اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Auschwitz
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 443

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
    چاکریم
    داداش تو هم دو روز یه در میون پا رو دم یا همون عبا ملا میذاری
    تو رو نمیدونم ولی ملا شیعه 13 امامیه
    نقل است
    از امام صادق علیه اسلام
    کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا (همه روزها عاشورا و همه زمین‌ها کربلاست) عبارتی معروف که بعضی آن را به امام صادق(ع) نسبت داده‌اند و بعضی از عالمان دینی نیز در سخنان خود از آن استفاده کرده‌اند.

پس از فرضیه استقرا

کل روز عاشورا<========> پس نتیجه کل ماه ها محرم======> نتیجه اصلا رمضان نداریم =====> روزه نداریم

من نمیگم امام 5ام یا 6ام گفته
    میگی ملا امامشو ول کنه چیکار کنه
    چاکریم

ملا جان میدونی ک دوست داریم داریم سر ب سرت میزاریم
    شوخی رو بر ما ببخشایید
    ارادت

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      https://www.asriran.com/fa/news/9435...B3%D9%86%D8%AF

مقاله زده که چرا پهلوی چی ها از ترامپ نمی‌ترسند...بعد هم هر چی خواسته گفته!!!!
      حالا مثلا سلطنت طلبان بترسند از این که ترامپ بیاد...ترامپ می‌ره انصراف میده از کاندید بودن؟؟؟...اصلا چه گلی این بایدن به سر ملت ایران زده که نباید بترسیم که بیاد...اما از آمدن ترامپ باید بترسیم!!!؟
      ۴۵ ساله انقلاب کردند هنوز نمی‌کشند از پهلوی بیرون!!!
      آخه پهلوی چی ها ارتش شماره دو جهان دارند ترامپ ببینه بین آمریکا و پهلوی جنگ میشه دیگه نمیاد!!!
      قافیه چون تنگ آید
      شاعر به جفنگ آید

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

?مدرک‌فروشی مثل آب خوردن؛ ۶۰ میلیون بده، دکترا بگیر!

روزنامه اعتماد نوشت:
        ? کمتر از یک دقیقه زمان نیاز دارید تا با فروشندگان مدرک تحصیلی ارتباط برقرار کنید. وقتی در صفحه گوگل، فروش مدرک تحصیلی را جست‌وجو می‌کنید، در همان صفحه اول، سایت‌های فراوانی معرفی می‌شوند که از فروش مدرک تحصیلی از دیپلم تا دکترا و با استعلام معتبر و مادام‌العمر خبر می‌دهند.
        ?مهم‌تر از همه که در این سایت‌ها، مدارک مربوط به پزشکی عمومی، تخصصی، دندانپزشکی و... هم خرید و فروش می‌شود؛ با کد رهگیری و قابل‌استعلام و مورد تایید نظام پزشکی!
        ? یک فروشنده مدرک تحصیلی گفت: هزینه رشته دندانپزشکی با طرح و کد نظام، یک‌میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است. حدود ۵۰ روز کاری هم زمان می‌برد. مدارک داخل دانشگاه مربوطه بایگانی می‌شود و قابل‌ استعلام کتبی و آنلاین از وزارت علوم و وزارت بهداشت است.

?‍♂@Aghaye_Eghtesad

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

حسین انصاری‌راد، یک مجنهد شیعه و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رهبر انقلاب نوشت :

انتخاباتی که به ناحق کثیری از مشارکت در آن محروم شوند و حق ملت در آن ضایع شود، اگر نام اسلام بر آن بگذارند، بدعت و حرام است.

این شورای نگهبان، بنیاد سست و خانه عنکبوت است.

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

نزدیک قلّه ایم !!!

نوک قله یعنی اونجا که پسر رییس مجلس اسحق قالیباف و یکی از قدرتمندترین افرادش، 5 سال آزگار دربه‌درِ ویزای مهاجرت کانادا باشه

چقدر شرایط زندگی را برای همه و حتی خودشان ناامن کرده اند که برای زندگی در کشورهای دیگر به هرریسمانی چنگ میزنند
            آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/02/14, 22:56.

