد تمام متغیرهای تاثیرگذار و پیش بینی کننده اتفاقات فردای صبح خود را پیش بینی و بررسی کند؛ به ابر کامپیوتری به وسعت شهر توکیو نیاز است!!!
                  توجه بفرمایید اینجا صحبت از یک فردا صبح یک فرد است و بحث ما دلایل همراهی میلیون ها نفر (درست یا غلط) با یک پدیده ای پیچیده به اسم انقلاب!
                  همه حرف بنده هم این است که سعی کنیم وقتی سبب شناسی ارائه میدهیم، چندوجهی باشد و همه ی ابعاد را در بر بگیرد...

و گرنه اگر همگی بخواهیم کاملا همسو و هماهنگ فقط بر بخشی از سبب شناسی ها مانور بدهیم، میشویم خدای ناکرده خروجی جمله ای منتسب به سقراط :
                  فقط احمق ها دور یک میز می نشینند و مکررا نظر همدیگر را تایید میکنند! (البته دور از شان همه ی دوستان عزیز و فرهیخته)...

ارادتمند...
                  آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/12/08, 20:16.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

تنها چیزی که برا اینا اهمیت داشت داغان کردن اون سیستم بود...اگر اینجا و اونجا اعلام می کنن ..که این وضعیت خواست ما نبود ...هم دروغ می گن هم در صدد فریب و فرافکنی هستن ...
                    یه بنده خدایی جایی داشت رد میشد دید یه نفر خاک رو میکَنه ، یکی دیگه پر میکُنه
                    رفت جلو گفت این چه کاریه آخه ؟؟
                    گفتن ما سه نفریم یه نفر میکَنه ،یکی لوله کار میذاره ، یکی دیگه پر میکُنه
                    نفر دوم عایبه ، ولی ما وجدان کاری داریم ،کار خودمونو میکنیم

مثل این جماعت هم همینه ، البته بدتر چون ویرانی هم به بار آوردند ، ولی در جوک ما فقط کار بیهوده بود

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                      ستاره‌دار(1)
                      • Sep 2020
                      • 1969

چاکریم
                      الان موسی جلوداره
                      یا ابرام
                      اینو بگید
                      [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1190

-مگر کسی شک دارد که این انقلاب پسرفت برای کشور بوده و قطعا در این پسرفت عوامل تاثیرگذار از جمله چپ ها، هم موثر بوده اندهم باید پاسخگو باشند؟
                        ...
                        ارادت...
                        بله من نسبت به اون بخش قرمز رنگ خیلی شک دارم /.:biggrinsmiley.:/

فرض کنید من نوعی در حال حاضر به نظرم اگر چنین اتفاقی بیافته .. خوب و شایسته است! .. ولی در ادامه نتیجه متفاوت با اونچه من انتظار داشتم میشه .. آیا من اشتباه کردم؟ .. بله حتما اشتباه کردم و قبول دارم که اشتباه کردم

آیا باید پاسخگو باشم؟ .. خیر، من قرار نیست به هیچ‌کس پاسخگو باشم .. من بر اساس فهم خودم در اون زمان بهترین تصمیم رو گرفتم .. اشتباه بوده؟ .. خب بوده که بوده! .. همه اشتباه می‌کنند .. زندگی خیلی‌ها با این اشتباه نابود شده .. خب شده که شده! .. از نظر من فقط قصد و نیت فرد در اون زمان قابل اهمیته .. و همون‌طور که قبلا گفتم .. تنها کسانی که عامدانه و برای منفعت شخصی خودشون .. باعث ایجاد مشکلاتی شده‌اند قابل سرزنش هستند .. دیگه بقیه‌اش میشه "جبر جغرافیایی"! که ما تو کوفه به دنیا اومدیم نه توی شام!
                        ================================================== ===============
                        متاسفانه در حال حاضر امکان بحث و تبادل نظر با همه‌ دوستان رو ندارم .. به خصوص اون خودشیفته‌ای که "خیلی خیلی هم حق دارد فوحش بدهد و مواخذه کند و بزند و بکشد"!

یه بار خواستم جواب کاملی براش بنویسم .. باز کاری پیش اومد و نشد .. فقط به یه مورد اشاره کنم .. خب عزیز من .. فحش بدی .. فحش میخوری، خواهر مادرتم میارن جلوی چشمات .. بزنی .. جرت میدن .. به خودت حق میدی؟! .. خب اون طرفم به خودش حق میده .. مگه بقالی تا حالا گفته ماست من ترشه که تو دومیش باشی؟!

اینکه تو و اون به خودتون حق میدید .. فکر کردی چیزی از حماقت و کثافت و رذالت رفتار و گفتارتون کم میکنه؟!

