اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2758

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

عده ای هستند که شیعه ولایی نیستند...خواهان حکومت دینی هم نیستند...این صحبت از طرف شما باعث دفع و همینطور ترس اینها میشه...این طیف از مردم..چه کم و چه زیاد حقوقی از ما تضیع نکرده اند....و‌این صحبت شما توهین به اعتقادات این عده است...که بنده هم جز این طیف از مردم نیستم...اما هموطن ما هستند..حالا .این نظر شخصی بنده بود...خودتون فکر میکنید موردی نداشته صحبت شما ...که هیچ...بحثی نیست

نظر

• EURASIA
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1253

نه موافق نیستم

اولا تعداد شان کم است

دوم اینکه با سکوت شان اعلام رضایت می کنند

من با تعدادی زیادی از این ها دصحبت کردم

ته دل شون از حکومتا راضی هستند

چرا نباشند؟

طرف یک ادم معمولی است

10 بار به کربلا رفته

( با دلار سوبسیدی از منابع من )

جز حکومت نیست می دونم

اما ته دلش دوست دارد این وضع بمونه

به قیمت نابودی ما

از همه اینها گذشته

وقتی دینی که این ها به ان اعتقاد دارند

حتی اگر با دولت نباشند

داره به من ازار می رسانه

چرا اعلام برائت نمی کنند

چرا تظاهراتی انجام نمی دهند

حالا حرف من بهخ انها برخورد؟

خوب به درک برخورد

به درک
      زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• بابای یسنا
        عضو فعال
        • Apr 2023
        • 688

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        مصباحی مقدم دو روز پیش مصاحبه کرده و گفته ریشه تورم فعلی بخاطر سیاست های شاه قبل از انقلاب هست!!!
        فرض بگیریم شاه دزد و الدنگ و فاسد و وطن فروش...مگه شما مملکت رو دست نگرفتید..۴۵ ساله چه غلطی کردید...حالا بگذریم که تورم بالای ۲۰ درصد نبوده اون موقع...اون هم با اون رشد اقتصادی خیره کننده!!!
        این چپی ها هم که ظاهراً خیلی طرفدار پیدا کردند...اگر اون موقع خون میدادند تا شاه رو سرنگون کنند...پس چرا الان نیستند؟ خوب الان هم بیاند زحمت و جور یک انقلاب دیگه رو بکشند
        درود. چطور میتونه یک تمساح اینقدر کثف باشه این نجاست ها باچه رویی این عرعرها را به گلو میندازن بیشرفها مگه بلایی هست که سر مردم نیاورده باشید ضرب المثلی است میگن بیضه بز میکش بعد ازش میپرسن درت اومد گفت اره ولی اون مشتی که در کونم زدن چند برابر دردش بیشتر بود حالا شده جریان این کثافتها

نظر

• بابای یسنا
          عضو فعال
          • Apr 2023
          • 688

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          حبیب القانیان را جا انداختی دوست عزیز
          مشکل از نیازمند و خیامی ها و قندچی ها نبود و اتفاقا دمشون گرم
          مشکل خفقان و نقض مشروطه و زندان و اعدام بود . مشکل سلاخی اندیشه بود
          مشکل در دست گرفتن همه امور بود و برگشت به قدرت لایزلال شاه و نقض مشروطه . مشکل از این بود که به قول زنده یاد ایرج گرگین در سلسله مصاحبه های تاریخ شفاهی دانشگاه هاروارد میگه ، زمانی که من گوینده رادیو تلویزیون بودم به من مدام تذکر داده میشد شاهنشاه را حتما با عناوین و القاب خطاب کن و چند بار به ساواک احضار شده بودم بر سر این موضوع . بگو اعلیحضرت همایونی شاهنشاه ایران ف چون یک بار خشک و خالی گفته بود شاه و تذکر شدید گرفته بود

و شما بازم تعمیم دادی به حال حاضر و مقایسه با الان ؟!!! و هر چی میگیم باز تعمیم میدید به نتیجه و الان