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3750

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              درود
              شما را خطاب قرار میدم و سخنی کلی ...
              از این خشم و کینه چه حاصل شما شده است ؟ اینکه میگم چه حاصل ، منظور این نیست که انقلاب درست بود یا برداشتی از این قبیل هرگز منظورم این نیست . دیگه کیست ندونه چه نتیجه ناگواری داشت
              فقط این خشم بی پایان ، از منظر روان شناختی چه اثار مخربی بر جسم و روان ما دارد ؟

چرا نتونستید تشخیص بدید مرداد 99 و شاخص 2 میلیونی حباب محض است ؟ دلیل ماندن چه بود ؟ اظهر من الشمس بود 20 برابر شدن شاخص کل و 10 تا 150 برابر شدن سهام بصورت گله ای اونم با دلاری که فقط 7 برابر شده بود دیگه داشت فریاد میزد اقا حباب است حباب
              از اول تیرماه تمام کارشناسان بخصوص خارج از کشور فریاد میزدند مواظب باشید حباب است . چی شد که ما بازم ماندیم و فریب خوردیم ؟ این که دیگه 45 سال پیش نیست

الان باید یقه خودمون را بگیریم دیگه ؟
              بارها به خودمون تف و لعنت فرستادیم که چرا ماندیم . ولو اینکه مدام نقد و سهم شدیم و با کلیت نماندیم ولی به هر حال ماندیم و خاک علالم بر سر کردیم

خب اولی را نتونستیم
              چرا نیمه اردیبهشت نتونستیم تشخیص بدیم که این یکی دیگه فرصت دوم است و باز این فرصتم از دست دادیم
              الان خودمون باید یقه گیری سلفی کنیم یا یکی دیگه یقه مون را بگیره ؟ خودمون این بلا را سر خودمون اوردیم جز اینه ؟ در 45 ماه گذشته چه بر سر ما امد ؟ شما خودتون یک بار اثار مخرب و ویرانگر این استرس و بار روانی وحشتناکش را تست کردید . منم همینطور

یکی از دوستان مرا همسرش یقه گیری کرد بعد از سالهای سال دیگه لبریز شد و ولش کرد و رفت . عاقبت زندگیش متلاشی شد مردی بالای 50 سال عاقبت شکست و نابود شد . اون دیگه هم ماند و هم کامل سهم ماند و هم رو سهام بنجل ماند
              پول کمتر از یک سوم و عقب ماندگی از تورم هم مزید ، ارزش پولش شده یک دهم !!!! نابود شد

فارغ از هر دیدگاهی . تاکید میکنم فارغ از هر دیدگاهی ، اگر اصول اخلاقی و انسانی را مطلقا برای افکار خودپسندانه خود سر ببریم ولو اینکه فکر کنیم 100% من درست فکر میکنم و دیگری غلط !!!!! و با این روش هیچ مرزی قائل نباشیم ، قطعا به جائی نخواهیم رسید
              باید اول از خود شروع کرد
              من این کنترل خشم و گذشت را در خودم می بینم و ثابت هم کردم
              نهایت خشم و دلخوری و یه چیزی تو مایه های کینه و اینجور چیزها را بیشتر از یک ماه نگهداری نمیکنم و بارها هم گفتم با کسی مشکلی ندارم ولی شک ندارم همگان چنین نیستند .
              اما ادامه بحث ..من فکر نمی کنم مقایسه بین بورس و بازار ۹۹با اون انقلاب چندان معنایی داشته باشه ...ببینید اینکه با هر توجیه و دلیلی که در بورس ۹۹ فردی هشدارها رو ندیده باشه ...توجه نکرده باشه یا در عالم هپروت سیر کرده باشه ...پول خودش رو به باد داده باشه یا نه به خوودش مربوطه ...اما اگه همین تصمیم و انتخابش باعث بشه پول یه عده دیگه دود بشه ...منزل خانوادگی رو بفروشه ...یا از کسی کسایی پول بگیره و با وعده چندبرابر شدن اغفالشون کنه ...مثلا از کارشون بیان بیرون ..طلاهای خانومشون رو بفروشن ..یا طوری ورشکست بشه که مثلا زن و بچه اش اواره خیابون بشن ..طوری که هفت نسل بعدشم نتونن کمر راست کنن ...چی بهش میگین ؟؟
              ازش می پذیرید که نیت بدی نداشته و فقط میخواسته سرمایه گذاری کنه ..وبرا اینده بقیه اینکارو کرده ..‌حالا هم اگه طوری شده که زندگی زن و بچه و اطرافیانش به هم ریخته ...پول این و ان رو به باد داده ...برادر و پدرشو بیچاره کرده ..جوری که حاصل زحمات و ثروت یه عمرشونو به باد داده ..و دیگه هم جبران پذیر نیست ..به نظرتون پسرش حق اعتراض داره بهش که بابا من که ازت نخواسته بودم اینکارا رو بکنی ...حالا که کردی ..فحش و بدو بیراهت چیه ؟؟
              من که الان بهت اعتراض می کنم به خاطر این خاکی که تو سر ما کردی ...چرا بهم فحش میدی که فلان فلان شده تو که اونجا نبودی پس اعتراضت چیه ،؟؟اصلا اگه راست میگی بیا خودت برو اون پولا رو زنده کن ببینم می تونی ؟؟
              می پذیرید همچی ادمی بی گناه و بی تقصیر بوده ؟؟نیت بدی که نداشته ؟؟ولی هیچکاری نمی کرد برا خودش و بقیه بهتر نبود ؟؟
              نظرتون راجع بهش وقتی طلبکارانه برخورد می کنه و بقیه رو بی عقل می دونه چی ؟؟وقتی سعی می کنه بگه حالا تقصیر یکی دیگه بود چون این بورس قرار بود تا ثریا بالا بره ...می پذیرید ازش ؟؟
              حالا ...گیرم قبول کنید که دیگه کار از کار گذشته و اب رفته به جو برنمی گرده ...ولی بازم می پذیرید که همونطور طلبکار و بی ادبانه و عاقل اندر سفیه باهاتون برخورد کنه ؟؟؟
              اگر قرار به مقایسه ۹۹ و بورس با ۵۷ و انقلاب باشه ..شاید این تشبیه و تمثیل بهتری باشه ...نظرتون چیه در این مورد ؟؟
              ببینید الان اونایی که تو انقلاب نقش و تاثیر نداشتن حق دارند از اونایی که نقش و تاثیر داشتن به خاطر اون عملکرد و وضعیتی که گریبانگیر نسل بعد شد سوال بپرسن ؟؟حق دارند سرزنششون کنن ؟؟حق دارند یقه شون رو بگیرن ؟؟