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

ریمیکس صادق بوقی ( پیرمرد رقصنده رشتی ) هم اومد !!عجب کار خفنی هم شده /.:biggrinsmiley.:/

یه بار هم اول جنگ روسیه و اکراین ، اینجا عرض کردم

با یک گروه میشه درافتاد ، با یک حزب میشه درافتاد ، با یک فرقه میشه درافتاد،حتی با یک ارتش قوی هم میشه درافتاد

ولی با یک ملت/:.Heart.:/ نمیشه در افتاد

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3072

[/FONT][/SIZE][/B]یه نکته جالب دیگه هم این وسط وجود دارد وقتی دوستان هر پدیده ای رو تحلیل میکنند؛ نگاه کلان و فرآیندمحور و مبتنی بر رویکردهای تاریخی و غیرشخصی دارند اما زمانی که به نقش حکمرانی پهلوی میرسند تنها سبب شناسی که مطرح میکنند از ویژگیهای شخصیتی شخص شاه مثل زیادی لطف کردن و دلرحم و مهربان بودن هست!!!

اما برای بار آخر سوال واضح خود را مطرح میکنیم :
                            ما پذیرفتیم، که انقلابیون از جمله چپ ها به عنوان یک مشت انسان ساده لوح و نادان و بی ثمر و خنگ، اومدند یک پدیده ی غلطی رو به اسم انقلاب 57 رقم زدند؟
                            در شکل گیری و به ثمر رسیدن این پدیده، نقش مجموعه حکمرانی پهلوی به جز (لطف زیادی و دلرحمی و لطافت) دیگر چه عواملی بوده است؟؟؟

ارادت...
                            [/QUOTE]

سلام و عرض ادب و مهر

جنگل داشت نابود میشد ولی درختان و جنگلبان بازهم به تبر رای میدادند چون تبر قانعشون کرده بود که دسته اش از جنس چوب است و اونا هم قانع شده بودند چون سالیان سال تبر فقط زحمت قانع شدن اونا را کشیده بود

جنگل بان هم از جنس چوب بود ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰

انسان های دوران فئودالیسم انسان های دوران برده داری را نمیتونن زیر علامت سوال ببرند و انسان های دوران سرمایه داری نمیتونن انسان های دوران فئودالیسم را زیر سوال ببرند چرا ؟!چون دوران ها باید طی شوند و تنها راه برای روند آینده ارتقا دانش عمومی است تا جنگل و جنگل بان قانع عوامل پسرفت نشوند

برداشت آزاد

قربانت

نظر

• pournikdast
                              ستاره‌دار(2)
                              • Oct 2020
                              • 525

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                              بله من نسبت به اون بخش قرمز رنگ خیلی شک دارم /.:biggrinsmiley.:/

فرض کنید من نوعی در حال حاضر به نظرم اگر چنین اتفاقی بیافته .. خوب و شایسته است! .. ولی در ادامه نتیجه متفاوت با اونچه من انتظار داشتم میشه .. آیا من اشتباه کردم؟ .. بله حتما اشتباه کردم و قبول دارم که اشتباه کردم

آیا باید پاسخگو باشم؟ .. خیر، من قرار نیست به هیچ‌کس پاسخگو باشم .. من بر اساس فهم خودم در اون زمان بهترین تصمیم رو گرفتم .. اشتباه بوده؟ .. خب بوده که بوده! .. همه اشتباه می‌کنند .. زندگی خیلی‌ها با این اشتباه نابود شده .. خب شده که شده! .. از نظر من فقط قصد و نیت فرد در اون زمان قابل اهمیته .. و همون‌طور که قبلا گفتم .. تنها کسانی که عامدانه و برای منفعت شخصی خودشون .. باعث ایجاد مشکلاتی شده‌اند قابل سرزنش هستند .. دیگه بقیه‌اش میشه "جبر جغرافیایی"! که ما تو کوفه به دنیا اومدیم نه توی شام!
                              ================================================== ===============
                              متاسفانه در حال حاضر امکان بحث و تبادل نظر با همه‌ دوستان رو ندارم .. به خصوص اون خودشیفته‌ای که "خیلی خیلی هم حق دارد فوحش بدهد و مواخذه کند و بزند و بکشد"!