شما کسی را میشناسی دو برادر اعدامی زمان شاه داشته باشه ؟ جرم ، نه بمب گذاری نه قتل نه خرابکاری نه ادم ربایی هیچی هیچی ، فقط مخالف و چپ
          من میشناسم . مردی 78 ساله و بازشنسته ذوب اهن اصفهان از خانواده ای معروف با اصالت شهر اراک ، که بسیار از من بزرگ تر است و انسانی فوق شریف و متین که 10 سالی است به واسطه دوستی با شخص دیگر ، با او سلام علیک دارم . دو برادر اعدامی دارد و من تا چند سال بعد از دوستی با او نمیدونستم و سال 96 متوجه شدم

یادش بخیر بواسطه دوستی با کسی دیگر و ارتباط با ایشون ، چند باری منزل ما هم امد زمان حیات پدرم و کاشف به عمل اومد داماد ایشون همکلاسی سابق من بوده . داماد ایشون الکترونیک خوند و من مکانیک . او رفت کادانا و الان امریکا است و من ماندم با هزار بدبختی ...
          بگذریم
          در حین یکی از ان رفت و امدها ، پدرم در حیات منزل اسیب دید و سرش خورد به دیوار و شکست و ... چند روز بعد از ان واقعه ، ایشون رفت اتاق پدرم و معرفی شد و هر دو بازنشسته ذوب اهن و ... بگو و بخند ...
          به اتاق من برگشتیم و در یک برنامه ای یادم نیست چی بود خلاصه فرح پهلوی اومد روی تصویر و ایشون نقدی بر ایشون داشت . نه توهین یا چیزی فقط نقد کرد و من دقیقا با مردی که چند دهه از من بزرگ تر بود و مهمان من بود با همین روش که تا بگی بالای چشم پهلوی ابروست به خیلی ها بر میخوره ، به منم برخورد و با غضب با ایشون حرف زدم . شرمنده ان حال و روز هستم . البته ایشون به حدی بزرگوار بود که به دل نگرفت

چندی بعد فهمیدم موضوع چی بوده
          منم یه روزی پیش فرض هائی در ذهن داشتم . منم یه روزی مثل شما تند و غضب الود بودم
          درود. خدا رحمتش کنه یک ایرانی وطن دوست خیر کاردان بودن روحش شاد زمانی که دین مثل هندونه در بسته بود ارج وقلب داشت بخاطر کارهای خیر خواهانه و انفاق وی را بیشتر حاج حبیب خطاب میکردن حبیب وحبییب ها در تاریخ هرگز از قلم نخواهند افتاد
          آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2023/12/11, 01:10.

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1489

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
            نه موافق نیستم

اولا تعداد شان کم است

چرا نباشند؟

طرف یک ادم معمولی است

10 بار به کربلا رفته

جز حکومت نیست می دونم

به قیمت نابودی ما

از همه اینها گذشته

حتی اگر با دولت نباشند

داره به من ازار می رسانه

چرا اعلام برائت نمی کنند

خوب به درک برخورد

به درک
            درود ناصر خان بزرگوار
            باور بفرمایید این حکومت بیش از حرفهای شما به اسلام ضربه زده
            زمان شاه فقید بنده نام 12 امام رو بترتیب یاد گرفتم ولی امروز از هر جوانی بپرسی نمیتونه بگه
            نه اینکه اعتقاد دارم خیر
            من بجز خدا به کسی دیگه کار ندارم
            حکومت خودش داره به ما و بچه هامون کمک میکنه که در آینده یک کشور سکولار داشته باشیم
            خدمتی که اینا کردن در کمرنگ کردن اسلام در ایران کردن شاه نمیتونست انجام بده
            در ضمن حرف شما شاید حرف میلیونها نفر دیگر باشد ولی کسی اوقات خودشو تلخ نمیکنه

جسارت منو ببخشید عزیز

در ضمن قبلا میگفتید که بعضی مواقع عصبانی میشوید و من فکر میکنم دیشب از اون روزا بود سرور گرامی@};-@};-
            انسانهای ذات پاک مثل شما کمیاب هستن
            آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2023/12/11, 05:57.