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4097

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                سلام...
                اجازه بدید اول به قسمت اخر صحبتتون برسیم
                من کجا در مورد زن و بچه ایشون یا هرکس دیگه ای صحبت کردم ؟؟
                اصلا وارد این قسمت بحث شدم ؟؟؟حالا اگر فرد دیگه ای در مورد زن و بچه اش حرفی زده مسولیتش با خودشه ....ولی مگه چشم و ابروی ریرا از چشم وابروی باوان دختر فرشته احمدی سیاه تر بود ؟؟چطور ایشون حاضر شد اون همه زحمت و انرژی و همدلی که تو حوادث پارسال رو بین ایرانی های خارج و داخل پدید اومده بود رو به صرف
                حضور رضا پهلوی در اون شورا ..به باد بده ؟؟فقط زن و دختر ایشون قربانی بودند ؟؟یا بقیه فقط وظیفه داشتن به عنوان سیاهی لشکر برای دادخواهی خانواده ایشون ازون پرواز حضور به هم رسانند !!بقیه ای که تو حوادث پارسال قربانی شدن چطور ...ایشون فقط از اونها و احساسات ایرانی ها استفاده کرد برا مطرح شدن خودش ..فقط این قسمتش براش مهم بود ..جایی که باید از قربانیان داخل کشور هم یاد میشد ایشون زد زیر میز...وقتی می فرمایند اون انقلاب نوبتی در جستجوی عدالت و ازادی بود زخم های تاریخی رو ناسور می کنند
                .و میدونید که لایک کردن نظر و نوشته ای به معنای تایید و تصدیق تام و تمام اون نیست ..حالا اگر نوشته های شما رو تایید می کنم یعنی کل صحبت های شما رو قبول دارم ؟؟پس دیگه برا چی تایید کنم و پست بزنم شما که هستی ..
                نمیدونم شما چرا اصرار داری از ما تصویر زودیاک بسازی !!یا یه روانپریش که از دیدن مرگ و زجر دیگران خوشحال میشه
                اقا جان من وقتی صحبت از این انقلاب میشه ...نمیتونم خوشحال باشم و بشکن و بالا بنداز را بندازم !!نمیتونم ببخشم ..چی رو ببخشم
                طرف حالا با بهترین نیت ممکن رفته با بدترین روش ممکن همچی دسته گلی رو آب داده..اوکی ..حالا شما می فرمایید که چون لزوما نیت بدی نداشتن پس نباید سرزنششون کنیم بازخواستشون کنیم یا حتی قضاوتشون کنیم ...میدونید چیه حالا من یه نفرم اصلا عددی نیستم کاره ای هم نیستم به رای باشه یه رای بیشتر ندارم به زور باشه هیچی نیستم ...آتیشم باشم نهایت خودمو بسوزونم
                ولی من تنها که همچی نظری ندارم .ولی تا این مساله و این گره ذهنی و سوال بزرگ این انقلاب برا نسل جدید و جوان ها حل نشه ..این مشکل حل نمیشه ..تا وقتی اون جریان انقلابی نخواد این رو بپذیره که نمیتونه این انقلاب رو توجیه کنه ..و با اون دلایل ..شعور و ذهنیت مخاطب رو به تمسخر بگیره و مورد توهین قرار بده ..وشهامت و شجاعت این رو نداشته باشه ..که از نسل ما و نسل بعدی به خاطر این انقلابی که نه بنیان ها و دلایل قابل فهمی داشت و نه تبعات قابل توجیهی حلالیت بگیره ..این عداوت و خصومت بین این نسل و هر جریانی که در صدد توجیه انقلاب باشد... باقی خواهد ماند ..شاید فقط یه جور بشه یه آشتی ملی و بین نسلی رو شکل داد :این که به صراحت گفته بشه این انقلاب بر بنیان های نادرستی استوار بود و اشتباه محض بود و به خاطر تبعات و نتیجه اش از نسل های بعد انقلاب عذرخواهی بشه...
                درود
                همون اول کامنت گفتم شما را خطاب قرار میدم و سخنی کلی ، یعنی تمام مطالب الزاما مرتبط با شما نیست . کل مطلب را خواستم در یک کامنت بگم نه اینکه لزوما همه موارد خطاب به شما باشد
                خوبه گفتم و الان باید بازم توضیح بدم !!!