یه بار خواستم جواب کاملی براش بنویسم .. باز کاری پیش اومد و نشد .. فقط به یه مورد اشاره کنم .. خب عزیز من .. فحش بدی .. فحش میخوری، خواهر مادرتم میارن جلوی چشمات .. بزنی .. جرت میدن .. به خودت حق میدی؟! .. خب اون طرفم به خودش حق میده .. مگه بقالی تا حالا گفته ماست من ترشه که تو دومیش باشی؟!
                              اینکه تو و اون به خودتون حق میدید .. فکر کردی چیزی از حماقت و کثافت و رذالت رفتار و گفتارتون کم میکنه؟!
                              سلام بیخبرجان...
                              من هم مثل شما باور دارم، در کنار عملکردها، آدمها رو باید با نیاتشان هم اندازه گرفت و این اصلا کار ساده ای نیست...
                              منم باور دارم تا با کفش کسی راه نرفته باشیم، نمیتونیم دلایل تصمیماتش رو بفهمیم...
                              من هم باور دارم تو یک پدیده یچیده و گاها هیجان محوری مثل انقلاب، محاسبه و پیش بینی راحت نیست، حتی اگر باز هم روزی انقلاب دیگری تو این کشور بشه، ممکنه نتایج با باور امروز من و شما خیلی متفاوت باشه...
                              اما بحث اینه که وقتی کسی اشتباهی رو بپذیره، طبیعتا برای دریافت بخشش قربانی ها باید تلاشی برای جبران هم داشته باشه، به نظرم این تلاش یعنی مسئولیت تصمیم های ما همیشه با ماست...
                              فرضا یا باید مثل دکتر رئیس دانا که چند روز پیش یکی از دوستان ویدیویی ازشون گذاشتند روی موضع خودشون بایستند...
                              یا اگر میگه اشتباه کردیم، آدم غیر از کلام تو رفتارش هم تلاش برای جبران داشته باشه...
                              خلاصه گاهی برخی سیاسیون با داشتن مواَضع مبهم و گاها متناقض و به نوعی نون به نرخ روز خوردن، تکلیف خودشون رو با مردمی که در حال انتخابند روشن نمیکنند...

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3776

سلام بیخبرجان...
                                من هم مثل شما باور دارم، در کنار عملکردها، آدمها رو باید با نیاتشان هم اندازه گرفت و این اصلا کار ساده ای نیست...
                                منم باور دارم تا با کفش کسی راه نرفته باشیم، نمیتونیم دلایل تصمیماتش رو بفهمیم...
                                من هم باور دارم تو یک پدیده یچیده و گاها هیجان محوری مثل انقلاب، محاسبه و پیش بینی راحت نیست، حتی اگر باز هم روزی انقلاب دیگری تو این کشور بشه، ممکنه نتایج با باور امروز من و شما خیلی متفاوت باشه...
                                اما بحث اینه که وقتی کسی اشتباهی رو بپذیره، طبیعتا برای دریافت بخشش قربانی ها باید تلاشی برای جبران هم داشته باشه، به نظرم این تلاش یعنی مسئولیت تصمیم های ما همیشه با ماست...
                                فرضا یا باید مثل دکتر رئیس دانا که چند روز پیش یکی از دوستان ویدیویی ازشون گذاشتند روی موضع خودشون بایستند...
                                یا اگر میگه اشتباه کردیم، آدم غیر از کلام تو رفتارش هم تلاش برای جبران داشته باشه...
                                خلاصه گاهی برخی سیاسیون با داشتن مواَضع مبهم و گاها متناقض و به نوعی نون به نرخ روز خوردن، تکلیف خودشون رو با مردمی که در حال انتخابند روشن نمیکنند...
                                دکتر جان ..سلام و عرض ادب ...یک بام و دو هوا میشود ؟؟؟
                                خوب حالا که این جریان انقلابی که نه ...هوادار ایده انقلاب و توجیه کننده ..برای توجیه فاجعه ای که به بار اورده شد بحث "نیت "!!!را پیش می کشند وخواهان استناد به آن میشوند ..خوب اگر به همچی چیزی باور دارند و قبولش را دارند خوب چرا به اقدامات سیستم‌سابق خرده می گیرند واشخاص موثر آن را محکوم می کنند ؟؟
                                خوب شاه نه تنها نیات بدی نداشت بلکه به شهادت تاریخ بر خلاف انقلابیون والاترین آرزوها و برنامه ها را برای مردمش داشت ..این انقلابیون اگر دورو و ریاکار نیستند چرا این حق را برای شاه قایل نبودند ؟؟؟اگر قرار هست که افراد به خاطر اشتباهتشان بازخواست نشوند خوب دردشان چه بود ...این همه ادم‌را جرا پس از انقلاب از دم تیغ گذراندن ؟؟. تو اون دوره از چی شاکی بودن حق داشتن اساسا شاکی باشند ؟؟الان چرا باید از چیزی شاکی باشند ...با این استدلال که دیگر حقانیت ادعایی انقلاب از طرف خودشان دود میشود و میره هوا !!!!

نظر

در حال کار...
                                X