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2758

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
              نه موافق نیستم

اولا تعداد شان کم است

چرا نباشند؟

طرف یک ادم معمولی است

10 بار به کربلا رفته

جز حکومت نیست می دونم

به قیمت نابودی ما

از همه اینها گذشته

حتی اگر با دولت نباشند

داره به من ازار می رسانه

چرا اعلام برائت نمی کنند

خوب به درک برخورد

به درک
              موکدا بنده عرض میکنم نه شیعه هستم..نه وکیل شیعیان ولایی و غیر ولایی ایران و همینطور موافق بخشی از حرفهای شما در مورد نقض حقوق غیر شیعیان هم هستم در ایران...فقط جهت اینکه ترس و دفعی نباشه در شیعیان غیر حکومتی...گفتم خشونت کلامی نشه شاید بهتر باشه..اما گذشته از این صحبت ها
              دو تا سوال دارم از خدمت شما
              اول اینکه دو بار فرمودید تعداد اینها خیلی کم هست...این آمار رو از کجا دارید...چند درصد این مردم شیعه غیرولایی هستند؟
              سوال دوم اینکه چند بار تا حالا بنده دقت کردم شما گفتید لر هستید و ایرانی اصیل هستید...ورای صحت این ادعا ...و همینطور طرح این ادعا از سوی مردمان سیستان...استان فارس...و دو سه استانی که در گذشته طبرستان نامیده میشد و همینطور کردها...این ایرانی اصیل بودن رو شما فضیلت خاصی میدونید که چند باری به اون اشاره کردید؟ یعنی ملیت و هویت شناسنامه ای ایرانی رو در حد کفایت نمی‌دونید و تاکید بر تبار یک قومیت خاص دارید؟

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3120

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                ?تقی رحمانی همسر #نرگس_محمدی در کنفرانس خبری به مناسبت دریافت جایزه صلح نوبل:
                - حمایت از غزه
                - شاکی بابت حمله آمریکا به عراق
                - انتقاد به ترامپ بابت خارج شدن از برجام
                - اپوزوسیون را زیاده خواه خطاب کرد (چون براندازند)
                agha_rashti2 (https://twitter.com/1676213344062021...51915051450489)

▫️تقی رحمانی: « آمریکا چکار کرد؟ ترامپ از #برجام خارج شد و خب این وضعیت را برای ما بدتر کرد.»
                alasht_Iran (https://twitter.com/1676213344062021...51915051450489)

▫️تصویر رو نبینی انگار کارشناس شبکه خبر داره درباره مسائل خاورمیانه حرف میزنه.
                justchangingun (https://twitter.com/justchangingun/s...CcOR_FUpw&s=19)

▫️تفاوت شعور نسل Z و نسل ۵۷ در حرف‌های تقی‌ رحمانی و دخترش. و ایضا همسرش

AliAshtari9 (https://twitter.com/1013964115092443...22822579130736)
                @mamlekate
                افشین خان کارت درسته
                تشکر ویژه دارم به خاطر پست مربوط به صادق بوقی
                دست مریزاد.

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3120

هر چه دزدی بیشتر افتخارتان بیشتر
                  ✍️ مجید مرادی

نخستین کاری که دولت باید پس از کشف فساد انجام دهد عذرخواهی شرمسارانه است نه خودستایی طلبکارانه! بهادری جهرمی سخنگوی دولت، پس از افشای چای گیت 3 میلیارد و 700 میلیون دلاری از سوی معاون سازمان بازرسی با لحن طلبکارانه ای سینه سپر کرد و افتخار کرد به این که اصلا خود دولت این فساد را کشف کرده است! خب اگر کشف فساد مایه افتخار است پس هر چه دزدی و فساد بیشتر شود شما هم بیشتر با کشف آنها افتخار خواهید آفرید! اما عجیب تر این که سخنگوی دولت از افشای این فساد بی نظیر ابراز تعجب کرد. انگار که آنچه او و هیات دولت می داند برای همه روشن و قضیه، حل شده است. رییس‌جمهور هم اعلام کرد که متخلفان را خود دولت به قوه قضاییه معرفی کرده است.