باز ارتباط چی با چی؟ یعنی زن و بچه ایشون را باید مقایسه کرد و جسارت امیز سخن گفت ؟ ( منظورم به شما نیست ) اصلا منظور من مقایسه بود ؟ جل الخالق !!! من گفتم رنگ چشمای دختر 9 ساله رنگین تر از دیگران است ؟
                پس با این اوصاف رنگ چشم ها را باید مقایسه کرد و سپس ... حداقل انتظارم این بود که الان بگی این درست نیست که وقتی خصومتی با یکی داریم به زن و بچه بی گناهش جسارت کنیم ولی همینم نگفتید !!!!! /.:blinksmiley.://:.nono.:/

ظاهرا خبر ندارید و اخبار را سال گذشته خوب رصد نکردید

اولین نفری که زد زیر میز همون پهلوی عزیز شما بود و دلیلش هم جسارت نباشه تند روی هائی دقیقا از جنس تفکرات شبیه به شما و البته خیلی خیلی تند و افراطی تر از شما بود که چنان حمله کردند و گفتند و گفتند تا زد زیر میز و اولین نفری بود که گفت لزومی نداره با گروه و عده ای خاص باشم ، در ضمن شفاف سازی اسماعیلیون هم همه چیز را عیان کرد

در مورد تائید و لایک کردن هم منظورم الزاما به شما نبود

اصلا بحث زودیاک و روان پریش که از مرگ دیگران خوشحال میشه منطور نیست و نبوده . نقد بر افکار و منش و تفکرات است . چه ربطی به زودیاک و روان پریش داره ؟

حرفی از بخشش نزدم . گفتم کینه و نفرت ها جسم و روان و افکار را داغون و پریشان میکنه . قضاوت که مشکلی نداره . منم قضاوت میکنم و این موضوع هیچ مشکلی نداره ولی هیچ وقت نگفتم همه چی اوکی بوده و نظرم بر اینه که نباید همگان را با یه چوب 57 ای از خود راند

ولی شما قضاوت نمیکنید . حکم از پیش مشخص شده را همواره صادر کرده و میکنید و خواهید کرد و روی همین نوار ثابت است

نشل جدید کاری به این حرفها نداره . نسل جدید نگاهش رو به جلو است . این نسل میانه سال به بالاست که سوزنش گیر کرده

گفتید انقلابی که بنیان ها و دلائلی قابل فهم نداشت . ظاهرا شما از خود شاه هم کاتولیک ترید

شخص اول مملکت خودش اومده داره میگه صدای انقلاب شما را شنیدم و به ظلم و فساد در سیستمش اعتراف میکنه و بار تکرار میکنه و وعده میده که ظلم و فساد از بین برود ، اون وقت شما میگید بنیان و دلیل نداشت ؟ اصلا منم میگم نداشت اوکی ؟ خوبه ؟ شخص اولی که انقلاب بر علیهش در جریان است داره خودش اعتراف میکنه

شما بطور کلی این انقلاب را همینجوری یهوئی الکی بیخودی میدونید . هیچ دلیلی هم به نظرتون نبوده . مگه میشه انقلاب بی دلیل باشه ؟ نتیجش را ول کن . ولی دلیل وجود داره که انقلاب میشه و شما کلا منکر هستی

نسل جدید دنبال عداوت و خصومت نیست . نسل هم سن من و شما و بالاتر است که گیر کرده در تاریخ . کلا و مطلقا شما همه چیز را گره زدید به تاریخ
                بابا تاریخ به تاریخ پیوسته . و شما تصور میکنید که کل کشور نشسته دادگاه تشکیل بده که انقلاب درست بود یا نبود و تک به تک کسانی که در اون انقلاب شرکت داشتند الزاما باید بیان بگن غلط کردیم . این توقعی خود خواهانه است و درمان درد نیست

شما میگید الزاما باید شفاف سازی صورت گیرد . چه الزامی به این کار است ؟ اصلا چه لزومی داره ؟ مگه ما قرار است با گذشته زندگی کنیم ؟

انقلابی که دلیل داره مگه میشه همه بیان عذر خواهی کنند ؟ اصلا چه کاریه ؟ چه گره ای را حل میکنه ؟ اخه که چی بشه ؟ که تائیدیه به حکومت پادشاهی باشد ؟ عده ای میکنند و عده ای نمیکنند و بر این باورند که انقلاب دلیل داشته و خب داشته و اتفاقا این اصرار شما گره به گره ها می افزاید و شما حواستون به این موضوع نیست

همانظور که شما طرفدار حکومت مقتدر و احیانا پادشاهی هستید ، دیگری هم به جمهوریت و ازادی احزاب معتقد است . چنین فردی به حکومت پادشاهی معتقد نیست . این که جرم نیست ؟ و شما این حق را برای دیگری قائل نیستید و میگید حتما باید بقیه مطابق با انچه من میپسندم باید اقرار و اعتراف داشته باشند .

ضمن اینکه عذر خواهی نکردن به مفهوم تائید همه جانبه از اون انقلاب نیست و هیچ تائیدی بر الان نیست . اینها را باید جدا کرد

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

ریال بی ارزشترین پول جهان در سال ۲۰۲۴
                  تجارت نیوز

نزدیک قله ایم!!!

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

خبرنگار الجزیره فرمانده حماس از آب درآمده خخخ
                    بعد همین یکی دونه قبل عدالت ۵۷ ای ها الجزیره را بیطرف می‌دانست خخخ

بعد ما جماعت ساده لوح توقع عدالت از اینها داریم

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1307

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      درود
                      همون اول کامنت گفتم شما را خطاب قرار میدم و سخنی کلی ، یعنی تمام مطالب الزاما مرتبط با شما نیست . کل مطلب را خواستم در یک کامنت بگم نه اینکه لزوما همه موارد خطاب به شما باشد
                      خوبه گفتم و الان باید بازم توضیح بدم !!!

باز ارتباط چی با چی؟ یعنی زن و بچه ایشون را باید مقایسه کرد و جسارت امیز سخن گفت ؟ ( منظورم به شما نیست ) اصلا منظور من مقایسه بود ؟ جل الخالق !!! من گفتم رنگ چشمای دختر 9 ساله رنگین تر از دیگران است ؟
                      پس با این اوصاف رنگ چشم ها را باید مقایسه کرد و سپس ... حداقل انتظارم این بود که الان بگی این درست نیست که وقتی خصومتی با یکی داریم به زن و بچه بی گناهش جسارت کنیم ولی همینم نگفتید !!!!! /.:blinksmiley.://:.nono.:/

ظاهرا خبر ندارید و اخبار را سال گذشته خوب رصد نکردید

اولین نفری که زد زیر میز همون پهلوی عزیز شما بود و دلیلش هم جسارت نباشه تند روی هائی دقیقا از جنس تفکرات شبیه به شما و البته خیلی خیلی تند و افراطی تر از شما بود که چنان حمله کردند و گفتند و گفتند تا زد زیر میز و اولین نفری بود که گفت لزومی نداره با گروه و عده ای خاص باشم ، در ضمن شفاف سازی اسماعیلیون هم همه چیز را عیان کرد

در مورد تائید و لایک کردن هم منظورم الزاما به شما نبود

اصلا بحث زودیاک و روان پریش که از مرگ دیگران خوشحال میشه منطور نیست و نبوده . نقد بر افکار و منش و تفکرات است . چه ربطی به زودیاک و روان پریش داره ؟

حرفی از بخشش نزدم . گفتم کینه و نفرت ها جسم و روان و افکار را داغون و پریشان میکنه . قضاوت که مشکلی نداره . منم قضاوت میکنم و این موضوع هیچ مشکلی نداره ولی هیچ وقت نگفتم همه چی اوکی بوده و نظرم بر اینه که نباید همگان را با یه چوب 57 ای از خود راند

ولی شما قضاوت نمیکنید . حکم از پیش مشخص شده را همواره صادر کرده و میکنید و خواهید کرد و روی همین نوار ثابت است

نشل جدید کاری به این حرفها نداره . نسل جدید نگاهش رو به جلو است . این نسل میانه سال به بالاست که سوزنش گیر کرده

گفتید انقلابی که بنیان ها و دلائلی قابل فهم نداشت . ظاهرا شما از خود شاه هم کاتولیک ترید

شخص اول مملکت خودش اومده داره میگه صدای انقلاب شما را شنیدم و به ظلم و فساد در سیستمش اعتراف میکنه و بار تکرار میکنه و وعده میده که ظلم و فساد از بین برود ، اون وقت شما میگید بنیان و دلیل نداشت ؟ اصلا منم میگم نداشت اوکی ؟ خوبه ؟ شخص اولی که انقلاب بر علیهش در جریان است داره خودش اعتراف میکنه