رئیس قوه قضائیه اما جواب او را به روشنی داد و گفت از آن شصت نفری که می گویند برکنار شده اند حتی یک نفر به قوه قضاییه معرفی نشده است.

پس از این سخنان محسنی اژه‌ای که در جمع دانشجویان در اردبیل بیان شد باز هم بهادری در صدد مصادره سخنان او بر آمد، گویی که مخاطب محسنی اژه‌ای دولت نیست.

دولت باید پاسخ رییس قوه قضائیه را بدهد که چرا تاکنون حتی یک نفر از این برکنارشدگان را به قوه قضائیه معرفی نکرده است؟ چرا واقعیت را با مردم در میان نگذاشته است؟ آیا این برکنارشدگان هم مانند مدیرکل ارشادتان به بخش منابع انسانی معرفی شده و منتظر پست جدید هستند یا به مرخصی خارج از کشور رفته اند؟!

البته اگر متخلفان پرونده چای گیت هم مانند آن مدیر عامل چفیه ای بانک ملی (خاوری) سر از کانادا در آورده باشند که بخشی از کار قوه قضائیه سبک خواهد شد، چنان که با تخصیص سه میلیارد و هفت صد میلیون دلار هم بخشی از انبار نگهداری اسکناس ارزی هم سبک شده است.

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 1930

در عجب دوره ای هستیم

كسانی كه مردم را تشویق به ساده زیستی می كنند خود در كاخ سكنی دارند

بله نخبه ها به خارج مهاجرت می كنند تا زندگی خوب داشته باشند

امثال شما هم از ................ دكان ساخته اید دارید كاسبی می كنید

اما بدانید آفتاب روز انگلهای مثل شما در ساعتی غروب خواهد كرد كه هیچ شمعی تا ابد نسوزد به جز شمع عدالت
                    صبر می كنیم

صبر می كنیم
                    صبر می كنیم
                    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1930

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
                      درود. چطور میتونه یک تمساح اینقدر کثف باشه این نجاست ها باچه رویی این عرعرها را به گلو میندازن بیشرفها مگه بلایی هست که سر مردم نیاورده باشید ضرب المثلی است میگن بیضه بز میکش بعد ازش میپرسن درت اومد گفت اره ولی اون مشتی که در کونم زدن چند برابر دردش بیشتر بود حالا شده جریان این کثافتها
                      با سلام و احترام البته 99 درصد تقصیر خودمان هست
                      آنجا كه از تورم شاد هستیم
                      آنجا كه به راحتی وارد بازی روانی می شویم

آنجا كه 95 رصد سرمایه مردم و مسولان در دلالی طلا دلار مسكن خودرو هست و شادمان هستیم از این كسب سود
                      آنجا كه دروغ و فساد و تبهكاری و حق خوری و حق كشی می شود ارزش

آنجا كه بزرگان ما از تورم حمایت می كنند و می گویند با اینكه چیزی نمی دانند اما با گرانی بنزین طبق نطر كارشناسان خود فروخته و دوزاری موافق هستند

آنجا كه فكر می كنیم چون سفره ما رنگین هست پس ضد ضربه هستیم و به درك كه همسایه مان نان ندارد بخورد

آنجا كه فخر فروشی افتخار هست
                      آنجا كه دیدم و نادیده گرفتیم آنجا كه شنیدم و سكوت كردیم
                      آنجا كه خوردیم و دم نزدیم
                      آره رفیق

محصول تمروز حاصل تلاش نادرست طی 45 سال هست و در جهت درست می بایست 450 سال طی كنیم تا به نقطه مطلوب برسم
                      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3120

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                        ?تقی رحمانی همسر #نرگس_محمدی در کنفرانس خبری به مناسبت دریافت جایزه صلح نوبل:
                        - حمایت از غزه
                        - شاکی بابت حمله آمریکا به عراق
                        - انتقاد به ترامپ بابت خارج شدن از برجام
                        - اپوزوسیون را زیاده خواه خطاب کرد (چون براندازند)
                        agha_rashti2 (https://twitter.com/1676213344062021...51915051450489)

▫️تقی رحمانی: « آمریکا چکار کرد؟ ترامپ از #برجام خارج شد و خب این وضعیت را برای ما بدتر کرد.»
                        alasht_Iran (https://twitter.com/1676213344062021...51915051450489)

▫️تصویر رو نبینی انگار کارشناس شبکه خبر داره درباره مسائل خاورمیانه حرف میزنه.
                        justchangingun (https://twitter.com/justchangingun/s...CcOR_FUpw&s=19)

▫️تفاوت شعور نسل Z و نسل ۵۷ در حرف‌های تقی‌ رحمانی و دخترش.