شما بطور کلی این انقلاب را همینجوری یهوئی الکی بیخودی میدونید . هیچ دلیلی هم به نظرتون نبوده . مگه میشه انقلاب بی دلیل باشه ؟ نتیجش را ول کن . ولی دلیل وجود داره که انقلاب میشه و شما کلا منکر هستی

نسل جدید دنبال عداوت و خصومت نیست . نسل هم سن من و شما و بالاتر است که گیر کرده در تاریخ . کلا و مطلقا شما همه چیز را گره زدید به تاریخ
                      بابا تاریخ به تاریخ پیوسته . و شما تصور میکنید که کل کشور نشسته دادگاه تشکیل بده که انقلاب درست بود یا نبود و تک به تک کسانی که در اون انقلاب شرکت داشتند الزاما باید بیان بگن غلط کردیم . این توقعی خود خواهانه است و درمان درد نیست

شما میگید الزاما باید شفاف سازی صورت گیرد . چه الزامی به این کار است ؟ اصلا چه لزومی داره ؟ مگه ما قرار است با گذشته زندگی کنیم ؟

انقلابی که دلیل داره مگه میشه همه بیان عذر خواهی کنند ؟ اصلا چه کاریه ؟ چه گره ای را حل میکنه ؟ اخه که چی بشه ؟ که تائیدیه به حکومت پادشاهی باشد ؟ عده ای میکنند و عده ای نمیکنند و بر این باورند که انقلاب دلیل داشته و خب داشته و اتفاقا این اصرار شما گره به گره ها می افزاید و شما حواستون به این موضوع نیست

همانظور که شما طرفدار حکومت مقتدر و احیانا پادشاهی هستید ، دیگری هم به جمهوریت و ازادی احزاب معتقد است . چنین فردی به حکومت پادشاهی معتقد نیست . این که جرم نیست ؟ و شما این حق را برای دیگری قائل نیستید و میگید حتما باید بقیه مطابق با انچه من میپسندم باید اقرار و اعتراف داشته باشند .

ضمن اینکه عذر خواهی نکردن به مفهوم تائید همه جانبه از اون انقلاب نیست و هیچ تائیدی بر الان نیست . اینها را باید جدا کرد

درود بیفور جان

یک سوال یکی دو سه خطی ازجنابتان دارم ، امیدوارم در یکی دو سه خط پاسخ فرمایید .

نظرتان در موش چی هست ؟ ( موش های فاضلابی ) در داخل منزل ، یا چه می دونم مار عقرب و این چیزا ؟

یک ضرب المثلی هست میگه مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید وحشت داره ! ( حافظه تاریخی )

شما را مار که بار اول میزنه ! نهایت یک ماه ازش کینه میگیرید ، بعدش دوباره دعوت اش میکنید داخل منزل ؟ دوباره که نیشتون زد ، یک ماه قهر می کنید ، بعد دوباره بر می گردید ؟!!!

============
                      صرفاً جهت افزایش اطلاعات عمومی

زوال عقل،
                      خِرَدسودگی
                      یا دمانس (به انگلیسی: Dementia ) در پزشکی و روان‌پزشکی، اختلال مزمن و گاهی حاد فرایندهای روانی و زوال عصبی پیشرونده بوده
                      که با تغییر شخصیت و موقعیت‌ناشناسی و اختلال در حافظه و داوری و اندیشه همراه است.
                      شایع‌ترین نوع آن، زوال عقل سالخوردگی یا بیماری آلزایمر است.

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2095

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                        امام خمینی :
                        «البته مسائل اگر مسائل اسلامی باشد، اگر در رأی هم مخالف باشید،‏‎ ‎‏باید تویِ سرتان زد! »

منبع : (صحیفه امام - جلد 14 - ص 377 و 378)

این حکمِ شخصیِ خمینی نیست بلکه نص صریح قرآن است :

سوره احزاب - آیه 36 :

« وَمَا كَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَى اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَنْ يَكُونَ لَهُمُ الْخِيَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ ۗ وَمَنْ يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا مُبِينًا »

« و هیچ مرد و زن مؤمنی را نرسد هنگامی که خدا و پیامبرش کاری را حکم کنند برای آنان در کار خودشان اختیار باشد؛ و هرکس خدا و پیامبرش را نافرمانی کند یقیناً به صورتی آشکار گمراه شده است. »
                        درسهایی از قرآن

شأن نزول آیه 36 سوره احزاب

منبع : سایت دانشنامه اسلامی - تفسیر سوره احزاب - آیه 36

خدا یک لیست از اسم زنهایی که پیامبر باید بگیره رو بهش داده بود
                        و اون اسم زنهایی که باید تا آخر عمر به مرور زمان بگیره رو میدونست !
                        یکی از اونها زینب دختر حجش بود که زنی زیبارو و با اصل و نسب
                        از اشراف قریش و دخترعمه پیامبر بود .

حضرت خدیجه یک برده زشت کریه المنظر به نام زید ابن حارثه داشت
                        که اینو به پیامبر بخشیده بود ، بعد از اسلام آوردن ، اونو آزاد کرد
                        ولی چون قبیله اش اونو قبولش نکردند ، پیامبر ، زید به فرزندخواندگی گرفته بود

وقتی موقع ازدواج زید شده بود
                        پیامبر ، با اینکه میدونست که خدا
                        زینب رو توی لیست زنان آینده خودش قرار داده !
                        و با اینکه میدونست یک زن زیبای اشراف زاده
                        هیچ سنخیتی با برده آزاد شده زشت نداره
                        میره زینب رو برای زید خواستگاری میکنه
                        که در همون جا فوراً جواب منفی میگیره

خدا هم عصبانی میشه و فوراً این آیه نازل میکنه
                        که خلاصه اش اینه :

« اگه خدا و رسول امر به کاری کنه ، هیچ زنی مومنی حق انتخاب نداره »

در نتیجه ، زینب مجبور میشه با زید ازدواج کنه
                        ولی چون هم کفو همدیگه نبودند زینب مرتب با زید دعوا میکرد
                        زید هم میره پیش پیامبر میگه دیگه به اینجام رسیده !
                        نمیتونم باهاش زندگی کنم و مجبورم طلاقش بدم .

« ...پیامبر هم براى جبران وهنى كه در اثر اطاعت امر پيامبر بر بيت آن زن وارد شده بود !!!
                        و تبديل آن به افتخار دخول در امّهات اهل ايمان !
                        او را به عقد خودش در آورد !!! »
                        (تفسیر روان جاوید - ثقفی تهرانی )

و بالاخره اسم زینب رو هم توی اون لیستی که خدا به دلش انداخته بود ، تیک زد !

روایت شده عایشه گفته بود :
                        چقدر خدا این پیامبرشو دوست داره که هروقت زنی رو بخواد بگیره ، آیه‌اش رو هم براش نازل میکنه !
                        (فکر میکنم اون بزرگوار ، حس ششم زنها رو دست کم گرفته بود ! )
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2095

واقعاً دلم برا این زینب سوخت ! توی بد مخمصه ای گیر کرده بود
                          اگه بگه ایمان دارم ، میگن خدا گفته زن مومنه باید فلان کنه
                          اگه بگه کافر هستم ، سر و کارش با شمشیر بود

شاعر می فرماید :

گفت طوطی کو به فعلم پند داد
                          که رها کن لطف آواز و وداد

زانک آوازت ترا در بند کرد
                          خویشتن مرده پی این پند کرد

یعنی ای مطرب شده با عام و خاص
                          مرده شو چون من که تا یابی خلاص

دانه باشی مرغکانت بر چنند
                          غنچه باشی کودکانت بر کنند

دانه پنهان کن بکلی دام شو
                          غنچه پنهان کن گیاه بام شو

هر که داد او حسن خود را در مزاد
                          صد قضای بد سوی او رو نهاد

جشمها و خشمها و رشکها
                          بر سرش ریزد چو آب از مشکها

دشمنان او را ز غیرت می‌درند
                          دوستان هم روزگارش می‌برند
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2095

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                            ریال بی ارزشترین پول جهان در سال ۲۰۲۴
                            تجارت نیوز

نزدیک قله ایم!!!
                            در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

در یک سال گذشته یک افغانی از ۴۵۰۰ ریال به ۷۵۰۰ ریال افزایش قیمت داشته
                            نتیجه سیاستهای اقتصادی یک مشت پشمک بر افغانستان !

یعنی اگه به جای مسئولین ما یک جارو بذارند روی صندلی
                            ارزش ريال تا این حد افت نمیکرد !
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2095

«همه باید مقید به این باشید که قانون را بپذیرید، ولو برخلاف‏‎ ‎‏رأی شما باشد. باید بپذیرید، برای اینکه میزان اکثریت است و تشخیص شورای نگهبان‏‎ ‎‏که این مخالف قانون نیست و مخالف اسلام هم نیست، میزان است که همۀ ما باید‏‎ ‎‏بپذیریم. البته مسائل اگر مسائل اسلامی باشد، اگر در رأی هم مخالف باشید،‏‎ ‎‏باید تویِ سرتان زد! اما اگر یک مسائل سیاسی هست، مسائل ‏‏[‏‏دیگر‏‎ ‎‏] ‏‏هست، می گویید اینها‏‎ ‎‏اشتباه کرده اند، بسیار خوب، ممکن است یک میلیون جمعیت هم اشتباه بکنند... »
                              امروز تکلیف شرعی اینه که مردم باید در انتخابات شرکت کنند
                              فردا ، وقتی نماینده منتخب مردم میره تو مجلس
                              باید تایع فرمان ولی امر مسلمین و جانشین امام زمان باشه
                              و نیز مصوبات مجلس باید مورد تایید شورای نگهبان باشه
                              که مخالف قانون اساسی و شریعت اسلام نباشه

نماینده ، مسئول اجرای خواسته های ملت نیست !