AliAshtari9 (https://twitter.com/1013964115092443...22822579130736)
                        @mamlekate
                        نرگس محمدی کاش پیام بفرستد و شفاف سازی کند که طرفدار اصلاحات نیست و همسرش را محکوم به سواستفاده کند
                        رحمانی در نشست نوبل با پوشش رسانه ها خواست مردم را به اندازه
                        حمایت از غزه
                        محکوم کردن ترامپ
                        اصلاحات
                        تقلیل داده
                        در حالیکه این صدای ملت ایران نیست.

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1489

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                          نرگس محمدی کاش پیام بفرستد و شفاف سازی کند که طرفدار اصلاحات نیست و همسرش را محکوم به سواستفاده کند
                          رحمانی در نشست نوبل با پوشش رسانه ها خواست مردم را به اندازه
                          حمایت از غزه
                          محکوم کردن ترامپ
                          اصلاحات
                          تقلیل داده
                          در حالیکه این صدای ملت ایران نیست.
                          امثال تقی رحمانی خون و پوست و گوشت تنشون با نظام حاکم هست
                          ملت سرکار هستن مشدی
                          حتی بایدن هم خواهان اصلاحات هست تا تغییر
                          تقی رحمانی که یک عمر سرش تو اخور اینها بوده مگر تغییر میکنه

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3120

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                            امثال تقی رحمانی خون و پوست و گوشت تنشون با نظام حاکم هست
                            ملت سرکار هستن مشدی
                            حتی بایدن هم خواهان اصلاحات هست تا تغییر
                            تقی رحمانی که یک عمر سرش تو اخور اینها بوده مگر تغییر میکنه
                            ضمن تایید صددرصدی کلام شما، این کامنت هم جالب بود.
                            "
                            لااقل تقی رحمانی فریب نمی دهد
                            مقابل این همه دوربین مدافع غزه و قدردان دختر رفسنجانی ست
                            دردش ایران نیست،شعارش را هم نمی دهد
                            مردانه نوبل را پیشکش اصلاحات کرد
                            غافل ملتی خواستار که عبور از کلیت نظامند
                            اختلاف عقیده عادی ست اما...
                            "

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3120

اظهارات جدید رئیسی درباره پرونده فساد چای دبش: ٩ ماه پیش کشف شد!

رئیس‌جمهور در همایش اقتصاد ایران: مشکل دزدی زمانی حل می‌شود که دزدان تحویل محکمه شوند. ساختار فسادزا باید اصلاح و نتیجه‌اش به مردم گزارش شود.

در قضیه اختلاس اخیر دولت ٩ ماه پیش موضوع را کشف و اعلام کرد؛ در رسانه ملی هم برای تشریح این موضوع، چهار میزگرد برگزار شد؛ به‌جای بازخوانی صرف خبر ٩ ماه پیش، حالا انتظار می‌رود که اقدامات انجام‌شده پیرامون آن کشف، به مردم گزارش شود.

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3120

اگر چند سال پیش بود، نقل مجالس مردم جایزه نوبل نرگس محمدی می شد و تند تند با خوشحالی در اینستاگرام استوری میذاشتند.
                                اما ۱٪ از مردم هم به این جایزه اهمیت ندادند و صادق_بوقی را خیلی مهم تر از نرگس محمدی دانستند، چرا؟

فقط به یک دلیل: «اصلاح طلبان برای مردم تمام شدند»

--------------------

همین رو مقایسه بکنید با دوستان این فروم
                                دوستان چپی روشنفکر
                                دوستان روشنفکر
                                دوستان چپی

نظر

در حال کار...
                                X