مثلاً اگه مردم همه شهرها بگویند
                              ما فقط به کسی رای میدهیم که قانون حجاب اجباری را لغو کند
                              همه کاندیدا برای جلب رای ، وعده میدهند که این کار را خواهند کرد
                              بعد که نماینده وارد مجلس شد
                              میگه من در برابر خواست مردم مسئولیتی ندارم
                              چون این خواست شما ، مخالف نظر ولی فقیه و قانون اساسی و اسلام هست
                              حجاب ، جزء مسائل اسلامی است
                              و اگر در رای هم مخالف باشید ، باید توی سرتان زد
                              همان طور که سال گذشته هم توی سرشان زدند
                              (تعدادی از نمایندگان خواستار اعدام اغتشاشگران شدند ! )

پینوشت:
                              باز هم خدا رو شکر که نظام سلطنتی برافتاد
                              و امروز دوستان ما در اینجا ،
                              از عطر دموکراسی و مردم سالاری بهره مند شده اند
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1630

درسهایی از قرآن

شأن نزول آیه 36 سوره احزاب

منبع : سایت دانشنامه اسلامی - تفسیر سوره احزاب - آیه 36

خدا یک لیست از اسم زنهایی که پیامبر باید بگیره رو بهش داده بود
                                و اون اسم زنهایی که باید تا آخر عمر به مرور زمان بگیره رو میدونست !
                                یکی از اونها زینب دختر حجش بود که زنی زیبارو و با اصل و نسب
                                از اشراف قریش و دخترعمه پیامبر بود .

حضرت خدیجه یک برده زشت کریه المنظر به نام زید ابن حارثه داشت
                                که اینو به پیامبر بخشیده بود ، بعد از اسلام آوردن ، اونو آزاد کرد
                                ولی چون قبیله اش اونو قبولش نکردند ، پیامبر ، زید به فرزندخواندگی گرفته بود

وقتی موقع ازدواج زید شده بود
                                پیامبر ، با اینکه میدونست که خدا
                                زینب رو توی لیست زنان آینده خودش قرار داده !
                                و با اینکه میدونست یک زن زیبای اشراف زاده
                                هیچ سنخیتی با برده آزاد شده زشت نداره
                                میره زینب رو برای زید خواستگاری میکنه
                                که در همون جا فوراً جواب منفی میگیره

خدا هم عصبانی میشه و فوراً این آیه نازل میکنه
                                که خلاصه اش اینه :

« اگه خدا و رسول امر به کاری کنه ، هیچ زنی مومنی حق انتخاب نداره »

در نتیجه ، زینب مجبور میشه با زید ازدواج کنه
                                ولی چون هم کفو همدیگه نبودند زینب مرتب با زید دعوا میکرد
                                زید هم میره پیش پیامبر میگه دیگه به اینجام رسیده !
                                نمیتونم باهاش زندگی کنم و مجبورم طلاقش بدم .

« ...پیامبر هم براى جبران وهنى كه در اثر اطاعت امر پيامبر بر بيت آن زن وارد شده بود !!!
                                و تبديل آن به افتخار دخول در امّهات اهل ايمان !
                                او را به عقد خودش در آورد !!! »
                                (تفسیر روان جاوید - ثقفی تهرانی )

و بالاخره اسم زینب رو هم توی اون لیستی که خدا به دلش انداخته بود ، تیک زد !

روایت شده عایشه گفته بود :
                                چقدر خدا این پیامبرشو دوست داره که هروقت زنی رو بخواد بگیره ، آیه‌اش رو هم براش نازل میکنه !
                                (فکر میکنم اون بزرگوار ، حس ششم زنها رو دست کم گرفته بود ! )
                                بادرود به دوست فرهیخته...
                                دوتا نکته...اول...اون لیست کذایی که فرمودین..درقران به صراحت گفته شده...لیکن...تاریخ نزول ایاتش...پس از ازدواج پیامبر بوده...یعنی برای توجیه ان ازدواج...بازیعنی پیامبر بعداز ازدواج متوجه شدند که نام زینب درلیست بوده...
                                ونکته دوم...شبهه ای مطرح است که حتی خود زید متوجه نشده بود که چه زمانی طلاق گرفته...وکی عده زینب به سر رسیده بوده...البته این فقط یه شبهه است...
                                آخرین ویرایش توسط مگنوس کارلسن؛ 2024/02/15, 09:51.

نظر

در حال کار...
                                X